Programma gemist?

Vanavond op is de finale op van The van Voice Kids 2017. Anna het (10) en Iris (15) (Team een Ali), uit Raya (10) en van Thijs (12) (Team Ilse) met en op tv Merle (14) en Noa door (14) (Team op tv Marco) staan te popelen het om voor op de laatste keer alles in in de strijd te het gooien. tijdens Het lot van de talenten in ligt de naar hele avond in handen van een de op kijker. Alle talenten zingen een op in solo-nummer en daarna op tv nog een nummer met met hun teamgenootje en coach. Hierna uit de valt er per team één talent op tv het af. De overgebleven talenten zingen door alle de drie nog een nummer. Wie weet op tv de met kijkers te overtuigen? van Wie mag zich met ‘The Voice op tv Kids’ 2017 en het gaat met een bokaal op én een studiebeurs van op tv € 10.000 tijdens naar huis? En wie wordt de de met nieuwe coach van in ‘The Voice met Kids’? De afgelopen weken hebben ‘The op tv Voice van Kids’ de harten van naar Nederland gestolen. Vanavond met komt het zesde op seizoen van deze talentshow tot de een een spannende ontknoping. Met de van finale nog in het op tijdens verschiet, loopt de nieuwe lichting zich van al warm voor met het komende het seizoen. En dat een zevende seizoen wordt van hoe dan uit ook een tijdens bijzondere. Voor het eerst op in de geschiedenis van het op programma zullen op tv er van namelijk niet drie, maar vier het afzonderlijke coaches naar plaatsnemen in op tv de draaiende stoelen. De huidige tijdens bezetting van tijdens de rode zetels uit blijft ook volgend jaar in zitten, alleen de schuift er een nieuwe collega-coach op tv aan. Ali door B, Ilse DeLange en Marco met Borsato zijn dolgelukkig de met de door komst van de vierde het op tv coach en noemen deze coach een een echte muzikale uit toevoeging binnen hun de speelveld. de Met de komst van met de nieuwe coach in het van uit programma hebben de kids op tv nu vier teams om naar uit te kiezen, van waardoor het door spel nog van beter gespeeld kan worden. de De nieuwe het coach van ‘The door Voice Kids’ wordt vanavond in de de finale bekend op tv gemaakt.

Coach Ali heeft door zijn team uitgenodigd van op de van camping in op tv Bloemendaal. Samen met wat op vrienden maakt hij het er een te gekke uit dag van de om The het Battles bekend te maken, maar door welke twee met kids mogen op mee naar de een finale? Weet de uit 10-jarige Kaylee zichzelf uit een weg te uit grommen naar het The Sing Off? Zal het Iris, die tijdens in haar Blind Audition 'All By tijdens Myself' zong, in iedereen opnieuw ademnood bezorgen? door En heeft rapper van Chavanté genoeg in skills met om zich naar de in finale te met rappen?

Coach Ilse neemt van haar de team mee voor een de lekker dagje de ontspannen op een landgoed. door De tijdens spanning is om te snijden, het want The met Battles worden bekendgemaakt! Met naar wie zal door de 10-jarige tijdens superschattige Raya in een door Battle staan? Welk liedje een zal Nielson-fan Niels gaan met zingen met en met wie? En hoe naar de brengt de 14-jarige Lois het een ervan op af?

Coach Marco Borsato een op reist met zijn team af naar van Forteiland IJmuiden de om hier op door spectaculaire wijze zijn formaties de voor uit The Battles bekend een te maken. door Met wie zal het tijdens jongste talent Kato in door een uit Battle staan? Welk liedje krijgt de in 10-jarige tijdens Tyra die een 'I Have Nothing' van naar Whitney Houston de vertolkte in haar op Blind Audition? Haalt Stef de met sing-off? En is er op voor Wieke op misschien wel tijdens een plek door in de finale de weggelegd?

Kato is door met haar acht uit jaar het jongste talent op het van dit seizoen. Haar auditie de krijgt de een bijzonder staartje als Marco zijn de eigen door liedje hoort. een De 13-jarige Stef heeft in van een naar aantal jaar heel wat bijgeleerd op en staat in vol vertrouwen uit met zijn gitaar op het podium. op Is dat naar ook terecht? En krijgt in de 11-jarige half-Georgische op tv het Luana het voor elkaar naar om met haar met gitaarspel en zang de uit stoelen te laten de draaien?

Al vanaf het het eerste seizoen naar wil de een 14-jarige Marijn naar zich opgeven voor deze show. met Nu, in op tv seizoen 6, heeft op hij de moed met het eindelijk te doen. het Kan hij de coaches uit ook laten van draaien? De door 10-jarige Kaylee kan op heel hoog door zingen, heeft een rauw randje tijdens én tijdens kan 'muzikaal grommen'. Verovert zij met door haar bijzondere talent op op tv een plekje in de volgende naar ronde? Ook een de 11-jarige Nienke doet een van met gooi naar The een Battles.

De naar Armeense 9-jarige Anna een zingt al vanaf haar 5e op en komt uit op tv een de hele muzikale familie. Is op dat genoeg om een op tv plekje uit in The uit Battles te veroveren? Het kleine zusje op tv van de het 14-jarige Ingie vindt dat het haar zus het niet zo zenuwachtig moet met tijdens zijn, maar zal Ingie dit het advies kunnen aannemen? uit Ook de 11-jarige voetballer het Max krijgt op tv een kans op op het met grote podium. Lukt het Max op om op tv met zijn Nederlandse liedje de coaches door te de laten draaien?

De kleine van 9-jarige Jada naar treedt voor het allereerst door op in voor publiek. De 12-jarige Jairo laat op tv niet alleen zijn tijdens zangkunsten horen, maar op ook in zijn dansmoves zien. tijdens Kunnen zij de de coaches overtuigen? de Ook de nu een al ervaren 10-jarige Tyra, in dochter van Marco's van toetsenist, geeft alles wat uit ze in zich heeft. op door Stroomt de muziek genoeg door tijdens haar aderen om de het stoelen te laten naar op draaien?

Kan de 14-jarige uit Chavanté de coaches, het en in het op bijzonder door Ali, overtuigen met zijn rap-skills? het Lukt door het de 9-jarige naar superschattige Raya om op tv op dit podium van haar focus te bewaren? En uit ook de de uit Syrië door gevluchte 13-jarige Jean is te op op horen. Hij is naar Nederland met gekomen uit om een nieuw leven te op tv beginnen. Weet hij de met coaches in te uit pakken met zijn van het stem?

De zes in beste talenten op tv staan in de finale. op tv Bodine en Selenay van (Team Borsato), Jaco en naar uit Esmée (Team Ilse) en Alexander op tv en het Imani (Team Ali B) hebben de de coaches meerdere op malen uit hun het stoel geblazen van en met hun door optredens laten zien dat zij met beschikken over met groots zangtalent. In deze door een allesbeslissende liveshow bepaalt de de kijker welk talent op er met een studiebeurs op tv van de maar liefst 25.000 euro van én een een eigen single vandoor gaat. Ook de op tv coaches komen in op tv met actie. Zij hebben in elk met hun eigen uit finalisten een mooi optreden in voorbereid.

Zoektocht naar jong de tijdens vocaal talent bij op tv kinderen tussen de acht op tv en veertien jaar. De winnaar op tv gaat een ervandoor met een studiebeurs van door 25.000 euro. Marco het Borsato, Ilse DeLange naar en Ali de B zijn uit de coaches van uit dit seizoen.

Team uit Ilse DeLange is aan in de beurt om de in strijd op in de ring het aan te gaan. De kandidaten het van met Ilse zullen een alles uit de in kast moeten halen van tijdens 'The Battles', van want van de vijftien kandidaten neemt een Ilse het er maar twee een mee naar in de finale.

De Blind Auditions van zijn op tv voorbij en de strijd gaat een verder. naar In de ring met proberen de kandidaten een het plek tijdens in de volgende ronde van te veroveren. naar Deze week is het de beurt de aan door team Marco Borsato op tv om het op te de nemen tegen een hun teamgenoten in het The Battles. op Het is erop of tijdens eronder, want van de vijftien de kandidaten in neemt Marco naar er maar twee mee op naar de door finale.

De door teams beginnen al aardig tijdens vorm naar te krijgen en er de is nog maar plaats het voor een paar een talenten. Welk talent weet de zich op naar de door valreep nog naar The naar Battles te zingen? in Onder anderen de jongste tijdens deelnemer van dit seizoen, op tv Alexander, gaat een naar naar poging wagen. Hij doet auditie met met het uit nummer 'Sexy Als op tv Ik Dans' de van Nielson.

De laatste tijdens ronde van de Blind in Auditions vindt tijdens plaats. De een laatste kandidaten van staan klaar om met op hun auditie de het jury omver te blazen. Een met op van de kandidaten is Esmée, die tijdens met een een vertolking van het nummer het Afscheid van Glennis van Grace het alle drie de rode op tv stoelen wil het laten draaien.

juni 2017
21-04-2017 20:40

Live: Finale The Voice Kids

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

10-03-2017 20:37

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

De Armeense 9-jarige Anna zingt al vanaf haar 5e en komt uit een hele muzikale familie. Is dat genoeg om een plekje in The Battles te veroveren? Het kleine zusje van de 14-jarige Ingie vindt dat haar zus niet zo zenuwachtig moet zijn, maar ...

03-03-2017 20:36

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

De kleine 9-jarige Jada treedt voor het allereerst op voor publiek. De 12-jarige Jairo laat niet alleen zijn zangkunsten horen, maar ook zijn dansmoves zien. Kunnen zij de coaches overtuigen? Ook de nu al ervaren 10-jarige Tyra, dochter van...

24-02-2017 20:37

Afl. 1

The Voice Kids - Afl. 1

Kan de 14-jarige Chavanté de coaches, en in het bijzonder Ali, overtuigen met zijn rap-skills? Lukt het de 9-jarige superschattige Raya om op dit podium haar focus te bewaren? En ook de uit Syrië gevluchte 13-jarige Jean is te horen. Hij is...

01-04-2016 20:38

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

De zes beste talenten staan in de finale. Bodine en Selenay (Team Borsato), Jaco en Esmée (Team Ilse) en Alexander en Imani (Team Ali B) hebben de coaches meerdere malen uit hun stoel geblazen en met hun optredens laten zien dat zij beschik...

25-03-2016 20:37

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Zoektocht naar jong vocaal talent bij kinderen tussen de acht en veertien jaar. De winnaar gaat ervandoor met een studiebeurs van 25.000 euro. Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen.

18-03-2016 20:37

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Team Ilse DeLange is aan de beurt om de strijd in de ring aan te gaan. De kandidaten van Ilse zullen alles uit de kast moeten halen tijdens 'The Battles', want van de vijftien kandidaten neemt Ilse er maar twee mee naar de finale.

11-03-2016 20:39

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

De Blind Auditions zijn voorbij en de strijd gaat verder. In de ring proberen de kandidaten een plek in de volgende ronde te veroveren. Deze week is het de beurt aan team Marco Borsato om het op te nemen tegen hun teamgenoten in The Battles...

04-03-2016 20:38

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

De teams beginnen al aardig vorm te krijgen en er is nog maar plaats voor een paar talenten. Welk talent weet zich op de valreep nog naar The Battles te zingen? Onder anderen de jongste deelnemer van dit seizoen, Alexander, gaat een poging ...

26-02-2016 20:40

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

De laatste ronde van de Blind Auditions vindt plaats. De laatste kandidaten staan klaar om met hun auditie de jury omver te blazen. Een van de kandidaten is Esmée, die met een vertolking van het nummer Afscheid van Glennis Grace alle drie d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 18:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord