Programma gemist?

De door eerste liveshow in van de talentenjacht uit The Voice Kids is uit direct de finale. Na op de Sing-Offs hebben de naar coaches, Douwe uit Bob, op Marco Borsato, Ilse naar DeLange en Ali door B, gekozen welk talent zij de meenemen naar de finale. Eefje het (Team Ilse), Kaylee tijdens een (Team Douwe Bob), een Stella (Team Ali) en uit Yosina (Team Borsato) zijn tijdens na acht weken overgebleven op tv en bestijgen in van de finale op tv het podium maar liefst met vier een keer. De talenten openen op tv gezamenlijk de show, waarna ze tijdens op tv ieder solo op het het podium verschijnen. Samen met het bekende Nederlandse artiesten tijdens zingen in ze daarna een uit duet. Eefje gaat in het duet met Jim van tijdens der Zee, Kaylee staat met op het het podium met Guus Meeuwis, tijdens Stella de zingt samen tijdens met Sharon Doorson, en Yosina zingt het naar de sterren van de hemel door met Maan. De finale van eindigt met met een primeur. Alle talenten een komen nog een een keer van terug en zingen op een een bestaande de melodie een speciaal voor tijdens hun geschreven persoonlijk de liedje. Onder anderen het 'Dromen naar zijn bedrog'-schrijver Han door Kooreneef nam een songtekst voor naar zijn rekening. De uit talenten ontvangen na de tijdens optredens feedback van de met coaches, wie tijdens er tijdens met de winst op tv vandoor gaat wordt bepaald door uit de kijker door die gedurende de uitzending kan met stemmen. De tijdens winnaar gaat naar huis een met in een studiebeurs van 25.000 euro de en mag een van single opnemen. De presentatie in is in handen tijdens van op tv Wendy van Dijk en Martijn een Krabbé. op Bekijk de in spetterende promo voor op de finale op tijdens gids.tv/v7087/finale-the-voice-kids.

Na vijf blind naar auditions van en twee door battles is het eindelijk tijd uit voor uit de sing-off-battle-uitzending! Welke talenten tijdens mogen door op tv naar de finale de en maken dus kans op een de op studiebeurs van 25.000 naar euro?

Zoektocht naar in jong uit vocaal talent. Douwe de Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange op en Ali B naar zijn op de coaches van dit seizoen. Wendy uit van Dijk en tijdens het Martijn Krabbé presenteren een de show.

Na vijf uit blind auditions in is het de vanavond tijd voor de eerste battle-uitzending van van tijdens The Voice Kids. het Welke talenten mogen door door naar uit de sing-off en maken een kans van op door een plek in de op tv finale? Douwe Bob, op Marco tijdens Borsato, Ilse DeLange en Ali de B een zijn de coaches van dit seizoen. van Wendy met van Dijk tijdens en Martijn Krabbé op tv presenteren de show. The Voice Kids is uit elke vrijdag op om 20:30 uit uur te zien op RTL door 4. Kinderen van tussen de acht en veertien in jaar hebben naar zich de afgelopen de weken geïntroduceerd in vijf tijdens blind in auditions. Na drie op battle-uitzendingen en een zeer de spannende sing-off kunnen ze tijdens zich van kwalificeren voor de van finale. Dan wordt door bekend wie zich op winnaar mag noemen op tv en ervandoor uit gaat met de felbegeerde studiebeurs van van op tv 10.000 euro.

Zoektocht het naar jong naar vocaal talent. Douwe Bob, met Marco Borsato, Ilse DeLange en uit Ali B op tv zijn de coaches van van dit seizoen. Wendy naar naar van Dijk en Martijn Krabbé de presenteren de in show.

Zoektocht naar jong naar vocaal in talent. Douwe Bob, Marco Borsato, in Ilse met DeLange en tijdens Ali B zijn het de coaches van dit seizoen. Wendy door van Dijk in en Martijn tijdens Krabbé presenteren de met show.

Zoektocht tijdens naar jong vocaal talent. op Douwe Bob, van Marco Borsato, Ilse DeLange naar en Ali B naar zijn de met coaches van dit seizoen. Wendy uit van Dijk het en Martijn Krabbé op tv presenteren de van show.

Zoektocht de naar jong vocaal met talent. Douwe de Bob, Marco Borsato, Ilse op DeLange en het Ali B zijn de coaches op tv van dit seizoen. Wendy een van van Dijk en Martijn met Krabbé presenteren in de show.

Vanavond start het door zevende seizoen van uit The op Voice Kids, de door talentenjacht voor jong in vocaal talent. De een uitzendingen zijn iedere vrijdag uit om 20:30 uur op tv te zien naar op RTL 4. In het uit zevende seizoen van The van Voice Kids neemt de het voor het eerst in naar de geschiedenis van het het programma een een vierde coach uit plaats in de draaiende de stoelen. Namelijk niemand minder dan op Douwe Bob. Hij tijdens zal, net als met Ali het B, Ilse Delange en van Marco Borsato, door alles op alles zetten de om de jonge talenten in in tijdens zijn team te krijgen. Zoals uit Douwe Bob zelf een zegt: tijdens "Ik ben hier gekomen met tijdens van één missie en in dat is winnen!" Met de naar komst van Douwe op tv is de strijd naar tussen de coaches intenser dan uit ooit. uit Ze gooien van alles in de strijd om op tv de schattige en stoere een op tv talentjes voor zich te winnen. Zo uit de probeert Douwe Bob één van de door met kids te overtuigen op om in zijn uit team te komen door het voor te stellen haar uit de komende dagen uit naar school een te brengen. Ook springen de in coaches het podium tijdens op om met mee te zingen van met Hotel California en het van swingen zij uitbundig mee de op een vertolking van het op tv nummer op Faith. Dit uit seizoen doet er ook naar een dochter van een van bekend The Voice-gezicht mee. De op presentatie het is dit jaar wederom in de handen van tijdens het bekende een Voice-duo Wendy van Dijk een en uit Martijn Krabbé. Jamai de zal weer verschillende kinderen een overvallen met een ticket het voor op de Blind Auditions. naar Zo verrast hij één een van de in kids door als invalleraar naar voor haar klas te verschijnen. op De talenten zullen van zich via tijdens vier Blind Auditions, drie met Battles en één de Sing-off op tv naar de live finale proberen met van te knokken, waar de overgebleven tijdens talentjes zullen in strijden voor een studiebeurs een ter waarde van 25.000 naar van euro. De live finale van uit The op Voice Kids zal plaatsvinden op 20 het in april.

Vanavond is door de finale van The de Voice tijdens Kids 2017. Anna uit (10) en in Iris (15) (Team tijdens Ali), Raya (10) uit en Thijs (12) van (Team Ilse) en door Merle (14) en Noa uit (14) (Team Marco) staan te met popelen op om voor op tv de laatste keer alles in de naar strijd te tijdens gooien. Het lot van van de talenten op ligt de hele de avond in handen van door uit de kijker. Alle talenten in zingen een solo-nummer en daarna met nog een tijdens nummer naar met hun teamgenootje en coach. met Hierna valt er uit per door team één talent af. uit De overgebleven talenten op zingen alle op drie nog een nummer. Wie weet op op tv de kijkers te overtuigen? uit Wie mag zich ‘The uit Voice Kids’ door 2017 en gaat met op een bokaal én de een studiebeurs naar van € met 10.000 naar huis? En wie door wordt de nieuwe coach op van het ‘The Voice Kids’? De door afgelopen weken tijdens hebben ‘The Voice van Kids’ de harten van Nederland gestolen. het Vanavond komt het tijdens van zesde seizoen van deze de talentshow tot een spannende ontknoping. de Met de uit finale nog in het uit verschiet, loopt door de met nieuwe lichting zich al warm op tv voor het komende tijdens seizoen. En dat zevende met van seizoen wordt hoe dan ook uit een uit bijzondere. Voor het eerst naar in de geschiedenis van in het programma zullen een er uit namelijk niet drie, op maar vier afzonderlijke coaches plaatsnemen naar in de tijdens draaiende stoelen. De naar huidige bezetting van de rode zetels het blijft ook volgend met jaar zitten, een alleen schuift van er een het nieuwe collega-coach aan. Ali B, Ilse van DeLange en door Marco Borsato zijn dolgelukkig de met het de komst van op tv de vierde door coach en noemen deze op tv coach een echte een muzikale toevoeging binnen op hun speelveld. uit Met de komst van tijdens de nieuwe coach in het op tv door programma hebben de kids nu door vier teams een om uit door te kiezen, waardoor door het spel nog beter gespeeld kan van worden. De nieuwe naar een coach van ‘The Voice Kids’ wordt de vanavond op tv in de finale bekend de gemaakt.

Coach Ali heeft in op zijn team uitgenodigd op de met camping in op Bloemendaal. Samen met wat vrienden uit maakt hij er een op tv een te gekke dag het van om The Battles bekend een te maken, maar door welke twee het kids met mogen mee naar van de finale? Weet de op tv 10-jarige Kaylee zichzelf het een weg de te grommen naar The Sing tijdens Off? Zal Iris, de die tijdens haar naar Blind Audition 'All van By Myself' zong, van iedereen opnieuw ademnood bezorgen? uit En naar heeft rapper Chavanté in genoeg skills om op tv zich naar de van finale te de rappen?

Coach Ilse neemt tijdens haar team mee naar voor door een lekker dagje ontspannen de op een een landgoed. De spanning is om naar te snijden, want op The met Battles worden tijdens bekendgemaakt! Met wie zal de uit 10-jarige door superschattige Raya in een Battle staan? een Welk liedje van zal in Nielson-fan Niels gaan zingen en met uit uit wie? En hoe brengt de 14-jarige op Lois van het ervan uit af?

Coach door Marco Borsato reist naar met zijn team het af naar Forteiland IJmuiden om de hier uit op spectaculaire wijze zijn formaties met voor The op tv Battles uit bekend te maken. met Met wie zal het door jongste talent Kato een in een Battle in staan? Welk liedje krijgt de een 10-jarige Tyra een die 'I Have het Nothing' van Whitney Houston met vertolkte naar in haar Blind Audition? Haalt tijdens een Stef de sing-off? En is op er voor Wieke misschien met wel op een plek met in de finale een weggelegd?

Kato het is met haar een acht jaar het jongste een talent van met dit seizoen. tijdens Haar auditie krijgt een een bijzonder staartje in als Marco zijn eigen liedje hoort. de De 13-jarige op tv Stef heeft in een in aantal jaar heel op wat bijgeleerd en een staat vol vertrouwen naar met van zijn gitaar op het podium. op Is dat ook naar op tv terecht? En krijgt de uit 11-jarige half-Georgische Luana het in voor naar elkaar om met haar op gitaarspel en een zang de stoelen te met laten draaien?

Al vanaf het op eerste seizoen wil uit tijdens de 14-jarige Marijn zich de opgeven voor deze het show. Nu, in seizoen 6, in het heeft hij de op tv moed het eindelijk te doen. door Kan hij de tijdens coaches ook uit laten draaien? De 10-jarige Kaylee in kan heel hoog door zingen, heeft de een rauw randje én de kan van 'muzikaal grommen'. Verovert van zij met haar bijzondere tijdens talent een plekje op tv in de volgende in ronde? tijdens Ook de 11-jarige op Nienke doet een gooi naar uit The in Battles.

augustus 2018
20-04-2018 20:39

Live: Finale The Voice Kids

The Voice Kids - Live: Finale The Voice Kids

De eerste liveshow van de talentenjacht The Voice Kids is direct de finale. Na de Sing-Offs hebben de coaches, Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B, gekozen welk talent zij meenemen naar de finale. Eefje (Team Ilse), Kaylee (Tea...

13-04-2018 20:32

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Na vijf blind auditions en twee battles is het eindelijk tijd voor de sing-off-battle-uitzending! Welke talenten mogen door naar de finale en maken dus kans op de studiebeurs van 25.000 euro?

06-04-2018 20:31

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

30-03-2018 20:31

The Voice Kids: eerste battles

The Voice Kids - The Voice Kids: eerste battles

Na vijf blind auditions is het vanavond tijd voor de eerste battle-uitzending van The Voice Kids. Welke talenten mogen door naar de sing-off en maken een kans op een plek in de finale? Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de...

23-03-2018 20:32

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

16-03-2018 20:33

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

09-03-2018 20:31

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

02-03-2018 20:30

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

23-02-2018 20:30

Terug: The Voice Kids

The Voice Kids - Terug: The Voice Kids

Vanavond start het zevende seizoen van The Voice Kids, de talentenjacht voor jong vocaal talent. De uitzendingen zijn iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. In het zevende seizoen van The Voice Kids neemt voor het eerst in de geschi...

21-04-2017 20:40

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Vanavond is de finale van The Voice Kids 2017. Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om voor de laatste keer alles in de strijd te gooien. Het lot va...

14-04-2017 20:40

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

07-04-2017 20:41

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

31-03-2017 20:40

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

24-03-2017 20:36

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

17-03-2017 20:30

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord