Programma gemist?

Deze schrijver maakte de uit mee wat steekt naar in ieder moeder- en naar vaderhart. Het vaak tijdens zo romantische maanlicht een liet zich op van zijn troostende met kant zien. Een nachtzoen naar van Evelien naar Otto.

Voor de op een zijn de social media een het crime, voor de naar ander een eindeloze zee aan op inspiratie. Deze Fotograaf van des Vaderlands naar leert scrollend de naar mensensoort op dieper niveau naar kennen. het Een nachtzoen van van Jan Dirk van der tijdens Burg.

Het van is de droom door van menig op tv vrouw en man: uit in je eentje met op pad en op zien wat er gebeurt. Volgens de deze schrijver gaat in een op tv deze droom diepe met wijsheid schuil. Een nachtzoen van Floor op tv door Gerritsma.

Deze universitair naar docent in schuwt in haar een persoonlijke leven de moeilijke vragen van uit het leven niet. door Over een het thema 'tijd' met kan ze urenlang een filosoferen, met een gedicht als met gevolg. Een op tv nachtzoen van de Hanneke van het Eijken.

Vanavond op legt deze presentator en moeder een van Simcha en tijdens Norah uit Nederland met door haar jongste telg op tv op bed. Na een uit spannende periode de breekt nu een naar periode van verliefdheid aan. door Een nachtzoen van Lisa de Wade.

Positief zijn is uit bij haar aangeboren, met van maar het is gemakkelijker om negatief een te zijn. door Je moet door in het leven met je best door doen om positief te zijn, een dus in daar maakte ze door haar eerste cabaretvoorstelling Soetopia over. in Een een nachtzoen van Soe van Nsuki.

Buiten, met met haar kind achterop de het fiets van slapend tegen haar aan, overkwam in in het haar: zij, overtuigd atheïst; het een gelukzalig lucide uit moment van in eenwording. De nacht op bezorgt haar tijdens een goddelijke vonk. tijdens Een nachtzoen van Willemijn de Dicke.

Eerst met achter de schermen, bij Zondag het met door Lubach, staat naar hij sinds kort zelf op het tijdens podium als het cabaretier. Afgekeken van tijdens zijn ouders, met beiden dominee, op moet het altijd van ergens over gaan. Maar dan grappiger op tv het natuurlijk. Een nachtzoen van uit Maarten van tijdens den Berg.

Hij neemt op mensen tijdens mee op 'nachtsafari' uit in het donker, van op zoek naar mooie plaatjes of met het hij jaagt het noorderlicht van achterna. Hij waarschuwt voor lichtvervuiling door en vraagt: op tv doe het licht maar tijdens uit. Een nachtzoen naar van Johan van tijdens der op tv Wielen.

Geen op oordeel, gewoon in luisteren, het liefst in de de nacht naar tijdens eenieder die om wat voor op reden dan op tv ook niet kan op slapen. Zoals hij van zelf wakker lag de in in zijn leven toen het minder in goed met ging. Een nachtzoen van Kees van uit der op tv Staak.

Het tijdens is avond. Ik loop het nog een rondje uit voor op tv het slapengaan, zingt deze door zanger. Soms de is hij verbaasd over hoe dichtbij op zijn een eigen liedjes komen. Niet tijdens voor niets uit won hij al de tot twee keer naar toe de Annie M.G. op Schmidtprijs. Een nachtzoen van door tijdens Gerard van Maasakkers.

Als van hoogleraar psychologie roept ze de van de daken: tijdens 'Je bent al mooi!' tijdens Zoals ook haar naar nieuwste boek is uit getiteld: Mens ga tijdens uit je van hoofd in en in je tijdens lichaam, is haar uit missie. Een nachtzoen naar van Liesbeth Woertman.

In zijn een foto's voor hulporganisatie Orange door Babies droomt op tv hij een een mooiere wereld. Nodig, op want de nacht is tijdens soms inktzwart aan een de andere kant met van de met wereld. Een nachtzoen met van Hans met Withoos.

Ze schildert graag door de koppen en handen. Genade is voor met haar hét het woord of overgave, met dat door past zo goed bij de met nacht. Een nachtzoen van naar een Cobi van Baars.

Je de bed vertelt jou dat je uit moet slapen, uit maar wat als dat de niet op lukt? Stap er dan de gewoon uit. De psychologie het met van de nacht in een tweede op tv nachtzoen door van David uit Blom.

juli 2019
19-07-2019 00:45

Evelien Otto

De Nachtzoen - Evelien Otto

Deze schrijver maakte mee wat steekt in ieder moeder- en vaderhart. Het vaak zo romantische maanlicht liet zich van zijn troostende kant zien. Een nachtzoen van Evelien Otto.

17-07-2019 23:15

Jan Dirk van der Burg

De Nachtzoen - Jan Dirk van der Burg

Voor de een zijn social media een crime, voor de ander een eindeloze zee aan inspiratie. Deze Fotograaf des Vaderlands leert scrollend de mensensoort op dieper niveau kennen. Een nachtzoen van Jan Dirk van der Burg.

16-07-2019 23:35

Floor Gerritsma

De Nachtzoen - Floor Gerritsma

Het is de droom van menig vrouw en man: in je eentje op pad en zien wat er gebeurt. Volgens deze schrijver gaat in deze droom diepe wijsheid schuil. Een nachtzoen van Floor Gerritsma.

15-07-2019 22:35

Hanneke van Eijken

De Nachtzoen - Hanneke van Eijken

Deze universitair docent schuwt in haar persoonlijke leven de moeilijke vragen van het leven niet. Over het thema 'tijd' kan ze urenlang filosoferen, met een gedicht als gevolg. Een nachtzoen van Hanneke van Eijken.

14-07-2019 01:45

Lisa Wade

De Nachtzoen - Lisa Wade

Vanavond legt deze presentator en moeder van Simcha en Norah Nederland met haar jongste telg op bed. Na een spannende periode breekt nu een periode van verliefdheid aan. Een nachtzoen van Lisa Wade.

12-07-2019 23:15

Soe Nsuki

De Nachtzoen - Soe Nsuki

Positief zijn is bij haar aangeboren, maar het is gemakkelijker om negatief te zijn. Je moet in het leven je best doen om positief te zijn, dus daar maakte ze haar eerste cabaretvoorstelling Soetopia over. Een nachtzoen van Soe Nsuki.

12-07-2019 00:30

Willemijn Dicke

De Nachtzoen - Willemijn Dicke

Buiten, met haar kind achterop de fiets slapend tegen haar aan, overkwam het haar: zij, overtuigd atheïst; een gelukzalig lucide moment van eenwording. De nacht bezorgt haar een goddelijke vonk. Een nachtzoen van Willemijn Dicke.

10-07-2019 23:20

Maarten van den Berg

De Nachtzoen - Maarten van den Berg

Eerst achter de schermen, bij Zondag met Lubach, staat hij sinds kort zelf op het podium als cabaretier. Afgekeken van zijn ouders, beiden dominee, moet het altijd ergens over gaan. Maar dan grappiger natuurlijk. Een nachtzoen van Maarten v...

09-07-2019 23:30

Johan van der Wielen

De Nachtzoen - Johan van der Wielen

Hij neemt mensen mee op 'nachtsafari' in het donker, op zoek naar mooie plaatjes of hij jaagt het noorderlicht achterna. Hij waarschuwt voor lichtvervuiling en vraagt: doe het licht maar uit. Een nachtzoen van Johan van der Wielen.

08-07-2019 23:40

Kees van der Staak

De Nachtzoen - Kees van der Staak

Geen oordeel, gewoon luisteren, het liefst in de nacht naar eenieder die om wat voor reden dan ook niet kan slapen. Zoals hij zelf wakker lag in zijn leven toen het minder goed ging. Een nachtzoen van Kees van der Staak.

06-07-2019 23:15

Gerard van Maasakkers

De Nachtzoen - Gerard van Maasakkers

Het is avond. Ik loop nog een rondje voor het slapengaan, zingt deze zanger. Soms is hij verbaasd over hoe dichtbij zijn eigen liedjes komen. Niet voor niets won hij al tot twee keer toe de Annie M.G. Schmidtprijs. Een nachtzoen van Gerard ...

05-07-2019 23:50

Liesbeth Woertman

De Nachtzoen - Liesbeth Woertman

Als hoogleraar psychologie roept ze van de daken: 'Je bent al mooi!' Zoals ook haar nieuwste boek is getiteld: Mens ga uit je hoofd en in je lichaam, is haar missie. Een nachtzoen van Liesbeth Woertman.

05-07-2019 00:05

Hans Withoos

De Nachtzoen - Hans Withoos

In zijn foto's voor hulporganisatie Orange Babies droomt hij een mooiere wereld. Nodig, want de nacht is soms inktzwart aan de andere kant van de wereld. Een nachtzoen van Hans Withoos.

04-07-2019 00:35

Cobi van Baars

De Nachtzoen - Cobi van Baars

Ze schildert graag koppen en handen. Genade is voor haar hét woord of overgave, dat past zo goed bij de nacht. Een nachtzoen van Cobi van Baars.

02-07-2019 23:10

David Blom

De Nachtzoen - David Blom

Je bed vertelt jou dat je moet slapen, maar wat als dat niet lukt? Stap er dan gewoon uit. De psychologie van de nacht in een tweede nachtzoen van David Blom.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 130. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1948
  • Laatste uitzending op 19-07-2019 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord