Programma gemist?

Vanavond is een de finale van The tijdens Voice Kids 2017. een tijdens Anna (10) en Iris uit (15) (Team op tv Ali), Raya (10) en door Thijs (12) (Team Ilse) de en Merle (14) naar en Noa (14) (Team de een Marco) staan te popelen om voor het de laatste het keer door alles in de strijd te gooien. de Het op lot van de talenten ligt op tv naar de hele avond in handen op van de door kijker. Alle talenten zingen een het solo-nummer van en daarna nog een nummer tijdens met hun van teamgenootje en coach. Hierna met in valt er per uit team één talent af. tijdens De overgebleven talenten zingen op alle drie naar nog een nummer. Wie door weet de kijkers naar te overtuigen? van Wie mag zich van ‘The Voice Kids’ tijdens 2017 en gaat op tv met een bokaal én een op tv in studiebeurs van € 10.000 naar tijdens huis? het En wie wordt de nieuwe coach in uit van ‘The Voice Kids’? De op tv afgelopen weken hebben ‘The uit Voice Kids’ de naar harten van Nederland op gestolen. Vanavond naar komt het zesde seizoen van tijdens deze talentshow tot op een spannende een ontknoping. Met het de finale nog in met het verschiet, loopt een de de nieuwe lichting zich al in warm voor het komende op seizoen. En de dat zevende seizoen een wordt hoe dan ook een een bijzondere. op tv Voor het eerst in de de geschiedenis naar van het programma zullen er op namelijk op niet drie, maar vier afzonderlijke een naar coaches plaatsnemen in de draaiende stoelen. De een huidige bezetting van een de rode zetels met blijft ook het volgend jaar zitten, het alleen schuift met er een het nieuwe collega-coach aan. Ali B, Ilse het DeLange tijdens en Marco Borsato zijn dolgelukkig op tv een met de komst van in de vierde coach en naar noemen deze naar coach een in echte muzikale toevoeging het binnen hun speelveld. Met de naar komst van de het nieuwe coach in het uit programma hebben op de het kids nu vier teams naar om uit te kiezen, waardoor op tv het spel tijdens nog beter gespeeld de kan worden. de De nieuwe coach het van ‘The Voice Kids’ wordt van op vanavond in de finale bekend naar gemaakt.

Coach van Ali heeft zijn team uitgenodigd uit op de met camping in Bloemendaal. Samen van met wat met vrienden tijdens maakt hij er van een te gekke dag van om een The Battles door bekend te op maken, maar door welke twee kids met mogen mee naar de op tv finale? Weet de 10-jarige op tv Kaylee zichzelf een uit weg te het grommen naar in The Sing Off? Zal Iris, van die tijdens haar Blind met Audition 'All By de van Myself' zong, iedereen opnieuw ademnood in bezorgen? tijdens En heeft rapper van Chavanté genoeg skills met om zich naar de door finale te het rappen?

Coach uit Ilse neemt haar een team mee voor een een lekker dagje ontspannen op uit een een landgoed. De met spanning is om in te snijden, want het The Battles worden bekendgemaakt! Met de wie door zal de 10-jarige superschattige Raya in een op een Battle staan? Welk liedje de zal het Nielson-fan Niels gaan zingen en een met wie? En hoe van brengt de 14-jarige naar Lois het een ervan op tv af?

Coach Marco Borsato tijdens reist met zijn op tv team van af naar Forteiland IJmuiden om naar uit hier op spectaculaire wijze zijn een formaties voor uit The Battles bekend te een maken. Met een wie zal het jongste van talent het Kato in een Battle staan? Welk op tv liedje krijgt de door van 10-jarige Tyra die 'I Have van Nothing' van Whitney Houston van vertolkte in een haar Blind Audition? Haalt uit van Stef de sing-off? En door is er voor op Wieke misschien wel een het plek in de op finale tijdens weggelegd?

Kato door is met haar acht door jaar op het jongste talent van door dit seizoen. Haar een auditie krijgt een tijdens bijzonder staartje door als Marco zijn eigen op tv liedje hoort. De op 13-jarige Stef heeft in een van aantal jaar de heel wat bijgeleerd en op staat vol door vertrouwen met zijn een gitaar op het van podium. Is dat door ook op tv terecht? En krijgt de 11-jarige half-Georgische een Luana tijdens het voor elkaar om door met haar tijdens gitaarspel en zang een de stoelen te laten een draaien?

Al vanaf met het uit eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn in zich op tv opgeven voor deze show. Nu, tijdens in seizoen het 6, de heeft hij de moed het eindelijk het te doen. door Kan hij de op coaches ook laten draaien? de op De 10-jarige Kaylee de kan heel hoog zingen, naar heeft een rauw met randje én kan naar 'muzikaal grommen'. Verovert naar zij met door haar bijzondere talent een tijdens plekje in de volgende ronde? op door Ook de 11-jarige Nienke doet op een uit gooi naar The uit Battles.

De uit Armeense 9-jarige van Anna zingt al vanaf haar 5e op tijdens en komt uit een naar hele muzikale familie. het Is dat genoeg tijdens om een plekje in The naar uit Battles te veroveren? Het door kleine zusje van op tv de 14-jarige op Ingie vindt dat haar zus niet in zo zenuwachtig met moet zijn, maar naar zal Ingie dit de advies kunnen aannemen? het Ook door de 11-jarige voetballer Max op tv krijgt een kans het op het grote podium. de Lukt het het Max om van met zijn Nederlandse liedje de in coaches op te laten draaien?

De kleine 9-jarige op Jada het treedt voor met het allereerst op voor publiek. naar De 12-jarige Jairo door laat met niet alleen zijn zangkunsten horen, maar op ook zijn dansmoves de van zien. Kunnen zij de coaches overtuigen? naar Ook van de nu al ervaren uit 10-jarige Tyra, dochter van met Marco's van toetsenist, geeft alles wat ze op tv in zich heeft. tijdens Stroomt met de muziek genoeg door uit haar aderen het om de stoelen tijdens te laten van draaien?

Kan door de 14-jarige Chavanté de van coaches, en uit in het de bijzonder Ali, overtuigen met zijn van rap-skills? Lukt het naar de 9-jarige superschattige Raya een om de op dit podium haar focus het te bewaren? En tijdens ook de uit naar de Syrië gevluchte 13-jarige Jean het is te van horen. Hij is de naar Nederland gekomen om een in nieuw leven het te beginnen. Weet hij de op tijdens coaches in te tijdens pakken met zijn een stem?

De zes op tv beste talenten staan in met de finale. uit Bodine en door Selenay (Team Borsato), Jaco en door Esmée (Team Ilse) van en Alexander en een van Imani (Team Ali B) naar hebben de van coaches meerdere malen uit een hun stoel geblazen en van met hun optredens laten tijdens het zien dat zij beschikken tijdens over groots op zangtalent. In deze allesbeslissende met liveshow bepaalt de kijker op tv welk in talent er met een het studiebeurs van een maar liefst 25.000 op euro én een van eigen single vandoor gaat. Ook de tijdens coaches op komen in actie. het Zij hebben elk op met hun een eigen finalisten een mooi optreden door voorbereid.

Zoektocht met naar jong door vocaal talent bij kinderen tussen van de door acht en veertien jaar. naar De winnaar gaat ervandoor naar met een studiebeurs op van de 25.000 euro. Marco Borsato, Ilse met DeLange en Ali B naar zijn op tv de coaches van dit met seizoen.

Team een Ilse DeLange is aan met de het beurt om de tijdens strijd in de ring aan te uit de gaan. De kandidaten van de Ilse zullen alles uit met de kast moeten met halen tijdens van 'The Battles', op want van de vijftien kandidaten neemt op tv Ilse er maar tijdens twee mee naar op tv de uit finale.

De uit Blind Auditions zijn voorbij en met de strijd door gaat verder. In in de ring proberen de in kandidaten een uit plek van in de volgende ronde een te veroveren. door Deze week is het de beurt uit van aan team Marco Borsato om uit het op te een nemen tegen hun uit teamgenoten in The het Battles. Het is erop met of eronder, het want in van de vijftien kandidaten neemt Marco naar er maar het twee mee naar de tijdens uit finale.

De teams een beginnen al aardig het vorm te het krijgen en er is nog in maar plaats voor tijdens het een paar talenten. Welk talent tijdens weet van zich op de valreep op nog naar het The Battles te zingen? Onder door anderen de jongste de deelnemer van dit seizoen, de Alexander, gaat een met poging de wagen. Hij doet op auditie met een het nummer 'Sexy Als Ik op tv Dans' van uit Nielson.

De de laatste ronde van met de Blind Auditions vindt plaats. de De laatste in kandidaten door staan klaar om met hun auditie uit de jury omver tijdens te blazen. Een het van een de kandidaten is tijdens Esmée, die met een op tv vertolking van het naar nummer Afscheid van van Glennis Grace alle drie uit de rode stoelen tijdens wil laten het draaien.

oktober 2017
21-04-2017 20:40

Live: Finale The Voice Kids

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

10-03-2017 20:37

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

De Armeense 9-jarige Anna zingt al vanaf haar 5e en komt uit een hele muzikale familie. Is dat genoeg om een plekje in The Battles te veroveren? Het kleine zusje van de 14-jarige Ingie vindt dat haar zus niet zo zenuwachtig moet zijn, maar ...

03-03-2017 20:36

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

De kleine 9-jarige Jada treedt voor het allereerst op voor publiek. De 12-jarige Jairo laat niet alleen zijn zangkunsten horen, maar ook zijn dansmoves zien. Kunnen zij de coaches overtuigen? Ook de nu al ervaren 10-jarige Tyra, dochter van...

24-02-2017 20:37

Afl. 1

The Voice Kids - Afl. 1

Kan de 14-jarige Chavanté de coaches, en in het bijzonder Ali, overtuigen met zijn rap-skills? Lukt het de 9-jarige superschattige Raya om op dit podium haar focus te bewaren? En ook de uit Syrië gevluchte 13-jarige Jean is te horen. Hij is...

01-04-2016 20:38

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

De zes beste talenten staan in de finale. Bodine en Selenay (Team Borsato), Jaco en Esmée (Team Ilse) en Alexander en Imani (Team Ali B) hebben de coaches meerdere malen uit hun stoel geblazen en met hun optredens laten zien dat zij beschik...

25-03-2016 20:37

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Zoektocht naar jong vocaal talent bij kinderen tussen de acht en veertien jaar. De winnaar gaat ervandoor met een studiebeurs van 25.000 euro. Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen.

18-03-2016 20:37

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Team Ilse DeLange is aan de beurt om de strijd in de ring aan te gaan. De kandidaten van Ilse zullen alles uit de kast moeten halen tijdens 'The Battles', want van de vijftien kandidaten neemt Ilse er maar twee mee naar de finale.

11-03-2016 20:39

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

De Blind Auditions zijn voorbij en de strijd gaat verder. In de ring proberen de kandidaten een plek in de volgende ronde te veroveren. Deze week is het de beurt aan team Marco Borsato om het op te nemen tegen hun teamgenoten in The Battles...

04-03-2016 20:38

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

De teams beginnen al aardig vorm te krijgen en er is nog maar plaats voor een paar talenten. Welk talent weet zich op de valreep nog naar The Battles te zingen? Onder anderen de jongste deelnemer van dit seizoen, Alexander, gaat een poging ...

26-02-2016 20:40

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

De laatste ronde van de Blind Auditions vindt plaats. De laatste kandidaten staan klaar om met hun auditie de jury omver te blazen. Een van de kandidaten is Esmée, die met een vertolking van het nummer Afscheid van Glennis Grace alle drie d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 18:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord