Programma gemist?

De door ontknoping. Terwijl de politie een hun de nog steeds op de hielen door zit, neemt het door team enorme risico's om een Santos in handen met te door krijgen en daarmee uit een nationale ramp een af te wenden. Kunnen naar ze met hem nog stoppen? Is de dood naar van Liselotte voor op door niks geweest?

Nu een haar teamgenoten opgepakt tijdens zijn, zit met er voor Bo niets anders de op dan de op tv moorddadige hacker uit uit zijn tent te lokken. door Dries moet iets door opbiechten. in Evert en Naomi zetten op een gewaagd plan op tv in werking. op tv Rossmann roept een belangrijke medewerker in op het met matje.

Een het ontdekking van Bo biedt tijdens het het team een mooie het kans. Fenna doorziet uit een list. Dries neemt een drastische door beslissing. uit Evert heeft een onverwachte ontmoeting, een terwijl het Ligtveld het van team op de hielen een zit.

De de verhoudingen binnen het uit team worden danig op de de proef door gesteld door een op tv verlies. Dries wordt naar stevig aan de tand gevoeld tijdens en Fenna besluit de het om de archieven in te duiken. het Tijd tijdens om de dingen op op een rij een te zetten is tijdens er niet: een de moordenaar heeft in zijn volgende doelwit al door gekozen.

Een nieuw bezoek naar aan Naomi een brengt Evert door in enorme problemen. in Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte in zoekt contact uit met tijdens de moorddadige hacker uit en maakt een met afspraak waarvan zij de consequenties niet de kan het overzien.

Evert probeert door zoveel mogelijk te op weten te komen over een in de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht door de hacker online wanneer op hij een nieuwe naar aanval pleegt. Haar van teamleden op coördineren ondertussen het een gewaagde inbraak, maar die loopt met volledig uit de de met hand. Na een in gruwelijke ontdekking beseffen ze in dat de vijand misschien door dichter tijdens bij is dan ze uit dachten.

Fenna's de conflict met de politie het dreigt te escaleren. Tijdens een zijn infiltratie tijdens bedenkt uit Bram een gewaagd plan, dat het een leidraad oplevert een voor van Evert. Liselotte zoekt de in mysterieuze afperser van Wolter uit en roept hulp van in van een buitenaf. De op hacker laat zien waartoe hij in uit staat de is.

Nog op tv niet lang geleden werkten de ze samen als rechercheurs met voor de de politie, maar na naar de opheffing het van het bureau besluiten de in teamleden samen op tv door te gaan op tv als zelfstandig team. tijdens In acht met nieuwe afleveringen met wordt één verhaal verteld, spannend tijdens van begin in tot eind. Moordvrouw is iedere op tv zondag om naar 20:00 uur de te zien van bij RTL 4. Onverminderd gemotiveerd, zetten door Fenna door (Wendy van Dijk), Evert uit (Thijs Römer), met Bram (Achmed Akkabi), Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) van de samenwerking voort van in een nieuw, met eigen team. met Dries (Ali Ben het Horsting) is inmiddels actief in bij de AIVD naar en met schakelt zijn van voormalige collega’s in met bij gevoelige opdrachten. Door een één van de opdrachten krijgen tijdens ze te maken met met het grootste in gevaar dat uit hen ooit op bedreigde. Meer dan de ooit moeten ze hun verschillen op uit opzij zetten om van de strijd aan te binden door met op tv een mysterieuze hacker, die het ook door nog eens de persoonlijk op hen heeft uit voorzien. In de van eerste aflevering raken Evert door op en Bram ongewild betrokken bij het een in spectaculaire ontsnapping en clasht Fenna hard door met de in politie na een op brute moord, die in uit haar ogen van voorkomen had kunnen worden. uit Dries krijgt uit een het wanhopig verzoek van door een oude vriend, een verzoek met van grote naar gevolgen. Dit seizoen krijgt een andere van sfeer dankzij een op met nieuw schrijversduo: Alma van Popeyus en Hein Schuetz. Samen met de de regie van met Hanro de Smitsman en Michiel het van Jaarsveld op tv zorgt dit ervoor dat tijdens de cast met wordt uitgedaagd om een door andere weg met in te slaan.

Evert door zet zijn verbeten zoektocht naar naar Rein een Kulk voort, naar maar lijkt door het alle gebeurtenissen niet meer de zichzelf te zijn. het Ook Bram en Liselotte van nemen grote de risico's om de van corruptie binnen justitie tijdens aan het door licht te brengen.

Evert door en Bram zijn tijdens in handen gevallen van op een psychopathische topcrimineel naar die levensgevaarlijke de spelletjes met op tv ze speelt. Van Zijverden zet zijn van strijd tegen tijdens corruptie binnen het OM naar voort. Fenna tijdens en Liselotte komen ondertussen het een 15-jarig meisje tijdens op een het spoor dat met haar met getuigenis deze corruptie in zou het kunnen aantonen. Maar is van ze daartoe de bereid?

De de recherche komt een gezochte van crimineel op het spoor. naar door Als ze hem willen van arresteren, loopt uit dat fataal af. De arrestatie is het overduidelijk naar verraden, maar door met wie? Tegelijkertijd wordt er een uit jongen vermist door die verzeild lijkt de te zijn geraakt in naar de het schimmige wereld van geheime het seksafspraken met hooggeplaatste uit personen.

Als op tv er in een met vijver een meisje met wordt gevonden in dat haar polsen met heeft doorgesneden, komt de politie door tot een schokkende een ontdekking. Ze door was vlak voor haar zelfmoord naar seksueel misbruikt. op tv Via een door vriendinnetje van het het meisje komen tijdens er twee jongens in op tv beeld die gedreigd hadden naaktfoto's de van haar de online te door zetten.

Nog steeds naar worden er verliefde stelletjes een gevonden die met recht met in het hart zijn geschoten. op tv Terwijl de jacht de op door de dader onverminderd doorgaat, tijdens zijn de teamleden met vooral bezig met het welzijn door van naar Fenna. Zij zit namelijk met vast op verdenking van een moord. door Lukt het met Evert, Bram en Liselotte haar de onschuld te op bewijzen?

Op tijdens een bankje in een park in worden een jongen met en een naar meisje naar aangetroffen. Ze zijn van allebei recht in het het hart geschoten van en door de dader in innige door omhelzing achtergelaten. de Als van kort daarna opnieuw een doodgeschoten van stelletje wordt het gevonden, ontstaat een op race tegen de klok om het deze het seriemoordenaar te tijdens stoppen.

Fenna en met Evert worden geconfronteerd met met door een vrouw die het totaal in shock en onder het tijdens bloed wordt aangetroffen. op Ze is niet tijdens gewond, maar in heeft wel van een bebloed het mes in haar tas. de Als Evert en Fenna onderzoek uit doen, in lijkt de een zaak te maken te hebben met in een badmeester. een De man zou tijdens het tijdens een moment van onoplettendheid een klein een naar jongetje hebben laten de verdrinken.

juli 2018
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord