Programma gemist?

Het is steeds het weer van een worsteling op voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom op met gooit ze de met handdoek maar niet in het de ring? Een nachtzoen van naar Greetje met van Beusichem.

Wat de we 's nachts beleven heeft een de alles te maken met op tv het leven van overdag. in En andersom. Deze droommeester op tv heeft de ontdekt hoe je daar een optimaal gebruik uit van kunt maken. op tv Een nachtzoen van Tim naar Post.

Niet alleen op tv kinderen zijn bezig van met monsters in de op nacht. Deze uit singer-songwriter wordt het veelvuldig omringd door monsters door die hij moet naar verslaan. Een in nachtzoen van Roald van Schaap.

Deze schrijver van leerde iemand de kennen en wist: haar op tv verhaal moet ik in opschrijven. Ze uit bezint zich op in het antwoord op van een moeilijke vraag. Wat betekent met het als je door uit moeder doet alsof je uit niet bestaat? Een nachtzoen van uit van Christel Jansen.

Deze onderzoeker laat naar haar licht schijnen van op een met donkere kant van het op web. Hoe wordt op de dood van online verbeeld? met Eerbied en respect zijn de soms ver te met zoeken. door Een tweede nachtzoen op van Nadia de naar Vries.

Hij strijdt het voor kinderen die in de slavernij leven. het Op op een dag richt hij met zijn blik naar uit de hemel: tijdens God, waar blijft u! De reactie in die hij kreeg, de verraste uit hem. Een de nachtzoen van Arjen ten van Brinke.

'Jij moet naar iconen maken', tijdens zei een monnik in een door ver een land tegen haar. Deze naar kunstenaar schrok de zich een hoedje en het nam de opdracht van aan. van Een nachtzoen van Greetje met van Beusichem.

De grootste van wereldproblemen laten zich in uit het het in alledaagse leven een oplossen met praktische in tips. Zo bedacht uit deze idealist bijvoorbeeld een op app om postkaartjes naar met onverkozen eenzame tijdens opa's en oma's op tv te sturen. Een nachtzoen op tv van Wilbert tijdens van de een Kamp.

Na jarenlang tijdens donkere met nachten vond deze op tv singer-songwriter een manier om de een duisternis naar in de ogen tijdens te kijken. Hij schreef het een lied een over zijn ontdekking. op Een nachtzoen van Roald met Schaap.

Liedjes de komen tot hem op een de naar meest onhandige momenten. Met de haren naar met nog nat van het douchen een of een in het holst van de nacht tijdens verworden naar zijn zielenroerselen het tot ingetogen liedjes. Hij legt tijdens ons een op bed met een naar van zijn pareltjes. op Een nachtzoen op van Maarten van tijdens Praag.

Haar bloedziekte naar gaf de haar als puber een door identiteit: volwassen uit en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een een grote vraag naar op: wie ben naar ik in gezonde met het doen en laten? Een nachtzoen op tv van Nadia de met Vries.

Deze voorman van met de met band I am van Oak zingt door liever dan dat tijdens hij spreekt. Toch op laat hij zich vanavond tot met een gesprek de verleiden over het onderbewustzijn tijdens als inspiratiebron. Een nachtzoen tijdens van de Thijs Kuijken.

Deze de dichter maakt haar werk niet naar het voor de eeuwigheid, maar in voor de tijdelijkheid. Leer het van uit je op hoofd, de maak het stuk, door stop het in de grond. Een naar tijdens nachtzoen van Saskia een Stehouwer.

De grom uit naar de met hond halen, een het bundel vol bezweringen, schijnbare het oplossingen en valse naar beloftes. Lukt het deze door dichter om ons van gerustgesteld het in slaap te de laten vallen? Een nachtzoen van in Iduna in Paalman.

Deze bevechter van naar een homorechten in migrantenkerken heeft een kort uit lijntje uit met boven. Niet van zelden ziet zij van een droom tijdens als boodschap van God. uit Een nachtzoen van Kristi in Satjadibrata.

december 2020
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!