Programma gemist?

De door eerste liveshow van de een talentenjacht op The Voice Kids is direct een de finale. tijdens Na de Sing-Offs hebben de met de coaches, Douwe Bob, Marco een Borsato, Ilse DeLange en in Ali B, gekozen welk de talent zij meenemen in tijdens naar de finale. Eefje (Team Ilse), met Kaylee (Team het Douwe Bob), door Stella (Team Ali) en Yosina (Team op tv Borsato) zijn na tijdens acht weken overgebleven op en bestijgen in in uit de finale het het podium maar liefst de vier keer. De talenten een openen gezamenlijk de show, tijdens waarna ze ieder solo op het het tijdens podium verschijnen. Samen de met bekende Nederlandse artiesten uit zingen een ze daarna een duet. Eefje gaat van in duet met op Jim van door der tijdens Zee, Kaylee staat op tijdens het podium met Guus Meeuwis, de Stella zingt samen tijdens met Sharon Doorson, op door en Yosina zingt uit de sterren van de hemel met op Maan. De finale door eindigt met tijdens een primeur. door Alle talenten komen nog met een keer terug en de tijdens zingen op een bestaande melodie van een speciaal voor hun het geschreven persoonlijk liedje. met Onder in anderen 'Dromen zijn bedrog'-schrijver een Han Kooreneef met nam een een songtekst voor zijn rekening. De talenten naar ontvangen na een de optredens feedback van de de coaches, wie er op met de winst naar vandoor van gaat wordt bepaald door door de kijker die gedurende in de uitzending tijdens kan stemmen. De winnaar met gaat op naar huis in met een studiebeurs van 25.000 euro tijdens en op mag een in single opnemen. De presentatie is in tijdens handen van Wendy van naar Dijk en Martijn in Krabbé. Bekijk met de de spetterende promo voor de finale op op tijdens gids.tv/v7087/finale-the-voice-kids.

Na op vijf blind auditions en twee uit battles de is het eindelijk naar tijd voor de sing-off-battle-uitzending! Welke van talenten mogen op tv door in naar de finale op en maken dus kans de op de studiebeurs van naar 25.000 door euro?

Zoektocht naar naar jong vocaal talent. Douwe van Bob, Marco op Borsato, Ilse van DeLange en op Ali B zijn de door coaches van dit seizoen. de Wendy van Dijk en op op tv Martijn Krabbé presenteren de met show.

Na door vijf blind auditions is naar het vanavond op tijd voor de door eerste battle-uitzending van The in Voice Kids. Welke met talenten mogen door met naar de uit sing-off en maken op tv een kans het op een plek in de finale? tijdens Douwe naar Bob, Marco Borsato, tijdens Ilse DeLange en Ali door B zijn de de coaches van dit seizoen. door Wendy uit van Dijk en de Martijn Krabbé presenteren een de show. The Voice Kids het is elke vrijdag het om 20:30 tijdens uur te zien op RTL met door 4. Kinderen tussen de acht en de veertien door jaar hebben zich op tv de afgelopen weken geïntroduceerd in uit vijf blind auditions. Na naar drie tijdens battle-uitzendingen en het een zeer spannende naar sing-off kunnen ze door zich kwalificeren voor de door finale. Dan wordt bekend op wie op tv zich winnaar mag noemen en uit ervandoor gaat met de tijdens felbegeerde studiebeurs van uit 10.000 de euro.

Zoektocht naar de jong vocaal talent. in Douwe Bob, Marco uit Borsato, Ilse DeLange en tijdens Ali B naar zijn de coaches een van dit seizoen. Wendy het van naar Dijk en Martijn Krabbé naar presenteren uit de show.

Zoektocht naar jong met vocaal talent. uit Douwe naar Bob, Marco Borsato, Ilse naar DeLange en Ali naar B zijn de de coaches van dit seizoen. het Wendy van van Dijk en Martijn een Krabbé presenteren op tv de show.

Zoektocht naar jong de vocaal talent. Douwe door Bob, Marco van Borsato, met Ilse DeLange en Ali B zijn door de coaches de van dit seizoen. op Wendy van Dijk en naar van Martijn Krabbé presenteren de uit show.

Zoektocht in naar jong vocaal door talent. Douwe de Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en de de Ali B zijn de op tv coaches van dit uit seizoen. Wendy van Dijk het en Martijn Krabbé een presenteren de uit show.

Vanavond start het naar zevende seizoen in van The Voice van Kids, de talentenjacht voor het van jong vocaal talent. De de uitzendingen zijn iedere met vrijdag om in 20:30 uur te zien op tv op RTL 4. In het zevende het seizoen van door The Voice van Kids neemt voor het eerst door in de de geschiedenis van het programma tijdens een vierde coach tijdens uit plaats in de draaiende het stoelen. Namelijk niemand minder dan een Douwe Bob. Hij door zal, net als op tv Ali B, Ilse van Delange en naar Marco Borsato, alles met op alles in zetten om de jonge naar talenten in door zijn team te op tv krijgen. Zoals het Douwe Bob zelf zegt: "Ik het ben hier gekomen met op tv één missie het en dat is winnen!" Met de de komst van van Douwe is de op tv in strijd tussen de coaches uit intenser dan ooit. Ze gooien in alles in de met met strijd om de schattige de en stoere talentjes voor uit zich te winnen. naar Zo probeert Douwe Bob met één van op tv de kids de te overtuigen om in van zijn team te naar komen een door voor te stellen haar op tv de komende dagen naar met school tijdens te brengen. Ook springen tijdens de coaches naar het podium op om mee naar te tijdens zingen met een Hotel California en door swingen zij uitbundig het mee op een vertolking van een het nummer Faith. Dit van seizoen doet er met ook een dochter de van een bekend met The door Voice-gezicht mee. De presentatie is dit op jaar wederom in het handen van het tijdens bekende Voice-duo Wendy het een van Dijk en uit Martijn Krabbé. Jamai zal weer op tv verschillende op kinderen overvallen met in een ticket voor tijdens de Blind Auditions. Zo verrast door hij één van tijdens de met kids door als invalleraar het voor haar klas in te verschijnen. De door talenten zullen zich via naar vier Blind Auditions, het drie Battles uit en één Sing-off naar de uit live finale in proberen te knokken, op waar de uit overgebleven talentjes zullen strijden voor van een het studiebeurs ter met waarde van 25.000 op tv euro. De live een finale van The Voice door Kids zal plaatsvinden een op 20 een april.

Vanavond is tijdens de finale van The naar Voice Kids 2017. op tv Anna (10) de en Iris (15) (Team van Ali), Raya op (10) en Thijs tijdens (12) (Team Ilse) en naar van Merle (14) en Noa (14) van (Team Marco) het staan te popelen om voor op tv het de laatste keer alles in de naar van strijd te gooien. Het lot de van op de talenten ligt de de hele avond in handen van door de kijker. het Alle in talenten zingen een tijdens solo-nummer en daarna nog het een nummer met hun teamgenootje op uit en coach. Hierna valt er een per team één talent in af. op De overgebleven door talenten zingen alle drie nog een op naar nummer. Wie weet de van kijkers te overtuigen? Wie mag het zich ‘The Voice op Kids’ in 2017 en gaat met uit een bokaal de én een studiebeurs een van € met 10.000 naar huis? op tv En wie wordt de nieuwe coach een het van ‘The Voice een Kids’? De afgelopen weken hebben naar ‘The Voice Kids’ op de harten van Nederland met gestolen. Vanavond naar komt het zesde seizoen van in een deze talentshow tot een spannende ontknoping. uit Met door de finale nog de in het een verschiet, loopt de nieuwe lichting zich in al warm voor met de het komende seizoen. En dat zevende door seizoen naar wordt hoe dan ook naar een bijzondere. Voor met het eerst een in de geschiedenis van het uit programma zullen er in van namelijk niet drie, van maar vier afzonderlijke coaches plaatsnemen de in de de draaiende stoelen. De huidige bezetting van met van de rode zetels blijft op tv ook volgend in jaar zitten, alleen schuift er op een nieuwe in collega-coach aan. Ali B, Ilse in DeLange in en Marco uit Borsato zijn dolgelukkig met de komst op tv van met de vierde coach van en noemen deze coach een uit echte muzikale toevoeging uit binnen hun uit speelveld. Met de komst door van naar de nieuwe coach in een het programma op hebben de kids nu uit vier teams om van uit te kiezen, een waardoor het spel op nog een beter gespeeld kan worden. op De nieuwe coach tijdens van ‘The Voice Kids’ de wordt op vanavond in de op finale bekend gemaakt.

Coach Ali heeft van zijn team uitgenodigd op op naar de camping op tv in Bloemendaal. Samen het met wat vrienden in maakt hij er een te gekke tijdens dag van om naar The naar Battles bekend in te maken, maar welke tijdens twee kids mogen mee naar met de finale? op Weet de 10-jarige op Kaylee door zichzelf een weg te grommen naar de The op tv Sing Off? Zal Iris, de die tijdens haar Blind op tv Audition 'All naar By Myself' zong, tijdens iedereen opnieuw ademnood tijdens bezorgen? het En heeft rapper Chavanté genoeg skills de van om zich naar de finale te tijdens op tv rappen?

Coach naar Ilse neemt in haar team mee voor een door lekker dagje naar ontspannen op een landgoed. De het spanning is om naar uit te snijden, want op tv The Battles worden bekendgemaakt! naar Met wie zal de 10-jarige het door superschattige Raya in een een Battle staan? Welk liedje op tv zal Nielson-fan Niels met gaan zingen en met met wie? En hoe in van brengt de 14-jarige Lois het door ervan door af?

Coach naar Marco Borsato reist met op tv zijn team een af naar Forteiland IJmuiden de om naar hier op spectaculaire wijze zijn op formaties voor The op tv Battles bekend een te maken. Met met wie zal het op tv jongste talent Kato in de een Battle in staan? Welk liedje krijgt de naar 10-jarige in Tyra die op 'I Have Nothing' van Whitney door Houston vertolkte op in haar Blind Audition? de Haalt Stef de het sing-off? in En is er voor Wieke misschien op tv wel in een plek met in de finale de weggelegd?

Kato naar is met haar acht naar jaar het tijdens jongste talent van naar dit seizoen. Haar auditie krijgt de een bijzonder staartje de in als Marco zijn eigen liedje hoort. op tv door De 13-jarige Stef heeft in een op aantal het jaar heel tijdens wat bijgeleerd en staat de vol vertrouwen het met zijn gitaar op tijdens het podium. Is dat ook een terecht? het En krijgt de 11-jarige half-Georgische naar tijdens Luana het voor elkaar om met tijdens haar met gitaarspel en zang uit de stoelen te laten in draaien?

Al tijdens vanaf het eerste seizoen door wil de 14-jarige Marijn naar zich opgeven voor het deze show. Nu, naar uit in seizoen 6, heeft uit hij de moed het eindelijk de te het doen. Kan hij de uit coaches ook de laten draaien? De met 10-jarige Kaylee kan heel hoog naar zingen, heeft het een de rauw randje én naar kan 'muzikaal grommen'. van Verovert zij met haar bijzondere talent de een plekje uit in de volgende de ronde? met Ook de 11-jarige Nienke doet een het gooi naar The op een Battles.

mei 2018
20-04-2018 20:39

Live: Finale The Voice Kids

The Voice Kids - Live: Finale The Voice Kids

De eerste liveshow van de talentenjacht The Voice Kids is direct de finale. Na de Sing-Offs hebben de coaches, Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B, gekozen welk talent zij meenemen naar de finale. Eefje (Team Ilse), Kaylee (Tea...

13-04-2018 20:32

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Na vijf blind auditions en twee battles is het eindelijk tijd voor de sing-off-battle-uitzending! Welke talenten mogen door naar de finale en maken dus kans op de studiebeurs van 25.000 euro?

06-04-2018 20:31

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

30-03-2018 20:31

The Voice Kids: eerste battles

The Voice Kids - The Voice Kids: eerste battles

Na vijf blind auditions is het vanavond tijd voor de eerste battle-uitzending van The Voice Kids. Welke talenten mogen door naar de sing-off en maken een kans op een plek in de finale? Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de...

23-03-2018 20:32

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

16-03-2018 20:33

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

09-03-2018 20:31

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

02-03-2018 20:30

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

23-02-2018 20:30

Terug: The Voice Kids

The Voice Kids - Terug: The Voice Kids

Vanavond start het zevende seizoen van The Voice Kids, de talentenjacht voor jong vocaal talent. De uitzendingen zijn iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. In het zevende seizoen van The Voice Kids neemt voor het eerst in de geschi...

21-04-2017 20:40

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord