Programma gemist?

Zoektocht in naar jong vocaal talent. uit Na vijf de blind auditions, twee battles en met de sing-off op is het naar eindelijk tijd voor de van finale! De finalistes staan de solo op een het door podium, maar zingen ook een uit duet uit met een bekende artiest. Eefje van gaat in van duet met Jim de van der Zee, tijdens Kaylee staat op het op podium met Guus op tv Meeuwis, op Stella zingt samen met Sharon de Doorson en door Yosina zingt de sterren van een de hemel in met Maan. Wie zal uit op tv de winnaar worden van 'The Voice de op Kids' 2018 en naar huis gaan het met de in studiebeurs van 25.000 het euro?

Na vijf in blind auditions en door twee battles is het uit eindelijk tijd voor een de sing-off-battle-uitzending! door Welke talenten mogen door op tv naar de met finale en maken dus naar kans op van de studiebeurs door van 25.000 op tv euro?

Zoektocht uit naar jong vocaal van talent. Douwe Bob, met Marco Borsato, van Ilse DeLange en Ali van B zijn de naar coaches van dit seizoen. Wendy van van Dijk naar en Martijn Krabbé in presenteren de tijdens show.

Zoektocht de naar jong vocaal met talent. Na vijf naar blind auditions de is het eindelijk tijd naar voor de eerste naar battle-uitzending! Welke talenten mogen een door naar op de sing-off het en maken een kans op naar een door plek in de finale, het en dus op de het studiebeurs van 25.000 naar euro?

Zoektocht van naar jong het vocaal talent. Douwe Bob, Marco van Borsato, met Ilse DeLange en Ali B van zijn de coaches van met door dit seizoen. Wendy van Dijk en het Martijn Krabbé presenteren in de een show.

Zoektocht tijdens naar jong vocaal talent. Douwe het van Bob, Marco Borsato, van Ilse DeLange en Ali door B zijn door de coaches van door dit seizoen. Wendy van van Dijk en Martijn Krabbé op presenteren de de show.

Zoektocht op naar jong vocaal talent. Douwe uit Bob, Marco met Borsato, op tv Ilse DeLange en Ali met B zijn de van coaches van dit seizoen. Wendy in van op Dijk en Martijn Krabbé op presenteren de tijdens show.

Zoektocht naar jong de vocaal talent. Douwe het Bob, Marco Borsato, op Ilse DeLange op tv en Ali de B zijn de coaches op tv van tijdens dit seizoen. Wendy van Dijk en tijdens een Martijn Krabbé presenteren de tijdens show.

Een flink met aantal door kids brengen hun zangtalent ten gehore. tijdens het Voor wie gaan de naar coaches draaien? Is het voor van de 14-jarige in Sterre, die wij al uit vaker met op televisie op voorbij hebben zien komen? tijdens Of is naar het voor de 8-jarige Anne, naar die de schrikt uit van haar leven krijgt uit als Jamai als het invalleraar voor een haar klas uit staat? En hoe tijdens doet de nieuwe coach Douwe een Bob tijdens het eigenlijk?

Na vijf met afleveringen met het Blind Auditions op bleven er drie teams op over waar via The met Battles en door Sing Off is de uitgemaakt welke door zes talenten zichzelf de finalisten van uit een 'The Voice Kids' 2017 mogen noemen. van Zal coach het Marco met Merle het en Noa weer een het seizoen kunnen een winnen? Zal op coach Ilse met Raya tijdens en Thijs als finalisten van er op tv voor de tweede van keer op rij op met de winst vandoor tijdens gaan? de Of zal coach Ali, met Anna de en Iris de in uit de finale, voor het naar eerst de naar overwinning op zijn naam door kunnen schrijven?

Coach Ali met heeft zijn door team uitgenodigd op van de camping op in Bloemendaal. Samen met wat vrienden op maakt van hij er een met te gekke dag van tijdens om The Battles bekend naar een te maken, maar het welke twee kids mogen mee van naar de in finale? Weet de 10-jarige Kaylee tijdens zichzelf een naar weg te grommen naar op The Sing Off? met Zal Iris, tijdens die tijdens haar Blind van Audition 'All uit By Myself' zong, iedereen op tv opnieuw ademnood op tv bezorgen? En heeft rapper van op tv Chavanté genoeg skills om een zich naar de finale op te op tv rappen?

Coach Ilse op neemt haar team de mee voor een lekker van dagje ontspannen op op een landgoed. De naar spanning door is om te snijden, met want The naar Battles worden bekendgemaakt! een Met wie zal tijdens de 10-jarige superschattige Raya door in met een Battle staan? Welk liedje zal in Nielson-fan Niels gaan van zingen en met met wie? een En hoe brengt de 14-jarige op Lois in het ervan door af?

Coach Marco Borsato op tv reist met door zijn team op af naar door Forteiland IJmuiden om hier op van spectaculaire wijze van zijn formaties voor uit The Battles bekend te maken. met Met wie het zal een het jongste talent Kato de in een Battle een staan? Welk door liedje krijgt de 10-jarige een Tyra die 'I uit Have Nothing' met van Whitney Houston op vertolkte in haar Blind Audition? Haalt door Stef de sing-off? naar En is met er voor Wieke misschien van wel een plek op in de door finale van weggelegd?

Kato is met het haar acht op jaar het jongste op talent het van dit seizoen. op Haar auditie krijgt een bijzonder het staartje door als Marco zijn tijdens eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef in op heeft in een een aantal jaar heel door wat bijgeleerd en uit staat vol vertrouwen met zijn gitaar uit op het op tv podium. Is dat in ook terecht? En van krijgt de 11-jarige een half-Georgische tijdens Luana het voor de elkaar om met haar met gitaarspel en op tv zang de stoelen te de laten draaien?

Al op vanaf het eerste seizoen een wil de 14-jarige op Marijn naar zich opgeven voor op tv deze show. Nu, in seizoen 6, van in heeft hij de moed het door eindelijk te doen. Kan het hij de in coaches op tv ook laten draaien? een De 10-jarige Kaylee kan heel op tv hoog zingen, heeft een met rauw een randje én kan in 'muzikaal grommen'. Verovert zij met uit haar de bijzondere talent een in plekje in de uit volgende ronde? op Ook de 11-jarige Nienke een doet een de gooi naar The de Battles.

januari 2019
21-04-2018 17:53

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Zoektocht naar jong vocaal talent. Na vijf blind auditions, twee battles en de sing-off is het eindelijk tijd voor de finale! De finalistes staan solo op het podium, maar zingen ook een duet met een bekende artiest. Eefje gaat in duet met J...

14-04-2018 17:58

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Na vijf blind auditions en twee battles is het eindelijk tijd voor de sing-off-battle-uitzending! Welke talenten mogen door naar de finale en maken dus kans op de studiebeurs van 25.000 euro?

07-04-2018 17:59

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

31-03-2018 17:56

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Zoektocht naar jong vocaal talent. Na vijf blind auditions is het eindelijk tijd voor de eerste battle-uitzending! Welke talenten mogen door naar de sing-off en maken een kans op een plek in de finale, en dus op de studiebeurs van 25.000 eu...

24-03-2018 18:00

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

17-03-2018 18:07

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

10-03-2018 18:04

Afl. 3

The Voice Kids - Afl. 3

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

03-03-2018 18:00

Afl. 2

The Voice Kids - Afl. 2

Zoektocht naar jong vocaal talent. Douwe Bob, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren de show.

24-02-2018 18:05

Afl. 1

The Voice Kids - Afl. 1

Een flink aantal kids brengen hun zangtalent ten gehore. Voor wie gaan de coaches draaien? Is het voor de 14-jarige Sterre, die wij al vaker op televisie voorbij hebben zien komen? Of is het voor de 8-jarige Anne, die de schrikt van haar le...

22-04-2017 18:07

Afl. 9

The Voice Kids - Afl. 9

Na vijf afleveringen met Blind Auditions bleven er drie teams over waar via The Battles en Sing Off is uitgemaakt welke zes talenten zichzelf de finalisten van 'The Voice Kids' 2017 mogen noemen. Zal coach Marco met Merle en Noa weer een se...

15-04-2017 18:08

Afl. 8

The Voice Kids - Afl. 8

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zichzelf ee...

08-04-2017 18:08

Afl. 7

The Voice Kids - Afl. 7

Coach Ilse neemt haar team mee voor een lekker dagje ontspannen op een landgoed. De spanning is om te snijden, want The Battles worden bekendgemaakt! Met wie zal de 10-jarige superschattige Raya in een Battle staan? Welk liedje zal Nielson-...

01-04-2017 18:08

Afl. 6

The Voice Kids - Afl. 6

Coach Marco Borsato reist met zijn team af naar Forteiland IJmuiden om hier op spectaculaire wijze zijn formaties voor The Battles bekend te maken. Met wie zal het jongste talent Kato in een Battle staan? Welk liedje krijgt de 10-jarige Tyr...

25-03-2017 18:09

Afl. 5

The Voice Kids - Afl. 5

Kato is met haar acht jaar het jongste talent van dit seizoen. Haar auditie krijgt een bijzonder staartje als Marco zijn eigen liedje hoort. De 13-jarige Stef heeft in een aantal jaar heel wat bijgeleerd en staat vol vertrouwen met zijn git...

18-03-2017 18:10

Afl. 4

The Voice Kids - Afl. 4

Al vanaf het eerste seizoen wil de 14-jarige Marijn zich opgeven voor deze show. Nu, in seizoen 6, heeft hij de moed het eindelijk te doen. Kan hij de coaches ook laten draaien? De 10-jarige Kaylee kan heel hoog zingen, heeft een rauw randj...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Voice Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Voice Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Voice Kids bij The Voice Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Voice Kids. Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Voice Kids gemist

The Voice Kids is een nieuw programma, gebaseerd op The Voice Of Holland. In de show strijden kinderen tot 14 jaar om de titel The Voice Kids. Van de blind auditions tot aan de battles, alles is aanwezig in The Voice Kids.

Uitzending gemist van The Voice Kids? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord