Programma gemist?

De ontknoping. Terwijl tijdens de de politie hun nog steeds op op tv de door hielen zit, op tv neemt het team enorme risico's op tv om Santos in uit handen een te krijgen en daarmee een met nationale ramp naar af te wenden. uit Kunnen ze het hem nog stoppen? Is de een dood van door Liselotte voor een niks geweest?

Nu een haar teamgenoten opgepakt zijn, het zit er tijdens voor Bo niets de anders op op tv dan de moorddadige van hacker uit zijn tent uit te lokken. Dries met moet iets tijdens opbiechten. Evert en Naomi naar zetten een op gewaagd plan in in werking. Rossmann roept een van belangrijke medewerker op een het matje.

Een ontdekking naar van Bo biedt naar het team een een mooie een kans. Fenna doorziet een list. Dries naar neemt de een drastische beslissing. Evert de heeft een een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het van team op in de hielen tijdens zit.

De verhoudingen uit binnen een het team worden danig met op de proef gesteld uit door een verlies. door Dries wordt in stevig aan de tand van gevoeld en naar Fenna besluit om op tv de archieven in te uit duiken. Tijd door om de dingen tijdens op een rij van te zetten is er uit niet: de moordenaar heeft op in zijn volgende doelwit al een gekozen.

Een tijdens nieuw bezoek aan Naomi brengt in van Evert in enorme een problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. het Liselotte zoekt contact met tijdens de moorddadige een hacker en maakt van een afspraak uit waarvan zij de consequenties niet op naar kan overzien.

Evert probeert van zoveel mogelijk te op tv weten van te komen over de geheimzinnige vrouw. het Liselotte bevecht in de hacker de online wanneer van hij een nieuwe aanval pleegt. van Haar teamleden tijdens coördineren ondertussen een gewaagde van inbraak, maar het die loopt volledig uit de tijdens hand. Na uit een gruwelijke ontdekking beseffen naar op tv ze dat de vijand op tv misschien dichter bij is met dan ze op tv dachten.

Fenna's conflict met met de de politie dreigt te escaleren. Tijdens met van zijn infiltratie bedenkt Bram naar een gewaagd plan, uit dat een leidraad op oplevert voor Evert. op Liselotte zoekt de mysterieuze afperser met van een Wolter en roept hulp in in van door buitenaf. De hacker laat in zien op tv waartoe hij in staat uit is.

Nog niet lang van geleden werkten een ze met samen als rechercheurs voor op de politie, een maar na de op tv opheffing van het bureau het besluiten de teamleden samen tijdens door op te gaan als zelfstandig team. In in met acht nieuwe afleveringen van wordt één verhaal in verteld, spannend van begin uit tot eind. Moordvrouw is in iedere zondag om tijdens 20:00 het uur te zien bij naar RTL 4. Onverminderd gemotiveerd, zetten Fenna op van (Wendy van Dijk), Evert (Thijs op Römer), Bram (Achmed naar Akkabi), Liselotte (Fockeline uit Ouwerkerk) de samenwerking een voort de in een nieuw, eigen team. op Dries van (Ali Ben Horsting) is inmiddels actief het in bij de AIVD en tijdens schakelt zijn van voormalige collega’s in bij gevoelige opdrachten. het Door één een van van de opdrachten krijgen ze te in maken met het grootste door naar gevaar dat hen het ooit bedreigde. Meer dan ooit moeten op ze hun een verschillen opzij op zetten om de strijd aan van tijdens te binden met een uit mysterieuze hacker, die het het ook nog eens van persoonlijk naar op hen heeft voorzien. In op de eerste aflevering tijdens raken Evert en Bram tijdens ongewild betrokken bij met een spectaculaire ontsnapping een en tijdens clasht Fenna hard met de op tv politie na een brute door moord, naar die in van haar ogen voorkomen had kunnen naar worden. Dries van krijgt een wanhopig van verzoek van naar een oude vriend, een verzoek met van grote een gevolgen. Dit seizoen krijgt een uit andere sfeer dankzij met een nieuw schrijversduo: Alma op tv Popeyus van en Hein Schuetz. de Samen met in de regie van Hanro Smitsman uit en de Michiel van Jaarsveld zorgt op tv dit ervoor dat de cast in wordt de uitgedaagd om een andere met weg in te met slaan.

Evert zet zijn de verbeten op zoektocht naar op tv Rein Kulk voort, maar lijkt op tv door alle een gebeurtenissen niet meer zichzelf van te zijn. Ook tijdens Bram en Liselotte een nemen grote in risico's om de de corruptie binnen justitie door aan het licht te op brengen.

Evert de en Bram zijn in handen op tv de gevallen van een tijdens psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke het spelletjes met tijdens ze speelt. Van uit Zijverden zet zijn strijd tegen door corruptie het binnen het OM voort. Fenna op en Liselotte komen uit ondertussen een 15-jarig op tv meisje op het spoor met dat met op tv haar op getuigenis deze corruptie door zou kunnen aantonen. Maar het is ze de daartoe bereid?

De recherche het komt een gezochte de crimineel op het spoor. de van Als ze hem in willen arresteren, loopt de dat fataal af. De arrestatie een is overduidelijk verraden, uit maar door uit wie? Tegelijkertijd wordt er een op jongen vermist die het op tv verzeild lijkt te zijn op geraakt in de schimmige wereld van het van geheime seksafspraken met door hooggeplaatste personen.

Als tijdens er in een op tv vijver een meisje wordt in gevonden dat haar tijdens polsen heeft op doorgesneden, komt de politie tijdens tot een een schokkende ontdekking. tijdens Ze was vlak voor haar uit zelfmoord in seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje op van het meisje op tv komen op er twee jongens in beeld de die gedreigd hadden van naaktfoto's van haar van online te naar zetten.

Nog steeds door worden uit er verliefde stelletjes gevonden die van recht in de het hart zijn naar geschoten. Terwijl de jacht het op de dader onverminderd door uit doorgaat, zijn de teamleden vooral naar bezig met het op welzijn van Fenna. Zij met zit namelijk van vast op tv op verdenking van moord. Lukt op tv het Evert, op tv Bram en het Liselotte haar onschuld een te bewijzen?

Op een bankje een in een park naar worden met een jongen en uit een meisje tijdens aangetroffen. Ze zijn van allebei recht in de het hart geschoten en door van de dader een in innige omhelzing achtergelaten. Als op kort daarna het opnieuw een de doodgeschoten stelletje wordt gevonden, tijdens ontstaat een race de tegen het de klok om deze seriemoordenaar op tv te van stoppen.

Fenna met en Evert worden geconfronteerd met in een op vrouw die uit totaal in shock en onder het tijdens de bloed wordt aangetroffen. Ze is niet op gewond, van maar heeft wel een de bebloed het mes in haar op tas. Als Evert en een Fenna onderzoek doen, lijkt de de zaak te maken het te hebben uit met een badmeester. de De man zou tijdens door een moment van door onoplettendheid een een klein jongetje hebben laten uit op verdrinken.

oktober 2020
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!