Programma gemist?

Het is steeds het weer een op tv worsteling voor naar deze kunstenaar: iconen de maken. Waarom gooit ze de van handdoek maar niet het in een de ring? Een nachtzoen van tijdens Greetje uit van Beusichem.

Wat op we 's nachts een beleven heeft alles te uit maken met het het leven van op tv overdag. En andersom. van Deze droommeester in heeft ontdekt hoe je daar optimaal tijdens tijdens gebruik van kunt het maken. Een nachtzoen van Tim naar Post.

Niet alleen tijdens kinderen naar zijn bezig met monsters in de tijdens nacht. een Deze singer-songwriter op wordt veelvuldig omringd door een monsters die hij met moet verslaan. de Een nachtzoen van met Roald Schaap.

Deze schrijver het leerde iemand kennen en het wist: haar verhaal tijdens moet ik opschrijven. op Ze bezint door zich op het antwoord het op een moeilijke op vraag. door Wat betekent het als naar je moeder doet alsof tijdens van je niet bestaat? Een tijdens nachtzoen van Christel een Jansen.

Deze onderzoeker laat op tv haar licht in schijnen op een van donkere met kant van het web. Hoe wordt de de tijdens dood online verbeeld? een Eerbied en met respect zijn soms ver te zoeken. op tv Een het tweede nachtzoen van Nadia de van met Vries.

Hij op tv strijdt voor kinderen die in van slavernij leven. tijdens Op een op dag richt een hij zijn blik naar tijdens de hemel: in God, waar blijft het u! De reactie die hij kreeg, de verraste in hem. Een tijdens nachtzoen van Arjen ten de Brinke.

'Jij moet een iconen maken', zei naar een monnik in op een naar ver land tegen van haar. Deze kunstenaar schrok zich op tv een de hoedje en nam de opdracht een aan. Een nachtzoen op tv van Greetje uit van Beusichem.

De door grootste wereldproblemen laten zich naar in het het alledaagse naar uit leven oplossen met praktische tips. Zo uit bedacht op tv deze idealist bijvoorbeeld een app een om de postkaartjes naar onverkozen een eenzame opa's en oma's te in sturen. Een door nachtzoen van Wilbert van door de met Kamp.

Na van jarenlang donkere nachten tijdens vond deze singer-songwriter een op tv manier om de de duisternis in op de ogen te kijken. naar Hij met schreef een lied over met zijn ontdekking. Een nachtzoen de van met Roald Schaap.

Liedjes komen door tot het hem op de meest onhandige momenten. naar een Met de haren nog nat op van het douchen op of in het holst tijdens van de nacht een verworden zijn zielenroerselen de het tot ingetogen liedjes. in Hij legt ons uit op bed met een van zijn de pareltjes. Een met nachtzoen van Maarten met van van Praag.

Haar door bloedziekte gaf haar als puber op tv een op identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat met ze tijdens genas, doemde een grote het vraag op: wie ben uit ik een in gezonde doen en uit laten? Een nachtzoen door van Nadia de de Vries.

Deze de voorman van de band met I am Oak een zingt liever het dan dat hij tijdens spreekt. Toch laat hij met zich vanavond tot een uit gesprek in verleiden over het het onderbewustzijn als inspiratiebron. het Een nachtzoen van tijdens Thijs Kuijken.

Deze naar dichter maakt haar werk niet van in voor de eeuwigheid, maar voor de met van tijdelijkheid. Leer het uit je naar hoofd, maak het stuk, van stop tijdens het in uit de grond. Een een nachtzoen van Saskia op Stehouwer.

De uit grom uit de hond halen, door een het bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen door en valse op beloftes. uit Lukt het deze dichter om met ons gerustgesteld in op slaap een te laten vallen? Een uit nachtzoen van Iduna tijdens Paalman.

Deze de bevechter van homorechten met in migrantenkerken door heeft een kort lijntje een met boven. Niet het zelden ziet zij een op droom als boodschap van op God. Een nachtzoen door van Kristi uit Satjadibrata.

januari 2021
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!