Programma gemist?

De tijdens eerste liveshow van op de talentenjacht The Voice Kids van is direct de de met finale. Na de van Sing-Offs hebben de coaches, de Douwe Bob, op tv Marco Borsato, Ilse DeLange en door Ali de B, gekozen welk talent tijdens zij meenemen naar de op finale. Eefje (Team tijdens Ilse), Kaylee (Team Douwe Bob), in op tv Stella (Team Ali) en Yosina (Team door Borsato) zijn uit na met acht weken overgebleven en bestijgen in tijdens het de finale het het podium maar liefst vier keer. De door talenten een openen gezamenlijk de show, van waarna ze met ieder solo op het in podium verschijnen. op tv Samen met bekende Nederlandse naar artiesten zingen ze daarna door een duet. Eefje gaat naar in duet op met Jim van der naar Zee, Kaylee een staat op het het podium met het Guus Meeuwis, Stella zingt het samen met Sharon Doorson, tijdens tijdens en Yosina zingt door de sterren van op de hemel met de Maan. De finale eindigt met een in primeur. op tv Alle talenten van komen nog een tijdens keer terug en op tv zingen op een naar bestaande melodie een met speciaal voor hun geschreven met persoonlijk liedje. Onder anderen 'Dromen op zijn bedrog'-schrijver Han door door Kooreneef nam een songtekst voor zijn van rekening. De talenten de ontvangen na het de optredens feedback met van de coaches, wie er tijdens met de winst op vandoor gaat wordt door bepaald door door de met kijker die gedurende de uitzending kan de stemmen. tijdens De winnaar gaat van naar huis met een studiebeurs naar van naar 25.000 euro door en mag een single naar opnemen. De presentatie is in handen de van Wendy op van Dijk een en Martijn Krabbé. Bekijk de uit spetterende naar promo voor de de finale op naar gids.tv/v7087/finale-the-voice-kids.

Na vijf uit blind het auditions en twee battles uit is het met eindelijk tijd voor de sing-off-battle-uitzending! een Welke talenten met mogen door naar in de finale en maken dus een kans op op de uit studiebeurs van 25.000 naar euro?

Zoektocht naar door jong vocaal talent. Douwe van Bob, Marco Borsato, door Ilse DeLange uit en Ali B van zijn de coaches van in dit seizoen. met Wendy van Dijk in en Martijn Krabbé in presenteren uit de show.

Na op tv vijf blind auditions op tv is het met vanavond tijd voor de op eerste battle-uitzending naar van The Voice Kids. met Welke talenten mogen door met naar een de sing-off en maken een een kans op een op plek in naar de finale? Douwe met Bob, Marco de Borsato, Ilse DeLange en in Ali B zijn op tv de coaches van dit op tv seizoen. Wendy op tv van Dijk en Martijn in Krabbé presenteren de op tv show. The Voice Kids uit is elke het vrijdag om 20:30 uur op te zien op door RTL van 4. Kinderen tussen de van acht en veertien jaar door hebben zich de door afgelopen weken in geïntroduceerd in vijf blind tijdens auditions. Na tijdens drie battle-uitzendingen en een zeer spannende op tv sing-off door kunnen ze zich op tv kwalificeren voor de finale. een Dan wordt bekend wie tijdens de zich winnaar mag noemen het en ervandoor gaat met het de felbegeerde op tv studiebeurs van 10.000 in euro.

Zoektocht een naar jong vocaal uit talent. Douwe Bob, Marco Borsato, het in Ilse DeLange en met Ali B zijn op de coaches van dit op tv seizoen. Wendy van Dijk tijdens en Martijn Krabbé tijdens presenteren van de show.

Zoektocht naar naar jong uit vocaal talent. Douwe Bob, op tv Marco Borsato, uit Ilse DeLange en tijdens Ali B zijn de coaches van in dit seizoen. een Wendy van Dijk door en Martijn Krabbé presenteren naar op de show.

Zoektocht naar met jong vocaal talent. van Douwe Bob, Marco Borsato, uit Ilse DeLange en de een Ali B zijn de naar coaches van dit een seizoen. Wendy van Dijk en het Martijn met Krabbé presenteren de in show.

Zoektocht naar jong een van vocaal talent. Douwe Bob, van Marco Borsato, Ilse DeLange uit en Ali B de zijn de de coaches van dit seizoen. Wendy op van Dijk van en Martijn Krabbé een presenteren de de show.

Vanavond uit start het op tv zevende seizoen van The Voice Kids, door op tv de talentenjacht voor jong vocaal in talent. De naar uitzendingen zijn iedere vrijdag tijdens om 20:30 uur te van tijdens zien op RTL 4. In het zevende in seizoen van op tv The Voice Kids neemt tijdens voor de het eerst in de met geschiedenis naar van het programma op een vierde coach plaats in het de draaiende stoelen. Namelijk uit niemand naar minder dan Douwe met Bob. Hij zal, op tv net als het Ali B, Ilse Delange en Marco uit het Borsato, alles op een alles zetten om de het jonge talenten in van zijn team de te krijgen. Zoals een Douwe Bob zelf het zegt: "Ik ben hier een gekomen met één missie op tv en dat is een winnen!" Met de komst door van Douwe door is de strijd op tussen de op coaches intenser dan ooit. Ze met gooien alles tijdens in de op strijd om de schattige en met stoere talentjes voor uit zich een te winnen. Zo tijdens probeert Douwe Bob het één van de het kids te overtuigen om in zijn een op team te komen door voor te een stellen haar tijdens de in komende dagen naar het school te brengen. Ook springen van de coaches het podium naar op om op tv mee het te zingen met op Hotel California en swingen zij een uitbundig mee op een uit vertolking van de het nummer Faith. Dit in seizoen doet er in het ook een dochter van een tijdens bekend het The Voice-gezicht mee. De presentatie is dit door jaar wederom met in handen van op het bekende tijdens Voice-duo Wendy van uit Dijk en Martijn Krabbé. tijdens Jamai zal de weer verschillende kinderen overvallen met van een ticket voor op tv de Blind Auditions. de met Zo verrast hij één van op de kids door een als invalleraar met voor haar klas te verschijnen. op tv De talenten naar zullen zich via vier in door Blind Auditions, drie Battles op tv en één Sing-off naar met de live finale proberen een op tv te knokken, waar de overgebleven talentjes op zullen strijden in voor een door studiebeurs ter waarde van het 25.000 uit euro. De live finale van The naar naar Voice Kids zal plaatsvinden naar op 20 uit april.

Vanavond in is de naar finale van The Voice van Kids 2017. de Anna (10) en naar Iris (15) (Team Ali), Raya (10) het en Thijs het (12) de (Team Ilse) en van Merle (14) en Noa op (14) (Team Marco) staan te de popelen om van voor de in laatste keer alles van in de strijd tijdens te gooien. Het lot van op de talenten op ligt de hele op avond uit in handen van de het kijker. Alle talenten met zingen een solo-nummer en daarna met uit nog een nummer op tv met hun teamgenootje en coach. het Hierna valt er per de team één talent met af. De overgebleven van talenten zingen naar alle drie nog een het nummer. met Wie weet de van kijkers te overtuigen? Wie tijdens mag zich tijdens ‘The Voice Kids’ 2017 door en gaat met van een op bokaal én een op tv studiebeurs van € 10.000 naar op huis? En wie door wordt de nieuwe coach tijdens van ‘The uit Voice met Kids’? De afgelopen weken hebben ‘The tijdens Voice tijdens Kids’ de harten van de Nederland gestolen. Vanavond van komt het zesde seizoen uit van tijdens deze talentshow tot een spannende door ontknoping. Met het de finale nog van in het verschiet, loopt op de nieuwe lichting het zich al op warm voor het naar komende seizoen. En dat op zevende seizoen wordt hoe uit dan de ook een bijzondere. Voor de het met eerst in de geschiedenis van in het programma zullen tijdens er namelijk niet drie, in op maar vier afzonderlijke coaches plaatsnemen in uit de naar draaiende stoelen. De huidige bezetting uit van de met rode zetels blijft in ook volgend uit jaar zitten, alleen schuift er een door nieuwe op collega-coach aan. Ali B, door Ilse DeLange en door Marco Borsato zijn in dolgelukkig met een de komst van de vierde door coach met en noemen deze coach tijdens een op echte muzikale toevoeging binnen hun speelveld. op naar Met de komst van de nieuwe in coach in naar het programma hebben met de kids nu vier uit teams om uit tijdens te kiezen, naar waardoor het het spel nog beter in gespeeld kan worden. De op tv nieuwe coach van ‘The het Voice in Kids’ wordt vanavond in uit de uit finale bekend gemaakt.

Coach met Ali heeft zijn team het uitgenodigd met op de camping in tijdens Bloemendaal. Samen de met wat vrienden maakt hij de er een op tv te gekke dag op tv van om The Battles bekend een te op tv maken, maar welke twee kids uit op mogen mee naar door de finale? Weet de 10-jarige van Kaylee zichzelf een in weg te grommen op tv naar het The Sing Off? Zal Iris, die uit tijdens haar Blind een Audition 'All By uit naar Myself' zong, iedereen opnieuw ademnood bezorgen? tijdens van En heeft rapper Chavanté in genoeg skills in om zich naar de uit finale te op rappen?

Coach Ilse neemt het haar team uit mee op tv voor een lekker dagje ontspannen het op door een landgoed. De door spanning is om te snijden, uit want met The Battles worden bekendgemaakt! Met tijdens wie zal de van 10-jarige superschattige de Raya in een Battle door staan? Welk met liedje zal Nielson-fan Niels de gaan op tv zingen en met wie? En door hoe uit brengt de 14-jarige op Lois het ervan de af?

Coach het Marco Borsato reist met zijn naar de team af naar tijdens Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire tijdens wijze zijn naar formaties voor The Battles een bekend te maken. door Met wie tijdens zal het jongste met talent Kato in een op tv van Battle staan? Welk liedje krijgt de tijdens 10-jarige Tyra van die 'I Have in Nothing' tijdens van Whitney Houston vertolkte in haar van Blind Audition? tijdens Haalt Stef door de sing-off? naar En is er voor een Wieke misschien de wel een plek het in de finale de weggelegd?

Kato een is met haar tijdens acht jaar het met jongste talent van dit seizoen. van Haar auditie op tv krijgt een bijzonder een staartje als Marco uit zijn eigen liedje hoort. op De in 13-jarige Stef in heeft in een aantal het jaar heel wat van bijgeleerd en staat vol van vertrouwen met zijn gitaar uit op op het podium. Is dat ook uit terecht? uit En krijgt de de 11-jarige half-Georgische van Luana het voor elkaar tijdens om met haar op tv gitaarspel en zang een de stoelen te in laten draaien?

Al vanaf het op tv in eerste seizoen wil de 14-jarige naar Marijn zich door opgeven voor deze show. tijdens Nu, in seizoen het 6, heeft hij de de van moed het eindelijk te doen. Kan op tijdens hij de coaches in ook laten draaien? de De 10-jarige Kaylee kan in heel hoog zingen, naar heeft een rauw de randje én kan 'muzikaal grommen'. het Verovert op zij met haar bijzondere talent naar een van plekje in de volgende ronde? het Ook de in 11-jarige Nienke het doet een gooi naar het The een Battles.

december 2018
20-04-2018 20:39

Live: Finale The Voice Kids

The Voice Kids - Live: Finale The Voice Kids

De eerste liveshow van de talentenjacht The Voice Kids is direct de finale. Na de Sing-Offs hebben de coaches, Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B, gekozen welk talent zij meenemen naar de finale. Eefje (Team Ilse), Kaylee (Tea...

13-04-2018 20:32

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Na vijf blind auditions en twee battles is het eindelijk tijd voor de sing-off-battle-uitzending! Welke talenten mogen door naar de finale en maken dus kans op de studiebeurs van 25.000 euro?

06-04-2018 20:31

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

30-03-2018 20:31

The Voice Kids: eerste battles

The Voice Kids - The Voice Kids: eerste battles

Na vijf blind auditions is het vanavond tijd voor de eerste battle-uitzending van The Voice Kids. Welke talenten mogen door naar de sing-off en maken een kans op een plek in de finale? Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de...

23-03-2018 20:32

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

16-03-2018 20:33

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

09-03-2018 20:31

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

02-03-2018 20:30

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

23-02-2018 20:30

Terug: The Voice Kids

The Voice Kids - Terug: The Voice Kids

Vanavond start het zevende seizoen van The Voice Kids, de talentenjacht voor jong vocaal talent. De uitzendingen zijn iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. In het zevende seizoen van The Voice Kids neemt voor het eerst in de geschi...

21-04-2017 20:40

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord