Programma gemist?

De uit ontknoping. Terwijl de politie door hun nog steeds op op de hielen zit, op neemt het op team enorme op tv risico's om Santos in handen met te krijgen en tijdens daarmee een nationale van ramp het af te wenden. Kunnen uit ze hem het nog stoppen? Is de dood op van Liselotte uit voor niks tijdens geweest?

Nu haar teamgenoten de opgepakt in zijn, zit er voor Bo in niets anders het op naar dan de moorddadige hacker uit zijn uit tent te lokken. het Dries moet door iets opbiechten. Evert en van Naomi zetten een door gewaagd plan tijdens in werking. Rossmann door roept een belangrijke medewerker met op op het matje.

Een ontdekking van de Bo uit biedt het team een mooie het kans. Fenna de doorziet een in list. Dries neemt in een drastische beslissing. uit Evert heeft een het onverwachte ontmoeting, van terwijl Ligtveld het team op op tv de hielen op tv zit.

De verhoudingen uit binnen het team op tv worden uit danig op de op proef gesteld door een een verlies. Dries wordt stevig uit aan de tand gevoeld op en Fenna in besluit een om de archieven in te duiken. door op tv Tijd om de de dingen op een rij te zetten op is het er niet: de moordenaar heeft op tv zijn volgende doelwit het uit al gekozen.

Een met nieuw bezoek aan Naomi brengt van Evert in enorme naar problemen. Fenna op wil Bo ontmoeten. door Liselotte het zoekt contact met het de moorddadige hacker en maakt op tv een afspraak waarvan zij op de consequenties niet in kan de overzien.

Evert tijdens probeert zoveel mogelijk uit te weten te komen in over met de geheimzinnige vrouw. Liselotte in bevecht de hacker online met wanneer op tv hij een nieuwe aanval op pleegt. Haar teamleden coördineren met ondertussen uit een gewaagde inbraak, maar in die loopt volledig uit de van hand. het Na een gruwelijke het ontdekking beseffen ze dat tijdens de op tv vijand misschien dichter naar bij is dan ze uit dachten.

Fenna's conflict met met de naar politie dreigt naar te escaleren. Tijdens het zijn infiltratie bedenkt de Bram een gewaagd plan, dat de een leidraad naar oplevert voor op Evert. Liselotte zoekt tijdens de mysterieuze afperser van tijdens Wolter en door roept hulp in van buitenaf. door De hacker met laat zien waartoe hij tijdens in staat met is.

Nog niet lang met geleden werkten ze door op tv samen als rechercheurs voor de de politie, de maar na de opheffing van uit het het bureau besluiten de teamleden uit samen door te op tv gaan als zelfstandig team. In door in acht nieuwe afleveringen tijdens wordt één verhaal verteld, spannend van tijdens begin tot in eind. Moordvrouw is de iedere de zondag om 20:00 uur in te zien bij RTL een 4. Onverminderd gemotiveerd, zetten Fenna de (Wendy uit van Dijk), met Evert (Thijs Römer), Bram (Achmed Akkabi), op tv Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) de de samenwerking voort het in een naar nieuw, tijdens eigen team. Dries (Ali Ben met Horsting) is inmiddels een actief van bij de AIVD en schakelt met zijn voormalige collega’s het in bij gevoelige opdrachten. in Door uit één van de opdrachten op krijgen ze te maken van met een het grootste gevaar dat hen door ooit bedreigde. van Meer dan ooit in moeten van ze hun verschillen opzij zetten het om de strijd aan naar te binden naar met een op tv mysterieuze hacker, die het ook naar op nog eens persoonlijk op hen heeft van voorzien. In de eerste tijdens door aflevering raken Evert op en Bram ongewild betrokken bij een het op spectaculaire ontsnapping en clasht Fenna hard door de met de politie na in een brute moord, die naar in haar ogen op voorkomen had uit kunnen worden. Dries op krijgt een wanhopig verzoek de van een naar oude vriend, de een verzoek met grote naar gevolgen. Dit seizoen krijgt in een andere sfeer tijdens dankzij een op nieuw schrijversduo: Alma Popeyus met en Hein Schuetz. Samen met het de regie van op tv Hanro Smitsman en uit op Michiel van Jaarsveld een zorgt dit ervoor dat de cast op wordt uit uitgedaagd om een tijdens andere weg op tv in te slaan.

Evert zet naar zijn met verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, naar maar lijkt van door alle de gebeurtenissen niet meer de zichzelf te zijn. in Ook Bram en Liselotte een nemen grote een risico's om de corruptie binnen uit justitie aan het de licht te naar brengen.

Evert en Bram in zijn in in handen gevallen door van een psychopathische uit topcrimineel die levensgevaarlijke met spelletjes met ze speelt. Van door Zijverden op zet zijn op strijd tegen corruptie het binnen het OM naar voort. Fenna en Liselotte komen het ondertussen een 15-jarig meisje op tv op op het spoor op tv dat met haar getuigenis deze corruptie het zou in kunnen aantonen. Maar is het ze met daartoe bereid?

De recherche een komt een gezochte crimineel op op het het spoor. een Als ze hem op willen arresteren, loopt dat fataal van af. op tv De arrestatie is op overduidelijk verraden, maar een door wie? Tegelijkertijd wordt er met een jongen vermist die op verzeild uit lijkt te zijn geraakt naar in op tv de schimmige wereld van geheime in seksafspraken met hooggeplaatste door personen.

Als er een in een vijver een tijdens meisje naar wordt gevonden dat van haar polsen heeft doorgesneden, komt in de politie op tv tot door een schokkende ontdekking. Ze tijdens was vlak van voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via de een vriendinnetje met van het meisje naar komen op er twee jongens in beeld die door gedreigd hadden naaktfoto's uit naar van haar online te een zetten.

Nog steeds worden door een er verliefde stelletjes gevonden in die recht in het tijdens hart zijn geschoten. Terwijl naar de jacht op op de dader onverminderd van doorgaat, op tv zijn de teamleden vooral op bezig met het welzijn tijdens de van Fenna. Zij zit namelijk door vast tijdens op verdenking van moord. Lukt het op tv Evert, Bram en op tv Liselotte haar onschuld naar de te bewijzen?

Op een uit bankje door in een park op tv worden een jongen en de een meisje aangetroffen. naar Ze zijn naar allebei recht in het hart geschoten van en door de op tv dader in innige naar een omhelzing achtergelaten. Als in kort daarna opnieuw het een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, een ontstaat een race tegen naar de klok om de deze seriemoordenaar te in het stoppen.

Fenna en tijdens Evert worden geconfronteerd het met met een vrouw die totaal in shock met en onder het het bloed tijdens wordt aangetroffen. Ze is door niet gewond, op maar heeft door wel een bebloed mes in haar op tv tas. Als het Evert door en Fenna onderzoek uit doen, lijkt de zaak van te maken op tv te hebben met een badmeester. De op tv man zou tijdens tijdens een de moment van onoplettendheid het een klein jongetje hebben laten het op verdrinken.

september 2019
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord