Programma gemist?

Evert zet zijn in verbeten zoektocht naar in Rein Kulk voort, op maar op lijkt door alle door gebeurtenissen niet meer de zichzelf te zijn. Ook Bram met en Liselotte naar nemen grote risico's uit om de corruptie door binnen justitie aan het de licht tijdens te brengen.

Evert en door Bram het zijn in handen gevallen van een de psychopathische topcrimineel in die in levensgevaarlijke spelletjes met ze door speelt. Van Zijverden in zet zijn met strijd tegen corruptie van binnen het OM voort. Fenna en uit naar Liselotte komen ondertussen een 15-jarig naar meisje op het spoor het dat met haar een getuigenis door deze corruptie zou het kunnen aantonen. naar Maar is ze daartoe uit bereid?

De recherche komt tijdens een naar gezochte crimineel op het spoor. naar Als ze het hem willen arresteren, loopt een dat fataal door af. De arrestatie is een overduidelijk verraden, in maar door van wie? Tegelijkertijd wordt er een van de jongen vermist die verzeild lijkt te naar zijn geraakt in met de schimmige op tv wereld met van geheime seksafspraken met hooggeplaatste naar personen.

Als er in in een met vijver een in meisje wordt gevonden dat haar op polsen heeft een doorgesneden, komt de op tv politie tot een schokkende ontdekking. het Ze op tv was vlak door voor haar zelfmoord seksueel van misbruikt. Via een een vriendinnetje van het meisje komen op er twee jongens uit in beeld een die gedreigd met hadden naaktfoto's van haar met online te op tv zetten.

Nog steeds worden naar er verliefde met stelletjes naar gevonden die recht in uit het hart zijn van geschoten. Terwijl de jacht met op de dader tijdens onverminderd doorgaat, zijn de met door teamleden vooral bezig met het van welzijn van van Fenna. Zij zit door namelijk vast op met verdenking van moord. Lukt het de door Evert, Bram en Liselotte haar tijdens onschuld te naar bewijzen?

Op in een bankje tijdens in een park worden een uit jongen en een een meisje aangetroffen. Ze zijn naar allebei op recht in tijdens het hart geschoten en het door de op tv dader in innige omhelzing achtergelaten. op Als kort daarna opnieuw het een doodgeschoten stelletje van wordt gevonden, ontstaat de een race tegen naar de klok om op deze seriemoordenaar te op tv de stoppen.

Fenna het en Evert naar worden geconfronteerd met een van vrouw die in totaal in shock en het onder het bloed wordt de aangetroffen. Ze is naar niet gewond, op maar heeft wel een uit bebloed door mes in haar tas. van Als Evert en Fenna in onderzoek doen, het lijkt de zaak te een maken tijdens te hebben met een tijdens badmeester. De man met zou tijdens een moment uit van een onoplettendheid een klein jongetje hebben met laten op tv verdrinken.

Als van Liselotte beseft uit dat het onverantwoord is om met naar de door undercoveractie bij Kortooms door te tijdens gaan, is een het te een laat. Ze moet door alles doen om zichzelf en van haar kind te een op tv beschermen. Bram moet naar ondertussen letterlijk vechten voor op zijn leven. Fenna de gaat verder dan ze ooit een gegaan is het om deze zaak met tot een goed tijdens einde de te brengen.

De undercoveroperatie met bij Kortooms wordt van voor uit de teamleden steeds gevaarlijker. Bram naar probeert te met overleven op de bouwplaats een waar van hij steeds verder in de problemen van komt. Liselotte merkt in op het door kantoor van Kortooms dat van ze de met steeds meer wantrouwen wordt op tv bekeken. Ook op Evert van komt door de zaak op in een levensgevaarlijke situatie van terecht.

Het zesde seizoen tijdens het van ?Moordvrouw? gaat vanavond van de start met acteur Ali op tv de Ben Horsting in de rol de van de van nieuwe politiechef met Dries van Zijverden. Hij naar neemt daarmee de in functie over van Carla Vreeswijk op (Renée door Soutendijk), die aan het einde van van naar het vorige seizoen eervol ontslag in nam. tijdens Horsting krijgt de leiding naar over het uit team eigenzinnige rechercheurs. Volgens op Horsting brengt nieuw binnenkomen een in een ervaren naar team het zeker voordelen met zich mee: ?Het door is een met leuke en tijdens interessante overeenkomst, nieuw zijn door als acteur in een tijdens langlopende door serie en daarnaast het in spelen van een een nieuw personage. met Daardoor kon ik me goed naar inleven.? Bij zijn op tv aantreding is het meteen van duidelijk dat Van tijdens Zijverden het een stap terug heeft uit gedaan. Hoe een kan het dat iemand een van zijn op tv statuur leiding moet met geven aan een naar klein team en wordt uit gedegradeerd tot korpschef? naar Voorheen was Van Zijverden op tv namelijk chef van op tv op tv de Landelijke Eenheid. Het is op tv een vraag die Fenna een (Wendy van een Dijk), Evert (Thijs Römer), uit een Bram (Achmed Akkabi) door en Liselotte (Fockeline op Ouwerkerk) vanaf het begin bezighoudt. Van de Zijverden maakt desondanks met een kalme van en zeer met vriendelijke eerste indruk. Het is met een van man van weinig woorden, maar met als het hij iets zegt, straalt het hij gezag uit. uit Zonder voortdurend op zijn strepen een te in staan, is hij stevig sturend een in op tv het operationele politiewerk. Hij door geeft veel ruimte aan een het in vakmanschap van een zijn teamleden. Met name met Fenna heeft op tv Van Zijverden al in het snel een klik. Hij het kan het op wel waarderen dat ze van af en toe een buiten de lijntjes kleurt, want op tv hij naar ziet dat tijdens het resultaat oplevert. tijdens Fenna voelt zich prettig onder in het het bewind van Van Zijverden. Logisch, ze tijdens mag haar door gang gaan. Als een blijkt dat de Van Zijverden in het naar recente verleden in naar de problemen is op tv gekomen, van bekoelt de houding het van Fenna ten het opzichte van Van Zijverden tijdens echter meteen.

Het in rechercheteam wordt ernstig in een zijn naar voortbestaan bedreigd door alles wat ze een op eigen een houtje het hebben gedaan. Er wordt voor het door oplossen van in de zaak het een torenhoge op tv prijs betaald. Bovendien komen de levens tijdens van de rechercheurs het meer dan ooit uit in op het spel te staan als in uit er een aanslag met wordt gepleegd. Daarna lijkt niets van meer hetzelfde te kunnen met met worden.

Fenna het en Evert op zijn genoodzaakt onder met de radar te met opereren om de ontvoerde in dochters van Evert vrij te een krijgen. met Maar deze actie op tv loopt niet een zoals gepland, waardoor ze in op nog grotere problemen komen het en moeten de onderduiken. Dan op tv ontdekt iemand hun verblijfplaats het en zijn ze in hun leven van niet meer zeker. Ondertussen in neemt een Carla het op uit tegen de korpschef de van de Nationale Politie, waarmee uit ze haar op carrière op het spel op zet.

Als een een groep Syrische op vluchtelingen aankomt bij een sporthal de om daar tijdelijk door door te worden opgevangen, volgt op tv er een gewelddadige in confrontatie met buurtbewoners. Daarbij komt op tv een vluchteling een om het leven. uit De dood in van deze man uit zet een reeks gebeurtenissen in op het gang, die voor de naar teamleden levensgevaarlijke gevolgen heeft. van Al snel blijkt van dat in ze niemand in deze het zaak kunnen op vertrouwen.

Een met pastoor gespecialiseerd in duivelsuitdrijvingen wordt op tv op een door avond vermoord. Niet lang een daarna wordt een met tweede de slachtoffer gevonden en blijkt dat uit in de dader het heeft op voorzien op vertegenwoordigers van de naar door Rooms-Katholieke Kerk. In op een race tegen de klok probeert in het team de door moordenaar te de stoppen. Dan door ontdekken ze tot hun grote tijdens schrik dat ze tijdens het naar op lijken te het nemen tegen door de duivel in eigen in persoon.

Nadat de de burgemeester naar het clubhuis van een motorbende door heeft tijdens laten sluiten, wordt haar tijdens woning op op tv een avond beschoten. Haar van echtgenoot raakt tijdens daarbij levensgevaarlijk gewond. De recherche heeft met de moeite om grip te krijgen het op de motorclub met en om de het dader te vinden. tijdens Ook door zij worden ernstig geïntimideerd. Dan van blijkt in dat de dochter van de burgemeester in iets te een verbergen door heeft.

juni 2017
12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

22-01-2017 20:11

Mankracht (deel 3)

Moordvrouw - Mankracht (deel 3)

Als Liselotte beseft dat het onverantwoord is om met de undercoveractie bij Kortooms door te gaan, is het te laat. Ze moet alles doen om zichzelf en haar kind te beschermen. Bram moet ondertussen letterlijk vechten voor zijn leven. Fenna ga...

15-01-2017 20:10

Mankracht (deel 2)

Moordvrouw - Mankracht (deel 2)

De undercoveroperatie bij Kortooms wordt voor de teamleden steeds gevaarlijker. Bram probeert te overleven op de bouwplaats waar hij steeds verder in de problemen komt. Liselotte merkt op het kantoor van Kortooms dat ze met steeds meer want...

08-01-2017 20:09

Mankracht (deel 1)

Moordvrouw - Mankracht (deel 1)

Het zesde seizoen van ?Moordvrouw? gaat vanavond van start met acteur Ali Ben Horsting in de rol van de nieuwe politiechef Dries van Zijverden. Hij neemt daarmee de functie over van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk), die aan het einde van ...

06-03-2016 20:08

Blinde vlek

Moordvrouw - Blinde vlek

Het rechercheteam wordt ernstig in zijn voortbestaan bedreigd door alles wat ze op eigen houtje hebben gedaan. Er wordt voor het oplossen van de zaak een torenhoge prijs betaald. Bovendien komen de levens van de rechercheurs meer dan ooit o...

28-02-2016 20:07

Veilige haven

Moordvrouw - Veilige haven

Fenna en Evert zijn genoodzaakt onder de radar te opereren om de ontvoerde dochters van Evert vrij te krijgen. Maar deze actie loopt niet zoals gepland, waardoor ze in nog grotere problemen komen en moeten onderduiken. Dan ontdekt iemand hu...

21-02-2016 20:09

Begin van het einde

Moordvrouw - Begin van het einde

Als een groep Syrische vluchtelingen aankomt bij een sporthal om daar tijdelijk te worden opgevangen, volgt er een gewelddadige confrontatie met buurtbewoners. Daarbij komt een vluchteling om het leven. De dood van deze man zet een reeks ge...

14-02-2016 20:08

Duivels genoegen

Moordvrouw - Duivels genoegen

Een pastoor gespecialiseerd in duivelsuitdrijvingen wordt op een avond vermoord. Niet lang daarna wordt een tweede slachtoffer gevonden en blijkt dat de dader het heeft voorzien op vertegenwoordigers van de Rooms-Katholieke Kerk. In een rac...

07-02-2016 20:08

Onder druk

Moordvrouw - Onder druk

Nadat de burgemeester het clubhuis van een motorbende heeft laten sluiten, wordt haar woning op een avond beschoten. Haar echtgenoot raakt daarbij levensgevaarlijk gewond. De recherche heeft moeite om grip te krijgen op de motorclub en om d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 20:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord