Programma gemist?

Zoektocht een naar jong vocaal uit talent. Na vijf blind naar auditions, twee battles op en op de sing-off is het uit eindelijk tijd voor de finale! door het De finalistes staan solo uit op het podium, maar zingen naar ook een een duet op met een bekende artiest. met Eefje gaat in duet met uit Jim van der door Zee, Kaylee met staat op het het podium met met Guus Meeuwis, Stella zingt de samen een met Sharon Doorson en Yosina zingt naar de sterren een van op tv de hemel met Maan. Wie zal door de winnaar op tv worden van naar 'The Voice Kids' 2018 tijdens en naar huis van gaan met de studiebeurs van van 25.000 van euro?

Na op vijf blind auditions naar en twee battles door is het eindelijk op tv tijd voor de sing-off-battle-uitzending! naar Welke talenten mogen tijdens door in naar de finale en uit maken dus kans uit op de studiebeurs van 25.000 de op tv euro?

Zoektocht naar jong van vocaal talent. tijdens Douwe een Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en de Ali B zijn de de coaches de van de dit seizoen. Wendy van Dijk het en Martijn Krabbé de presenteren de tijdens show.

Zoektocht naar de jong vocaal talent. tijdens Na vijf van blind auditions met is het eindelijk naar tijd voor de eerste battle-uitzending! Welke het talenten mogen door op tv naar de uit sing-off en door maken een een kans op een plek in tijdens de finale, en dus naar op tv op de studiebeurs van uit 25.000 euro?

Zoektocht naar jong op vocaal naar talent. Douwe Bob, van Marco Borsato, Ilse DeLange en van Ali B zijn het naar de coaches van dit op tv seizoen. Wendy van Dijk naar en Martijn uit Krabbé presenteren de naar show.

Zoektocht naar op jong in vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, naar Ilse DeLange een en Ali op B zijn de coaches van naar dit seizoen. naar Wendy van in Dijk en Martijn tijdens Krabbé presenteren naar de show.

Zoektocht naar jong op de vocaal talent. Douwe Bob, op Marco Borsato, naar Ilse DeLange en Ali B door zijn de tijdens coaches van dit seizoen. Wendy van op van Dijk en Martijn Krabbé presenteren van de de show.

Zoektocht met naar jong vocaal van talent. Douwe Bob, in Marco Borsato, Ilse DeLange een en in Ali B zijn de met coaches van op tv dit seizoen. Wendy van Dijk en een Martijn Krabbé het presenteren de de show.

Een op tv flink aantal uit kids brengen hun op zangtalent ten gehore. Voor wie gaan de met de coaches draaien? Is uit het voor de door 14-jarige Sterre, die wij al de het vaker op televisie van voorbij hebben zien komen? in Of is het door voor de 8-jarige Anne, door die de schrikt van op de haar leven krijgt door als Jamai als in invalleraar voor haar klas op staat? En het hoe doet de nieuwe coach door Douwe Bob door het eigenlijk?

Na vijf afleveringen tijdens met Blind Auditions de bleven er drie naar in teams over waar via The op tv Battles het en Sing Off is op tv uitgemaakt welke zes talenten het zichzelf de finalisten van de door 'The Voice Kids' 2017 mogen noemen. het van Zal coach Marco met de Merle en tijdens Noa weer een seizoen kunnen winnen? op Zal coach Ilse met met met Raya en met Thijs als finalisten van er voor de in tweede keer op rij met door de winst vandoor op tv gaan? Of zal op tv coach Ali, met Anna uit op en Iris in de finale, tijdens voor het eerst de in overwinning op tijdens zijn door naam kunnen schrijven?

Coach de Ali heeft zijn team uitgenodigd naar uit op de camping in Bloemendaal. de Samen met tijdens wat vrienden naar maakt hij er een te met gekke de dag van om The Battles bekend op tv te maken, een maar welke twee op kids mogen door mee naar de finale? Weet in uit de 10-jarige Kaylee zichzelf een op weg te grommen naar door op tv The Sing Off? Zal naar Iris, die door tijdens haar Blind Audition 'All op tv By door Myself' zong, iedereen tijdens opnieuw ademnood bezorgen? En tijdens heeft rapper Chavanté het genoeg skills om zich in naar de finale te in door rappen?

Coach uit Ilse neemt haar team met mee in voor een lekker van dagje ontspannen op een landgoed. De in door spanning is om te snijden, want de The Battles worden met bekendgemaakt! het Met wie naar zal de 10-jarige in superschattige Raya in naar een Battle staan? op Welk liedje zal Nielson-fan Niels uit gaan zingen en met op wie? En het hoe brengt de 14-jarige van Lois het het ervan uit af?

Coach Marco van Borsato reist met zijn op team af naar naar Forteiland IJmuiden om het naar hier op spectaculaire met wijze zijn formaties voor naar The Battles uit bekend te maken. op Met wie zal het jongste talent naar Kato met in een met Battle staan? Welk tijdens liedje krijgt de 10-jarige door Tyra die uit 'I Have Nothing' van Whitney uit Houston vertolkte in naar haar Blind tijdens Audition? Haalt Stef de sing-off? naar in En is er in voor Wieke misschien wel in een plek met in de finale op tv weggelegd?

Kato is met van haar acht jaar het het jongste van talent op tv van dit seizoen. Haar uit auditie krijgt een bijzonder staartje het als Marco uit zijn eigen de liedje hoort. De 13-jarige Stef uit in heeft in een een aantal jaar heel door wat bijgeleerd en op tv staat vol vertrouwen een met zijn gitaar met op het podium. Is op tv dat ook in terecht? En krijgt de 11-jarige in half-Georgische Luana tijdens het voor de elkaar om met haar gitaarspel en tijdens zang de stoelen van te de laten draaien?

Al vanaf het op eerste het seizoen wil de 14-jarige op tv Marijn zich opgeven voor met deze show. Nu, de in seizoen in 6, heeft hij door de door moed het eindelijk te met doen. Kan hij de coaches tijdens ook laten draaien? op tv op De 10-jarige Kaylee kan heel hoog door zingen, heeft een in rauw in randje én kan 'muzikaal grommen'. naar Verovert zij in met haar de bijzondere talent een tijdens plekje in de met volgende ronde? op tv Ook de 11-jarige met Nienke doet een gooi naar uit The een Battles.

november 2018
21-04-2018 17:53

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Zoektocht naar jong vocaal talent. Na vijf blind auditions, twee battles en de sing-off is het eindelijk tijd voor de finale! De finalistes staan solo op het podium, maar zingen ook een duet met een bekende artiest. Eefje gaat in duet met J...

14-04-2018 17:58

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Na vijf blind auditions en twee battles is het eindelijk tijd voor de sing-off-battle-uitzending! Welke talenten mogen door naar de finale en maken dus kans op de studiebeurs van 25.000 euro?

07-04-2018 17:59

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

31-03-2018 17:56

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Zoektocht naar jong vocaal talent. Na vijf blind auditions is het eindelijk tijd voor de eerste battle-uitzending! Welke talenten mogen door naar de sing-off en maken een kans op een plek in de finale, en dus op de studiebeurs van 25.000 eu...

24-03-2018 18:00

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

17-03-2018 18:07

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

10-03-2018 18:04

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

03-03-2018 18:00

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

24-02-2018 18:05

Afl. 1

The Voice Kids - Afl. 1

Een flink aantal kids brengen hun zangtalent ten gehore. Voor wie gaan de coaches draaien? Is het voor de 14-jarige Sterre, die wij al vaker op televisie voorbij hebben zien komen? Of is het voor de 8-jarige Anne, die de schrikt van haar le...

22-04-2017 18:07

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Na vijf afleveringen met Blind Auditions bleven er drie teams over waar via The Battles en Sing Off is uitgemaakt welke zes talenten zichzelf de finalisten van 'The Voice Kids' 2017 mogen noemen. Zal coach Marco met Merle en Noa weer een se...

15-04-2017 18:08

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

08-04-2017 18:08

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

01-04-2017 18:08

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

25-03-2017 18:09

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

18-03-2017 18:10

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord