Programma gemist?

De in ontknoping. Terwijl de het politie hun nog steeds op een de een hielen zit, neemt het tijdens team enorme op risico's om Santos in handen op naar te krijgen en in daarmee een nationale op ramp af te wenden. Kunnen ze door op tv hem nog stoppen? Is de een dood het van Liselotte voor niks in geweest?

Nu haar teamgenoten naar opgepakt zijn, op zit er met voor Bo niets anders het op dan de moorddadige door van hacker uit zijn de tent te lokken. op tv Dries moet iets met opbiechten. Evert en naar Naomi zetten een gewaagd op plan in werking. Rossmann met roept een door belangrijke medewerker op het van matje.

Een ontdekking het van Bo biedt het tijdens uit team een mooie kans. Fenna in doorziet een list. Dries naar neemt een drastische tijdens beslissing. Evert heeft het de een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het het team op uit de hielen het zit.

De met verhoudingen binnen het team op worden de danig op de naar proef gesteld door een verlies. Dries met wordt stevig aan het de de tand gevoeld en Fenna besluit de om door de archieven in een te duiken. Tijd om op tv de dingen tijdens op een uit rij te zetten is er niet: de de moordenaar heeft een zijn volgende door doelwit al het gekozen.

Een nieuw bezoek het een aan Naomi brengt Evert in een enorme problemen. Fenna wil de Bo ontmoeten. Liselotte de zoekt contact met door de moorddadige hacker op tv met en maakt een een afspraak waarvan zij de consequenties niet het kan op overzien.

Evert probeert een zoveel mogelijk te weten een tijdens te komen over de geheimzinnige vrouw. van Liselotte bevecht van de hacker het online wanneer hij een nieuwe op tv aanval pleegt. Haar in teamleden op coördineren ondertussen een gewaagde het inbraak, maar die loopt uit volledig uit de uit hand. het Na een gruwelijke ontdekking beseffen de ze door dat de vijand door misschien dichter bij is van dan ze in dachten.

Fenna's in conflict met de van politie dreigt naar te escaleren. Tijdens het zijn infiltratie bedenkt Bram een naar gewaagd de plan, dat een leidraad een oplevert voor op Evert. Liselotte zoekt in de mysterieuze afperser van Wolter en van roept met hulp in tijdens van buitenaf. De hacker op tv laat zien waartoe hij in naar staat tijdens is.

Nog van niet lang geleden de werkten ze samen op als rechercheurs het voor de politie, maar in na de opheffing op van het naar bureau besluiten de teamleden tijdens samen door te een gaan als zelfstandig team. In met acht uit nieuwe afleveringen van wordt één verhaal verteld, spannend uit van begin op tv tot eind. Moordvrouw uit is iedere zondag om in 20:00 uur te in zien bij met RTL 4. Onverminderd gemotiveerd, zetten Fenna van in (Wendy van Dijk), Evert het (Thijs Römer), Bram (Achmed Akkabi), de het Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) de samenwerking voort tijdens in een nieuw, met eigen team. uit Dries (Ali Ben met Horsting) door is inmiddels actief bij de een AIVD en schakelt zijn een voormalige collega’s met in bij met gevoelige opdrachten. Door één van tijdens de opdrachten krijgen naar een ze te maken op tv met het grootste van gevaar dat hen ooit tijdens bedreigde. Meer dan ooit tijdens moeten ze van hun verschillen opzij zetten het om het de strijd aan te de binden met een mysterieuze op hacker, die in het ook nog eens de persoonlijk op hen heeft in de voorzien. In de eerste aflevering raken Evert in de en Bram ongewild op betrokken bij een spectaculaire ontsnapping naar en clasht Fenna hard het met in de politie na een brute uit moord, die in door het haar ogen voorkomen naar had kunnen worden. Dries krijgt een een wanhopig verzoek van van naar een oude vriend, een van verzoek met grote uit gevolgen. Dit seizoen krijgt een uit andere sfeer met dankzij een nieuw schrijversduo: Alma met Popeyus en Hein met Schuetz. met Samen met de regie op tv van Hanro Smitsman van en het Michiel van Jaarsveld zorgt dit een ervoor dat uit de cast wordt op tv uitgedaagd om een andere uit weg in een te slaan.

Evert van zet zijn verbeten zoektocht naar in tijdens Rein Kulk voort, maar lijkt door op tv een alle gebeurtenissen niet het meer zichzelf te zijn. tijdens Ook Bram en Liselotte nemen met grote risico's om van uit de corruptie binnen de justitie aan het licht de te brengen.

Evert naar en Bram in zijn in handen het gevallen van een het psychopathische topcrimineel die op levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. op tv Van Zijverden in zet zijn strijd tegen een corruptie binnen het OM door voort. de Fenna en op Liselotte komen ondertussen een 15-jarig meisje in het op het spoor dat met naar haar getuigenis deze corruptie het met zou kunnen aantonen. Maar is ze op daartoe naar bereid?

De het recherche komt een gezochte tijdens crimineel op naar het spoor. met Als ze hem willen arresteren, met loopt dat fataal af. de De arrestatie is op overduidelijk verraden, van maar door in wie? Tegelijkertijd naar wordt er een jongen vermist die op tv verzeild lijkt met te zijn op geraakt in de schimmige wereld naar met van geheime seksafspraken met een hooggeplaatste personen.

Als er in uit een door vijver een meisje met wordt gevonden dat haar polsen een heeft doorgesneden, tijdens komt in de politie tot een schokkende ontdekking. een Ze het was vlak op tv voor haar zelfmoord in seksueel misbruikt. Via een uit vriendinnetje van het het meisje komen er twee jongens naar in in beeld die door gedreigd hadden naaktfoto's van haar online tijdens naar te zetten.

Nog steeds worden tijdens er verliefde uit stelletjes gevonden die recht met in uit het hart zijn geschoten. door Terwijl de het jacht op de dader uit onverminderd doorgaat, zijn de een teamleden vooral op bezig met het welzijn door een van Fenna. Zij zit namelijk vast op tv naar op verdenking van moord. Lukt naar het Evert, Bram met en Liselotte de haar onschuld te door bewijzen?

Op in een bankje in een met park worden een jongen een en een meisje op tv aangetroffen. in Ze zijn allebei recht op tv in het hart met geschoten van en door de dader in uit innige omhelzing achtergelaten. Als een kort daarna naar opnieuw een doodgeschoten stelletje tijdens wordt van gevonden, ontstaat op een race tegen de het klok om de deze seriemoordenaar te op stoppen.

Fenna en Evert van worden geconfronteerd naar met een vrouw die het totaal naar in shock en onder door het bloed wordt aangetroffen. met Ze is met niet gewond, maar heeft in wel een de bebloed het mes in haar tas. Als uit Evert en Fenna onderzoek op tv doen, lijkt met de op tv zaak te maken te hebben met tijdens een badmeester. met De man zou tijdens het in een moment van in onoplettendheid een klein jongetje met hebben laten op verdrinken.

december 2018
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord