Programma gemist?

De ontknoping. Terwijl de de door politie hun nog steeds op het de hielen met zit, het neemt het team enorme met risico's om Santos in handen uit te krijgen op en naar daarmee een nationale ramp af het te wenden. door Kunnen ze hem nog op stoppen? Is naar de dood van Liselotte voor uit niks een geweest?

Nu naar haar teamgenoten opgepakt zijn, zit tijdens een er voor Bo niets de anders op dan de tijdens moorddadige tijdens hacker uit zijn tent te lokken. op tv de Dries moet iets opbiechten. Evert en naar Naomi naar zetten een uit gewaagd plan in werking. van Rossmann roept een belangrijke de medewerker op het op matje.

Een van ontdekking van op tv Bo biedt het team een mooie het kans. Fenna doorziet een een tijdens list. Dries neemt een met drastische beslissing. Evert heeft van een door onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld uit het team op de door hielen naar zit.

De verhoudingen binnen naar de het team worden danig op de uit proef met gesteld door in een verlies. Dries wordt stevig aan de de tand met gevoeld op tv en Fenna besluit om op tv de archieven in te de duiken. Tijd op om de dingen tijdens op een rij te van zetten is tijdens er niet: de moordenaar heeft het van zijn volgende doelwit al het gekozen.

Een naar nieuw bezoek aan Naomi de brengt Evert met in enorme problemen. Fenna naar wil Bo ontmoeten. Liselotte uit zoekt contact tijdens met de door moorddadige hacker in en maakt een afspraak waarvan zij door op de consequenties niet kan van overzien.

Evert probeert zoveel van mogelijk te tijdens weten tijdens te komen over op de geheimzinnige vrouw. op Liselotte bevecht de hacker door online wanneer hij een naar nieuwe aanval tijdens pleegt. Haar door teamleden coördineren ondertussen een gewaagde met inbraak, op tv maar die loopt volledig naar uit de hand. Na een van gruwelijke ontdekking een beseffen ze met dat de tijdens vijand misschien dichter op tv bij is dan ze tijdens dachten.

Fenna's conflict op met de politie een dreigt door te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt uit Bram een met gewaagd plan, uit dat een leidraad in oplevert voor Evert. Liselotte zoekt op tv de mysterieuze afperser naar naar van Wolter en een roept hulp in naar van buitenaf. De een hacker laat zien waartoe hij uit in staat een is.

Nog van niet lang geleden werkten ze een uit samen als rechercheurs tijdens voor de politie, maar na de een opheffing van de het bureau besluiten op tv de teamleden door samen door tijdens te gaan als zelfstandig team. met In acht nieuwe op afleveringen wordt uit één verhaal in verteld, spannend van begin in tot eind. Moordvrouw is een iedere zondag om naar 20:00 uur in te zien bij RTL 4. Onverminderd tijdens gemotiveerd, op tv zetten Fenna (Wendy van Dijk), van Evert door (Thijs Römer), naar Bram (Achmed Akkabi), door Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) tijdens de samenwerking voort in een nieuw, met eigen team. door Dries (Ali de Ben Horsting) is tijdens inmiddels actief bij de AIVD naar en op schakelt zijn voormalige collega’s in naar bij gevoelige opdrachten. met Door één het van de tijdens opdrachten krijgen van ze te maken met het het grootste gevaar met dat hen ooit bedreigde. tijdens Meer een dan ooit moeten ze in hun verschillen op opzij zetten om de strijd aan in te binden met een een op tv mysterieuze hacker, die naar het ook nog eens persoonlijk op tv in op hen heeft voorzien. In de op eerste aflevering raken Evert op tv en Bram het ongewild betrokken bij een de uit spectaculaire ontsnapping en clasht een Fenna hard met de politie tijdens na een naar brute moord, die van in haar ogen voorkomen de had kunnen worden. op tv Dries krijgt op een wanhopig naar verzoek van een oude een vriend, een verzoek het met grote gevolgen. Dit het seizoen krijgt van een andere sfeer dankzij een in nieuw op tv schrijversduo: Alma Popeyus en Hein met Schuetz. Samen uit met de regie van door Hanro door Smitsman en Michiel van Jaarsveld met in zorgt dit ervoor in dat de cast wordt uitgedaagd met om met een andere weg in te door slaan.

Evert zet zijn tijdens in verbeten zoektocht naar uit Rein Kulk voort, maar lijkt naar door alle gebeurtenissen niet door meer zichzelf in te zijn. Ook in Bram en Liselotte nemen op een grote risico's om de door corruptie binnen naar justitie aan het licht door te brengen.

Evert en van Bram zijn in de handen gevallen van een op tijdens psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met uit ze speelt. Van de de Zijverden zet zijn de strijd tegen corruptie binnen de het OM van voort. Fenna en Liselotte komen tijdens ondertussen een 15-jarig meisje op tv op van het spoor dat met haar het door getuigenis deze corruptie zou een kunnen aantonen. Maar van is ze daartoe naar bereid?

De recherche tijdens komt de een gezochte crimineel op de het spoor. Als tijdens ze hem uit willen arresteren, loopt dat fataal af. de De een arrestatie is overduidelijk verraden, maar het door tijdens wie? Tegelijkertijd wordt er door een jongen van vermist die naar verzeild lijkt te zijn uit geraakt in tijdens de schimmige wereld van geheime seksafspraken de met hooggeplaatste door personen.

Als uit er in een vijver in een meisje van wordt gevonden dat haar met polsen heeft doorgesneden, van komt de politie tot op tv een schokkende ontdekking. door Ze was vlak door voor haar met zelfmoord seksueel misbruikt. Via door uit een vriendinnetje van het meisje komen een er een twee jongens in beeld met die gedreigd op tv hadden naaktfoto's van een haar online te tijdens zetten.

Nog op steeds worden er verliefde op stelletjes gevonden die door recht in naar het hart zijn uit geschoten. Terwijl de jacht van op tijdens de dader onverminderd doorgaat, zijn uit de teamleden vooral bezig door met het welzijn van van tijdens Fenna. Zij zit door namelijk vast op een verdenking van moord. de Lukt het op Evert, Bram en Liselotte haar onschuld tijdens door te bewijzen?

Op de een bankje in een op tv park worden een in jongen en een meisje tijdens aangetroffen. Ze zijn door allebei recht in naar het hart geschoten in en uit door de dader in het innige omhelzing uit achtergelaten. Als kort op tv daarna opnieuw van een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, op tv ontstaat een race naar tegen de klok een om deze seriemoordenaar te op een stoppen.

Fenna een en Evert worden geconfronteerd van met een vrouw door die totaal in shock het en op onder het met bloed wordt aangetroffen. door Ze is niet gewond, van maar heeft een wel een bebloed mes door in haar tas. Als Evert door van en Fenna onderzoek doen, lijkt de het zaak een te maken te hebben met tijdens een badmeester. De het man op zou tijdens een moment door van op onoplettendheid een klein jongetje tijdens hebben laten in verdrinken.

november 2020
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!