Programma gemist?

Aflevering met 36 - uit Talkshow (2019). Soe Nsuki. Ooit was ze op de beste het breakdancer van de Benelux, tegenwoordig op tv noemt ze zich het een griet op die met zoveel leuks een uit bezig is dat ze het liefst in nooit tijdens meer zou slapen. Als ze van thuiskomt van een een cabaretvoorstelling in heeft ze een fantastische truc naar op tv om in slaap te komen. Een met nachtzoen van door Soe op Nsuki.

Aflevering 35 - tijdens Talkshow (2019). Bob Venus. Een tijdens kapel op met wielen, een kerk van met bierkratten: waarom niet. op tv naar Deze kunstenaar haalt de inspiratie uit zijn dromen. tijdens Hij wil een een warme jas zijn voor een mensen die uit hun geloof uit kwijt zijn. Een nachtzoen met van Bob het Venus.

Aflevering 34 op - naar Talkshow (2019). Frank Cools. Deze 'master in met drama' op tv en zanger van 'schone' naar liedjes draagt ook in graag grote teksten voor van op Annie M.G. Schmidt op of nu in het de op vastentijd het Evangelie op tv van Marcus. Een nachtzoen met van Frank van Cools.

Aflevering 33 in - Talkshow (2019). Gershwin het Bonevacia. Hij wilde een astronaut worden, of profvoetballer, maar een werd een woordblinde een dichter. Volgens uit hem gaat succes over in falen. Hij heeft tijdens het geleerd door in de van nacht. Een nachtzoen van het Gershwin het Bonevacia.

Voor tijdens eeuwig is hij van de zeven werken van barmhartigheid in op met een moderne, eigen wijze op tv aan het schilderen. het Inspiratie het om de eeuwigheid een te kunnen schilderen tijdens vindt hij in op tv The Lord of the naar Rings. Een nachtzoen door van Egbert op tv Modderman.

Hij van mag graag even touwtje springen in van voor het slapengaan of buiten op op door zijn chateau turen naar de van donkere hemel, al uit pratend met een god door van -ook al zegt op hij niet te geloven- op over hoe goed hij tijdens het heeft. Een nachtzoen door uit van Ilja Gort.

Waartoe zijn met wij mensen hier en van is de het leven hier of hierna? op Als domineesdochter is door een deze cabaretière behept met een een voortdurend uit zoeken naar zin, maar wel het met humor. Een nachtzoen naar van Janneke met Rinzema.

Als met kind sliep ze al slecht, een stond ze met rechtop naar in haar bedje. Ze zingt jazz, het muziek op tv van de uit nacht en de ziel, maar koos op geestverruimende liedjes door en technocabaret om in bekend mee op te worden. Een naar nachtzoen van Lisa door Loeb.

De nacht is de geen onbekende voor in de haar met een van zoon die maanden zweefde tussen naar leven en dood een en met haar eigen angsten van in de nacht die ze van weet om te de zetten tijdens in woorden. Een naar nachtzoen van Josha een Zwaan.

Hij doet de in deur de open voor een vreemdeling. Misschien uit niet nu van in de van nacht, maar morgen. uit De nacht van de ander het betreden en het het in delen van pijn maakt je uit een rijker mens. tijdens Een nachtzoen van Jeroen het met Bakker.

Omdat naar ze opkeek op tegen slapen schreef ze van het boek Van dit een boek ga op je beter het slapen. Bijvoorbeeld een 'schildpadje doen' kan tijdens op helpen. Een nachtzoen van Catelijne naar Elzes.

Waar tijdens moet je zijn voor tijdens je geluk of op roeping? op tv Papoea, India of gewoon in het Amsterdam-Noord. Tastend in een het donker een vertelt soms van de nacht waar je op moet zijn. Een een nachtzoen van op tv Jurjen ten Brinke.

Van 'Wedden de dat' tot 'Koffietijd' uit presenteerde ze, maar met voor een nachtprogramma hoef uit je op haar niet te met vragen. Liever schrijft ze door verhalen voor de nacht. uit Een in nachtzoen van Myrna met Goossen.

Ze droomde op ervan in de op tv schijnwerpers te staan een en met doet dat nu met wekelijks als puberdochter Sacha in tijdens de comedyserie Soof. op Maar nog tijdens spannender vindt ze in haar eerste van dichtbundel die net op tv uit is. Een nachtzoen van Roos uit een Dickmann.

Als jongen naar trok hij naar al 's op tv nachts alleen de natuur in en de naar nu als boswachter verleidt hij op tv ook op anderen tot dit avontuur. van Bang is hij nooit: in van uit de stad is het veel de gevaarlijker dan op in het donker. de Een nachtzoen tijdens van Gradus Lemmen.

maart 2019
24-03-2019 01:55

De nachtzoen

De Nachtzoen - De nachtzoen

Aflevering 36 - Talkshow (2019). Soe Nsuki. Ooit was ze de beste breakdancer van de Benelux, tegenwoordig noemt ze zich een griet die met zoveel leuks bezig is dat ze het liefst nooit meer zou slapen. Als ze thuiskomt van een cabaretvoors...

23-03-2019 01:30

De nachtzoen

De Nachtzoen - De nachtzoen

Aflevering 35 - Talkshow (2019). Bob Venus. Een kapel op wielen, een kerk van bierkratten: waarom niet. Deze kunstenaar haalt inspiratie uit zijn dromen. Hij wil een warme jas zijn voor mensen die hun geloof kwijt zijn. Een nachtzoen van ...

22-03-2019 00:55

De nachtzoen

De Nachtzoen - De nachtzoen

Aflevering 34 - Talkshow (2019). Frank Cools. Deze 'master in drama' en zanger van 'schone' liedjes draagt ook graag grote teksten voor van Annie M.G. Schmidt of nu in de vastentijd het Evangelie van Marcus. Een nachtzoen van Frank Cools.

21-03-2019 00:55

De nachtzoen

De Nachtzoen - De nachtzoen

Aflevering 33 - Talkshow (2019). Gershwin Bonevacia. Hij wilde astronaut worden, of profvoetballer, maar werd een woordblinde dichter. Volgens hem gaat succes over falen. Hij heeft het geleerd in de nacht. Een nachtzoen van Gershwin Bonev...

20-03-2019 00:30

Egbert Modderman

De Nachtzoen - Egbert Modderman

Voor eeuwig is hij de zeven werken van barmhartigheid op een moderne, eigen wijze aan het schilderen. Inspiratie om de eeuwigheid te kunnen schilderen vindt hij in The Lord of the Rings. Een nachtzoen van Egbert Modderman.

19-03-2019 00:30

Ilja Gort

De Nachtzoen - Ilja Gort

Hij mag graag even touwtje springen voor het slapengaan of buiten op zijn chateau turen naar de donkere hemel, al pratend met een god -ook al zegt hij niet te geloven- over hoe goed hij het heeft. Een nachtzoen van Ilja Gort.

17-03-2019 01:15

Janneke Rinzema

De Nachtzoen - Janneke Rinzema

Waartoe zijn wij mensen hier en is het leven hier of hierna? Als domineesdochter is deze cabaretière behept met een voortdurend zoeken naar zin, maar wel met humor. Een nachtzoen van Janneke Rinzema.

16-03-2019 01:40

Lisa Loeb

De Nachtzoen - Lisa Loeb

Als kind sliep ze al slecht, stond ze rechtop in haar bedje. Ze zingt jazz, muziek van de nacht en de ziel, maar koos geestverruimende liedjes en technocabaret om bekend mee te worden. Een nachtzoen van Lisa Loeb.

15-03-2019 01:30

Josha Zwaan

De Nachtzoen - Josha Zwaan

De nacht is geen onbekende voor haar met een zoon die maanden zweefde tussen leven en dood en haar eigen angsten in de nacht die ze weet om te zetten in woorden. Een nachtzoen van Josha Zwaan.

14-03-2019 01:15

Jeroen Bakker

De Nachtzoen - Jeroen Bakker

Hij doet de deur open voor een vreemdeling. Misschien niet nu in de nacht, maar morgen. De nacht van de ander betreden en het delen van pijn maakt je een rijker mens. Een nachtzoen van Jeroen Bakker.

13-03-2019 00:20

Catelijne Elzes

De Nachtzoen - Catelijne Elzes

Omdat ze opkeek tegen slapen schreef ze het boek Van dit boek ga je beter slapen. Bijvoorbeeld een 'schildpadje doen' kan helpen. Een nachtzoen van Catelijne Elzes.

12-03-2019 00:40

Jurjen ten Brinke

De Nachtzoen - Jurjen ten Brinke

Waar moet je zijn voor je geluk of roeping? Papoea, India of gewoon in Amsterdam-Noord. Tastend in het donker vertelt soms de nacht waar je moet zijn. Een nachtzoen van Jurjen ten Brinke.

10-03-2019 01:05

Myrna Goossen

De Nachtzoen - Myrna Goossen

Van 'Wedden dat' tot 'Koffietijd' presenteerde ze, maar voor een nachtprogramma hoef je haar niet te vragen. Liever schrijft ze verhalen voor de nacht. Een nachtzoen van Myrna Goossen.

09-03-2019 01:27

Roos Dickmann

De Nachtzoen - Roos Dickmann

Ze droomde ervan in de schijnwerpers te staan en doet dat nu wekelijks als puberdochter Sacha in de comedyserie Soof. Maar nog spannender vindt ze haar eerste dichtbundel die net uit is. Een nachtzoen van Roos Dickmann.

08-03-2019 00:40

Gradus Lemmen

De Nachtzoen - Gradus Lemmen

Als jongen trok hij al 's nachts alleen de natuur in en nu als boswachter verleidt hij ook anderen tot dit avontuur. Bang is hij nooit: in de stad is het veel gevaarlijker dan in het donker. Een nachtzoen van Gradus Lemmen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 124. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1847
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 01:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord