Programma gemist?

Discussieprogramma met het interviews, opinies door en debatten, door live vanuit de op Plantage. Grimmig Nederland (5-slot). De mediawereld op tv is radicaal veranderd op tv de afgelopen twintig het jaar. het Commercialisering, nieuwe technologieën uit en de opkomst in van internet uit hebben het journalistieke landschap op de de schop de gegooid. Eerdere deelnemers uit aan de met serie Grimmig Nederland in naar Buitenhof hebben het belang uit van de deze veranderingen al kort met benadrukt. Maar in hoeverre op spelen de uit media eigenlijk een rol op in relatie tot onvrede naar het in de samenleving? Daarom in het op tv het laatste deel van Grimmig Nederland met speciale het aandacht voor de in journalistiek. Met de hoogleraren op journalistiek Frank van uit Vree (UvA) van en Irene Costera van Meijer (VU). Columnist: Desanne een van Brederode. Presentatie: Peter van een uit Ingen.

Discussieprogramma met naar interviews, opinies en uit debatten, live vanuit van de met Plantage. Columnist: Désanne van Brederode. -De tijdens met glazen toga. Het op vertrouwen in de rechterlijke in macht staat onder druk. Terwijl naar Tweede Kamerleden de pleiten voor het met ontslag van rechters, lichten naar media steeds vaker op het doopceel op tv van de magistraat. De de van ivoren toren maakt plaats voor de een toga van breekbaar naar glas. van Welk antwoord heeft in de beroepsgroep op uit deze ontwikkelingen? Moet de van magistraat van morgen naar meer van zich af het bijten? In de de de aanloop naar het proces op tv tegen Geert van Wilders in Buitenhof Reinier van in Zutphen met voorzitter van de Nederlandse tijdens Vereniging voor Rechtspraak. Presentatie: Peter het van Ingen, uit Clairy Polak, naar Rob Trip.

Discussieprogramma op tv met interviews, opinies naar en debatten, met live vanuit de Plantage. Grimmig het Nederland (3). Na de tijdens eerste twee tijdens afleveringen met bijdragen van uit het de sociale psychologie tijdens en de filosofie over het ongenoegen van een in Nederland, vervolgen we het derde met met deel van deze serie tijdens met het de historische perspectief. Is er nu echt met sprake een van een op tv nieuwe ontwikkeling of toont naar het verleden ons vergelijkbare een fasen van maatschappelijk chagrijn? een een En, wat zijn in historisch gezien eigenlijk de wortels met van de tijdens huidige onvrede? het De cultuur- en literatuurhistoricus door Joep Leerssen en op hoogleraar politieke geschiedenis Remieg Aerts met in tweegesprek uit over Grimmig Nederland. Columnist: de in Max Pam. Presentatie: Rob in Trip.

Discussieprogramma door met interviews, opinies en debatten, van tijdens live vanuit de Plantage. van -Grimmig Nederland op (2). Is ons land grimmiger uit en het chagrijniger geworden of valt tijdens het allemaal wel door mee? Vanuit de verschillende wetenschappelijke disciplines een een onderzoek naar ongenoegen in de van samenleving. De naar filosofen Rob Wijnberg op tv en Sjaak Koenis analyseren op onvrede en het het functioneren in van onze democratie. door -Columnist: Max Pam. Presentatie: op tv Peter van in Ingen, Clairy Polak, een Rob Trip.

Discussieprogramma met het interviews, opinies en debatten, door live vanuit de het de Plantage. Columnisten zijn: Max Pam, Désanne een in van Brederode en Jos de Beus. het -Grimmig een Nederland. De een onvrede in alle naar geledingen van de in Nederlandse samenleving dreigt het toe te nemen. op tv Geweld tegen hulpverleners en wethouders, dreigementen in en verbale agressie van in op internet, verruwing in het parlement; op ze lijken onlosmakelijk het verbonden met met onze huidige maatschappij. Buitenhof tijdens uit gaat de komende weken op zoek op tv in naar de oorzaken. Vanuit de diverse wetenschappelijke disciplines wordt door getracht antwoord te naar geven op de een vraag naar of en waarom ons land de grimmiger uit is geworden. Komende zondag: naar de boze burger. uit Een analyse van wat op tv er een wel of niet broeit onder tijdens de mensen met onderzoeker door Martijn Lampert van uit Motivaction en cultureel van psycholoog in Hans Boutellier. -Pionier in de op tv zorg. Zorgondernemer op Loek Winter in redde de IJsselmeerziekenhuizen van de op tv ondergang en is het binnenkort van mede-eigenaar van zijn tweede de ziekenhuis. De de ambitie om zijn bedrijf naar uit te laten groeien op tot op een landelijke naar keten van zorginstellingen steekt hij niet op naar onder stoelen en banken. Maar tijdens krijgt de op tv oud radioloog voldoende ruimte de van minister Klink tijdens om zijn droom uit waar te maken? En naar tijdens is de wil een om te naar ondernemen met winstoogmerk wel gepast in in de zorgsector? het -Columnist: uit Desanne van Brederode. Presentatie: Peter een van Ingen, Clairy Polak, met Rob op tv Trip.

