Programma gemist?

Rainier en uit Rebecca waren in eerste naar instantie vrienden, op tv maar van kregen uiteindelijk toch een met relatie. Kort op tv nadat Rebecca bij Rainier met introk, raakte op ze zwanger en trouwde het de stel in de stijl de van de de jaren vijftig. op Omdat ze uit allebei graag meer kinderen wilden, naar besloten van ze een groter huis te kopen, een in in Purmerend. Helaas hield op hun liefdesgeluk geen stand tijdens en besloot het uit stel te scheiden. in Dit is nu een ruim op tv een jaar geleden. Rebecca op tv is vertrokken en huurt een het klein flatje op aan de het rand van Purmerend. Rainier woont in nog in op tv hun op tv toenmalige huis dat een zeer kenmerkende in rock-'n-rollinrichting met heeft.

John naar is een rustige naar en ingetogen de man die eruitziet als een het heavymetalrocker. Hij uit heeft een bijzondere fascinatie voor een de dood naar en zijn het spookhuis jaagt tijdens sommige mensen de tijdens stuipen op het lijf. Na zijn het scheiding heeft een John meerdere op tv relaties gehad, een maar telkens bleek het de niet de de ware te zijn. met Tot Karin twee jaar op geleden zijn leven op binnenwandelde. Zij maakt tijdens hem weer gelukkig. de Zo gelukkig dat met hij na 30 het jaar alleen te met hebben gewoond, bereid is om van voor tijdens zijn grote tijdens liefde naar Ede tijdens te verhuizen.

De familie op tv Colon, door moeder Kelly, vader Gunter naar en hun vijf kinderen, woonde van tot een aantal naar maanden naar geleden nog de in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot tijdens huis en genoeg ruimte tijdens voor alle kinderen. door Maar wat in zij op niet hadden voorzien, was de dat Gunter zijn baan naar zou verliezen en van het tot een op tv executieverkoop zou in komen. Gunter heeft inmiddels weer het een baan met en in ze logeren nu uit met het hele tijdens gezin bij de moeder in van Kelly de in Zoetermeer. De een te dure en nogal op kitscherig ogende woning van moet hoognodig worden verkocht, zodat door ze als van gezin het een nieuw bestaan uit kunnen opbouwen in op tv Zoetermeer.

Piet uit en Babs hebben hun woning van in in anderhalf jaar tijd door zelf opgebouwd tijdens en ingericht. Ze hebben de de inspiratie voor de de stijl van het huis naar uit uit België gehaald. met De inrichting noemen ze zelf zwaar de barok van en de in stijl van Lodewijk met XIV. In elk meubel op zit een krul, naar zoals ze zelf naar zeggen. En naar misschien is dat uit nu net waardoor met potentiële kopers op de vlucht slaan. naar Ze door worden ouder en het huis op wordt te door groot en het met onderhoud te door zwaar. Daarom willen met ze wat kleiner gaan met wonen.

Willem op tv heeft zijn huis in Den het Helder samen een met zijn vrouw in van de jaren zeventig de gekocht en door ingericht en op er daarna niets meer aan met gedaan. Ze de zijn allebei verwoede verzamelaars tijdens dus het een huis staat vol door met spullen. Sinds het een overlijden op tv van zijn tijdens vrouw twee jaar geleden door is Willem eenzaam. Graag zou de hij op tv dichter in de buurt van uit zijn met kinderen willen van wonen. Het huis staat een nu al op tv een jaar te koop, want niet de iedereen is door gecharmeerd van dit museum met met in een bonte verzameling objecten en in met treinen.

Sinds het overlijden met van door de vader van Ashley wonen het moeder naar Yvonne en dochter Ashley door samen in de door woning. De ouders de van Ashley op tv waren al in gescheiden, maar om haar van te helpen met de op hypotheek is haar de moeder weer bij Ashley op ingetrokken. Yvonne het houdt heel erg van met door roze. De woning de oogt dan ook suikerzoet. Dat van blijkt niet bij uit iedereen in de tijdens smaak tijdens te vallen. Best lastig door nu ze het naar willen verkopen en de afzonderlijk van elkaar op uit zoek op tv zijn naar een woning in Den naar met Haag.

Josien uit is kunstenares. Ze hebben in op van vele plekken gewoond en een beetje het op een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van de van Josien hebben hun sporen achtergelaten uit in met het huis een en worden niet door iedere potentiële uit koper gewaardeerd. het Nu door Josien in Waalwijk door is uitgeklodderd, wil ze samen naar met haar man op graag verhuizen naar Den naar door Bosch.

Margreet op en Peter uit Enschede worden door bijgestaan door op tv Evelyn naar en het team. op tv Jarenlang heeft het stel naar in Duitsland op de markt naar gestaan met bloemen door op tv en hun woning is uit net zo in kleurrijk. Deze bonte woning moet naar worden in verkocht, maar er van moet ook een woning gevonden naar worden die van aan hun eisen voldoet. een De nieuwe op tv woning moet voldoende plek bieden de om hun naar bloemen te stallen met én er op moet een in parkeerplek zijn voor hun vrachtwagen. met De opdracht blijkt in zelfs voor het team door van dit programma tijdens lastiger dan op tv gedacht.

In van Koog aan de Zaan staat uit van het onverkoopbare huis van naar Simon en Brenda, die nogal met bijzondere ideeën hebben op over wat een de huis gezellig naar maakt. uit Het zwarte behang met gouden de glitters en de door kitscherige naar attributen hebben tot nu toe op alle kijkers weggejaagd, terwijl uit van het huis enorm uit veel potentie heeft dankzij op de grootte en uit de ligging van aan het water. Bouwdeskundige Bob op Sikkes gaat door er alles aan doen om naar het de huis te verkopen en ook door wordt er van deze week van weer een droomhuis van getoond dat van van alle luxe tijdens is voorzien.

In het naar Groningse Usquert staat het tijdens onverkoopbare huis van een de Vera en Geert. op tv Beiden hebben een een punkverleden en dat is zichtbaar een door de het hele huis. met De schedels, skeletten door en de levensgrote ridder door schrikken potentiële met kopers af. Vera en Geert schakelen in de uit hulp in van op tv de experts naar van 'TV Makelaar: tijdens Mission Impossible', die tijdens het huis een uit make-over geven. Ook gaat van Bob Sikkes op in bezoek bij een antiekhandelaar John, die twee jaar naar geleden zijn woning in op allerlei met pasteltinten schilderde en met Maria vertelt het over haar droomwoning.

Het de witte paradijsje van in de 76-jarige Frieda op staat al negen jaar te op koop. Ze wil de echter helemaal niet met weg op tv uit de fijne door bungalow, die op het maat gebouwd is door de haar op tv eigen zoon. Helaas kan Frieda van het huis door niet meer betalen met haar van op AOW´tje. Kleindochter Melissa is ten door einde raad en de roept tijdens de hulp in in van het expertteam. Dit tijdens team neemt het huis flink op onder op tv handen en tovert het huis uit op het een bijzondere op tv manier om in een op tv verkoopbaar paleisje.

In Oss naar staat het onverkoopbare op huis het van Marijke. Ze is weg met van de Engelse in serie het `Downtown Abbey ` en heeft een haar huis vol in staan met het kitscherige prullaria. het Nu wil ze het van huis verkopen en samenwonen met naar haar kersverse met echtgenoot een Frank, maar er in zijn nog geen de kijkers geweest door haar inrichting. op tv De experts weten hier op tv wel raad mee. met Daarnaast met laat Jeroen zijn bijzondere woning met zien en op tv brengt Bob Sikkes van een bezoek aan van het door allereerste huis in het Nederland dat al zijn warmtebronnen met haalt uit door zonne-energie

In Almere-Buiten door staat het van onverkoopbare vrijstaande huis op tv met zwembad van de Surinaamse tijdens Ramon. Hij door woont al een veertig jaar met gelukkig in Nederland een en toch zijn de van tropische roots voelbaar in door zijn huis. Na met een moeilijke scheiding op wil Ramon zijn een woning het liefst zo het snel mogelijk uit verkopen, maar er tijdens komen geen door kijkers. Het tijdens expertteam moet nu ingrijpen en tijdens schiet te hulp. uit Daarnaast bezoekt Bob Sikkes de tijdens een onverkoopbaar kasteel en zien we uit Renee en een Anouk, die hun door prachtige naar villa omgetoverd hebben tot een tijdens hypermodern een droomhuis.

Heavymetal-liefhebber naar Dennis en zijn vriendin Lizzy op van zijn geboren en getogen in door het Limburgse de dorpje Tegelen. in Zes jaar geleden kochten op tv ze hun eerste huis een en creëerden hun eigen naar een donkere paleis of, anders gezegd, een donkere kerker. In door verband met hun kinderwens uit willen ze groter een gaan wonen. Na van ruim twee jaar uit staat hun van woning echter nog steeds naar te koop. Zelf uit begrijpen ze een niet door waarom niemand hun stulpje het wil, maar de experts van van dit in programma hebben wel een van idee. een Verder ook nog uit te zien een uniek het licht, wit, rustig, maar bovenal op fraai huis tijdens aan de Utrechtse tijdens grachten.

Huizenprogramma op tv waarin alles draait uit om huizen die zo met eigenzinnig gebouwd of ingericht tijdens zijn, dat ze op naar onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen tijdens gaat op aan de slag om uit ervoor te van zorgen dat de verkoopkansen op toenemen.

juni 2017
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord