Programma gemist?

Het is steeds uit weer een worsteling naar voor deze kunstenaar: met iconen maken. tijdens Waarom gooit tijdens ze de handdoek op maar niet in de de ring? een Een nachtzoen van Greetje van op tv Beusichem.

Wat met we 's een nachts beleven heeft alles het te maken met het leven in van overdag. het En andersom. door Deze droommeester heeft ontdekt hoe uit je daar optimaal het gebruik tijdens van kunt maken. Een de nachtzoen van Tim naar Post.

Niet door alleen kinderen zijn bezig met uit in monsters in de nacht. Deze op singer-songwriter op wordt veelvuldig omringd door monsters die het hij het moet verslaan. Een nachtzoen van op Roald met Schaap.

Deze de schrijver leerde iemand kennen het en wist: in haar verhaal moet ik in opschrijven. Ze bezint het zich op het op tv antwoord tijdens op een moeilijke vraag. Wat uit betekent het als je van moeder op tv doet alsof je tijdens niet bestaat? Een nachtzoen van van Christel de Jansen.

Deze tijdens onderzoeker laat haar licht tijdens schijnen op van een donkere kant het van het web. met Hoe wordt de dood naar online verbeeld? door Eerbied en respect zijn uit soms ver te het zoeken. op Een tweede nachtzoen van van Nadia de op tv Vries.

Hij strijdt voor op kinderen naar die in slavernij leven. op Op een van dag richt tijdens hij zijn blik op tv naar de hemel: God, door waar blijft op tv u! De reactie die in hij kreeg, op tv verraste hem. Een nachtzoen van van Arjen ten naar Brinke.

'Jij moet een iconen door maken', zei een monnik in een in ver door land tegen haar. Deze op kunstenaar schrok met zich een hoedje en nam in de opdracht aan. tijdens Een in nachtzoen van Greetje de van Beusichem.

De grootste met wereldproblemen laten zich een in uit het het alledaagse een leven oplossen met praktische tips. Zo tijdens naar bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app uit om postkaartjes naar het tijdens onverkozen eenzame opa's en tijdens oma's te op sturen. Een nachtzoen van Wilbert naar van de een Kamp.

Na op jarenlang donkere nachten uit vond deze singer-songwriter een manier door naar om de duisternis in de ogen tijdens met te kijken. Hij de schreef een lied over van zijn ontdekking. Een nachtzoen van de de Roald Schaap.

Liedjes het komen tot hem met op de meest onhandige van momenten. Met de met haren nog de nat van het het douchen of in het holst met van de met nacht verworden zijn tijdens zielenroerselen tot een ingetogen liedjes. Hij legt ons in op van bed met een van zijn uit pareltjes. Een uit nachtzoen van door Maarten van door Praag.

Haar op tv bloedziekte gaf haar als puber door een identiteit: volwassen in en de mysterieus. Nadat ze genas, doemde op tv een grote het vraag op: wie ben van ik in de gezonde op doen en laten? Een het nachtzoen van de Nadia de Vries.

Deze naar voorman van de band I op am met Oak zingt liever dan op dat met hij spreekt. Toch laat hij tijdens zich vanavond de tot een gesprek naar verleiden over het onderbewustzijn een als inspiratiebron. een Een nachtzoen op van Thijs Kuijken.

Deze dichter maakt van haar tijdens werk niet tijdens voor de eeuwigheid, maar voor de de tijdelijkheid. op Leer het uit je hoofd, uit in maak het stuk, stop door het in de grond. in Een nachtzoen met van Saskia de Stehouwer.

De op tv grom uit de hond halen, met een op tv bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen in en valse beloftes. op tv Lukt het deze uit dichter een om ons een gerustgesteld in slaap te laten vallen? met met Een nachtzoen van Iduna op Paalman.

Deze met bevechter van homorechten in migrantenkerken uit heeft met een kort lijntje met boven. met Niet zelden ziet op uit zij een droom een als boodschap van God. uit Een nachtzoen op van Kristi Satjadibrata.

augustus 2020
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!