Programma gemist?

De ontknoping. Terwijl van de van politie hun het nog steeds op de hielen zit, met neemt op het team van enorme risico's om op tv Santos in handen te krijgen met en daarmee een uit nationale op ramp af te wenden. Kunnen een ze hem nog stoppen? uit naar Is de dood van het Liselotte voor niks van geweest?

Nu haar teamgenoten door opgepakt het zijn, zit er uit voor Bo niets op tv anders op met dan de moorddadige hacker tijdens uit zijn tent in te lokken. van Dries moet iets op opbiechten. Evert en Naomi zetten de een gewaagd plan in tijdens werking. Rossmann roept door op tv een belangrijke medewerker op uit het matje.

Een een ontdekking van Bo biedt uit het team een mooie uit kans. een Fenna doorziet een list. op tv Dries neemt een drastische naar met beslissing. Evert heeft een onverwachte een ontmoeting, terwijl Ligtveld het naar van team op de hielen tijdens zit.

De verhoudingen uit binnen het team worden op tv op tv danig op de proef gesteld op tv door een verlies. Dries in wordt stevig uit aan de met tand gevoeld en Fenna besluit uit om de op archieven in te duiken. met op Tijd om de het dingen op een rij te in zetten in is er niet: de moordenaar heeft naar de zijn volgende doelwit al tijdens gekozen.

Een op nieuw bezoek van aan Naomi brengt Evert in door enorme het problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. in Liselotte tijdens zoekt contact met de op tv moorddadige hacker en maakt naar een afspraak uit waarvan zij de consequenties niet uit kan op overzien.

Evert door probeert zoveel mogelijk te met weten te komen tijdens over de geheimzinnige vrouw. de de Liselotte bevecht de hacker naar online wanneer hij een nieuwe naar aanval pleegt. het Haar teamleden naar coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, het maar met die loopt volledig uit de op hand. een Na een gruwelijke van ontdekking beseffen ze van dat de vijand misschien dichter door bij op tv is dan ze naar dachten.

Fenna's conflict tijdens met de politie dreigt een te escaleren. door Tijdens zijn tijdens infiltratie bedenkt Bram een gewaagd een het plan, dat een leidraad oplevert voor op tv op tv Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze op tv afperser van op Wolter en in roept hulp in van buitenaf. De de hacker laat in zien waartoe hij in naar staat het is.

Nog niet met lang van geleden werkten ze samen tijdens als rechercheurs voor de het politie, maar na de uit opheffing van uit het een bureau besluiten de teamleden samen door met te gaan naar als zelfstandig team. met In acht nieuwe afleveringen naar wordt in één verhaal verteld, op spannend van door begin tot eind. Moordvrouw is uit iedere zondag in om 20:00 uur op tv te zien bij RTL het 4. Onverminderd gemotiveerd, op zetten Fenna naar (Wendy van Dijk), Evert (Thijs naar Römer), op tv Bram (Achmed Akkabi), de Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) de samenwerking voort van in naar een nieuw, eigen team. Dries op tv (Ali het Ben Horsting) is inmiddels actief in bij in de AIVD en schakelt zijn het voormalige collega’s in in bij gevoelige op opdrachten. Door uit één van de op tv opdrachten krijgen de ze te maken met het het grootste gevaar op tv dat hen ooit het bedreigde. Meer dan ooit moeten naar ze hun op tv verschillen opzij zetten om uit de strijd aan door op tv te binden met een mysterieuze hacker, tijdens die met het ook nog eens in persoonlijk op van hen heeft op tv voorzien. In de eerste aflevering een raken Evert en Bram met ongewild betrokken een bij een spectaculaire ontsnapping door en clasht het Fenna hard met met de politie na een brute met moord, die een in haar ogen met voorkomen had een kunnen worden. van Dries krijgt een wanhopig verzoek op van een oude in vriend, de een verzoek met grote gevolgen. Dit uit seizoen krijgt een andere tijdens sfeer dankzij een een nieuw schrijversduo: Alma in Popeyus en Hein uit het Schuetz. Samen met de regie van van Hanro Smitsman op en Michiel van in Jaarsveld zorgt op dit ervoor in dat de cast wordt uitgedaagd uit om een door andere weg in te met slaan.

Evert zet met zijn naar verbeten zoektocht naar tijdens Rein Kulk voort, op maar lijkt door alle het gebeurtenissen niet het meer zichzelf te zijn. Ook Bram uit en het Liselotte nemen de grote risico's om de corruptie binnen in justitie naar aan het licht te naar brengen.

Evert en Bram op tv zijn in handen tijdens gevallen van een tijdens op psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes naar met ze speelt. Van naar Zijverden zet zijn de op tv strijd tegen corruptie binnen het OM op tv voort. uit Fenna en Liselotte naar komen ondertussen een 15-jarig meisje in op in het spoor een dat met haar getuigenis deze door corruptie zou kunnen aantonen. een Maar het is ze daartoe de bereid?

De het recherche komt een gezochte op crimineel een op het spoor. Als van ze hem naar willen arresteren, loopt dat fataal af. de De arrestatie uit is overduidelijk verraden, van maar door door wie? Tegelijkertijd wordt er de een jongen vermist de die verzeild lijkt te door zijn geraakt met in de schimmige door wereld op van geheime seksafspraken met hooggeplaatste door personen.

Als naar er in een vijver het een meisje wordt gevonden op dat haar van polsen heeft doorgesneden, komt door de uit politie tot een schokkende een ontdekking. Ze was op tv vlak voor haar tijdens zelfmoord seksueel misbruikt. Via uit met een vriendinnetje van het in meisje komen er twee jongens in in een beeld die een gedreigd hadden naaktfoto's van haar uit online te door zetten.

Nog het steeds worden er het verliefde stelletjes gevonden die recht door in het het hart zijn een geschoten. Terwijl van de jacht op van de dader onverminderd doorgaat, de zijn de uit teamleden vooral bezig met van het welzijn van Fenna. Zij de zit namelijk vast de op verdenking van de moord. op tv Lukt het Evert, Bram en de Liselotte op tv haar onschuld te een bewijzen?

Op een bankje naar met in een park met worden een jongen en een meisje van aangetroffen. Ze zijn op tv door allebei recht in het hart geschoten tijdens op tv en door de in dader in innige omhelzing achtergelaten. naar Als kort daarna opnieuw naar een met doodgeschoten stelletje wordt gevonden, met ontstaat met een race tegen de klok om het op deze seriemoordenaar te in stoppen.

Fenna een en Evert worden het geconfronteerd met een op tv vrouw die totaal in een shock door en onder het bloed tijdens wordt aangetroffen. Ze uit is niet gewond, maar heeft het tijdens wel een bebloed mes de in haar tas. Als Evert het en het Fenna onderzoek doen, lijkt de in een zaak te maken te op hebben met tijdens een badmeester. De man het zou tijdens tijdens een moment van onoplettendheid met een klein jongetje hebben met laten naar verdrinken.

maart 2021
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!