Programma gemist?

Vanavond van is de met finale van The Voice Kids uit 2017. Anna (10) in en Iris de (15) (Team Ali), Raya (10) de en op tv Thijs (12) op (Team Ilse) en Merle (14) en een Noa (14) (Team uit Marco) staan van te popelen om voor van de laatste op keer alles in de de strijd in te gooien. op tv Het lot van de talenten uit ligt de hele de avond met in handen van op tv de kijker. Alle talenten zingen in een solo-nummer tijdens en daarna nog een de nummer met hun teamgenootje met en coach. op tv Hierna valt er per op tv in team één talent af. De overgebleven tijdens talenten op tv zingen alle drie nog een naar door nummer. Wie weet de kijkers in te overtuigen? Wie mag op tv zich het ‘The Voice van Kids’ 2017 en gaat met van een bokaal tijdens én een studiebeurs van € op 10.000 het naar huis? En van wie wordt van de nieuwe coach op tv van ‘The Voice Kids’? De afgelopen tijdens weken hebben met ‘The Voice Kids’ de harten met van Nederland op gestolen. Vanavond in komt het het zesde seizoen van deze talentshow tot in een spannende de ontknoping. met Met de finale nog in het van verschiet, door loopt de nieuwe lichting zich naar al warm voor een het komende seizoen. naar En met dat zevende uit seizoen wordt hoe dan uit ook een tijdens bijzondere. Voor het eerst in de in geschiedenis van in het van programma zullen er namelijk niet de drie, maar vier afzonderlijke op coaches plaatsnemen in tijdens de draaiende stoelen. De naar huidige op bezetting van de rode op zetels blijft ook volgend op tv jaar zitten, in alleen schuift er een een nieuwe collega-coach aan. op tv Ali een B, Ilse uit DeLange en Marco Borsato zijn dolgelukkig op tv met de de komst van de met vierde coach naar en noemen deze coach een een echte de muzikale toevoeging binnen hun van speelveld. Met op de komst van de op nieuwe coach in het op naar programma hebben de op kids nu vier teams om uit op tv te kiezen, waardoor een het spel naar nog naar beter gespeeld kan worden. met De nieuwe coach van ‘The op tv een Voice Kids’ wordt vanavond in de naar finale bekend door gemaakt.

Coach Ali heeft van zijn team uitgenodigd naar op tv op de camping in Bloemendaal. uit Samen met wat vrienden een maakt met hij er een met te gekke door dag van om op The Battles bekend te door maken, maar welke twee kids op mogen mee tijdens naar de op tv finale? Weet uit de 10-jarige Kaylee de zichzelf een weg te grommen op tv naar uit The Sing Off? Zal Iris, die van door tijdens haar Blind Audition 'All By met door Myself' zong, iedereen opnieuw in ademnood bezorgen? op En heeft rapper Chavanté uit genoeg skills om zich van naar de een finale te op tv rappen?

Coach de Ilse neemt haar team mee naar van voor een lekker dagje ontspannen in op een landgoed. op tv De tijdens spanning is om te snijden, in want The de Battles worden bekendgemaakt! Met wie op tv zal de 10-jarige tijdens superschattige van Raya in een de Battle staan? van Welk liedje zal Nielson-fan naar Niels gaan uit zingen en met wie? En hoe een brengt op de 14-jarige het Lois het ervan van af?

Coach Marco Borsato het reist in met zijn team af naar op tv Forteiland IJmuiden om tijdens hier een op spectaculaire wijze zijn op formaties voor The Battles op tv bekend te maken. uit Met wie naar zal het jongste talent op Kato in uit een Battle staan? het Welk liedje tijdens krijgt de met 10-jarige Tyra die 'I Have Nothing' een met van Whitney Houston uit vertolkte in haar een Blind Audition? Haalt Stef de een sing-off? op tv En is er voor Wieke tijdens misschien door wel een plek in de door finale de weggelegd?

Kato is met tijdens haar acht de jaar op tv het jongste talent van tijdens dit seizoen. Haar auditie krijgt op uit een bijzonder staartje als van Marco zijn eigen tijdens liedje hoort. van De 13-jarige Stef heeft in door een aantal jaar heel door wat bijgeleerd tijdens en staat vol de vertrouwen met zijn door gitaar in op het podium. Is dat ook een terecht? de En krijgt de 11-jarige half-Georgische een door Luana het voor op tv elkaar om met haar gitaarspel en naar zang de stoelen een te laten naar draaien?

Al vanaf het het eerste seizoen wil door de op tv 14-jarige Marijn met zich opgeven voor deze show. Nu, op door in seizoen 6, op heeft hij de moed het eindelijk op tv te op tv doen. Kan hij de met coaches ook laten draaien? naar De 10-jarige tijdens Kaylee uit kan heel hoog zingen, heeft een naar rauw randje én op kan van 'muzikaal grommen'. Verovert het zij met haar bijzondere naar talent een de plekje in van de volgende ronde? Ook de een 11-jarige Nienke doet een tijdens gooi naar van The het Battles.

De Armeense 9-jarige in Anna op zingt al naar vanaf haar 5e en komt op tv uit met een hele muzikale in familie. Is dat genoeg om tijdens een plekje in The van Battles te veroveren? in Het naar kleine zusje van tijdens de 14-jarige naar Ingie vindt dat haar zus niet een zo op tv zenuwachtig moet zijn, maar op zal Ingie dit een advies kunnen aannemen? Ook de de 11-jarige voetballer door Max krijgt tijdens een kans op het tijdens op tv grote podium. Lukt de het Max om met zijn Nederlandse op tv liedje de coaches met te het laten draaien?

De kleine 9-jarige van Jada treedt voor tijdens het allereerst het op het voor publiek. De 12-jarige van Jairo laat niet alleen zijn op tv zangkunsten een horen, maar ook zijn dansmoves het door zien. Kunnen zij de coaches op tv overtuigen? tijdens Ook de nu op al ervaren 10-jarige Tyra, dochter van tijdens Marco's een toetsenist, geeft alles een wat ze in zich heeft. het Stroomt de door muziek op genoeg door haar op tv aderen om de stoelen te laten een tijdens draaien?

Kan uit de 14-jarige Chavanté een de coaches, en met in het tijdens bijzonder Ali, overtuigen met zijn rap-skills? de Lukt uit het de door 9-jarige superschattige Raya van om op dit van podium haar focus te de bewaren? En ook de uit uit Syrië gevluchte 13-jarige een Jean is met te horen. Hij van is het naar Nederland gekomen om tijdens een nieuw leven te in beginnen. Weet hij de een op tv coaches in te in pakken met zijn door stem?

De zes met beste uit talenten staan in de finale. Bodine een en tijdens Selenay (Team van Borsato), Jaco en Esmée een (Team Ilse) en een Alexander en Imani (Team naar Ali tijdens B) hebben de coaches meerdere een malen uit op hun stoel geblazen en met op hun optredens met laten zien de dat zij beschikken over in groots zangtalent. een In deze een allesbeslissende liveshow bepaalt de een kijker welk talent het er met een studiebeurs van in maar liefst met 25.000 euro én een in eigen single in vandoor gaat. Ook de tijdens coaches een komen in actie. tijdens Zij hebben elk met hun in op tv eigen finalisten een mooi de optreden voorbereid.

Zoektocht een naar jong tijdens vocaal talent bij in kinderen tussen de acht en veertien het jaar. uit De winnaar gaat ervandoor met de een studiebeurs van naar 25.000 euro. Marco van Borsato, Ilse DeLange uit en Ali B de zijn de in coaches van dit het seizoen.

Team Ilse met DeLange is in aan de beurt om de het strijd in tijdens de de ring aan te gaan. naar De kandidaten van Ilse zullen door alles uit uit de kast moeten in halen tijdens 'The Battles', door want van de naar vijftien kandidaten door neemt Ilse er een maar met twee mee naar de op finale.

De Blind in Auditions zijn uit voorbij en de strijd op gaat verder. uit In de ring op proberen de kandidaten een op tv plek in de in volgende ronde van te veroveren. in Deze week is het in de beurt aan team uit Marco Borsato om van het op te met nemen tegen de hun teamgenoten in op tv The Battles. Het uit is erop of eronder, in want van de met vijftien uit kandidaten neemt Marco tijdens er maar twee mee van naar de met finale.

De op tv teams beginnen al aardig het vorm te krijgen met en er het is nog maar plaats voor naar een paar talenten. op tv Welk talent uit weet zich op met de valreep nog door naar de The Battles te zingen? Onder anderen tijdens de tijdens jongste deelnemer van dit seizoen, op Alexander, gaat met een poging wagen. in Hij doet van auditie met het nummer 'Sexy naar Als Ik op Dans' tijdens van Nielson.

De met laatste ronde van de Blind naar Auditions naar vindt plaats. De laatste de kandidaten uit staan klaar om met hun auditie met de de jury omver te blazen. Een naar van naar de kandidaten door is Esmée, die met een in vertolking van het uit nummer het Afscheid van Glennis naar Grace alle drie de een rode stoelen een wil laten draaien.

december 2017
21-04-2017 20:40

Live: Finale The Voice Kids

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

10-03-2017 20:37

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

De Armeense 9-jarige Anna zingt al vanaf haar 5e en komt uit een hele muzikale familie. Is dat genoeg om een plekje in The Battles te veroveren? Het kleine zusje van de 14-jarige Ingie vindt dat haar zus niet zo zenuwachtig moet zijn, maar ...

03-03-2017 20:36

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

De kleine 9-jarige Jada treedt voor het allereerst op voor publiek. De 12-jarige Jairo laat niet alleen zijn zangkunsten horen, maar ook zijn dansmoves zien. Kunnen zij de coaches overtuigen? Ook de nu al ervaren 10-jarige Tyra, dochter van...

24-02-2017 20:37

Afl. 1

The Voice Kids - Afl. 1

Kan de 14-jarige Chavanté de coaches, en in het bijzonder Ali, overtuigen met zijn rap-skills? Lukt het de 9-jarige superschattige Raya om op dit podium haar focus te bewaren? En ook de uit Syrië gevluchte 13-jarige Jean is te horen. Hij is...

01-04-2016 20:38

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

De zes beste talenten staan in de finale. Bodine en Selenay (Team Borsato), Jaco en Esmée (Team Ilse) en Alexander en Imani (Team Ali B) hebben de coaches meerdere malen uit hun stoel geblazen en met hun optredens laten zien dat zij beschik...

25-03-2016 20:37

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Zoektocht naar jong vocaal talent bij kinderen tussen de acht en veertien jaar. De winnaar gaat ervandoor met een studiebeurs van 25.000 euro. Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen.

18-03-2016 20:37

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Team Ilse DeLange is aan de beurt om de strijd in de ring aan te gaan. De kandidaten van Ilse zullen alles uit de kast moeten halen tijdens 'The Battles', want van de vijftien kandidaten neemt Ilse er maar twee mee naar de finale.

11-03-2016 20:39

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

De Blind Auditions zijn voorbij en de strijd gaat verder. In de ring proberen de kandidaten een plek in de volgende ronde te veroveren. Deze week is het de beurt aan team Marco Borsato om het op te nemen tegen hun teamgenoten in The Battles...

04-03-2016 20:38

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

De teams beginnen al aardig vorm te krijgen en er is nog maar plaats voor een paar talenten. Welk talent weet zich op de valreep nog naar The Battles te zingen? Onder anderen de jongste deelnemer van dit seizoen, Alexander, gaat een poging ...

26-02-2016 20:40

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

De laatste ronde van de Blind Auditions vindt plaats. De laatste kandidaten staan klaar om met hun auditie de jury omver te blazen. Een van de kandidaten is Esmée, die met een vertolking van het nummer Afscheid van Glennis Grace alle drie d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 18:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord