Programma gemist?

De van eerste liveshow van de de talentenjacht The op Voice Kids is op direct de op tv finale. Na de Sing-Offs hebben de op tv coaches, Douwe Bob, naar Marco Borsato, Ilse tijdens DeLange het en Ali B, gekozen welk het talent door zij meenemen naar de finale. Eefje uit (Team Ilse), in Kaylee (Team naar Douwe Bob), Stella (Team Ali) in en op tv Yosina (Team Borsato) naar zijn na acht weken overgebleven in en bestijgen tijdens in de finale het van in podium maar liefst vier een keer. De talenten de openen gezamenlijk de de show, waarna ze van ieder solo op het in podium verschijnen. Samen met een bekende een Nederlandse artiesten zingen ze door daarna een duet. met Eefje gaat een in duet met Jim van op tv der het Zee, Kaylee staat naar op het podium met met Guus Meeuwis, Stella zingt samen uit met met Sharon Doorson, in en Yosina zingt de het sterren van op tv de hemel met Maan. De door finale het eindigt met een primeur. Alle talenten in naar komen nog een keer terug en de uit zingen op een bestaande melodie naar een speciaal voor naar hun geschreven persoonlijk liedje. door Onder anderen 'Dromen uit door zijn bedrog'-schrijver Han de Kooreneef nam een songtekst voor op tv zijn tijdens rekening. De talenten ontvangen na de optredens op feedback van van de een coaches, wie er met de het winst een vandoor gaat wordt bepaald door door de kijker het die gedurende de een uitzending kan stemmen. van De winnaar gaat naar huis in met in een studiebeurs uit van 25.000 euro en mag een in single opnemen. De het presentatie tijdens is in handen van Wendy van tijdens Dijk en in Martijn Krabbé. in Bekijk de het spetterende promo voor de door finale op een gids.tv/v7087/finale-the-voice-kids.

Na het vijf blind de auditions en twee battles is het met eindelijk tijd voor naar de sing-off-battle-uitzending! het Welke het talenten mogen door naar de finale met en maken dus op kans op van de studiebeurs van 25.000 de met euro?

Zoektocht op naar jong vocaal talent. Douwe met Bob, Marco naar Borsato, Ilse uit DeLange en Ali tijdens B zijn met de coaches van dit seizoen. op tv Wendy van in Dijk en Martijn de Krabbé presenteren de in show.

Na op vijf blind de auditions is het vanavond tijd voor van de eerste de battle-uitzending van The Voice op tv Kids. Welke talenten naar in mogen door naar de sing-off uit en maken een op kans op een uit plek in naar de finale? Douwe Bob, Marco door Borsato, het Ilse DeLange en Ali een B tijdens zijn de coaches van dit met seizoen. Wendy van op Dijk en uit Martijn Krabbé presenteren de show. The uit tijdens Voice Kids is elke vrijdag om van 20:30 tijdens uur te naar zien op RTL 4. Kinderen tussen de in acht op tv en veertien jaar hebben zich het door de afgelopen weken geïntroduceerd in vijf van blind auditions. Na van drie battle-uitzendingen en op op tv een zeer spannende sing-off kunnen naar ze zich de kwalificeren voor de finale. Dan naar in wordt bekend wie tijdens zich winnaar mag noemen op tv en ervandoor gaat in met de felbegeerde studiebeurs van van 10.000 op euro.

Zoektocht naar jong een vocaal talent. Douwe van in Bob, Marco Borsato, uit Ilse DeLange en met Ali B zijn de op coaches van van dit seizoen. Wendy van Dijk en met Martijn Krabbé het presenteren de van show.

Zoektocht naar jong tijdens uit vocaal talent. Douwe uit Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange van en Ali van B zijn in de coaches van dit seizoen. naar Wendy van Dijk en met met Martijn Krabbé presenteren de door show.

Zoektocht op tv naar jong vocaal talent. met Douwe Bob, Marco met Borsato, Ilse de DeLange en Ali B op tv zijn de coaches van naar dit seizoen. uit Wendy van tijdens Dijk en Martijn Krabbé tijdens presenteren de van show.

Zoektocht naar jong naar vocaal talent. Douwe een Bob, het Marco Borsato, Ilse van DeLange en Ali tijdens B zijn op tv de coaches van dit door seizoen. Wendy van Dijk op en van Martijn Krabbé presenteren in de show.

Vanavond start het de zevende op seizoen van The Voice Kids, naar de talentenjacht de voor jong vocaal talent. in De in uitzendingen zijn iedere uit vrijdag om 20:30 van uur te zien op RTL naar 4. In het door zevende tijdens seizoen van The Voice met Kids neemt voor van het eerst in de tijdens geschiedenis van met het programma een vierde coach een uit plaats in de uit draaiende stoelen. Namelijk niemand in minder dan Douwe op tv Bob. Hij zal, op net als uit Ali B, Ilse Delange en Marco op een Borsato, alles op een alles zetten om de jonge talenten door in zijn team met door te krijgen. Zoals Douwe in Bob zelf van zegt: "Ik ben hier gekomen met de één missie naar en dat een is winnen!" Met de komst van uit met Douwe is de strijd een tussen de coaches intenser van dan in ooit. Ze gooien alles in de tijdens strijd om het de schattige een en stoere van talentjes voor zich te de winnen. Zo probeert Douwe Bob in één van uit de kids te overtuigen in op tv om in zijn met team te komen door voor in te stellen haar uit de komende dagen in naar school te brengen. met Ook door springen de op tv coaches het podium op uit om mee te zingen het met Hotel California tijdens en in swingen zij uitbundig mee op de een vertolking uit van het nummer Faith. uit Dit seizoen doet er met ook naar een dochter van een bekend met The Voice-gezicht naar mee. De presentatie op tv is dit jaar wederom in naar handen van het met bekende Voice-duo Wendy met tijdens van Dijk en Martijn Krabbé. Jamai een zal weer verschillende in kinderen overvallen met met een ticket voor op de de Blind Auditions. Zo op verrast hij één in van de kids door als een invalleraar de voor haar de klas te verschijnen. De met talenten zullen zich op via vier Blind met Auditions, drie het Battles en één Sing-off naar de tijdens live finale naar proberen te knokken, waar van het de overgebleven talentjes tijdens zullen strijden voor een studiebeurs ter tijdens waarde van 25.000 op tv euro. De live door finale een van The Voice Kids het zal plaatsvinden het op 20 in april.

Vanavond is de uit finale van The het Voice een Kids 2017. Anna (10) naar en uit Iris (15) (Team een Ali), Raya (10) en Thijs (12) door naar (Team Ilse) en Merle tijdens (14) en Noa (14) (Team het op Marco) staan te de popelen om voor de met laatste keer uit alles in de strijd met te gooien. naar Het lot van de talenten het ligt de op tv hele avond in handen van met de kijker. Alle op tv met talenten zingen een solo-nummer en door daarna nog op een nummer met op tv hun teamgenootje en coach. Hierna op tv valt door er per met team één talent af. naar De overgebleven talenten zingen alle uit drie naar nog een nummer. door Wie weet door de kijkers te overtuigen? Wie mag in het zich ‘The Voice Kids’ 2017 en met gaat op met een tijdens bokaal én een studiebeurs van op € 10.000 naar naar huis? En wie wordt de de door nieuwe coach van ‘The met Voice Kids’? De op afgelopen weken met hebben ‘The Voice op Kids’ de harten van Nederland naar gestolen. op tv Vanavond komt het zesde seizoen van naar deze de talentshow tot tijdens een spannende ontknoping. Met de finale het nog uit in het verschiet, loopt de met nieuwe lichting uit zich al het warm voor het komende uit seizoen. En op tv dat zevende seizoen wordt hoe op dan ook in een naar bijzondere. Voor het op eerst in de uit geschiedenis van het programma met zullen er namelijk in niet drie, maar vier in afzonderlijke coaches plaatsnemen uit in de draaiende stoelen. De een huidige bezetting het van de op tv rode zetels naar blijft ook volgend jaar zitten, alleen een schuift er tijdens een nieuwe collega-coach naar aan. naar Ali B, Ilse DeLange en het Marco Borsato zijn de dolgelukkig met op de komst de van de vierde coach met en noemen deze coach een een op echte muzikale toevoeging binnen hun door speelveld. Met de komst van van de de nieuwe coach naar in het programma hebben op tv de kids uit nu vier teams om het uit te kiezen, het waardoor het spel op nog beter het gespeeld kan worden. De nieuwe op tv coach van ‘The de Voice op Kids’ wordt van vanavond in de finale bekend met gemaakt.

Coach Ali heeft het tijdens zijn team uitgenodigd op op de camping in door Bloemendaal. Samen met wat in vrienden maakt hij er met een met te gekke dag van om van The Battles bekend naar te in maken, maar van welke twee kids mogen mee naar door de finale? uit Weet de 10-jarige Kaylee op zichzelf een weg door te grommen naar door The Sing Off? op Zal Iris, een die tijdens met haar Blind tijdens Audition 'All By Myself' van zong, iedereen door opnieuw ademnood bezorgen? En heeft het rapper Chavanté genoeg skills tijdens om zich naar het op tv de finale te met rappen?

Coach Ilse een neemt tijdens haar team mee voor een door lekker in dagje ontspannen op een landgoed. De naar spanning is op tv om te snijden, want in de The Battles worden bekendgemaakt! Met op tv wie van zal de 10-jarige superschattige Raya in uit een Battle staan? door Welk door liedje zal Nielson-fan tijdens Niels gaan naar zingen en met wie? op tv En hoe op tv brengt de 14-jarige Lois het ervan het van af?

Coach Marco Borsato een uit reist met zijn team af door naar Forteiland door IJmuiden om in hier op spectaculaire een wijze zijn formaties voor uit The Battles bekend de te maken. Met wie op tv zal met het jongste talent Kato in tijdens een door Battle staan? Welk liedje krijgt de op 10-jarige in Tyra die 'I Have op tv Nothing' van op tv Whitney Houston vertolkte in tijdens haar het Blind Audition? Haalt Stef de tijdens sing-off? van En is er voor Wieke op tv misschien wel het een plek in de op tv finale een weggelegd?

Kato is met naar haar acht jaar tijdens het jongste talent door van de dit seizoen. Haar auditie krijgt tijdens door een bijzonder staartje als door Marco zijn eigen liedje hoort. op tv De 13-jarige met Stef heeft het in een door aantal jaar heel wat bijgeleerd uit en staat vol het vertrouwen met zijn gitaar naar op het podium. op tv Is dat van ook terecht? de En krijgt de 11-jarige half-Georgische uit Luana de het voor elkaar naar om met haar de gitaarspel en zang de in stoelen tijdens te laten draaien?

Al vanaf het op tv eerste tijdens seizoen wil de 14-jarige Marijn tijdens de zich opgeven voor van deze show. Nu, in het seizoen 6, uit heeft hij de moed uit het eindelijk te doen. Kan tijdens op tv hij de coaches ook door laten draaien? De 10-jarige Kaylee op tv kan heel met hoog zingen, heeft in een tijdens rauw randje én kan 'muzikaal grommen'. in Verovert op zij met haar bijzondere in talent een plekje op in de volgende door ronde? Ook de 11-jarige naar de Nienke doet een gooi naar op The de Battles.

oktober 2018
20-04-2018 20:39

Live: Finale The Voice Kids

The Voice Kids - Live: Finale The Voice Kids

De eerste liveshow van de talentenjacht The Voice Kids is direct de finale. Na de Sing-Offs hebben de coaches, Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B, gekozen welk talent zij meenemen naar de finale. Eefje (Team Ilse), Kaylee (Tea...

13-04-2018 20:32

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Na vijf blind auditions en twee battles is het eindelijk tijd voor de sing-off-battle-uitzending! Welke talenten mogen door naar de finale en maken dus kans op de studiebeurs van 25.000 euro?

06-04-2018 20:31

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

30-03-2018 20:31

The Voice Kids: eerste battles

The Voice Kids - The Voice Kids: eerste battles

Na vijf blind auditions is het vanavond tijd voor de eerste battle-uitzending van The Voice Kids. Welke talenten mogen door naar de sing-off en maken een kans op een plek in de finale? Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de...

23-03-2018 20:32

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

16-03-2018 20:33

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

09-03-2018 20:31

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

02-03-2018 20:30

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

23-02-2018 20:30

Terug: The Voice Kids

The Voice Kids - Terug: The Voice Kids

Vanavond start het zevende seizoen van The Voice Kids, de talentenjacht voor jong vocaal talent. De uitzendingen zijn iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. In het zevende seizoen van The Voice Kids neemt voor het eerst in de geschi...

21-04-2017 20:40

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord