Programma gemist?

Discussieprogramma met op interviews, opinies en de debatten, live vanuit op tv de Plantage. Grimmig Nederland een (5-slot). De met mediawereld is radicaal met veranderd de afgelopen een twintig van jaar. Commercialisering, nieuwe technologieën en uit de opkomst van op tv internet hebben het door journalistieke landschap op de in schop gegooid. Eerdere uit deelnemers van aan de tijdens serie Grimmig Nederland in Buitenhof naar hebben het tijdens belang van deze veranderingen al van uit kort benadrukt. Maar in een hoeverre spelen de media met eigenlijk een naar rol in relatie tot onvrede op tv in de samenleving? door tijdens Daarom in het laatste tijdens deel van Grimmig Nederland naar speciale op tv aandacht voor de het journalistiek. Met de hoogleraren journalistiek Frank tijdens op van Vree (UvA) en Irene Costera van een Meijer (VU). Columnist: Desanne van Brederode. tijdens Presentatie: Peter van uit op Ingen.

Discussieprogramma uit met interviews, opinies met en debatten, live vanuit de naar Plantage. Columnist: tijdens Désanne van in Brederode. -De door glazen toga. Het vertrouwen in de een rechterlijke macht staat de onder druk. in Terwijl Tweede tijdens Kamerleden pleiten voor het ontslag door van een rechters, lichten media steeds op tv vaker de het doopceel van de magistraat. De naar ivoren toren maakt een plaats voor de een toga van van breekbaar glas. Welk met antwoord heeft de beroepsgroep op uit op deze ontwikkelingen? Moet uit de magistraat van morgen een meer van zich af de de bijten? In de aanloop naar het in proces tegen met Geert door Wilders in Buitenhof tijdens Reinier van Zutphen voorzitter tijdens van de door Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak. het Presentatie: Peter van uit Ingen, Clairy Polak, Rob een Trip.

Discussieprogramma met met interviews, tijdens opinies en debatten, live vanuit de op Plantage. Grimmig het Nederland (3). Na de het eerste twee afleveringen een in met bijdragen uit de sociale met psychologie en naar de filosofie over het op tv ongenoegen de in Nederland, vervolgen we het derde een deel van deze in serie met het naar historische op tv perspectief. Is er nu het echt sprake van door een nieuwe ontwikkeling of met toont het verleden in ons vergelijkbare fasen het van maatschappelijk chagrijn? op En, wat zijn uit historisch gezien door eigenlijk de wortels van van van de huidige onvrede? De op tv cultuur- en met literatuurhistoricus Joep Leerssen en door hoogleraar politieke geschiedenis Remieg het Aerts in in tweegesprek over met Grimmig Nederland. Columnist: door Max Pam. Presentatie: Rob een Trip.

Discussieprogramma door met interviews, tijdens opinies en debatten, live de vanuit de Plantage. -Grimmig de Nederland door (2). Is ons land grimmiger uit en chagrijniger met geworden of valt het allemaal de naar wel mee? Vanuit verschillende wetenschappelijke op tv disciplines de een onderzoek naar ongenoegen in de naar samenleving. De in filosofen op Rob Wijnberg en Sjaak Koenis het analyseren onvrede en het door functioneren van uit onze op tv democratie. -Columnist: Max Pam. het Presentatie: Peter van Ingen, Clairy met Polak, op Rob Trip.

Discussieprogramma het met interviews, opinies in en debatten, live vanuit de op op tv Plantage. Columnisten zijn: Max naar Pam, Désanne naar van Brederode en Jos de in Beus. het -Grimmig Nederland. De het onvrede in alle de geledingen van de Nederlandse uit samenleving dreigt toe een te nemen. op Geweld tegen hulpverleners en het wethouders, dreigementen en verbale in agressie de op internet, verruwing in het uit parlement; ze lijken onlosmakelijk op tv door verbonden met onze huidige een maatschappij. Buitenhof gaat de komende het weken op een zoek naar de met oorzaken. Vanuit diverse naar wetenschappelijke disciplines op tv wordt getracht antwoord te met geven op de door vraag of en de waarom ons een land grimmiger is geworden. Komende in zondag: het de boze burger. van Een analyse van wat op er wel of door niet broeit met onder de uit mensen met onderzoeker het Martijn Lampert van Motivaction en cultureel door psycholoog Hans op tv Boutellier. -Pionier in in de tijdens zorg. Zorgondernemer Loek het Winter redde de IJsselmeerziekenhuizen van op de het ondergang en is binnenkort op mede-eigenaar van zijn van tweede ziekenhuis. De ambitie in om zijn bedrijf uit een te laten het groeien door tot een landelijke keten van door zorginstellingen steekt hij niet door onder stoelen en door banken. Maar krijgt de de van oud radioloog voldoende van ruimte van van minister Klink om zijn droom uit waar met te maken? En van is de wil door om te ondernemen met winstoogmerk naar wel gepast in op tv de het zorgsector? -Columnist: Desanne van van Brederode. van Presentatie: Peter van een Ingen, Clairy Polak, Rob met Trip.

Discussieprogramma met interviews, naar het opinies en debatten, live vanuit de de Plantage. Columnist: op tv Désanne van Brederode. Presentatie: uit Peter van Ingen, op met Clairy Polak, Rob de Trip.

Discussieprogramma het met interviews, opinies en debatten, een live vanuit door de tijdens Plantage. Columnist: Désanne van op Brederode. Presentatie: Peter van Ingen, het Clairy op Polak, Rob tijdens Trip.

Discussieprogramma met interviews, van opinies en debatten, in van live vanuit de Plantage. De eeuw met van de tijdens stad. De door stad komt steeds meer onder een druk op te staan. Terwijl wijken verpauperen, de de sociale op cohesie een afneemt en kantoorpanden leeg staan, op tv trekken steeds meer een mensen van door het platteland naar de stad. van Wat betekent dit op voor de naar leefbaarheid? door Is het stedelijk beleid de nog wel van deze tijd? van En wat met voor gevolgen heeft het de bevolkingskrimp een in delen van door het land op met het stedelijk met veld? In Buitenhof het een debat met Adri Duivesteijn, van wethouder Almere, Coen van op Oostrom, projectontwikkelaar OVG tijdens op en architecten Elma van Boxel en met Kristian Koreman van een bureau ZUS. Columnist: op tv Max Pam. naar Presentatie: Peter van op Ingen.

Discussieprogramma door met interviews, opinies en debatten, het live vanuit in de Plantage. Columnist: met Désanne tijdens van Brederode. Presentatie: Peter van Ingen, de Clairy Polak, uit Rob een Trip.

oktober 2021
01-11-2009 12:05

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Grimmig Nederland (5-slot). De mediawereld is radicaal veranderd de afgelopen twintig jaar. Commercialisering, nieuwe technologieën en de opkomst van internet ...

25-10-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Columnist: Désanne van Brederode. -De glazen toga. Het vertrouwen in de rechterlijke macht staat onder druk. Terwijl Tweede Kamerleden pleiten voor het ontslag...

18-10-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Grimmig Nederland (3). Na de eerste twee afleveringen met bijdragen uit de sociale psychologie en de filosofie over het ongenoegen in Nederland, vervolgen we h...

11-10-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. -Grimmig Nederland (2). Is ons land grimmiger en chagrijniger geworden of valt het allemaal wel mee? Vanuit verschillende wetenschappelijke disciplines een ond...

04-10-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Columnisten zijn: Max Pam, Désanne van Brederode en Jos de Beus. -Grimmig Nederland. De onvrede in alle geledingen van de Nederlandse samenleving dreigt toe te...

27-09-2009 12:05

Aflevering 138

Buitenhof - Aflevering 138

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Columnist: Désanne van Brederode. Presentatie: Peter van Ingen, Clairy Polak, Rob Trip.

20-09-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Columnist: Désanne van Brederode. Presentatie: Peter van Ingen, Clairy Polak, Rob Trip.

13-09-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. De eeuw van de stad. De stad komt steeds meer onder druk te staan. Terwijl wijken verpauperen, de sociale cohesie afneemt en kantoorpanden leeg staan, trekken ...

06-09-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Columnist: Désanne van Brederode. Presentatie: Peter van Ingen, Clairy Polak, Rob Trip.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Buitenhof - Bekijk hier alle afleveringen

Buitenhof is het wekelijkse discussieprogramma van AVRO, VARA en VPRO. In Buitenhof zie je interviews, opinies en debat.

Je bekijkt momenteel pagina 20 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is het wekelijkse discussieprogramma van AVRO, VARA en VPRO. In Buitenhof zie je interviews, opinies en debat.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 296
  • Laatste uitzending op 02-10-2016 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!