Programma gemist?

Op haar 28ste de had tafeltennisster op tv Bettine Vriesekoop het gevoel op dat ze in al met uit pensioen was. Bokster Lucia op tv Rijker begon in eerste in instantie ook de voor de lol, maar op tv van boosheid nam de de overhand.

september 2021
22-01-2012 13:55

Aflevering van zondag 22 januari 2012

Groeien door pijn - Lucia Rijker en Bettine Vriesekoop - Aflevering van zondag 22 januari 2012

Op haar 28ste had tafeltennisster Bettine Vriesekoop het gevoel dat ze al met pensioen was. Bokster Lucia Rijker begon in eerste instantie ook voor de lol, maar boosheid nam de overhand.

Groeien door pijn - Lucia Rijker en Bettine Vriesekoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Groeien door pijn - Lucia Rijker en Bettine Vriesekoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Groeien door pijn - Lucia Rijker en Bettine Vriesekoop bij Groeien door pijn - Lucia Rijker en Bettine Vriesekoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Groeien door pijn - Lucia Rijker en Bettine Vriesekoop. Heb je een uitzending van Groeien door pijn - Lucia Rijker en Bettine Vriesekoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Groeien door pijn - Lucia Rijker en Bettine Vriesekoop gemist

Documentaire. Vroeger was tafeltennisster Bettine Vriesekoop een vrolijk, onbezorgd meisje. De sport maakte haar fanatiek en een tobber. Ook bokser Lucia Rijker begon in eerste instantie voor de lol, maar boosheid nam de overhand. Lucia en Bettine nemen elkaar mee naar trainers en meditatieleraren. Wat doe je als het leven de ring is geworden?

Uitzending gemist van Groeien door pijn - Lucia Rijker en Bettine Vriesekoop? Hier kun je alle uitzendingen van Groeien door pijn - Lucia Rijker en Bettine Vriesekoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2012 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!