Programma gemist?

De eerste uit liveshow van de de talentenjacht The in Voice Kids is van direct de finale. Na de in Sing-Offs hebben de op coaches, Douwe de Bob, Marco Borsato, Ilse in DeLange en Ali het B, met gekozen welk talent zij op meenemen naar het de finale. Eefje (Team Ilse), uit Kaylee naar (Team Douwe Bob), Stella (Team in Ali) en Yosina (Team de Borsato) zijn met na acht weken overgebleven uit en bestijgen in op tv de finale op tv het in podium maar liefst vier in keer. De talenten een openen gezamenlijk de show, waarna ze door het ieder solo op het podium de verschijnen. van Samen met bekende Nederlandse artiesten op tv zingen ze naar daarna een uit duet. Eefje gaat een in duet met Jim van der in Zee, Kaylee de staat op het uit podium met Guus Meeuwis, het Stella in zingt samen met Sharon Doorson, een en Yosina zingt de een de sterren van door de hemel met Maan. De finale tijdens eindigt de met een primeur. Alle talenten met komen de nog een keer terug uit en zingen op een uit bestaande melodie van een speciaal voor tijdens hun geschreven persoonlijk met liedje. Onder anderen 'Dromen van zijn van bedrog'-schrijver Han tijdens Kooreneef nam een de songtekst voor zijn van rekening. De talenten ontvangen na de met optredens feedback van tijdens de de coaches, wie er met de de winst vandoor gaat uit wordt bepaald door het de kijker die gedurende op de een uitzending kan een stemmen. De winnaar gaat naar van huis met een een studiebeurs van 25.000 naar euro en mag een in single opnemen. De presentatie door een is in handen van in Wendy van Dijk op tv en Martijn Krabbé. Bekijk tijdens de spetterende promo uit voor de op finale op op tv gids.tv/v7087/finale-the-voice-kids.

Na vijf uit blind auditions tijdens en twee naar battles is het eindelijk tijd voor het de sing-off-battle-uitzending! het Welke talenten mogen van door naar tijdens de finale en maken dus door kans op in de studiebeurs van 25.000 de in euro?

Zoektocht naar in jong vocaal talent. op Douwe Bob, Marco Borsato, uit Ilse DeLange een en Ali B zijn door de op tv coaches van met dit seizoen. Wendy van Dijk en het Martijn Krabbé presenteren in de door show.

Na vijf tijdens blind auditions is het het vanavond tijd voor uit naar de eerste battle-uitzending van tijdens The Voice Kids. het Welke talenten mogen door van naar de tijdens sing-off en maken de een kans op tijdens een plek een in de finale? Douwe Bob, Marco uit Borsato, van Ilse DeLange en Ali tijdens B zijn de coaches op tv van dit naar seizoen. Wendy van Dijk naar uit en Martijn Krabbé presenteren een de show. The Voice van Kids is elke vrijdag om naar 20:30 uur te van zien op RTL naar door 4. Kinderen tussen de acht en veertien in jaar naar hebben zich de afgelopen met weken de geïntroduceerd in vijf het blind auditions. Na drie battle-uitzendingen en van door een zeer spannende sing-off uit kunnen ze zich kwalificeren met voor de tijdens finale. Dan wordt bekend door wie zich winnaar mag naar noemen en ervandoor in gaat met de op tv het felbegeerde studiebeurs van 10.000 het euro.

Zoektocht naar jong van vocaal met talent. Douwe Bob, door Marco Borsato, Ilse het DeLange en Ali B uit zijn de coaches van de dit seizoen. Wendy op tv van de Dijk en Martijn op Krabbé presenteren de uit show.

Zoektocht naar van jong het vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, een de Ilse DeLange en Ali B op zijn de in coaches van dit van seizoen. Wendy van Dijk en tijdens Martijn Krabbé presenteren een de tijdens show.

Zoektocht naar op jong vocaal talent. naar Douwe van Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange de en Ali B zijn op van de coaches van dit het seizoen. Wendy van Dijk de en Martijn Krabbé van presenteren de van show.

Zoektocht naar jong een vocaal talent. Douwe op tv met Bob, Marco Borsato, Ilse door DeLange en een Ali B zijn de coaches op tv van dit met seizoen. Wendy van Dijk en een Martijn Krabbé in presenteren de een show.

Vanavond start van het uit zevende seizoen van The op Voice Kids, de talentenjacht een voor jong naar vocaal talent. De op uitzendingen zijn uit iedere vrijdag om 20:30 uur met te zien op op RTL een 4. In het zevende op seizoen van The Voice de Kids neemt een voor het eerst in de de geschiedenis van het op tv programma een vierde in coach plaats in de het draaiende tijdens stoelen. Namelijk niemand met minder dan de Douwe Bob. Hij zal, net in als Ali B, Ilse met Delange en Marco naar door Borsato, alles op alles zetten naar om op de jonge talenten van in zijn team te uit krijgen. Zoals Douwe Bob zelf met zegt: op "Ik ben hier gekomen met een één in missie en een dat is winnen!" Met de de komst van Douwe is de op tv met strijd tussen de coaches intenser dan op tv de ooit. Ze gooien alles naar in de strijd om van de schattige door en stoere op tv talentjes voor zich te winnen. Zo een het probeert Douwe Bob de één van de kids te overtuigen een op om in zijn team een te komen de door voor te stellen in haar de op tv komende dagen naar school te brengen. de Ook springen de een coaches het podium op op uit om mee te zingen in met Hotel California en tijdens het swingen zij uitbundig mee op een naar van vertolking van het nummer van Faith. Dit seizoen doet van er ook op een dochter van een bekend uit het The Voice-gezicht mee. De presentatie is dit op uit jaar wederom in uit handen van het bekende Voice-duo Wendy door van uit Dijk en van Martijn Krabbé. Jamai zal uit weer verschillende kinderen uit overvallen met een ticket voor naar in de Blind Auditions. Zo in verrast hij één op tv van de kids door van als invalleraar voor haar op klas te verschijnen. op in De talenten zullen zich via op vier Blind naar Auditions, drie Battles op tv en één Sing-off tijdens naar de live op tv finale proberen te in knokken, waar de overgebleven talentjes naar zullen strijden uit voor de een studiebeurs ter uit waarde van 25.000 euro. De uit live finale van The een Voice Kids zal op tv het plaatsvinden op 20 uit april.

Vanavond door is de op finale van The Voice het Kids 2017. Anna (10) het en Iris (15) op (Team met Ali), Raya (10) en van Thijs (12) door (Team Ilse) en Merle (14) en met Noa (14) een (Team op Marco) staan te popelen om op tv voor de laatste keer door alles in in de strijd op tv te gooien. het Het lot van de tijdens talenten ligt de op hele avond in handen uit van tijdens de kijker. Alle talenten zingen op een solo-nummer het en daarna nog een naar nummer met hun teamgenootje het en coach. met Hierna valt er van per team één in talent af. De de overgebleven talenten zingen het alle drie nog een uit nummer. de Wie weet de op kijkers te overtuigen? Wie mag uit zich ‘The een Voice door Kids’ 2017 en gaat van met een bokaal én door een studiebeurs van door € 10.000 naar huis? op En wie de wordt de tijdens nieuwe coach van ‘The Voice de Kids’? De afgelopen weken naar hebben ‘The Voice de met Kids’ de harten van Nederland gestolen. tijdens op tv Vanavond komt het zesde seizoen van op tv deze talentshow tot uit het een spannende ontknoping. Met op de finale nog in het een verschiet, uit loopt de nieuwe lichting zich een al naar warm voor het komende seizoen. met het En dat zevende met seizoen wordt hoe dan met ook een bijzondere. Voor het van eerst in de van in geschiedenis van het programma de zullen er namelijk niet met drie, maar met vier afzonderlijke tijdens coaches plaatsnemen in de draaiende naar stoelen. De met huidige bezetting van de op tv rode zetels op blijft ook volgend jaar zitten, alleen de schuift het er een van nieuwe collega-coach aan. Ali een B, Ilse DeLange en op tv Marco Borsato tijdens zijn dolgelukkig het met de komst van door de vierde coach en in noemen deze coach een met echte uit muzikale toevoeging binnen hun van speelveld. uit Met de komst van in de nieuwe coach in op het programma de hebben de kids nu een vier teams om uit uit te kiezen, uit waardoor het van spel nog beter uit gespeeld kan worden. de De nieuwe in coach van ‘The Voice Kids’ op tv wordt vanavond in met de finale tijdens bekend gemaakt.

Coach Ali heeft in zijn team met uitgenodigd op de de camping in de Bloemendaal. Samen de met wat vrienden maakt tijdens hij er een op te gekke dag naar van om The op tv Battles bekend uit te maken, maar welke naar twee kids mogen naar mee naar de door finale? Weet de 10-jarige Kaylee op tv zichzelf in een weg te naar grommen naar The Sing Off? van Zal Iris, die met door tijdens haar Blind op Audition 'All By Myself' zong, van iedereen opnieuw ademnood bezorgen? met En heeft op rapper Chavanté op tv genoeg skills om zich naar een tijdens de finale te tijdens rappen?

Coach Ilse neemt uit haar team tijdens mee voor een lekker een dagje ontspannen tijdens op een landgoed. op tv De spanning is om op tv te snijden, door want The Battles worden de met bekendgemaakt! Met wie met zal de 10-jarige superschattige Raya in met door een Battle staan? Welk tijdens liedje zal Nielson-fan Niels de gaan naar zingen en met wie? van En hoe brengt de met 14-jarige Lois naar het ervan naar af?

Coach tijdens Marco Borsato reist de met zijn team af in naar Forteiland IJmuiden om in hier op spectaculaire uit wijze van zijn formaties voor The Battles met bekend te maken. door een Met wie zal het een jongste talent Kato in op tv een Battle staan? Welk door liedje met krijgt de 10-jarige Tyra die de 'I Have Nothing' uit een van Whitney Houston vertolkte in uit haar op Blind Audition? Haalt Stef de een sing-off? En uit is er voor van Wieke misschien wel een met plek in een de finale door weggelegd?

Kato is de met het haar acht jaar het een jongste talent van dit seizoen. uit de Haar auditie krijgt een bijzonder staartje op als Marco zijn op tv eigen liedje hoort. op tv De 13-jarige met Stef heeft in een een aantal een jaar heel wat op bijgeleerd en met staat vol vertrouwen met zijn het gitaar op in het podium. Is dat ook de terecht? het En krijgt naar de 11-jarige half-Georgische op tv Luana het voor elkaar op om met haar gitaarspel op en zang de stoelen tijdens te van laten draaien?

Al op tv vanaf het eerste seizoen wil naar naar de 14-jarige Marijn zich met opgeven voor deze show. van Nu, in van seizoen 6, heeft tijdens hij de moed het naar eindelijk te doen. Kan van hij de coaches het tijdens ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee door op tv kan heel hoog zingen, heeft een met een rauw randje én kan uit 'muzikaal grommen'. Verovert uit zij met tijdens haar bijzondere talent een op tv plekje in naar de volgende ronde? op tv Ook de 11-jarige Nienke doet een de gooi naar een The in Battles.

februari 2019
20-04-2018 20:39

Live: Finale The Voice Kids

The Voice Kids - Live: Finale The Voice Kids

De eerste liveshow van de talentenjacht The Voice Kids is direct de finale. Na de Sing-Offs hebben de coaches, Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B, gekozen welk talent zij meenemen naar de finale. Eefje (Team Ilse), Kaylee (Tea...

13-04-2018 20:32

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Na vijf blind auditions en twee battles is het eindelijk tijd voor de sing-off-battle-uitzending! Welke talenten mogen door naar de finale en maken dus kans op de studiebeurs van 25.000 euro?

06-04-2018 20:31

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

30-03-2018 20:31

The Voice Kids: eerste battles

The Voice Kids - The Voice Kids: eerste battles

Na vijf blind auditions is het vanavond tijd voor de eerste battle-uitzending van The Voice Kids. Welke talenten mogen door naar de sing-off en maken een kans op een plek in de finale? Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de...

23-03-2018 20:32

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

16-03-2018 20:33

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

09-03-2018 20:31

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

02-03-2018 20:30

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

23-02-2018 20:30

Terug: The Voice Kids

The Voice Kids - Terug: The Voice Kids

Vanavond start het zevende seizoen van The Voice Kids, de talentenjacht voor jong vocaal talent. De uitzendingen zijn iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. In het zevende seizoen van The Voice Kids neemt voor het eerst in de geschi...

21-04-2017 20:40

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord