Programma gemist?

Evert zet zijn op tijdens verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, uit het maar lijkt door alle gebeurtenissen op niet meer zichzelf door te zijn. een Ook Bram in en Liselotte nemen grote risico's om op de corruptie de binnen justitie aan de het licht te de brengen.

Evert en in Bram zijn in het handen gevallen van van een tijdens psychopathische topcrimineel die de levensgevaarlijke spelletjes met de ze speelt. Van Zijverden zet de zijn strijd door tegen corruptie binnen door het OM een voort. Fenna en Liselotte komen het ondertussen een 15-jarig met meisje op het uit spoor dat met haar uit getuigenis deze corruptie een zou kunnen op tv aantonen. Maar is met ze daartoe van bereid?

De naar recherche komt een met gezochte crimineel de op het spoor. Als ze het hem willen arresteren, loopt van dat het fataal af. De arrestatie is het overduidelijk verraden, maar tijdens uit door wie? Tegelijkertijd naar wordt er een jongen vermist de die verzeild lijkt door te zijn geraakt het in de schimmige wereld door van geheime tijdens seksafspraken met het hooggeplaatste personen.

Als met er in naar een vijver een meisje wordt in gevonden dat haar op polsen heeft met doorgesneden, komt de met politie tot een schokkende ontdekking. uit Ze was door vlak voor haar zelfmoord met in seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van de het van meisje komen er twee jongens een in beeld de die gedreigd met hadden naaktfoto's van van haar online te de zetten.

Nog steeds worden in er verliefde stelletjes op gevonden die tijdens recht in uit het hart zijn op tv geschoten. Terwijl de jacht op op op tv de dader onverminderd tijdens doorgaat, zijn de teamleden vooral de bezig met het het welzijn van Fenna. Zij op zit namelijk van vast op van verdenking van moord. Lukt tijdens het Evert, Bram een en Liselotte een haar onschuld te naar bewijzen?

Op een in bankje in een in park worden een jongen een een en een meisje aangetroffen. Ze het zijn allebei recht in met het tijdens hart geschoten op tv en door de dader in innige op omhelzing achtergelaten. op Als kort daarna opnieuw op een doodgeschoten in stelletje op wordt gevonden, ontstaat een race tegen van de klok om het deze seriemoordenaar te het op tv stoppen.

Fenna en tijdens Evert worden geconfronteerd met het een vrouw die het totaal in shock op tv en onder tijdens het naar bloed wordt aangetroffen. Ze is op niet gewond, maar heeft tijdens tijdens wel een bebloed mes in de haar tas. door Als Evert het en Fenna onderzoek doen, lijkt door de zaak te een maken te hebben met door een badmeester. De de man zou tijdens de een moment van in onoplettendheid naar een klein jongetje op hebben laten van verdrinken.

Als Liselotte beseft door dat met het onverantwoord is om met door de undercoveractie van bij van Kortooms door te gaan, in is het van te laat. Ze naar moet alles doen om zichzelf en een haar kind door te tijdens beschermen. Bram moet ondertussen letterlijk tijdens vechten voor in zijn leven. Fenna in gaat verder dan ze een ooit gegaan is het om deze zaak tot van van een goed einde van te brengen.

De undercoveroperatie bij van Kortooms wordt van voor de teamleden steeds op tv gevaarlijker. Bram met probeert te overleven op op tv de bouwplaats waar op tv in hij steeds verder in de tijdens problemen komt. Liselotte in merkt op het uit kantoor van Kortooms van dat ze met steeds in meer wantrouwen wordt de bekeken. uit Ook Evert komt door de de zaak door in een levensgevaarlijke situatie door terecht.

Het door zesde seizoen van het ?Moordvrouw? gaat vanavond van start door het met acteur Ali Ben Horsting uit in de rol van de een de nieuwe politiechef Dries op tv van Zijverden. Hij neemt naar daarmee de functie in over in van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk), die in aan de het einde uit van het vorige seizoen eervol ontslag met in nam. Horsting krijgt de leiding met over een het team eigenzinnige rechercheurs. Volgens Horsting brengt tijdens op tv nieuw binnenkomen in een ervaren door team zeker voordelen uit met zich uit mee: ?Het tijdens is een leuke en op interessante overeenkomst, nieuw van zijn als in acteur in een van langlopende serie en daarnaast het spelen op tv tijdens van een nieuw personage. Daardoor kon het ik me goed het inleven.? Bij zijn tijdens aantreding is naar het meteen duidelijk dat Van op Zijverden een door stap terug heeft gedaan. in met Hoe kan het met dat iemand van zijn statuur leiding in moet uit geven aan een klein team het en wordt gedegradeerd tijdens tot korpschef? uit Voorheen het was Van Zijverden namelijk op chef van uit de Landelijke Eenheid. Het in is een vraag die de Fenna (Wendy van Dijk), met Evert (Thijs Römer), tijdens Bram (Achmed op tv Akkabi) en in Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) vanaf het het begin op bezighoudt. Van Zijverden maakt desondanks op een kalme uit en zeer van vriendelijke eerste indruk. Het is een op man van tijdens weinig van woorden, maar als hij iets met zegt, een straalt hij gezag uit. Zonder voortdurend tijdens op zijn door strepen op tv te staan, is in hij stevig sturend een in het operationele politiewerk. Hij geeft een veel ruimte aan op uit het vakmanschap van zijn teamleden. Met op tv name uit met Fenna heeft Van Zijverden al op tv snel een tijdens klik. Hij in kan het wel waarderen dat uit ze van af en naar toe buiten de lijntjes kleurt, want door hij op ziet dat het een resultaat oplevert. Fenna voelt zich in prettig het onder het bewind van door Van Zijverden. Logisch, door ze door mag haar gang tijdens gaan. Als blijkt dat Van Zijverden een in tijdens het recente verleden in van de problemen is van gekomen, bekoelt de op houding in van Fenna ten opzichte op tv van Van Zijverden echter op tv meteen.

Het een rechercheteam wordt ernstig in zijn in op tv voortbestaan bedreigd door op tv alles wat ze op eigen houtje naar met hebben gedaan. Er door wordt voor het oplossen van de op zaak van een torenhoge prijs op betaald. Bovendien komen de op tv levens van de het rechercheurs met meer dan ooit op naar het spel te staan als naar er een aanslag een wordt gepleegd. Daarna tijdens het lijkt niets meer op tv hetzelfde te kunnen naar worden.

Fenna van en Evert zijn genoodzaakt onder op tv de radar te op opereren om de met ontvoerde door dochters van Evert vrij te naar uit krijgen. Maar deze actie loopt niet naar zoals gepland, waardoor op ze in van nog grotere problemen op tv komen en moeten op onderduiken. van Dan ontdekt iemand hun verblijfplaats met en naar zijn ze hun leven op tv niet meer het zeker. Ondertussen neemt Carla het op op tegen de de korpschef van de Nationale op Politie, waarmee een ze haar de carrière op het op spel zet.

Als een op tv groep Syrische vluchtelingen de aankomt bij een sporthal met om daar tijdelijk een te van worden opgevangen, volgt er een in gewelddadige confrontatie op met buurtbewoners. Daarbij van komt een vluchteling op om tijdens het leven. De dood van van deze man zet op een op tv reeks gebeurtenissen in gang, die op tv voor de teamleden levensgevaarlijke door gevolgen heeft. tijdens Al in snel blijkt dat ze niemand in van deze zaak kunnen met in vertrouwen.

Een op pastoor gespecialiseerd de in duivelsuitdrijvingen wordt op een op tv avond vermoord. Niet lang naar daarna van wordt een tweede slachtoffer gevonden op tv en blijkt dat het met de dader het heeft het voorzien op vertegenwoordigers van de in Rooms-Katholieke Kerk. het In een race op tegen de met klok probeert het team op tv de moordenaar op te stoppen. een Dan ontdekken ze tot hun een grote schrik dat door ze het op tijdens lijken met te nemen tegen de duivel in een eigen tijdens persoon.

Nadat een de burgemeester het het clubhuis van een door motorbende heeft een laten sluiten, wordt haar woning op op tv uit een avond beschoten. Haar echtgenoot de raakt met daarbij levensgevaarlijk gewond. de De recherche heeft tijdens moeite om grip te op krijgen op de motorclub en uit om de naar dader op te vinden. Ook zij worden ernstig uit naar geïntimideerd. Dan blijkt op dat de dochter van de burgemeester op tv iets het te verbergen door heeft.

juli 2017
12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

22-01-2017 20:11

Mankracht (deel 3)

Moordvrouw - Mankracht (deel 3)

Als Liselotte beseft dat het onverantwoord is om met de undercoveractie bij Kortooms door te gaan, is het te laat. Ze moet alles doen om zichzelf en haar kind te beschermen. Bram moet ondertussen letterlijk vechten voor zijn leven. Fenna ga...

15-01-2017 20:10

Mankracht (deel 2)

Moordvrouw - Mankracht (deel 2)

De undercoveroperatie bij Kortooms wordt voor de teamleden steeds gevaarlijker. Bram probeert te overleven op de bouwplaats waar hij steeds verder in de problemen komt. Liselotte merkt op het kantoor van Kortooms dat ze met steeds meer want...

08-01-2017 20:09

Mankracht (deel 1)

Moordvrouw - Mankracht (deel 1)

Het zesde seizoen van ?Moordvrouw? gaat vanavond van start met acteur Ali Ben Horsting in de rol van de nieuwe politiechef Dries van Zijverden. Hij neemt daarmee de functie over van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk), die aan het einde van ...

06-03-2016 20:08

Blinde vlek

Moordvrouw - Blinde vlek

Het rechercheteam wordt ernstig in zijn voortbestaan bedreigd door alles wat ze op eigen houtje hebben gedaan. Er wordt voor het oplossen van de zaak een torenhoge prijs betaald. Bovendien komen de levens van de rechercheurs meer dan ooit o...

28-02-2016 20:07

Veilige haven

Moordvrouw - Veilige haven

Fenna en Evert zijn genoodzaakt onder de radar te opereren om de ontvoerde dochters van Evert vrij te krijgen. Maar deze actie loopt niet zoals gepland, waardoor ze in nog grotere problemen komen en moeten onderduiken. Dan ontdekt iemand hu...

21-02-2016 20:09

Begin van het einde

Moordvrouw - Begin van het einde

Als een groep Syrische vluchtelingen aankomt bij een sporthal om daar tijdelijk te worden opgevangen, volgt er een gewelddadige confrontatie met buurtbewoners. Daarbij komt een vluchteling om het leven. De dood van deze man zet een reeks ge...

14-02-2016 20:08

Duivels genoegen

Moordvrouw - Duivels genoegen

Een pastoor gespecialiseerd in duivelsuitdrijvingen wordt op een avond vermoord. Niet lang daarna wordt een tweede slachtoffer gevonden en blijkt dat de dader het heeft voorzien op vertegenwoordigers van de Rooms-Katholieke Kerk. In een rac...

07-02-2016 20:08

Onder druk

Moordvrouw - Onder druk

Nadat de burgemeester het clubhuis van een motorbende heeft laten sluiten, wordt haar woning op een avond beschoten. Haar echtgenoot raakt daarbij levensgevaarlijk gewond. De recherche heeft moeite om grip te krijgen op de motorclub en om d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 20:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord