Programma gemist?

Rainier en Rebecca door waren de in eerste van instantie vrienden, maar uit kregen uiteindelijk toch een relatie. van Kort op tv nadat Rebecca bij Rainier de introk, raakte ze het zwanger en trouwde het stel op tv in de stijl door van uit de jaren vijftig. uit Omdat ze allebei graag met meer kinderen wilden, op tv besloten ze een groter het huis te naar kopen, in in Purmerend. Helaas op tv hield hun liefdesgeluk geen in stand en besloot het door stel te scheiden. Dit het is nu met ruim een jaar een geleden. Rebecca is vertrokken in en huurt door een klein flatje aan op tv de rand van het Purmerend. Rainier tijdens woont nog in hun door de toenmalige huis dat een zeer naar kenmerkende rock-'n-rollinrichting het heeft.

John is op tv een naar rustige en ingetogen op tv man die eruitziet als een heavymetalrocker. op door Hij heeft een bijzondere fascinatie uit voor de dood een en zijn spookhuis jaagt de sommige mensen op de stuipen op naar het op lijf. Na zijn scheiding heeft John door meerdere met relaties gehad, maar de telkens bleek het naar niet de ware te tijdens zijn. Tot van Karin twee jaar geleden zijn de leven tijdens binnenwandelde. Zij door maakt hem weer gelukkig. in Zo gelukkig dat op tv hij na 30 het jaar alleen te tijdens hebben gewoond, bereid is om op tv voor met zijn grote door liefde naar Ede met te verhuizen.

De familie uit Colon, moeder Kelly, op vader een Gunter en hun vijf kinderen, het woonde tot een aantal op maanden geleden tijdens nog op tv in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis met naar en genoeg ruimte voor alle tijdens kinderen. tijdens Maar wat zij niet hadden voorzien, de was dat Gunter op tv zijn naar baan zou met verliezen en het tot een in executieverkoop de zou komen. Gunter heeft de inmiddels weer van een baan en ze een logeren nu in met het hele uit gezin bij de moeder van tijdens Kelly in Zoetermeer. met De te dure en uit naar nogal kitscherig ogende van woning moet hoognodig van worden verkocht, zodat ze van als gezin een nieuw bestaan op kunnen opbouwen naar in naar Zoetermeer.

Piet en Babs de naar hebben hun woning de in anderhalf jaar op tijd zelf opgebouwd en het ingericht. Ze hebben een de inspiratie voor de stijl op tv het van het huis met uit België gehaald. uit De inrichting noemen op tv ze zelf zwaar barok de en de stijl de van Lodewijk XIV. tijdens In elk naar meubel zit een uit krul, zoals ze zelf zeggen. En van misschien is dat een nu met net waardoor in potentiële kopers op de vlucht slaan. een Ze worden ouder het en het huis door wordt te op groot en het onderhoud tijdens te zwaar. Daarom in willen ze een wat kleiner gaan in wonen.

Willem heeft zijn op tv huis met in Den Helder op samen met zijn vrouw het in de jaren zeventig op tv gekocht op tv en ingericht en er door daarna niets meer aan op het gedaan. Ze zijn allebei verwoede tijdens verzamelaars dus het huis naar uit staat vol met spullen. Sinds in het tijdens overlijden van zijn vrouw twee jaar met tijdens geleden is Willem eenzaam. Graag zou naar hij naar dichter in de buurt de van naar zijn kinderen willen wonen. Het huis naar naar staat nu al een jaar te op naar koop, want niet iedereen op tv is gecharmeerd naar van dit museum met het een bonte het verzameling objecten en door treinen.

Sinds het overlijden op tv van de vader van van Ashley op wonen een moeder Yvonne en dochter Ashley samen met in de op tv woning. De ouders door van Ashley waren al met gescheiden, in maar om haar van te helpen met de hypotheek door is haar een moeder weer bij door Ashley het ingetrokken. Yvonne houdt heel van erg van uit roze. De woning oogt naar dan ook suikerzoet. Dat de blijkt met niet bij iedereen in de smaak van te uit vallen. Best lastig nu van ze uit het willen verkopen en in afzonderlijk van elkaar op op tv zoek zijn op tv naar een woning in Den het door Haag.

Josien een is kunstenares. Ze hebben op de het vele plekken gewoond in en een beetje een op tv zigeunerleven geleid. De op kunstzinnige uitspattingen van Josien uit hebben hun een sporen achtergelaten in van het huis een en worden niet van door iedere potentiële het koper gewaardeerd. Nu Josien in Waalwijk door is op uitgeklodderd, wil ze samen met een in haar man graag het verhuizen naar Den van Bosch.

Margreet uit en Peter uit Enschede een worden bijgestaan met door Evelyn en het team. door van Jarenlang heeft het stel in Duitsland van op de op tv markt gestaan met van bloemen en hun woning door is net zo op tv kleurrijk. Deze door bonte tijdens woning moet worden verkocht, het maar er op moet ook een uit woning gevonden worden die aan hun de naar eisen voldoet. De tijdens nieuwe woning moet op tv voldoende plek bieden om hun bloemen in te stallen uit én er moet op tv een parkeerplek zijn voor in met hun vrachtwagen. De opdracht blijkt door zelfs op voor het team van dit programma door lastiger naar dan gedacht.

In met Koog aan een de Zaan staat het onverkoopbare op tv huis met van Simon en naar Brenda, die nogal bijzondere door ideeën hebben over wat een tijdens met huis gezellig maakt. Het zwarte behang met met het gouden glitters en de kitscherige het attributen met hebben tot nu naar toe alle kijkers van weggejaagd, terwijl het op huis enorm door veel potentie heeft dankzij het de grootte en de op ligging aan tijdens het water. naar Bouwdeskundige Bob Sikkes door gaat er alles aan doen de om het in huis te verkopen en op ook wordt er naar deze tijdens week weer een droomhuis getoond dat op tv van alle de luxe is een voorzien.

In het de Groningse met Usquert staat het onverkoopbare huis van door Vera en door Geert. van Beiden hebben een punkverleden naar en dat een is zichtbaar door het hele huis. van van De schedels, skeletten en de van levensgrote ridder op schrikken potentiële kopers af. Vera in van en Geert schakelen de hulp in met van tijdens de experts van 'TV Makelaar: in Mission Impossible', die in het op tv huis een make-over geven. Ook de met gaat Bob Sikkes op bezoek door bij antiekhandelaar John, die een twee een jaar geleden op tv zijn woning in de allerlei pasteltinten schilderde en Maria in vertelt over haar op droomwoning.

Het het witte paradijsje naar van de 76-jarige Frieda de staat al negen op jaar te koop. Ze wil met echter helemaal niet in weg uit op de fijne het bungalow, die het op maat gebouwd is tijdens door haar eigen op zoon. Helaas het kan Frieda het huis van niet meer betalen met haar tijdens AOW´tje. Kleindochter Melissa op tv is ten einde tijdens raad en roept de de door hulp in de van het expertteam. Dit team neemt van het huis op tv flink onder tijdens handen en tovert het naar huis op van een bijzondere manier om in door een verkoopbaar op tv paleisje.

In een Oss staat het het onverkoopbare huis van Marijke. Ze het is weg van van de naar Engelse serie `Downtown Abbey ` naar en op heeft haar huis vol tijdens staan met met kitscherige prullaria. van Nu wil ze het huis verkopen op tv en een samenwonen met haar op kersverse echtgenoot Frank, maar uit er zijn nog uit geen kijkers geweest door van haar inrichting. De met experts weten hier naar wel raad naar mee. Daarnaast door laat Jeroen in zijn bijzondere woning zien en brengt in Bob Sikkes op tv een bezoek aan het op allereerste huis met in Nederland dat al een op tv zijn warmtebronnen haalt op uit zonne-energie

In Almere-Buiten een staat het het onverkoopbare vrijstaande huis met een zwembad van tijdens de Surinaamse door Ramon. Hij woont al door veertig jaar op tv gelukkig in Nederland en toch zijn door het de tropische roots voelbaar in het zijn huis. de Na een moeilijke scheiding wil van Ramon zijn woning de het liefst met zo uit snel mogelijk verkopen, maar door er komen tijdens geen kijkers. Het met expertteam moet nu ingrijpen het en schiet te hulp. Daarnaast uit een bezoekt Bob Sikkes op tv een onverkoopbaar kasteel naar en zien we Renee en een Anouk, die hun met prachtige villa omgetoverd hebben van tot een hypermodern de met droomhuis.

Heavymetal-liefhebber in Dennis en zijn vriendin uit Lizzy met zijn geboren en getogen in het op Limburgse met dorpje Tegelen. op tv Zes jaar geleden kochten van ze hun eerste op tv huis en creëerden hun eigen op donkere paleis uit of, anders gezegd, donkere een met kerker. In verband met op hun kinderwens op tv willen ze groter gaan het wonen. Na ruim tijdens twee jaar staat een hun woning echter nog steeds in te het koop. Zelf begrijpen ze tijdens niet in waarom niemand hun stulpje een wil, maar uit de experts van naar dit programma hebben wel een op idee. Verder ook op tv nog te zien een met in uniek licht, wit, op rustig, maar bovenal fraai huis de aan de naar Utrechtse grachten.

Huizenprogramma de waarin alles door draait om huizen die van zo eigenzinnig gebouwd of ingericht van op tv zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een tijdens team van uit deskundigen gaat in aan de slag om ervoor op tv te zorgen een dat de verkoopkansen de toenemen.

april 2020
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!