Programma gemist?

Rainier en Rebecca het waren in eerste de instantie vrienden, door maar kregen uiteindelijk toch op tv naar een relatie. Kort het nadat Rebecca bij tijdens Rainier introk, raakte ze zwanger en tijdens trouwde het stel tijdens in met de stijl van op tv de jaren vijftig. Omdat ze door allebei graag meer tijdens kinderen een wilden, besloten ze een groter naar huis te kopen, een in een Purmerend. Helaas hield hun liefdesgeluk een geen stand tijdens en besloot het met stel in te scheiden. Dit is nu ruim de een uit jaar geleden. in Rebecca is vertrokken en huurt in een klein flatje aan met op de rand van Purmerend. Rainier de woont nog in naar hun toenmalige huis met dat een zeer kenmerkende naar van rock-'n-rollinrichting heeft.

John is een op tv rustige en ingetogen op tv man tijdens die eruitziet naar als een heavymetalrocker. Hij door heeft een in bijzondere fascinatie voor de in dood en naar zijn spookhuis jaagt sommige mensen de een stuipen op een het lijf. Na door zijn op tv scheiding heeft John meerdere relaties gehad, in maar het telkens bleek het niet de op ware te op tv zijn. Tot op Karin twee op jaar geleden zijn leven van binnenwandelde. Zij maakt hem weer in gelukkig. Zo op gelukkig dat hij na door 30 uit jaar alleen te hebben in gewoond, bereid is om met voor zijn grote de uit liefde naar Ede te in verhuizen.

De de familie Colon, moeder op Kelly, vader Gunter op tv en hun door vijf kinderen, woonde tot een aantal op maanden geleden nog de met in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, naar groot huis uit en genoeg ruimte naar voor alle kinderen. Maar wat de zij in niet hadden voorzien, was dat Gunter op zijn baan naar zou verliezen en het op tv het tot een executieverkoop uit zou komen. Gunter heeft inmiddels het weer een door baan en ze logeren nu tijdens met uit het hele gezin bij naar de moeder van op tv Kelly in Zoetermeer. De het naar te dure en nogal op tv kitscherig ogende woning op tv moet hoognodig worden op verkocht, zodat ze als gezin met een nieuw bestaan van op kunnen opbouwen in tijdens Zoetermeer.

Piet van en Babs hebben een hun woning in anderhalf jaar in tijd zelf opgebouwd de en naar ingericht. Ze hebben tijdens de inspiratie voor de met stijl van het uit huis uit België gehaald. naar naar De inrichting noemen naar ze zelf zwaar barok het en de stijl naar van Lodewijk XIV. In het elk meubel zit naar een krul, zoals op tv ze zelf zeggen. de En misschien is de dat nu van net waardoor potentiële kopers van op de vlucht tijdens slaan. Ze worden ouder door en de het huis wordt te groot van in en het onderhoud het te zwaar. Daarom uit willen ze wat kleiner gaan met wonen.

Willem heeft een zijn in huis in Den Helder samen met door zijn vrouw naar in de jaren uit zeventig gekocht uit en ingericht en door er daarna niets het meer aan gedaan. Ze de zijn allebei op verwoede verzamelaars dus het het huis naar staat vol met spullen. in Sinds het overlijden tijdens van zijn vrouw twee met jaar geleden is tijdens Willem tijdens eenzaam. Graag zou het hij dichter in de tijdens buurt van zijn van kinderen willen wonen. op Het huis het staat nu al een jaar te in koop, want door niet iedereen tijdens is gecharmeerd van dit in museum met een een bonte op tv verzameling objecten en naar treinen.

Sinds het overlijden een van de de vader van Ashley naar wonen moeder van Yvonne en dochter Ashley in samen in de van woning. De ouders van uit Ashley waren al een gescheiden, maar tijdens om haar te op helpen met de met hypotheek is de haar moeder het weer bij Ashley door ingetrokken. Yvonne houdt heel erg van op op roze. De woning oogt dan ook in suikerzoet. naar Dat blijkt niet bij naar iedereen op in de smaak door te vallen. Best tijdens lastig nu ze het in willen verkopen en afzonderlijk van op tv elkaar op de zoek zijn op naar een woning een in Den het Haag.

Josien is op tv kunstenares. Ze hebben op tv op vele plekken uit gewoond en naar een beetje tijdens een zigeunerleven geleid. De op kunstzinnige uitspattingen van Josien de hebben tijdens hun sporen achtergelaten in door het huis en worden niet in door iedere van potentiële door koper gewaardeerd. Nu Josien in op tv Waalwijk is uitgeklodderd, wil van ze samen met met een haar man graag verhuizen uit naar Den een Bosch.

Margreet naar en Peter uit Enschede worden in bijgestaan in door Evelyn en door het team. Jarenlang heeft het in stel in Duitsland de op de markt op tv gestaan met met bloemen en hun een woning is net het zo kleurrijk. Deze uit bonte woning moet worden door op verkocht, maar er moet ook de een woning naar gevonden worden die door aan hun eisen voldoet. De de het nieuwe woning moet voldoende van plek bieden om hun tijdens bloemen te stallen uit én er uit moet een parkeerplek zijn voor het hun vrachtwagen. De tijdens op tv opdracht blijkt zelfs voor een het team van dit de programma lastiger dan van gedacht.

In Koog aan op uit de Zaan staat tijdens het onverkoopbare huis van Simon met en Brenda, op tv die nogal bijzondere naar ideeën hebben een over wat een huis gezellig op maakt. Het zwarte behang uit met gouden door glitters een en de kitscherige op attributen hebben tot nu in toe alle op tv kijkers weggejaagd, terwijl het met huis enorm veel tijdens potentie heeft dankzij de grootte het en op de ligging het aan het water. Bouwdeskundige door Bob Sikkes naar gaat er alles aan doen van om het huis te een op verkopen en ook door wordt er deze week tijdens weer een droomhuis getoond naar dat van op tv alle luxe is op voorzien.

In het het Groningse Usquert op tv staat het onverkoopbare huis het van van Vera en Geert. van Beiden hebben een punkverleden en dat met is zichtbaar uit door het op tv hele huis. de De schedels, skeletten en de door levensgrote op ridder schrikken potentiële kopers af. Vera op tijdens en Geert schakelen de hulp in een van de experts door van naar 'TV Makelaar: Mission Impossible', die tijdens het huis een van het make-over geven. Ook gaat in Bob Sikkes door op bezoek bij antiekhandelaar John, die op tv twee jaar geleden in zijn naar woning in allerlei pasteltinten door schilderde uit en Maria vertelt over haar tijdens droomwoning.

Het witte paradijsje het van het de 76-jarige Frieda staat de al negen jaar te op koop. Ze wil het echter helemaal niet in weg uit van de fijne op tv bungalow, die op de maat gebouwd uit is door haar met eigen zoon. Helaas kan Frieda door het huis niet meer tijdens betalen met haar door AOW´tje. het Kleindochter Melissa is ten einde uit raad en roept naar de hulp in op tv van het expertteam. naar met Dit team neemt het huis van flink op onder handen en tovert het het huis op een een bijzondere manier de om in een een verkoopbaar paleisje.

In Oss staat met het onverkoopbare huis tijdens van Marijke. door Ze is een weg van de tijdens Engelse serie `Downtown Abbey naar ` en tijdens heeft haar huis door vol staan door met kitscherige prullaria. Nu wil ze van het uit huis verkopen de en samenwonen met haar naar kersverse echtgenoot Frank, maar er tijdens zijn nog de geen kijkers geweest door van in haar inrichting. De experts weten hier in wel naar raad mee. door Daarnaast laat Jeroen zijn bijzondere woning op zien en brengt op tv Bob het Sikkes een een bezoek aan het allereerste huis door in Nederland dat uit al zijn uit warmtebronnen haalt tijdens uit zonne-energie

In het Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande op tv huis met zwembad de van de Surinaamse door Ramon. Hij woont een een al veertig jaar gelukkig in uit Nederland en toch zijn een met de tropische roots voelbaar in zijn door huis. Na de een moeilijke scheiding een wil Ramon in zijn woning het liefst zo uit snel mogelijk op verkopen, maar op er komen geen kijkers. Het op tv expertteam moet in nu naar ingrijpen en schiet te uit hulp. Daarnaast bezoekt Bob naar Sikkes een onverkoopbaar naar kasteel en een zien we Renee en Anouk, de uit die hun prachtige met villa omgetoverd hebben tot een een hypermodern in droomhuis.

Heavymetal-liefhebber Dennis de en zijn van vriendin Lizzy zijn het geboren en getogen in het op tv Limburgse dorpje Tegelen. op tv Zes jaar uit geleden het kochten ze hun eerste huis uit en in creëerden hun eigen donkere in paleis of, de anders gezegd, donkere het kerker. In verband op tv met hun kinderwens willen ze groter van gaan wonen. de Na ruim twee op tv jaar staat hun het woning echter tijdens nog steeds te uit koop. Zelf begrijpen een ze niet de waarom niemand hun stulpje wil, met maar de experts van met dit programma op hebben wel een idee. van Verder van ook nog uit te zien een uniek licht, wit, de rustig, maar uit bovenal fraai huis aan op tv de Utrechtse op tv grachten.

Huizenprogramma waarin alles naar van draait om huizen die zo eigenzinnig door uit gebouwd of ingericht zijn, met dat ze onverkoopbaar het zijn. Een team van met deskundigen gaat de aan de slag om in ervoor te zorgen een dat de verkoopkansen naar toenemen.

september 2020
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!