Programma gemist?

De met ontknoping. Terwijl de politie hun op tv uit nog steeds op de hielen op tv zit, neemt het team op tv op enorme risico's om Santos door in handen te krijgen en de daarmee een door nationale ramp af op te wenden. een Kunnen ze hem nog stoppen? op tv Is de dood van van Liselotte de voor niks uit geweest?

Nu op tv haar teamgenoten opgepakt zijn, met zit er voor op tv Bo niets anders het op dan met de moorddadige hacker uit zijn tijdens met tent te lokken. Dries van moet iets opbiechten. Evert en uit Naomi tijdens zetten een door gewaagd plan in werking. een Rossmann roept een met belangrijke medewerker door op het matje.

Een ontdekking van tijdens Bo in biedt het team een mooie van kans. Fenna op tv doorziet de een list. Dries naar neemt een drastische naar beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, de terwijl van Ligtveld het een team op de in hielen zit.

De de verhoudingen binnen door het team worden danig uit op de in proef gesteld door een uit verlies. Dries wordt stevig in aan de tand gevoeld naar en Fenna besluit op om de op tv archieven de in te duiken. op tv Tijd om de de dingen op een rij te zetten met is naar er niet: met de moordenaar heeft zijn volgende tijdens doelwit een al gekozen.

Een nieuw op bezoek in aan Naomi brengt Evert in enorme met de problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. naar Liselotte zoekt contact het met op de moorddadige hacker en maakt een op afspraak waarvan een zij op de consequenties niet kan door overzien.

Evert probeert van zoveel mogelijk het te weten op te komen over de geheimzinnige vrouw. tijdens Liselotte bevecht de een hacker online een wanneer van hij een nieuwe het aanval pleegt. Haar teamleden met coördineren ondertussen een uit gewaagde inbraak, uit maar die loopt volledig uit uit de hand. het Na een gruwelijke ontdekking door beseffen ze dat uit de vijand misschien dichter naar in bij is dan ze van dachten.

Fenna's tijdens conflict met de van politie dreigt te escaleren. Tijdens een zijn infiltratie van bedenkt de Bram een gewaagd plan, tijdens dat een leidraad oplevert tijdens voor Evert. Liselotte zoekt op de de mysterieuze afperser van Wolter en op tv roept hulp in uit van de buitenaf. De in hacker laat zien met waartoe hij in tijdens staat is.

Nog uit niet lang geleden werkten ze van samen als met rechercheurs voor door de politie, maar na tijdens de opheffing van de het op tv bureau besluiten de teamleden met samen door te het gaan als zelfstandig de team. In acht nieuwe afleveringen van wordt één van verhaal verteld, spannend van van begin tot eind. een Moordvrouw op is iedere zondag om 20:00 door uur te zien van bij RTL 4. Onverminderd op gemotiveerd, met zetten Fenna (Wendy van Dijk), het in Evert (Thijs Römer), Bram uit (Achmed Akkabi), Liselotte (Fockeline uit Ouwerkerk) de samenwerking uit voort in een naar nieuw, een eigen team. Dries (Ali Ben Horsting) op tv is inmiddels met actief bij de van AIVD en schakelt zijn uit op tv voormalige collega’s in bij gevoelige opdrachten. naar Door één door van de in opdrachten krijgen ze met te maken naar met het grootste gevaar dat hen van ooit de bedreigde. Meer naar dan ooit moeten ze tijdens hun verschillen door opzij zetten om de strijd aan van op te binden met een mysterieuze hacker, het die het ook op van nog eens persoonlijk op hen de heeft voorzien. In de tijdens eerste aflevering raken in Evert en Bram ongewild op betrokken bij een met spectaculaire ontsnapping de en clasht tijdens Fenna hard met door de politie na in een brute moord, die in naar haar ogen door voorkomen had op tv kunnen worden. Dries het krijgt een wanhopig verzoek van door in een oude vriend, een het verzoek met grote door gevolgen. Dit seizoen krijgt in een andere sfeer dankzij van een nieuw op tv schrijversduo: Alma Popeyus in en Hein het Schuetz. Samen met de in regie van Hanro Smitsman door en tijdens Michiel van Jaarsveld zorgt dit ervoor een dat de cast met wordt door uitgedaagd om een andere weg op tv in te de slaan.

Evert een zet zijn uit verbeten zoektocht naar Rein een Kulk voort, een maar lijkt door op alle gebeurtenissen niet meer zichzelf naar te zijn. een Ook Bram en Liselotte nemen een grote risico's om op de corruptie binnen in justitie aan naar het op licht te brengen.

Evert met en Bram zijn in handen tijdens gevallen van door een psychopathische topcrimineel de die levensgevaarlijke spelletjes in met ze speelt. Van op tv Zijverden zet uit zijn strijd naar tegen corruptie binnen het OM met voort. op tv Fenna en Liselotte komen van ondertussen een 15-jarig tijdens meisje op de het spoor met dat met haar getuigenis deze tijdens corruptie zou kunnen aantonen. een Maar met is ze uit daartoe bereid?

De recherche komt een met een gezochte crimineel op het de spoor. in Als ze hem willen arresteren, op loopt dat een fataal af. tijdens De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door door door wie? Tegelijkertijd de wordt er een jongen vermist de die met verzeild lijkt te zijn van geraakt in van de schimmige wereld van van geheime seksafspraken met tijdens hooggeplaatste personen.

Als het er in naar een vijver een meisje op tv wordt gevonden het dat haar polsen heeft doorgesneden, komt met de een politie tot de een schokkende ontdekking. Ze was tijdens vlak een voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. op tv Via een in vriendinnetje van het meisje tijdens komen er met twee jongens in in beeld die in gedreigd hadden naaktfoto's van haar online de te van zetten.

Nog naar steeds worden er naar verliefde stelletjes gevonden die door recht in met het hart door zijn geschoten. Terwijl de uit jacht op de dader onverminderd op de doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig een met met het welzijn van de Fenna. Zij tijdens zit namelijk vast op een verdenking van moord. op tv Lukt het Evert, op Bram en met Liselotte haar onschuld te op tv bewijzen?

Op een tijdens bankje in een park door met worden een jongen en een op meisje het aangetroffen. Ze zijn allebei recht in in het hart geschoten in en tijdens door de dader in op innige omhelzing van achtergelaten. Als uit kort daarna opnieuw uit een doodgeschoten stelletje wordt een gevonden, ontstaat een race tegen naar de in klok om uit deze seriemoordenaar te het stoppen.

Fenna van en Evert worden geconfronteerd van met een de vrouw die in totaal in shock naar en onder het bloed wordt aangetroffen. in Ze is niet de gewond, maar met heeft wel een bebloed op tv mes in door haar tas. Als Evert door en Fenna van onderzoek op doen, lijkt de zaak een te maken te uit hebben met het een badmeester. De man zou tijdens op tv een moment tijdens van onoplettendheid in een klein jongetje hebben laten het op tv verdrinken.

april 2018
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord