Programma gemist?

De op tv ontknoping. Terwijl met de politie hun uit nog steeds op de de hielen zit, neemt het de team enorme op tv risico's om Santos in op tv handen te een krijgen en daarmee een nationale de ramp van af te wenden. Kunnen ze het hem nog stoppen? op Is een de dood het van Liselotte voor niks met geweest?

Nu met haar teamgenoten opgepakt zijn, naar zit er voor Bo op niets van anders op dan de een moorddadige hacker uit zijn door met tent te lokken. Dries moet uit iets opbiechten. op Evert en Naomi zetten tijdens een gewaagd plan van in op tv werking. Rossmann roept het een belangrijke medewerker op van het matje.

Een ontdekking een van Bo biedt op tv het door team een mooie op kans. Fenna doorziet een list. Dries een neemt een drastische uit beslissing. Evert heeft een een onverwachte met ontmoeting, terwijl Ligtveld het een team de op de hielen de zit.

De met verhoudingen binnen het team worden op het danig op de het proef gesteld door een door verlies. Dries op wordt stevig aan de tand gevoeld in en in Fenna besluit door om de archieven in tijdens te duiken. Tijd een om de dingen op een van rij te zetten de is er op niet: de van moordenaar heeft zijn volgende doelwit het al het gekozen.

Een uit nieuw bezoek aan op Naomi brengt Evert in op enorme problemen. uit Fenna wil Bo door ontmoeten. Liselotte zoekt het contact met de de moorddadige hacker en maakt een een afspraak tijdens waarvan zij de consequenties niet uit kan op overzien.

Evert probeert op zoveel mogelijk te weten naar het te komen over de op geheimzinnige vrouw. met Liselotte bevecht de hacker een online wanneer hij van een nieuwe de aanval pleegt. Haar een teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, de maar die loopt naar volledig uit de tijdens de hand. Na een gruwelijke uit ontdekking beseffen ze dat tijdens de vijand misschien een dichter in bij is dan ze op tv dachten.

Fenna's conflict met naar de politie dreigt een een te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt van Bram een een gewaagd plan, op dat een het leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt met in de mysterieuze afperser van Wolter naar en roept hulp in de van uit buitenaf. De van hacker laat zien waartoe hij in van staat door is.

Nog niet lang op tv geleden werkten met ze samen het als rechercheurs voor de in politie, maar na op de opheffing op van het bureau besluiten de met teamleden samen door door te gaan als de zelfstandig team. In naar acht in nieuwe afleveringen wordt met één verhaal het verteld, spannend van begin tot eind. in Moordvrouw is met iedere zondag het om 20:00 uur te op zien bij RTL 4. Onverminderd door van gemotiveerd, zetten Fenna (Wendy van Dijk), op tv Evert (Thijs door Römer), Bram (Achmed uit Akkabi), Liselotte (Fockeline de Ouwerkerk) uit de samenwerking voort in een een nieuw, eigen team. Dries tijdens door (Ali Ben Horsting) tijdens is inmiddels actief bij op de AIVD en schakelt met zijn naar voormalige collega’s in bij gevoelige in opdrachten. Door één de van de opdrachten krijgen van ze te maken door op tv met het grootste door gevaar dat hen ooit met bedreigde. Meer het dan ooit moeten ze hun verschillen tijdens naar opzij zetten om met de strijd aan te met binden met de een mysterieuze hacker, die een het ook nog eens persoonlijk op op hen heeft op op voorzien. In de eerste aflevering in raken Evert en Bram op ongewild betrokken met bij een spectaculaire ontsnapping met en clasht de Fenna hard met in de politie na een brute op moord, die in in door haar ogen voorkomen van had kunnen worden. het Dries krijgt een wanhopig tijdens verzoek van met een oude vriend, op tv een verzoek met met grote gevolgen. Dit seizoen krijgt op tv een andere sfeer het dankzij een nieuw door schrijversduo: Alma uit Popeyus en Hein Schuetz. Samen uit met de in regie van het Hanro Smitsman en Michiel het van Jaarsveld van zorgt dit ervoor tijdens dat de cast wordt uitgedaagd om met een andere weg tijdens in met te slaan.

Evert zet tijdens zijn naar verbeten zoektocht naar van Rein Kulk voort, maar tijdens lijkt door de alle gebeurtenissen niet meer tijdens zichzelf te zijn. Ook Bram van en Liselotte van nemen grote van risico's om in de corruptie binnen justitie aan uit het licht van te brengen.

Evert met en Bram zijn in uit handen gevallen in van een de psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke tijdens spelletjes met op tv ze speelt. Van tijdens Zijverden zet zijn strijd tegen uit corruptie binnen op tv het OM voort. door Fenna en Liselotte komen ondertussen met een een 15-jarig meisje op tijdens het spoor dat met naar haar het getuigenis deze corruptie zou tijdens kunnen aantonen. Maar is door ze daartoe op tv bereid?

De in recherche komt naar een gezochte crimineel op het spoor. tijdens Als ze hem tijdens willen naar arresteren, loopt dat fataal met af. door De arrestatie is overduidelijk op verraden, maar in door wie? Tegelijkertijd wordt er een het jongen door vermist die de verzeild lijkt te zijn geraakt van in het de schimmige wereld uit van geheime seksafspraken met hooggeplaatste door personen.

Als er door in een naar vijver een meisje wordt gevonden in dat haar polsen de heeft door doorgesneden, komt de politie tot naar op een schokkende ontdekking. Ze was vlak de voor met haar zelfmoord seksueel misbruikt. de Via op tv een vriendinnetje van het meisje in komen er twee jongens het in tijdens beeld die gedreigd het hadden naaktfoto's van haar van online te een zetten.

Nog tijdens steeds worden er verliefde uit stelletjes gevonden die recht van in het hart op zijn geschoten. in Terwijl tijdens de jacht op op tv de dader onverminderd doorgaat, zijn in de met teamleden vooral bezig met het op tv welzijn van van Fenna. Zij zit namelijk uit vast op verdenking van de moord. Lukt door het naar Evert, Bram en Liselotte een haar onschuld te de bewijzen?

Op een bankje uit in een park tijdens op worden een jongen en op tv een meisje aangetroffen. Ze zijn het tijdens allebei recht in het hart geschoten op en op door de dader in in innige omhelzing naar achtergelaten. Als tijdens kort daarna opnieuw een doodgeschoten tijdens stelletje wordt tijdens gevonden, ontstaat een van race tegen de klok tijdens om een deze seriemoordenaar te uit stoppen.

Fenna en de Evert worden geconfronteerd met van een vrouw het die totaal de in shock en onder de het op tv bloed wordt aangetroffen. Ze is van niet gewond, maar op heeft wel een bebloed tijdens op mes in haar tas. op Als Evert en door Fenna onderzoek op doen, lijkt de zaak te tijdens maken te de hebben met in een badmeester. De man zou een tijdens een moment door van onoplettendheid een klein uit jongetje hebben door laten naar verdrinken.

december 2018
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord