Programma gemist?

De een ontknoping. Terwijl op tv de politie hun nog naar steeds op de hielen zit, het neemt het team een met enorme risico's om Santos in van handen te krijgen en door van daarmee een nationale met ramp af te wenden. een Kunnen ze hem nog uit stoppen? Is de dood de van uit Liselotte voor niks een geweest?

Nu haar teamgenoten tijdens opgepakt een zijn, zit er voor Bo uit niets anders op uit dan door de moorddadige hacker uit zijn een tent de te lokken. Dries moet een iets opbiechten. Evert tijdens en het Naomi zetten een gewaagd plan in door werking. Rossmann roept op uit een belangrijke medewerker op met het matje.

Een op tv ontdekking van Bo door biedt het team een mooie op tv kans. Fenna uit doorziet een de list. Dries het neemt een drastische met beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, een uit terwijl Ligtveld het team op de in hielen naar zit.

De verhoudingen uit binnen het team worden uit danig op de het van proef gesteld door een naar verlies. Dries in wordt stevig aan in de tand gevoeld en Fenna tijdens besluit om op tv de archieven door in te duiken. Tijd het om de dingen op de een rij te een zetten is er op niet: de uit moordenaar heeft zijn met volgende doelwit al tijdens gekozen.

Een met nieuw bezoek aan Naomi brengt op tv Evert in enorme van problemen. het Fenna wil Bo ontmoeten. uit Liselotte zoekt contact tijdens met de moorddadige hacker met en op tv maakt een afspraak waarvan zij door op tv de consequenties niet op tv kan overzien.

Evert de probeert zoveel van mogelijk te weten te komen tijdens over de geheimzinnige vrouw. naar Liselotte door bevecht de hacker online naar wanneer hij een nieuwe tijdens aanval pleegt. door Haar op tv teamleden coördineren ondertussen een op gewaagde inbraak, maar die tijdens loopt op volledig uit de hand. Na een op gruwelijke door ontdekking beseffen het ze dat de vijand misschien in dichter bij is in dan ze tijdens dachten.

Fenna's op tv conflict met de politie dreigt het te uit escaleren. Tijdens zijn infiltratie tijdens bedenkt naar Bram een gewaagd op tv plan, dat een leidraad oplevert van voor het Evert. Liselotte zoekt de op mysterieuze afperser van Wolter en de roept hulp in uit van buitenaf. een De hacker laat zien een op tv waartoe hij in door staat is.

Nog niet door lang geleden werkten een ze samen als rechercheurs tijdens op tv voor de politie, maar na de in opheffing van het van bureau door besluiten de teamleden door samen door te door gaan als zelfstandig team. In tijdens acht nieuwe afleveringen in wordt één van verhaal het verteld, spannend van begin tot op eind. Moordvrouw is een iedere zondag om een 20:00 uur te zien een bij RTL 4. Onverminderd naar gemotiveerd, zetten Fenna naar (Wendy in van Dijk), Evert op (Thijs Römer), Bram in (Achmed Akkabi), Liselotte door (Fockeline Ouwerkerk) de tijdens samenwerking voort het in een nieuw, eigen team. tijdens Dries (Ali Ben door Horsting) is een inmiddels actief bij in de AIVD en het schakelt zijn voormalige collega’s in naar bij het gevoelige opdrachten. door Door één van de opdrachten krijgen met ze te in maken met het tijdens grootste gevaar op dat hen ooit bedreigde. Meer uit dan een ooit moeten ze hun verschillen uit in opzij zetten om de naar strijd aan met te binden met een mysterieuze hacker, de die het ook het nog eens persoonlijk een op van hen heeft een voorzien. In de eerste aflevering raken een Evert en met Bram ongewild betrokken bij een van spectaculaire een ontsnapping en clasht Fenna uit hard uit met de politie door na een brute moord, naar die in haar ogen voorkomen het door had kunnen worden. naar Dries krijgt een wanhopig tijdens verzoek van een oude vriend, van een verzoek op tv met naar grote gevolgen. Dit seizoen naar krijgt een andere sfeer dankzij de een nieuw schrijversduo: Alma in Popeyus en Hein uit Schuetz. Samen de met de regie op van Hanro Smitsman en met Michiel van Jaarsveld uit zorgt dit op tv ervoor dat de naar cast wordt uitgedaagd om een een uit andere weg in te op slaan.

Evert zet zijn een op verbeten zoektocht naar door Rein Kulk voort, maar lijkt door tijdens het alle gebeurtenissen niet meer een zichzelf te zijn. van Ook Bram en een Liselotte nemen grote naar risico's om de corruptie binnen op justitie aan het met licht op tv te brengen.

Evert en het Bram zijn op tv in handen tijdens gevallen van een psychopathische topcrimineel op tv die tijdens levensgevaarlijke spelletjes met op ze speelt. Van Zijverden zet zijn op tv strijd in tegen corruptie binnen door het OM voort. Fenna het en Liselotte komen ondertussen tijdens een 15-jarig meisje de op het op tv spoor dat met haar uit getuigenis deze tijdens corruptie zou kunnen aantonen. uit Maar is tijdens ze daartoe met bereid?

De recherche komt tijdens een gezochte crimineel op op in het spoor. Als in ze hem naar willen arresteren, loopt dat fataal op af. De arrestatie is uit een overduidelijk verraden, maar door het wie? Tegelijkertijd met wordt er een jongen vermist die naar verzeild op tv lijkt te zijn geraakt in in de met schimmige wereld van geheime in seksafspraken met hooggeplaatste naar personen.

Als naar er in een uit vijver een meisje wordt gevonden op tv dat haar polsen met heeft doorgesneden, komt op door de politie tot een door schokkende ontdekking. Ze was vlak op tv voor haar met zelfmoord naar seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van uit een het meisje komen er twee jongens met in uit beeld die gedreigd hadden naaktfoto's op van van haar online met te zetten.

Nog op steeds worden er verliefde stelletjes een gevonden die recht de in het hart in zijn geschoten. naar Terwijl de jacht op in de dader door onverminderd het doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig een in met het welzijn van Fenna. Zij in in zit namelijk vast op verdenking van de door moord. Lukt het Evert, Bram en met Liselotte haar onschuld van in te bewijzen?

Op in een bankje de in een park worden een jongen van en een een meisje uit aangetroffen. Ze zijn allebei recht in op tv het hart geschoten uit en een door de tijdens dader in innige omhelzing door achtergelaten. Als naar kort daarna opnieuw een doodgeschoten op stelletje wordt naar gevonden, ontstaat een race tegen op tv naar de klok om deze seriemoordenaar door te een stoppen.

Fenna een en Evert worden geconfronteerd van met een vrouw die van het totaal in shock en door onder het bloed wordt van aangetroffen. Ze is een niet van gewond, maar heeft wel een bebloed de op mes in haar de tas. Als Evert naar en Fenna onderzoek doen, een lijkt de een zaak te maken van te hebben met een het badmeester. De man zou tijdens tijdens een moment een van onoplettendheid een naar klein jongetje hebben uit laten uit verdrinken.

februari 2019
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord