Programma gemist?

Rainier en Rebecca van tijdens waren in eerste instantie vrienden, maar het een kregen uiteindelijk toch een relatie. op tv Kort nadat op tv Rebecca bij het Rainier introk, raakte ze zwanger en het trouwde het een stel in de door stijl tijdens van de jaren van vijftig. Omdat ze met allebei graag meer met kinderen wilden, besloten ze naar een groter huis naar te kopen, in Purmerend. Helaas met in hield hun liefdesgeluk geen stand op tv en een besloot het stel van te scheiden. Dit is nu ruim door een een jaar geleden. Rebecca op tv is vertrokken naar en huurt een klein op tv flatje aan de rand van het Purmerend. Rainier van woont nog in uit hun toenmalige huis dat uit een zeer uit kenmerkende rock-'n-rollinrichting tijdens heeft.

John met is een het rustige en ingetogen naar man die eruitziet als de een heavymetalrocker. Hij heeft op tv een bijzondere tijdens fascinatie voor de dood op tv en zijn spookhuis jaagt uit sommige mensen de een stuipen op naar het lijf. Na zijn van scheiding heeft door John van meerdere relaties gehad, maar telkens bleek op tv door het niet de ware van te zijn. in Tot Karin twee jaar geleden een zijn leven binnenwandelde. de Zij maakt hem weer met gelukkig. Zo gelukkig van dat hij na de 30 jaar door alleen te hebben gewoond, op tv bereid is naar om voor zijn grote op liefde naar een Ede te met verhuizen.

De familie Colon, tijdens moeder Kelly, vader met Gunter op en hun tijdens vijf kinderen, woonde tot de een aantal maanden geleden nog door tijdens in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis in en genoeg op tv ruimte voor alle van kinderen. Maar uit wat zij niet hadden voorzien, de was door dat Gunter zijn baan door zou verliezen en het het tot op een executieverkoop een zou komen. Gunter uit heeft inmiddels weer een baan en het ze logeren in nu met in het hele met gezin bij de moeder van uit Kelly in Zoetermeer. De naar te dure uit en nogal kitscherig een ogende woning op moet hoognodig worden het verkocht, zodat ze als naar gezin tijdens een nieuw bestaan kunnen opbouwen in in door Zoetermeer.

Piet met en Babs hebben met hun woning in van anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd uit en tijdens ingericht. Ze van hebben de inspiratie voor de tijdens stijl van het de huis op uit België gehaald. De op tv inrichting noemen ze zelf van zwaar barok op tv en de stijl van van Lodewijk XIV. In in elk meubel op zit een tijdens krul, zoals ze op tv zelf zeggen. En misschien is dat een nu net tijdens waardoor met potentiële kopers op tijdens de vlucht slaan. Ze worden op ouder en het huis het door wordt te groot van en het onderhoud te zwaar. de Daarom willen ze een wat kleiner gaan uit wonen.

Willem op heeft zijn tijdens huis in Den op tv Helder samen met zijn op tv vrouw in de jaren zeventig naar gekocht en ingericht door en uit er daarna niets meer aan van in gedaan. Ze zijn allebei verwoede met verzamelaars dus het huis het staat vol op tv met spullen. op Sinds het in overlijden van zijn vrouw tijdens twee jaar op tv geleden is Willem eenzaam. op tv Graag zou hij dichter in van de buurt van naar zijn kinderen de willen wonen. Het op huis staat nu naar al een van jaar te koop, want de niet iedereen is door gecharmeerd door van dit museum met een bonte uit verzameling objecten en naar in treinen.

Sinds het overlijden naar van van de vader naar van Ashley wonen moeder Yvonne en op uit dochter Ashley samen van in de woning. op De ouders van Ashley waren het al gescheiden, maar tijdens om haar op te helpen uit met de hypotheek is haar van moeder weer bij door Ashley ingetrokken. Yvonne naar houdt op heel erg van roze. De woning het van oogt dan ook tijdens suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen op in de smaak met te vallen. Best met uit lastig nu ze het op tv willen verkopen en afzonderlijk van in elkaar op zoek de zijn met naar een uit woning in Den een Haag.

Josien in is kunstenares. het Ze hebben op vele in plekken gewoond tijdens en een beetje een zigeunerleven geleid. in uit De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben op hun sporen achtergelaten de in het huis tijdens en worden van niet op tv door iedere potentiële koper gewaardeerd. de Nu Josien in Waalwijk op van is uitgeklodderd, wil ze samen met met haar man graag een verhuizen op tv naar Den door Bosch.

Margreet en van Peter met uit Enschede worden bijgestaan door van Evelyn en het uit team. Jarenlang heeft het in stel tijdens in Duitsland uit op de markt gestaan met de bloemen en hun woning het is op net zo kleurrijk. een Deze bonte naar woning moet worden verkocht, maar uit er moet ook van een woning gevonden worden het tijdens die aan hun eisen voldoet. uit De naar nieuwe woning moet voldoende plek bieden op om door hun bloemen te op stallen én het er moet een parkeerplek op zijn voor hun vrachtwagen. De van opdracht blijkt met zelfs voor het tijdens team van dit van programma lastiger dan op gedacht.

In tijdens Koog aan de Zaan staat een de het onverkoopbare huis het van Simon en Brenda, met die nogal bijzondere met ideeën hebben over wat een met huis een gezellig maakt. Het tijdens zwarte behang met gouden glitters naar en de kitscherige in attributen hebben op tv tot op tv nu toe alle kijkers tijdens weggejaagd, terwijl het huis enorm met veel potentie heeft van dankzij een de grootte en de ligging in naar aan het water. Bouwdeskundige Bob op tv Sikkes gaat er alles door aan op doen om het huis met te verkopen en ook tijdens op tv wordt er deze tijdens week weer een droomhuis tijdens getoond dat van van alle luxe is met voorzien.

In het een Groningse Usquert staat een het het onverkoopbare huis van van Vera en Geert. de Beiden hebben een punkverleden naar en dat is zichtbaar door op tv het hele huis. op een De schedels, skeletten van en de levensgrote ridder schrikken tijdens potentiële kopers af. Vera naar en Geert een schakelen in de hulp in naar van de experts van 'TV Makelaar: met Mission de Impossible', die op het huis een make-over geven. van Ook gaat uit Bob Sikkes naar op bezoek bij antiekhandelaar het John, die twee jaar een geleden het zijn woning in een allerlei pasteltinten schilderde en Maria op vertelt over op tv haar droomwoning.

Het witte door paradijsje op van de 76-jarige uit Frieda staat al negen op jaar te koop. Ze door wil echter helemaal een niet het weg uit de een fijne bungalow, die op maat gebouwd tijdens de is door haar eigen zoon. Helaas de op kan Frieda het huis een niet meer betalen met op tv haar AOW´tje. de Kleindochter Melissa uit is ten einde raad op en roept in de hulp in van het expertteam. het Dit een team neemt het huis flink een onder handen en met naar tovert het huis op een bijzondere naar manier om door in een verkoopbaar uit paleisje.

In Oss staat met het op tv onverkoopbare huis van Marijke. Ze een is weg van op in de Engelse serie `Downtown Abbey tijdens ` op en heeft haar huis vol van staan met kitscherige prullaria. tijdens Nu wil op tv ze het door huis verkopen en samenwonen met in haar kersverse door echtgenoot een Frank, maar er zijn met nog geen kijkers geweest een door haar inrichting. tijdens De experts weten uit hier wel raad naar mee. op Daarnaast laat Jeroen het zijn bijzondere woning zien de en brengt Bob Sikkes een uit bezoek van aan het allereerste huis in uit Nederland dat al uit zijn warmtebronnen op tv haalt uit met zonne-energie

In Almere-Buiten staat in het met onverkoopbare vrijstaande in huis met zwembad van op tv de Surinaamse Ramon. van Hij woont al veertig jaar met uit gelukkig in Nederland en op toch zijn de tijdens tropische roots voelbaar van in zijn van huis. Na een een moeilijke scheiding wil Ramon op tv zijn woning met het liefst zo snel mogelijk verkopen, het maar de er komen geen met kijkers. Het door expertteam moet nu ingrijpen en schiet met te tijdens hulp. Daarnaast bezoekt Bob het Sikkes de een onverkoopbaar kasteel en op tv zien we Renee en uit Anouk, in die hun prachtige van villa omgetoverd hebben tot een hypermodern het op tv droomhuis.

Heavymetal-liefhebber Dennis uit en zijn een vriendin Lizzy zijn geboren het en getogen in het van Limburgse dorpje Tegelen. op tv Zes jaar het geleden kochten ze hun met eerste op tv huis en creëerden de hun eigen donkere paleis of, tijdens in anders gezegd, donkere op tv kerker. In verband met hun kinderwens door willen van ze groter van gaan wonen. Na ruim twee jaar de staat in hun woning in echter nog steeds te koop. van Zelf naar begrijpen ze niet van waarom niemand hun stulpje wil, maar uit de met experts van dit programma van hebben wel een een idee. Verder ook de nog naar te zien een uniek licht, wit, met in rustig, maar bovenal het fraai huis aan de Utrechtse tijdens grachten.

Huizenprogramma in waarin alles het draait om huizen die zo eigenzinnig de gebouwd op of ingericht zijn, dat op tv ze naar onverkoopbaar zijn. Een team van door deskundigen gaat van aan de slag naar om ervoor te een zorgen dat met de verkoopkansen toenemen.

september 2019
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord