Programma gemist?

De ontknoping. de Terwijl tijdens de politie hun nog met steeds op naar de hielen zit, van neemt het team een enorme risico's om Santos in handen door te krijgen en de het daarmee een nationale ramp af te door wenden. van Kunnen ze op tv hem nog stoppen? een Is de dood van in Liselotte voor het niks geweest?

Nu van haar teamgenoten opgepakt zijn, zit de het er voor Bo niets anders op door dan naar de moorddadige hacker uit op zijn tent te van lokken. Dries uit moet iets opbiechten. naar Evert en Naomi zetten een een gewaagd plan uit in in werking. Rossmann roept een belangrijke met medewerker op het met matje.

Een het ontdekking van het Bo biedt het een team een mooie kans. Fenna het doorziet een naar list. Dries neemt in een drastische beslissing. met Evert heeft een een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld tijdens het team op een de naar hielen zit.

De door verhoudingen binnen het team op worden danig in op de proef een gesteld door een op tv verlies. Dries wordt stevig aan uit een de tand gevoeld en Fenna besluit door op om de archieven in te duiken. in Tijd om de op tv dingen uit op een rij van te zetten is van er niet: de de moordenaar heeft zijn volgende uit doelwit al een gekozen.

Een nieuw het bezoek aan Naomi van brengt Evert uit in enorme problemen. door Fenna wil Bo het ontmoeten. Liselotte in zoekt contact met met de moorddadige hacker en maakt de een op afspraak waarvan zij de consequenties in niet kan het overzien.

Evert probeert uit zoveel mogelijk een te weten te komen over door de op geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de tijdens hacker online wanneer het hij een de nieuwe aanval pleegt. met Haar teamleden coördineren op ondertussen een gewaagde inbraak, het maar die naar loopt volledig uit naar de hand. Na een door gruwelijke ontdekking door beseffen ze dat op tv de uit vijand misschien dichter bij het is dan ze een dachten.

Fenna's met conflict met de politie dreigt de te op escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt het Bram een de gewaagd een plan, dat een leidraad op tv oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de de mysterieuze naar afperser van een Wolter en een roept hulp in in van buitenaf. De naar hacker laat zien waartoe in hij in staat tijdens is.

Nog niet uit lang van geleden werkten ze samen tijdens als rechercheurs de voor de politie, maar na de een opheffing van het het bureau naar besluiten de teamleden samen het door te gaan op als zelfstandig team. het In acht nieuwe op afleveringen door wordt één verhaal een verteld, spannend van uit begin tot eind. Moordvrouw is door iedere zondag de om 20:00 uur te naar zien bij RTL 4. Onverminderd met gemotiveerd, zetten Fenna op tv (Wendy op tv van Dijk), door Evert (Thijs Römer), Bram uit (Achmed Akkabi), Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) in uit de samenwerking voort in met een nieuw, op tv eigen team. Dries uit (Ali Ben Horsting) is inmiddels actief een het bij de AIVD en schakelt tijdens zijn voormalige collega’s op in bij gevoelige een opdrachten. met Door één van de uit opdrachten krijgen ze te naar maken met het op tv grootste door gevaar dat hen ooit bedreigde. een Meer dan ooit moeten tijdens ze tijdens hun verschillen opzij tijdens zetten om tijdens de strijd aan tijdens te binden met een mysterieuze hacker, een die het ook tijdens nog eens op tv persoonlijk op hen heeft het voorzien. In de eerste tijdens aflevering raken op tv Evert en Bram ongewild op betrokken bij uit een spectaculaire ontsnapping en met clasht tijdens Fenna hard in met de politie na van een brute moord, die naar in haar met ogen voorkomen had kunnen worden. op tv tijdens Dries krijgt een wanhopig verzoek een van een oude op vriend, een een verzoek met grote gevolgen. Dit naar seizoen tijdens krijgt een andere tijdens sfeer dankzij een nieuw schrijversduo: Alma op Popeyus en Hein uit Schuetz. in Samen met een de regie van naar Hanro Smitsman en Michiel van Jaarsveld in met zorgt dit ervoor dat de uit cast uit wordt uitgedaagd om een op tv andere weg in op tv te slaan.

Evert zet tijdens zijn verbeten zoektocht naar van Rein Kulk uit voort, met maar lijkt door alle gebeurtenissen niet de meer op tv zichzelf te zijn. Ook tijdens Bram en een Liselotte nemen door grote risico's om de met corruptie binnen justitie naar aan het op tv licht te brengen.

Evert en uit Bram zijn op in handen gevallen van uit een psychopathische topcrimineel die op op tv levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. op tv Van Zijverden zet zijn een strijd op tv tegen corruptie binnen het het OM voort. Fenna en met met Liselotte komen ondertussen een 15-jarig meisje op tv op op het spoor dat met haar op getuigenis tijdens deze corruptie zou naar kunnen aantonen. het Maar is ze daartoe van bereid?

De recherche de komt een gezochte crimineel met op het spoor. de op tv Als ze hem willen arresteren, loopt tijdens dat fataal op tv af. De arrestatie is op overduidelijk met verraden, maar het door wie? Tegelijkertijd wordt het er een jongen tijdens vermist die verzeild lijkt te van met zijn geraakt in de schimmige wereld het de van geheime seksafspraken met hooggeplaatste de personen.

Als tijdens er in de een vijver een meisje wordt op tv gevonden door dat haar polsen heeft doorgesneden, komt naar de politie tot uit een een schokkende ontdekking. Ze was van vlak voor haar de zelfmoord seksueel misbruikt. Via het op tv een vriendinnetje van op tv het meisje komen in er twee jongens in beeld die in in gedreigd hadden naaktfoto's van in haar online op tv te zetten.

Nog op steeds worden tijdens er verliefde stelletjes gevonden in die recht in in het hart zijn geschoten. Terwijl uit met de jacht op de met dader onverminderd doorgaat, in zijn de teamleden vooral naar bezig met in het welzijn van op Fenna. Zij zit namelijk vast uit op verdenking van op moord. Lukt het het Evert, door Bram en Liselotte haar onschuld de de te bewijzen?

Op een bankje met op in een park worden een door jongen en een op tv meisje van aangetroffen. Ze zijn allebei recht in tijdens het het hart geschoten en door de op tv dader in het innige omhelzing achtergelaten. Als de kort op tv daarna opnieuw een een doodgeschoten stelletje wordt uit gevonden, ontstaat een een race tegen de met klok om deze seriemoordenaar een te een stoppen.

Fenna naar en Evert worden het geconfronteerd met een in vrouw die totaal in het shock en onder het in bloed wordt aangetroffen. in Ze is niet in gewond, maar tijdens heeft van wel een bebloed mes in op haar door tas. Als Evert en Fenna naar onderzoek doen, lijkt de de zaak te op maken te een hebben met een badmeester. De tijdens man op tv zou tijdens een moment met van naar onoplettendheid een klein jongetje hebben naar laten het verdrinken.

december 2019
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!