Programma gemist?

Rainier in en Rebecca door waren in eerste instantie vrienden, in maar kregen uiteindelijk uit toch een relatie. Kort een een nadat Rebecca bij met Rainier introk, raakte ze zwanger en naar het trouwde het stel in met de stijl van de tijdens jaren vijftig. van Omdat ze op tv allebei graag meer kinderen op wilden, besloten het ze een groter huis te kopen, het in Purmerend. tijdens Helaas hield hun in liefdesgeluk geen stand en van besloot het stel in te op tv scheiden. Dit tijdens is nu ruim een jaar geleden. uit Rebecca is vertrokken door en huurt een de klein van flatje aan het de rand van Purmerend. Rainier woont in nog in hun een toenmalige huis de dat een zeer een kenmerkende rock-'n-rollinrichting met heeft.

John is een door rustige op en ingetogen uit man die eruitziet een als een heavymetalrocker. Hij heeft een een bijzondere fascinatie uit voor de door dood en zijn spookhuis de jaagt sommige mensen het de stuipen in op het lijf. Na het zijn scheiding heeft naar John meerdere met relaties gehad, maar telkens het bleek op het niet de ware te een zijn. door Tot Karin twee jaar geleden zijn tijdens leven binnenwandelde. met Zij met maakt hem weer gelukkig. Zo van gelukkig dat hij na uit 30 in jaar alleen op tv te hebben gewoond, bereid is naar om voor zijn uit grote de liefde naar Ede te met verhuizen.

De familie Colon, van moeder op tv Kelly, vader Gunter en van hun vijf kinderen, het woonde tot een aantal tijdens maanden tijdens geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een een mooi, groot het huis uit en genoeg ruimte voor alle in kinderen. Maar van wat zij niet hadden van voorzien, was dat het Gunter zijn in baan zou verliezen en het het tot met een executieverkoop zou komen. Gunter de heeft inmiddels weer in door een baan en van ze logeren nu een met het hele tijdens gezin bij de een moeder van Kelly in Zoetermeer. De naar van te dure en een nogal kitscherig ogende woning moet hoognodig de worden verkocht, een zodat ze als met gezin een nieuw bestaan met de kunnen opbouwen in met Zoetermeer.

Piet en Babs een hebben met hun woning in anderhalf jaar de tijd zelf opgebouwd uit en ingericht. op tv Ze hebben de van inspiratie voor de stijl in van het van huis uit op België gehaald. door De inrichting noemen op ze zelf zwaar barok tijdens en de stijl de van Lodewijk XIV. de In elk meubel zit de een krul, door zoals ze zelf een zeggen. En misschien is uit dat nu net waardoor uit potentiële kopers van op de met vlucht slaan. Ze worden ouder naar en de het huis op wordt te groot en het onderhoud op de te zwaar. Daarom tijdens willen ze wat kleiner het gaan wonen.

Willem een heeft zijn huis in naar Den van Helder samen met zijn op tv vrouw in uit de jaren zeventig gekocht en ingericht op tv op en er daarna niets meer aan naar gedaan. Ze zijn tijdens van allebei verwoede verzamelaars dus op het huis staat vol met op tv spullen. met Sinds het overlijden uit van zijn vrouw twee jaar de geleden is de Willem eenzaam. Graag op tv zou hij dichter tijdens in de buurt van van zijn kinderen met willen wonen. Het huis het staat nu op al een jaar te met koop, want niet de iedereen is gecharmeerd naar van dit van museum met een bonte door verzameling met objecten en in treinen.

Sinds het op overlijden van de vader naar van Ashley wonen het moeder door Yvonne en tijdens dochter Ashley samen uit in de woning. De ouders van op tv het Ashley waren al gescheiden, naar maar om haar te helpen van met de hypotheek in is door haar moeder op weer bij Ashley door ingetrokken. Yvonne houdt heel de erg van roze. De een woning oogt dan op tv ook met suikerzoet. Dat blijkt in niet bij iedereen met in de smaak te vallen. Best uit lastig nu van ze het willen door verkopen en het afzonderlijk van elkaar op zoek tijdens zijn uit naar een met woning in Den door Haag.

Josien is kunstenares. van een Ze hebben op vele naar plekken gewoond en een beetje uit een zigeunerleven geleid. een De kunstzinnige het uitspattingen van Josien hebben de van hun sporen achtergelaten in het huis naar en worden niet uit door iedere naar potentiële koper de gewaardeerd. Nu naar Josien in Waalwijk is uitgeklodderd, op wil ze op samen met haar man van graag uit verhuizen naar Den een Bosch.

Margreet en met Peter van uit Enschede worden bijgestaan van door Evelyn tijdens en het team. Jarenlang heeft het op tv door stel in Duitsland op de markt naar gestaan met bloemen op en uit hun woning is met net zo kleurrijk. Deze bonte met woning moet op tv worden verkocht, maar in er moet de ook een de woning gevonden worden die in aan hun op tv eisen voldoet. De nieuwe woning een moet voldoende plek bieden uit om hun door bloemen het te stallen én door er moet een parkeerplek zijn voor op hun vrachtwagen. van De met opdracht blijkt zelfs voor het team in van dit het programma lastiger de dan gedacht.

In op Koog aan de Zaan naar staat het onverkoopbare huis in van Simon van en Brenda, die nogal met bijzondere ideeën in hebben over wat een het huis gezellig op maakt. met Het zwarte behang met gouden op glitters en op de kitscherige attributen het hebben tot een nu toe alle kijkers weggejaagd, een terwijl het huis enorm de veel potentie heeft op tv dankzij de grootte in in en de ligging aan het water. het Bouwdeskundige met Bob Sikkes gaat in er alles aan doen om naar het huis te een verkopen en van ook wordt er deze uit week weer een van droomhuis getoond dat het van alle op luxe is op voorzien.

In een het Groningse Usquert door staat het onverkoopbare de huis van Vera met en Geert. Beiden hebben een door het punkverleden en dat is zichtbaar door van het op tv hele huis. De in schedels, skeletten en op tv de levensgrote ridder tijdens schrikken potentiële tijdens kopers af. Vera op tv en Geert schakelen de hulp in uit van de op experts van met 'TV Makelaar: Mission tijdens Impossible', die het huis een een make-over geven. Ook door gaat Bob een Sikkes op bezoek in bij antiekhandelaar John, op tv die twee jaar geleden naar zijn woning uit in naar allerlei pasteltinten schilderde een en Maria vertelt over haar door droomwoning.

Het witte paradijsje met door van de 76-jarige Frieda staat al met negen jaar de te koop. Ze op wil in echter helemaal niet weg uit de met het fijne bungalow, die op maat van gebouwd is in door haar eigen zoon. met Helaas kan Frieda naar het huis niet met meer betalen tijdens met haar AOW´tje. Kleindochter in Melissa op tv is ten einde raad en roept met de in hulp in van het expertteam. op op Dit team neemt het huis tijdens flink onder handen en op tovert het het huis op een bijzondere op tv manier om op in met een verkoopbaar paleisje.

In Oss met staat het door onverkoopbare huis van Marijke. in Ze op tv is weg van de Engelse een serie `Downtown van Abbey ` en in heeft haar huis vol staan op tv met kitscherige op tv prullaria. Nu wil ze door het op huis verkopen naar en samenwonen met van haar kersverse echtgenoot van Frank, maar er met zijn nog geen kijkers tijdens geweest door in haar inrichting. De in experts weten hier wel een raad mee. tijdens Daarnaast laat Jeroen zijn bijzondere door woning zien en uit brengt door Bob Sikkes een bezoek uit aan het allereerste huis op in Nederland dat al tijdens zijn met warmtebronnen haalt uit in zonne-energie

In Almere-Buiten staat op tv het onverkoopbare uit vrijstaande huis met op tv zwembad van de Surinaamse tijdens Ramon. in Hij woont al veertig jaar van uit gelukkig in Nederland en toch op tv zijn de uit tropische roots voelbaar in uit zijn een huis. Na een moeilijke met scheiding wil door Ramon zijn woning het de liefst zo snel mogelijk het verkopen, maar er komen uit geen kijkers. Het naar expertteam moet nu uit ingrijpen en naar schiet te hulp. naar Daarnaast het bezoekt Bob Sikkes een naar onverkoopbaar kasteel en door zien we uit Renee en Anouk, door die hun prachtige villa omgetoverd door hebben tot een in hypermodern op tv droomhuis.

Heavymetal-liefhebber Dennis en het zijn vriendin uit Lizzy naar zijn geboren en getogen in het de Limburgse dorpje Tegelen. op op tv Zes jaar geleden kochten ze hun de een eerste huis en creëerden hun eigen door donkere de paleis of, anders gezegd, uit donkere met kerker. In verband met op hun kinderwens een willen ze groter gaan wonen. Na met ruim twee jaar op tv staat op hun woning van echter nog steeds te met koop. Zelf begrijpen ze op tv niet waarom niemand op hun stulpje op tv wil, maar de experts op tv van dit programma hebben door uit wel een idee. Verder ook nog de te zien op tv een uit uniek licht, wit, rustig, maar in bovenal fraai huis op aan uit de Utrechtse grachten.

Huizenprogramma waarin tijdens alles door draait om huizen die een zo eigenzinnig van gebouwd of ingericht zijn, van dat ze onverkoopbaar zijn. in Een op team van deskundigen gaat aan de tijdens slag om naar ervoor te zorgen dat in de verkoopkansen de toenemen.

juli 2021
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!