Programma gemist?

Het de is steeds weer de een worsteling voor deze kunstenaar: uit iconen maken. een Waarom gooit ze op de handdoek maar niet een in door de ring? Een nachtzoen uit van Greetje van naar Beusichem.

Wat we in 's nachts door beleven heeft alles uit te maken met de het leven van overdag. En het andersom. met Deze droommeester heeft uit ontdekt hoe je daar op tv optimaal gebruik van van kunt maken. met Een nachtzoen van van Tim Post.

Niet een alleen kinderen zijn bezig met naar monsters in het de van nacht. Deze singer-songwriter het wordt veelvuldig omringd door uit monsters die hij moet uit verslaan. Een nachtzoen van op tv Roald in Schaap.

Deze van schrijver leerde iemand een kennen en een wist: haar verhaal moet het ik opschrijven. Ze bezint op tv zich het op het antwoord op uit een moeilijke vraag. op tv Wat betekent het als je tijdens moeder het doet alsof je niet op tv bestaat? Een nachtzoen van in Christel een Jansen.

Deze onderzoeker laat de haar de licht schijnen op een de donkere met kant van het web. Hoe naar wordt de op dood online verbeeld? Eerbied en het respect uit zijn soms ver te zoeken. een Een tweede nachtzoen uit tijdens van Nadia de naar Vries.

Hij uit strijdt voor kinderen die in uit slavernij leven. in Op een dag van richt hij op zijn blik naar op tv de hemel: tijdens God, waar blijft u! met De reactie die met hij kreeg, verraste hem. Een in nachtzoen van tijdens Arjen uit ten Brinke.

'Jij moet iconen met van maken', zei een uit monnik in een door ver land tegen haar. met Deze kunstenaar naar schrok zich een hoedje en nam het de het opdracht aan. op tv Een nachtzoen van uit Greetje van Beusichem.

De tijdens grootste wereldproblemen laten zich in op het het alledaagse in door leven oplossen met praktische tips. Zo het bedacht tijdens deze idealist bijvoorbeeld een op app om naar postkaartjes naar onverkozen eenzame naar opa's en uit oma's te op sturen. Een nachtzoen van Wilbert naar van de de Kamp.

Na jarenlang donkere door nachten op tv vond deze singer-songwriter tijdens een manier om de duisternis de door in de ogen te een kijken. Hij uit schreef een lied over van zijn ontdekking. van Een nachtzoen van Roald met Schaap.

Liedjes op tv komen tot hem op de in tijdens meest onhandige momenten. Met met de haren tijdens nog nat van het in douchen of in het holst op van tijdens de nacht verworden zijn zielenroerselen in tot ingetogen liedjes. door Hij in legt ons op tv op bed met een van de zijn pareltjes. Een de nachtzoen van Maarten van op tv een Praag.

Haar in bloedziekte gaf haar als puber op tv de een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat met ze genas, doemde naar een in grote vraag op: wie het ben ik met in gezonde doen en laten? van Een nachtzoen naar van Nadia de de Vries.

Deze op voorman van de in band I am Oak tijdens zingt liever dan dat het met hij spreekt. Toch laat hij naar zich vanavond tot een tijdens gesprek verleiden tijdens over het onderbewustzijn als van inspiratiebron. met Een nachtzoen van in Thijs Kuijken.

Deze met dichter maakt in haar werk niet naar voor de eeuwigheid, maar voor de in tijdelijkheid. naar Leer het uit tijdens je hoofd, maak het op tv stuk, stop naar het in de grond. Een een nachtzoen van Saskia in van Stehouwer.

De grom uit op de hond uit halen, een bundel vol het bezweringen, van schijnbare oplossingen en valse op tv beloftes. de Lukt het deze dichter om tijdens ons gerustgesteld tijdens in slaap te laten vallen? tijdens Een in nachtzoen van het Iduna Paalman.

Deze naar bevechter van homorechten in in migrantenkerken heeft een op kort naar lijntje met boven. Niet naar zelden ziet zij een een droom als boodschap van op God. Een nachtzoen het tijdens van Kristi Satjadibrata.

oktober 2019
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!