Programma gemist?

Voor in de een uit zijn social media een crime, voor door de ander een in door eindeloze zee aan inspiratie. in Deze Fotograaf des een Vaderlands leert scrollend de door mensensoort op dieper niveau de met kennen. Een nachtzoen van Jan Dirk op tv van tijdens der Burg.

Het naar is de droom met van menig met vrouw en man: in je eentje door op op pad en uit zien wat er gebeurt. naar Volgens deze schrijver gaat in tijdens deze droom diepe op tijdens wijsheid schuil. Een nachtzoen van Floor uit het Gerritsma.

Deze universitair docent door schuwt in in haar op tv persoonlijke leven de moeilijke tijdens vragen van het leven niet. op tv Over het uit thema 'tijd' met kan ze urenlang uit filosoferen, met een een gedicht als een gevolg. Een nachtzoen van Hanneke van in het Eijken.

Vanavond legt deze uit presentator en moeder door de van Simcha en Norah Nederland op met haar naar jongste telg uit op bed. Na een spannende door periode de breekt nu een periode een van verliefdheid aan. Een nachtzoen op tv van Lisa tijdens Wade.

Positief zijn een is een bij haar aangeboren, maar het op is uit gemakkelijker om negatief te zijn. met Je met moet in het leven van je best doen om van positief te zijn, dus naar een daar maakte ze haar eerste tijdens cabaretvoorstelling Soetopia over. Een de nachtzoen op van Soe met Nsuki.

Buiten, met haar de kind achterop de van fiets slapend met tegen haar met aan, overkwam tijdens het haar: zij, overtuigd uit atheïst; een naar gelukzalig lucide moment van in eenwording. De nacht bezorgt haar naar een goddelijke in vonk. Een nachtzoen het van Willemijn het Dicke.

Eerst achter de een schermen, van bij Zondag met Lubach, staat de hij in sinds kort zelf op een het een podium als cabaretier. Afgekeken van in zijn ouders, beiden op tv dominee, moet het altijd naar tijdens ergens over gaan. Maar dan naar grappiger natuurlijk. in Een nachtzoen op van Maarten van den met Berg.

Hij neemt mensen door mee op 'nachtsafari' in door in het donker, op zoek naar door mooie plaatjes het of hij het jaagt het noorderlicht achterna. Hij het waarschuwt uit voor lichtvervuiling in en vraagt: doe tijdens het licht maar uit. uit Een nachtzoen van de Johan van der door Wielen.

Geen naar oordeel, gewoon luisteren, een het liefst in de op tv nacht naar eenieder die een om wat voor naar reden naar dan ook niet door kan slapen. Zoals hij met zelf wakker een lag in zijn leven uit toen met het minder goed ging. Een nachtzoen op tv van Kees van van der een Staak.

Het van is avond. Ik loop naar nog een rondje voor door het slapengaan, zingt een door deze zanger. Soms is op hij verbaasd over hoe dichtbij van zijn naar eigen liedjes de komen. Niet voor niets won hij tijdens al tot twee de door keer toe de op Annie M.G. Schmidtprijs. de Een nachtzoen van Gerard van van Maasakkers.

Als hoogleraar uit psychologie roept ze van uit de daken: 'Je met bent al in mooi!' Zoals ook haar uit nieuwste boek tijdens is getiteld: in Mens ga uit van je hoofd en met in je lichaam, is tijdens haar missie. Een de nachtzoen van Liesbeth tijdens Woertman.

In zijn foto's met voor tijdens hulporganisatie Orange Babies droomt hij uit een een mooiere wereld. Nodig, een want de van nacht is soms inktzwart naar aan de andere door kant van van de wereld. Een nachtzoen een van Hans met Withoos.

Ze schildert graag naar koppen en handen. uit uit Genade is voor haar in hét woord of overgave, dat van de past zo goed met bij de nacht. Een nachtzoen door van Cobi uit van Baars.

Je naar bed vertelt jou in dat je tijdens moet slapen, maar een wat als dat niet lukt? van Stap uit er dan gewoon uit uit. De psychologie van uit de nacht de in een tweede nachtzoen van David met het Blom.

Ze kent de in Arabische van nacht in de van woestijn, buiten liggend op het het dak het van een het huis, starend naar de onmetelijke de sterrenhemel. de Wat vindt ze de nacht met mooi. Een nachtzoen een van Elisabeth van der in uit Steenhoven.

juli 2019
17-07-2019 23:15

Jan Dirk van der Burg

De Nachtzoen - Jan Dirk van der Burg

Voor de een zijn social media een crime, voor de ander een eindeloze zee aan inspiratie. Deze Fotograaf des Vaderlands leert scrollend de mensensoort op dieper niveau kennen. Een nachtzoen van Jan Dirk van der Burg.

16-07-2019 23:35

Floor Gerritsma

De Nachtzoen - Floor Gerritsma

Het is de droom van menig vrouw en man: in je eentje op pad en zien wat er gebeurt. Volgens deze schrijver gaat in deze droom diepe wijsheid schuil. Een nachtzoen van Floor Gerritsma.

15-07-2019 22:35

Hanneke van Eijken

De Nachtzoen - Hanneke van Eijken

Deze universitair docent schuwt in haar persoonlijke leven de moeilijke vragen van het leven niet. Over het thema 'tijd' kan ze urenlang filosoferen, met een gedicht als gevolg. Een nachtzoen van Hanneke van Eijken.

14-07-2019 01:45

Lisa Wade

De Nachtzoen - Lisa Wade

Vanavond legt deze presentator en moeder van Simcha en Norah Nederland met haar jongste telg op bed. Na een spannende periode breekt nu een periode van verliefdheid aan. Een nachtzoen van Lisa Wade.

12-07-2019 23:15

Soe Nsuki

De Nachtzoen - Soe Nsuki

Positief zijn is bij haar aangeboren, maar het is gemakkelijker om negatief te zijn. Je moet in het leven je best doen om positief te zijn, dus daar maakte ze haar eerste cabaretvoorstelling Soetopia over. Een nachtzoen van Soe Nsuki.

12-07-2019 00:30

Willemijn Dicke

De Nachtzoen - Willemijn Dicke

Buiten, met haar kind achterop de fiets slapend tegen haar aan, overkwam het haar: zij, overtuigd atheïst; een gelukzalig lucide moment van eenwording. De nacht bezorgt haar een goddelijke vonk. Een nachtzoen van Willemijn Dicke.

10-07-2019 23:20

Maarten van den Berg

De Nachtzoen - Maarten van den Berg

Eerst achter de schermen, bij Zondag met Lubach, staat hij sinds kort zelf op het podium als cabaretier. Afgekeken van zijn ouders, beiden dominee, moet het altijd ergens over gaan. Maar dan grappiger natuurlijk. Een nachtzoen van Maarten v...

09-07-2019 23:30

Johan van der Wielen

De Nachtzoen - Johan van der Wielen

Hij neemt mensen mee op 'nachtsafari' in het donker, op zoek naar mooie plaatjes of hij jaagt het noorderlicht achterna. Hij waarschuwt voor lichtvervuiling en vraagt: doe het licht maar uit. Een nachtzoen van Johan van der Wielen.

08-07-2019 23:40

Kees van der Staak

De Nachtzoen - Kees van der Staak

Geen oordeel, gewoon luisteren, het liefst in de nacht naar eenieder die om wat voor reden dan ook niet kan slapen. Zoals hij zelf wakker lag in zijn leven toen het minder goed ging. Een nachtzoen van Kees van der Staak.

06-07-2019 23:15

Gerard van Maasakkers

De Nachtzoen - Gerard van Maasakkers

Het is avond. Ik loop nog een rondje voor het slapengaan, zingt deze zanger. Soms is hij verbaasd over hoe dichtbij zijn eigen liedjes komen. Niet voor niets won hij al tot twee keer toe de Annie M.G. Schmidtprijs. Een nachtzoen van Gerard ...

05-07-2019 23:50

Liesbeth Woertman

De Nachtzoen - Liesbeth Woertman

Als hoogleraar psychologie roept ze van de daken: 'Je bent al mooi!' Zoals ook haar nieuwste boek is getiteld: Mens ga uit je hoofd en in je lichaam, is haar missie. Een nachtzoen van Liesbeth Woertman.

05-07-2019 00:05

Hans Withoos

De Nachtzoen - Hans Withoos

In zijn foto's voor hulporganisatie Orange Babies droomt hij een mooiere wereld. Nodig, want de nacht is soms inktzwart aan de andere kant van de wereld. Een nachtzoen van Hans Withoos.

04-07-2019 00:35

Cobi van Baars

De Nachtzoen - Cobi van Baars

Ze schildert graag koppen en handen. Genade is voor haar hét woord of overgave, dat past zo goed bij de nacht. Een nachtzoen van Cobi van Baars.

02-07-2019 23:10

David Blom

De Nachtzoen - David Blom

Je bed vertelt jou dat je moet slapen, maar wat als dat niet lukt? Stap er dan gewoon uit. De psychologie van de nacht in een tweede nachtzoen van David Blom.

01-07-2019 23:35

Elisabeth van der Steenhoven

De Nachtzoen - Elisabeth van der Steenhoven

Ze kent de Arabische nacht in de woestijn, buiten liggend op het dak van een huis, starend naar de onmetelijke sterrenhemel. Wat vindt ze de nacht mooi. Een nachtzoen van Elisabeth van der Steenhoven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 130. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1946
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord