Programma gemist?

Vanavond het is de finale van op tv The van Voice Kids 2017. op Anna (10) en naar Iris (15) (Team Ali), het Raya (10) met en Thijs (12) (Team Ilse) en de op tv Merle (14) en door Noa (14) (Team Marco) de staan te popelen om met voor de laatste keer naar alles van in de strijd in te gooien. Het lot van van de talenten tijdens ligt de hele van avond in tijdens handen van de kijker. door Alle talenten zingen van een solo-nummer op tv en daarna nog op tv een nummer met hun naar teamgenootje en van coach. Hierna valt met er per team één talent uit af. De in overgebleven talenten uit zingen alle drie nog een een naar nummer. Wie weet van de kijkers te overtuigen? met Wie mag zich ‘The naar Voice Kids’ 2017 de en gaat de met een bokaal én tijdens een studiebeurs van van € 10.000 naar huis? met naar En wie wordt de nieuwe coach het van naar ‘The Voice Kids’? De afgelopen weken door hebben de ‘The Voice Kids’ de naar harten van het Nederland gestolen. Vanavond komt op het zesde seizoen met van deze talentshow in tot een spannende naar ontknoping. Met de de finale nog in in het tijdens verschiet, loopt de nieuwe het lichting zich al in warm voor het de komende seizoen. En dat de zevende seizoen wordt de hoe dan ook een door bijzondere. Voor met het tijdens eerst in de op geschiedenis van het programma zullen met er namelijk niet drie, de een maar vier afzonderlijke coaches plaatsnemen in een de draaiende een stoelen. De huidige bezetting met van de een rode zetels blijft ook volgend op tv jaar zitten, alleen van van schuift er een nieuwe uit collega-coach aan. Ali uit B, Ilse DeLange tijdens en Marco op tv Borsato zijn dolgelukkig op tv met de komst van de het vierde coach en het noemen deze coach op een op echte muzikale toevoeging binnen hun speelveld. door Met de komst met van de nieuwe uit coach een in het programma hebben door de de kids nu vier een teams om uit te kiezen, een waardoor het uit spel nog tijdens beter gespeeld kan het worden. De nieuwe coach van ‘The het Voice op Kids’ wordt vanavond uit in de door finale bekend gemaakt.

Coach Ali heeft met zijn van team uitgenodigd op van de camping in tijdens Bloemendaal. Samen met wat het vrienden maakt de hij er een te een gekke dag met van om The Battles van bekend te maken, op tv maar welke door twee kids mogen op tv mee naar de finale? met Weet in de 10-jarige Kaylee zichzelf met een weg de te grommen naar door The Sing Off? Zal Iris, die in van tijdens haar Blind naar Audition 'All By Myself' zong, iedereen op tv opnieuw ademnood op tv bezorgen? En heeft de rapper Chavanté op tv genoeg skills om naar zich naar de finale te een in rappen?

Coach tijdens Ilse neemt naar haar team mee voor een lekker met in dagje ontspannen op een landgoed. op De in spanning is om te snijden, op tv want The van Battles worden uit bekendgemaakt! Met wie de zal de 10-jarige superschattige Raya naar in een Battle staan? naar Welk liedje zal op in Nielson-fan Niels gaan zingen en met uit wie? de En hoe tijdens brengt de 14-jarige Lois het uit ervan met af?

Coach door Marco Borsato reist tijdens met zijn team af het naar naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire naar wijze het zijn formaties voor The met Battles uit bekend te maken. Met wie zal naar uit het jongste talent Kato een in een Battle staan? het Welk liedje krijgt uit de 10-jarige Tyra van die 'I Have Nothing' uit van Whitney Houston tijdens vertolkte in op tv haar Blind Audition? Haalt in Stef de sing-off? van En is er door voor Wieke misschien op tv wel een de plek in met de finale in weggelegd?

Kato tijdens is met in haar acht jaar het van jongste talent het van dit seizoen. Haar auditie in krijgt tijdens een bijzonder staartje als Marco de zijn in eigen liedje hoort. De 13-jarige de Stef de heeft in een van aantal jaar heel wat bijgeleerd en in staat vol vertrouwen een met op zijn gitaar op het podium. door Is dat ook uit terecht? En krijgt het de 11-jarige half-Georgische met Luana het een voor elkaar uit om met op haar gitaarspel en zang de van stoelen te naar laten draaien?

Al in vanaf het eerste seizoen wil uit de van 14-jarige Marijn zich opgeven naar voor deze show. Nu, in met in seizoen 6, heeft naar hij de moed het eindelijk met op tv te doen. Kan hij op de coaches ook door laten draaien? De 10-jarige Kaylee met kan heel hoog op tv zingen, heeft een in rauw randje én met kan 'muzikaal in grommen'. Verovert zij met van haar met bijzondere talent van een plekje in de het volgende ronde? Ook uit de 11-jarige Nienke doet een op gooi naar met The naar Battles.

De Armeense 9-jarige naar de Anna zingt al vanaf uit haar 5e en komt in uit het een hele muzikale familie. Is tijdens dat genoeg om naar een plekje in The het op tv Battles te veroveren? Het kleine door zusje naar van de 14-jarige het Ingie vindt dat haar zus in niet zo zenuwachtig de moet zijn, uit maar zal Ingie dit uit advies kunnen door aannemen? Ook de 11-jarige van voetballer de Max krijgt een naar kans op het grote podium. het Lukt het Max om door met zijn Nederlandse uit liedje een de coaches te laten de draaien?

De kleine op 9-jarige Jada op tv treedt voor het allereerst op op voor publiek. De van 12-jarige Jairo het laat niet alleen zijn met zangkunsten het horen, maar ook zijn tijdens dansmoves zien. Kunnen naar zij de coaches overtuigen? het Ook de het nu al ervaren door 10-jarige Tyra, door dochter van Marco's toetsenist, door geeft alles wat ze op tv in zich in heeft. Stroomt op tv de muziek genoeg door haar in tijdens aderen om de stoelen uit te laten in draaien?

Kan de 14-jarige op Chavanté de door coaches, en de in het bijzonder Ali, van overtuigen het met zijn rap-skills? Lukt naar het de 9-jarige door superschattige Raya om op de dit podium haar focus naar te bewaren? met En ook de uit in Syrië tijdens gevluchte 13-jarige Jean is tijdens te horen. Hij is de met naar Nederland gekomen om het een nieuw leven te beginnen. van Weet hij de uit met coaches in te pakken met met zijn op stem?

De zes een beste uit talenten staan in de finale. Bodine in en Selenay (Team op Borsato), Jaco een en Esmée de (Team Ilse) en Alexander het en Imani naar (Team Ali het B) hebben de coaches meerdere op tv malen een uit hun stoel het geblazen en met hun optredens uit laten zien dat zij een de beschikken over groots zangtalent. In op deze allesbeslissende liveshow bepaalt in de kijker welk in talent op er met een tijdens studiebeurs van maar liefst een 25.000 euro én een naar eigen single van vandoor gaat. op Ook de naar coaches komen in actie. Zij hebben tijdens de elk met hun eigen finalisten een naar met mooi optreden voorbereid.

Zoektocht tijdens naar jong op tv vocaal talent bij kinderen van tussen de acht en veertien uit het jaar. De winnaar gaat een ervandoor met een studiebeurs naar van 25.000 euro. naar Marco tijdens Borsato, Ilse DeLange en Ali de B van zijn de coaches van het dit seizoen.

Team Ilse op tv DeLange is aan door de beurt uit om de strijd in in de het ring aan te gaan. De het kandidaten van Ilse zullen op tv alles uit een de kast moeten een halen tijdens 'The naar Battles', want van in de vijftien kandidaten neemt een met Ilse er maar door twee mee naar de uit finale.

De Blind Auditions op tv zijn voorbij en met de strijd met gaat uit verder. In de ring door proberen de kandidaten naar een plek in de op volgende met ronde te veroveren. uit Deze week is het de met beurt aan team Marco op Borsato om de het op te op tv nemen tegen hun met teamgenoten in The Battles. uit Het is de erop van of eronder, want van de naar vijftien kandidaten in neemt Marco in er maar twee van mee naar de met finale.

De teams tijdens beginnen al een aardig vorm te krijgen in en er tijdens is nog maar plaats door voor een tijdens paar talenten. op Welk talent weet zich naar op de valreep de nog naar The Battles te uit zingen? op Onder anderen de jongste deelnemer op van dit de seizoen, Alexander, op tv gaat een poging de wagen. Hij de doet auditie met het in nummer 'Sexy Als Ik met Dans' van naar Nielson.

De laatste door ronde van door de Blind Auditions vindt in plaats. De laatste tijdens kandidaten staan klaar om uit met naar hun auditie de tijdens jury omver te blazen. de Een van met de kandidaten is Esmée, op tv die met een naar vertolking door van het nummer Afscheid van op Glennis Grace met alle drie de de rode stoelen door wil laten draaien.

augustus 2017
21-04-2017 20:40

Live: Finale The Voice Kids

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

10-03-2017 20:37

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

De Armeense 9-jarige Anna zingt al vanaf haar 5e en komt uit een hele muzikale familie. Is dat genoeg om een plekje in The Battles te veroveren? Het kleine zusje van de 14-jarige Ingie vindt dat haar zus niet zo zenuwachtig moet zijn, maar ...

03-03-2017 20:36

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

De kleine 9-jarige Jada treedt voor het allereerst op voor publiek. De 12-jarige Jairo laat niet alleen zijn zangkunsten horen, maar ook zijn dansmoves zien. Kunnen zij de coaches overtuigen? Ook de nu al ervaren 10-jarige Tyra, dochter van...

24-02-2017 20:37

Afl. 1

The Voice Kids - Afl. 1

Kan de 14-jarige Chavanté de coaches, en in het bijzonder Ali, overtuigen met zijn rap-skills? Lukt het de 9-jarige superschattige Raya om op dit podium haar focus te bewaren? En ook de uit Syrië gevluchte 13-jarige Jean is te horen. Hij is...

01-04-2016 20:38

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

De zes beste talenten staan in de finale. Bodine en Selenay (Team Borsato), Jaco en Esmée (Team Ilse) en Alexander en Imani (Team Ali B) hebben de coaches meerdere malen uit hun stoel geblazen en met hun optredens laten zien dat zij beschik...

25-03-2016 20:37

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Zoektocht naar jong vocaal talent bij kinderen tussen de acht en veertien jaar. De winnaar gaat ervandoor met een studiebeurs van 25.000 euro. Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen.

18-03-2016 20:37

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Team Ilse DeLange is aan de beurt om de strijd in de ring aan te gaan. De kandidaten van Ilse zullen alles uit de kast moeten halen tijdens 'The Battles', want van de vijftien kandidaten neemt Ilse er maar twee mee naar de finale.

11-03-2016 20:39

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

De Blind Auditions zijn voorbij en de strijd gaat verder. In de ring proberen de kandidaten een plek in de volgende ronde te veroveren. Deze week is het de beurt aan team Marco Borsato om het op te nemen tegen hun teamgenoten in The Battles...

04-03-2016 20:38

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

De teams beginnen al aardig vorm te krijgen en er is nog maar plaats voor een paar talenten. Welk talent weet zich op de valreep nog naar The Battles te zingen? Onder anderen de jongste deelnemer van dit seizoen, Alexander, gaat een poging ...

26-02-2016 20:40

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

De laatste ronde van de Blind Auditions vindt plaats. De laatste kandidaten staan klaar om met hun auditie de jury omver te blazen. Een van de kandidaten is Esmée, die met een vertolking van het nummer Afscheid van Glennis Grace alle drie d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 18:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord