Programma gemist?

In in het diepst de van de nacht houdt de zon door de zich schuil, maar laat het op vuur van deze met schrijver zich als de geen ander zien. Een met gepassioneerd een pleidooi voor met het leven van de bewoners door van haar geboortegrond. Een op nachtzoen van Merel op tv van Hubatka.

Deze naar theatermaker en acteur in wist vele keren met kinderen te vermaken met de een voorstelling over in gepieker in de uit nacht. Een nachtzoen van door Susanne de Roos.

Deze in grootvader kijkt in de naar ogen van zijn kleinkinderen in in en weet: het roer moet van om. op tv Een bevlogen gesprek voor het op slapengaan. Een een nachtzoen van Sietse op tv Brouwer.

Deze universitair de docent slaakt innerlijke angstkreten naar uit als zij naar in een voertuig door kilometers het boven de uit grond de wereld rondreist. met Ze sluit de dag uit af met troostende een tips. Een de nachtzoen van Hanneke van door Eijken.

Vrouwen van die moeder worden, het krijgen de eerste jaren van het het op tv leven van hun kinderen veel in tijdens te leren en uit te doen. Volgens deze presentator op kunnen het social media een helpende hand een bieden. op tv Een nachtzoen van Lisa op tv Wade.

Een priester de die allergisch met bleek voor de hostie. Het naar verhaal van deze van naar bezielde gelovige klinkt in als de plot met van een roman, het en dat werd het door ook. Een het nachtzoen van Stefan van naar Dierendonck.

Als Dichter het des Vaderlands het toont Tsead Bruinja zich door betrokken door bij het wel en met wee van ons kikkerlandje, op tv maar in ook de wereld daarbuiten tijdens is hem naar niet onbekend. De naar klimaatproblematiek staat bovenaan zijn lijstje. Een de een nachtzoen van Tsead in Bruinja.

Het op vaderschap heeft deze van muzikant voor een de leven lang inspiratie met gebracht. Op op de late avond vertelt hij in over de thema's die blijven terugkeren. in Een nachtzoen op van theatermaker Bas naar van Nienes.

Elke van nacht kan met iets brengen dat alles dat tijdens je eerder meemaakte in met perspectief plaatst. naar Deze schrijver leerde het tijdens donker opnieuw kennen op toen zij het de uit eenzaamheid van een eiland met opzocht. Een nachtzoen in van Floor op tv Gerritsma.

De het afleiding van de met dag houdt velen door van ons vandaan bij op de dingen op tv die er echt toe doen. op de Geen wonder dat deze schrijver een het liefst in door het duister naar tijdens inspiratie zoekt. Een nachtzoen van van Mireille op Geus.

Levenswijsheid kan verstopt op tv zitten in kleine uit dingen. in Deze muzikant maakte plannen voor tijdens een onschuldige een wandeling, maar belandde met in een storm en tijdens in leerde het leven op nieuwe naar manier kennen. Een op nachtzoen van Laurens de Collée.

Klimt tijdens Wout Waanders op het de podium, dan helpt naar hij zijn gedichten door vol de bravoure de wereld in. In de in nacht uit bij het maanlicht een laat hij zijn zoekende van kant met zien.

Als kind een heeft ze een zich niet het op haar plek gevoeld. Nu weet op met deze rouwdeskundige als naar geen ander wat een mensen die iemand verloren hebben de nodig hebben. Kan zij door het geven? in Een nachtzoen van van Riet uit Fiddelaers-Jaspers.

De emancipatie de van vele bevolkingsgroepen de is in volle het gang en door blijft aandacht vragen. van Maar heeft u al in aan de emancipatie van uit moeders naar en hun baby's het gedacht? Een derde nachtzoen een van de Lisa Wade.

Na een het tragisch met ongeluk belandde deze zanger op tv met mijn zoon op de tijdens kinder-ic van in het het ziekenhuis. Hij ontdekte dat van het duister een geen troosteloze leegte hoeft te zijn. door uit Een nachtzoen van Bas van uit Nienes.

december 2019
20-09-2019 00:20

Merel Hubatka

De Nachtzoen - Merel Hubatka

In het diepst van de nacht houdt de zon zich schuil, maar laat het vuur van deze schrijver zich als geen ander zien. Een gepassioneerd pleidooi voor het leven van de bewoners van haar geboortegrond. Een nachtzoen van Merel Hubatka.

19-09-2019 01:25

Susanne Roos

De Nachtzoen - Susanne Roos

Deze theatermaker en acteur wist vele keren kinderen te vermaken met een voorstelling over gepieker in de nacht. Een nachtzoen van Susanne Roos.

17-09-2019 22:45

Sietse Brouwer

De Nachtzoen - Sietse Brouwer

Deze grootvader kijkt in de ogen van zijn kleinkinderen en weet: het roer moet om. Een bevlogen gesprek voor het slapengaan. Een nachtzoen van Sietse Brouwer.

17-09-2019 01:05

Hanneke van Eijken

De Nachtzoen - Hanneke van Eijken

Deze universitair docent slaakt innerlijke angstkreten uit als zij in een voertuig kilometers boven de grond de wereld rondreist. Ze sluit de dag af met troostende tips. Een nachtzoen van Hanneke van Eijken.

15-09-2019 00:08

Lisa Wade

De Nachtzoen - Lisa Wade

Vrouwen die moeder worden, krijgen de eerste jaren van het leven van hun kinderen veel te leren en te doen. Volgens deze presentator kunnen social media een helpende hand bieden. Een nachtzoen van Lisa Wade.

14-09-2019 00:35

Stefan van Dierendonck

De Nachtzoen - Stefan van Dierendonck

Een priester die allergisch bleek voor de hostie. Het verhaal van deze bezielde gelovige klinkt als de plot van een roman, en dat werd het ook. Een nachtzoen van Stefan van Dierendonck.

12-09-2019 23:25

Tsead Bruinja

De Nachtzoen - Tsead Bruinja

Als Dichter des Vaderlands toont Tsead Bruinja zich betrokken bij het wel en wee van ons kikkerlandje, maar ook de wereld daarbuiten is hem niet onbekend. De klimaatproblematiek staat bovenaan zijn lijstje. Een nachtzoen van Tsead Bruinja.

12-09-2019 00:05

Bas van Nienes

De Nachtzoen - Bas van Nienes

Het vaderschap heeft deze muzikant voor een leven lang inspiratie gebracht. Op de late avond vertelt hij over thema's die blijven terugkeren. Een nachtzoen van theatermaker Bas van Nienes.

10-09-2019 23:25

Floor Gerritsma

De Nachtzoen - Floor Gerritsma

Elke nacht kan iets brengen dat alles dat je eerder meemaakte in perspectief plaatst. Deze schrijver leerde het donker opnieuw kennen toen zij de eenzaamheid van een eiland opzocht. Een nachtzoen van Floor Gerritsma.

10-09-2019 00:05

Mireille Geus

De Nachtzoen - Mireille Geus

De afleiding van de dag houdt velen van ons vandaan bij de dingen die er echt toe doen. Geen wonder dat deze schrijver het liefst in het duister naar inspiratie zoekt. Een nachtzoen van Mireille Geus.

07-09-2019 23:50

Laurens Collee

De Nachtzoen - Laurens Collee

Levenswijsheid kan verstopt zitten in kleine dingen. Deze muzikant maakte plannen voor een onschuldige wandeling, maar belandde in een storm en leerde het leven op nieuwe manier kennen. Een nachtzoen van Laurens Collée.

07-09-2019 00:45

Wout Waanders

De Nachtzoen - Wout Waanders

Klimt Wout Waanders op het podium, dan helpt hij zijn gedichten vol bravoure de wereld in. In de nacht bij het maanlicht laat hij zijn zoekende kant zien.

06-09-2019 00:00

Riet Fiddelaers-Jaspers

De Nachtzoen - Riet Fiddelaers-Jaspers

Als kind heeft ze zich niet op haar plek gevoeld. Nu weet deze rouwdeskundige als geen ander wat mensen die iemand verloren hebben nodig hebben. Kan zij het geven? Een nachtzoen van Riet Fiddelaers-Jaspers.

05-09-2019 00:00

Lisa Wade

De Nachtzoen - Lisa Wade

De emancipatie van vele bevolkingsgroepen is in volle gang en blijft aandacht vragen. Maar heeft u al aan de emancipatie van moeders en hun baby's gedacht? Een derde nachtzoen van Lisa Wade.

03-09-2019 23:20

Bas van Nienes

De Nachtzoen - Bas van Nienes

Na een tragisch ongeluk belandde deze zanger met mijn zoon op de kinder-ic van het ziekenhuis. Hij ontdekte dat het duister geen troosteloze leegte hoeft te zijn. Een nachtzoen van Bas van Nienes.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!