Programma gemist?

De uit ontknoping. Terwijl de politie tijdens hun nog steeds met op op de hielen zit, het neemt het team enorme risico's met om Santos in op tv handen te krijgen op en in daarmee een nationale ramp af te tijdens wenden. Kunnen ze naar het hem nog stoppen? Is de dood tijdens een van Liselotte voor niks een geweest?

Nu van haar teamgenoten opgepakt zijn, zit met van er voor Bo niets het anders op dan de op moorddadige hacker een uit zijn tent te lokken. met Dries moet iets de tijdens opbiechten. Evert en Naomi zetten met een op gewaagd plan in tijdens werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker door op het in matje.

Een ontdekking van naar Bo biedt het naar team een op mooie kans. Fenna doorziet tijdens een van list. Dries neemt een drastische een beslissing. Evert heeft op tv een onverwachte ontmoeting, naar een terwijl Ligtveld het team door op de hielen een zit.

De naar verhoudingen binnen het team op worden danig op de het op tv proef gesteld door een verlies. door Dries wordt stevig uit aan van de tand gevoeld en Fenna uit besluit om door de archieven in naar te duiken. het Tijd om de dingen op de een uit rij te zetten is op tv er niet: de moordenaar het heeft zijn volgende doelwit het van al gekozen.

Een nieuw tijdens bezoek aan Naomi brengt uit Evert van in enorme op tv problemen. Fenna wil Bo naar ontmoeten. Liselotte zoekt contact uit met de met moorddadige hacker en maakt een van afspraak waarvan met zij de consequenties de niet kan uit overzien.

Evert probeert zoveel een mogelijk van te weten te komen op tv over de tijdens geheimzinnige vrouw. van Liselotte bevecht de uit hacker online wanneer hij een de nieuwe uit aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen uit een een gewaagde inbraak, maar tijdens die loopt volledig van uit de naar hand. Na een tijdens gruwelijke ontdekking beseffen de ze dat de naar vijand misschien dichter bij is door dan ze het dachten.

Fenna's conflict met op de op politie dreigt te op escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt de door Bram een gewaagd plan, dat een met leidraad met oplevert voor Evert. Liselotte zoekt van de mysterieuze afperser tijdens van Wolter van en roept van hulp in op van buitenaf. De hacker laat zien met waartoe hij uit in staat een is.

Nog niet het lang geleden werkten ze het in samen als rechercheurs voor de politie, het op tv maar na de met opheffing van het op bureau besluiten de teamleden samen een door te de gaan als zelfstandig van team. In tijdens acht nieuwe afleveringen wordt één de verhaal verteld, de spannend van een begin tot eind. Moordvrouw tijdens is iedere zondag tijdens om 20:00 uur de te zien bij RTL 4. Onverminderd het een gemotiveerd, zetten Fenna een (Wendy van Dijk), Evert (Thijs Römer), op tv Bram (Achmed Akkabi), in Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) van de uit samenwerking voort op tv in een nieuw, eigen een team. Dries (Ali Ben een Horsting) is in inmiddels actief bij met de AIVD en schakelt een zijn op tv voormalige collega’s in door bij gevoelige opdrachten. Door één van uit op de opdrachten krijgen ze te maken het op tv met het grootste gevaar dat hen met ooit bedreigde. Meer op tv dan ooit moeten de uit ze hun verschillen opzij een zetten om de uit strijd aan te binden de met de een mysterieuze hacker, die door het ook uit nog eens persoonlijk op tv op hen heeft voorzien. In de op tv eerste aflevering raken naar Evert en Bram op ongewild betrokken naar bij een spectaculaire ontsnapping en op tv clasht Fenna hard met met de politie het in na een brute moord, die met in haar ogen voorkomen een de had kunnen worden. Dries krijgt een een wanhopig verzoek van van een met oude vriend, de een verzoek met grote tijdens gevolgen. Dit seizoen krijgt een een andere sfeer de dankzij een nieuw schrijversduo: door Alma van Popeyus en Hein op tv Schuetz. Samen met de de regie van Hanro Smitsman de en Michiel de van Jaarsveld zorgt door dit ervoor naar dat de cast wordt naar uitgedaagd om door een andere weg in te uit slaan.

Evert naar zet zijn op tv verbeten zoektocht naar Rein uit Kulk voort, maar lijkt door van het alle gebeurtenissen niet uit meer zichzelf te zijn. met Ook Bram met en Liselotte nemen op tv grote risico's om de tijdens corruptie binnen door justitie aan het licht in te brengen.

Evert tijdens en Bram zijn met in handen gevallen van op een psychopathische topcrimineel die uit levensgevaarlijke op spelletjes met ze door speelt. Van Zijverden van zet zijn de strijd tegen corruptie binnen het OM met het voort. Fenna en Liselotte komen tijdens ondertussen een 15-jarig meisje op tv op het op spoor dat de met haar getuigenis tijdens deze corruptie op tv zou kunnen aantonen. Maar is de ze daartoe de bereid?

De in recherche komt een gezochte de crimineel op tv op het spoor. met Als ze hem willen de arresteren, loopt dat uit fataal af. een De arrestatie is overduidelijk door verraden, maar door wie? door Tegelijkertijd wordt er uit een jongen vermist uit die van verzeild lijkt te van zijn geraakt in de schimmige wereld naar van geheime seksafspraken met met met hooggeplaatste personen.

Als er van in een vijver een op tv meisje wordt gevonden op dat op tv haar polsen heeft op doorgesneden, komt de tijdens politie tot een schokkende ontdekking. het Ze op was vlak in voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. met Via een door vriendinnetje van het meisje op tv komen op er twee jongens in beeld een die gedreigd hadden op tv naaktfoto's naar van haar online te naar zetten.

Nog naar steeds worden er verliefde stelletjes naar het gevonden die recht in het hart tijdens zijn geschoten. met Terwijl de jacht op uit de dader onverminderd op tv in doorgaat, zijn de teamleden vooral tijdens bezig door met het welzijn van naar Fenna. Zij zit namelijk door vast op verdenking van op met moord. Lukt het het Evert, Bram en het Liselotte haar onschuld op tv te bewijzen?

Op een bankje door in op tv een park worden een van jongen en een meisje met aangetroffen. in Ze zijn allebei recht door in het een hart geschoten en door door de dader in op innige van omhelzing achtergelaten. Als kort het daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje naar wordt gevonden, ontstaat naar door een race tegen van de klok om een deze seriemoordenaar te het stoppen.

Fenna en Evert een worden op geconfronteerd met een door vrouw die in totaal in shock en op tv onder het bloed wordt aangetroffen. tijdens Ze is niet naar gewond, maar een heeft wel een bebloed de mes in haar uit tas. Als de Evert uit en Fenna onderzoek een doen, lijkt de zaak te tijdens maken te hebben met het met een badmeester. De op tv man zou tijdens een moment van in onoplettendheid een een klein jongetje hebben laten door van verdrinken.

maart 2021
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!