Programma gemist?

De ontknoping. Terwijl een de politie met hun nog steeds op door de uit hielen zit, neemt een het team enorme naar risico's om Santos in handen met te krijgen en door daarmee een nationale uit op tv ramp af te wenden. Kunnen in ze hem nog de stoppen? Is de dood op tv van Liselotte op voor niks tijdens geweest?

Nu haar teamgenoten door de opgepakt zijn, zit er uit voor Bo niets anders met op dan een de moorddadige hacker het uit zijn tent te lokken. een Dries moet een iets opbiechten. Evert tijdens en Naomi zetten een een gewaagd plan op in werking. Rossmann de roept een in belangrijke medewerker van op het matje.

Een ontdekking van van door Bo biedt het team een mooie van kans. Fenna op doorziet een een list. Dries neemt een een drastische beslissing. Evert heeft een een onverwachte ontmoeting, door terwijl Ligtveld het op tv tijdens team op de hielen tijdens zit.

De verhoudingen in binnen het de team worden danig op een de proef gesteld door het een verlies. uit Dries wordt stevig tijdens aan de tand van gevoeld in en Fenna besluit om de archieven in in in te duiken. Tijd om de uit de dingen op een op tv rij te zetten van is er niet: de moordenaar heeft een uit zijn volgende doelwit al de gekozen.

Een nieuw van bezoek aan tijdens Naomi brengt Evert tijdens in enorme van problemen. Fenna wil Bo door ontmoeten. Liselotte in zoekt contact met op de moorddadige hacker en maakt een tijdens afspraak met waarvan zij de consequenties door niet kan door overzien.

Evert probeert het zoveel op mogelijk te weten te komen over naar de geheimzinnige uit vrouw. op Liselotte bevecht de hacker het online wanneer hij een nieuwe een aanval een pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen met een gewaagde inbraak, door met maar die loopt volledig uit naar de hand. de Na een gruwelijke ontdekking beseffen het ze dat op tv de op tv vijand misschien dichter bij door is dan ze door dachten.

Fenna's conflict met het de een politie dreigt te het escaleren. Tijdens op tv zijn infiltratie bedenkt van Bram een gewaagd plan, het dat een leidraad oplevert voor een Evert. Liselotte een zoekt de door mysterieuze afperser van Wolter de en roept hulp in een op tv van buitenaf. De met hacker laat zien uit waartoe hij in staat een is.

Nog niet lang in door geleden werkten ze uit samen als rechercheurs voor de politie, op maar na met de opheffing van het het op bureau besluiten de teamleden samen naar door te het gaan als zelfstandig team. het In acht nieuwe de afleveringen wordt één met verhaal verteld, spannend van van begin tot door eind. Moordvrouw naar is iedere op zondag om 20:00 uur door te zien van bij RTL 4. Onverminderd op tv gemotiveerd, zetten Fenna (Wendy van van Dijk), Evert (Thijs door Römer), op tv Bram (Achmed Akkabi), Liselotte (Fockeline tijdens Ouwerkerk) van de samenwerking voort in een nieuw, door eigen uit team. Dries (Ali Ben Horsting) de is inmiddels naar actief bij de AIVD uit op en schakelt zijn voormalige tijdens collega’s in bij gevoelige een opdrachten. van Door één van de opdrachten krijgen op tv met ze te maken met het grootste naar gevaar dat door hen ooit uit bedreigde. Meer dan ooit moeten door ze hun op verschillen opzij op zetten om de door strijd aan te binden met op naar een mysterieuze hacker, die tijdens het ook nog op eens persoonlijk op hen in heeft tijdens voorzien. In de eerste aflevering raken op tv Evert en Bram een ongewild betrokken bij een de spectaculaire tijdens ontsnapping en naar clasht Fenna hard met de politie door door na een brute moord, die een in haar tijdens ogen voorkomen had kunnen worden. door Dries krijgt een op tv wanhopig verzoek in van een oude vriend, door op een verzoek met met grote gevolgen. Dit seizoen op krijgt een andere sfeer dankzij een een nieuw schrijversduo: uit Alma Popeyus in en Hein Schuetz. Samen van met de op tv regie van Hanro naar Smitsman en Michiel van in Jaarsveld zorgt dit van ervoor dat de cast in wordt uitgedaagd om op een andere tijdens weg in te op slaan.

Evert een zet zijn verbeten van zoektocht naar Rein op Kulk voort, maar lijkt door op tv alle gebeurtenissen niet een meer zichzelf te de zijn. het Ook Bram met en Liselotte nemen grote risico's door om de corruptie uit binnen justitie aan een het licht te op tv brengen.

Evert en Bram op zijn in handen in van gevallen van een psychopathische topcrimineel die uit levensgevaarlijke met spelletjes met ze naar speelt. Van Zijverden zet uit zijn strijd tegen de corruptie binnen het OM tijdens voort. Fenna in en Liselotte een komen ondertussen een 15-jarig meisje van het op het spoor dat een met haar in getuigenis deze corruptie naar zou kunnen aantonen. Maar is ze met daartoe de bereid?

De de recherche komt door een gezochte crimineel op een het spoor. Als ze hem met naar willen arresteren, loopt dat fataal af. het De arrestatie het is overduidelijk verraden, maar een door wie? door Tegelijkertijd naar wordt er een jongen vermist een die verzeild op tv lijkt te zijn geraakt van in uit de schimmige wereld uit van geheime seksafspraken met hooggeplaatste de personen.

Als naar er in een vijver een een meisje op wordt gevonden dat haar polsen van heeft tijdens doorgesneden, komt de politie uit tot een van schokkende ontdekking. Ze was vlak het voor haar van zelfmoord met seksueel misbruikt. Via een naar vriendinnetje van het meisje tijdens komen er twee jongens tijdens in beeld die van het gedreigd hadden naaktfoto's tijdens van haar online te met zetten.

Nog steeds worden uit er uit verliefde stelletjes gevonden die een recht in het op hart een zijn geschoten. Terwijl de van jacht op de op tv dader onverminderd doorgaat, de zijn de teamleden de vooral bezig met het welzijn het van van Fenna. Zij zit in namelijk vast op op tv verdenking van moord. naar Lukt het met Evert, Bram en Liselotte haar het onschuld van te bewijzen?

Op door een bankje in een park in worden een een jongen en een met meisje tijdens aangetroffen. Ze zijn allebei van recht in door het hart geschoten en door op tv de dader in tijdens innige omhelzing achtergelaten. door Als kort het daarna opnieuw een het doodgeschoten stelletje een wordt gevonden, ontstaat een race tegen het door de klok om deze seriemoordenaar met te naar stoppen.

Fenna en uit Evert worden uit geconfronteerd met een een vrouw die totaal in in shock en onder de het bloed wordt naar aangetroffen. door Ze is niet gewond, maar heeft door wel een bebloed tijdens door mes in haar tas. Als Evert de en Fenna onderzoek de doen, lijkt de in zaak van te maken de te hebben met een badmeester. in De man zou tijdens in een moment van van onoplettendheid een klein een jongetje hebben op laten door verdrinken.

juli 2020
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!