Discussieprogramma op met interviews, een opinies en debatten, live door vanuit de Plantage. Columnist: in Désanne van Brederode. van Presentatie: Peter van Ingen, uit Clairy van Polak, Rob het Trip.

Discussieprogramma met interviews, door opinies en de debatten, live vanuit met de Plantage. op Columnist: Désanne van Brederode. Presentatie: van Peter van van Ingen, Clairy Polak, uit Rob uit Trip.

Discussieprogramma uit met interviews, opinies en debatten, op tv live de vanuit de Plantage. De eeuw naar van de stad. een op De stad komt door steeds meer onder naar druk te staan. Terwijl wijken naar verpauperen, de uit sociale cohesie afneemt en kantoorpanden in leeg staan, op tv trekken steeds de meer mensen van het platteland met de naar de stad. de Wat betekent dit naar voor de leefbaarheid? Is het stedelijk op tv beleid nog wel met van een deze tijd? En wat voor met gevolgen heeft de uit bevolkingskrimp in delen uit van het tijdens land op het stedelijk de in veld? In Buitenhof een debat de met in Adri Duivesteijn, wethouder Almere, Coen van het op tv Oostrom, projectontwikkelaar OVG een en architecten Elma van Boxel en van Kristian een Koreman van door bureau ZUS. Columnist: Max tijdens Pam. Presentatie: Peter op van Ingen.

Discussieprogramma met interviews, met een opinies en debatten, live tijdens vanuit de door Plantage. Columnist: Désanne van Brederode. met Presentatie: Peter het van Ingen, Clairy Polak, Rob uit naar Trip.

juni 2021
01-11-2009 12:05

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Grimmig Nederland (5-slot). De mediawereld is radicaal veranderd de afgelopen twintig jaar. Commercialisering, nieuwe technologieën en de opkomst van internet ...

25-10-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Columnist: Désanne van Brederode. -De glazen toga. Het vertrouwen in de rechterlijke macht staat onder druk. Terwijl Tweede Kamerleden pleiten voor het ontslag...

18-10-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Grimmig Nederland (3). Na de eerste twee afleveringen met bijdragen uit de sociale psychologie en de filosofie over het ongenoegen in Nederland, vervolgen we h...

11-10-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. -Grimmig Nederland (2). Is ons land grimmiger en chagrijniger geworden of valt het allemaal wel mee? Vanuit verschillende wetenschappelijke disciplines een ond...

04-10-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Columnisten zijn: Max Pam, Désanne van Brederode en Jos de Beus. -Grimmig Nederland. De onvrede in alle geledingen van de Nederlandse samenleving dreigt toe te...

27-09-2009 12:05

Aflevering 138

Buitenhof - Aflevering 138

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Columnist: Désanne van Brederode. Presentatie: Peter van Ingen, Clairy Polak, Rob Trip.

20-09-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Columnist: Désanne van Brederode. Presentatie: Peter van Ingen, Clairy Polak, Rob Trip.

13-09-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. De eeuw van de stad. De stad komt steeds meer onder druk te staan. Terwijl wijken verpauperen, de sociale cohesie afneemt en kantoorpanden leeg staan, trekken ...

06-09-2009 12:10

Aflevering 137

Buitenhof - Aflevering 137

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten, live vanuit de Plantage. Columnist: Désanne van Brederode. Presentatie: Peter van Ingen, Clairy Polak, Rob Trip.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Buitenhof - Bekijk hier alle afleveringen

Buitenhof is het wekelijkse discussieprogramma van AVRO, VARA en VPRO. In Buitenhof zie je interviews, opinies en debat.

Je bekijkt momenteel pagina 20 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is het wekelijkse discussieprogramma van AVRO, VARA en VPRO. In Buitenhof zie je interviews, opinies en debat.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 296
  • Laatste uitzending op 02-10-2016 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!