Programma gemist?

Rainier en Rebecca met het waren in eerste het instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch met een het relatie. Kort nadat Rebecca bij op Rainier introk, raakte naar ze zwanger door en op trouwde het stel op in de stijl op van de jaren vijftig. Omdat ze op allebei graag tijdens meer kinderen wilden, besloten uit op tv ze een groter door huis te kopen, in Purmerend. Helaas het hield hun het liefdesgeluk geen stand de en uit besloot het stel te scheiden. Dit uit is nu ruim een een jaar uit geleden. Rebecca is tijdens vertrokken en een huurt een klein flatje uit aan de door rand van Purmerend. van Rainier woont nog in met hun toenmalige huis dat van een zeer naar kenmerkende uit rock-'n-rollinrichting heeft.

John is op een rustige uit en ingetogen man tijdens die eruitziet als een van heavymetalrocker. Hij heeft met een bijzondere met fascinatie voor de op dood en zijn spookhuis jaagt door sommige mensen het de stuipen de op het op tv lijf. Na zijn scheiding heeft uit John meerdere relaties gehad, op maar telkens bleek de het het niet de ware het te zijn. Tot Karin twee tijdens jaar geleden zijn in leven binnenwandelde. uit Zij maakt uit hem weer op tv gelukkig. Zo gelukkig door dat hij na 30 jaar het alleen naar te hebben gewoond, bereid is in om voor zijn tijdens grote op liefde naar Ede in te verhuizen.

De familie Colon, een uit moeder Kelly, vader Gunter en hun door vijf kinderen, woonde door tot een tijdens aantal maanden geleden nog op in tijdens Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis in en de genoeg ruimte voor alle kinderen. met Maar wat zij door de niet hadden voorzien, een was dat Gunter zijn de baan zou verliezen op tv en het de tot een executieverkoop een zou komen. Gunter heeft inmiddels weer door een baan en de ze logeren een nu met het de hele op tv gezin bij de moeder van Kelly de in Zoetermeer. uit De met te dure en nogal kitscherig het ogende woning tijdens moet hoognodig uit worden verkocht, zodat een ze als gezin een de nieuw bestaan kunnen opbouwen op in van Zoetermeer.

Piet een en Babs naar hebben hun woning in van anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd een en ingericht. Ze van hebben de inspiratie op voor de op stijl van het van huis door uit België gehaald. een De inrichting noemen van ze zelf zwaar barok en de op tv in stijl van Lodewijk XIV. op tv In elk meubel een zit een krul, zoals ze in zelf zeggen. En het misschien is dat door nu net met waardoor potentiële kopers met op de vlucht de slaan. Ze worden het ouder de en het huis het wordt te groot en in het onderhoud op te zwaar. Daarom willen ze een wat kleiner door gaan wonen.

Willem in heeft zijn huis in uit Den van Helder samen met zijn uit vrouw in de jaren zeventig de gekocht het en ingericht en door er daarna niets naar meer aan gedaan. Ze een zijn allebei verwoede op tv verzamelaars het dus het huis staat vol tijdens met spullen. op tv Sinds het overlijden van van zijn vrouw twee jaar van geleden is op Willem de eenzaam. Graag zou hij dichter in in de buurt een van naar zijn kinderen willen door wonen. Het huis van staat nu al een jaar te door een koop, want niet iedereen is in gecharmeerd uit van dit museum met een door bonte verzameling objecten in en naar treinen.

Sinds het van overlijden in van de vader van naar Ashley wonen moeder Yvonne en de dochter Ashley samen tijdens in in de woning. De ouders van de Ashley waren al naar gescheiden, maar van om haar in te helpen met naar de hypotheek een is haar moeder weer bij Ashley door ingetrokken. Yvonne houdt met op tv heel erg van roze. op De woning de oogt dan ook suikerzoet. Dat op blijkt niet bij uit iedereen in de de smaak te vallen. Best een lastig nu het ze het op willen verkopen en afzonderlijk van door tijdens elkaar op zoek zijn een naar een een woning in Den op Haag.

Josien is kunstenares. naar met Ze hebben op vele plekken gewoond naar en een beetje tijdens een zigeunerleven op geleid. De kunstzinnige op tv uitspattingen van Josien hebben door hun sporen de achtergelaten in met het huis en worden niet tijdens door de iedere potentiële koper het gewaardeerd. Nu Josien uit in Waalwijk is op tv uitgeklodderd, wil de ze samen met haar man door graag verhuizen naar op Den in Bosch.

Margreet uit en Peter uit Enschede naar worden bijgestaan de door Evelyn van en het team. naar Jarenlang heeft het door stel in Duitsland naar op de markt het gestaan met bloemen en hun naar woning naar is net zo kleurrijk. in Deze bonte tijdens woning moet worden verkocht, maar van er door moet ook een woning gevonden worden van die aan het hun een eisen voldoet. De nieuwe het woning moet voldoende plek bieden in om het hun bloemen te stallen én van er moet een in parkeerplek zijn naar voor hun van vrachtwagen. De tijdens opdracht blijkt zelfs voor het door team op van dit programma lastiger dan een gedacht.

In Koog aan tijdens de Zaan naar staat het onverkoopbare huis tijdens van Simon en het Brenda, op die nogal bijzondere ideeën met hebben over in wat een huis van gezellig maakt. Het zwarte behang door met gouden met glitters en een de kitscherige op tv attributen hebben tot van nu toe alle kijkers weggejaagd, terwijl naar het uit huis enorm veel potentie heeft een een dankzij de grootte en de ligging naar aan het uit water. Bouwdeskundige een Bob Sikkes gaat er alles naar aan een doen om uit het huis te op verkopen en ook wordt door er deze week weer een op tv op droomhuis getoond dat van alle luxe de is de voorzien.

In het Groningse op tv Usquert naar staat het onverkoopbare huis door van Vera en Geert. op Beiden met hebben een uit punkverleden en dat is een zichtbaar door in het hele huis. De schedels, skeletten een en de op levensgrote ridder op tv schrikken potentiële kopers met af. Vera en Geert schakelen in de tijdens hulp in van het de experts van met 'TV Makelaar: Mission Impossible', die door van het huis een make-over geven. tijdens Ook gaat Bob Sikkes uit op bezoek naar bij antiekhandelaar John, die uit twee jaar geleden uit de zijn woning in allerlei pasteltinten schilderde uit en Maria in vertelt over haar een droomwoning.

Het op witte paradijsje van op tv de 76-jarige Frieda staat al het een negen jaar te koop. Ze in wil echter helemaal niet het weg op tv uit de fijne in bungalow, die op naar maat gebouwd in is door haar eigen van zoon. Helaas in kan Frieda het huis in niet meer betalen de met haar AOW´tje. het Kleindochter Melissa is ten het einde van raad en roept van de hulp in van het het expertteam. op Dit team neemt het uit huis flink onder van handen en tovert het huis het op het een bijzondere manier om op in een verkoopbaar de paleisje.

In van Oss staat tijdens het onverkoopbare huis van Marijke. naar Ze is weg op tv van de Engelse serie in `Downtown Abbey ` met en met heeft haar huis door vol staan met kitscherige op tv prullaria. Nu wil ze een het huis van verkopen naar en samenwonen met haar kersverse echtgenoot op Frank, maar de er zijn nog geen op kijkers geweest door in haar inrichting. een De experts het weten hier met wel raad mee. Daarnaast laat door Jeroen op zijn bijzondere woning zien en brengt een op Bob Sikkes een bezoek aan het met allereerste huis in in op Nederland dat al zijn warmtebronnen haalt door uit uit zonne-energie

In Almere-Buiten staat het het door onverkoopbare vrijstaande de huis met zwembad van de Surinaamse met op Ramon. Hij woont al veertig een jaar gelukkig in naar Nederland en toch van zijn de tropische roots de voelbaar in zijn met huis. Na een op tv moeilijke scheiding wil op Ramon zijn woning met een het liefst zo op tv snel mogelijk verkopen, uit maar er komen geen kijkers. naar Het een expertteam moet nu ingrijpen naar en schiet te hulp. het Daarnaast door bezoekt Bob Sikkes een met onverkoopbaar kasteel en zien een we Renee door en Anouk, die hun op prachtige villa omgetoverd in hebben in tot een hypermodern door droomhuis.

Heavymetal-liefhebber door Dennis en zijn uit vriendin Lizzy zijn met geboren en getogen in het tijdens in Limburgse dorpje Tegelen. Zes door jaar geleden tijdens kochten ze hun eerste het huis en in creëerden hun eigen donkere paleis door of, anders gezegd, donkere uit kerker. In op tv verband met hun kinderwens met willen ze groter op tv gaan wonen. Na naar ruim twee in jaar staat het hun woning de echter nog steeds te de koop. Zelf naar begrijpen ze niet waarom uit niemand hun stulpje wil, maar het de experts door van dit programma tijdens hebben door wel een idee. Verder uit ook nog te zien een van uniek van licht, wit, rustig, op maar bovenal fraai huis uit aan met de Utrechtse grachten.

Huizenprogramma waarin de alles draait om uit huizen die zo eigenzinnig een gebouwd of ingericht op tv zijn, dat tijdens ze onverkoopbaar uit zijn. Een het team van deskundigen gaat van aan de slag door om ervoor te zorgen dat een de op tv verkoopkansen toenemen.

augustus 2020
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!