Programma gemist?

De ontknoping. Terwijl een de politie uit hun in nog steeds op door de hielen zit, neemt het in team enorme de risico's om Santos in handen de te met krijgen en daarmee door een nationale ramp af te de een wenden. Kunnen ze hem nog naar stoppen? met Is de dood van Liselotte op voor de niks geweest?

Nu haar teamgenoten tijdens opgepakt het zijn, zit er voor Bo naar naar niets anders op dan de moorddadige in hacker uit zijn de de tent te lokken. Dries moet op tv iets opbiechten. een Evert en Naomi zetten op een op tv gewaagd plan in een werking. Rossmann roept een tijdens belangrijke medewerker door op het matje.

Een op tv ontdekking van Bo biedt het op uit team een mooie kans. Fenna uit doorziet een list. tijdens Dries neemt een drastische de beslissing. Evert heeft tijdens een onverwachte ontmoeting, door terwijl tijdens Ligtveld het team op de van hielen de zit.

De door verhoudingen binnen het op tv team worden danig op de naar in proef gesteld door een een verlies. Dries wordt met stevig aan de tand een gevoeld en Fenna besluit de om het de archieven in door te duiken. Tijd om de door dingen op een tijdens rij op te zetten een is er niet: de op moordenaar heeft zijn volgende doelwit tijdens al tijdens gekozen.

Een nieuw bezoek door aan Naomi op brengt van Evert in enorme problemen. door Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte van zoekt contact met tijdens de moorddadige uit hacker een en maakt een afspraak waarvan zij door de consequenties niet door kan uit overzien.

Evert probeert zoveel door mogelijk van te weten te komen over naar de geheimzinnige vrouw. tijdens met Liselotte bevecht de hacker naar online wanneer hij een nieuwe van uit aanval pleegt. Haar naar teamleden coördineren ondertussen door een gewaagde inbraak, een maar die loopt op tv volledig uit de op hand. Na een van gruwelijke ontdekking beseffen ze dat de in vijand misschien met dichter bij is dan een ze een dachten.

Fenna's van conflict met uit de politie dreigt te escaleren. de Tijdens zijn infiltratie bedenkt een Bram een naar gewaagd plan, op dat een de leidraad oplevert voor Evert. tijdens Liselotte zoekt door de mysterieuze afperser van Wolter het en in roept hulp in de van buitenaf. De van hacker laat zien van waartoe hij in staat op is.

Nog op niet lang geleden werkten ze op samen uit als rechercheurs voor de politie, op tv van maar na de uit opheffing van het bureau besluiten de de teamleden de samen door tijdens te gaan als zelfstandig van team. In acht een nieuwe afleveringen door wordt één verhaal verteld, spannend uit van op begin tot eind. Moordvrouw van is iedere zondag met om 20:00 van uur te zien bij RTL 4. Onverminderd van van gemotiveerd, zetten Fenna (Wendy met van Dijk), Evert (Thijs Römer), in Bram (Achmed op Akkabi), een Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) de samenwerking voort naar in in een nieuw, eigen het team. Dries (Ali Ben tijdens Horsting) is van inmiddels actief bij de AIVD uit en op tv schakelt zijn van voormalige collega’s in in bij gevoelige opdrachten. Door met één van de opdrachten op tv krijgen ze te maken van op tv met het grootste gevaar dat hen de ooit bedreigde. de Meer dan naar ooit moeten ze hun op verschillen opzij zetten op tv om naar de strijd aan een te binden met een mysterieuze hacker, een die het de ook nog eens persoonlijk door op hen heeft uit met voorzien. In de eerste aflevering raken uit Evert in en Bram ongewild betrokken bij naar een spectaculaire ontsnapping en uit clasht op Fenna hard met met de politie na de een brute moord, van die in haar ogen met voorkomen had kunnen worden. van een Dries krijgt een wanhopig verzoek op van een van oude vriend, een verzoek op met grote gevolgen. Dit seizoen het krijgt uit een andere sfeer op dankzij een nieuw een schrijversduo: Alma Popeyus en een Hein Schuetz. tijdens Samen met de in regie van Hanro Smitsman en met Michiel van Jaarsveld met zorgt dit ervoor het dat de op tv cast wordt uitgedaagd om op een andere een weg in te in slaan.

Evert zet op zijn verbeten zoektocht de naar naar Rein Kulk voort, door maar lijkt door alle een gebeurtenissen niet meer op zichzelf te zijn. Ook op Bram en Liselotte door nemen grote risico's om door de corruptie binnen op tv justitie tijdens aan het door licht te brengen.

Evert uit en Bram zijn in in handen gevallen van een een psychopathische topcrimineel die het levensgevaarlijke spelletjes het met uit ze speelt. Van Zijverden zet zijn met strijd van tegen corruptie binnen in het OM voort. naar Fenna en Liselotte komen ondertussen een een naar 15-jarig meisje op het tijdens spoor dat met uit haar door getuigenis deze corruptie zou kunnen aantonen. door Maar van is ze daartoe in bereid?

De een recherche komt een gezochte op tv crimineel op het met spoor. Als tijdens ze hem willen een arresteren, loopt dat fataal naar af. De uit arrestatie is overduidelijk verraden, in maar door op wie? Tegelijkertijd wordt er de een jongen in vermist die verzeild lijkt uit te de zijn geraakt in tijdens de schimmige wereld van van geheime seksafspraken met hooggeplaatste door personen.

Als in er in uit een vijver een meisje wordt de gevonden door dat haar polsen heeft doorgesneden, komt tijdens de politie van tot tijdens een schokkende ontdekking. Ze door was vlak van voor haar zelfmoord seksueel een misbruikt. Via een uit vriendinnetje van het op tv meisje komen op er twee jongens een in beeld die gedreigd de hadden naaktfoto's van haar een online te uit zetten.

Nog naar steeds worden er op verliefde stelletjes gevonden tijdens die recht op tv in het hart zijn geschoten. Terwijl in de jacht tijdens op de dader onverminderd het doorgaat, zijn naar de teamleden vooral bezig van op met het welzijn van het Fenna. Zij zit namelijk naar vast op verdenking op tv van moord. van Lukt het Evert, met Bram en Liselotte haar tijdens onschuld naar te bewijzen?

Op tijdens een bankje in naar een park worden met een jongen en een meisje op tv naar aangetroffen. Ze zijn met allebei recht in het hart geschoten op een en door de dader in met innige omhelzing achtergelaten. een Als kort op daarna opnieuw een doodgeschoten op stelletje wordt gevonden, tijdens ontstaat een op tv race tegen tijdens de klok om de deze seriemoordenaar te de stoppen.

Fenna naar en Evert door worden geconfronteerd met een naar vrouw die totaal in shock op en onder op tv het bloed wordt de aangetroffen. door Ze is niet gewond, het maar heeft wel een een bebloed mes in haar tijdens in tas. Als Evert en door Fenna onderzoek doen, met lijkt de zaak van te maken te hebben tijdens met een badmeester. De het man zou van tijdens naar een moment van onoplettendheid door een klein jongetje hebben laten tijdens het verdrinken.

februari 2020
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!