Programma gemist?

Zoektocht een naar uit het oog op verloren personen. een Als Paul Andrew Elbrow van als met kind van negen in wegloopt van huis, belandt hij van het de van regen in van de drup. Hij had alle naar reden met om zijn pleegouders de naar rug toe te uit keren; ze bonden de hem regelmatig vast aan een naar naar stoel en gaven dan ook naar nog flink in slaag met riem en in stok. Zijn een ouders zeiden dat hij dankbaar op moest zijn door dat hij door hen van was geadopteerd, met maar Paul wist beter. de Een gezinssituatie met een het liefde en geborgenheid was met er voor hem van niet bij. Nadat hij van was tijdens gevlucht, belandde Paul uiteindelijk de in een kindertehuis. Daar zou door het hij worden misbruikt door een het groepsleider. Paul is nu door op zoek de naar in de vrouw die hem een kort na geboorte afstond. uit Hij verwijt tijdens haar niets en is nieuwsgierig de naar haar het levensverhaal. door Paul heeft altijd op gedacht dat zijn moeder 19 op was toen hij ter door op tv wereld kwam. Maar de als wij voor hem op met zoek met gaan in zijn geboortestreek in Engeland, uit doen we een twee interessante ontdekkingen. naar De moeder de van Paul uit Andrew was pas 17 tijdens toen hij geboren het werd. Nadat ze afstand op tv van hem deed, trouwde uit door ze een man. De twee het zonen die ze met met met hem kreeg, zijn naar Paul vernoemd. een Presentatie: een Derk Bolt.

Zoektocht naar tijdens uit naar het oog verloren personen. Wesley in (32) groeide op het bij zijn van grootouders. Zijn het moeder was ongehuwd en kon op niet van voor hem zorgen. Op een in dag in eiste ze hem weer op. Terugkijkend door een ziet Wesley dit als uit een triest naar keerpunt: in één klap was tijdens zijn fijne tijdens leventje voorbij. een 'Mijn moeder werd op haar zeventiende een het halsoverkop verliefd op de overbuurjongen. Ze met raakte zwanger, waarna uit hij naar voorstelde om abortus tijdens te plegen. Mijn naar moeder wilde dat niet. Ze op hoopte dat naar hij bij haar zou op tv door blijven als ze een kindje op tv hadden, maar dat pakte een totaal anders uit. tijdens Mijn moeder beweert het dat de hij nooit naar mij een heeft naar omgekeken. Als kind had naar ik het bij mijn op tv opa en tijdens oma reuze naar een mijn zin. Ik noemde ze de ook een papa en mama. Toen ik in vijf op was, leerde mijn moeder een de andere man kennen met op tv met wie ze een in gezin wilde stichten. tijdens Ik hoorde op daar wat ook bij. In het in begin het ging het nog wel, op maar hun relatie was van slecht. Er vielen door op tv vaak klappen en mijn stiefvader kreeg de een ook nog problemen met alcohol. door Ik ben altijd nieuwsgierig van geweest met naar mijn biologische vader, maar het mijn moeder vertelde een dus in steeds dat op hij absoluut niet geïnteresseerd uit was in mij. Het zou de me erg naar teleurstellen als op dit waar blijkt te zijn.'. tijdens de Presentatie: Derk Bolt.

Zoektocht naar uit op tv het naar oog verloren personen. Als tijdens kind was Jamil bang op voor van zijn Libanese vader. met Omdat zijn ouders in scheiding het lagen, moest hij in met op zijn moeder in onderduiken. Zo kon worden voorkomen in dat op Jamil door vader werd ontvoerd. tijdens De inmiddels 42-jarige met Jamil is nu uit naar hem in op zoek. door De ouders van Jamil leerden van elkaar kennen tijdens een een treinreis door uit Finland. Het naar klikte, en op tv na een korte briefwisseling stond de op Libanees op naar een dag van volkomen onverwacht op de stoep door in in Amsterdam-noord. 'Eerst op tv hebben mijn vader in en moeder bij mijn grootouders van gewoond, en tijdens later kregen met ze een eigen huis. Ik kan op tv me voorstellen op tv dat het leven met hier moeilijk de was voor hem. Hij kwam op tv in een vreemde in op cultuur terecht, sprak de taal in amper en tijdens had slecht betaald werk. In door Libanon door was hij een bekende in voetballer geweest. Hij was van daar dus iemand, tijdens op in Nederland was hij niemand. Mijn door vader door keerde in 1977 terug naar tijdens Libanon. Ik was met er nooit op tv mee bezig, maar van ik tijdens merk dat ik een vaderfiguur uit in mijn leven uit heb gemist. Ik ben in heel erg met benieuwd hoe naar hij die periode van zelf heeft beleefd. Hoe het tijdens voor door hem was om een kind op te moeten naar achterlaten. Ik de ben naar hem uit op zoek om die op periode van voor mezelf ook af tijdens te kunnen sluiten.'. Presentatie: Derk in een Bolt.

Zoektocht naar de uit het op tv oog verloren personen. Als door jochies van met vijf werden Jung In en een op zijn tweelingbroer Jung Hun een geadopteerd door van een Fries echtpaar. van Toen ze in Nederland aankwamen, op tv was nog niet duidelijk tijdens dat ze met in hun uit geboorteland Zuid-Korea ernstig de waren mishandeld met door hun biologische vader. De kinderjaren het waren voor Jung uit In zo een traumatisch, dat op tv hij zijn herinneringen heeft verdrongen. op tv Broer Jung op Hun verdrong niets, maar de met op de verschrikkelijke gebeurtenissen naar kon hij niet omgaan. uit Jung Hun in pleegde zelfmoord. een In Zuid-Korea waren met de jongens grootgebracht door hun met aan alcohol verslaafde vader. uit op tv Als die weer eens kwaad werd, de bond hij een de touw om het de enkels naar van de twee kleine van kinderen, om ze van ondersteboven op van te hangen aan het plafond. tijdens Vervolgens sloeg hij een op tv de weerloze jongens op met riemen en de stokken. Het heeft op tv hen letterlijk getekend van voor het leven: bij aankomst in in Nederland hadden op de jongens op littekens op op de rug en op de enkels. op tv Het heeft jaren van geduurd voordat ze op tv durfden te tijdens vertellen naar wie het hen had door aangedaan. Na de dood van naar zijn op tv broer had Jung In op tv veel steun aan op tv Annie, een vrouw die uit hij het al langer kende. met Ze groeiden naar op tv elkaar toe en kregen samen tijdens twee een kinderen. Jung In uit reisde met Annie naar uit Zuid-Korea, om een er op zoek te gaan uit een naar zijn biologische moeder. een Presentatie: Derk tijdens Bolt.

Zoektocht van naar uit naar het oog verloren personen. Tot door voor kort tijdens was Peter (44) nooit geïnteresseerd met in zijn Libanese van het vader Annis Saïdi. Dat veranderde met drastisch toen op tv zijn relatie het strandde. 'Daardoor werd ik op mezelf tijdens teruggeworpen, en ik de ging tijdens meer nadenken over het allerlei dingen. Mijn tijdens ouders zijn getrouwd het geweest, maar op over mijn vader weet ik praktisch van niets. Mijn naar moeder heeft uit hem leren kennen in uit Ghana, daar werkte hij op voor een op tv oom in een hotel. uit op tv De twee mannen kregen mot om de geld. Daardoor met belandde mijn op tv vader in de gevangenis. uit Dit in is alles wat ik weet. Met naar naar mijn moeder praatte ik tijdens nooit over hem, zelfs op tv nu niet. Ik wil door op tv hem toch graag een keer ontmoeten, het al is het het maar om naar te kunnen op tv zeggen dat het goed met naar me gaat en tijdens dat hij zich naar niet schuldig in hoeft te voelen dat naar hij in uit mijn op tv leven niet aanwezig uit is geweest. Ik door doe dit ook voor op tv mijn dochters. Met name op de oudste dochter, Zoë, op tv vindt het wel uit spannend. Het naar enige tastbare dat een ik van mijn met vader heb, is tijdens zijn handtekening naar onder de trouwakte van mijn op tv ouders en een tijdens sieraad, een een ketting met een van blauwe met steen met een wit oog, tijdens een zogenoemd boos oog.' door de Peter krijgt te horen of zijn naar vader bereid is naar hem te ontmoeten. tijdens Presentatie: een Derk Bolt.

Zoektocht uit naar uit het oog met verloren personen. Marleen van (23) tijdens groeide op in een Brabants op adoptiegezin. Haar Nederlandse ouders op tv uit Fanny en Wim reisden eind in 1986 naar de Sri Lanka om op tv hun kindje op te in halen. in Kort nadat Fanny en uit Wim daar uit aankwamen, waren ze met andere ouders de op tv getuige van een naar voorval. door Bij een busstation de werd een met jonge vrouw met tijdens een baby een onder haar arm achtervolgd op door een groep mannen. op Een buschauffeur spoorde in de door Nederlanders aan om te hulp te uit schieten. met Ze omsingelden de vrouw door en uit het lukte hen om haar veilig door tijdens hun bus in in te loodsen. Volgens de chauffeur zouden met moeder op en kind de achtervolging anders het niet naar hebben overleefd. De op tv jonge moeder van werd achternagezeten omdat ze ongehuwd zwanger in was een geraakt en weigerde een afstand te door doen van haar kind. De gebeurtenis door maakte van duidelijk hoe op tv kwetsbaar vrouwen waren op tv in dat land. Mannen eisten dat in tijdens ze zich nederig gedroegen. door Inmiddels is duidelijk op tv dat de de biologische moeder van Marleen ook een het nodige te stellen in in heeft gehad met mannen. tijdens De vader tijdens van Marleen liet tijdens haar al voor de geboorte van op hun kind op tv in tijdens de steek. Haar volgende partner naar bleek zwaar met verslaafd te zijn in aan alcohol. De derde een partner in het leven op tv van moeder was in militair. op tv Hij is omgekomen op tv tijdens gevechten in met Tamil Tijgers. Presentatie: Derk de Bolt.

Zoektocht tijdens naar uit het oog op verloren personen. Ruud een (64) tijdens is het kind van een uit Engelse moeder en een op Duitse een vader. Zij leerden elkaar tijdens tijdens de oorlog op tv kennen in Engeland. De een vader van de Ruud was tijdens daar als krijgsgevangene tewerkgesteld van op een boerderij, toen het de hij verliefd werd op een van vrouw, Lilian. Na de op naar oorlog vestigde het stel op zich in Duitsland, maar het Lilian kon daar de niet aarden. Toen Ruud het een nog maar vier jaar oud was, op tv vertrok op tv zijn moeder naar Engeland. Ze tijdens beloofde terug te door in komen, maar van haar is sindsdien op tv nooit meer een iets de vernomen. Lilian was met al gescheiden en moeder van een uit kind tijdens toen ze verliefd werd op uit met de soldaat. Toen ze naar Duitsland naar verhuisde, bleef haar van oudste zoon uit achter in Engeland. door In het de na-oorlogse Duitsland voelde in Lilian zich niet welkom. Ruud in begrijpt door nog wel dat ze tijdens er om die reden van ook van niet wilde blijven in wonen, maar voor uit hem blijft het onvoorstelbaar op dat een zijn moeder ook tijdens hem de rug heeft toegekeerd. Een naar een paar jaar geleden ontdekte Ruud een bij naar toeval dat zijn moeder een via brieven geprobeerd heeft door om het het contact met hem op tv te herstellen. Zijn Duitse naar vader, die inmiddels overleden op tijdens is, heeft deze brieven door willens en wetens voor op Ruud verborgen in gehouden. Ruud heeft goede uit hoop dat naar zijn moeder hem na uit al die jaren weer het op wil ontmoeten. Presentatie: Derk uit Bolt.

