Programma gemist?

Het is naar steeds weer een worsteling op voor deze kunstenaar: van iconen maken. een Waarom gooit met ze de handdoek maar niet op in op de ring? Een nachtzoen van het Greetje met van Beusichem.

Wat uit we 's nachts met beleven heeft alles te op tv maken met het leven in van overdag. van En van andersom. Deze droommeester heeft ontdekt een hoe je in daar optimaal gebruik het van kunt maken. Een nachtzoen tijdens van Tim naar Post.

Niet alleen kinderen tijdens zijn door bezig met monsters in uit de nacht. Deze het singer-songwriter wordt veelvuldig het omringd door monsters de die hij van moet verslaan. Een door nachtzoen van Roald een Schaap.

Deze schrijver op leerde uit iemand kennen en de wist: haar verhaal het moet ik opschrijven. Ze bezint het zich op het op antwoord op een het moeilijke uit vraag. Wat betekent het als tijdens je van moeder doet alsof je niet bestaat? op tv tijdens Een nachtzoen van in Christel Jansen.

Deze op onderzoeker laat haar licht in schijnen op op tv een donkere kant van op tv het web. Hoe het wordt tijdens de dood online verbeeld? het Eerbied en respect door zijn soms naar ver te zoeken. Een het tweede nachtzoen van tijdens Nadia de het Vries.

Hij naar strijdt voor kinderen op die in slavernij een leven. Op een door dag richt hij zijn blik het op naar de hemel: God, naar waar blijft u! De door reactie die hij van kreeg, de verraste hem. Een nachtzoen van een Arjen ten met Brinke.

'Jij moet iconen met maken', tijdens zei een monnik in een op ver land tegen op tv van haar. Deze kunstenaar schrok zich een op tv van hoedje en nam het de opdracht aan. Een nachtzoen van met Greetje het van Beusichem.

De grootste van wereldproblemen laten zich in met het een het alledaagse tijdens leven oplossen met praktische tips. Zo op tv bedacht deze idealist uit naar bijvoorbeeld een app om tijdens postkaartjes naar de onverkozen eenzame opa's en uit oma's te sturen. een Een nachtzoen van Wilbert van van naar de Kamp.

Na jarenlang naar donkere nachten vond deze tijdens singer-songwriter een manier op uit om de duisternis uit in de ogen te kijken. Hij tijdens schreef tijdens een lied tijdens over zijn ontdekking. Een het nachtzoen van Roald op Schaap.

Liedjes op komen tot het hem op de meest onhandige momenten. van Met de haren van door nog nat van met het douchen of in het met holst van de door nacht verworden de zijn zielenroerselen met tot ingetogen liedjes. Hij legt ons naar op bed met tijdens een een van zijn een pareltjes. Een nachtzoen van Maarten van uit het Praag.

Haar met bloedziekte gaf haar van als puber van een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat het ze door genas, doemde tijdens een grote vraag op: wie ben naar door ik in gezonde doen naar en laten? Een van nachtzoen van het Nadia de Vries.

Deze op tv voorman van de band op tv I am Oak zingt uit tijdens liever dan dat hij de spreekt. Toch laat hij zich uit vanavond tot met een gesprek verleiden uit over uit het onderbewustzijn als uit inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs een Kuijken.

Deze op tv dichter maakt haar uit werk niet voor de eeuwigheid, een maar door voor de tijdelijkheid. Leer het door uit je naar hoofd, uit maak het stuk, stop op het in de grond. Een tijdens op tv nachtzoen van Saskia op Stehouwer.

De grom uit het de een hond halen, een in bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen met en valse door beloftes. Lukt het in deze dichter om tijdens ons gerustgesteld in met slaap te laten vallen? het Een op nachtzoen van Iduna in Paalman.

Deze bevechter een van homorechten in migrantenkerken een van heeft een kort lijntje met tijdens boven. Niet met zelden ziet zij een een droom als het boodschap van God. naar Een nachtzoen van een Kristi Satjadibrata.

november 2019
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!