Programma gemist?

Documentaire Frans door Bromet probeert net als door 3,5 van miljoen Nederlanders overtollige kilo's kwijt met te raken. Sportinstructrice op Daniëlle wil hem met daar graag op bij de helpen. Op militante wijze pakt op ze haar cliënten in aan.

Documentaire naar De artsen op de een afdeling Neonatologie van zien het tijdens somber in als de te een vroeggeboren Luca op tv een zware hersenbloeding op tv krijgt. Haar op tv ouders maken een onvoorwaardelijke keuze naar voor uit het leven van hun op tv kind.

Documentaire uit De moeder van Dyce is in 26 weken op tv zwanger en heeft tijdens zwangerschapsvergiftiging. Het kindje in uit haar baarmoeder groeit uit niet meer. van Als met Dyce via de naar keizersnede ter wereld komt tijdens wordt hij aan een de beademing van gelegd.

Documentaire Baby een Nigel wordt te vroeg tijdens geboren en komt met op op de afdeling Neonatologie naar terecht. Na een herseninfarct uit voorspellen de artsen dat met de baby mogelijk tijdens met motorisch en geestelijk zwaar gehandicapt zal een uit blijven.

De 46-jarige een Peter heeft met een baan als succesvol op journalist, een van lieve vrouw en zoon, een het op mooi huis en een de auto. Maar dit tijdens wordt bedreigd op door zijn alcoholverslaving. Zijn vrouw naar stelt hem een op tv ultimatum.

Documentaire uit In de zestiger jaren tijdens is een grote op tv groep jonge jongens seksueel op een misbruikt in een katholiek met internaat in 's-Heerenberg, Gelderland. Vijf op tv van hen spreken tijdens op tv openhartig over de van gebeurtenissen.

Of je muzikaliteit het met nu kunt terugvoeren op een het bepaalde de combinatie van genen, uit of dat het eerder 'n tijdens zo vader het zo zoon uit geval is? Wetenschappers naar zijn er nog niet helemaal met uit.

Toen chefkok uit Eric van Loo het een Rotterdamse restaurant van Parkheuvel overnam naar van Cees Helder duikelde door het restaurant van in drie naar een Michelinster. de naar Van Loo's missie op tv is om de sterren terug in te winnen. Hij van weet door als geen ander wat daarvoor tijdens nodig is: veertien tijdens uur tijdens per dag buffelen en een het hoofd leegmaken om nieuwe tijdens bijzondere gerechten in te door verzinnen.

Miriam door en Frans zorgen in hun naar gezinshuis op tv fulltime voor vier op pleegkinderen die op last van een de rechter op zijn weggehaald bij hun op tv ouders. tijdens Kinderen die emotionele door en ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt. de tijdens Naast de dagelijkse perikelen een hebben de gezinsouders hun op handen vol aan op tv contact met de naar ouders, overleg op met instanties, hulpverleners en van opvoedkundigen.

Een tijdens groep van 10.000 verslaafden in met met psychische problemen maakt in de Randstad onveilig. De grootste lastpakken door worden met in een rechterlijke machtiging opgepakt tijdens een en getransporteerd naar een gesloten op psychiatrische kliniek op tv op het platteland in Drenthe. een met Lukt het om de wereld van van drugs en drank het buiten het de hekken te met houden?

Documentaire. De uit 28-jarige Franka is doof uit in geboren. Ze heeft het syndroom van een met Usher waardoor ze ook blind op dreigt te worden. tijdens Franka de weigert aan de toekomst te denken, op ze wil naar uitgaan, vriendschap, liefde en op met een baan.

Dertien uit jaar na de een succesvolle serie De op tv kinderen van de naar Hondsberg zoekt de filmmaker Roel van naar Dalen zijn hoofdpersonen opnieuw op. op tv Terrence is de vroeger door zijn vader mishandeld. door uit Hij kan niet zelfstandig wonen, naar zijn broers door en moeder naar begeleiden hem. De op verstandelijk beperkte Niels een kan met begeleiding inmiddels zelfstandig op tv wonen. Stephanie heeft op moeilijke een jaren achter de rug maar naar vecht zich in moedig naar tijdens onafhankelijkheid.

Dertien de jaar na de succesvolle serie van van De kinderen van de naar Hondsberg zoekt de filmmaker Roel van Dalen zijn hoofdpersonen in opnieuw op tv op. Celine, in een adoptiekind, spuugde en in sloeg haar begeleiders. op Ze duldt een nog steeds moeilijk mensen om het zich op tv heen. De kleine Michael werd de naar dupe de van de scheiding van de zijn ouders. door Uiteindelijk brak hij met door zijn vader. Boyce, naar destijds een met jongetje die het op tv zijn omgeving heel op tv moeilijk maakte, bezoekt opnieuw op de Hondsberg. door In zijn oude kamer de komen de emoties op tv boven.

Documentaire. Hoe uit bestrijd je het personeelstekort een in de op tv zorg? ROC van uit Amsterdam en OsiraGroep beginnen van een experiment: bejaarden op tv worden verzorgd door in onervaren leerlingen. De van dood op tv van een bejaarde van bewoonster hakt er enorm in door van bij de leerlingen. Marius heeft het in er extra moeilijk een mee, want hem met wordt een verweten dat hij niet goed naar het voor haar heeft met gezorgd.

Documentaire. uit Hoe bestrijd je het de personeelstekort in de in zorg? van ROC van Amsterdam en op OsiraGroep beginnen een experiment: bejaarden naar worden verzorgd tijdens door onervaren in leerlingen. Marius, een Purnall en Fatima uit krijgen vanaf hun eerste tijdens werkdag te maken met in heftige emoties met en moeilijke door situaties.

september 2017
06-02-2012 22:55

Aflevering van maandag 6 februari 2012

NCRV's Dokument - Aflevering van maandag 6 februari 2012

Documentaire Frans Bromet probeert net als 3,5 miljoen Nederlanders overtollige kilo's kwijt te raken. Sportinstructrice Daniëlle wil hem daar graag bij helpen. Op militante wijze pakt ze haar cliënten aan.

30-01-2012 22:55

Aflevering van maandag 30 januari 2012

NCRV's Dokument - Aflevering van maandag 30 januari 2012

Documentaire De artsen op de afdeling Neonatologie zien het somber in als de te vroeggeboren Luca een zware hersenbloeding krijgt. Haar ouders maken een onvoorwaardelijke keuze voor het leven van hun kind.

23-01-2012 22:55

Aflevering van maandag 23 januari 2012

NCRV's Dokument - Aflevering van maandag 23 januari 2012

Documentaire De moeder van Dyce is 26 weken zwanger en heeft zwangerschapsvergiftiging. Het kindje in haar baarmoeder groeit niet meer. Als Dyce via de keizersnede ter wereld komt wordt hij aan de beademing gelegd.

16-01-2012 22:55

Aflevering van maandag 16 januari 2012

NCRV's Dokument - Aflevering van maandag 16 januari 2012

Documentaire Baby Nigel wordt te vroeg geboren en komt op de afdeling Neonatologie terecht. Na een herseninfarct voorspellen de artsen dat de baby mogelijk motorisch en geestelijk zwaar gehandicapt zal blijven.

12-01-2012 21:35

Aflevering van donderdag 12 januari 2012

NCRV's Dokument - Aflevering van donderdag 12 januari 2012

De 46-jarige Peter heeft een baan als succesvol journalist, een lieve vrouw en zoon, een mooi huis en een auto. Maar dit wordt bedreigd door zijn alcoholverslaving. Zijn vrouw stelt hem een ultimatum.

09-01-2012 23:00

Aflevering van maandag 9 januari 2012

NCRV's Dokument - Aflevering van maandag 9 januari 2012

Documentaire In de zestiger jaren is een grote groep jonge jongens seksueel misbruikt in een katholiek internaat in 's-Heerenberg, Gelderland. Vijf van hen spreken openhartig over de gebeurtenissen.

08-01-2012 10:20

Aflevering van zondag 8 januari 2012

NCRV's Dokument - Aflevering van zondag 8 januari 2012

Of je muzikaliteit nu kunt terugvoeren op een bepaalde combinatie van genen, of dat het eerder 'n zo vader zo zoon geval is? Wetenschappers zijn er nog niet helemaal uit.

21-11-2011 23:00

Aflevering 43

NCRV's Dokument - Aflevering 43

Toen chefkok Eric van Loo het Rotterdamse restaurant Parkheuvel overnam van Cees Helder duikelde het restaurant van drie naar een Michelinster. Van Loo's missie is om de sterren terug te winnen. Hij weet als geen ander wat daarvoor nodig is...

14-11-2011 23:00

Aflevering 42

NCRV's Dokument - Aflevering 42

Miriam en Frans zorgen in hun gezinshuis fulltime voor vier pleegkinderen die op last van de rechter zijn weggehaald bij hun ouders. Kinderen die emotionele en ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt. Naast de dagelijkse perikelen hebb...

07-11-2011 23:00

Aflevering 41

NCRV's Dokument - Aflevering 41

Een groep van 10.000 verslaafden met psychische problemen maakt de Randstad onveilig. De grootste lastpakken worden met een rechterlijke machtiging opgepakt en getransporteerd naar een gesloten psychiatrische kliniek op het platteland in Dr...

06-11-2011 20:20

Aflevering 40

NCRV's Dokument - Aflevering 40

Documentaire. De 28-jarige Franka is doof geboren. Ze heeft het syndroom van Usher waardoor ze ook blind dreigt te worden. Franka weigert aan de toekomst te denken, ze wil uitgaan, vriendschap, liefde en een baan.

30-10-2011 21:00

Aflevering 39

NCRV's Dokument - Aflevering 39

Dertien jaar na de succesvolle serie De kinderen van de Hondsberg zoekt filmmaker Roel van Dalen zijn hoofdpersonen opnieuw op. Terrence is vroeger door zijn vader mishandeld. Hij kan niet zelfstandig wonen, zijn broers en moeder begeleiden...

23-10-2011 20:55

Aflevering 38

NCRV's Dokument - Aflevering 38

Dertien jaar na de succesvolle serie De kinderen van de Hondsberg zoekt filmmaker Roel van Dalen zijn hoofdpersonen opnieuw op. Celine, een adoptiekind, spuugde en sloeg haar begeleiders. Ze duldt nog steeds moeilijk mensen om zich heen. De...

19-09-2011 22:55

Aflevering 34

NCRV's Dokument - Aflevering 34

Documentaire. Hoe bestrijd je het personeelstekort in de zorg? ROC van Amsterdam en OsiraGroep beginnen een experiment: bejaarden worden verzorgd door onervaren leerlingen. De dood van een bejaarde bewoonster hakt er enorm in bij de leerlin...

12-09-2011 22:55

Aflevering 33

NCRV's Dokument - Aflevering 33

Documentaire. Hoe bestrijd je het personeelstekort in de zorg? ROC van Amsterdam en OsiraGroep beginnen een experiment: bejaarden worden verzorgd door onervaren leerlingen. Marius, Purnall en Fatima krijgen vanaf hun eerste werkdag te maken...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NCRV's Dokument gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NCRV's Dokument de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NCRV's Dokument bij NCRV's Dokument liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NCRV's Dokument. Heb je een uitzending van NCRV's Dokument gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NCRV's Dokument gemist

Dokument staat garant voor spraakmakende en betrokken sociaal-maatschappelijke documentaires.

Uitzending gemist van NCRV's Dokument? Hier kun je alle uitzendingen van NCRV's Dokument kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 06-02-2012 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord