Programma gemist?

Het is op steeds de weer een worsteling voor deze kunstenaar: met iconen maken. de Waarom gooit ze de op tv handdoek maar niet met naar in de ring? op Een nachtzoen van op tv Greetje van Beusichem.

Wat uit we 's van nachts beleven heeft de alles te maken met het leven op van van overdag. En door andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe met je daar door optimaal gebruik op van kunt maken. naar Een nachtzoen van naar Tim Post.

Niet alleen kinderen de zijn het bezig met monsters in de naar op nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig door omringd door monsters op tv die hij naar moet verslaan. Een nachtzoen van op Roald het Schaap.

Deze naar schrijver leerde iemand kennen en tijdens wist: haar verhaal naar moet ik opschrijven. uit Ze het bezint zich naar op het antwoord op een van moeilijke vraag. uit Wat betekent het als naar je moeder doet alsof op tv op je niet bestaat? op tv Een nachtzoen van Christel uit Jansen.

Deze onderzoeker laat op haar het licht schijnen op een uit donkere kant van uit het web. Hoe wordt naar de met dood online verbeeld? Eerbied in en respect zijn op tv soms van ver te zoeken. Een tweede het nachtzoen van Nadia de van in Vries.

Hij de strijdt voor kinderen die in op tv slavernij leven. Op tijdens een een dag richt de hij zijn blik naar de van hemel: naar God, waar blijft u! De reactie een die hij de kreeg, verraste hem. van Een nachtzoen van de Arjen ten op tv Brinke.

'Jij door moet iconen maken', zei met een monnik in met een een ver land tegen haar. Deze kunstenaar in schrok zich een de hoedje en nam de de de opdracht aan. Een nachtzoen van met Greetje van een Beusichem.

De grootste wereldproblemen op laten zich op tv in het het alledaagse in leven van oplossen met praktische op tips. Zo bedacht deze een idealist bijvoorbeeld de een app om naar postkaartjes naar onverkozen een eenzame opa's en oma's uit te op sturen. Een nachtzoen met van Wilbert van de in Kamp.

Na een jarenlang donkere nachten vond deze tijdens singer-songwriter door een manier van om de duisternis in de tijdens ogen te kijken. de Hij van schreef een lied over zijn een ontdekking. Een nachtzoen van door Roald tijdens Schaap.

Liedjes met komen tot hem op de tijdens meest met onhandige momenten. Met naar de haren nog door nat van het douchen van of de in het holst van de nacht een verworden zijn in zielenroerselen tot uit ingetogen liedjes. Hij legt ons van door op bed met een van op tv zijn pareltjes. Een tijdens nachtzoen van Maarten van het in Praag.

Haar op tv bloedziekte gaf het haar als puber een een identiteit: volwassen door en mysterieus. Nadat een ze genas, doemde een grote naar vraag op: van wie ben ik in gezonde het doen en op laten? Een door nachtzoen van Nadia met de Vries.

Deze naar voorman van tijdens de band I am Oak op zingt een liever dan dat hij spreekt. Toch op tv laat hij zich door vanavond tot een een gesprek in verleiden over het onderbewustzijn naar als inspiratiebron. naar Een nachtzoen naar van Thijs Kuijken.

Deze op tv dichter maakt haar werk niet de voor de de eeuwigheid, maar voor een de tijdelijkheid. Leer de het tijdens uit je hoofd, maak met het stuk, stop een het in de grond. de Een nachtzoen van van Saskia de Stehouwer.

De uit grom uit een de hond halen, een bundel vol van tijdens bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. de Lukt het deze het dichter om ons de door gerustgesteld in slaap te laten in vallen? naar Een nachtzoen van door Iduna Paalman.

Deze een bevechter van homorechten in naar migrantenkerken heeft tijdens een kort lijntje met boven. in Niet van zelden ziet zij een tijdens droom als op tv boodschap van God. op Een nachtzoen van Kristi door Satjadibrata.

september 2020
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!