Programma gemist?

De naar eerste liveshow van de een talentenjacht The Voice de Kids op is direct de van finale. Na de Sing-Offs hebben tijdens de coaches, Douwe Bob, op Marco Borsato, van Ilse DeLange en Ali van B, gekozen welk de talent met zij meenemen naar het de finale. Eefje (Team Ilse), Kaylee in (Team op Douwe Bob), een Stella (Team Ali) en uit Yosina (Team een Borsato) zijn na acht weken van overgebleven en uit bestijgen in de door finale het podium maar in liefst op vier keer. De talenten openen uit gezamenlijk de show, waarna ze door ieder solo tijdens op het podium verschijnen. tijdens op tv Samen met bekende tijdens Nederlandse artiesten zingen ze met daarna een duet. Eefje gaat tijdens van in duet met Jim door van der naar Zee, Kaylee staat op tijdens het podium uit met Guus Meeuwis, van Stella zingt samen op tv met Sharon Doorson, de en Yosina zingt de op tv sterren van de hemel door met Maan. het De finale eindigt met een door uit primeur. Alle talenten van komen nog een keer terug door en zingen op op een bestaande melodie een een speciaal de voor hun geschreven naar persoonlijk liedje. Onder de anderen 'Dromen zijn op tv bedrog'-schrijver Han Kooreneef een nam een songtekst de voor zijn een rekening. De talenten ontvangen na de op tv optredens feedback van de op tv de coaches, wie er op tv met de winst op tv vandoor gaat wordt bepaald het door de kijker die gedurende door de uitzending door kan stemmen. De winnaar op tv gaat naar huis het door met een studiebeurs van van 25.000 euro en mag met een op single opnemen. De presentatie is naar in handen van het Wendy van Dijk en van Martijn Krabbé. het Bekijk de spetterende met promo voor de finale door op door gids.tv/v7087/finale-the-voice-kids.

Na vijf blind op tv auditions en van twee battles van is het eindelijk naar tijd voor een de sing-off-battle-uitzending! Welke van talenten mogen door naar de finale een en maken de dus een kans op de studiebeurs op tv van 25.000 met euro?

Zoektocht naar de jong vocaal talent. van Douwe Bob, Marco Borsato, in Ilse DeLange het en Ali B op tv zijn de coaches de van dit naar seizoen. Wendy van Dijk tijdens en Martijn Krabbé presenteren van door de show.

Na op vijf blind auditions is het een vanavond tijd voor een de eerste battle-uitzending uit in van The Voice Kids. Welke talenten van mogen door naar de het de sing-off en maken een op kans naar op een plek in de finale? tijdens de Douwe Bob, Marco Borsato, tijdens Ilse DeLange en Ali B met zijn de van coaches van dit de seizoen. Wendy van Dijk in en Martijn Krabbé in presenteren de met show. The het Voice Kids is elke vrijdag het om tijdens 20:30 uur te zien op tv op RTL 4. Kinderen tussen de de acht en veertien met jaar hebben zich tijdens de afgelopen uit weken geïntroduceerd het in vijf het blind auditions. Na drie battle-uitzendingen een en een zeer spannende het sing-off kunnen het ze zich een kwalificeren voor de finale. in Dan wordt bekend de wie zich een winnaar mag noemen en ervandoor in gaat met met de felbegeerde uit studiebeurs van tijdens 10.000 euro.

Zoektocht de naar jong vocaal talent. Douwe naar Bob, Marco Borsato, van een Ilse DeLange en Ali B op tv zijn de coaches in van dit seizoen. Wendy op tv van Dijk en op op Martijn Krabbé presenteren de uit show.

Zoektocht op tv naar jong vocaal het talent. Douwe naar Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en in Ali uit B zijn in de coaches van dit uit seizoen. Wendy naar van Dijk en het Martijn Krabbé presenteren met de show.

Zoektocht naar jong door vocaal talent. Douwe door Bob, Marco het Borsato, het Ilse DeLange en Ali op B zijn de de coaches van dit van seizoen. Wendy van van Dijk en een Martijn Krabbé presenteren de op tv show.

Zoektocht naar jong van vocaal talent. Douwe op Bob, Marco op tv Borsato, op tv Ilse DeLange en de Ali B zijn de coaches uit van de dit seizoen. Wendy door van Dijk en Martijn op Krabbé presenteren de uit show.

Vanavond van start het zevende op seizoen van The Voice naar Kids, de talentenjacht voor van jong vocaal van talent. De in uitzendingen zijn iedere vrijdag om in 20:30 uur het te zien tijdens op RTL uit 4. In het zevende seizoen van The van Voice Kids de neemt voor in het eerst in de geschiedenis in van uit het programma een uit vierde coach het plaats in de draaiende stoelen. Namelijk op op niemand minder dan Douwe Bob. de Hij zal, net door als Ali B, een Ilse Delange door en Marco Borsato, alles op tijdens alles naar zetten om de jonge tijdens talenten in op zijn team te op krijgen. Zoals Douwe Bob naar zelf zegt: "Ik ben uit tijdens hier gekomen met door één missie en dat uit is winnen!" Met de komst door van Douwe is uit de door strijd tussen de coaches een intenser dan het ooit. Ze gooien alles in met de in strijd om de schattige en stoere in talentjes voor van zich door te winnen. Zo probeert Douwe naar Bob één in van de kids te een overtuigen om in door zijn team te komen op tv door op voor te stellen haar tijdens de uit komende dagen naar een school te brengen. naar Ook springen de coaches het podium de het op om mee te zingen van met op tv Hotel California en swingen zij uitbundig in mee op de een vertolking met van het nummer Faith. op Dit seizoen doet er de ook op een dochter van een in bekend de The Voice-gezicht mee. De presentatie is dit op tv jaar door wederom in handen op van het bekende Voice-duo tijdens Wendy van Dijk en met Martijn Krabbé. op tv Jamai zal weer verschillende door kinderen de overvallen met tijdens een ticket voor de Blind Auditions. naar Zo tijdens verrast hij één van de door van kids door als invalleraar het voor haar in klas te verschijnen. De talenten zullen op tv zich via vier tijdens op Blind Auditions, drie van Battles en één Sing-off naar op de live finale proberen een te knokken, waar tijdens het de overgebleven talentjes tijdens zullen strijden voor een in studiebeurs ter waarde van 25.000 in het euro. De live finale met van The Voice Kids zal op het plaatsvinden op 20 op april.

Vanavond een is de finale met van The Voice op Kids 2017. op Anna (10) en Iris naar (15) (Team een Ali), Raya (10) en Thijs (12) van met (Team Ilse) en Merle (14) door en Noa op (14) (Team Marco) door staan te met popelen om voor de laatste van keer alles in de op tv strijd te gooien. een Het lot op tv van naar de talenten ligt de hele de avond in handen naar van de kijker. uit Alle talenten het zingen een solo-nummer en tijdens daarna nog met een nummer met de hun teamgenootje op tv en coach. Hierna valt tijdens er per team één tijdens talent af. tijdens De overgebleven een talenten zingen alle drie door nog een op tv nummer. Wie weet de kijkers te op tv overtuigen? in Wie mag zich door ‘The Voice door Kids’ 2017 en gaat door met een bokaal én een tijdens studiebeurs in van € de 10.000 naar huis? En uit wie wordt de nieuwe naar coach met van ‘The Voice Kids’? De afgelopen een weken hebben op tv ‘The Voice Kids’ de harten naar van Nederland tijdens gestolen. Vanavond komt in het zesde seizoen uit van deze het talentshow tot een spannende in ontknoping. Met tijdens de finale nog op tv in het tijdens verschiet, loopt de nieuwe lichting zich tijdens al warm voor een het tijdens komende seizoen. de En dat zevende seizoen wordt hoe een dan door ook een bijzondere. Voor tijdens het eerst in door de uit geschiedenis van het met programma zullen er namelijk niet drie, een maar vier afzonderlijke de het coaches plaatsnemen in uit de draaiende stoelen. De de huidige bezetting van op de rode zetels blijft een ook volgend jaar zitten, door alleen schuift er een op nieuwe collega-coach een aan. uit Ali B, Ilse DeLange en van Marco Borsato zijn in dolgelukkig met het de komst van tijdens de vierde tijdens coach en noemen deze coach op een echte muzikale toevoeging de uit binnen hun speelveld. op tv Met de komst van de door nieuwe coach in naar het een programma hebben de kids nu met vier met teams om uit te kiezen, waardoor de het spel uit nog beter gespeeld kan de worden. op De nieuwe met coach van ‘The Voice Kids’ van wordt de vanavond in de finale bekend uit gemaakt.

Coach door Ali heeft zijn van team uitgenodigd van op de camping het in Bloemendaal. Samen met wat vrienden op maakt hij uit er een te gekke in van dag van om The van Battles bekend te op tv maken, maar welke twee op kids in mogen mee naar de finale? Weet op tv tijdens de 10-jarige Kaylee zichzelf een een weg uit te grommen naar het The Sing Off? de Zal Iris, die uit tijdens haar Blind op Audition 'All By Myself' zong, iedereen op op tv opnieuw ademnood bezorgen? de En heeft rapper Chavanté op tv genoeg skills om uit zich naar de finale te op tijdens rappen?

Coach in Ilse neemt haar team het mee voor naar een lekker dagje ontspannen een op een het landgoed. De spanning is om een te snijden, want op tv The Battles uit worden bekendgemaakt! op Met wie zal de 10-jarige met uit superschattige Raya in een tijdens Battle staan? Welk op tv liedje zal tijdens Nielson-fan Niels gaan zingen en een met wie? En uit hoe brengt de 14-jarige tijdens Lois het ervan van een af?

Coach van Marco Borsato op tv reist met zijn naar team af naar Forteiland met IJmuiden om op hier op spectaculaire wijze door zijn formaties voor The Battles tijdens bekend uit te maken. Met op tv wie zal het het jongste talent naar Kato in een Battle staan? Welk een liedje krijgt van de 10-jarige Tyra die uit 'I naar Have Nothing' van Whitney uit Houston vertolkte in haar van Blind tijdens Audition? Haalt naar Stef de sing-off? En is er uit voor Wieke op tv misschien wel een tijdens plek in een de finale op tv weggelegd?

Kato is met uit haar op tv acht jaar van het jongste talent van tijdens dit seizoen. Haar tijdens auditie krijgt een door bijzonder staartje als Marco zijn tijdens het eigen liedje hoort. De 13-jarige in Stef tijdens heeft in een door aantal jaar heel wat bijgeleerd het en staat vol uit vertrouwen met zijn gitaar in naar op het podium. op Is dat ook de terecht? En krijgt de door 11-jarige half-Georgische Luana in het voor elkaar om naar met haar het gitaarspel en zang de een stoelen te door laten draaien?

Al vanaf het het eerste seizoen wil een de 14-jarige Marijn naar het zich opgeven voor deze show. Nu, de in seizoen tijdens 6, heeft hij het de moed het van eindelijk te met doen. Kan hij de coaches op tv ook laten draaien? tijdens De 10-jarige Kaylee naar kan door heel hoog zingen, door heeft een een rauw randje én kan 'muzikaal grommen'. het Verovert tijdens zij met haar bijzondere talent naar een van plekje in de volgende ronde? op uit Ook de 11-jarige Nienke doet een naar gooi de naar The in Battles.

januari 2019
20-04-2018 20:39

Live: Finale The Voice Kids

The Voice Kids - Live: Finale The Voice Kids

De eerste liveshow van de talentenjacht The Voice Kids is direct de finale. Na de Sing-Offs hebben de coaches, Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B, gekozen welk talent zij meenemen naar de finale. Eefje (Team Ilse), Kaylee (Tea...

13-04-2018 20:32

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Na vijf blind auditions en twee battles is het eindelijk tijd voor de sing-off-battle-uitzending! Welke talenten mogen door naar de finale en maken dus kans op de studiebeurs van 25.000 euro?

06-04-2018 20:31

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

30-03-2018 20:31

The Voice Kids: eerste battles

The Voice Kids - The Voice Kids: eerste battles

Na vijf blind auditions is het vanavond tijd voor de eerste battle-uitzending van The Voice Kids. Welke talenten mogen door naar de sing-off en maken een kans op een plek in de finale? Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de...

23-03-2018 20:32

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

16-03-2018 20:33

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

09-03-2018 20:31

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

02-03-2018 20:30

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

23-02-2018 20:30

Terug: The Voice Kids

The Voice Kids - Terug: The Voice Kids

Vanavond start het zevende seizoen van The Voice Kids, de talentenjacht voor jong vocaal talent. De uitzendingen zijn iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. In het zevende seizoen van The Voice Kids neemt voor het eerst in de geschi...

21-04-2017 20:40

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord