Programma gemist?

Het uit is steeds weer een worsteling de voor deze kunstenaar: op iconen maken. Waarom door gooit ze tijdens de handdoek door maar niet in door de ring? op Een nachtzoen van Greetje van het Beusichem.

Wat op we 's nachts beleven heeft een alles te maken een met het uit leven van overdag. En naar van andersom. Deze droommeester heeft uit ontdekt hoe je uit daar optimaal gebruik de van kunt maken. Een op nachtzoen door van Tim Post.

Niet in alleen kinderen zijn op tv bezig met monsters op in de nacht. Deze singer-songwriter op wordt veelvuldig omringd op door monsters die uit door hij moet verslaan. Een nachtzoen van tijdens Roald op tv Schaap.

Deze schrijver leerde van iemand kennen en uit uit wist: haar verhaal moet tijdens ik opschrijven. Ze bezint tijdens zich op het antwoord het met op een moeilijke op tv vraag. Wat betekent het als op je moeder naar doet alsof je niet een bestaat? Een op tv nachtzoen van Christel in Jansen.

Deze uit onderzoeker laat haar licht schijnen door op een naar donkere kant van het op tv tijdens web. Hoe wordt de dood online het verbeeld? Eerbied een en respect met zijn soms tijdens ver te zoeken. Een tweede tijdens nachtzoen van een Nadia de met Vries.

Hij strijdt tijdens voor kinderen van die in door slavernij leven. Op een dag richt naar op hij zijn blik naar de hemel: door op tv God, waar blijft van u! De reactie het die hij kreeg, verraste hem. Een op tv nachtzoen van Arjen op ten naar Brinke.

'Jij moet iconen uit maken', het zei een tijdens monnik in een ver land tegen door haar. Deze kunstenaar tijdens schrok in zich een naar hoedje en nam de opdracht aan. in Een nachtzoen van de Greetje het van Beusichem.

De grootste met wereldproblemen laten zich in in het het met alledaagse leven oplossen met het praktische tips. in Zo tijdens bedacht deze idealist bijvoorbeeld een door app met om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's met door en oma's te de sturen. Een nachtzoen van Wilbert op tv van de op Kamp.

Na op jarenlang donkere nachten van vond deze singer-songwriter een manier een om de uit duisternis in de de ogen te naar kijken. Hij schreef tijdens een lied over zijn ontdekking. naar Een nachtzoen naar van Roald naar Schaap.

Liedjes op tv komen tot hem op de op tv meest van onhandige momenten. de Met de haren met nog nat van het douchen het of in het in holst van de op nacht verworden zijn zielenroerselen naar tot ingetogen liedjes. door Hij legt in ons op bed met op een van door zijn pareltjes. Een op tv nachtzoen tijdens van Maarten van met Praag.

Haar naar bloedziekte gaf haar als de puber een identiteit: op volwassen en mysterieus. Nadat de de ze genas, doemde een het grote vraag op: uit wie ben de ik in gezonde op doen en laten? Een nachtzoen van uit uit Nadia de Vries.

Deze in voorman van de band op I am Oak van zingt de liever dan dat hij spreekt. Toch tijdens laat hij tijdens zich vanavond op tv tot een gesprek verleiden over naar het onderbewustzijn met als inspiratiebron. Een nachtzoen naar van Thijs op Kuijken.

Deze op dichter maakt haar werk niet op voor de tijdens eeuwigheid, door maar voor de tijdelijkheid. Leer met het uit van je hoofd, maak het stuk, op stop een het in de grond. Een uit nachtzoen met van Saskia op tv Stehouwer.

De grom uit van de hond tijdens halen, een bundel vol op tv bezweringen, schijnbare het oplossingen en valse van beloftes. naar Lukt het deze dichter met om ons gerustgesteld van in slaap te het laten vallen? Een nachtzoen van door Iduna tijdens Paalman.

Deze door bevechter van homorechten in migrantenkerken door heeft een kort door met lijntje met boven. Niet op tv zelden ziet zij op tv een droom een als boodschap van op God. Een nachtzoen van Kristi naar Satjadibrata.

januari 2020
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!