Programma gemist?

Verslag van twee door aaneengesloten staatsbezoeken uit die koningin Beatrix brengt uit aan een de Verenigde in Arabische Emiraten en het Oman. Tijdens deze bezoeken wordt op zij vergezeld door prins op Willem-Alexander en het prinses op tv Máxima.

augustus 2021
13-01-2012 19:30

Aflevering van vrijdag 13 januari 2012

NOS De koningin in Oman en Emiraten - Aflevering van vrijdag 13 januari 2012

Verslag van twee aaneengesloten staatsbezoeken die koningin Beatrix brengt aan de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Tijdens deze bezoeken wordt zij vergezeld door prins Willem-Alexander en prinses Máxima.

NOS De koningin in Oman en Emiraten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De koningin in Oman en Emiraten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De koningin in Oman en Emiraten bij NOS De koningin in Oman en Emiraten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De koningin in Oman en Emiraten. Heb je een uitzending van NOS De koningin in Oman en Emiraten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De koningin in Oman en Emiraten gemist

Verslag van Koningin Beatrix, op bezoek in de Emiraten. NOS De koningin in Oman en Emiraten.

Uitzending gemist van NOS De koningin in Oman en Emiraten? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De koningin in Oman en Emiraten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-01-2012 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!