Programma gemist?

De in ontknoping. Terwijl de de politie hun nog steeds op op van de hielen zit, neemt het team op van enorme risico's om een Santos in handen te krijgen op en een daarmee een nationale ramp de af te wenden. Kunnen een ze hem nog naar stoppen? Is op tv de dood de van Liselotte voor van niks geweest?

Nu de haar teamgenoten opgepakt op zijn, zit er door voor Bo niets anders op door dan de moorddadige van hacker uit in zijn tent te lokken. naar Dries moet iets in met opbiechten. Evert en het Naomi zetten een gewaagd plan in door werking. op Rossmann roept een de belangrijke medewerker door op het matje.

Een uit ontdekking van Bo biedt tijdens het team met een mooie kans. Fenna op tv doorziet een list. Dries uit neemt door een drastische beslissing. Evert heeft naar een onverwachte ontmoeting, een uit terwijl Ligtveld het het team op de hielen op tv zit.

De op tv verhoudingen binnen het tijdens team worden met danig op de proef gesteld een door op tv een verlies. Dries de wordt stevig aan op tv de tand gevoeld en Fenna besluit in om de de archieven in te duiken. op in Tijd om de dingen uit op een rij te de zetten is op er niet: de tijdens moordenaar heeft zijn naar volgende doelwit al in gekozen.

Een in nieuw bezoek aan op tv Naomi brengt Evert in met enorme problemen. Fenna wil in Bo ontmoeten. Liselotte op zoekt contact met naar de tijdens moorddadige hacker en maakt tijdens een afspraak van waarvan zij de tijdens consequenties niet kan van overzien.

Evert van probeert zoveel mogelijk te weten de te uit komen over de in geheimzinnige vrouw. Liselotte de bevecht de hacker online wanneer door hij de een nieuwe aanval pleegt. Haar de teamleden coördineren van ondertussen van een gewaagde inbraak, van maar die loopt volledig uit in de hand. Na een met gruwelijke ontdekking het beseffen een ze dat de vijand van misschien dichter van bij is dan tijdens ze dachten.

Fenna's op tv conflict met de het politie dreigt te escaleren. op Tijdens zijn infiltratie bedenkt van Bram een met gewaagd plan, dat een naar leidraad op tv oplevert voor tijdens Evert. Liselotte zoekt de met mysterieuze afperser in van Wolter en roept van hulp in van buitenaf. De van hacker een laat zien waartoe naar hij in op tv staat is.

Nog niet met lang geleden werkten ze met door samen als rechercheurs voor de politie, tijdens in maar na de opheffing van het door bureau naar besluiten de teamleden door samen door te gaan als van zelfstandig op team. In acht op nieuwe afleveringen met wordt één verhaal verteld, door spannend van begin tot eind. in Moordvrouw is een iedere zondag om 20:00 op tv uur te tijdens zien bij de RTL 4. Onverminderd gemotiveerd, zetten Fenna een (Wendy op van Dijk), van Evert (Thijs Römer), Bram (Achmed Akkabi), met Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) op op de samenwerking voort in een een nieuw, eigen team. door Dries (Ali het Ben Horsting) is inmiddels van actief de bij de AIVD en op tv schakelt zijn een voormalige collega’s in bij gevoelige opdrachten. van Door één op van naar de opdrachten krijgen ze in te maken met met het grootste gevaar dat het hen ooit bedreigde. een Meer dan ooit van moeten ze hun van verschillen opzij op zetten om de strijd aan naar te het binden met op tv een mysterieuze hacker, die het het ook nog eens naar persoonlijk in op hen heeft voorzien. In in de eerste aflevering van raken Evert en Bram ongewild uit betrokken bij in een met spectaculaire ontsnapping en uit clasht Fenna hard met de de politie na een van brute moord, op tv die in haar ogen voorkomen naar had kunnen worden. de Dries op tv krijgt een wanhopig verzoek op tv van op een oude vriend, een verzoek met het grote gevolgen. Dit met seizoen tijdens krijgt een andere door sfeer dankzij een nieuw een schrijversduo: Alma Popeyus en van Hein Schuetz. Samen met de de regie van tijdens Hanro Smitsman en uit Michiel van tijdens Jaarsveld zorgt dit ervoor tijdens dat een de cast wordt het uitgedaagd om een andere weg de in de te slaan.

Evert zet door zijn verbeten op zoektocht naar op Rein Kulk voort, op tv maar lijkt door alle gebeurtenissen op niet meer zichzelf naar te door zijn. Ook Bram en Liselotte naar nemen een grote risico's om van de corruptie binnen justitie in aan het licht te naar brengen.

Evert op en Bram uit zijn in handen gevallen met van een psychopathische topcrimineel in die levensgevaarlijke een spelletjes met ze op speelt. Van Zijverden zet uit zijn strijd tegen een corruptie binnen het uit OM voort. Fenna en met Liselotte komen ondertussen naar een 15-jarig uit meisje op het spoor op dat op met haar getuigenis deze corruptie op tv in zou kunnen aantonen. Maar is van ze daartoe tijdens bereid?

De het recherche komt een tijdens gezochte crimineel op het spoor. het Als ze een hem willen arresteren, loopt naar dat fataal de af. De arrestatie in is overduidelijk verraden, maar door door van wie? Tegelijkertijd wordt er een door jongen van vermist die verzeild lijkt tijdens te zijn de geraakt in de uit schimmige wereld met van geheime seksafspraken op met hooggeplaatste personen.

Als de er in een door vijver een meisje wordt gevonden tijdens dat de haar polsen heeft doorgesneden, met komt de van politie tot een schokkende ontdekking. naar Ze was vlak naar voor haar de zelfmoord seksueel misbruikt. Via een een vriendinnetje van in in het meisje komen er door twee jongens in de beeld die gedreigd tijdens hadden naaktfoto's een van haar online te uit zetten.

Nog uit steeds worden er verliefde stelletjes door gevonden met die recht het in het hart zijn uit geschoten. Terwijl de jacht de op de van dader onverminderd doorgaat, zijn op tv de teamleden vooral bezig van uit met het welzijn een van Fenna. Zij met zit namelijk vast op verdenking van van moord. Lukt het door Evert, Bram op tv en het Liselotte haar onschuld naar te bewijzen?

Op een op bankje een in een park worden door een jongen en een meisje tijdens aangetroffen. Ze zijn van van allebei recht in het op hart geschoten en door van de dader in innige tijdens de omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw uit van een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, op tv ontstaat een race tegen uit de klok om in deze seriemoordenaar te een door stoppen.

Fenna en op Evert worden geconfronteerd van met een vrouw die door totaal het in shock en onder het het bloed wordt met aangetroffen. Ze een is niet uit gewond, maar heeft wel op een bebloed met mes in haar tas. naar Als Evert en op tv Fenna onderzoek doen, door lijkt de zaak te het maken te een hebben met een badmeester. De tijdens man zou tijdens tijdens een moment van met tijdens onoplettendheid een klein met jongetje hebben laten uit verdrinken.

september 2018
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord