Programma gemist?

Rainier en Rebecca van waren in tijdens eerste instantie vrienden, het maar op tv kregen uiteindelijk toch uit een relatie. Kort uit nadat Rebecca bij Rainier op introk, raakte ze zwanger van en op tv trouwde het stel in door de stijl van op de jaren uit vijftig. Omdat ze uit allebei graag meer kinderen wilden, besloten in een ze een groter huis te uit kopen, in Purmerend. Helaas het hield het hun liefdesgeluk geen stand en de besloot naar het stel te scheiden. met Dit is door nu ruim uit een jaar geleden. door Rebecca is vertrokken in en huurt een klein flatje uit aan op tv de rand van Purmerend. van Rainier woont nog in in hun toenmalige huis dat op een in zeer kenmerkende rock-'n-rollinrichting het heeft.

John is een van rustige een en ingetogen man met die eruitziet als een in heavymetalrocker. Hij heeft uit een bijzondere de fascinatie voor de dood door en de zijn spookhuis jaagt sommige door mensen de stuipen door op het tijdens lijf. Na zijn tijdens scheiding heeft John meerdere met relaties gehad, door maar telkens bleek het niet van de ware de te zijn. Tot van Karin twee jaar door geleden zijn leven van binnenwandelde. Zij maakt hem weer uit uit gelukkig. Zo gelukkig dat hij na het 30 jaar alleen de te hebben tijdens gewoond, bereid is om in met voor zijn grote naar liefde naar Ede met te verhuizen.

De met familie Colon, moeder een Kelly, vader Gunter en het hun vijf kinderen, op tv woonde tot in een aantal maanden geleden nog tijdens in door Nieuw-Weerdinge. Een mooi, naar groot huis en de genoeg ruimte voor alle kinderen. met het Maar wat zij niet van hadden voorzien, was dat Gunter met zijn baan zou van verliezen en het in tot een uit executieverkoop zou door komen. Gunter naar heeft inmiddels weer een uit baan en ze logeren door nu met het hele de gezin bij tijdens de moeder van van Kelly in Zoetermeer. De met te dure tijdens en nogal kitscherig door ogende woning in moet hoognodig tijdens worden verkocht, zodat ze als gezin tijdens op een nieuw bestaan kunnen opbouwen tijdens in op Zoetermeer.

Piet het en Babs hebben de hun woning van in anderhalf jaar de tijd zelf opgebouwd tijdens en ingericht. Ze de hebben de inspiratie in voor de stijl van het huis van uit België gehaald. het De inrichting een noemen ze zelf zwaar op tv barok en op tv de stijl van Lodewijk het in XIV. In elk meubel met zit een krul, zoals ze met met zelf zeggen. En naar misschien is dat nu net waardoor op op potentiële kopers op de vlucht uit slaan. Ze worden van ouder en van het huis wordt te groot een tijdens en het onderhoud te een zwaar. Daarom willen ze wat door kleiner gaan van wonen.

Willem met heeft zijn huis in in Den Helder samen door met zijn uit vrouw in met de jaren zeventig met gekocht en ingericht en er in daarna van niets meer aan gedaan. door Ze zijn allebei verwoede met verzamelaars dus het door huis staat vol op met spullen. Sinds het de van overlijden van zijn vrouw twee uit jaar geleden is op tv Willem eenzaam. Graag een zou hij dichter op tv in de buurt op tv van zijn naar kinderen willen wonen. Het door huis naar staat nu al naar een jaar te koop, want een niet iedereen is gecharmeerd door van dit op museum met het een bonte tijdens verzameling objecten en het treinen.

Sinds van het overlijden van de uit vader het van Ashley wonen moeder op tv Yvonne en het dochter Ashley samen op in de woning. De ouders naar van door Ashley waren al gescheiden, maar om een haar te door helpen met de tijdens hypotheek in is haar moeder van weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houdt op tv de heel erg van roze. uit De woning oogt dan tijdens ook op tv suikerzoet. Dat blijkt niet in bij iedereen in de de smaak te vallen. de Best uit lastig nu ze het willen met verkopen in en afzonderlijk van elkaar op zoek op tv zijn naar een de woning in het Den het Haag.

Josien de is kunstenares. Ze hebben op met tijdens vele plekken gewoond en een tijdens beetje een van zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen naar uit van Josien hebben hun sporen naar achtergelaten in het huis het en worden niet met door iedere in potentiële koper gewaardeerd. Nu naar een Josien in Waalwijk de is uitgeklodderd, wil in ze samen met haar het man graag verhuizen tijdens naar Den de Bosch.

Margreet en Peter een uit Enschede in worden de bijgestaan door Evelyn door en het team. Jarenlang heeft door het stel tijdens in Duitsland op de markt een gestaan in met bloemen en hun woning in van is net zo kleurrijk. in Deze bonte woning in moet worden verkocht, een maar er tijdens moet ook een woning van gevonden worden die uit aan hun eisen voldoet. De met in nieuwe woning moet voldoende plek een bieden om door hun bloemen te het stallen én tijdens er moet een parkeerplek naar zijn voor hun vrachtwagen. De een van opdracht blijkt zelfs op voor het team uit van dit programma lastiger op tv dan gedacht.

In Koog de aan de Zaan de staat het het onverkoopbare huis van de Simon en Brenda, die nogal tijdens bijzondere door ideeën hebben over wat naar een huis gezellig maakt. uit Het zwarte uit behang met gouden door glitters en door de kitscherige attributen hebben met tot nu toe op tv alle kijkers weggejaagd, naar terwijl het huis enorm het de veel potentie heeft dankzij de grootte op tv en de ligging de aan op het water. van Bouwdeskundige Bob Sikkes gaat er in alles aan op doen om op tv het huis te het verkopen en ook wordt er door deze week weer door een droomhuis getoond op tv dat van op tv alle luxe een is voorzien.

In met het Groningse Usquert staat op het onverkoopbare op tv huis van Vera en Geert. tijdens Beiden hebben door een punkverleden en naar dat van is zichtbaar door het hele een huis. De schedels, skeletten met en de naar levensgrote ridder in schrikken potentiële kopers af. in Vera en met Geert schakelen de uit hulp in van tijdens de experts van 'TV op tv Makelaar: naar Mission Impossible', die het huis van een naar make-over geven. Ook gaat het Bob Sikkes op bezoek bij een met antiekhandelaar John, die twee het jaar geleden zijn woning in in allerlei pasteltinten het schilderde naar en Maria vertelt over haar een droomwoning.

Het van witte paradijsje van de 76-jarige met Frieda staat van al met negen jaar te koop. Ze op tv wil echter helemaal niet door weg uit de het van fijne bungalow, die op maat gebouwd van is door op haar eigen zoon. door Helaas kan Frieda naar het huis met niet meer betalen uit met haar uit AOW´tje. Kleindochter Melissa is ten een einde raad het en roept van de hulp in van door het expertteam. Dit team uit neemt het huis naar flink onder tijdens handen en tovert het huis op op een in bijzondere manier tijdens om in een de verkoopbaar paleisje.

In door Oss staat het onverkoopbare huis met van Marijke. op Ze met is weg van de Engelse serie tijdens `Downtown de Abbey ` en heeft een haar huis vol op staan naar met kitscherige prullaria. Nu het wil ze het de huis verkopen en samenwonen met het in haar kersverse echtgenoot Frank, van maar er zijn nog geen van kijkers geweest de door haar inrichting. De door experts weten op tv hier wel raad mee. met op tv Daarnaast laat Jeroen naar zijn bijzondere woning zien door en brengt Bob Sikkes uit een bezoek aan het op allereerste in huis in Nederland dat van al zijn tijdens warmtebronnen haalt uit naar zonne-energie

In Almere-Buiten de staat het onverkoopbare uit vrijstaande huis met zwembad van van met de Surinaamse Ramon. op Hij woont al van veertig jaar gelukkig in Nederland uit en een toch zijn de tropische tijdens roots voelbaar in zijn met huis. Na de een moeilijke het scheiding wil naar Ramon zijn woning het liefst een zo snel mogelijk het verkopen, maar de er komen geen de kijkers. Het expertteam moet nu van in ingrijpen en schiet te hulp. Daarnaast op bezoekt Bob Sikkes van een onverkoopbaar kasteel op en zien we het Renee en Anouk, door die hun van prachtige villa omgetoverd hebben een tot een met hypermodern naar droomhuis.

Heavymetal-liefhebber Dennis op en zijn vriendin Lizzy op naar zijn geboren en tijdens getogen in het het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden met in kochten ze hun eerste huis van en uit creëerden hun eigen donkere de paleis of, anders van gezegd, donkere kerker. In verband op tv met in hun kinderwens willen ze groter van gaan op tv wonen. Na ruim van twee jaar staat hun de woning echter uit nog steeds te koop. het Zelf in begrijpen ze niet waarom niemand hun door stulpje wil, maar op de experts in van dit een programma hebben wel een het idee. Verder ook het nog te zien uit een uniek licht, wit, uit de rustig, maar bovenal naar fraai huis aan de de Utrechtse grachten.

Huizenprogramma uit waarin alles draait om huizen uit door die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht door zijn, dat op ze onverkoopbaar zijn. Een uit door team van deskundigen gaat aan de tijdens tijdens slag om ervoor te zorgen door dat een de verkoopkansen toenemen.

mei 2019
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord