Programma gemist?

De uit ontknoping. Terwijl de uit politie hun nog steeds het op de hielen zit, het naar neemt het team enorme in risico's om Santos in handen tijdens een te krijgen en door daarmee een nationale ramp af met te wenden. Kunnen ze een tijdens hem nog stoppen? Is de dood uit van Liselotte voor uit niks op tv geweest?

Nu op haar teamgenoten opgepakt zijn, op tv zit er voor Bo met niets naar anders op dan de door moorddadige hacker naar uit zijn tent naar te lokken. Dries moet een iets uit opbiechten. Evert en Naomi zetten naar een uit gewaagd plan in werking. Rossmann op roept naar een belangrijke medewerker op het uit matje.

Een ontdekking van met uit Bo biedt het team een het mooie kans. Fenna doorziet het een list. Dries het op neemt een drastische beslissing. Evert van heeft een door onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het een uit team op de een hielen zit.

De tijdens verhoudingen binnen het team een worden de danig op de uit proef gesteld door door een verlies. Dries wordt stevig het aan de uit tand gevoeld en Fenna een besluit op om de archieven op in te duiken. Tijd de om de de dingen op een een rij te zetten is er niet: het de een moordenaar heeft zijn door volgende doelwit al het gekozen.

Een door nieuw bezoek aan het Naomi brengt naar Evert in enorme problemen. tijdens Fenna wil op Bo ontmoeten. Liselotte op tv zoekt contact met de moorddadige hacker uit en maakt door een afspraak waarvan zij uit de de consequenties niet in kan overzien.

Evert probeert door zoveel met mogelijk te weten te komen tijdens over de in geheimzinnige vrouw. Liselotte het bevecht de hacker online wanneer in hij een nieuwe uit aanval pleegt. Haar de teamleden coördineren ondertussen door een een gewaagde inbraak, maar de die loopt volledig uit de op hand. Na een met gruwelijke van ontdekking beseffen ze in dat de vijand misschien dichter op bij door is dan ze naar dachten.

Fenna's op tv conflict met de politie op tv dreigt te escaleren. met Tijdens zijn infiltratie bedenkt in Bram een met gewaagd plan, dat door een leidraad uit oplevert voor Evert. in Liselotte zoekt de in mysterieuze afperser van Wolter het en roept met hulp in een van buitenaf. De hacker naar laat zien waartoe in hij in staat met is.

Nog niet lang met geleden door werkten ze samen als tijdens rechercheurs voor de politie, door naar maar na de opheffing de van het bureau besluiten de van het teamleden samen door te in gaan als zelfstandig een team. In acht nieuwe afleveringen het van wordt één verhaal naar verteld, spannend van begin tot eind. uit Moordvrouw op tv is iedere zondag het om 20:00 uit uur te zien op tv bij RTL 4. Onverminderd de gemotiveerd, zetten Fenna uit (Wendy van Dijk), Evert (Thijs een Römer), Bram (Achmed Akkabi), een tijdens Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) de samenwerking een voort in een door nieuw, eigen team. Dries tijdens door (Ali Ben Horsting) tijdens is inmiddels actief bij het de AIVD en met schakelt zijn voormalige collega’s door in bij gevoelige opdrachten. uit Door op tv één van de opdrachten uit krijgen ze te maken door op met het grootste gevaar van dat hen een ooit bedreigde. Meer dan ooit moeten uit ze met hun verschillen opzij zetten om op op de strijd aan te een binden met een mysterieuze naar hacker, in die het ook een nog eens persoonlijk op een hen heeft voorzien. In de eerste het aflevering van raken Evert en uit Bram ongewild betrokken door bij een spectaculaire ontsnapping naar en clasht Fenna door hard met een de politie na een met brute met moord, die in haar ogen naar voorkomen had kunnen met worden. Dries krijgt een met wanhopig verzoek van met een oude met vriend, een verzoek op tv met grote een gevolgen. Dit seizoen krijgt een een andere sfeer het dankzij een nieuw schrijversduo: van Alma met Popeyus en Hein Schuetz. op tv Samen met de door regie van Hanro op Smitsman en Michiel van uit Jaarsveld het zorgt dit ervoor dat naar de cast het wordt uitgedaagd om een tijdens andere weg in te van slaan.

Evert met zet zijn verbeten zoektocht door naar Rein uit Kulk voort, maar in lijkt door alle gebeurtenissen uit niet meer uit zichzelf te van zijn. Ook Bram en Liselotte in nemen grote met risico's om de de corruptie binnen justitie aan van het licht te met brengen.

Evert en met Bram naar zijn in handen gevallen van op een psychopathische het topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met op ze het speelt. Van Zijverden zet zijn op strijd tegen corruptie naar binnen het naar OM uit voort. Fenna en Liselotte komen tijdens ondertussen tijdens een 15-jarig meisje op het naar spoor dat op met haar getuigenis deze corruptie uit uit zou kunnen aantonen. op Maar is ze daartoe in bereid?

De recherche door komt op een gezochte crimineel op tijdens het spoor. het Als ze hem de willen arresteren, loopt dat het fataal af. De arrestatie op is overduidelijk verraden, maar in door wie? met Tegelijkertijd wordt er het een jongen vermist die door verzeild lijkt te uit het zijn geraakt in de schimmige naar wereld van geheime door seksafspraken met op hooggeplaatste personen.

Als door er in van een vijver een meisje wordt op gevonden dat op haar polsen heeft doorgesneden, het komt de van politie tot op een schokkende ontdekking. Ze was vlak in voor haar de zelfmoord seksueel misbruikt. tijdens Via een vriendinnetje van het het meisje het komen er twee jongens uit in beeld op die gedreigd in hadden naaktfoto's van van haar online te de zetten.

Nog de steeds worden er verliefde stelletjes door gevonden die recht op in het tijdens hart zijn geschoten. Terwijl de met de jacht op de dader onverminderd de doorgaat, zijn de een teamleden vooral tijdens bezig met het welzijn in van Fenna. van Zij zit namelijk tijdens vast op verdenking van de uit moord. Lukt het Evert, op Bram en Liselotte de haar onschuld te de bewijzen?

Op een het bankje in de een park worden een in jongen en naar een meisje aangetroffen. uit Ze zijn een allebei recht in het het hart geschoten een en door de dader in innige het omhelzing achtergelaten. Als tijdens kort daarna naar opnieuw een naar doodgeschoten stelletje wordt gevonden, ontstaat naar een race tegen tijdens de klok de om deze seriemoordenaar te op op stoppen.

Fenna een en Evert worden een geconfronteerd met een vrouw die door totaal in shock tijdens en met onder het uit bloed wordt aangetroffen. Ze is op niet gewond, tijdens maar heeft wel op een bebloed mes in tijdens haar in tas. Als Evert door en Fenna onderzoek doen, lijkt de tijdens zaak te in maken te uit hebben met een badmeester. De met van man zou tijdens een moment in van onoplettendheid een klein uit in jongetje hebben laten naar verdrinken.

april 2019
11-03-2018 20:08

Afl. 8

Moordvrouw - Afl. 8

De ontknoping. Terwijl de politie hun nog steeds op de hielen zit, neemt het team enorme risico's om Santos in handen te krijgen en daarmee een nationale ramp af te wenden. Kunnen ze hem nog stoppen? Is de dood van Liselotte voor niks gewee...

04-03-2018 20:08

Afl. 7

Moordvrouw - Afl. 7

Nu haar teamgenoten opgepakt zijn, zit er voor Bo niets anders op dan de moorddadige hacker uit zijn tent te lokken. Dries moet iets opbiechten. Evert en Naomi zetten een gewaagd plan in werking. Rossmann roept een belangrijke medewerker op...

25-02-2018 20:08

Afl. 6

Moordvrouw - Afl. 6

Een ontdekking van Bo biedt het team een mooie kans. Fenna doorziet een list. Dries neemt een drastische beslissing. Evert heeft een onverwachte ontmoeting, terwijl Ligtveld het team op de hielen zit.

18-02-2018 20:08

Afl. 5

Moordvrouw - Afl. 5

De verhoudingen binnen het team worden danig op de proef gesteld door een verlies. Dries wordt stevig aan de tand gevoeld en Fenna besluit om de archieven in te duiken. Tijd om de dingen op een rij te zetten is er niet: de moordenaar heeft ...

11-02-2018 20:08

Afl. 4

Moordvrouw - Afl. 4

Een nieuw bezoek aan Naomi brengt Evert in enorme problemen. Fenna wil Bo ontmoeten. Liselotte zoekt contact met de moorddadige hacker en maakt een afspraak waarvan zij de consequenties niet kan overzien.

04-02-2018 20:08

Afl. 3

Moordvrouw - Afl. 3

Evert probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de geheimzinnige vrouw. Liselotte bevecht de hacker online wanneer hij een nieuwe aanval pleegt. Haar teamleden coördineren ondertussen een gewaagde inbraak, maar die loopt volledig uit ...

28-01-2018 20:08

Afl. 2

Moordvrouw - Afl. 2

Fenna's conflict met de politie dreigt te escaleren. Tijdens zijn infiltratie bedenkt Bram een gewaagd plan, dat een leidraad oplevert voor Evert. Liselotte zoekt de mysterieuze afperser van Wolter en roept hulp in van buitenaf. De hacker l...

21-01-2018 20:08

Terug: Moordvrouw

Moordvrouw - Terug: Moordvrouw

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van...

12-03-2017 20:12

Alles te verliezen (deel 3)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 3)

Evert zet zijn verbeten zoektocht naar Rein Kulk voort, maar lijkt door alle gebeurtenissen niet meer zichzelf te zijn. Ook Bram en Liselotte nemen grote risico's om de corruptie binnen justitie aan het licht te brengen.

05-03-2017 20:09

Alles te verliezen (deel 2)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 2)

Evert en Bram zijn in handen gevallen van een psychopathische topcrimineel die levensgevaarlijke spelletjes met ze speelt. Van Zijverden zet zijn strijd tegen corruptie binnen het OM voort. Fenna en Liselotte komen ondertussen een 15-jarig ...

26-02-2017 20:11

Alles te verliezen (deel 1)

Moordvrouw - Alles te verliezen (deel 1)

De recherche komt een gezochte crimineel op het spoor. Als ze hem willen arresteren, loopt dat fataal af. De arrestatie is overduidelijk verraden, maar door wie? Tegelijkertijd wordt er een jongen vermist die verzeild lijkt te zijn geraakt ...

19-02-2017 20:07

Dromenvanger

Moordvrouw - Dromenvanger

Als er in een vijver een meisje wordt gevonden dat haar polsen heeft doorgesneden, komt de politie tot een schokkende ontdekking. Ze was vlak voor haar zelfmoord seksueel misbruikt. Via een vriendinnetje van het meisje komen er twee jongens...

12-02-2017 20:09

Het oog van de storm (deel 2)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 2)

Nog steeds worden er verliefde stelletjes gevonden die recht in het hart zijn geschoten. Terwijl de jacht op de dader onverminderd doorgaat, zijn de teamleden vooral bezig met het welzijn van Fenna. Zij zit namelijk vast op verdenking van m...

05-02-2017 20:11

Het oog van de storm (deel 1)

Moordvrouw - Het oog van de storm (deel 1)

Op een bankje in een park worden een jongen en een meisje aangetroffen. Ze zijn allebei recht in het hart geschoten en door de dader in innige omhelzing achtergelaten. Als kort daarna opnieuw een doodgeschoten stelletje wordt gevonden, onts...

29-01-2017 20:08

De stilte voorbij

Moordvrouw - De stilte voorbij

Fenna en Evert worden geconfronteerd met een vrouw die totaal in shock en onder het bloed wordt aangetroffen. Ze is niet gewond, maar heeft wel een bebloed mes in haar tas. Als Evert en Fenna onderzoek doen, lijkt de zaak te maken te hebben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Moordvrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Moordvrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Moordvrouw bij Moordvrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Moordvrouw. Heb je een uitzending van Moordvrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Moordvrouw gemist

Moordvrouw is een gloednieuwe en vlijmscherpe politieserie die zich afspeelt in Friesland. In Leeuwarden staat het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waar het gaat om leven of dood. Complicerende factor daarbij is de komst van rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide `moordvrouw´ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Uitzending gemist van Moordvrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Moordvrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 20:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord