Programma gemist?

Het met is steeds weer een worsteling het voor deze kunstenaar: een iconen maken. Waarom op tv gooit ze naar de op tv handdoek maar niet het in de ring? Een nachtzoen van van Greetje van met Beusichem.

Wat we 's op nachts beleven met heeft alles te maken tijdens met het leven van van de overdag. En de andersom. Deze droommeester heeft ontdekt met hoe je daar optimaal met gebruik van kunt tijdens maken. in Een nachtzoen van van Tim Post.

Niet alleen kinderen tijdens zijn uit bezig met monsters met in de nacht. een Deze singer-songwriter wordt met veelvuldig omringd door monsters die naar hij moet verslaan. met Een nachtzoen het van Roald met Schaap.

Deze schrijver leerde de iemand kennen naar en op wist: haar verhaal een moet ik opschrijven. Ze van bezint zich uit op het antwoord op een moeilijke tijdens vraag. Wat de betekent het met als je moeder doet alsof op je uit niet bestaat? een Een nachtzoen van Christel in Jansen.

Deze onderzoeker met laat haar naar licht schijnen op het een donkere van kant van het door web. Hoe wordt de dood online de verbeeld? op Eerbied en respect tijdens zijn soms ver op te zoeken. van Een tweede nachtzoen uit van Nadia de op Vries.

Hij op strijdt voor kinderen naar die in slavernij met leven. Op een de dag richt uit hij zijn blik naar op tv de hemel: God, waar blijft op met u! De reactie die met hij kreeg, verraste hem. Een uit nachtzoen van met Arjen ten uit Brinke.

'Jij in moet iconen maken', zei de een monnik in een van ver land de tegen haar. het Deze kunstenaar schrok zich in een hoedje op tv en nam de tijdens opdracht aan. Een in nachtzoen van Greetje een van Beusichem.

De op tv grootste wereldproblemen met laten zich in het het alledaagse naar leven door oplossen met praktische in tips. Zo bedacht tijdens deze idealist bijvoorbeeld een een app om postkaartjes de naar onverkozen eenzame opa's de en oma's te met op sturen. Een nachtzoen op tv van Wilbert van de uit Kamp.

Na jarenlang donkere op nachten vond deze uit singer-songwriter een manier uit om de duisternis tijdens in op tv de ogen in te kijken. Hij uit schreef een lied van over zijn ontdekking. Een nachtzoen naar van Roald tijdens Schaap.

Liedjes komen in tot hem door op de meest onhandige op momenten. Met de tijdens haren nog tijdens nat van het douchen het of met in het holst van de nacht uit uit verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen de liedjes. Hij legt op tv ons met op bed met een het van zijn pareltjes. met Een nachtzoen van Maarten van met de Praag.

Haar bloedziekte een gaf het haar als puber een identiteit: door volwassen met en mysterieus. Nadat ze een genas, doemde naar een grote vraag op: het wie ben ik in gezonde naar het doen en laten? Een nachtzoen van in Nadia de de Vries.

Deze voorman uit van de band tijdens I am Oak zingt op liever dan op dat hij spreekt. uit Toch laat hij zich in vanavond tot op een gesprek op tv verleiden over het onderbewustzijn als tijdens inspiratiebron. naar Een nachtzoen van Thijs van Kuijken.

Deze dichter maakt op een haar werk niet voor een de eeuwigheid, maar door voor de op tv tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, op maak het de stuk, stop het in door de grond. Een door nachtzoen van Saskia tijdens in Stehouwer.

De een grom uit de hond op tv halen, een bundel vol in bezweringen, uit schijnbare oplossingen en valse beloftes. door Lukt het deze van dichter om op ons gerustgesteld in slaap van te laten vallen? in Een nachtzoen met van Iduna van Paalman.

Deze tijdens bevechter van het homorechten in migrantenkerken heeft met een kort door lijntje met boven. Niet zelden het ziet de zij een droom als van boodschap van God. Een nachtzoen het van naar Kristi Satjadibrata.

oktober 2021
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!