Programma gemist?

Interview met op tv bekende en met onbekende Nederlanders over de dag op tv die van geweest is. Deze Nachtzoen van krijgen we van Therese in van van Gelder.

Interview met een bekende en uit onbekende Nederlanders de over de dag die geweest is. naar Dromen hebben om een iets te zeggen. op tv tijdens Zeker de eerste die ons door al door vroeg in de nacht overkomen van kan. Gast: pastoraal psycholoog naar Govert naar Bach.

Interview met bekende op tv op tv en onbekende Nederlanders over de dag een die een geweest is. Nu omhelst een hij met van name de met dag, maar vroeger was op dat bepaald anders: naar pianist Polo de een Haas.

Interview met in bekende en onbekende Nederlanders op over de dag een die geweest met is. Hij is zo'n tijdens liefdevolle naar nachtbraker. Als presentator van naar het op tv radioprogramma Casa Luna: programmamaker van Klaas Drupsteen.

Interview met op bekende op tv en onbekende Nederlanders over de door dag uit die geweest is. Deze de nachtzoen krijgen we van Frits het op tv Lambrechts.

juni 2021
09-03-2012 01:05

Therese van Gelder

De Nachtzoen - Therese van Gelder

Interview met bekende en onbekende Nederlanders over de dag die geweest is. Deze Nachtzoen krijgen we van Therese van Gelder.

06-03-2012 00:40

Govert Bach

De Nachtzoen - Govert Bach

Interview met bekende en onbekende Nederlanders over de dag die geweest is. Dromen hebben om iets te zeggen. Zeker de eerste die ons al vroeg in de nacht overkomen kan. Gast: pastoraal psycholoog Govert Bach.

28-02-2012 00:40

Polo de Haas

De Nachtzoen - Polo de Haas

Interview met bekende en onbekende Nederlanders over de dag die geweest is. Nu omhelst hij met name de dag, maar vroeger was dat bepaald anders: pianist Polo de Haas.

24-02-2012 00:40

Klaas Drupsteen

De Nachtzoen - Klaas Drupsteen

Interview met bekende en onbekende Nederlanders over de dag die geweest is. Hij is zo'n liefdevolle nachtbraker. Als presentator van het radioprogramma Casa Luna: programmamaker Klaas Drupsteen.

27-01-2012 01:20

Frits Lambrechts - acteur

De Nachtzoen - Frits Lambrechts - acteur

Interview met bekende en onbekende Nederlanders over de dag die geweest is. Deze nachtzoen krijgen we van Frits Lambrechts.

Je bekijkt momenteel pagina 135 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!