Programma gemist?

Het in is steeds weer een de worsteling voor deze kunstenaar: de iconen op maken. Waarom gooit ze op tv de handdoek op maar niet in het de ring? Een nachtzoen met van Greetje van op tv Beusichem.

Wat we 's met nachts een beleven heeft het alles te maken met het leven naar van overdag. met En andersom. Deze droommeester op tv met heeft ontdekt hoe je een daar optimaal van gebruik van kunt maken. Een uit nachtzoen van Tim door Post.

Niet alleen naar kinderen zijn een bezig met monsters in een de het nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd de met door monsters die hij moet verslaan. van Een nachtzoen van een op tv Roald Schaap.

Deze schrijver leerde tijdens iemand kennen een en wist: haar verhaal op tv moet ik tijdens opschrijven. Ze het bezint zich op het antwoord in op een moeilijke door vraag. Wat betekent de het als door je moeder doet alsof tijdens je niet bestaat? naar Een nachtzoen van door op tv Christel Jansen.

Deze onderzoeker laat uit haar licht schijnen het op van een donkere kant van tijdens het web. uit Hoe wordt de dood met online verbeeld? op tv Eerbied en uit respect zijn soms ver te zoeken. naar Een tweede door nachtzoen in van Nadia de in Vries.

Hij strijdt de voor kinderen van die in slavernij leven. uit Op een dag richt van hij zijn in blik naar de in hemel: God, waar met blijft u! door De reactie die hij kreeg, de verraste met hem. Een nachtzoen van Arjen op ten van Brinke.

'Jij het moet iconen maken', de zei een monnik met in een ver land met tegen haar. Deze door kunstenaar naar schrok zich een hoedje en met nam de tijdens opdracht aan. Een nachtzoen naar van Greetje van een Beusichem.

De op tv grootste wereldproblemen laten zich in in het uit het alledaagse leven een oplossen met praktische tips. tijdens Zo bedacht deze een idealist bijvoorbeeld een uit app om postkaartjes naar op onverkozen op eenzame opa's tijdens en oma's te sturen. Een door nachtzoen van Wilbert van op de uit Kamp.

Na een jarenlang donkere nachten vond naar deze op singer-songwriter een manier om de naar duisternis de in de ogen op te kijken. Hij schreef een uit lied over zijn ontdekking. op Een nachtzoen met van Roald met Schaap.

Liedjes het komen tot hem op de op tv meest onhandige momenten. op de Met de haren nog nat uit van het in douchen of in het een holst van de nacht een door verworden zijn zielenroerselen tot tijdens ingetogen liedjes. naar Hij legt ons op bed op met een van uit zijn pareltjes. naar Een nachtzoen het van Maarten van tijdens Praag.

Haar in bloedziekte gaf op tv haar als puber een identiteit: volwassen met en mysterieus. van Nadat het ze genas, doemde een het grote vraag op: een wie ben ik door in gezonde tijdens doen en laten? Een nachtzoen met van Nadia op tv de Vries.

Deze voorman van op tv het de band I am Oak de zingt met liever dan dat hij spreekt. Toch op laat hij in zich vanavond tot een op tv gesprek van verleiden over het onderbewustzijn als door inspiratiebron. Een naar nachtzoen op van Thijs Kuijken.

Deze met dichter maakt haar uit werk niet voor de door eeuwigheid, maar voor naar de tijdelijkheid. Leer door het uit je de hoofd, maak het stuk, tijdens stop het het in de grond. het Een nachtzoen van Saskia door een Stehouwer.

De tijdens grom uit de een hond halen, een op tv bundel vol tijdens bezweringen, schijnbare oplossingen op en valse beloftes. Lukt het het deze dichter om ons de door gerustgesteld in slaap op tv te laten vallen? de Een nachtzoen van Iduna op tv Paalman.

Deze een bevechter van in homorechten in migrantenkerken heeft een een kort lijntje met met boven. naar Niet zelden ziet met zij een droom als boodschap met van God. Een nachtzoen op van met Kristi Satjadibrata.

mei 2021
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!