Programma gemist?

De van ontknoping. Terwijl de politie hun met nog steeds de op de hielen van zit, neemt het op team enorme risico's om de Santos op in handen te uit krijgen en daarmee een nationale uit ramp af met te op wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? tijdens Is de van dood van Liselotte het voor niks uit geweest?

Nu haar teamgenoten door van opgepakt zijn, zit er voor op tv Bo niets anders op op dan door de moorddadige hacker uit zijn door tent te lokken. een Dries moet het iets opbiechten. de Evert en de Naomi zetten een gewaagd in plan in werking. Rossmann roept naar in een belangrijke medewerker op de het matje.

Een ontdekking met van Bo biedt uit het team een uit mooie kans. Fenna doorziet van een list. Dries in neemt een een drastische beslissing. Evert op heeft een onverwachte op tv ontmoeting, terwijl van Ligtveld het team de op de met hielen zit.

De verhoudingen binnen met het team worden de danig op de een proef gesteld op tv door een verlies. met Dries wordt een stevig aan de tand gevoeld naar en Fenna uit besluit om de de archieven in te van duiken. Tijd om de de dingen op op tv een rij te een zetten op is er niet: de moordenaar heeft door tijdens zijn volgende doelwit al in gekozen.

Een op nieuw bezoek op aan Naomi brengt Evert van in enorme problemen. van Fenna wil Bo in ontmoeten. Liselotte zoekt naar contact met de moorddadige hacker van en maakt door een afspraak waarvan door zij de tijdens consequenties niet op tv kan overzien.

Evert probeert door zoveel mogelijk uit te weten te het komen over de uit geheimzinnige vrouw. naar Liselotte bevecht de hacker online door wanneer hij een de nieuwe aanval pleegt. in Haar teamleden uit coördineren ondertussen een met gewaagde inbraak, maar die op loopt volledig uit de de hand. het Na een gruwelijke op tv ontdekking beseffen ze een dat de vijand door misschien dichter bij de is dan ze op dachten.

Fenna's de conflict met door de politie dreigt te escaleren. Tijdens van met zijn infiltratie bedenkt Bram met een gewaagd plan, door dat een leidraad oplevert voor met Evert. Liselotte de zoekt de mysterieuze uit afperser door van Wolter en roept hulp uit in van buitenaf. De op hacker laat zien een waartoe uit hij in op tv staat is.

Nog niet op lang geleden werkten ze op tv samen als met rechercheurs voor de met politie, een maar na de opheffing van het van bureau besluiten de van in teamleden samen door te van gaan als een zelfstandig team. In uit acht nieuwe afleveringen wordt tijdens één verhaal de verteld, spannend van op begin tot eind. een Moordvrouw is iedere zondag om tijdens 20:00 uur te tijdens zien bij RTL van 4. Onverminderd gemotiveerd, van zetten Fenna (Wendy van Dijk), door Evert met (Thijs Römer), Bram (Achmed naar Akkabi), Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) de de samenwerking de voort op in een nieuw, eigen team. een Dries (Ali Ben Horsting) met is inmiddels naar actief op tv bij de AIVD en schakelt uit zijn voormalige collega’s tijdens in van bij gevoelige opdrachten. Door één tijdens van in de opdrachten krijgen ze te naar maken met het het grootste door gevaar dat hen ooit bedreigde. op tv Meer dan het ooit moeten ze hun door verschillen opzij zetten om door de strijd de aan met te binden met een mysterieuze hacker, op die in het ook nog uit eens persoonlijk in op hen heeft voorzien. In de eerste op aflevering raken Evert de door en Bram ongewild in betrokken bij een met spectaculaire ontsnapping en clasht Fenna met hard met met de politie na naar een brute moord, die door in op tv haar ogen voorkomen had kunnen worden. van Dries krijgt naar een wanhopig de verzoek van naar een oude vriend, een verzoek de met grote gevolgen. Dit naar seizoen krijgt een andere op tv sfeer dankzij naar een nieuw schrijversduo: Alma van tijdens Popeyus en Hein Schuetz. van Samen met de regie in van Hanro Smitsman op en Michiel van naar Jaarsveld door zorgt dit ervoor dat de in cast wordt uitgedaagd met om een andere een weg in te uit slaan.

Evert zet een zijn verbeten zoektocht naar door op tv Rein Kulk voort, naar maar lijkt door in alle gebeurtenissen niet meer zichzelf uit te zijn. op Ook Bram en Liselotte uit nemen door grote risico's om de corruptie uit binnen justitie aan met het licht op te brengen.

Evert en naar Bram zijn op tv in handen gevallen van met een uit psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke naar spelletjes met ze speelt. Van in Zijverden een zet zijn strijd tegen met corruptie op tv binnen het OM voort. Fenna en met Liselotte komen op ondertussen een 15-jarig meisje naar op het spoor op tv dat met haar in getuigenis deze de corruptie zou kunnen aantonen. het Maar is ze naar daartoe naar bereid?

De op tv recherche komt een gezochte het crimineel op het spoor. van Als ze hem op tv willen arresteren, de loopt dat fataal af. met De arrestatie naar is overduidelijk verraden, maar tijdens door in wie? Tegelijkertijd wordt er uit een jongen vermist die in verzeild lijkt te naar zijn naar geraakt in de schimmige in wereld van geheime seksafspraken de met de hooggeplaatste personen.

Als er in in tijdens een vijver een in meisje wordt gevonden dat haar polsen met heeft doorgesneden, uit komt de politie met tot een schokkende ontdekking. de Ze van was vlak voor haar zelfmoord op tv seksueel misbruikt. Via tijdens een vriendinnetje met van het een meisje komen er uit twee jongens in beeld die op tv gedreigd hadden naaktfoto's de van haar op tv online door te zetten.

Nog van steeds worden er verliefde in stelletjes gevonden op die recht naar in het hart zijn met geschoten. Terwijl de de jacht op de dader tijdens onverminderd doorgaat, zijn een de teamleden met vooral bezig met naar het welzijn een van Fenna. Zij met zit namelijk vast op verdenking naar van op tv moord. Lukt het Evert, tijdens Bram en Liselotte een haar onschuld uit te bewijzen?

Op een een bankje in in een park op worden een jongen en een een meisje aangetroffen. Ze zijn naar allebei recht in op het hart geschoten met en door de op tv dader in innige uit omhelzing achtergelaten. Als met een kort daarna opnieuw een doodgeschoten met stelletje wordt gevonden, de ontstaat een op tv race tegen de klok door om deze seriemoordenaar op te met stoppen.

Fenna en in Evert van worden geconfronteerd met een uit vrouw die totaal in shock naar en onder het uit bloed wordt aangetroffen. een Ze met is niet gewond, maar heeft op wel een het bebloed mes in uit haar tas. in Als Evert en Fenna met onderzoek doen, lijkt de op tv zaak te in maken tijdens te hebben met van een badmeester. De man zou tijdens op een moment naar van onoplettendheid een klein in naar jongetje hebben laten een verdrinken.

juli 2021
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!