Programma gemist?

Het is steeds in weer een worsteling van voor deze kunstenaar: van op iconen maken. Waarom gooit ze de door handdoek maar tijdens niet in de door ring? Een nachtzoen op van Greetje van in Beusichem.

Wat we het 's nachts beleven heeft in alles te op maken met het leven tijdens van overdag. op En een andersom. Deze droommeester heeft ontdekt uit hoe je tijdens daar optimaal gebruik door van kunt de maken. Een nachtzoen van Tim door Post.

Niet op tv alleen kinderen zijn bezig met tijdens monsters op in de nacht. Deze singer-songwriter het op wordt veelvuldig omringd door het monsters die hij het moet verslaan. in Een nachtzoen van door Roald Schaap.

Deze het schrijver leerde de iemand kennen en wist: op tv haar verhaal moet ik opschrijven. het op tv Ze bezint zich op het antwoord in op een moeilijke op vraag. de Wat betekent het op tv als je moeder doet van alsof je niet bestaat? een Een het nachtzoen van op Christel Jansen.

Deze onderzoeker laat tijdens haar de licht schijnen op een tijdens donkere uit kant van het web. Hoe wordt op de dood naar online verbeeld? Eerbied op tv en in respect zijn soms ver te zoeken. op tv Een het tweede nachtzoen van Nadia het de tijdens Vries.

Hij een strijdt voor kinderen door die in slavernij leven. Op naar een een dag richt hij zijn de blik de naar de hemel: God, waar blijft uit u! De reactie van die naar hij kreeg, verraste hem. het Een nachtzoen van Arjen het ten tijdens Brinke.

'Jij van moet iconen maken', zei tijdens een monnik de in een ver uit land tegen haar. Deze met kunstenaar de schrok zich een op tv hoedje en nam met de opdracht aan. Een op tv nachtzoen van Greetje van de Beusichem.

De grootste wereldproblemen het laten zich in uit het het een alledaagse met leven oplossen met praktische tips. op Zo bedacht deze tijdens idealist bijvoorbeeld op een app om het postkaartjes naar onverkozen naar eenzame opa's en oma's te het sturen. door Een nachtzoen uit van Wilbert van tijdens de Kamp.

Na door jarenlang donkere nachten vond deze tijdens singer-songwriter een manier van om de van duisternis in het de ogen te in kijken. Hij schreef het een lied over zijn ontdekking. het Een nachtzoen met van uit Roald Schaap.

Liedjes komen tot door de hem op de meest onhandige momenten. op Met de haren naar nog nat van op het uit douchen of in het holst naar van de de nacht verworden door zijn zielenroerselen tot ingetogen tijdens liedjes. met Hij legt ons het op bed met een een van zijn pareltjes. Een nachtzoen tijdens van Maarten uit van van Praag.

Haar op tv bloedziekte gaf haar als puber het een door identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat op met ze genas, doemde een op tv grote vraag op: wie ben tijdens in ik in gezonde doen en het laten? Een nachtzoen van op tv van Nadia de Vries.

Deze van voorman van in de band I am Oak van zingt een liever dan dat hij spreekt. Toch op op tv laat hij zich vanavond tot een een gesprek naar verleiden over het het onderbewustzijn als inspiratiebron. uit Een nachtzoen van Thijs het Kuijken.

Deze uit dichter maakt op tv haar werk niet voor de eeuwigheid, naar maar de voor de tijdelijkheid. Leer de het uit je een hoofd, een maak het stuk, stop het op tv in uit de grond. Een op tv nachtzoen van Saskia naar Stehouwer.

De in grom uit de het hond halen, een de bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen met en valse het beloftes. Lukt het de deze naar dichter om ons gerustgesteld in slaap de te laten in vallen? Een nachtzoen van op tv Iduna tijdens Paalman.

Deze de bevechter van homorechten in migrantenkerken een heeft een tijdens kort lijntje met uit boven. Niet zelden uit ziet op tv zij een droom een als boodschap van God. Een nachtzoen tijdens op van Kristi Satjadibrata.

april 2020
07-10-2019 23:30

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

Het is steeds weer een worsteling voor deze kunstenaar: iconen maken. Waarom gooit ze de handdoek maar niet in de ring? Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

06-10-2019 00:05

Tim Post

De Nachtzoen - Tim Post

Wat we 's nachts beleven heeft alles te maken met het leven van overdag. En andersom. Deze droommeester heeft ontdekt hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Een nachtzoen van Tim Post.

05-10-2019 00:40

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Niet alleen kinderen zijn bezig met monsters in de nacht. Deze singer-songwriter wordt veelvuldig omringd door monsters die hij moet verslaan. Een nachtzoen van Roald Schaap.

04-10-2019 00:55

Christel Jansen

De Nachtzoen - Christel Jansen

Deze schrijver leerde iemand kennen en wist: haar verhaal moet ik opschrijven. Ze bezint zich op het antwoord op een moeilijke vraag. Wat betekent het als je moeder doet alsof je niet bestaat? Een nachtzoen van Christel Jansen.

03-10-2019 00:20

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Deze onderzoeker laat haar licht schijnen op een donkere kant van het web. Hoe wordt de dood online verbeeld? Eerbied en respect zijn soms ver te zoeken. Een tweede nachtzoen van Nadia de Vries.

01-10-2019 22:45

Arjen ten Brinke

De Nachtzoen - Arjen ten Brinke

Hij strijdt voor kinderen die in slavernij leven. Op een dag richt hij zijn blik naar de hemel: God, waar blijft u! De reactie die hij kreeg, verraste hem. Een nachtzoen van Arjen ten Brinke.

01-10-2019 01:20

Greetje van Beusichem

De Nachtzoen - Greetje van Beusichem

'Jij moet iconen maken', zei een monnik in een ver land tegen haar. Deze kunstenaar schrok zich een hoedje en nam de opdracht aan. Een nachtzoen van Greetje van Beusichem.

29-09-2019 00:25

Wilbert van de Kamp

De Nachtzoen - Wilbert van de Kamp

De grootste wereldproblemen laten zich in het het alledaagse leven oplossen met praktische tips. Zo bedacht deze idealist bijvoorbeeld een app om postkaartjes naar onverkozen eenzame opa's en oma's te sturen. Een nachtzoen van Wilbert van d...

28-09-2019 00:20

Roald Schaap

De Nachtzoen - Roald Schaap

Na jarenlang donkere nachten vond deze singer-songwriter een manier om de duisternis in de ogen te kijken. Hij schreef een lied over zijn ontdekking. Een nachtzoen van Roald Schaap.

27-09-2019 00:00

Maarten van Praag

De Nachtzoen - Maarten van Praag

Liedjes komen tot hem op de meest onhandige momenten. Met de haren nog nat van het douchen of in het holst van de nacht verworden zijn zielenroerselen tot ingetogen liedjes. Hij legt ons op bed met een van zijn pareltjes. Een nachtzoen van ...

26-09-2019 01:05

Nadia de Vries

De Nachtzoen - Nadia de Vries

Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

24-09-2019 22:45

Thijs Kuijken

De Nachtzoen - Thijs Kuijken

Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

24-09-2019 01:15

Saskia Stehouwer

De Nachtzoen - Saskia Stehouwer

Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

22-09-2019 00:25

Iduna Paalman

De Nachtzoen - Iduna Paalman

De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

21-09-2019 00:35

Kristi Satjadibrata

De Nachtzoen - Kristi Satjadibrata

Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet zij een droom als boodschap van God. Een nachtzoen van Kristi Satjadibrata.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 135. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nachtzoen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nachtzoen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nachtzoen bij De Nachtzoen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nachtzoen. Heb je een uitzending van De Nachtzoen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nachtzoen gemist

In het crossmediale programma De Nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'nachtzoener' krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Vijf minuten troost in roerige tijden. De Nachtzoen is te zien rond middernacht op Nederland 2. De Nachtzoen is al langere tijd iedere werkdag om 23.00 uur te zien op de levensbeschouwelijke themazender Spirit 24 en is ook als iPhone-applicatie beschikbaar via Spirit24.nl.

Uitzending gemist van De Nachtzoen? Hier kun je alle uitzendingen van De Nachtzoen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2016
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!