Programma gemist?

De verhoudingen binnen in het de team worden een danig op de proef gesteld de door een een verlies. Dries naar wordt stevig aan door de tand gevoeld en Fenna besluit tijdens om de archieven door in te duiken. van Tijd om de tijdens dingen op een tijdens rij te zetten naar is er tijdens niet: op tv de moordenaar heeft zijn volgende met doelwit al van gekozen.

Een nieuw op tv bezoek aan Naomi brengt in in Evert in enorme problemen. Fenna op tv wil Bo ontmoeten. Liselotte in uit zoekt contact met de moorddadige op tv hacker en de maakt een afspraak tijdens waarvan zij de uit consequenties niet kan op overzien.

Evert probeert met zoveel mogelijk te weten een te komen tijdens over de geheimzinnige het vrouw. Liselotte bevecht de op tv hacker online door wanneer hij een door nieuwe aanval pleegt. door Haar teamleden coördineren in ondertussen een gewaagde inbraak, op tv maar die loopt het volledig uit het de in hand. Na een gruwelijke door ontdekking beseffen een ze dat de naar vijand misschien dichter bij is dan een ze naar dachten.

Fenna's op tv conflict met op de politie dreigt van te escaleren. Tijdens zijn naar infiltratie bedenkt Bram een gewaagd op tv plan, van dat een leidraad de oplevert voor het Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser in van tijdens Wolter en roept naar hulp in van buitenaf. op De hacker laat een zien met waartoe hij in staat tijdens is.

Nog niet lang op geleden werkten ze een samen op als rechercheurs voor de tijdens politie, maar na de uit in opheffing van het bureau besluiten de uit teamleden samen op tv door te gaan het als zelfstandig met team. In acht uit nieuwe afleveringen met wordt één verhaal verteld, naar spannend van uit begin tot eind. Moordvrouw is iedere door zondag om 20:00 tijdens uur te op zien bij in RTL 4. Onverminderd tijdens gemotiveerd, zetten Fenna het (Wendy van Dijk), van Evert (Thijs Römer), Bram (Achmed het Akkabi), Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) uit de samenwerking voort met in de een nieuw, eigen team. door Dries (Ali Ben Horsting) naar in is inmiddels actief bij uit de AIVD en schakelt een zijn voormalige collega’s in tijdens bij gevoelige opdrachten. het Door met één van de opdrachten krijgen naar ze te naar maken met het de grootste gevaar dat hen uit ooit in bedreigde. Meer dan het ooit moeten ze hun naar verschillen opzij door zetten om de strijd het aan te binden naar met een mysterieuze met hacker, die het ook uit nog een eens persoonlijk op hen heeft naar voorzien. In de door eerste aflevering van raken Evert en Bram ongewild op tv betrokken bij in een spectaculaire ontsnapping en een clasht door Fenna hard met de naar politie na in een brute moord, in die in tijdens haar ogen voorkomen had met kunnen worden. op tv Dries krijgt een wanhopig uit verzoek van een oude met vriend, een verzoek met een grote door gevolgen. Dit seizoen uit krijgt een andere sfeer dankzij op een nieuw op tv schrijversduo: Alma Popeyus het en Hein Schuetz. Samen met tijdens de regie van in naar Hanro Smitsman en Michiel van het Jaarsveld zorgt dit ervoor het dat de cast naar wordt uitgedaagd om het een tijdens andere weg in op te slaan.

Evert zet zijn van een verbeten zoektocht naar uit Rein Kulk voort, een maar lijkt door alle gebeurtenissen niet met meer zichzelf van te zijn. op Ook Bram en Liselotte nemen door grote risico's om op tv een de corruptie binnen justitie aan een het licht te naar brengen.

Evert en uit Bram door zijn in handen gevallen van tijdens een psychopathische door topcrimineel die levensgevaarlijke uit spelletjes met ze speelt. op tv Van Zijverden op tv zet zijn strijd uit tegen corruptie binnen het van OM voort. Fenna en de op tv Liselotte komen ondertussen een 15-jarig meisje tijdens op het op spoor dat met uit haar getuigenis op tv deze corruptie zou kunnen aantonen. het Maar is met ze daartoe op tv bereid?

De in recherche komt een in gezochte crimineel op het op tv spoor. Als ze het hem willen arresteren, loopt een dat naar fataal af. een De arrestatie is overduidelijk verraden, op maar door door wie? Tegelijkertijd wordt er een een jongen vermist die een verzeild lijkt te uit zijn geraakt in naar de een schimmige wereld op tv van geheime seksafspraken met hooggeplaatste uit personen.

Als er in een een vijver op een meisje naar wordt gevonden dat haar polsen de heeft doorgesneden, naar komt de de politie tot een schokkende ontdekking. het Ze was vlak van van voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. een Via een vriendinnetje in van het meisje op komen er twee jongens een naar in beeld die gedreigd in hadden naaktfoto's van haar online naar tijdens te zetten.

Nog een steeds worden er verliefde van stelletjes gevonden die uit recht in het tijdens hart zijn met geschoten. Terwijl een de jacht op de met dader onverminderd doorgaat, de zijn de teamleden het vooral bezig met het welzijn uit van in Fenna. Zij zit namelijk vast door op in verdenking van moord. de Lukt het tijdens Evert, Bram en Liselotte in haar onschuld een te bewijzen?

Op met een bankje in een park op worden een met jongen en in een meisje aangetroffen. naar Ze zijn allebei recht naar in het het hart geschoten en door het de dader uit in innige omhelzing door achtergelaten. Als op kort daarna opnieuw een op tv doodgeschoten stelletje wordt gevonden, ontstaat tijdens een een race tegen tijdens de klok om deze seriemoordenaar te een een stoppen.

Fenna en het Evert worden geconfronteerd met op een vrouw een die in totaal in shock en onder door het bloed wordt aangetroffen. naar in Ze is niet gewond, maar het heeft wel een de bebloed tijdens mes in haar tas. Als Evert door op en Fenna onderzoek doen, lijkt naar de zaak een te maken te hebben door met een badmeester. De uit man tijdens zou tijdens op een moment van onoplettendheid naar een klein jongetje hebben laten naar op verdrinken.

Als op Liselotte beseft dat een het onverantwoord is om het met een de undercoveractie bij Kortooms door in te door gaan, is het te laat. Ze uit moet op alles doen tijdens om zichzelf en haar met kind te door beschermen. Bram moet ondertussen met letterlijk vechten voor op zijn leven. Fenna gaat naar verder op tv dan ze ooit gegaan is met om deze zaak tot het een goed naar einde het te brengen.

De undercoveroperatie bij het Kortooms wordt voor de met de teamleden steeds gevaarlijker. Bram met probeert te overleven op met de de bouwplaats waar hij steeds in verder in de de problemen komt. Liselotte merkt in op het naar kantoor van in Kortooms dat ze met steeds het door meer wantrouwen wordt bekeken. Ook tijdens Evert komt tijdens door de zaak in een uit levensgevaarlijke situatie naar terecht.

Het zesde de seizoen met van ?Moordvrouw? gaat vanavond van tijdens start met acteur naar Ali Ben Horsting naar in de uit rol van de nieuwe uit politiechef Dries op van Zijverden. een Hij neemt daarmee de een functie over van uit Carla Vreeswijk de (Renée Soutendijk), die op tv aan het einde van het door vorige door seizoen eervol ontslag nam. Horsting het krijgt naar de leiding over het in team eigenzinnige rechercheurs. Volgens Horsting brengt in tijdens nieuw binnenkomen in naar een ervaren team zeker voordelen met met zich met mee: ?Het is met een leuke en interessante overeenkomst, van nieuw de zijn als met acteur in een langlopende serie en in de daarnaast het spelen van een nieuw met personage. naar Daardoor kon ik me in goed inleven.? Bij zijn aantreding de is het meteen op tv duidelijk dat Van door op tv Zijverden een stap terug op heeft gedaan. Hoe op kan het dat iemand naar van zijn naar statuur leiding moet op tv geven aan een klein de team en wordt gedegradeerd door het tot korpschef? Voorheen door was Van Zijverden namelijk chef van op uit de Landelijke Eenheid. met Het is een vraag met die Fenna (Wendy van Dijk), op Evert (Thijs van Römer), Bram op (Achmed Akkabi) en van Liselotte (Fockeline in Ouwerkerk) vanaf het begin met bezighoudt. Van Zijverden door maakt desondanks een kalme en het zeer vriendelijke een eerste indruk. Het in is een man van tijdens weinig in woorden, maar als hij iets zegt, op tv naar straalt hij gezag in uit. Zonder voortdurend op zijn uit strepen te staan, op is hij tijdens stevig sturend in het naar operationele politiewerk. het Hij geeft veel ruimte uit aan het op tv vakmanschap van zijn teamleden. Met een name met Fenna heeft het Van Zijverden in al snel een tijdens klik. Hij kan door het wel waarderen van dat ze af en het het toe buiten de lijntjes kleurt, want op met hij ziet dat het de resultaat oplevert. Fenna voelt een zich prettig onder het het bewind van Van tijdens Zijverden. Logisch, ze door mag haar met gang gaan. Als van blijkt een dat Van Zijverden een in het recente verleden met in de problemen een is gekomen, op bekoelt de houding van Fenna door ten met opzichte van Van Zijverden echter uit meteen.

februari 2018
18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

22-01-2017 20:11

Mankracht (deel 3)

Moordvrouw - Mankracht (deel 3)

Als Liselotte beseft dat het onverantwoord is om met de undercoveractie bij Kortooms door te gaan, is het te laat. Ze moet alles doen om zichzelf en haar kind te beschermen. Bram moet ondertussen letterlijk vechten voor zijn leven. Fenna ga...

15-01-2017 20:10

Mankracht (deel 2)

Moordvrouw - Mankracht (deel 2)

De undercoveroperatie bij Kortooms wordt voor de teamleden steeds gevaarlijker. Bram probeert te overleven op de bouwplaats waar hij steeds verder in de problemen komt. Liselotte merkt op het kantoor van Kortooms dat ze met steeds meer want...

08-01-2017 20:09

Mankracht (deel 1)

Moordvrouw - Mankracht (deel 1)

Het zesde seizoen van ?Moordvrouw? gaat vanavond van start met acteur Ali Ben Horsting in de rol van de nieuwe politiechef Dries van Zijverden. Hij neemt daarmee de functie over van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk), die aan het einde van ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 18-02-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord