Programma gemist?

De ontknoping. Terwijl naar tijdens de politie hun nog van steeds op de hielen zit, de neemt het naar team het enorme risico's om Santos in een handen te de krijgen en met daarmee een nationale op tv ramp af te tijdens wenden. Kunnen ze hem nog door stoppen? Is de dood door van Liselotte voor van niks uit geweest?

Nu op tv haar teamgenoten opgepakt zijn, het zit er de voor Bo niets anders op op tv dan de op moorddadige hacker uit het zijn tijdens tent te lokken. Dries moet iets de opbiechten. Evert en het Naomi zetten een op tv met gewaagd plan in werking. met Rossmann roept een van belangrijke medewerker tijdens op het matje.

Een van ontdekking van Bo biedt tijdens het met team een mooie kans. Fenna doorziet tijdens een list. op tv Dries met neemt een drastische beslissing. Evert van heeft een onverwachte ontmoeting, in terwijl Ligtveld het door team op de in hielen in zit.

De verhoudingen binnen uit het team naar worden danig op de naar proef gesteld van door een verlies. door Dries wordt naar stevig aan op tv de tand gevoeld en Fenna besluit de om de de archieven door in te duiken. tijdens Tijd om de dingen tijdens op een rij te tijdens zetten is er niet: het de moordenaar met heeft zijn de volgende doelwit al de gekozen.

Een nieuw op tv bezoek aan uit Naomi brengt Evert in enorme door problemen. van Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte tijdens zoekt contact met door uit de moorddadige hacker en door maakt een afspraak waarvan naar zij de in consequenties niet kan tijdens overzien.

Evert van probeert zoveel mogelijk te van weten naar te komen over de geheimzinnige vrouw. naar Liselotte het bevecht de hacker door online wanneer hij een een nieuwe aanval pleegt. uit Haar teamleden coördineren in ondertussen een gewaagde het inbraak, de maar die loopt volledig uit op tv de hand. Na een een door gruwelijke ontdekking beseffen ze dat de de vijand misschien de dichter bij het is dan ze met dachten.

Fenna's uit conflict met de uit politie dreigt tijdens te escaleren. Tijdens tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram van een gewaagd plan, dat een naar leidraad de oplevert voor Evert. Liselotte zoekt in de mysterieuze tijdens afperser van tijdens Wolter en roept een hulp in van buitenaf. door De hacker laat zien uit van waartoe hij in staat op tv is.

Nog op tv niet lang geleden werkten ze van samen met als rechercheurs uit voor de politie, maar van na de de opheffing van het bureau besluiten van de teamleden samen op door in te gaan als zelfstandig team. door In acht nieuwe uit afleveringen wordt één verhaal op verteld, spannend op tv van begin tot van eind. Moordvrouw op is iedere zondag om 20:00 naar uur te zien uit bij het RTL 4. Onverminderd gemotiveerd, naar zetten Fenna het (Wendy van Dijk), Evert het (Thijs Römer), de Bram (Achmed Akkabi), Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) in de op tv samenwerking voort in tijdens een nieuw, eigen tijdens team. Dries (Ali tijdens Ben Horsting) is inmiddels op actief de bij de AIVD en schakelt op zijn van voormalige collega’s in bij gevoelige opdrachten. de Door één van van de opdrachten een krijgen ze te in maken in met het grootste gevaar dat hen door ooit bedreigde. Meer de dan uit ooit moeten ze hun met verschillen opzij zetten om het op de strijd aan door te binden met een mysterieuze hacker, tijdens die het met ook nog eens op persoonlijk uit op hen heeft een voorzien. In de eerste op tv aflevering raken Evert en Bram ongewild in betrokken met bij een spectaculaire ontsnapping en in clasht Fenna op tv hard met het de politie na een brute van moord, die het in haar het ogen voorkomen had kunnen worden. het op Dries krijgt een wanhopig verzoek van tijdens een oude vriend, tijdens een verzoek met van grote uit gevolgen. Dit seizoen de krijgt een andere sfeer in dankzij een nieuw met schrijversduo: Alma Popeyus en op tv Hein Schuetz. Samen met op op tv de regie van Hanro Smitsman tijdens en Michiel van Jaarsveld naar zorgt in dit ervoor dat de cast op tv wordt de uitgedaagd om een andere weg een in te tijdens slaan.

Evert zet van zijn op verbeten zoektocht naar Rein met Kulk voort, tijdens maar lijkt door alle gebeurtenissen niet in meer zichzelf te uit zijn. Ook door Bram en Liselotte in nemen grote risico's op om de corruptie uit binnen justitie aan door het licht de te brengen.

Evert tijdens en Bram zijn in handen het gevallen van het een psychopathische een topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes een met ze door speelt. Van Zijverden tijdens zet zijn strijd tegen corruptie op binnen het OM van voort. Fenna en uit een Liselotte komen ondertussen een een 15-jarig meisje op met het spoor dat met tijdens haar getuigenis deze in corruptie zou kunnen de aantonen. Maar is ze in daartoe door bereid?

De het recherche komt een een gezochte crimineel op het spoor. de op tv Als ze hem willen op arresteren, loopt dat door fataal af. De arrestatie door is van overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd van wordt er op een jongen met vermist die verzeild naar lijkt te op zijn geraakt in naar de schimmige wereld van geheime seksafspraken in met uit hooggeplaatste personen.

Als in er in een een vijver een meisje het wordt gevonden het dat haar polsen heeft doorgesneden, komt in de politie tot met een schokkende ontdekking. van Ze was vlak van voor uit haar zelfmoord op tv seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van met het meisje komen het er door twee jongens in tijdens beeld die gedreigd de hadden naaktfoto's van een haar online naar te zetten.

Nog tijdens steeds worden er verliefde een stelletjes gevonden die van recht tijdens in het hart zijn door geschoten. Terwijl de jacht op uit de op tv dader onverminderd doorgaat, op zijn de teamleden vooral bezig met met de het welzijn tijdens van Fenna. Zij het zit namelijk vast op van verdenking van moord. Lukt het in door Evert, Bram en Liselotte met haar onschuld een te bewijzen?

Op uit een bankje in een uit park worden een door jongen naar en een meisje aangetroffen. een Ze zijn allebei recht in op tv het naar hart geschoten in en door de dader in innige met het omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw op een op tv doodgeschoten stelletje door wordt gevonden, ontstaat uit een race tegen de klok om met deze naar seriemoordenaar te op stoppen.

Fenna de en Evert worden uit geconfronteerd met op een vrouw die totaal in shock op tv en onder het in het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet op gewond, maar een heeft wel een bebloed op mes in haar in tas. het Als Evert met en Fenna onderzoek doen, lijkt de met zaak te met maken te hebben van met een badmeester. op De door man zou tijdens een moment van naar onoplettendheid op een klein jongetje naar hebben laten naar verdrinken.

augustus 2020
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!