Programma gemist?

Rainier en het Rebecca waren in eerste door instantie met vrienden, maar op tv kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort tijdens nadat Rebecca met bij Rainier introk, tijdens raakte ze zwanger in en tijdens trouwde het stel in de stijl tijdens van de jaren door vijftig. Omdat naar ze allebei graag op tv meer kinderen wilden, naar besloten ze naar een groter huis te met kopen, een in Purmerend. Helaas hield hun liefdesgeluk uit in geen stand en besloot het op tv stel op tv te scheiden. Dit is nu op tv ruim een jaar in geleden. op tv Rebecca is vertrokken met en huurt een klein flatje aan naar de rand op van een Purmerend. Rainier woont van nog in hun toenmalige het huis dat een zeer de kenmerkende rock-'n-rollinrichting op tv heeft.

John uit is een rustige en een ingetogen man die uit eruitziet als op een heavymetalrocker. Hij het heeft een in bijzondere fascinatie voor de dood en naar zijn in spookhuis jaagt sommige door mensen de stuipen met op het lijf. tijdens Na zijn scheiding heeft van John meerdere relaties gehad, naar maar telkens van bleek het van niet de ware te met zijn. Tot Karin het twee jaar door geleden zijn leven binnenwandelde. met Zij maakt naar hem weer gelukkig. Zo met gelukkig dat in hij na 30 jaar alleen op tv op tv te hebben gewoond, een bereid is om voor zijn naar grote liefde naar tijdens Ede te naar verhuizen.

De familie tijdens Colon, moeder tijdens Kelly, vader Gunter uit en hun vijf naar kinderen, woonde tot een door aantal maanden geleden door nog in het Nieuw-Weerdinge. Een mooi, in groot huis en genoeg door ruimte voor alle door kinderen. Maar wat zij tijdens niet hadden met voorzien, een was dat Gunter met zijn baan zou verliezen en het het tot een het executieverkoop het zou komen. Gunter heeft inmiddels op weer een baan door en op tv ze logeren nu met het het hele gezin bij op de moeder van uit Kelly in Zoetermeer. een De te door dure en nogal kitscherig ogende naar uit woning moet hoognodig worden uit verkocht, zodat tijdens ze als gezin een uit nieuw bestaan tijdens kunnen opbouwen in op Zoetermeer.

Piet en Babs tijdens hebben hun woning door in anderhalf de jaar tijd door zelf opgebouwd en ingericht. Ze door uit hebben de inspiratie met voor de stijl op van het huis uit België gehaald. door De inrichting noemen het tijdens ze zelf zwaar barok tijdens en de stijl van met Lodewijk XIV. In elk de meubel zit een een op krul, zoals ze zelf zeggen. En een misschien van is dat nu net de waardoor op tv potentiële kopers op de vlucht slaan. door Ze worden op tv ouder en het naar huis wordt te groot op tv van en het onderhoud te zwaar. Daarom van willen op ze wat kleiner naar gaan wonen.

Willem naar heeft zijn huis in met Den Helder met samen met zijn vrouw tijdens in de het jaren zeventig gekocht en door ingericht en er door daarna niets meer op aan gedaan. Ze uit zijn allebei verwoede naar verzamelaars dus het uit huis staat vol met op spullen. op tv Sinds het overlijden het van zijn vrouw twee jaar tijdens geleden is met Willem eenzaam. Graag uit zou op tv hij dichter in de op tv buurt van naar zijn kinderen willen wonen. Het het huis staat nu al een tijdens een jaar te koop, want niet door iedereen van is gecharmeerd naar van dit museum met met een bonte verzameling objecten en de uit treinen.

Sinds het overlijden van van op de vader van door Ashley wonen moeder een Yvonne en dochter Ashley uit samen in de uit woning. De naar ouders van tijdens Ashley waren al gescheiden, naar maar om het haar te helpen met de de hypotheek is haar moeder het tijdens weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houdt van de heel erg van tijdens roze. De woning oogt door dan ook suikerzoet. in Dat blijkt niet bij iedereen tijdens in de smaak door te het vallen. Best de lastig nu ze de het willen verkopen uit en afzonderlijk van elkaar op zoek tijdens zijn naar een door naar woning in Den uit Haag.

Josien door is kunstenares. Ze hebben op de vele uit plekken gewoond en met een beetje uit een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen door van Josien hebben tijdens hun sporen achtergelaten een in op het huis op tv en worden niet door uit iedere potentiële koper gewaardeerd. Nu een Josien naar in Waalwijk naar is uitgeklodderd, wil ze samen tijdens met haar man graag van verhuizen naar Den met op Bosch.

Margreet en Peter de met uit Enschede worden bijgestaan door in Evelyn de en het team. Jarenlang uit heeft het uit stel in Duitsland op de de markt gestaan met bloemen uit en hun woning een is net zo naar in kleurrijk. Deze bonte woning een moet worden verkocht, de maar er moet ook van een woning de gevonden worden met die aan hun eisen naar voldoet. De nieuwe woning de moet voldoende door plek bieden om hun het bloemen te stallen én tijdens de er moet een parkeerplek zijn met voor hun vrachtwagen. met De opdracht uit blijkt zelfs voor het de team van dit programma op lastiger dan op gedacht.

In Koog aan het de Zaan staat van door het onverkoopbare huis van Simon het en op tv Brenda, die nogal bijzondere ideeën een hebben over uit wat een huis tijdens gezellig maakt. in Het zwarte behang met door gouden glitters en de op kitscherige attributen in hebben tot nu toe alle op kijkers op tv weggejaagd, terwijl het huis enorm een veel potentie tijdens heeft dankzij van de grootte met en de ligging aan het water. van Bouwdeskundige een Bob Sikkes gaat er alles op aan doen om van het in huis te op tv verkopen en ook de wordt er deze de week weer een droomhuis getoond tijdens dat door van alle luxe is de voorzien.

In het naar Groningse Usquert staat van het in onverkoopbare huis van Vera en Geert. de Beiden hebben van een punkverleden en dat een is zichtbaar uit door het hele huis. uit door De schedels, skeletten en de tijdens levensgrote ridder met schrikken potentiële kopers af. Vera met en van Geert schakelen de hulp het in door van de experts van van 'TV Makelaar: Mission Impossible', de die het het huis een make-over op tv geven. Ook gaat Bob het Sikkes op bezoek bij tijdens antiekhandelaar John, die op op twee jaar geleden zijn woning in in allerlei pasteltinten schilderde op tv tijdens en Maria vertelt over haar op tv droomwoning.

Het naar witte paradijsje van de in 76-jarige Frieda staat de al negen een jaar te koop. Ze door wil echter helemaal in niet door weg uit de fijne op tv bungalow, die op maat gebouwd op is door haar tijdens eigen zoon. Helaas de kan Frieda het op huis niet een meer betalen met haar tijdens door AOW´tje. Kleindochter Melissa is ten op einde raad en roept met de hulp het in van het expertteam. op Dit team in neemt door het huis flink het onder handen en in tovert het huis op door een bijzondere manier om in met een verkoopbaar door paleisje.

In door Oss staat het onverkoopbare huis op van op tv Marijke. Ze op tv is weg van met de Engelse serie `Downtown Abbey ` een en heeft het haar huis vol het staan met van kitscherige prullaria. Nu uit wil ze het het huis verkopen en samenwonen met tijdens haar kersverse echtgenoot naar door Frank, maar er zijn nog geen tijdens kijkers geweest de door haar van inrichting. De experts naar weten hier wel van raad mee. Daarnaast laat Jeroen op tv zijn bijzondere woning op naar zien en brengt Bob Sikkes met een bezoek aan het met allereerste huis de in Nederland dat al met zijn warmtebronnen haalt tijdens met uit zonne-energie

In Almere-Buiten tijdens staat het onverkoopbare vrijstaande door huis met zwembad in van in de Surinaamse Ramon. Hij woont in al veertig van jaar gelukkig in Nederland uit en toch de zijn de tropische roots de op voelbaar in zijn van huis. Na een moeilijke scheiding wil van tijdens Ramon zijn woning het liefst naar zo snel mogelijk verkopen, op maar er komen door geen kijkers. de Het expertteam de moet nu ingrijpen en naar schiet te hulp. een Daarnaast bezoekt een Bob Sikkes een met onverkoopbaar kasteel en zien een we Renee en een Anouk, die hun tijdens prachtige het villa omgetoverd hebben tot een naar hypermodern uit droomhuis.

Heavymetal-liefhebber Dennis tijdens en zijn vriendin Lizzy tijdens uit zijn geboren en getogen in het naar de Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden op tv kochten ze op hun eerste uit huis en creëerden hun eigen met donkere naar paleis of, anders gezegd, op donkere kerker. In verband op met hun kinderwens met naar willen ze groter een gaan wonen. Na ruim twee jaar op tv staat hun door woning echter nog steeds met te koop. Zelf met begrijpen ze niet een waarom de niemand hun stulpje uit wil, maar de experts van op dit programma het hebben van wel een idee. door Verder ook nog te zien een in uniek met licht, wit, rustig, maar bovenal een fraai in huis aan de Utrechtse tijdens grachten.

Huizenprogramma waarin op tv alles draait om huizen in een die zo eigenzinnig door gebouwd of ingericht van zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. naar Een team van een deskundigen tijdens gaat aan de slag om door ervoor te zorgen dat naar op tv de verkoopkansen toenemen.

februari 2019
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord