Programma gemist?

Rainier en Rebecca door met waren in eerste door instantie vrienden, maar door kregen uiteindelijk toch een relatie. naar Kort nadat Rebecca op bij in Rainier introk, raakte op tv ze zwanger en trouwde het stel het in de stijl op van de op jaren naar vijftig. Omdat ze allebei op graag meer van kinderen wilden, besloten ze een op groter huis te kopen, tijdens een in Purmerend. Helaas hield hun liefdesgeluk uit geen de stand en besloot het een stel te door scheiden. Dit is nu ruim een een tijdens jaar geleden. Rebecca uit is vertrokken en huurt een een klein van flatje aan de rand van uit Purmerend. Rainier woont uit nog op in hun toenmalige huis dat op tv een zeer kenmerkende in rock-'n-rollinrichting de heeft.

John is op tv een rustige en uit ingetogen man die eruitziet uit op tv als een heavymetalrocker. Hij op tv heeft een de bijzondere fascinatie voor de door dood en zijn spookhuis jaagt naar de sommige mensen de stuipen op uit het lijf. Na zijn op scheiding van heeft John meerdere relaties op tv gehad, tijdens maar telkens bleek het niet de met met ware te zijn. het Tot Karin twee met jaar geleden zijn leven binnenwandelde. Zij met maakt de hem weer met gelukkig. Zo gelukkig dat hij na een op tv 30 jaar alleen te tijdens hebben gewoond, bereid naar is om voor zijn grote in liefde naar Ede uit tijdens te verhuizen.

De het familie Colon, moeder van Kelly, vader Gunter en hun de vijf kinderen, van woonde tot een aantal tijdens met maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een van tijdens mooi, groot huis en genoeg ruimte door voor alle kinderen. naar van Maar wat zij niet van hadden voorzien, was dat de Gunter zijn baan zou uit verliezen in en het tot naar een executieverkoop in zou komen. Gunter op heeft inmiddels weer een baan op en ze logeren met nu met het hele een gezin de bij de moeder van Kelly uit in Zoetermeer. door De te dure en het naar nogal kitscherig ogende van woning moet hoognodig van worden verkocht, zodat ze als door gezin een tijdens nieuw bestaan met kunnen opbouwen in naar Zoetermeer.

Piet en in Babs hebben hun door woning in anderhalf jaar een met tijd zelf opgebouwd en in ingericht. Ze hebben de inspiratie uit door voor de stijl het van het huis uit België in gehaald. op tv De inrichting noemen ze zelf zwaar op op tv barok en de stijl de van Lodewijk XIV. In op tv elk door meubel zit een krul, zoals ze het zelf zeggen. in En misschien naar is dat nu net door waardoor potentiële in kopers op de op tv vlucht slaan. een Ze worden ouder en het door huis wordt een te groot en het een onderhoud te de zwaar. Daarom willen ze wat door kleiner gaan naar wonen.

Willem heeft op tv zijn de huis in Den Helder samen met een naar zijn vrouw in de jaren het zeventig gekocht op tv en ingericht en er tijdens daarna niets meer van aan op tv gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars het met dus het huis staat vol van met spullen. Sinds naar het overlijden van naar zijn vrouw twee jaar een geleden is met Willem eenzaam. uit Graag zou hij dichter van in de buurt van door naar zijn kinderen willen wonen. Het door huis staat nu door al een de jaar te koop, want niet naar iedereen is van gecharmeerd van dit een museum het met een bonte verzameling objecten en in naar treinen.

Sinds het op overlijden van de tijdens vader van op Ashley wonen moeder Yvonne op tv en dochter Ashley de samen tijdens in de woning. De ouders een van Ashley waren een al gescheiden, maar op tv om haar te helpen in het met de hypotheek het is haar moeder naar weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houdt op tv heel erg op tv van roze. De op woning oogt dan de ook suikerzoet. op tv Dat blijkt van niet bij iedereen in de met smaak te vallen. door Best lastig het nu ze het naar willen verkopen en op tv afzonderlijk van elkaar op zoek naar zijn naar een uit uit woning in Den in Haag.

Josien is tijdens kunstenares. Ze hebben tijdens op vele plekken uit gewoond en een het beetje een zigeunerleven geleid. van een De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben tijdens hun sporen achtergelaten tijdens door in het huis en uit worden niet door uit iedere potentiële van koper gewaardeerd. Nu Josien in Waalwijk op tv een is uitgeklodderd, wil ze een samen met haar door man graag verhuizen naar Den uit uit Bosch.

Margreet op en Peter uit Enschede met worden bijgestaan door een Evelyn en van het team. Jarenlang de heeft het uit stel in Duitsland op naar de markt gestaan met tijdens bloemen van en hun woning is net zo van kleurrijk. Deze bonte uit woning moet op tv worden verkocht, maar in er in moet ook een woning een gevonden worden die aan hun een eisen voldoet. De tijdens nieuwe in woning moet voldoende op plek bieden op tv om hun bloemen te stallen én in er moet een een naar parkeerplek zijn voor hun vrachtwagen. door De het opdracht blijkt zelfs voor naar het team van dit programma van lastiger dan met gedacht.

In Koog het aan de Zaan staat door het onverkoopbare een huis van Simon het en Brenda, uit die nogal uit bijzondere ideeën hebben het over wat een huis gezellig in maakt. door Het zwarte behang op tv met gouden glitters en uit de kitscherige attributen de hebben tot nu het toe alle kijkers weggejaagd, in terwijl het naar huis enorm de veel potentie heeft dankzij het de grootte en op tv de ligging aan het water. een Bouwdeskundige op tv Bob Sikkes gaat er op tv alles met aan doen om het op huis te verkopen en ook tijdens wordt er deze met het week weer een droomhuis getoond dat van van met alle luxe is uit voorzien.

In het Groningse naar Usquert met staat het uit onverkoopbare huis van Vera en Geert. op Beiden hebben een tijdens punkverleden tijdens en dat is zichtbaar het door met het hele huis. De schedels, skeletten een en de uit levensgrote ridder tijdens schrikken potentiële kopers uit af. Vera de en Geert schakelen een de hulp in van de met experts van 'TV een Makelaar: een Mission Impossible', die tijdens het huis een make-over in geven. Ook gaat door Bob Sikkes op bezoek naar bij antiekhandelaar de John, die twee van jaar geleden zijn woning uit in allerlei de pasteltinten schilderde en Maria op tv vertelt over haar een droomwoning.

Het witte paradijsje uit van de op tv 76-jarige naar Frieda staat al negen jaar te tijdens koop. een Ze wil het echter helemaal niet weg uit op tv de fijne naar bungalow, die tijdens op maat gebouwd is op door haar tijdens eigen zoon. Helaas kan naar Frieda het huis tijdens niet meer betalen naar met haar AOW´tje. Kleindochter Melissa op tv is de ten einde raad door en roept de tijdens hulp in uit van het expertteam. Dit team neemt door het tijdens huis flink onder handen de en tovert het huis in op een een bijzondere op manier om in uit een verkoopbaar paleisje.

In Oss naar staat het uit onverkoopbare huis van op tv Marijke. Ze is weg van in het de Engelse serie naar `Downtown Abbey ` en naar heeft haar huis vol staan het met de kitscherige prullaria. van Nu wil ze het huis tijdens verkopen de en samenwonen met haar kersverse het echtgenoot in Frank, maar er op tv zijn nog geen kijkers geweest door in haar inrichting. op De experts in weten hier van wel raad mee. Daarnaast laat Jeroen naar zijn de bijzondere woning zien en brengt de op Bob Sikkes een bezoek op tv aan het op tv allereerste huis in Nederland dat tijdens al met zijn warmtebronnen haalt uit op zonne-energie

In Almere-Buiten het staat naar het onverkoopbare vrijstaande door huis met zwembad met van de Surinaamse Ramon. Hij door woont al veertig op tv jaar gelukkig in Nederland de en toch zijn het de van tropische roots voelbaar in zijn met huis. van Na een moeilijke scheiding wil de Ramon in zijn woning het liefst het zo snel mogelijk verkopen, tijdens maar de er komen geen kijkers. een Het expertteam moet nu uit ingrijpen en schiet het te de hulp. Daarnaast bezoekt met Bob Sikkes een onverkoopbaar in kasteel en uit zien we Renee en op tv Anouk, uit die hun prachtige villa met omgetoverd hebben tot een met hypermodern tijdens droomhuis.

Heavymetal-liefhebber Dennis op en zijn vriendin Lizzy op zijn met geboren en getogen in tijdens het Limburgse dorpje Tegelen. met uit Zes jaar geleden kochten ze hun in naar eerste huis en creëerden van hun eigen donkere paleis of, door anders gezegd, donkere naar kerker. In verband tijdens met tijdens hun kinderwens willen het ze groter door gaan wonen. Na ruim twee jaar naar met staat hun woning op tv echter nog steeds te koop. Zelf door uit begrijpen ze niet waarom niemand hun een uit stulpje wil, maar de experts van een dit programma door hebben wel een idee. de Verder ook nog met te zien een in uniek de licht, wit, rustig, maar bovenal een een fraai huis aan de het Utrechtse grachten.

Huizenprogramma waarin alles op de draait om huizen die naar zo eigenzinnig gebouwd op of ingericht van zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een in de team van deskundigen gaat aan uit de in slag om ervoor te naar zorgen dat de verkoopkansen op tv toenemen.

april 2021
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!