Programma gemist?

Rainier en Rebecca het op waren in eerste instantie op vrienden, maar kregen het uiteindelijk toch een relatie. het Kort nadat Rebecca bij tijdens Rainier tijdens introk, raakte uit ze zwanger en naar trouwde het stel in de stijl tijdens van de naar jaren een vijftig. Omdat ze allebei graag meer van op tv kinderen wilden, besloten op ze een groter huis te door kopen, in Purmerend. Helaas de op tv hield hun liefdesgeluk geen naar stand en besloot uit het stel te scheiden. Dit het is de nu ruim een jaar geleden. met Rebecca is de vertrokken en huurt een tijdens klein flatje aan in de rand van het uit Purmerend. Rainier woont naar nog in hun toenmalige tijdens huis dat in een zeer kenmerkende rock-'n-rollinrichting van heeft.

John is door een rustige en ingetogen op man die uit eruitziet als een heavymetalrocker. naar uit Hij heeft een bijzondere fascinatie voor in de dood en het zijn spookhuis jaagt het sommige mensen de in stuipen op het op tv lijf. Na van zijn op tv scheiding heeft John meerdere relaties met gehad, maar telkens naar bleek het niet op de ware te uit zijn. Tot Karin twee het jaar geleden zijn tijdens leven binnenwandelde. Zij de maakt tijdens hem weer gelukkig. Zo gelukkig het dat met hij na 30 op jaar alleen te hebben het gewoond, bereid is uit om het voor zijn grote tijdens liefde naar Ede te tijdens verhuizen.

De het familie Colon, moeder Kelly, in vader Gunter en hun door vijf van kinderen, woonde de tot een aantal maanden met geleden nog in de Nieuw-Weerdinge. Een op tv mooi, groot huis en in genoeg ruimte de voor alle kinderen. Maar op wat zij niet hadden op tv voorzien, was dat van Gunter zijn baan op zou verliezen en het de op tot een executieverkoop zou komen. uit Gunter het heeft inmiddels weer van een baan en ze tijdens logeren nu het met het hele gezin bij tijdens de moeder van Kelly het in Zoetermeer. op De te dure en het de nogal kitscherig ogende woning moet tijdens hoognodig worden verkocht, zodat uit ze als op tv gezin een met nieuw bestaan uit kunnen opbouwen in uit Zoetermeer.

Piet op en Babs hebben hun met woning tijdens in anderhalf jaar door tijd zelf opgebouwd en van ingericht. Ze hebben de inspiratie van voor de stijl uit van op tv het huis tijdens uit België gehaald. De een inrichting noemen ze zelf tijdens zwaar barok en door de stijl van van Lodewijk XIV. In met elk meubel zit een het krul, op zoals ze zelf het zeggen. En misschien is dat in tijdens nu net waardoor potentiële kopers op de de vlucht de slaan. Ze worden ouder het en het huis tijdens wordt te groot met en naar het onderhoud te zwaar. tijdens Daarom willen ze op tv wat kleiner gaan in wonen.

Willem heeft het zijn huis in een Den een Helder samen met zijn vrouw in een de jaren uit zeventig gekocht en naar ingericht een en er daarna niets naar meer aan van gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars tijdens dus het uit huis tijdens staat vol met in spullen. Sinds het overlijden op tv van zijn vrouw twee uit jaar geleden is de Willem eenzaam. in Graag zou de hij dichter in uit de buurt van zijn kinderen de willen wonen. Het huis op tv staat nu al het een jaar met te koop, want niet van iedereen is gecharmeerd op van de dit museum met met een bonte verzameling objecten en de naar treinen.

Sinds het overlijden met van de vader op van Ashley tijdens wonen op moeder Yvonne en dochter uit Ashley samen in uit de woning. De ouders uit van op tv Ashley waren al naar gescheiden, maar om haar met te helpen met de hypotheek uit is haar op moeder weer bij met Ashley het ingetrokken. Yvonne houdt heel van erg van roze. het De woning oogt dan naar ook suikerzoet. op tv Dat blijkt niet op bij iedereen in de smaak in te tijdens vallen. Best het lastig nu ze het willen in verkopen en afzonderlijk op tv van elkaar op zoek tijdens zijn naar door een woning in Den een een Haag.

Josien is naar kunstenares. Ze hebben op uit vele met plekken gewoond in en een beetje een op zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen in een van Josien hebben hun sporen tijdens achtergelaten op in het huis door en worden niet van door iedere potentiële koper op gewaardeerd. Nu Josien tijdens in Waalwijk is uitgeklodderd, wil het ze het samen met haar man graag van verhuizen het naar Den uit Bosch.

Margreet en van Peter uit Enschede worden een een bijgestaan door Evelyn op tv en het team. Jarenlang heeft het een stel in Duitsland door tijdens op de markt gestaan met door bloemen en hun woning de is net zo met de kleurrijk. Deze bonte in woning moet worden verkocht, maar er naar moet ook een door woning gevonden de worden die aan hun in het eisen voldoet. De nieuwe op tv woning moet voldoende plek bieden het om hun met bloemen te stallen op tv én er naar moet een tijdens parkeerplek zijn voor hun vrachtwagen. De het opdracht blijkt zelfs in voor op het team een van dit programma lastiger dan door gedacht.

In van Koog aan de Zaan op tv staat het onverkoopbare in huis van tijdens Simon en Brenda, tijdens die nogal bijzondere ideeën hebben van over wat een op tv huis gezellig maakt. in Het met zwarte behang met met gouden glitters de en de kitscherige attributen hebben de tot een nu toe alle kijkers weggejaagd, in terwijl het op huis enorm veel potentie een heeft dankzij de grootte op en tijdens de ligging met aan het water. Bouwdeskundige Bob de Sikkes uit gaat er alles aan het doen om het het huis te verkopen en ook uit op tv wordt er deze week weer een in droomhuis uit getoond dat van alle luxe van is door voorzien.

In het in Groningse het Usquert staat het onverkoopbare huis naar van Vera en Geert. het Beiden hebben een een punkverleden en dat uit is zichtbaar door door het hele huis. door De schedels, skeletten uit het en de levensgrote door ridder schrikken potentiële het kopers af. Vera en Geert de schakelen door de hulp in door van de experts van 'TV Makelaar: tijdens Mission in Impossible', die naar het huis een make-over geven. het Ook gaat Bob een Sikkes op bezoek bij in antiekhandelaar John, naar die twee door jaar geleden zijn woning tijdens in allerlei de pasteltinten schilderde en Maria vertelt een over haar tijdens droomwoning.

Het de witte paradijsje van het de 76-jarige Frieda naar staat al negen jaar te het koop. Ze uit wil echter de helemaal niet op weg uit de fijne bungalow, het die op maat van gebouwd is door haar op naar eigen zoon. Helaas kan Frieda van het in huis niet meer betalen naar met haar AOW´tje. Kleindochter op tv Melissa op is ten einde raad op tv en roept de hulp in door van door het expertteam. Dit in team neemt het huis flink het onder door handen en tovert van het huis naar op een bijzondere manier door om in een verkoopbaar het paleisje.

In op tv Oss staat het onverkoopbare op huis van van Marijke. Ze is een weg van de Engelse serie door `Downtown Abbey ` van en heeft haar van huis vol staan in met met kitscherige prullaria. door Nu wil ze de het huis verkopen en samenwonen tijdens met haar kersverse echtgenoot door Frank, naar maar er zijn op nog geen kijkers in geweest door haar inrichting. De uit experts weten hier tijdens wel op tv raad mee. Daarnaast laat Jeroen op door zijn bijzondere woning zien en brengt uit Bob Sikkes naar een op bezoek aan het allereerste huis in op Nederland dat uit al met zijn warmtebronnen haalt uit door zonne-energie

In naar Almere-Buiten staat het onverkoopbare een vrijstaande huis met de zwembad van de Surinaamse op Ramon. Hij woont tijdens al met veertig jaar gelukkig in het Nederland uit en toch zijn de het tropische roots voelbaar van in zijn huis. Na een een moeilijke in scheiding wil Ramon zijn door woning het op tv liefst zo tijdens snel mogelijk verkopen, een maar er komen tijdens geen kijkers. Het expertteam naar moet nu ingrijpen en het schiet door te hulp. Daarnaast bezoekt Bob naar Sikkes een onverkoopbaar door kasteel en uit zien we op tv Renee en Anouk, het die hun prachtige villa omgetoverd hebben op tot een hypermodern naar van droomhuis.

Heavymetal-liefhebber het Dennis en een zijn vriendin Lizzy zijn geboren en het getogen in het in Limburgse dorpje Tegelen. tijdens Zes op tv jaar geleden kochten ze hun van door eerste huis en creëerden hun op tv eigen uit donkere paleis of, op tv anders gezegd, donkere kerker. In op verband met hun het kinderwens in willen ze groter gaan wonen. Na in door ruim twee jaar staat hun woning het echter nog steeds met naar te koop. Zelf op begrijpen ze niet uit waarom niemand hun stulpje uit wil, maar de op tv experts van dit het programma hebben wel een idee. op Verder ook naar nog te zien naar een uniek licht, de wit, rustig, in maar bovenal fraai tijdens huis aan de tijdens Utrechtse grachten.

Huizenprogramma waarin van alles draait uit om huizen die zo eigenzinnig op tv gebouwd of naar ingericht op zijn, dat ze onverkoopbaar tijdens zijn. Een team van deskundigen met gaat aan de de slag om ervoor een op te zorgen dat de verkoopkansen van toenemen.

november 2020
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!