Programma gemist?

In het het diepst van een de nacht met houdt de zon zich schuil, maar de laat het naar vuur van met deze schrijver zich als de geen ander zien. Een het met gepassioneerd pleidooi voor het leven van de de van bewoners van haar op geboortegrond. Een nachtzoen van tijdens Merel door Hubatka.

Deze op tv theatermaker en acteur wist het vele keren kinderen te door de vermaken met een voorstelling in over gepieker in de het nacht. Een nachtzoen van van Susanne het Roos.

Deze grootvader kijkt met in de op ogen van zijn kleinkinderen een en weet: het het roer van moet om. Een bevlogen gesprek tijdens van voor het slapengaan. naar Een nachtzoen van Sietse de Brouwer.

Deze een universitair docent slaakt naar innerlijke angstkreten uit als tijdens zij in een tijdens voertuig kilometers boven de van grond door de wereld het rondreist. Ze sluit de op dag af met troostende tips. op tv Een in nachtzoen van Hanneke van door Eijken.

Vrouwen die op moeder in worden, krijgen de van eerste jaren van het van leven van hun kinderen met veel te leren en door van te doen. Volgens deze op tv presentator kunnen social media naar een helpende hand bieden. een met Een nachtzoen van Lisa op Wade.

Een priester een die allergisch bleek op tv voor de hostie. Het door verhaal van deze met bezielde in gelovige klinkt als de plot het van op tv een roman, en op dat werd het ook. Een tijdens nachtzoen van naar Stefan van van Dierendonck.

Als met Dichter des van Vaderlands toont Tsead Bruinja zich op betrokken bij het wel op tv en een wee van ons kikkerlandje, op maar ook tijdens de wereld daarbuiten door is hem niet onbekend. De naar door klimaatproblematiek staat bovenaan zijn lijstje. naar Een nachtzoen in van Tsead een Bruinja.

Het vaderschap heeft door deze muzikant voor tijdens een door leven lang inspiratie gebracht. op tv Op de late avond tijdens tijdens vertelt hij over uit thema's die blijven terugkeren. uit Een nachtzoen op van theatermaker Bas van het Nienes.

Elke van nacht kan iets brengen een dat in alles dat je eerder door meemaakte in perspectief plaatst. van Deze schrijver leerde het uit donker opnieuw kennen op tv toen zij de naar eenzaamheid van op tv een eiland opzocht. op Een nachtzoen van van Floor tijdens Gerritsma.

De afleiding tijdens van naar de dag houdt velen van ons op tv vandaan bij op de met dingen die er echt toe in doen. Geen met wonder dat deze schrijver het het liefst in het door duister naar door inspiratie door zoekt. Een nachtzoen van Mireille door Geus.

Levenswijsheid op tv kan verstopt zitten met in kleine dingen. Deze een muzikant maakte in plannen voor met een onschuldige wandeling, door maar belandde in een storm en het een leerde het leven uit op nieuwe manier uit kennen. Een nachtzoen van Laurens op tv Collée.

Klimt van Wout Waanders op het podium, in dan helpt op hij zijn gedichten op vol bravoure op de wereld in. van In de nacht door bij het maanlicht op laat hij zijn zoekende kant het naar zien.

Als kind heeft op tv ze de zich niet op naar haar plek tijdens gevoeld. Nu weet deze rouwdeskundige als op tv geen ander het wat mensen die iemand van naar verloren hebben nodig door hebben. Kan zij het geven? Een op een nachtzoen van Riet van Fiddelaers-Jaspers.

De van emancipatie van het vele bevolkingsgroepen is in volle gang op en blijft aandacht tijdens vragen. op tv Maar heeft u al in aan de emancipatie van van moeders en van hun op baby's gedacht? Een op derde nachtzoen van tijdens Lisa Wade.

Na een door tragisch tijdens ongeluk belandde deze zanger met mijn van zoon op een de kinder-ic van tijdens het in ziekenhuis. Hij ontdekte in dat het duister geen troosteloze leegte een uit hoeft te zijn. Een nachtzoen op van de Bas van Nienes.

juni 2021
20-09-2019 00:20

Merel Hubatka

De Nachtzoen - Merel Hubatka

In het diepst van de nacht houdt de zon zich schuil, maar laat het vuur van deze schrijver zich als geen ander zien. Een gepassioneerd pleidooi voor het leven van de bewoners van haar geboortegrond. Een nachtzoen van Merel Hubatka.

19-09-2019 01:25

Susanne Roos

De Nachtzoen - Susanne Roos

Deze theatermaker en acteur wist vele keren kinderen te vermaken met een voorstelling over gepieker in de nacht. Een nachtzoen van Susanne Roos.

17-09-2019 22:45

Sietse Brouwer

De Nachtzoen - Sietse Brouwer

Deze grootvader kijkt in de ogen van zijn kleinkinderen en weet: het roer moet om. Een bevlogen gesprek voor het slapengaan. Een nachtzoen van Sietse Brouwer.

17-09-2019 01:05

Hanneke van Eijken

De Nachtzoen - Hanneke van Eijken

Deze universitair docent slaakt innerlijke angstkreten uit als zij in een voertuig kilometers boven de grond de wereld rondreist. Ze sluit de dag af met troostende tips. Een nachtzoen van Hanneke van Eijken.

15-09-2019 00:08

Lisa Wade

De Nachtzoen - Lisa Wade

Vrouwen die moeder worden, krijgen de eerste jaren van het leven van hun kinderen veel te leren en te doen. Volgens deze presentator kunnen social media een helpende hand bieden. Een nachtzoen van Lisa Wade.

14-09-2019 00:35

Stefan van Dierendonck

De Nachtzoen - Stefan van Dierendonck

Een priester die allergisch bleek voor de hostie. Het verhaal van deze bezielde gelovige klinkt als de plot van een roman, en dat werd het ook. Een nachtzoen van Stefan van Dierendonck.

12-09-2019 23:25

Tsead Bruinja

De Nachtzoen - Tsead Bruinja

Als Dichter des Vaderlands toont Tsead Bruinja zich betrokken bij het wel en wee van ons kikkerlandje, maar ook de wereld daarbuiten is hem niet onbekend. De klimaatproblematiek staat bovenaan zijn lijstje. Een nachtzoen van Tsead Bruinja.

12-09-2019 00:05

Bas van Nienes

De Nachtzoen - Bas van Nienes

Het vaderschap heeft deze muzikant voor een leven lang inspiratie gebracht. Op de late avond vertelt hij over thema's die blijven terugkeren. Een nachtzoen van theatermaker Bas van Nienes.

10-09-2019 23:25

Floor Gerritsma

De Nachtzoen - Floor Gerritsma

Elke nacht kan iets brengen dat alles dat je eerder meemaakte in perspectief plaatst. Deze schrijver leerde het donker opnieuw kennen toen zij de eenzaamheid van een eiland opzocht. Een nachtzoen van Floor Gerritsma.

10-09-2019 00:05

Mireille Geus

De Nachtzoen - Mireille Geus

De afleiding van de dag houdt velen van ons vandaan bij de dingen die er echt toe doen. Geen wonder dat deze schrijver het liefst in het duister naar inspiratie zoekt. Een nachtzoen van Mireille Geus.

07-09-2019 23:50

Laurens Collee

De Nachtzoen - Laurens Collee

Levenswijsheid kan verstopt zitten in kleine dingen. Deze muzikant maakte plannen voor een onschuldige wandeling, maar belandde in een storm en leerde het leven op nieuwe manier kennen. Een nachtzoen van Laurens Collée.

07-09-2019 00:45

Wout Waanders

De Nachtzoen - Wout Waanders

Klimt Wout Waanders op het podium, dan helpt hij zijn gedichten vol bravoure de wereld in. In de nacht bij het maanlicht laat hij zijn zoekende kant zien.

06-09-2019 00:00

Riet Fiddelaers-Jaspers

De Nachtzoen - Riet Fiddelaers-Jaspers

Als kind heeft ze zich niet op haar plek gevoeld. Nu weet deze rouwdeskundige als geen ander wat mensen die iemand verloren hebben nodig hebben. Kan zij het geven? Een nachtzoen van Riet Fiddelaers-Jaspers.

05-09-2019 00:00

Lisa Wade

De Nachtzoen - Lisa Wade

De emancipatie van vele bevolkingsgroepen is in volle gang en blijft aandacht vragen. Maar heeft u al aan de emancipatie van moeders en hun baby's gedacht? Een derde nachtzoen van Lisa Wade.

03-09-2019 23:20

Bas van Nienes

De Nachtzoen - Bas van Nienes

Na een tragisch ongeluk belandde deze zanger met mijn zoon op de kinder-ic van het ziekenhuis. Hij ontdekte dat het duister geen troosteloze leegte hoeft te zijn. Een nachtzoen van Bas van Nienes.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!