Programma gemist?

Seizoen 7 - de Aflevering 4 op - Talentenjacht: Coaches: Douwe op Bob, Marco het Borsato, door Ilse DeLange en Ali de B.

Zoektocht uit naar jong vocaal talent. Douwe van Bob, naar Marco Borsato, Ilse door DeLange en Ali B uit zijn de coaches het van dit seizoen. Wendy het van tijdens Dijk en de Martijn Krabbé presenteren de naar show.

Zoektocht naar jong een vocaal talent. Douwe in Bob, tijdens Marco Borsato, Ilse DeLange met en Ali het B zijn de in coaches van door dit seizoen. Wendy van op tv Dijk en Martijn Krabbé in presenteren de op show.

Vanavond start met het naar zevende seizoen van The Voice Kids, door de tijdens talentenjacht voor jong het vocaal talent. een De uitzendingen zijn iedere uit vrijdag om 20:30 uur te van zien op door RTL 4. In het op tv zevende naar seizoen van The Voice Kids het neemt voor het eerst een in de tijdens geschiedenis tijdens van het programma een op tv vierde coach het plaats in de door draaiende stoelen. Namelijk niemand door minder dan Douwe Bob. naar Hij zal, net tijdens als op Ali B, Ilse op tv Delange en Marco Borsato, alles op door alles tijdens zetten om de jonge talenten op door in zijn team het te krijgen. Zoals met Douwe Bob zelf zegt: "Ik ben door hier gekomen het met één naar missie en dat is naar winnen!" Met door de komst van naar Douwe is de strijd met tussen de van coaches intenser dan ooit. Ze gooien uit alles in op tv de op strijd om de het schattige en stoere talentjes voor in zich te winnen. Zo de een probeert Douwe Bob op één van de kids te overtuigen naar om in een zijn tijdens team te komen tijdens door voor te stellen haar de de op komende dagen naar school te naar brengen. Ook tijdens springen de coaches het in podium op om op tv mee te zingen met met Hotel tijdens California en swingen een zij uitbundig mee op een tijdens vertolking van door het naar nummer Faith. Dit seizoen doet er door op tv ook een dochter een van een bekend The naar Voice-gezicht mee. De presentatie op is dit jaar het wederom in handen op van het bekende Voice-duo Wendy naar tijdens van Dijk en uit Martijn Krabbé. Jamai zal weer in verschillende kinderen overvallen met een een ticket in voor het de Blind Auditions. Zo verrast hij de tijdens één van de kids door een als door invalleraar voor haar het klas te verschijnen. door De talenten zullen uit zich via vier Blind Auditions, drie een Battles en één op tv Sing-off naar van de van live finale proberen te knokken, de waar de de overgebleven talentjes zullen strijden een voor een studiebeurs ter door waarde van 25.000 in euro. De live door finale van The door een Voice Kids zal plaatsvinden op uit 20 van april.

Vanavond is op de finale van in The Voice Kids van 2017. Anna (10) op en door Iris (15) (Team Ali), Raya een (10) en Thijs naar (12) (Team Ilse) uit en Merle naar (14) en op tv Noa (14) (Team op tv Marco) staan te popelen om voor de de laatste naar keer alles tijdens in de het strijd te gooien. Het lot van tijdens de van talenten ligt uit de hele avond in handen op tv van de kijker. Alle met talenten zingen een het solo-nummer in en daarna nog een nummer met met hun teamgenootje met tijdens en coach. Hierna op tv valt er per van team één talent af. De van overgebleven talenten zingen in alle drie nog een de naar nummer. Wie weet op de kijkers te de overtuigen? Wie mag zich op ‘The Voice op Kids’ 2017 en van gaat met een bokaal naar én een in studiebeurs van € 10.000 naar huis? met En wie op tv wordt de met nieuwe coach het van ‘The Voice Kids’? De afgelopen een weken hebben ‘The Voice van van Kids’ de harten van door Nederland gestolen. Vanavond in komt het zesde seizoen van uit deze de talentshow tot een spannende ontknoping. uit Met de finale met met nog in het verschiet, de loopt de nieuwe lichting zich het al warm met voor in het komende seizoen. En naar dat zevende seizoen wordt op tv hoe dan ook een van bijzondere. Voor op het eerst in op tv de geschiedenis van van het programma door zullen er namelijk niet drie, een maar vier afzonderlijke van naar coaches plaatsnemen in de draaiende stoelen. De van in huidige bezetting van de rode op zetels naar blijft ook volgend jaar zitten, alleen een schuift er op tv een nieuwe collega-coach aan. op met Ali B, Ilse DeLange en met Marco Borsato door zijn dolgelukkig het met de komst van de vierde naar van coach en noemen deze coach naar een echte met muzikale toevoeging binnen hun speelveld. door Met de op komst het van de nieuwe coach in het in programma hebben op tv de door kids nu vier teams om de uit te kiezen, in waardoor het het spel nog met beter gespeeld kan het worden. De nieuwe coach door van ‘The Voice Kids’ wordt in vanavond in de op finale bekend tijdens gemaakt.

Coach naar Ali heeft zijn van team uitgenodigd op de camping van in Bloemendaal. van Samen op met wat vrienden maakt met hij er een te gekke met dag van om in door The Battles bekend te maken, maar in welke twee kids tijdens mogen mee naar tijdens de een finale? Weet de 10-jarige van Kaylee zichzelf door een weg de te grommen naar The Sing op Off? Zal Iris, op tv die tijdens haar door Blind Audition 'All uit By Myself' zong, van iedereen de opnieuw ademnood bezorgen? een En heeft rapper Chavanté genoeg in skills om door zich naar de finale in te op tv rappen?

Coach door Ilse neemt haar team van mee voor door een lekker dagje in ontspannen op een op tv landgoed. De spanning is tijdens om te snijden, want van The de Battles worden bekendgemaakt! Met in wie zal door de 10-jarige superschattige Raya in in een Battle staan? door door Welk liedje zal naar Nielson-fan Niels gaan zingen en naar met wie? En hoe tijdens brengt de 14-jarige door Lois het ervan op tv op af?

Coach op tv Marco Borsato reist de met zijn team af van naar de Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire het naar wijze zijn formaties voor The een Battles uit bekend te maken. Met wie op zal het de jongste talent Kato in de een Battle staan? Welk door op tv liedje krijgt de 10-jarige de Tyra die 'I Have Nothing' op van op Whitney Houston een vertolkte in haar Blind in Audition? Haalt Stef de met sing-off? En is op er door voor Wieke misschien naar wel een plek in de finale met tijdens weggelegd?

Kato de is met haar acht van jaar in het jongste talent van het dit seizoen. met Haar auditie krijgt een bijzonder staartje door een als Marco zijn eigen liedje hoort. het door De 13-jarige Stef heeft een in een aantal jaar heel door uit wat bijgeleerd en met staat vol vertrouwen op tv met zijn gitaar naar op het podium. van Is dat ook terecht? met En krijgt een de 11-jarige half-Georgische Luana in het voor elkaar om het met haar een gitaarspel en zang de stoelen met te tijdens laten draaien?

Al een vanaf het eerste seizoen naar wil naar de 14-jarige Marijn zich op tv opgeven voor deze show. Nu, naar in seizoen 6, een heeft hij de naar moed het eindelijk met te in doen. Kan op hij de coaches van ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee op tv kan uit heel hoog zingen, heeft met een het rauw randje én kan 'muzikaal grommen'. naar op Verovert zij met de haar bijzondere talent het een plekje in de volgende ronde? met op tv Ook de 11-jarige Nienke doet tijdens een naar gooi naar The op Battles.

De Armeense met 9-jarige Anna zingt op al vanaf haar op tv 5e door en komt uit een hele muzikale op van familie. Is dat genoeg om met een van plekje in The op Battles te veroveren? Het het kleine zusje van de 14-jarige naar Ingie vindt het dat haar uit zus niet zo zenuwachtig op tv moet zijn, het maar zal Ingie dit advies het kunnen aannemen? het Ook door de 11-jarige voetballer Max krijgt een van kans op op het grote podium. het Lukt het Max op tv om met zijn de Nederlandse liedje de coaches een te laten uit draaien?

De van kleine 9-jarige Jada treedt van voor de het allereerst op voor publiek. met De 12-jarige Jairo naar laat niet op alleen zijn met zangkunsten horen, maar ook zijn dansmoves het zien. van Kunnen zij de op tv coaches overtuigen? Ook de in nu al ervaren in 10-jarige Tyra, dochter van in Marco's toetsenist, geeft met alles wat de ze in op tv zich heeft. Stroomt tijdens de muziek genoeg door in haar aderen om op de stoelen uit te laten op tv draaien?

Kan de een 14-jarige naar Chavanté de coaches, en in naar het bijzonder een Ali, overtuigen met zijn door rap-skills? Lukt het op tv de 9-jarige superschattige Raya op om naar op dit podium haar op tv focus van te bewaren? En ook het de uit tijdens Syrië gevluchte 13-jarige Jean op tv is te horen. uit Hij is naar het Nederland gekomen naar om een nieuw leven op te beginnen. tijdens Weet hij de coaches in op tv te pakken met zijn door met stem?

De uit zes beste talenten staan in op de finale. tijdens Bodine en Selenay uit (Team Borsato), Jaco en het naar Esmée (Team Ilse) van en Alexander en Imani (Team tijdens Ali de B) hebben de coaches meerdere malen naar uit hun naar stoel tijdens geblazen en met hun door optredens laten door zien dat zij beschikken over groots het zangtalent. In in deze met allesbeslissende liveshow bepaalt een de kijker welk talent op er met een studiebeurs van naar maar op liefst 25.000 uit euro én een eigen single vandoor de gaat. Ook de de het coaches komen in actie. met Zij hebben elk met hun in eigen finalisten een door mooi optreden een voorbereid.

Zoektocht van naar jong vocaal talent door bij kinderen de tussen de acht tijdens en veertien jaar. De winnaar op tv gaat ervandoor uit met naar een studiebeurs van 25.000 euro. de Marco Borsato, Ilse op tv DeLange door en Ali B zijn van de coaches van dit op tv seizoen.

maart 2018
16-03-2018 20:33

The Voice Kids

The Voice Kids - The Voice Kids

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Talentenjacht: Coaches: Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B.

09-03-2018 20:31

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

02-03-2018 20:30

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

23-02-2018 20:30

Terug: The Voice Kids

The Voice Kids - Terug: The Voice Kids

Vanavond start het zevende seizoen van The Voice Kids, de talentenjacht voor jong vocaal talent. De uitzendingen zijn iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. In het zevende seizoen van The Voice Kids neemt voor het eerst in de geschi...

21-04-2017 20:40

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

10-03-2017 20:37

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

De Armeense 9-jarige Anna zingt al vanaf haar 5e en komt uit een hele muzikale familie. Is dat genoeg om een plekje in The Battles te veroveren? Het kleine zusje van de 14-jarige Ingie vindt dat haar zus niet zo zenuwachtig moet zijn, maar ...

03-03-2017 20:36

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

De kleine 9-jarige Jada treedt voor het allereerst op voor publiek. De 12-jarige Jairo laat niet alleen zijn zangkunsten horen, maar ook zijn dansmoves zien. Kunnen zij de coaches overtuigen? Ook de nu al ervaren 10-jarige Tyra, dochter van...

24-02-2017 20:37

Afl. 1

The Voice Kids - Afl. 1

Kan de 14-jarige Chavanté de coaches, en in het bijzonder Ali, overtuigen met zijn rap-skills? Lukt het de 9-jarige superschattige Raya om op dit podium haar focus te bewaren? En ook de uit Syrië gevluchte 13-jarige Jean is te horen. Hij is...

01-04-2016 20:38

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

De zes beste talenten staan in de finale. Bodine en Selenay (Team Borsato), Jaco en Esmée (Team Ilse) en Alexander en Imani (Team Ali B) hebben de coaches meerdere malen uit hun stoel geblazen en met hun optredens laten zien dat zij beschik...

25-03-2016 20:37

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Zoektocht naar jong vocaal talent bij kinderen tussen de acht en veertien jaar. De winnaar gaat ervandoor met een studiebeurs van 25.000 euro. Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 18:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord