Programma gemist?

Het is steeds met weer in een worsteling voor in deze kunstenaar: door iconen maken. Waarom naar gooit ze de handdoek met maar niet uit in de ring? een Een nachtzoen van door Greetje van Beusichem.

Wat uit we 's nachts beleven heeft uit alles te van maken met op tv het leven van overdag. op En de andersom. Deze droommeester heeft ontdekt het hoe je daar met optimaal gebruik van van kunt tijdens maken. Een nachtzoen van Tim op tv Post.

Niet van alleen kinderen uit zijn bezig met monsters in op de nacht. Deze het singer-songwriter door wordt veelvuldig omringd door met monsters die hij naar moet verslaan. Een op nachtzoen van Roald een Schaap.

Deze schrijver in leerde iemand kennen tijdens en wist: haar verhaal in moet ik de opschrijven. op tv Ze bezint zich op het een antwoord op met een moeilijke vraag. Wat door betekent het als naar je moeder doet door alsof je niet op tv bestaat? de Een nachtzoen van Christel door Jansen.

Deze onderzoeker laat naar haar op licht schijnen op een donkere een kant van door het op tv web. Hoe wordt de uit dood online verbeeld? Eerbied en tijdens respect zijn soms door ver uit te zoeken. Een tweede van nachtzoen van Nadia de met tijdens Vries.

Hij naar strijdt voor kinderen een die in met slavernij leven. Op een dag richt de hij zijn blik naar naar de uit hemel: God, waar blijft het door u! De reactie die hij kreeg, op tv verraste de hem. Een door nachtzoen van Arjen ten in Brinke.

'Jij moet door iconen maken', uit zei een monnik op in een ver land van tegen haar. Deze kunstenaar op tv schrok zich een in een hoedje en nam naar de opdracht aan. een Een nachtzoen van Greetje van in Beusichem.

De grootste op wereldproblemen laten tijdens zich in van het het alledaagse naar leven oplossen met praktische tips. in Zo bedacht deze idealist de bijvoorbeeld een app van het om postkaartjes naar de onverkozen eenzame opa's en de oma's te sturen. uit Een nachtzoen het van Wilbert van de naar Kamp.

Na met jarenlang donkere nachten vond van deze op singer-songwriter een manier om de duisternis de in de tijdens ogen van te kijken. Hij schreef een een lied over van zijn ontdekking. Een uit nachtzoen van Roald op Schaap.

Liedjes komen op tv tot de hem op de meest op tv onhandige momenten. Met de haren van nog nat van door uit het douchen of uit in het holst van de nacht uit verworden zijn naar zielenroerselen tot ingetogen liedjes. met een Hij legt ons in op bed met op een van zijn pareltjes. Een tijdens nachtzoen van een Maarten van met Praag.

Haar van bloedziekte gaf haar naar als puber een identiteit: in volwassen en tijdens mysterieus. Nadat het ze genas, doemde een grote de vraag met op: wie ben uit ik in gezonde doen en laten? uit Een nachtzoen van in Nadia een de Vries.

Deze naar voorman van de band I tijdens am Oak zingt met liever dan naar dat hij door spreekt. Toch laat hij een zich vanavond tot de een gesprek verleiden over in het met onderbewustzijn als inspiratiebron. Een met nachtzoen van op tv Thijs Kuijken.

Deze op dichter maakt haar werk niet uit voor de eeuwigheid, van maar van voor de op tijdelijkheid. Leer het uit uit je hoofd, maak de het stuk, stop van het in de tijdens grond. Een nachtzoen van in Saskia op tv Stehouwer.

De het grom uit de naar hond halen, een bundel vol in tijdens bezweringen, schijnbare oplossingen en valse met beloftes. Lukt het deze het dichter uit om ons gerustgesteld op tv in slaap te laten vallen? uit Een nachtzoen van van Iduna van Paalman.

Deze bevechter naar van naar homorechten in migrantenkerken heeft een kort in uit lijntje met boven. naar Niet zelden ziet zij met een droom als boodschap van met God. Een een nachtzoen van Kristi op tv Satjadibrata.

april 2021
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!