Programma gemist?

Evert tijdens zet zijn verbeten zoektocht naar het Rein Kulk voort, een maar lijkt door tijdens tijdens alle gebeurtenissen niet door meer zichzelf te zijn. Ook de Bram en uit Liselotte nemen grote risico's om met de de corruptie binnen justitie op tv aan het op licht te brengen.

Evert het en Bram zijn door in handen tijdens gevallen van een een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes de met ze een speelt. Van Zijverden zet zijn op tv in strijd tegen corruptie binnen het OM uit in voort. Fenna en in Liselotte komen ondertussen een 15-jarig meisje naar door op het spoor dat op tv met haar getuigenis deze corruptie op tv zou kunnen op aantonen. door Maar is ze op daartoe bereid?

De recherche de komt een gezochte tijdens crimineel op het spoor. uit Als de ze hem willen arresteren, in loopt dat fataal tijdens af. De de arrestatie is overduidelijk verraden, op tv maar door wie? Tegelijkertijd de wordt er een naar jongen vermist op die door verzeild lijkt te op zijn geraakt in de met schimmige wereld van geheime seksafspraken door met hooggeplaatste uit personen.

Als met er in uit een vijver een meisje wordt door gevonden op tv dat haar polsen tijdens heeft doorgesneden, komt de politie op tot een schokkende op tv ontdekking. in Ze was vlak voor haar zelfmoord op op tv seksueel misbruikt. Via een tijdens vriendinnetje van met het meisje komen er op twee jongens in beeld naar die gedreigd met hadden naaktfoto's van haar online in te naar zetten.

Nog op tv steeds worden er verliefde stelletjes een de gevonden die recht in het het hart tijdens zijn geschoten. Terwijl de jacht op op tv de dader een onverminderd doorgaat, tijdens zijn de teamleden vooral bezig door met het tijdens welzijn van Fenna. Zij op zit op tv namelijk vast op met verdenking van moord. Lukt de het Evert, Bram en tijdens Liselotte haar onschuld door te op bewijzen?

Op een bankje op in een met park op worden een jongen en een het meisje aangetroffen. met Ze zijn allebei van recht in het hart uit geschoten en door van de dader in innige door omhelzing het achtergelaten. Als in kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje op tv wordt gevonden, ontstaat uit een race tegen het de klok op om deze seriemoordenaar te van op stoppen.

Fenna naar en Evert worden geconfronteerd met op van een vrouw die totaal in door shock van en onder het bloed wordt het aangetroffen. naar Ze is niet door gewond, maar heeft een wel een bebloed mes in haar naar de tas. Als Evert door en Fenna onderzoek doen, lijkt in de zaak te maken op tv te hebben met van een badmeester. met De man zou tijdens de een moment in van onoplettendheid een klein op tv van jongetje hebben laten een verdrinken.

Als in Liselotte beseft uit dat het onverantwoord is om met door de met undercoveractie bij Kortooms door te op een gaan, is het in te laat. Ze moet naar alles doen om naar zichzelf en in haar kind te beschermen. Bram van moet ondertussen letterlijk in vechten voor zijn leven. een van Fenna gaat verder dan ze naar ooit gegaan is met om deze door zaak tot een een goed einde te door brengen.

De undercoveroperatie in bij door Kortooms wordt voor de teamleden steeds in gevaarlijker. Bram uit probeert te de overleven op de bouwplaats met waar uit hij steeds verder in de op tv problemen komt. Liselotte merkt het met op het kantoor van het Kortooms dat een ze met steeds meer wantrouwen de wordt bekeken. Ook uit Evert komt door de in zaak met in een levensgevaarlijke situatie tijdens terecht.

Het op zesde seizoen naar van ?Moordvrouw? gaat naar vanavond van start met acteur een Ali Ben Horsting met in de van rol van de nieuwe politiechef de Dries van van Zijverden. de Hij neemt daarmee de naar functie over van Carla met Vreeswijk (Renée van Soutendijk), die aan het einde tijdens van het uit vorige seizoen tijdens eervol ontslag nam. met Horsting krijgt de de leiding over het team op eigenzinnige rechercheurs. Volgens Horsting brengt de nieuw binnenkomen naar in een ervaren team het zeker voordelen met een zich naar mee: ?Het is een op leuke op en interessante overeenkomst, nieuw zijn de als acteur in een een langlopende serie naar en daarnaast het spelen op tv van door een nieuw personage. Daardoor een kon ik door me goed inleven.? Bij zijn aantreding een is het meteen het duidelijk een dat Van Zijverden een op tv stap terug heeft uit gedaan. in Hoe kan het dat iemand van het zijn op tv statuur leiding moet geven aan met een klein team een en wordt een gedegradeerd in tot korpschef? Voorheen was in Van Zijverden namelijk chef van de van de Landelijke Eenheid. Het met is een vraag die het Fenna (Wendy van Dijk), op tv uit Evert (Thijs Römer), tijdens Bram (Achmed Akkabi) en Liselotte (Fockeline uit Ouwerkerk) vanaf het door door begin bezighoudt. Van Zijverden maakt met desondanks een kalme en door zeer vriendelijke de eerste indruk. de Het is een man van op tv weinig woorden, maar uit als hij een iets zegt, straalt hij uit gezag uit. op Zonder voortdurend op zijn door strepen te staan, op tv is hij stevig door sturend naar in het operationele het politiewerk. Hij geeft veel ruimte uit aan het vakmanschap de van zijn teamleden. Met op tv name met naar Fenna heeft Van Zijverden in al snel een een klik. Hij kan het van op wel waarderen dat ze tijdens af en toe buiten een de lijntjes kleurt, op tv want tijdens hij ziet dat het op tv resultaat oplevert. Fenna met voelt zich prettig onder het in op bewind van Van Zijverden. in Logisch, ze mag met haar gang gaan. door Als blijkt dat Van met Zijverden in uit het recente verleden in tijdens de op problemen is gekomen, bekoelt de de houding met van Fenna ten van opzichte van Van Zijverden echter van meteen.

Het van rechercheteam wordt ernstig in zijn een voortbestaan bedreigd door het alles wat het ze op eigen de houtje hebben gedaan. Er door wordt voor het het oplossen van met de zaak een met torenhoge prijs op betaald. Bovendien komen de de levens een van de rechercheurs meer dan ooit tijdens op een het spel te op tv staan als er een aanslag door met wordt gepleegd. Daarna lijkt naar niets meer hetzelfde te kunnen op een worden.

Fenna en Evert in zijn genoodzaakt uit onder de radar te in opereren om de van op tv ontvoerde dochters van Evert vrij naar te krijgen. Maar het deze actie loopt niet van zoals gepland, waardoor tijdens ze naar in nog grotere met problemen komen en moeten onderduiken. van Dan ontdekt iemand op van hun verblijfplaats en zijn de ze hun leven in niet meer de zeker. Ondertussen neemt Carla het op tv op in tegen de korpschef op van de Nationale Politie, op tv waarmee ze haar carrière het op het op tv spel zet.

Als een een groep Syrische vluchtelingen uit aankomt naar bij een sporthal om daar op tijdelijk te worden de opgevangen, volgt er een de naar gewelddadige confrontatie met buurtbewoners. in Daarbij komt een tijdens vluchteling om het de leven. De dood tijdens van deze man zet naar een reeks het gebeurtenissen in gang, op die voor de door teamleden levensgevaarlijke gevolgen heeft. Al op naar snel blijkt dat op tv ze niemand in deze zaak van kunnen in vertrouwen.

Een met pastoor gespecialiseerd in duivelsuitdrijvingen met wordt op op een avond vermoord. Niet lang met daarna uit wordt een uit tweede slachtoffer gevonden en blijkt met dat de tijdens dader het heeft voorzien op door vertegenwoordigers van de uit een Rooms-Katholieke Kerk. In een race tegen in de uit klok probeert het team de met moordenaar op te stoppen. op Dan ontdekken ze tot hun grote het op tv schrik dat ze het op een lijken op te nemen tegen de in duivel in eigen in persoon.

Nadat de burgemeester een het clubhuis van op tv een motorbende in heeft op tv laten sluiten, wordt haar woning op op een avond beschoten. van Haar echtgenoot raakt een daarbij levensgevaarlijk gewond. het De het recherche heeft moeite om grip het te krijgen op een de door motorclub en om op tv de dader uit te vinden. Ook in zij worden ernstig geïntimideerd. het Dan blijkt de dat de dochter van de burgemeester door iets te uit verbergen naar heeft.

september 2017
12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

22-01-2017 20:11

Mankracht (deel 3)

Moordvrouw - Mankracht (deel 3)

Als Liselotte beseft dat het onverantwoord is om met de undercoveractie bij Kortooms door te gaan, is het te laat. Ze moet alles doen om zichzelf en haar kind te beschermen. Bram moet ondertussen letterlijk vechten voor zijn leven. Fenna ga...

15-01-2017 20:10

Mankracht (deel 2)

Moordvrouw - Mankracht (deel 2)

De undercoveroperatie bij Kortooms wordt voor de teamleden steeds gevaarlijker. Bram probeert te overleven op de bouwplaats waar hij steeds verder in de problemen komt. Liselotte merkt op het kantoor van Kortooms dat ze met steeds meer want...

08-01-2017 20:09

Mankracht (deel 1)

Moordvrouw - Mankracht (deel 1)

Het zesde seizoen van ?Moordvrouw? gaat vanavond van start met acteur Ali Ben Horsting in de rol van de nieuwe politiechef Dries van Zijverden. Hij neemt daarmee de functie over van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk), die aan het einde van ...

06-03-2016 20:08

Blinde vlek

Moordvrouw - Blinde vlek

Het rechercheteam wordt ernstig in zijn voortbestaan bedreigd door alles wat ze op eigen houtje hebben gedaan. Er wordt voor het oplossen van de zaak een torenhoge prijs betaald. Bovendien komen de levens van de rechercheurs meer dan ooit o...

28-02-2016 20:07

Veilige haven

Moordvrouw - Veilige haven

Fenna en Evert zijn genoodzaakt onder de radar te opereren om de ontvoerde dochters van Evert vrij te krijgen. Maar deze actie loopt niet zoals gepland, waardoor ze in nog grotere problemen komen en moeten onderduiken. Dan ontdekt iemand hu...

21-02-2016 20:09

Begin van het einde

Moordvrouw - Begin van het einde

Als een groep Syrische vluchtelingen aankomt bij een sporthal om daar tijdelijk te worden opgevangen, volgt er een gewelddadige confrontatie met buurtbewoners. Daarbij komt een vluchteling om het leven. De dood van deze man zet een reeks ge...

14-02-2016 20:08

Duivels genoegen

Moordvrouw - Duivels genoegen

Een pastoor gespecialiseerd in duivelsuitdrijvingen wordt op een avond vermoord. Niet lang daarna wordt een tweede slachtoffer gevonden en blijkt dat de dader het heeft voorzien op vertegenwoordigers van de Rooms-Katholieke Kerk. In een rac...

07-02-2016 20:08

Onder druk

Moordvrouw - Onder druk

Nadat de burgemeester het clubhuis van een motorbende heeft laten sluiten, wordt haar woning op een avond beschoten. Haar echtgenoot raakt daarbij levensgevaarlijk gewond. De recherche heeft moeite om grip te krijgen op de motorclub en om d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 20:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord