Programma gemist?

De ontknoping. een Terwijl de politie hun een nog uit steeds op de hielen zit, op tv neemt het een team enorme risico's tijdens om Santos een in handen te krijgen en op tv daarmee een uit nationale ramp het af te het wenden. Kunnen ze hem nog met stoppen? op tv Is de dood met van Liselotte voor niks de geweest?

Nu een haar teamgenoten opgepakt zijn, zit in door er voor Bo van niets anders op met dan de moorddadige hacker uit uit zijn tent te het lokken. Dries moet iets met opbiechten. in Evert en Naomi zetten het een gewaagd plan uit in op tv werking. Rossmann roept een belangrijke met medewerker op het tijdens matje.

Een ontdekking de van het Bo biedt het team naar een mooie met kans. Fenna doorziet een uit list. Dries neemt naar een drastische beslissing. Evert heeft uit een uit onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld door het team door op de hielen van zit.

De verhoudingen binnen op het uit team worden tijdens danig op de het proef gesteld door op een verlies. Dries wordt stevig aan uit de tand het gevoeld en Fenna tijdens besluit het om de archieven in op te duiken. de Tijd om de dingen op met een rij te zetten het tijdens is er niet: de door moordenaar heeft zijn volgende doelwit met de al gekozen.

Een door nieuw bezoek aan tijdens Naomi brengt een Evert in enorme problemen. Fenna naar wil Bo ontmoeten. Liselotte in zoekt contact met een met de moorddadige hacker en de maakt een afspraak waarvan zij met de de consequenties niet kan door overzien.

Evert op probeert zoveel op tv mogelijk te weten te komen over op tv de geheimzinnige naar vrouw. tijdens Liselotte bevecht de hacker uit online wanneer hij een op tv nieuwe aanval op pleegt. Haar teamleden coördineren van ondertussen een gewaagde tijdens inbraak, maar die loopt het met volledig uit de door hand. Na een tijdens gruwelijke ontdekking beseffen ze op dat de vijand misschien door dichter in bij is dan ze het dachten.

Fenna's conflict met door de het politie dreigt te een escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt de Bram met een gewaagd plan, dat een op tv van leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt met de mysterieuze afperser op naar van Wolter en op tv roept hulp in van buitenaf. een De hacker in laat zien waartoe hij in uit staat op tv is.

Nog een niet lang geleden werkten uit ze samen als door rechercheurs voor de politie, een maar na in de opheffing naar van het bureau besluiten op tv de teamleden samen van door te door gaan als op tv zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen de wordt één verhaal op verteld, spannend van op begin tot van eind. met Moordvrouw is iedere zondag om op 20:00 uur te een zien bij RTL 4. Onverminderd op tv uit gemotiveerd, zetten Fenna (Wendy van uit Dijk), op Evert (Thijs Römer), Bram (Achmed de Akkabi), Liselotte (Fockeline van Ouwerkerk) op de samenwerking voort in op een nieuw, eigen team. naar Dries de (Ali Ben Horsting) is op inmiddels actief bij de de AIVD op en schakelt zijn voormalige collega’s op tv in bij uit gevoelige opdrachten. Door één de van een de opdrachten krijgen ze te naar maken met het grootste de gevaar dat met hen ooit bedreigde. Meer van dan ooit moeten naar ze op hun verschillen opzij zetten om door de op tv strijd aan te met binden met een mysterieuze in hacker, die het op tv ook nog eens persoonlijk met op hen heeft een voorzien. In de naar eerste aflevering tijdens raken Evert en Bram ongewild een betrokken tijdens bij een spectaculaire ontsnapping op tv en clasht Fenna op tv hard met de een politie na een uit brute moord, van die in met haar ogen voorkomen had kunnen naar worden. Dries het krijgt een wanhopig door verzoek van door een oude vriend, een verzoek van met op grote gevolgen. Dit seizoen naar krijgt een andere sfeer dankzij het een nieuw uit schrijversduo: Alma Popeyus en het Hein Schuetz. Samen met met de regie van naar Hanro tijdens Smitsman en Michiel van Jaarsveld naar in zorgt dit ervoor dat de uit cast wordt uitgedaagd door om een uit andere weg in te naar slaan.

Evert zet een zijn verbeten zoektocht tijdens naar van Rein Kulk voort, maar lijkt door het alle gebeurtenissen niet op tv meer zichzelf in te zijn. Ook het Bram en Liselotte nemen van grote tijdens risico's om de op tv corruptie binnen door justitie aan het het licht te brengen.

Evert en Bram van zijn het in handen gevallen een van een psychopathische de topcrimineel die levensgevaarlijke door spelletjes met met ze speelt. Van Zijverden zet in zijn strijd tegen op corruptie binnen door het OM voort. Fenna en door Liselotte tijdens komen ondertussen een in 15-jarig meisje op het uit spoor tijdens dat met haar getuigenis deze het corruptie op tv zou kunnen aantonen. Maar door is ze daartoe tijdens bereid?

De recherche komt op tv het een gezochte crimineel op het uit spoor. Als naar ze hem willen arresteren, loopt uit dat fataal af. op tv De arrestatie het is overduidelijk uit verraden, maar door wie? Tegelijkertijd op tv wordt uit er een jongen vermist die met verzeild lijkt te van het zijn geraakt in de schimmige in wereld van geheime de seksafspraken een met hooggeplaatste personen.

Als er tijdens in een vijver een van meisje wordt gevonden de op dat haar polsen heeft doorgesneden, komt van door de politie tot een op schokkende ontdekking. Ze was vlak op voor haar uit zelfmoord seksueel misbruikt. van Via een vriendinnetje het van het meisje naar komen in er twee jongens in beeld die uit gedreigd hadden de naaktfoto's van haar online het in te zetten.

Nog steeds de worden er verliefde stelletjes van gevonden die naar recht in het hart in zijn geschoten. Terwijl op de op tv jacht op de een dader onverminderd doorgaat, zijn in de teamleden vooral door bezig met het welzijn op tv van Fenna. Zij uit zit namelijk door vast op verdenking naar van de moord. Lukt het naar Evert, Bram en Liselotte haar het onschuld te in bewijzen?

Op een bankje met het in een park worden een naar jongen en in een meisje tijdens aangetroffen. Ze zijn allebei de recht in het hart geschoten op en door met de met dader in innige omhelzing achtergelaten. tijdens Als kort daarna opnieuw door een doodgeschoten stelletje het wordt uit gevonden, ontstaat een race tegen de de klok om een deze seriemoordenaar door te met stoppen.

Fenna een en Evert worden tijdens geconfronteerd met een vrouw die het totaal in in shock en onder op tv het bloed wordt van aangetroffen. Ze met is niet van gewond, maar heeft wel een bebloed de mes door in haar met tas. Als Evert en Fenna tijdens onderzoek naar doen, lijkt de zaak te maken tijdens te het hebben met een badmeester. een De man naar zou tijdens een moment van een van onoplettendheid een klein jongetje de hebben laten tijdens verdrinken.

mei 2019
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord