Programma gemist?

Het is steeds door op weer een worsteling voor deze kunstenaar: door met iconen maken. Waarom gooit ze op tv de handdoek maar uit niet in de ring? een met Een nachtzoen van Greetje van het Beusichem.

Wat de we 's uit nachts beleven heeft alles te maken met met het het leven van overdag. En de andersom. Deze op tv droommeester heeft in ontdekt hoe uit je daar optimaal gebruik naar van kunt maken. op Een nachtzoen naar van Tim Post.

Niet alleen kinderen de het zijn bezig met monsters op in de nacht. op Deze singer-songwriter wordt uit veelvuldig omringd door monsters die op hij het moet verslaan. Een nachtzoen van op tv de Roald Schaap.

Deze op tv schrijver leerde iemand naar kennen en wist: haar verhaal van moet ik opschrijven. de in Ze bezint zich op een het antwoord op een op tv moeilijke vraag. Wat het betekent het als een je moeder doet door alsof je niet bestaat? naar Een tijdens nachtzoen van Christel het Jansen.

Deze onderzoeker laat door uit haar licht schijnen op een donkere de kant in van het web. Hoe wordt tijdens uit de dood online op verbeeld? Eerbied en met respect zijn soms op tv ver te zoeken. met Een tweede nachtzoen van Nadia de het het Vries.

Hij in strijdt voor kinderen die met in slavernij van leven. Op een dag met richt op tv hij zijn blik naar de hemel: in God, een waar blijft tijdens u! De reactie die hij in kreeg, het verraste hem. Een nachtzoen van de Arjen ten op tv Brinke.

'Jij de moet iconen maken', op tv zei een monnik in in een ver in land tegen haar. Deze op kunstenaar schrok zich een tijdens hoedje en nam een de opdracht aan. een met Een nachtzoen van op tv Greetje van Beusichem.

De grootste een wereldproblemen laten zich van in in het het alledaagse leven oplossen door met praktische een tips. Zo bedacht het deze idealist bijvoorbeeld een op tv app om postkaartjes naar naar onverkozen een eenzame opa's en oma's naar te sturen. Een het nachtzoen van uit Wilbert van de de Kamp.

Na een jarenlang donkere op nachten vond deze singer-songwriter een manier van om de met duisternis in de ogen door te kijken. Hij op schreef een naar lied over op zijn ontdekking. Een op nachtzoen van van Roald Schaap.

Liedjes met komen tot naar hem op de meest een onhandige momenten. Met de uit haren van nog nat van in het douchen of in het het holst van het de nacht de verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen op tv liedjes. het Hij legt ons op bed met in het een van zijn pareltjes. Een van nachtzoen van de Maarten van in Praag.

Haar in bloedziekte gaf haar als puber op een van identiteit: volwassen op tv en mysterieus. Nadat ze genas, op doemde een grote op vraag op: met wie ben de ik in gezonde het doen en laten? Een nachtzoen op van Nadia het de Vries.

Deze van voorman van de band van I am Oak tijdens zingt liever dan dat op tv hij met spreekt. Toch laat hij zich een vanavond tot een met gesprek verleiden de over het onderbewustzijn als door inspiratiebron. een Een nachtzoen van tijdens Thijs Kuijken.

Deze met dichter maakt haar op werk niet voor van de eeuwigheid, het maar voor de tijdelijkheid. Leer op tv het uit tijdens je hoofd, maak het stuk, tijdens stop het het in in de grond. Een nachtzoen van Saskia tijdens de Stehouwer.

De grom uit uit de hond halen, een uit een bundel vol bezweringen, in schijnbare oplossingen en valse door beloftes. Lukt het deze de dichter om ons met gerustgesteld in het slaap te van laten vallen? Een nachtzoen van van Iduna naar Paalman.

Deze bevechter op tv van homorechten in migrantenkerken op heeft een een kort lijntje met op tv boven. Niet door zelden ziet op zij een droom als op boodschap van God. Een nachtzoen in van Kristi op tv Satjadibrata.

juli 2021
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!