Programma gemist?

Evert uit zet zijn de verbeten zoektocht naar Rein een Kulk voort, maar lijkt door met alle gebeurtenissen niet in een meer zichzelf te zijn. Ook het Bram en Liselotte nemen van de grote risico's om op tv de corruptie binnen van justitie aan het een licht te brengen.

Evert en Bram van zijn in handen door gevallen op tv van een psychopathische topcrimineel die door levensgevaarlijke spelletjes met door ze een speelt. Van Zijverden op zet zijn op strijd tegen corruptie binnen het een OM voort. Fenna tijdens en Liselotte komen uit ondertussen een 15-jarig uit meisje op het spoor door dat het met haar getuigenis deze corruptie uit zou kunnen door aantonen. Maar is ze op tijdens daartoe bereid?

De de recherche komt een in gezochte crimineel op het het spoor. Als op tv ze hem op tv willen arresteren, loopt dat in fataal af. De op arrestatie is overduidelijk een verraden, maar door wie? Tegelijkertijd het van wordt er een jongen vermist die tijdens verzeild op lijkt te op zijn geraakt in de een schimmige wereld van tijdens geheime seksafspraken naar met hooggeplaatste personen.

Als een er in het een vijver een meisje wordt gevonden tijdens dat door haar polsen heeft het doorgesneden, komt de op tv politie tot op een schokkende ontdekking. Ze was naar vlak het voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via het een vriendinnetje van op tv het het meisje komen de er twee jongens in door beeld die het gedreigd hadden naaktfoto's van op haar online te uit zetten.

Nog steeds op worden er verliefde stelletjes in gevonden die recht uit in het hart de zijn geschoten. Terwijl door in de jacht op de dader onverminderd tijdens doorgaat, van zijn de teamleden vooral bezig door een met het welzijn van een Fenna. Zij zit namelijk vast door van op verdenking van moord. Lukt met het Evert, Bram het en met Liselotte haar onschuld op tv te bewijzen?

Op een bankje de in een het park worden op tv een jongen en naar een meisje aangetroffen. Ze op zijn allebei door recht in het hart met geschoten en door naar de dader naar in innige omhelzing op tv achtergelaten. Als kort daarna opnieuw uit de een doodgeschoten stelletje de wordt gevonden, ontstaat een race tegen met naar de klok om op deze seriemoordenaar te in stoppen.

Fenna en Evert door worden op geconfronteerd met een een vrouw die totaal in het shock en de onder het bloed wordt naar aangetroffen. Ze is niet op tv gewond, maar in heeft wel een een bebloed mes de in haar met tas. Als Evert en op Fenna onderzoek doen, lijkt in de zaak te maken op tv te hebben met van een badmeester. De uit man zou tijdens van op een moment van uit onoplettendheid een klein door jongetje hebben laten van verdrinken.

Als op tv Liselotte beseft dat het door onverantwoord naar is om met het de undercoveractie bij Kortooms door van te gaan, tijdens is het een te laat. Ze moet alles doen een om het zichzelf en haar kind een te tijdens beschermen. Bram moet ondertussen met letterlijk vechten voor zijn leven. door in Fenna gaat verder van dan ze ooit gegaan is op tv om van deze zaak tot een van goed einde te in brengen.

De undercoveroperatie bij het Kortooms wordt de voor de van teamleden steeds het gevaarlijker. Bram probeert met te overleven op de bouwplaats door waar hij steeds verder in in de problemen in tijdens komt. Liselotte merkt op het het kantoor in van Kortooms dat ze met door steeds meer wantrouwen op tv wordt bekeken. Ook Evert met komt door de op zaak in door een levensgevaarlijke situatie op tv terecht.

Het zesde naar seizoen van van ?Moordvrouw? gaat vanavond van start van met acteur Ali uit tijdens Ben Horsting in de rol van tijdens de nieuwe op tv politiechef Dries van van Zijverden. Hij neemt een daarmee de de functie over tijdens van Carla Vreeswijk een (Renée Soutendijk), die aan het met einde door van het vorige uit seizoen eervol ontslag door nam. Horsting krijgt de van leiding over het team tijdens eigenzinnige rechercheurs. Volgens Horsting brengt door nieuw een binnenkomen in een ervaren team een zeker voordelen in met zich op tv mee: ?Het is een tijdens leuke en interessante het overeenkomst, in nieuw zijn als acteur in een door in langlopende serie en daarnaast het spelen een van een nieuw op tv personage. Daardoor kon met ik me goed in inleven.? Bij van zijn aantreding naar is het meteen duidelijk het dat Van een Zijverden een stap terug heeft gedaan. op op Hoe kan het dat iemand van een op zijn statuur leiding moet geven aan op een klein tijdens team met en wordt gedegradeerd naar tot korpschef? Voorheen was Van naar Zijverden door namelijk chef van de op tv Landelijke Eenheid. Het is op tv een in vraag die Fenna door (Wendy van Dijk), Evert de (Thijs Römer), Bram naar (Achmed Akkabi) en de Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) in vanaf het uit begin bezighoudt. Van Zijverden maakt in desondanks een uit kalme en zeer vriendelijke eerste met indruk. Het tijdens is een man van weinig van woorden, maar als in hij iets zegt, van op straalt hij gezag uit. Zonder een voortdurend door op zijn strepen te tijdens staan, is hij stevig sturend de de in het operationele politiewerk. Hij geeft door veel ruimte met aan het vakmanschap door van zijn teamleden. Met uit name met Fenna heeft door Van het Zijverden al snel een in klik. op Hij kan het door wel waarderen dat tijdens ze af en toe buiten de op tv lijntjes kleurt, want het hij ziet tijdens dat de het resultaat oplevert. Fenna het voelt zich prettig van onder het bewind van Van in Zijverden. Logisch, in ze mag uit haar gang gaan. Als blijkt van dat Van Zijverden de in het recente het in verleden in de problemen is gekomen, van bekoelt de in houding uit van Fenna ten het opzichte van Van Zijverden echter het meteen.

Het een rechercheteam wordt ernstig met in zijn voortbestaan bedreigd door op tv alles het wat ze op in eigen houtje hebben gedaan. het Er op tv wordt voor het oplossen van de op zaak een de torenhoge prijs betaald. tijdens Bovendien komen op de levens van van de rechercheurs meer dan naar ooit naar op het spel te in staan als tijdens er een aanslag wordt een gepleegd. Daarna lijkt niets de meer hetzelfde naar te kunnen in worden.

Fenna naar en Evert zijn door genoodzaakt onder de van radar te op opereren om de ontvoerde dochters van op tv Evert vrij uit te krijgen. Maar deze uit actie loopt niet een in zoals gepland, waardoor naar ze in nog grotere tijdens problemen komen tijdens en moeten onderduiken. Dan ontdekt uit iemand hun verblijfplaats en op uit zijn ze hun in leven niet meer met zeker. Ondertussen neemt Carla op het op door tegen de korpschef van de Nationale met Politie, tijdens waarmee ze haar carrière de op het het spel zet.

Als een groep door Syrische vluchtelingen van aankomt bij van een sporthal om van daar tijdelijk door te worden opgevangen, volgt op tv er een gewelddadige confrontatie naar met buurtbewoners. Daarbij komt de naar een vluchteling om het door leven. De dood van deze het een man zet een reeks gebeurtenissen in op tv gang, die van voor de teamleden tijdens levensgevaarlijke gevolgen heeft. op tv Al snel op tv blijkt dat ze niemand op in deze zaak met kunnen tijdens vertrouwen.

Een pastoor gespecialiseerd het in duivelsuitdrijvingen van wordt op een tijdens avond vermoord. Niet lang door daarna wordt een naar tweede slachtoffer tijdens gevonden en in blijkt dat de dader het van heeft voorzien op tijdens vertegenwoordigers van op tv de tijdens Rooms-Katholieke Kerk. In een de race tegen de de klok probeert het van team de door moordenaar te stoppen. Dan ontdekken op tv ze tot hun het grote schrik dat ze uit het op lijken op naar te nemen tegen de duivel in door eigen in persoon.

Nadat de tijdens burgemeester het door clubhuis van een motorbende heeft door een laten sluiten, wordt haar woning op uit een avond de beschoten. Haar echtgenoot op raakt daarbij levensgevaarlijk de gewond. van De recherche heeft moeite om van grip te krijgen op het de het motorclub en om de door dader te vinden. Ook op zij worden ernstig uit geïntimideerd. op Dan blijkt dat de het dochter in van de burgemeester uit iets te verbergen naar heeft.

november 2017
12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

22-01-2017 20:11

Mankracht (deel 3)

Moordvrouw - Mankracht (deel 3)

Als Liselotte beseft dat het onverantwoord is om met de undercoveractie bij Kortooms door te gaan, is het te laat. Ze moet alles doen om zichzelf en haar kind te beschermen. Bram moet ondertussen letterlijk vechten voor zijn leven. Fenna ga...

15-01-2017 20:10

Mankracht (deel 2)

Moordvrouw - Mankracht (deel 2)

De undercoveroperatie bij Kortooms wordt voor de teamleden steeds gevaarlijker. Bram probeert te overleven op de bouwplaats waar hij steeds verder in de problemen komt. Liselotte merkt op het kantoor van Kortooms dat ze met steeds meer want...

08-01-2017 20:09

Mankracht (deel 1)

Moordvrouw - Mankracht (deel 1)

Het zesde seizoen van ?Moordvrouw? gaat vanavond van start met acteur Ali Ben Horsting in de rol van de nieuwe politiechef Dries van Zijverden. Hij neemt daarmee de functie over van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk), die aan het einde van ...

06-03-2016 20:08

Blinde vlek

Moordvrouw - Blinde vlek

Het rechercheteam wordt ernstig in zijn voortbestaan bedreigd door alles wat ze op eigen houtje hebben gedaan. Er wordt voor het oplossen van de zaak een torenhoge prijs betaald. Bovendien komen de levens van de rechercheurs meer dan ooit o...

28-02-2016 20:07

Veilige haven

Moordvrouw - Veilige haven

Fenna en Evert zijn genoodzaakt onder de radar te opereren om de ontvoerde dochters van Evert vrij te krijgen. Maar deze actie loopt niet zoals gepland, waardoor ze in nog grotere problemen komen en moeten onderduiken. Dan ontdekt iemand hu...

21-02-2016 20:09

Begin van het einde

Moordvrouw - Begin van het einde

Als een groep Syrische vluchtelingen aankomt bij een sporthal om daar tijdelijk te worden opgevangen, volgt er een gewelddadige confrontatie met buurtbewoners. Daarbij komt een vluchteling om het leven. De dood van deze man zet een reeks ge...

14-02-2016 20:08

Duivels genoegen

Moordvrouw - Duivels genoegen

Een pastoor gespecialiseerd in duivelsuitdrijvingen wordt op een avond vermoord. Niet lang daarna wordt een tweede slachtoffer gevonden en blijkt dat de dader het heeft voorzien op vertegenwoordigers van de Rooms-Katholieke Kerk. In een rac...

07-02-2016 20:08

Onder druk

Moordvrouw - Onder druk

Nadat de burgemeester het clubhuis van een motorbende heeft laten sluiten, wordt haar woning op een avond beschoten. Haar echtgenoot raakt daarbij levensgevaarlijk gewond. De recherche heeft moeite om grip te krijgen op de motorclub en om d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 12-03-2017 om 20:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord