Programma gemist?

De ontknoping. Terwijl met de politie de hun nog steeds op met de hielen zit, op neemt het team naar enorme risico's om naar Santos op in handen te krijgen uit en het daarmee een nationale ramp af te in wenden. Kunnen van ze hem naar nog stoppen? Is de van dood van Liselotte voor tijdens niks in geweest?

Nu haar uit teamgenoten opgepakt tijdens zijn, zit met er voor Bo niets door anders op dan van de moorddadige de hacker uit zijn tent te lokken. op Dries een moet iets opbiechten. Evert en uit Naomi zetten een tijdens gewaagd plan naar in het werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker door op het de matje.

Een ontdekking van naar Bo naar biedt het team een op mooie kans. de Fenna doorziet uit een list. Dries neemt door een drastische beslissing. Evert heeft tijdens een het onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het het door team op de hielen door zit.

De de verhoudingen binnen het team naar worden danig op op de proef door gesteld door uit een verlies. Dries wordt naar stevig aan de tand gevoeld op tv en Fenna van besluit om de de archieven in te duiken. naar Tijd om de uit dingen op op tv een rij uit te zetten is er niet: van de op tv moordenaar heeft op tv zijn volgende doelwit de al gekozen.

Een naar nieuw bezoek aan Naomi brengt tijdens Evert in uit enorme problemen. in Fenna wil Bo op ontmoeten. Liselotte zoekt contact met op tv de een moorddadige hacker de en maakt een afspraak met waarvan zij de de consequenties niet kan door overzien.

Evert probeert op tv zoveel mogelijk te op weten te komen in over de geheimzinnige vrouw. op tv Liselotte tijdens bevecht de hacker online een wanneer hij een nieuwe het aanval pleegt. naar Haar teamleden naar coördineren ondertussen een gewaagde tijdens inbraak, maar die van loopt volledig uit op tv de op tv hand. Na een gruwelijke door ontdekking beseffen ze door dat de vijand van misschien dichter door bij is dan ze het dachten.

Fenna's conflict met naar de politie dreigt naar te escaleren. Tijdens op tv zijn het infiltratie bedenkt Bram de een gewaagd plan, dat een een leidraad door oplevert voor Evert. door Liselotte zoekt de mysterieuze van afperser uit van Wolter en roept hulp in in met van buitenaf. De hacker laat op tv zien waartoe hij in in staat met is.

Nog op niet lang geleden werkten tijdens ze samen als door rechercheurs voor de het politie, maar door na de van opheffing van het bureau besluiten de met teamleden door samen door te uit gaan als zelfstandig team. In in acht nieuwe een afleveringen een wordt één verhaal verteld, spannend door van begin tot op tv eind. Moordvrouw is de iedere de zondag om 20:00 uur van te zien bij RTL 4. Onverminderd in gemotiveerd, het zetten Fenna (Wendy van tijdens Dijk), Evert een (Thijs Römer), Bram (Achmed Akkabi), uit in Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) de de samenwerking voort in een naar nieuw, eigen team. van Dries (Ali Ben op tv Horsting) is inmiddels actief van bij met de AIVD en op tv schakelt zijn de voormalige collega’s in tijdens bij gevoelige opdrachten. Door met één van de opdrachten krijgen door ze te van maken met de het grootste tijdens gevaar dat hen ooit bedreigde. tijdens Meer op tv dan ooit moeten uit ze hun verschillen opzij met zetten om de strijd aan in te door binden met uit een mysterieuze hacker, een die het ook nog een eens persoonlijk op hen van heeft voorzien. In de in eerste op aflevering raken Evert het en Bram ongewild betrokken op tv bij een door spectaculaire ontsnapping en clasht Fenna op hard met de politie door na uit een brute moord, die van in van haar ogen voorkomen had kunnen het worden. Dries krijgt op een wanhopig verzoek van op tv een oude vriend, uit een verzoek met naar grote in gevolgen. Dit seizoen krijgt een andere het door sfeer dankzij een nieuw schrijversduo: de Alma op tv Popeyus en Hein Schuetz. door Samen met de regie van door Hanro Smitsman en het Michiel het van Jaarsveld zorgt dit tijdens ervoor tijdens dat de cast wordt uitgedaagd om het een andere het weg in te het slaan.

Evert een zet zijn de verbeten zoektocht naar Rein met Kulk voort, uit maar lijkt door naar alle gebeurtenissen niet meer zichzelf van te zijn. Ook Bram in en Liselotte een nemen grote naar risico's om de corruptie naar binnen justitie aan op het licht te in brengen.

Evert in en Bram zijn in in handen gevallen op tv van een tijdens psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke tijdens spelletjes met met ze speelt. Van van Zijverden zet zijn strijd tegen tijdens corruptie binnen het door OM voort. Fenna de en Liselotte komen ondertussen door een 15-jarig op meisje op het spoor van dat het met haar het getuigenis deze corruptie zou kunnen aantonen. op Maar is ze met daartoe het bereid?

De recherche komt een van een gezochte crimineel op tv op het spoor. Als op tv ze hem willen arresteren, loopt op dat fataal af. naar De tijdens arrestatie is overduidelijk verraden, op tv maar een door wie? Tegelijkertijd in wordt er een jongen op vermist die op verzeild lijkt te zijn geraakt in op tv de schimmige wereld een van op tv geheime seksafspraken met hooggeplaatste op tv personen.

Als het er in een vijver een met meisje met wordt gevonden dat haar polsen het heeft doorgesneden, naar komt de op politie tot een schokkende uit ontdekking. Ze een was vlak voor haar zelfmoord de seksueel misbruikt. tijdens Via het een vriendinnetje van de het meisje komen er twee naar jongens in beeld die van tijdens gedreigd hadden naaktfoto's van haar online uit te in zetten.

Nog de steeds worden de er verliefde stelletjes op gevonden die recht in tijdens het hart zijn geschoten. Terwijl een op de jacht op de dader onverminderd op tv doorgaat, zijn de een teamleden de vooral bezig met tijdens het welzijn van Fenna. Zij op tijdens zit namelijk vast op verdenking van in moord. Lukt het een Evert, op tv Bram en Liselotte haar onschuld de te het bewijzen?

Op met een bankje in de een park worden de een jongen van en een meisje van aangetroffen. Ze zijn allebei op tv recht in het naar hart geschoten en door de in dader in een innige omhelzing achtergelaten. Als naar kort daarna op tv opnieuw een doodgeschoten van stelletje wordt naar gevonden, ontstaat een een race tegen de klok om het deze seriemoordenaar tijdens te het stoppen.

Fenna en uit Evert worden geconfronteerd het met in een vrouw die een totaal in shock en onder in het bloed wordt een aangetroffen. Ze is niet met gewond, maar op heeft wel een in bebloed in mes in haar tas. Als in Evert en Fenna naar onderzoek doen, lijkt in de zaak te maken met te hebben het met een uit badmeester. De met man zou tijdens een moment van door onoplettendheid in een klein jongetje hebben laten tijdens op verdrinken.

februari 2020
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!