Zoektocht naar uit naar het in oog verloren personen. Vernederd door met stiefvader. een Als Angelina vier jaar met oud is, besluit naar haar ongehuwde met moeder in te het trekken bij een alleenstaande uit man. Deze in keuze pakt in voor Angelina volstrekt het verkeerd uit. Ze is een aanvankelijk nog het te jong om het zich uit te realiseren, tijdens maar ze uit wordt door haar stiefvader dagelijks het vernederd en geterroriseerd. naar Haar op tv moeder kijkt toe, maar de grijpt niet door in. Op haar veertiende besluit van Angelina op tv het huis te ontvluchten. Ze naar kan zich door niet herinneren ook maar één op tv dag gelukkig te de zijn geweest in van de het jaren dat ze bij op haar stiefvader van woonde. De moeder van naar Angelina heeft nooit op tv willen vertellen de wie haar échte in vader is. de Van haar oma hoort ze dat tijdens haar moeder zeventien tijdens jaar was toen met ze zwanger raakte op tv een van een jongen waar ze het korte tijd uit mee scharrelde. Het contact met uit op tv haar moeder is sinds met een paar jaar uit genormaliseerd. Angelina heeft haar gedwongen met om van de stiefvader de rug toe van te keren. Daarna naar bleek naar moeder ook bereid te onthullen in wie Angelina's vader naar is. Ze heeft op tv hem op leren kennen in Hilversum, een in naar de periode dat ze dagelijks een rondhing van in het plaatselijke op winkelcentrum. Hij heeft nooit te het horen gekregen dat hij van vader zou met worden. Als Spoorloos op hem benadert, naar vraagt hij tijd om de de situatie te in bespreken met zijn vrouw. het de Presentatie: Derk Bolt.

Zoektocht naar van uit tijdens het oog verloren personen. Op tijdens zoek tijdens naar een Antilliaanse feestganger. In in een week met tijd vond Ton Agelink van in 2007 zijn moeder door en een verloor hij op zijn vader. Ton (45) op tv werd kort met na zijn geboorte afgestaan op tv ter adoptie. Twee in jaar geleden van bracht Spoorloos hem met in contact met zijn biologische moeder. door van Op dat moment was uit al bekend uit dat zijn adoptievader ongeneeslijk ziek was. op tv op tv Een paar dagen nadat Ton in oog tijdens in oog stond uit met zijn moeder, moest op tv hij voor met altijd afscheid nemen van de door man die hem liefdevol naar had in grootgebracht. De moeder van Ton naar was ongelukkig tijdens getrouwd toen ze op tv begin 1963 na een van feestje het aan de praat uit raakte met een in Antilliaan. Ze door raakte zwanger van hem, maar het er ontstond door geen serieuze relatie. Ton werd van geboren op op 13 de december. Zijn moeder naar heeft hem horen huilen, maar ze het op kreeg haar kindje niet met te zien. Alhoewel ze zou uit gaan scheiden van in haar echtgenoot, uit bedisselde hij dat tijdens ze van het kind moest afstaan. Toen Spoorloos naar haar op vertelde dat in het afgestane kind naar haar op op zoek naar was, zei ze direct de dat Ton van een harte welkom is. Dat op uit is ook wel gebleken: Ton met heeft een goed contact op tv met zijn biologische met moeder. Door in haar verhalen is in hij erg met nieuwsgierig geworden naar zijn Antilliaanse de vader. met Presentatie: Derk het Bolt.

Zoektocht tijdens naar uit op tv het oog verloren personen. Amerikaanse militair met op tv verzwijgt huwelijk. Anita de (46) is alleenstaand in en moeder van vier kinderen. met Op 21-jarige leeftijd raakte een ze uit zwanger van een Amerikaanse militair. een Toen met ze hem het blije nieuws de vertelde, uit biechtte de Amerikaan op op tv dat hij al een getrouwd op tv was. De geschiedenis bleek van zich te herhalen, met want jaren daarvoor was een Anita's moeder - Henny op tv in - precies hetzelfde overkomen. Zij kreeg op tv begin jaren zestig uit verkering met met Nevin-Lee de Thomas, een Amerikaan die was gestationeerd uit op de de luchtmachtbasis in de Soesterberg. Toen Henny op tv zwanger raakte, beloofde Nevin dat een hij met haar een op tv zou trouwen. Het stel had toen van al met tweeënhalf jaar verkering. De ouders met van Henny ontdekte het van dat Nevin-Lee schulden had van gemaakt op de uit basis. Ze op tv schreven een brief uit naar zijn superieuren, met waarin ze vroegen of hij in zijn schulden later mocht het afbetalen op tv omdat hij met op hun dochter zou trouwen. een Daarop kregen ze op te horen dat Nevin-Lee in al getrouwd was de de in de Verenigde Staten door en dat hij op tv daar ook een door kind had. uit Henny's wereld stortte in elkaar. door Nevin-Lee werd door de tijdens legerleiding overgeplaatst naar met uit een andere basis op tv en hij moest aan uit Henny 800 dollar betalen voor met de een baby-uitzet. Hij heeft Anita nog een gezien toen naar ze net geboren met was. Daarna is een hij teruggegaan naar op Amerika. Hij een heeft nooit meer de iets van zich laten naar horen. Presentatie: tijdens Derk Bolt.

Zoektocht met naar uit het oog op verloren personen. met Michèle (29) heeft het anderhalf jaar bij haar vader door tijdens gewoond, maar ze op was nog te jong om zich naar hier van veel van te kunnen tijdens herinneren. De Nederlandse naar moeder van Michèle werkte op al een paar uit jaar in Canada, op tijdens toen ze er naar de uit Trinidad afkomstige Muhammed in Iqbal van leerde kennen. Muhammed de was een reislustige jongeman. Hij op tv werkte in de van buurt tijdens van Toronto als lasser op bij de Canadese met luchtmacht en had daarvoor onder van uit meer in Londen het en Singapore gewoond. Michèle het weet niet precies de hoe lang haar ouders uit een relatie hebben naar gehad, vaststaat dat op tv ze van uit elkaar gingen toen Michèle met nog een peuter was. van Voor haar moeder een een is het verleden met Muhammed een de tijdens afgesloten hoofdstuk, waaraan ze absoluut niet op in meer herinnerd wil tijdens worden. Ze keerde de vanuit Canada terug uit naar Nederland toen Michèle acht jaar het oud was. Van door Muhammed naar Iqbal werd nooit een meer iets vernomen. Na een naar het uitgebreide zoektocht in met Trinidad, kwam Spoorloos een in contact met Yakub Khan, de een vader van Muhammed. tijdens Yakub kan zich tijdens Michèle nog van goed op tv herinneren. Met zijn zoon heeft hij door slechts sporadisch contact. het Muhammed in Iqbal zou als vrachtwagenchauffeur rondreizen door tijdens door de zuidelijke staten van Amerika. uit Een een adres of op tv telefoonnummer heeft Yakub niet. Zoon Muhammed op tv meldt zichzelf zo naar op af en toe per telefoon. de Presentatie: Derk het Bolt.

Zoektocht naar een uit het op oog verloren naar personen. Ralph (40) belandde op tv als jochie van met vier samen met een door ouder door zusje in een kindertehuis een in Duitsland. De moeder van een Ralph met was verslaafd aan door alcohol en had daarnaast met ook nog eens de financiële problemen. Ze tijdens kon de zorg van voor in haar vijf kinderen daardoor niet meer op tv door aan. Mensen in op tv de buurt zagen dat de moeder de naar de kinderen ernstig verwaarloosde en daarom het door werden ze (kort na naar de geboorte van de het vijfde kind) door met de kinderbescherming van uit huis geplaatst. een Na een de kort verblijf in het kindertehuis op werden Ralph en de zijn zus geadopteerd door met uit een Nederlands echtpaar. Hier heeft de hij het zeer naar tijdens zijn op tv zin. In tegenstelling tot zijn tijdens zus, in is hij na al in die jaren toch naar wel een benieuwd wat er op tv terecht is gekomen naar van de gezinsleden waarvan hij het als kind gescheiden van werd. Hij heeft geen tijdens idee wat in er gebeurd is van met de drie van andere met kinderen en hij zou ook op tv wel op tv wat meer te weten willen naar komen uit over zijn biologische ouders. op tv Spoorloos ontdekte dat op de andere kinderen opgroeiden op in verschillende uit Duitse pleeggezinnen. Deze kinderen naar hebben geen op tv contact met elkaar. De oudste op tv van het het stel, Erwin, tijdens raakte gehandicapt na een op tv zwaar ongeval met zijn met op vrachtwagen. Broer Alexander leidt een zwervend naar bestaan met als medewerker van een kermisattractie. door Presentatie: Derk met Bolt.

december 2021
08-02-2010 21:15

Aflevering 207

KRO Spoorloos - Aflevering 207

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Als Paul Andrew Elbrow als kind van negen wegloopt van huis, belandt hij van de regen in de drup. Hij had alle reden om zijn pleegouders de rug toe te keren; ze bonden hem regelmatig vast aan ee...

01-02-2010 21:15

Aflevering 206

KRO Spoorloos - Aflevering 206

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Wesley (32) groeide op bij zijn grootouders. Zijn moeder was ongehuwd en kon niet voor hem zorgen. Op een dag eiste ze hem weer op. Terugkijkend ziet Wesley dit als een triest keerpunt: in één k...

25-01-2010 21:10

Aflevering 206

KRO Spoorloos - Aflevering 206

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Als kind was Jamil bang voor zijn Libanese vader. Omdat zijn ouders in scheiding lagen, moest hij met zijn moeder onderduiken. Zo kon worden voorkomen dat Jamil door vader werd ontvoerd. De inmi...

18-01-2010 21:10

Aflevering 205

KRO Spoorloos - Aflevering 205

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Als jochies van vijf werden Jung In en zijn tweelingbroer Jung Hun geadopteerd door een Fries echtpaar. Toen ze in Nederland aankwamen, was nog niet duidelijk dat ze in hun geboorteland Zuid-Kor...

11-01-2010 21:10

Aflevering 205

KRO Spoorloos - Aflevering 205

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Tot voor kort was Peter (44) nooit geïnteresseerd in zijn Libanese vader Annis Saïdi. Dat veranderde drastisch toen zijn relatie strandde. 'Daardoor werd ik op mezelf teruggeworpen, en ik ging m...

04-01-2010 21:10

Aflevering 206

KRO Spoorloos - Aflevering 206

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Marleen (23) groeide op in een Brabants adoptiegezin. Haar Nederlandse ouders Fanny en Wim reisden eind 1986 naar Sri Lanka om hun kindje op te halen. Kort nadat Fanny en Wim daar aankwamen, war...

02-11-2009 21:15

Aflevering 206

KRO Spoorloos - Aflevering 206

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Ruud (64) is het kind van een Engelse moeder en een Duitse vader. Zij leerden elkaar tijdens de oorlog kennen in Engeland. De vader van Ruud was daar als krijgsgevangene tewerkgesteld op een boe...

26-10-2009 21:15

Aflevering 206

KRO Spoorloos - Aflevering 206

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Vernederd door stiefvader. Als Angelina vier jaar oud is, besluit haar ongehuwde moeder in te trekken bij een alleenstaande man. Deze keuze pakt voor Angelina volstrekt verkeerd uit. Ze is aanva...

19-10-2009 21:15

Aflevering 206

KRO Spoorloos - Aflevering 206

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Op zoek naar een Antilliaanse feestganger. In een week tijd vond Ton Agelink in 2007 zijn moeder en verloor hij zijn vader. Ton (45) werd kort na zijn geboorte afgestaan ter adoptie. Twee jaar g...

12-10-2009 21:15

Aflevering 203

KRO Spoorloos - Aflevering 203

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Amerikaanse militair verzwijgt huwelijk. Anita (46) is alleenstaand en moeder van vier kinderen. Op 21-jarige leeftijd raakte ze zwanger van een Amerikaanse militair. Toen ze hem het blije nieuw...

05-10-2009 21:15

Aflevering 203

KRO Spoorloos - Aflevering 203

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Michèle (29) heeft anderhalf jaar bij haar vader gewoond, maar ze was nog te jong om zich hier veel van te kunnen herinneren. De Nederlandse moeder van Michèle werkte al een paar jaar in Canada,...

28-09-2009 21:15

Aflevering 204

KRO Spoorloos - Aflevering 204

Zoektocht naar uit het oog verloren personen. Ralph (40) belandde als jochie van vier samen met een ouder zusje in een kindertehuis in Duitsland. De moeder van Ralph was verslaafd aan alcohol en had daarnaast ook nog eens financiële problem...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

KRO Spoorloos - Bekijk hier alle afleveringen

KRO Spoorloos is een programma over bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren. In KRO Spoorloos worden zij herenigd.

Je bekijkt momenteel pagina 8 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

KRO Spoorloos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Spoorloos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Spoorloos bij KRO Spoorloos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Spoorloos. Heb je een uitzending van KRO Spoorloos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Spoorloos gemist

KRO Spoorloos is een programma over bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren. In KRO Spoorloos worden zij herenigd.

Uitzending gemist van KRO Spoorloos? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Spoorloos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 118
  • Laatste uitzending op 26-05-2014 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!