Programma gemist?

Zoektocht door naar jong op vocaal talent. Douwe door Bob, Marco Borsato, Ilse een DeLange en Ali B zijn uit de coaches van een het dit seizoen. Wendy tijdens van Dijk en Martijn Krabbé presenteren in de het show.

Zoektocht naar het jong vocaal talent. Douwe in Bob, Marco Borsato, tijdens Ilse op DeLange en Ali B een zijn de coaches van door dit seizoen. Wendy naar van door Dijk en Martijn uit Krabbé presenteren met de show.

Vanavond het start het zevende seizoen het van The Voice naar Kids, de door talentenjacht voor jong vocaal de talent. De het uitzendingen zijn iedere tijdens vrijdag om 20:30 naar uur te naar zien op RTL 4. In het het zevende op seizoen van The Voice Kids neemt op tv door voor het eerst in de naar geschiedenis van het programma in een vierde coach uit plaats van in de draaiende stoelen. van Namelijk niemand op minder dan op Douwe Bob. Hij door zal, net als Ali B, naar Ilse Delange en naar Marco op tv Borsato, alles op alles zetten op om de jonge talenten naar in zijn team met te naar krijgen. Zoals Douwe Bob zelf met tijdens zegt: "Ik ben met hier gekomen met één missie met en in dat is winnen!" Met de komst naar van op tv Douwe is de strijd van tussen de het coaches intenser dan ooit. Ze in gooien naar alles in de strijd om een de schattige tijdens en stoere talentjes uit voor zich te winnen. Zo met probeert Douwe Bob naar op één van de kids te een overtuigen om in zijn door met team te komen op door voor te op tv stellen haar de komende dagen op naar school te brengen. tijdens Ook springen de het coaches het in podium op om naar mee te in zingen met Hotel California en uit swingen zij uitbundig van mee op een tijdens vertolking tijdens van het nummer Faith. Dit naar seizoen doet het er ook op tv een dochter van het een bekend The Voice-gezicht op tv mee. De presentatie is uit dit jaar wederom in op tv op tv handen van het bekende Voice-duo op Wendy van van Dijk en met Martijn Krabbé. Jamai zal weer verschillende naar kinderen overvallen met met in een ticket voor uit de Blind Auditions. het Zo verrast hij één van een de uit kids door als invalleraar voor haar het op klas te verschijnen. De talenten zullen op tv zich via vier door Blind Auditions, drie door Battles met en één Sing-off naar tijdens de live finale proberen uit te knokken, op tv waar het de overgebleven talentjes zullen tijdens strijden voor een studiebeurs ter uit waarde van tijdens 25.000 euro. De live het uit finale van The Voice naar Kids zal plaatsvinden op een 20 op tv april.

Vanavond is met de finale van The in Voice op Kids 2017. Anna in (10) en Iris (15) (Team van door Ali), Raya (10) en uit Thijs (12) (Team Ilse) een en Merle (14) en naar Noa (14) op (Team Marco) met staan te popelen om voor een de laatste het keer van alles in de strijd te uit gooien. Het lot van met de talenten ligt tijdens de hele het avond in handen van de de kijker. op tv Alle talenten een zingen een solo-nummer en daarna op tv nog op een nummer met hun op teamgenootje en een coach. Hierna van valt er per team één uit talent af. door De overgebleven talenten zingen op tv alle met drie nog een nummer. Wie een weet de kijkers te het de overtuigen? Wie mag zich ‘The Voice in Kids’ 2017 het en gaat met een naar bokaal én een het studiebeurs van € van 10.000 naar huis? het En op tv wie wordt de in nieuwe coach het van ‘The Voice op Kids’? De afgelopen weken van hebben ‘The Voice Kids’ met de harten met van Nederland gestolen. Vanavond komt door het zesde seizoen van op tv deze talentshow van tot een van spannende ontknoping. Met de het finale nog door in het verschiet, op loopt de nieuwe lichting zich van in al warm voor het komende de seizoen. En dat in zevende de seizoen wordt hoe dan ook een van op tv bijzondere. Voor het eerst in naar de geschiedenis van het naar programma zullen met er uit namelijk niet drie, in maar vier afzonderlijke in coaches plaatsnemen in naar de draaiende stoelen. De huidige bezetting van op de het rode zetels blijft ook naar volgend jaar een zitten, alleen met schuift er een nieuwe met collega-coach aan. Ali naar B, Ilse DeLange een en Marco uit Borsato zijn dolgelukkig met de komst het van de de vierde een coach en noemen deze coach een een echte muzikale naar toevoeging het binnen hun speelveld. Met van de komst van de het nieuwe coach naar in het programma hebben de tijdens kids nu uit vier teams om uit op te op kiezen, waardoor het spel nog met beter uit gespeeld kan worden. door De nieuwe coach van ‘The de Voice Kids’ door wordt een vanavond in de finale bekend het gemaakt.

Coach Ali heeft de zijn tijdens team uitgenodigd in op de camping in Bloemendaal. Samen de met tijdens wat vrienden maakt hij op er een te uit gekke door dag van om The op tv Battles bekend te maken, door maar welke twee kids op mogen mee van naar de finale? het Weet de 10-jarige Kaylee het zichzelf in een weg te grommen naar naar The Sing het Off? Zal Iris, van die tijdens het haar Blind Audition 'All By naar uit Myself' zong, iedereen opnieuw met ademnood bezorgen? En het heeft rapper Chavanté genoeg skills van het om zich naar de finale te van op tv rappen?

Coach Ilse uit neemt het haar team mee voor een op tv lekker dagje naar ontspannen op een landgoed. De met spanning uit is om te de snijden, want The Battles worden met naar bekendgemaakt! Met wie op tv zal de 10-jarige superschattige met Raya in een Battle staan? door Welk liedje zal op Nielson-fan Niels tijdens gaan zingen en met naar de wie? En hoe brengt de tijdens 14-jarige Lois het ervan van een af?

Coach Marco met Borsato reist met zijn op team af naar uit Forteiland IJmuiden van om een hier op spectaculaire wijze zijn tijdens formaties tijdens voor The Battles met bekend te maken. het Met wie zal het naar jongste talent Kato in op tv een Battle staan? Welk met een liedje krijgt de in 10-jarige Tyra die 'I Have Nothing' met op van Whitney Houston vertolkte in haar op tv op Blind Audition? Haalt door Stef de sing-off? op tv En is er voor Wieke misschien het wel op tv een plek een in de finale in weggelegd?

Kato door is met door haar acht jaar door het jongste talent van met dit seizoen. Haar op tv auditie krijgt een bijzonder staartje de naar als Marco zijn eigen een liedje hoort. het De 13-jarige Stef heeft in een de aantal jaar heel van op wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen op met zijn gitaar door op tv op het podium. in Is dat ook terecht? En een krijgt de 11-jarige het half-Georgische Luana op tv het voor naar elkaar om met haar gitaarspel een en zang de het stoelen op tv te laten draaien?

Al vanaf een het met eerste seizoen wil naar de 14-jarige Marijn zich opgeven voor op tv deze show. van Nu, in seizoen 6, van heeft hij de uit moed het in eindelijk te een doen. Kan hij de coaches in ook laten draaien? tijdens De 10-jarige op Kaylee op tv kan heel hoog naar zingen, heeft een het rauw randje én kan 'muzikaal op tv grommen'. Verovert zij van met haar bijzondere talent naar een naar plekje in de op tv volgende ronde? Ook de op tv 11-jarige Nienke doet van een gooi door naar The een Battles.

De Armeense van 9-jarige op tv Anna zingt al vanaf haar 5e met en komt uit tijdens een tijdens hele muzikale familie. Is met dat genoeg met om een plekje in tijdens The Battles te veroveren? in met Het kleine zusje van van de 14-jarige het Ingie vindt dat haar zus de niet naar zo zenuwachtig moet zijn, maar met zal Ingie dit de advies door kunnen aannemen? Ook in de 11-jarige voetballer Max krijgt met een kans op het uit grote door podium. Lukt op tv het Max om met zijn van Nederlandse op tv liedje de coaches te laten van draaien?

De kleine 9-jarige op Jada treedt in voor van het allereerst op voor in publiek. De 12-jarige Jairo laat op tv niet uit alleen zijn zangkunsten horen, maar het ook zijn door dansmoves zien. Kunnen zij het door de coaches overtuigen? het Ook de nu al ervaren in 10-jarige Tyra, dochter van van Marco's toetsenist, geeft van alles wat van ze in zich heeft. van Stroomt de muziek door een genoeg door haar aderen om naar de stoelen te het laten door draaien?

Kan naar de 14-jarige tijdens Chavanté de coaches, en in met het van bijzonder Ali, overtuigen door met zijn rap-skills? tijdens Lukt het de 9-jarige superschattige Raya het door om op dit podium het haar focus het te bewaren? En ook op tv de uit Syrië gevluchte 13-jarige een Jean is te het horen. Hij door is naar Nederland gekomen een om het een nieuw leven te in beginnen. Weet hij de door coaches in van te op tv pakken met zijn op stem?

De zes beste in op talenten staan in de finale. Bodine de en Selenay (Team op tv Borsato), Jaco van en uit Esmée (Team Ilse) en Alexander het en een Imani (Team Ali B) hebben de in coaches meerdere malen tijdens een uit hun stoel geblazen en met van hun optredens op tv laten zien dat uit zij beschikken de over groots de zangtalent. In deze allesbeslissende liveshow bepaalt naar de kijker welk uit op talent er met een studiebeurs op tv van maar de liefst 25.000 euro het én een eigen de single vandoor gaat. van Ook de coaches uit komen in actie. Zij een hebben elk naar met hun eigen naar finalisten een mooi tijdens optreden voorbereid.

Zoektocht op naar jong vocaal het talent bij in kinderen tussen de op tv acht en veertien jaar. De winnaar op tv gaat ervandoor een met een studiebeurs van van 25.000 met euro. Marco Borsato, Ilse een DeLange in en Ali B door zijn de coaches van dit met seizoen.

Team van Ilse DeLange is aan naar de beurt een om de naar strijd in de ring aan tijdens te op gaan. De kandidaten van in Ilse zullen alles uit in de kast moeten een halen tijdens 'The Battles', naar want de van de vijftien kandidaten in neemt Ilse er het maar uit twee mee naar de naar finale.

oktober 2019
09-03-2018 20:31

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

02-03-2018 20:30

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

23-02-2018 20:30

Terug: The Voice Kids

The Voice Kids - Terug: The Voice Kids

Vanavond start het zevende seizoen van The Voice Kids, de talentenjacht voor jong vocaal talent. De uitzendingen zijn iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. In het zevende seizoen van The Voice Kids neemt voor het eerst in de geschi...

21-04-2017 20:40

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

10-03-2017 20:37

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

De Armeense 9-jarige Anna zingt al vanaf haar 5e en komt uit een hele muzikale familie. Is dat genoeg om een plekje in The Battles te veroveren? Het kleine zusje van de 14-jarige Ingie vindt dat haar zus niet zo zenuwachtig moet zijn, maar ...

03-03-2017 20:36

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

De kleine 9-jarige Jada treedt voor het allereerst op voor publiek. De 12-jarige Jairo laat niet alleen zijn zangkunsten horen, maar ook zijn dansmoves zien. Kunnen zij de coaches overtuigen? Ook de nu al ervaren 10-jarige Tyra, dochter van...

24-02-2017 20:37

Afl. 1

The Voice Kids - Afl. 1

Kan de 14-jarige Chavanté de coaches, en in het bijzonder Ali, overtuigen met zijn rap-skills? Lukt het de 9-jarige superschattige Raya om op dit podium haar focus te bewaren? En ook de uit Syrië gevluchte 13-jarige Jean is te horen. Hij is...

01-04-2016 20:38

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

De zes beste talenten staan in de finale. Bodine en Selenay (Team Borsato), Jaco en Esmée (Team Ilse) en Alexander en Imani (Team Ali B) hebben de coaches meerdere malen uit hun stoel geblazen en met hun optredens laten zien dat zij beschik...

25-03-2016 20:37

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Zoektocht naar jong vocaal talent bij kinderen tussen de acht en veertien jaar. De winnaar gaat ervandoor met een studiebeurs van 25.000 euro. Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen.

18-03-2016 20:37

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Team Ilse DeLange is aan de beurt om de strijd in de ring aan te gaan. De kandidaten van Ilse zullen alles uit de kast moeten halen tijdens 'The Battles', want van de vijftien kandidaten neemt Ilse er maar twee mee naar de finale.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 27-04-2019 om 18:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!