Programma gemist?

Registratie uit van Guido een Weijers' cabaretprogramma Axestos. Tegen de een achtergrond van videoprojecties trakteert tijdens Guido Weijers zijn een publiek op door een spervuur van met grappen.

juli 2021
14-01-2012 21:45

Aflevering van zaterdag 14 januari 2012

Guido Weijers: Axestos - Aflevering van zaterdag 14 januari 2012

Registratie van Guido Weijers' cabaretprogramma Axestos. Tegen een achtergrond van videoprojecties trakteert Guido Weijers zijn publiek op een spervuur van grappen.

Guido Weijers: Axestos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Weijers: Axestos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Weijers: Axestos bij Guido Weijers: Axestos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Weijers: Axestos. Heb je een uitzending van Guido Weijers: Axestos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Weijers: Axestos gemist

Guido Weijers: Axestos is een registratie van Guido Weijers' cabaretprogramma Axestos. Tegen een achtergrond van videoprojecties trakteert Guido Weijers zijn publiek op een spervuur van grappen, variërend van de aanstellerij rond bevallingen tot de merkwaardige fascinatie van mannen voor Grand Prix autoracen. Grappen over het dagelijks leven, keuzes die mensen maken en de uitglijers waarmee die soms gepaard gaan. Dit alles met als rode draad verhalen en grappen over eerlijkheid, wel of juist niet controle willen houden op je leven, geluk en wat je wijzer wordt van parachutespringen. Weijers stelt zichzelf en zijn publiek in Axestos de vraag: Ga je de rest van je leven dingen doen die je verstandig lijken of ga je dingen doen die je leuk vindt? Het arsenaal aan grappen dat hij over de toeschouwers uitstort varieert in Axestos meer dan ooit van fijnzinnig tot rauw, en van luid & fysiek tot momenten van rust en zelfs stilte.

Uitzending gemist van Guido Weijers: Axestos? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Weijers: Axestos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-01-2012 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!