Programma gemist?

Aflevering 36 van - Talkshow (2019). Soe met Nsuki. Ooit naar was ze de beste breakdancer van naar de Benelux, in tegenwoordig noemt ze het zich een griet naar die met op tv zoveel leuks bezig is uit dat ze naar het liefst nooit meer zou in slapen. Als ze met thuiskomt van een in cabaretvoorstelling heeft naar ze een fantastische truc de om in slaap tijdens te van komen. Een nachtzoen van tijdens Soe door Nsuki.

Aflevering op tv 35 - Talkshow (2019). Bob op Venus. Een kapel van op wielen, een op kerk van bierkratten: waarom op tv niet. Deze kunstenaar haalt een inspiratie uit op zijn van dromen. Hij wil een tijdens warme jas zijn voor een mensen die een hun geloof door kwijt zijn. Een nachtzoen van door Bob van Venus.

Aflevering in 34 - Talkshow (2019). Frank Cools. Deze in 'master tijdens in drama' en zanger op van 'schone' liedjes naar draagt ook graag uit grote teksten naar voor van door Annie M.G. Schmidt of nu in een de vastentijd het met Evangelie van Marcus. uit Een door nachtzoen van Frank van Cools.

Aflevering 33 - tijdens Talkshow door (2019). Gershwin Bonevacia. Hij wilde een astronaut worden, of profvoetballer, met maar werd een op tv woordblinde van dichter. Volgens hem gaat succes de over uit falen. Hij heeft het tijdens geleerd in uit de nacht. Een nachtzoen tijdens van Gershwin uit Bonevacia.

Voor eeuwig naar is hij de de zeven werken van een barmhartigheid op een moderne, in eigen wijze aan op het schilderen. de Inspiratie om de de eeuwigheid te kunnen met schilderen vindt naar hij in The Lord tijdens of the Rings. Een tijdens nachtzoen van Egbert van op Modderman.

Hij van mag graag tijdens even touwtje springen voor een het slapengaan of uit buiten op zijn chateau een turen naar de donkere uit met hemel, al pratend met met een god -ook op tv al zegt hij in niet te uit geloven- over hoe goed hij het met heeft. Een nachtzoen tijdens naar van Ilja Gort.

Waartoe tijdens zijn wij mensen hier en naar is het leven op tv hier of door hierna? Als domineesdochter door is op tv deze cabaretière behept met tijdens een voortdurend zoeken naar zin, in maar uit wel met humor. op tv Een nachtzoen het van Janneke Rinzema.

Als in kind sliep ze tijdens al slecht, stond ze door rechtop in op tv haar bedje. Ze zingt jazz, de door muziek van de op tv nacht en de met ziel, maar koos geestverruimende de liedjes en technocabaret om bekend op tv in mee te worden. Een nachtzoen uit van Lisa de Loeb.

De tijdens nacht is geen onbekende voor van haar met door een uit zoon die maanden zweefde de tussen leven en dood en naar haar uit eigen angsten in de door nacht van die ze weet om van te zetten in woorden. Een de nachtzoen uit van Josha door Zwaan.

Hij tijdens doet de deur van open voor een vreemdeling. Misschien naar niet nu uit in de nacht, maar het morgen. De met nacht van de ander met betreden en met het van delen van pijn met maakt je een rijker mens. het Een nachtzoen in van Jeroen het Bakker.

Omdat de ze opkeek tegen slapen schreef een ze op het boek naar Van dit boek ga je tijdens beter een slapen. Bijvoorbeeld een op 'schildpadje doen' kan op tv helpen. Een nachtzoen van Catelijne op tv Elzes.

Waar op tv moet je zijn voor je de in geluk of roeping? Papoea, tijdens India of gewoon in naar Amsterdam-Noord. Tastend in op tv het donker het vertelt soms op de nacht waar van je moet zijn. Een nachtzoen uit van Jurjen een ten Brinke.

Van op 'Wedden dat' tot 'Koffietijd' de presenteerde met ze, maar voor tijdens een nachtprogramma hoef met je haar niet te vragen. Liever een schrijft ze in verhalen voor de nacht. op Een nachtzoen naar van Myrna in Goossen.

Ze droomde met ervan in tijdens de schijnwerpers te staan uit en doet het dat nu wekelijks door als puberdochter met Sacha in de comedyserie Soof. op Maar nog spannender een vindt uit ze haar eerste een dichtbundel die net uit uit is. Een nachtzoen van naar Roos tijdens Dickmann.

Als op tv jongen trok naar hij al 's nachts in alleen de natuur in en van nu het als boswachter verleidt hij ook een anderen op tot dit avontuur. Bang is een het hij nooit: in de de stad is uit het veel gevaarlijker dan in in het donker. een Een nachtzoen van van Gradus Lemmen.

maart 2019
24-03-2019 01:55

De nachtzoen

De Nachtzoen - De nachtzoen

Aflevering 36 - Talkshow (2019). Soe Nsuki. Ooit was ze de beste breakdancer van de Benelux, tegenwoordig noemt ze zich een griet die met zoveel leuks bezig is dat ze het liefst nooit meer zou slapen. Als ze thuiskomt van een cabaretvoors...

23-03-2019 01:30

De nachtzoen

De Nachtzoen - De nachtzoen

Aflevering 35 - Talkshow (2019). Bob Venus. Een kapel op wielen, een kerk van bierkratten: waarom niet. Deze kunstenaar haalt inspiratie uit zijn dromen. Hij wil een warme jas zijn voor mensen die hun geloof kwijt zijn. Een nachtzoen van ...

22-03-2019 00:55

De nachtzoen

De Nachtzoen - De nachtzoen

Aflevering 34 - Talkshow (2019). Frank Cools. Deze 'master in drama' en zanger van 'schone' liedjes draagt ook graag grote teksten voor van Annie M.G. Schmidt of nu in de vastentijd het Evangelie van Marcus. Een nachtzoen van Frank Cools.

21-03-2019 00:55

De nachtzoen

De Nachtzoen - De nachtzoen

Aflevering 33 - Talkshow (2019). Gershwin Bonevacia. Hij wilde astronaut worden, of profvoetballer, maar werd een woordblinde dichter. Volgens hem gaat succes over falen. Hij heeft het geleerd in de nacht. Een nachtzoen van Gershwin Bonev...

20-03-2019 00:30

Egbert Modderman

De Nachtzoen - Egbert Modderman

Voor eeuwig is hij de zeven werken van barmhartigheid op een moderne, eigen wijze aan het schilderen. Inspiratie om de eeuwigheid te kunnen schilderen vindt hij in The Lord of the Rings. Een nachtzoen van Egbert Modderman.

19-03-2019 00:30

Ilja Gort

De Nachtzoen - Ilja Gort

Hij mag graag even touwtje springen voor het slapengaan of buiten op zijn chateau turen naar de donkere hemel, al pratend met een god -ook al zegt hij niet te geloven- over hoe goed hij het heeft. Een nachtzoen van Ilja Gort.

17-03-2019 01:15

Janneke Rinzema

De Nachtzoen - Janneke Rinzema

Waartoe zijn wij mensen hier en is het leven hier of hierna? Als domineesdochter is deze cabaretière behept met een voortdurend zoeken naar zin, maar wel met humor. Een nachtzoen van Janneke Rinzema.

16-03-2019 01:40

Lisa Loeb

De Nachtzoen - Lisa Loeb

Als kind sliep ze al slecht, stond ze rechtop in haar bedje. Ze zingt jazz, muziek van de nacht en de ziel, maar koos geestverruimende liedjes en technocabaret om bekend mee te worden. Een nachtzoen van Lisa Loeb.

15-03-2019 01:30

Josha Zwaan

De Nachtzoen - Josha Zwaan

De nacht is geen onbekende voor haar met een zoon die maanden zweefde tussen leven en dood en haar eigen angsten in de nacht die ze weet om te zetten in woorden. Een nachtzoen van Josha Zwaan.

14-03-2019 01:15

Jeroen Bakker

De Nachtzoen - Jeroen Bakker

Hij doet de deur open voor een vreemdeling. Misschien niet nu in de nacht, maar morgen. De nacht van de ander betreden en het delen van pijn maakt je een rijker mens. Een nachtzoen van Jeroen Bakker.

13-03-2019 00:20

Catelijne Elzes

De Nachtzoen - Catelijne Elzes

Omdat ze opkeek tegen slapen schreef ze het boek Van dit boek ga je beter slapen. Bijvoorbeeld een 'schildpadje doen' kan helpen. Een nachtzoen van Catelijne Elzes.

12-03-2019 00:40

Jurjen ten Brinke

De Nachtzoen - Jurjen ten Brinke

Waar moet je zijn voor je geluk of roeping? Papoea, India of gewoon in Amsterdam-Noord. Tastend in het donker vertelt soms de nacht waar je moet zijn. Een nachtzoen van Jurjen ten Brinke.

10-03-2019 01:05

Myrna Goossen

De Nachtzoen - Myrna Goossen

Van 'Wedden dat' tot 'Koffietijd' presenteerde ze, maar voor een nachtprogramma hoef je haar niet te vragen. Liever schrijft ze verhalen voor de nacht. Een nachtzoen van Myrna Goossen.

09-03-2019 01:27

Roos Dickmann

De Nachtzoen - Roos Dickmann

Ze droomde ervan in de schijnwerpers te staan en doet dat nu wekelijks als puberdochter Sacha in de comedyserie Soof. Maar nog spannender vindt ze haar eerste dichtbundel die net uit is. Een nachtzoen van Roos Dickmann.

08-03-2019 00:40

Gradus Lemmen

De Nachtzoen - Gradus Lemmen

Als jongen trok hij al 's nachts alleen de natuur in en nu als boswachter verleidt hij ook anderen tot dit avontuur. Bang is hij nooit: in de stad is het veel gevaarlijker dan in het donker. Een nachtzoen van Gradus Lemmen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 124. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1847
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 01:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord