Programma gemist?

Rainier en met Rebecca op waren in eerste met instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk tijdens toch een relatie. Kort uit de nadat Rebecca bij in Rainier introk, raakte ze zwanger en door door trouwde het stel in in de stijl van op tv de jaren vijftig. Omdat naar ze allebei graag meer naar kinderen wilden, besloten de op ze een groter huis te kopen, door in Purmerend. Helaas naar hield hun in liefdesgeluk geen op tv stand en in besloot het stel te scheiden. van Dit is nu ruim van een uit jaar geleden. Rebecca is met vertrokken en op huurt een klein naar flatje aan de met rand van van Purmerend. Rainier woont nog op in hun tijdens toenmalige huis dat een zeer door kenmerkende rock-'n-rollinrichting van heeft.

John is naar een rustige en ingetogen van man die op eruitziet als een van heavymetalrocker. tijdens Hij heeft een het bijzondere fascinatie voor de dood een en zijn spookhuis jaagt in sommige mensen de de stuipen van op het lijf. Na zijn met scheiding op heeft John meerdere relaties in gehad, maar naar telkens bleek het niet de op tv ware in te zijn. Tot in Karin twee jaar op tv geleden zijn leven door binnenwandelde. Zij in maakt hem weer gelukkig. Zo gelukkig de dat hij na in 30 jaar alleen uit uit te hebben gewoond, bereid is door om voor tijdens zijn grote liefde naar op tv Ede te de verhuizen.

De op tv familie Colon, moeder Kelly, vader een Gunter van en hun vijf door kinderen, woonde tot tijdens een aantal maanden tijdens geleden nog op in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, door groot huis en genoeg door ruimte voor het alle kinderen. Maar wat zij in niet hadden van voorzien, op was dat Gunter zijn met baan zou verliezen en het naar tot het een executieverkoop zou een komen. Gunter door heeft inmiddels weer een baan en een ze van logeren nu met tijdens het hele gezin bij de de moeder van naar Kelly in Zoetermeer. De van de te dure en nogal in kitscherig ogende woning het moet hoognodig worden tijdens verkocht, zodat ze op als gezin in een nieuw bestaan kunnen opbouwen de in de Zoetermeer.

Piet de en Babs door hebben hun woning in anderhalf jaar het tijd naar zelf opgebouwd op en ingericht. Ze hebben de inspiratie in voor van de stijl van de het huis uit België van gehaald. De inrichting een noemen ze in zelf zwaar barok op tv en de stijl van het Lodewijk XIV. In in elk meubel in zit een in krul, zoals ze zelf zeggen. En het op misschien is dat nu net waardoor naar potentiële door kopers op de op tv vlucht slaan. Ze door worden ouder tijdens en het huis wordt te op groot en het onderhoud een te zwaar. Daarom door willen ze met wat naar kleiner gaan wonen.

Willem heeft de zijn huis van in Den het Helder samen met zijn naar vrouw in in de jaren zeventig gekocht en ingericht op tv en er een daarna niets een meer aan gedaan. in Ze zijn allebei verwoede door verzamelaars dus het huis op staat van vol met op spullen. Sinds het overlijden van door zijn vrouw tijdens twee jaar geleden is op tv Willem eenzaam. Graag zou het hij dichter in door de buurt naar van een zijn kinderen willen wonen. Het tijdens huis staat nu al op tv op tv een jaar te koop, want niet een iedereen een is gecharmeerd van uit dit museum met een het bonte verzameling tijdens objecten en de treinen.

Sinds een het overlijden op tv van de vader van Ashley naar wonen moeder op Yvonne en dochter Ashley samen tijdens in in de woning. het De ouders van Ashley waren met al gescheiden, op tv maar om haar uit te helpen met de naar hypotheek is de haar moeder weer bij Ashley uit ingetrokken. Yvonne houdt tijdens heel erg een van roze. tijdens De woning oogt dan ook het suikerzoet. uit Dat blijkt niet bij iedereen op in met de smaak te door vallen. Best lastig met nu ze het naar willen verkopen en naar afzonderlijk van elkaar op zoek de zijn op naar een woning tijdens in Den van Haag.

Josien een is kunstenares. Ze hebben van op vele plekken gewoond naar en het een beetje een zigeunerleven geleid. met De kunstzinnige uitspattingen het van Josien hebben de hun sporen achtergelaten de in een het huis op en worden niet door iedere een potentiële een koper gewaardeerd. Nu Josien in op tv Waalwijk is uitgeklodderd, in wil ze de samen met haar man graag uit verhuizen in naar Den op tv Bosch.

Margreet en uit Peter uit uit Enschede worden bijgestaan door op Evelyn en het op tv team. Jarenlang heeft in het stel in Duitsland tijdens in op de markt gestaan met bloemen tijdens en door hun woning is net zo op het kleurrijk. Deze bonte woning uit moet worden verkocht, maar de er moet het ook een woning gevonden worden tijdens die van aan hun tijdens eisen voldoet. De op nieuwe woning moet voldoende plek bieden door de om hun bloemen te stallen én in van er moet een parkeerplek in zijn voor hun tijdens vrachtwagen. De opdracht blijkt op zelfs op tv voor het team van in dit programma lastiger het dan gedacht.

In Koog aan uit de Zaan staat een het het onverkoopbare huis van Simon en naar Brenda, die tijdens nogal bijzondere op ideeën hebben over wat het een huis gezellig maakt. op naar Het zwarte behang met op tv gouden glitters en de kitscherige tijdens op attributen hebben tot nu toe van alle kijkers door weggejaagd, terwijl door het huis enorm van veel potentie heeft dankzij de naar grootte op en de ligging aan het van water. Bouwdeskundige Bob Sikkes uit gaat er alles in uit aan doen om het met huis te verkopen en door ook wordt naar er deze week weer een van droomhuis getoond door dat van alle tijdens luxe is de voorzien.

In het Groningse de Usquert tijdens staat het onverkoopbare huis van op tv Vera en Geert. met Beiden hebben een in punkverleden en uit dat is zichtbaar op tv door het hele huis. op De schedels, skeletten naar en op de levensgrote met ridder schrikken potentiële uit kopers af. Vera de en Geert schakelen de het hulp in van van de experts met van 'TV Makelaar: Mission Impossible', door die het een huis een make-over geven. op tv Ook gaat Bob in Sikkes op bezoek bij op tv antiekhandelaar John, naar die twee jaar tijdens geleden zijn uit woning in allerlei pasteltinten uit schilderde en in Maria vertelt op tv over haar droomwoning.

Het uit witte paradijsje van de van 76-jarige door Frieda staat al door negen jaar te koop. Ze van wil echter op tv helemaal niet weg uit de van fijne bungalow, op tv die op maat met gebouwd is door haar op tv eigen zoon. op Helaas kan Frieda het door huis de niet meer op betalen met haar AOW´tje. op Kleindochter Melissa in is ten einde raad en roept naar de naar hulp in in van het expertteam. Dit in team neemt het huis op tv flink onder handen en in het tovert het huis op een de bijzondere manier uit om in een verkoopbaar tijdens paleisje.

In Oss staat op tv uit het onverkoopbare huis van op Marijke. Ze is tijdens weg van de uit Engelse serie `Downtown een Abbey ` en heeft uit haar de huis vol staan op met kitscherige prullaria. Nu wil ze op tv het tijdens huis verkopen en op samenwonen met met haar kersverse echtgenoot op Frank, maar er zijn nog een geen kijkers door geweest door haar van inrichting. De experts weten tijdens hier wel raad mee. van de Daarnaast laat Jeroen zijn op tv bijzondere woning zien en brengt in Bob Sikkes een uit op bezoek aan het een allereerste huis in Nederland dat al naar zijn naar warmtebronnen haalt uit van zonne-energie

In Almere-Buiten staat op het onverkoopbare naar vrijstaande huis met op tv zwembad van tijdens de Surinaamse het Ramon. Hij woont naar al veertig jaar gelukkig in Nederland van de en toch zijn de tropische roots naar voelbaar in zijn de huis. Na de een moeilijke uit scheiding wil Ramon door zijn woning het het liefst zo snel het mogelijk verkopen, maar de er komen uit geen kijkers. Het expertteam moet nu met ingrijpen en schiet door te hulp. Daarnaast met bezoekt op Bob Sikkes een onverkoopbaar met kasteel en het zien we Renee en een Anouk, uit die hun prachtige villa het omgetoverd hebben tot op tv een hypermodern op tv droomhuis.

Heavymetal-liefhebber Dennis en van zijn het vriendin Lizzy zijn op tv geboren en getogen in het naar Limburgse dorpje naar Tegelen. Zes jaar met geleden kochten ze tijdens hun eerste met huis en creëerden naar hun eigen donkere paleis een of, anders gezegd, donkere tijdens kerker. In van verband met hun kinderwens door willen ze door groter gaan wonen. uit Na ruim een twee jaar staat hun door woning echter nog steeds de te koop. tijdens Zelf begrijpen ze niet de naar waarom niemand hun stulpje wil, maar door de experts van naar dit programma naar hebben wel een idee. van Verder ook met nog te het zien een uniek licht, wit, uit op rustig, maar bovenal fraai op tv huis aan met de Utrechtse grachten.

Huizenprogramma op tv waarin alles draait om op tv huizen die zo de eigenzinnig gebouwd of op ingericht zijn, de dat ze onverkoopbaar zijn. Een op tv door team van deskundigen gaat aan de op tv slag een om ervoor van te zorgen dat de de verkoopkansen toenemen.

december 2019
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!