Programma gemist?

Rainier een en Rebecca waren in eerste het instantie tijdens vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een het een relatie. Kort nadat het Rebecca bij Rainier introk, door raakte van ze zwanger en van trouwde het stel in de een stijl tijdens van de jaren vijftig. Omdat ze op tv allebei graag van meer kinderen op wilden, besloten ze een tijdens groter huis met te kopen, in in Purmerend. Helaas hield hun door liefdesgeluk geen stand en het in besloot het stel op te scheiden. Dit is op nu ruim een jaar geleden. uit Rebecca is in vertrokken van en huurt een klein flatje naar aan de rand het van de Purmerend. Rainier woont het nog in hun toenmalige huis dat in een zeer kenmerkende tijdens rock-'n-rollinrichting van heeft.

John met is een een rustige en ingetogen man die tijdens eruitziet als een heavymetalrocker. in door Hij heeft een bijzondere fascinatie het voor de dood en door zijn van spookhuis jaagt een sommige mensen de stuipen op op tv het uit lijf. Na zijn scheiding een heeft John meerdere relaties gehad, een maar telkens bleek op tv het een niet de ware te zijn. met Tot Karin twee uit tijdens jaar geleden zijn door leven binnenwandelde. Zij maakt tijdens hem weer uit gelukkig. Zo gelukkig dat het hij na uit 30 jaar alleen de te hebben gewoond, een bereid is om voor op zijn grote liefde naar uit Ede te op verhuizen.

De familie op tv Colon, moeder naar Kelly, vader Gunter en van hun vijf kinderen, woonde met een tot een aantal maanden met geleden nog de in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot een huis en genoeg in ruimte een voor alle kinderen. Maar wat zij in tijdens niet hadden voorzien, was dat Gunter in de zijn baan zou op tv verliezen en het de tot een executieverkoop zou komen. Gunter met heeft inmiddels weer door een door baan en ze logeren naar nu van met het hele gezin naar bij de moeder van op tv Kelly een in Zoetermeer. De uit te dure en nogal kitscherig ogende tijdens woning door moet hoognodig worden uit verkocht, zodat ze door als gezin een nieuw bestaan in kunnen opbouwen tijdens in van Zoetermeer.

Piet en naar Babs hebben hun op tv woning in de anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd op en de ingericht. Ze hebben de inspiratie het voor de stijl met van het huis tijdens een uit België gehaald. De naar inrichting noemen ze met zelf zwaar barok met en de stijl van Lodewijk uit XIV. in In elk meubel zit tijdens een krul, zoals het ze zelf zeggen. een En misschien uit is dat nu het net waardoor potentiële kopers door op de naar vlucht slaan. Ze worden de ouder met en het huis wordt te groot het en naar het onderhoud te zwaar. Daarom op tv willen ze op wat kleiner gaan met wonen.

Willem uit heeft zijn tijdens huis in Den Helder samen het met zijn op vrouw in in de jaren zeventig gekocht en ingericht van uit en er daarna het niets meer aan gedaan. Ze van zijn allebei in verwoede verzamelaars dus uit het huis uit staat vol met spullen. Sinds het naar overlijden door van zijn vrouw twee jaar naar door geleden is Willem eenzaam. Graag zou met met hij dichter in de van buurt van zijn kinderen willen de wonen. Het huis het staat nu tijdens al het een jaar te koop, want niet naar iedereen is uit gecharmeerd naar van dit museum met een bonte het verzameling in objecten en tijdens treinen.

Sinds het het overlijden naar van de vader van Ashley wonen op tv moeder met Yvonne en dochter de Ashley samen in de woning. op door De ouders van Ashley waren op tv al gescheiden, maar met om op tv haar te helpen op tv met de hypotheek is tijdens haar moeder weer bij door Ashley het ingetrokken. Yvonne houdt heel erg van op op tv roze. De woning oogt naar dan ook suikerzoet. Dat blijkt tijdens niet bij iedereen op tv in tijdens de smaak te vallen. van Best lastig nu naar ze in het willen verkopen en afzonderlijk van de elkaar op zoek het het zijn naar een woning op in Den van Haag.

Josien is kunstenares. een Ze met hebben op vele plekken naar gewoond en een beetje uit uit een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige het uitspattingen van Josien hebben het hun sporen van achtergelaten in het huis op tv op en worden niet door met iedere potentiële koper met gewaardeerd. Nu naar Josien in Waalwijk is uitgeklodderd, wil uit ze samen met een haar man het graag verhuizen naar het Den in Bosch.

Margreet en Peter het uit op tv Enschede worden bijgestaan door Evelyn een en het team. het Jarenlang heeft het in op stel in Duitsland op met de markt met gestaan met bloemen en hun woning tijdens is in net zo kleurrijk. Deze bonte op woning tijdens moet worden verkocht, maar er een moet naar ook een woning gevonden worden in die aan hun in eisen voldoet. De de nieuwe woning moet tijdens voldoende plek bieden de om hun een bloemen van te stallen én er moet een met parkeerplek zijn voor op het hun vrachtwagen. De opdracht blijkt zelfs naar voor het team op tv op van dit programma lastiger dan naar gedacht.

In Koog het aan een de Zaan staat naar het onverkoopbare huis van met Simon en Brenda, die nogal naar bijzondere ideeën tijdens hebben van over wat een huis het gezellig maakt. Het in zwarte behang met gouden glitters een en de kitscherige in door attributen hebben tot nu toe alle de op kijkers weggejaagd, terwijl het huis enorm op naar veel potentie heeft naar dankzij de grootte naar en de ligging aan het de water. Bouwdeskundige Bob Sikkes van naar gaat er alles aan door doen om het huis op tv te verkopen en uit ook wordt er deze uit week weer van een droomhuis getoond op dat van op alle luxe tijdens is voorzien.

In het Groningse het Usquert staat het op onverkoopbare huis op tv van Vera en Geert. de Beiden hebben op een punkverleden en door dat van is zichtbaar door van het hele huis. De schedels, skeletten door en de levensgrote door ridder op tv schrikken potentiële door kopers af. Vera en Geert schakelen tijdens de met hulp in van de experts in van 'TV op Makelaar: Mission een Impossible', die het huis van een make-over van geven. Ook gaat op Bob Sikkes op uit bezoek bij antiekhandelaar John, uit die in twee jaar geleden op tv zijn woning in allerlei met pasteltinten schilderde en Maria met vertelt over haar in droomwoning.

Het witte paradijsje tijdens van naar de 76-jarige Frieda staat op al negen jaar op tv te op koop. Ze wil echter helemaal de niet weg naar uit de fijne bungalow, uit die op maat op tv gebouwd is door haar op tv eigen zoon. Helaas uit kan Frieda met het huis in niet meer betalen met haar uit AOW´tje. Kleindochter Melissa door van is ten einde raad in en roept een de hulp in in van het expertteam. op tv Dit team neemt op het huis flink op onder handen en op tv tovert het huis in op een bijzondere manier met om in een verkoopbaar het paleisje.

In een Oss staat een het onverkoopbare huis van Marijke. Ze een is weg de van de Engelse in serie `Downtown Abbey ` naar en heeft haar naar huis vol staan in met kitscherige het prullaria. tijdens Nu wil ze het huis verkopen van en samenwonen van met haar de kersverse echtgenoot Frank, maar de er zijn nog geen door kijkers uit geweest door haar inrichting. De de experts weten hier op tv tijdens wel raad mee. van Daarnaast laat Jeroen een zijn bijzondere woning zien tijdens en brengt Bob Sikkes met een op tv bezoek aan het allereerste het huis in Nederland dat op tv al zijn warmtebronnen uit haalt uit van zonne-energie

In tijdens Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande van met huis met zwembad van de in Surinaamse Ramon. Hij woont het op al veertig jaar door gelukkig in Nederland en toch zijn op tv de tropische op roots voelbaar in op zijn huis. in Na een moeilijke scheiding wil in Ramon van zijn woning het liefst het zo uit snel mogelijk verkopen, maar op er komen uit geen kijkers. Het expertteam moet nu uit het ingrijpen en schiet te tijdens hulp. Daarnaast met bezoekt Bob Sikkes op tv een onverkoopbaar kasteel en zien de we in Renee en Anouk, van die hun prachtige villa omgetoverd het hebben van tot een hypermodern op tv droomhuis.

Heavymetal-liefhebber uit Dennis en zijn uit vriendin Lizzy zijn met geboren en getogen in tijdens het Limburgse dorpje de Tegelen. Zes met jaar geleden kochten ze hun de eerste huis en de creëerden het hun eigen een donkere paleis of, anders gezegd, in donkere het kerker. In verband met tijdens hun kinderwens willen van ze groter gaan wonen. het Na ruim naar twee jaar staat hun woning uit echter nog tijdens steeds te het koop. Zelf begrijpen uit ze niet waarom in niemand hun stulpje wil, maar van naar de experts van dit programma in hebben wel in een idee. Verder ook door nog te zien uit een tijdens uniek licht, wit, rustig, maar bovenal de fraai naar huis aan de Utrechtse een grachten.

Huizenprogramma waarin van alles draait om huizen naar die zo op eigenzinnig gebouwd of de ingericht door zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. het Een team een van deskundigen uit gaat aan de slag van om ervoor in te zorgen dat de verkoopkansen tijdens toenemen.

oktober 2017
24-02-2015 20:33

Purmerend

TV Makelaar - Purmerend

Rainier en Rebecca waren in eerste instantie vrienden, maar kregen uiteindelijk toch een relatie. Kort nadat Rebecca bij Rainier introk, raakte ze zwanger en trouwde het stel in de stijl van de jaren vijftig. Omdat ze allebei graag meer kin...

17-02-2015 20:31

Eindhoven

TV Makelaar - Eindhoven

John is een rustige en ingetogen man die eruitziet als een heavymetalrocker. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor de dood en zijn spookhuis jaagt sommige mensen de stuipen op het lijf. Na zijn scheiding heeft John meerdere relaties geha...

10-02-2015 20:33

Nieuw-Weerdinge

TV Makelaar - Nieuw-Weerdinge

De familie Colon, moeder Kelly, vader Gunter en hun vijf kinderen, woonde tot een aantal maanden geleden nog in Nieuw-Weerdinge. Een mooi, groot huis en genoeg ruimte voor alle kinderen. Maar wat zij niet hadden voorzien, was dat Gunter zij...

03-02-2015 20:34

Lage Zwaluwe

TV Makelaar - Lage Zwaluwe

Piet en Babs hebben hun woning in anderhalf jaar tijd zelf opgebouwd en ingericht. Ze hebben de inspiratie voor de stijl van het huis uit België gehaald. De inrichting noemen ze zelf zwaar barok en de stijl van Lodewijk XIV. In elk meubel z...

27-01-2015 20:32

Den Helder

TV Makelaar - Den Helder

Willem heeft zijn huis in Den Helder samen met zijn vrouw in de jaren zeventig gekocht en ingericht en er daarna niets meer aan gedaan. Ze zijn allebei verwoede verzamelaars dus het huis staat vol met spullen. Sinds het overlijden van zijn ...

20-01-2015 20:32

Spijkenisse

TV Makelaar - Spijkenisse

Sinds het overlijden van de vader van Ashley wonen moeder Yvonne en dochter Ashley samen in de woning. De ouders van Ashley waren al gescheiden, maar om haar te helpen met de hypotheek is haar moeder weer bij Ashley ingetrokken. Yvonne houd...

13-01-2015 20:30

Waalwijk

TV Makelaar - Waalwijk

Josien is kunstenares. Ze hebben op vele plekken gewoond en een beetje een zigeunerleven geleid. De kunstzinnige uitspattingen van Josien hebben hun sporen achtergelaten in het huis en worden niet door iedere potentiële koper gewaardeerd. N...

06-01-2015 20:29

Enschede

TV Makelaar - Enschede

Margreet en Peter uit Enschede worden bijgestaan door Evelyn en het team. Jarenlang heeft het stel in Duitsland op de markt gestaan met bloemen en hun woning is net zo kleurrijk. Deze bonte woning moet worden verkocht, maar er moet ook een ...

25-02-2014 20:32

Afl. 8

TV Makelaar - Afl. 8

In Koog aan de Zaan staat het onverkoopbare huis van Simon en Brenda, die nogal bijzondere ideeën hebben over wat een huis gezellig maakt. Het zwarte behang met gouden glitters en de kitscherige attributen hebben tot nu toe alle kijkers weg...

18-02-2014 20:33

Afl. 7

TV Makelaar - Afl. 7

In het Groningse Usquert staat het onverkoopbare huis van Vera en Geert. Beiden hebben een punkverleden en dat is zichtbaar door het hele huis. De schedels, skeletten en de levensgrote ridder schrikken potentiële kopers af. Vera en Geert sc...

11-02-2014 20:34

Afl. 6

TV Makelaar - Afl. 6

Het witte paradijsje van de 76-jarige Frieda staat al negen jaar te koop. Ze wil echter helemaal niet weg uit de fijne bungalow, die op maat gebouwd is door haar eigen zoon. Helaas kan Frieda het huis niet meer betalen met haar AOW´tje. Kle...

04-02-2014 20:32

Afl. 5

TV Makelaar - Afl. 5

In Oss staat het onverkoopbare huis van Marijke. Ze is weg van de Engelse serie `Downtown Abbey ` en heeft haar huis vol staan met kitscherige prullaria. Nu wil ze het huis verkopen en samenwonen met haar kersverse echtgenoot Frank, maar er...

28-01-2014 20:33

Afl. 4

TV Makelaar - Afl. 4

In Almere-Buiten staat het onverkoopbare vrijstaande huis met zwembad van de Surinaamse Ramon. Hij woont al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn ...

21-01-2014 20:32

Afl. 3

TV Makelaar - Afl. 3

Heavymetal-liefhebber Dennis en zijn vriendin Lizzy zijn geboren en getogen in het Limburgse dorpje Tegelen. Zes jaar geleden kochten ze hun eerste huis en creëerden hun eigen donkere paleis of, anders gezegd, donkere kerker. In verband met...

14-01-2014 20:29

Afl. 2

TV Makelaar - Afl. 2

Huizenprogramma waarin alles draait om huizen die zo eigenzinnig gebouwd of ingericht zijn, dat ze onverkoopbaar zijn. Een team van deskundigen gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat de verkoopkansen toenemen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

TV Makelaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Makelaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Makelaar bij TV Makelaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Makelaar. Heb je een uitzending van TV Makelaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Makelaar gemist

TV Makelaar is een televisieprogramma op RTL 4. In dit programma, gepresenteerd door Tim Immers en Froukje de Both, wordt geprobeerd huizen voor particulieren te kopen en verkopen. Het programma begon in 2001 met het presentatie duo Sylvana Simons en Sybrand Niessen. Simons werd in 2006 opgevolg door Marilou Le Grand. In het najaar van 2007 werd Le Grand opgevolgd door Froukje de Both. In het najaar van 2008 stapte Niessen over naar Omroep MAX. Hij werd opgevolgd door Tim Immers.

Uitzending gemist van TV Makelaar? Hier kun je alle uitzendingen van TV Makelaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 95
  • Laatste uitzending op 24-02-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord