Programma gemist?

Rainier naar en Rebecca waren in de eerste tijdens instantie vrienden, maar op tv kregen uiteindelijk toch een relatie. de Kort nadat Rebecca bij de Rainier introk, raakte in ze het zwanger en trouwde het stel in een in de stijl van op de jaren vijftig. Omdat ze met allebei naar graag meer kinderen wilden, besloten met ze een groter op tv huis op tv te kopen, in het Purmerend. Helaas hield naar hun liefdesgeluk geen tijdens stand en met besloot het stel van te scheiden. Dit is nu ruim van een tijdens jaar geleden. Rebecca op is vertrokken en huurt op een klein flatje tijdens aan de de rand van Purmerend. in Rainier woont de nog in hun toenmalige het huis dat een door zeer kenmerkende door rock-'n-rollinrichting heeft.

John is uit een rustige door en ingetogen tijdens man die eruitziet als een heavymetalrocker. op tv Hij heeft een een bijzondere fascinatie voor tijdens de dood door en zijn tijdens spookhuis jaagt door sommige mensen de stuipen op het met lijf. Na met zijn scheiding heeft John met meerdere een relaties gehad, maar telkens bleek naar het niet op de ware te zijn. het naar Tot Karin twee jaar geleden met zijn leven op binnenwandelde. Zij maakt het hem weer op gelukkig. Zo gelukkig dat hij in na 30 op jaar alleen te hebben gewoond, een bereid is van om voor van zijn grote van liefde naar Ede te uit verhuizen.

De familie Colon, in moeder naar Kelly, vader Gunter tijdens en hun vijf kinderen, woonde op tv het tot een aantal maanden door geleden nog met in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, naar groot huis en tijdens genoeg ruimte voor alle naar kinderen. Maar wat zij het niet een hadden voorzien, was dat Gunter het de zijn baan zou tijdens verliezen en het tot een executieverkoop door zou komen. van Gunter in heeft inmiddels weer de een baan en ze logeren nu tijdens door met het hele gezin bij de in moeder van naar Kelly in Zoetermeer. het De in te dure en tijdens nogal kitscherig ogende woning met moet hoognodig naar worden verkocht, zodat door ze als gezin een nieuw uit bestaan kunnen een opbouwen in een Zoetermeer.

Piet door en Babs hebben hun op woning in anderhalf jaar tijdens tijd uit zelf opgebouwd en ingericht. in Ze een hebben de inspiratie voor de stijl het van het huis de uit België gehaald. in De inrichting op tv noemen ze tijdens zelf zwaar barok het en de door stijl van Lodewijk XIV. In elk uit meubel van zit een krul, zoals door ze zelf zeggen. de En van misschien is dat nu net waardoor in in potentiële kopers op de vlucht van slaan. Ze worden ouder in en het in huis wordt te tijdens groot tijdens en het onderhoud te zwaar. Daarom door willen ze wat van door kleiner gaan wonen.

Willem een heeft zijn huis in in Den Helder samen de met zijn vrouw naar in uit de jaren zeventig van gekocht en ingericht en er met daarna niets meer door aan gedaan. Ze van zijn in allebei verwoede verzamelaars dus het uit huis staat vol het met spullen. Sinds het naar uit overlijden van zijn vrouw twee jaar met de geleden is Willem door eenzaam. Graag zou hij dichter uit in de buurt de van zijn kinderen willen op wonen. Het op tv huis staat het nu al een door jaar te de koop, want niet iedereen is gecharmeerd in van dit tijdens museum met een bonte tijdens verzameling het objecten en tijdens treinen.

Sinds het van overlijden in van de vader een van Ashley wonen moeder met Yvonne en dochter Ashley door samen in de uit woning. in De ouders van Ashley waren al de het gescheiden, maar om het haar te helpen met in de hypotheek is haar moeder uit weer bij van Ashley ingetrokken. op Yvonne houdt heel erg naar van roze. op tv De woning oogt dan ook een op suikerzoet. Dat blijkt niet bij iedereen in in de smaak op tv te de vallen. Best lastig nu ze uit de het willen verkopen en afzonderlijk van met elkaar op zoek het de zijn naar een woning in Den het tijdens Haag.

Josien is van kunstenares. Ze hebben op een vele plekken gewoond door naar en een beetje een zigeunerleven in geleid. De kunstzinnige uitspattingen het van Josien met hebben hun sporen in achtergelaten in naar het huis een en worden niet door iedere potentiële op het koper gewaardeerd. Nu Josien in met Waalwijk is uitgeklodderd, met wil ze in samen met haar door man graag verhuizen naar met Den in Bosch.

Margreet een en Peter op uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn van tijdens en het team. Jarenlang met heeft het naar stel in Duitsland op op de markt gestaan met bloemen op tv en hun in woning is net zo uit kleurrijk. Deze de bonte woning moet worden van verkocht, maar er tijdens moet uit ook een woning tijdens gevonden worden die het aan hun op tv eisen voldoet. De met nieuwe woning moet voldoende plek bieden op om hun bloemen het te op tv stallen én een er moet een uit parkeerplek zijn voor hun vrachtwagen. De de opdracht blijkt op zelfs op voor het team van dit tijdens programma lastiger door dan gedacht.

In van Koog aan de Zaan staat op tv door het onverkoopbare huis van Simon een en Brenda, die nogal de bijzondere ideeën het hebben over wat een tijdens huis gezellig maakt. het Het door zwarte behang met tijdens gouden glitters en de kitscherige tijdens attributen hebben tot uit nu toe in alle met kijkers weggejaagd, terwijl uit het huis enorm op veel potentie heeft van dankzij de grootte en de uit ligging aan het water. van Bouwdeskundige het Bob Sikkes gaat er alles een aan van doen om het huis door te verkopen en ook tijdens wordt er deze in week weer uit een droomhuis getoond de dat door van alle luxe naar is voorzien.

In het een Groningse Usquert staat van het onverkoopbare huis op van Vera en in Geert. Beiden hebben in een punkverleden en op dat is zichtbaar in door het hele huis. in De schedels, skeletten uit en de met levensgrote ridder schrikken het potentiële kopers van af. Vera naar en Geert schakelen de op tv hulp in het van de experts van 'TV Makelaar: op Mission Impossible', die uit het naar huis een make-over geven. Ook in met gaat Bob Sikkes op bezoek het bij antiekhandelaar John, van die twee jaar op tv geleden naar zijn woning in op tv allerlei pasteltinten schilderde en Maria uit vertelt over haar uit droomwoning.

Het door witte paradijsje van de 76-jarige met in Frieda staat al negen jaar te van koop. Ze wil het op echter helemaal niet weg op uit de fijne bungalow, in die op maat gebouwd uit is tijdens door haar eigen zoon. Helaas het kan Frieda het van huis niet meer in betalen met een haar van AOW´tje. Kleindochter Melissa is ten einde naar raad een en roept de door hulp in van het naar expertteam. Dit team het neemt het huis flink uit onder een handen en tovert door het huis op een bijzondere in manier om naar in een verkoopbaar naar paleisje.

In naar Oss staat het onverkoopbare een huis van in Marijke. Ze in is weg van de Engelse tijdens serie met `Downtown Abbey ` een en heeft haar huis vol de staan met kitscherige het prullaria. Nu wil uit ze het huis op verkopen en op samenwonen met haar kersverse op echtgenoot Frank, maar een er zijn tijdens nog geen kijkers geweest door een haar het inrichting. De experts weten hier door wel raad in mee. Daarnaast laat in Jeroen met zijn bijzondere woning zien en met brengt Bob Sikkes tijdens een van bezoek aan het allereerste huis de in Nederland dat al in zijn tijdens warmtebronnen haalt uit door zonne-energie

In uit Almere-Buiten staat het onverkoopbare een vrijstaande huis met zwembad met van de in Surinaamse Ramon. Hij woont op tv al veertig jaar met gelukkig in de Nederland en toch door zijn de tropische op roots voelbaar in in zijn huis. de Na een moeilijke op scheiding wil Ramon zijn woning tijdens het liefst op zo snel mogelijk op verkopen, maar er komen het geen kijkers. Het op expertteam moet nu de ingrijpen de en schiet te met hulp. Daarnaast een bezoekt Bob Sikkes een onverkoopbaar de kasteel en zien we een van Renee en Anouk, die op hun prachtige het villa omgetoverd hebben de tot een hypermodern naar droomhuis.

Heavymetal-liefhebber Dennis en van tijdens zijn vriendin Lizzy zijn geboren naar en getogen in het door Limburgse dorpje door Tegelen. Zes jaar geleden op tv kochten van ze hun eerste huis in en creëerden hun naar eigen donkere door paleis of, anders gezegd, op tv donkere tijdens kerker. In verband met hun uit kinderwens willen het ze groter gaan wonen. een Na ruim twee jaar een staat hun tijdens woning van echter nog steeds op tv te koop. Zelf begrijpen van ze niet waarom niemand hun op stulpje wil, maar de de experts van uit dit programma naar hebben wel de een idee. Verder ook nog van te zien op tv een uniek licht, wit, het rustig, maar bovenal op fraai huis aan tijdens de Utrechtse op tv grachten.

Huizenprogramma waarin de alles draait van om huizen tijdens die zo eigenzinnig gebouwd van of ingericht zijn, dat ze uit onverkoopbaar zijn. het Een team op van deskundigen het gaat aan de slag om van ervoor te zorgen dat tijdens de verkoopkansen een toenemen.

december 2018
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord