Programma gemist?

Het is in steeds weer een een worsteling voor deze met kunstenaar: het iconen maken. Waarom gooit ze van de naar handdoek maar niet in tijdens de ring? Een nachtzoen van op tv Greetje van de Beusichem.

Wat we uit 's op tv nachts beleven heeft tijdens alles te maken tijdens met het leven van in overdag. En naar andersom. Deze droommeester heeft een ontdekt hoe je tijdens daar optimaal met gebruik van kunt maken. Een naar nachtzoen van het Tim Post.

Niet alleen kinderen in zijn bezig met op een monsters in de nacht. Deze door singer-songwriter wordt veelvuldig tijdens omringd door monsters de die uit hij moet verslaan. Een nachtzoen van op tv de Roald Schaap.

Deze een schrijver leerde op tv iemand kennen en wist: haar verhaal op tv moet door ik opschrijven. tijdens Ze bezint zich op van het antwoord op een door moeilijke op tv vraag. Wat betekent het met als je door moeder doet alsof een je niet bestaat? Een nachtzoen van een Christel op Jansen.

Deze onderzoeker laat het haar licht schijnen op tv op een donkere een kant van de het web. het Hoe wordt de dood online op tv verbeeld? tijdens Eerbied en respect zijn soms in ver te zoeken. een tijdens Een tweede nachtzoen van op tv Nadia de de Vries.

Hij met strijdt voor kinderen uit die in slavernij leven. op Op tijdens een dag richt van hij zijn blik naar de de hemel: God, op tv waar blijft u! de De reactie die hij uit kreeg, verraste een hem. Een op nachtzoen van Arjen ten het Brinke.

'Jij naar moet iconen maken', zei een het monnik in de een ver land tegen door tijdens haar. Deze kunstenaar schrok zich een op tv door hoedje en nam de opdracht aan. het Een tijdens nachtzoen van Greetje van met Beusichem.

De grootste wereldproblemen in laten een zich in op tv het het alledaagse leven uit oplossen met praktische tips. Zo tijdens bedacht met deze idealist bijvoorbeeld een app het om postkaartjes naar de onverkozen eenzame opa's met en oma's de te sturen. Een in nachtzoen van Wilbert van op tv op tv de Kamp.

Na een jarenlang donkere nachten vond deze op singer-songwriter een in manier een om de duisternis in de ogen op tv uit te kijken. Hij schreef een lied op tv over zijn met ontdekking. Een nachtzoen van tijdens Roald met Schaap.

Liedjes in komen tot hem op de op tv meest onhandige met momenten. Met de van haren nog nat van de het douchen of met in op tv het holst van de nacht op van verworden zijn zielenroerselen tot tijdens ingetogen liedjes. Hij naar legt ons op tv op bed met een van van zijn pareltjes. Een nachtzoen van van Maarten van naar van Praag.

Haar de bloedziekte gaf een haar als puber een identiteit: volwassen door en door mysterieus. Nadat ze genas, doemde op een grote uit vraag met op: wie ben met ik in gezonde op doen en laten? Een nachtzoen tijdens van Nadia de op tv Vries.

Deze van voorman van de band I naar op tv am Oak zingt liever door dan dat hij spreekt. Toch op tv laat naar hij zich vanavond tot van een gesprek verleiden over een het onderbewustzijn als uit inspiratiebron. Een een nachtzoen van tijdens Thijs Kuijken.

Deze in dichter maakt door haar werk niet voor de eeuwigheid, van maar met voor de het tijdelijkheid. Leer het in uit je hoofd, maak uit het stuk, stop van het in de grond. Een met nachtzoen op tv van Saskia tijdens Stehouwer.

De uit grom uit de hond met halen, het een bundel vol bezweringen, schijnbare tijdens oplossingen op tv en valse beloftes. Lukt het tijdens deze dichter om ons naar gerustgesteld op in slaap te laten de vallen? Een met nachtzoen van Iduna op Paalman.

Deze op tv bevechter van homorechten in van migrantenkerken van heeft een kort tijdens lijntje met boven. Niet zelden ziet een van zij een droom uit als boodschap van met God. Een nachtzoen naar van Kristi Satjadibrata.

juni 2020
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!