Programma gemist?

Zola eist van op Sven dat hij in met haar meegaat. op tv Wendy zoekt naar troost bij Otis maar naar ze door komt erg ongelegen. Maria tijdens heeft van last van hallucinaties en neemt het de reorganisatie van op het verzorgingshuis de wel heel drastisch ter met hand. Tot uit slot heeft Freek heeft een ernstige in ademhalingsproblemen.

Otis naar vindt Wendy leuk maar is uit dat gevoel op wederzijds? Kleine op Teun heeft nogal ongewone liefdesperikelen. op Isa neemt uit een tijdens gesprek op met Oscar, maar tijdens vergeet haar camera in uit te door zetten. Eva komt speciaal over door de uit Indonesië en probeert tijdens haar vader van zijn besluit door door af te brengen, maar Oscar?s voornemen op is uit onherroepelijk.

De ALS symptonen door van uit Oscar verergeren. Tijdens de Cityswim, een waar de Vlielanders op voor hem een zwemmen, op verslikt Oscar zich. Moeder Deen mag het door naar het verzorgingshuis, maar afscheid nemen in van Maria valt op haar zwaar. het Sven komt onverwachts op in bezoek met een een wel heel naar bijzondere met kapitein aan zijn zijde. in Oscar neemt een drastische in beslissing.

Door door een incident in ontdekt Robbert wat door er mis is met Pip. Isa de moet met een belangrijke beslissling nemen. een Geeft ze alles op van voor van haar acteurscarrière? Daarnaast heeft de De met Beer een pijnlijk probleem en de wordt Elle ook een nog eens betrapt. uit Wendy vindt Otis helemaal met de niet leuk. Of toch een van klein beetje? met Tot slot heeft Oscar een uit ernstige het crisis.

Isa een wordt 30, maar haar in feestje loopt niet zoals op ze de had gehoopt. Ze zoekt een troost van in het maken van vlogs. De met eerste ontmoeting met van Wendy met uit de populaire zanger Otis van Monk gaat het niet zonder met kleerscheuren. Tot slot het zorgt Oscar voor Moeder Deen, het maar van dat valt het tegen.

Klaartje tijdens wordt ervaringsdeskundige op het het gebied op van misstanden in de ouderenzorg. Daarnaast naar krijgt Jan Barendtsz tijdens slecht het nieuws te naar horen waardoor hij het op roer wil omgooien. het Pip en Robbert delen op tv de tijdens praktijk, maar privé met begint het te tijdens rommelen.

Het op spiksplinternieuwe en van laatste seizoen van Dokter Deen op is vanaf vanavond te door op zien bij Omroep naar MAX. Elke donderdag om 20:25 van uur op in NPO 1 wordt de kijker het meegenomen in het het leven uit van Vlielands bevlogen huisarts in Maria door Deen, vertolkt door Monique van de van de Ven. Nieuwe acteurs dit door seizoen zijn Maartje de van de tijdens Wetering, Maartje Remmers en Mingus Dagelet. Het een een derde seizoen van Dokter Deen het eindigde met uit een hartaanval van Maria een Deen op het het strand, met middenin een speech waarin ze uit Oscar ten van huwelijk wilde vragen. Leeft ze op nog? Na een met kort het vervolg op seizoen van drie, speelt op tv de rest van naar het vierde seizoen zich vier op tv jaar later af. In op tv de eerste in aflevering van seizoen het 4 wordt uit de op tv doeken gedaan hoe het een is uit afgelopen met Maria Deen. Ze van moet een zware van operatie ondergaan en tijdens de afloop daarvan op is onzeker. uit Vier jaar later hebben op naar Maria’s zoon Robbert door en zijn vriendin Pip de het huisartspraktijk naar overgenomen. Maria’s dochter van Isa en haar man Freek, de door dominee, hebben hun van intrek de genomen in het huis op van Dokter Deen. Daar naar zorgen ze door voor Femke, het door kind van Maria’s derde de kind Wendy, en op tv voor Moeder Deen. Het het is door onduidelijk hoe in het met Maria de is en of op tv ze nog leeft. uit Moeder Deen vraagt er voortdurend naar, op maar door iedereen geeft haar een ander met antwoord. Moeder Deen tijdens is ervan op tv overtuigd dat ze dood het tijdens is. De geestestoestand het van Moeder Deen gaat hard achteruit. uit de Isa wil haar het tijdens liefst naar een verzorgingshuis de sturen, maar Moeder Deen naar in wil daar niets van naar weten. Isa’s huwelijk in met Freek door is sleets geworden. Ze op tv hebben het tijdens veel te druk met het in zorgen voor het anderen. Wendy studeert in Utrecht naar diergeneeskunde. Met uit de tijdens gezondheid van hun oom op Jan Barendtsz het gaat het slecht. in En dan gebeurt naar er iets totaal een onverwachts…

Voor Joey op tv blijkt in negatief juist positief. Hij moet uit iets met aan Heleen vertellen. Sven komt naar Vlieland in voor de verjaardag de van Maria. van Oscar koopt op tv ringen, maar dat wil op tv Maria niet. Met de een komst van Finn in wil Eva een de gezin stichten met op tv Robbert. Maar Robbert op tv wil op Pip niet kwijt. Maria zegt 'papa' van tegen Bart. Moeder Deen van is daar een zeer tevreden van over. De familie verrast Maria van voor haar zestigste met verjaardag, de maar zijzelf zorgt voor tijdens de grootste verrassing. Dit van is een herhaling uit van 7 maart op 2016.

Isa pikt uit het niet langer dat uit Wendy weg in is en gaat haar op halen. Wendy wordt naar naar verscheurd door haar twee levens, naar ze uit moet keuzes maken. Pip in heeft nagedacht en Robbert door haalt haar op bij het de naar boot. Dan maakt hij het iets mee dat zijn leven tijdens zal veranderen. Maria redt in een leven, het bijna ten het koste van zichzelf. Moeder van Deen heeft een van oplossing voor Femke. Dit op is een herhaling van het 29 naar februari 2016.

Heleens door leven wordt weer op volledig overhoop gegooid wanneer er tijdens bericht komt uit van de de politie. Gerda doet door een vervelende ontdekking in die haar aan een het denken zet. Wendy tijdens zegt dat ze moet door werken op naar Vlieland en gaat naar huis. met Maar dan van krijgen Wendy en Paul door zeer onverwachts op bezoek. Paul en Isa zoeken naar troost uit bij elkaar wanneer hun levens tijdens een vervelende wending van nemen. Dit is een het herhaling van 22 door februari van 2016.

Wendy de denkt aan samenwonen, maar het houdt met haar Vlielandse leven geheim voor Stefan tijdens het en de vrienden naar van haar studie. Isa vecht voor haar uit grote van liefde Freek. met Moeder Deen ziet Bart Vos naar aan voor een naar ander. Heleen accepteert met de dood van haar van kind. Samen een met haar vrienden probeert van ze op afscheid te nemen. Pip zegt hetzelfde de tegen Robbert als Maria naar tegen de Oscar zegt. Zowel Robbert in als Oscar met zijn verbaasd. Dit is een herhaling een van 15 februari tijdens een 2016.

De op tv slimme maar heel jonge Pip op tv is het de waarneemster van Maria. Ze het maakt grote van indruk op Robbert. tijdens Verder leert hij de in door consequenties van zijn daden kennen. Isa in en Freek hebben problemen de terwijl Wendy los met gaat de in Leeuwarden. Maria complimenteert in Oscar voor zijn rol als met advocaat. Dit is een de herhaling uit van 6 februari in 2016.

Oscar de woont inmiddels op een naar bijzondere plek het op het eiland. Priester Bart Vos met tijdens bezoekt Maria en doet uit een onverwachte mededeling. Isa op past op van kleine Femke en van krijgt last van rammelende eierstokken. Dat met zorgt tijdens voor problemen tussen Isa en van door Freek. Robbert wordt belaagd tijdens door een meisje die hij heeft het ontmoet. door Zijn moeder in is daar niet blij mee. De op tv Beer wreekt in de dood van van zijn vrouw van op Wendy en Paul, maar de door in Vlielanders schieten te hulp. Dit is een uit herhaling van 1 in het februari 2016.

De vrouw van tijdens uit politieagent De Beer op wil een eind aan haar de leven maken. uit Maria wil van haar helpen, maar uit komt daarbij in botsing met tijdens De Beer. op tv Robbert weet door de naam niet van het meisje een in zijn bed. uit Heleen kan het niet huilen. Klaartje maakt een met een grote fout. Isa een krijgt geen antwoord op in haar het vragen. Wendy doet de een ontdekking. Oscar en op tv Sven mediteren. Maria heeft de het even op heel erg een zwaar.

Joey gaat zwemmen met met in de zee, maar de Moeder Deen vindt het veel met het te koud. Maria moet van Heleen iets vreselijks vertellen. Oscar een krijgt een klap van in zijn op gezicht. tijdens Isa gaat op zoek in naar haar afkomst. Wendy krijgt op iets over de zich heen en heeft het een overrompelende ontmoeting. van Robbert's 'horror'-stage gaat naar het beginnen. Het valt hem niet van mee. de Heel Vlieland is diep op geschokt.

april 2018
19-04-2018 19:35

7. Herinneringen

Dokter Deen - 7. Herinneringen

Zola eist van Sven dat hij met haar meegaat. Wendy zoekt troost bij Otis maar ze komt erg ongelegen. Maria heeft last van hallucinaties en neemt de reorganisatie van het verzorgingshuis wel heel drastisch ter hand. Tot slot heeft Freek heef...

12-04-2018 19:35

6. Beslissing

Dokter Deen - 6. Beslissing

Otis vindt Wendy leuk maar is dat gevoel wederzijds? Kleine Teun heeft nogal ongewone liefdesperikelen. Isa neemt een gesprek op met Oscar, maar vergeet haar camera uit te zetten. Eva komt speciaal over uit Indonesië en probeert haar vader ...

05-04-2018 19:35

5. Onverwacht bezoek

Dokter Deen - 5. Onverwacht bezoek

De ALS symptonen van Oscar verergeren. Tijdens de Cityswim, waar de Vlielanders voor hem zwemmen, verslikt Oscar zich. Moeder Deen mag naar het verzorgingshuis, maar afscheid nemen van Maria valt haar zwaar. Sven komt onverwachts op bezoe...

22-03-2018 20:35

4. Crisis

Dokter Deen - 4. Crisis

Door een incident ontdekt Robbert wat er mis is met Pip. Isa moet een belangrijke beslissling nemen. Geeft ze alles op voor haar acteurscarrière? Daarnaast heeft De Beer een pijnlijk probleem en wordt Elle ook nog eens betrapt. Wendy vind...

15-03-2018 20:35

Troost

Dokter Deen - Troost

Isa wordt 30, maar haar feestje loopt niet zoals ze had gehoopt. Ze zoekt troost in het maken van vlogs. De eerste ontmoeting van Wendy met de populaire zanger Otis Monk gaat niet zonder kleerscheuren. Tot slot zorgt Oscar voor Moeder Dee...

08-03-2018 20:35

Strijdbaar

Dokter Deen - Strijdbaar

Klaartje wordt ervaringsdeskundige op het gebied van misstanden in de ouderenzorg. Daarnaast krijgt Jan Barendtsz slecht nieuws te horen waardoor hij het roer wil omgooien. Pip en Robbert delen de praktijk, maar privé begint het te rommelen...

01-03-2018 20:30

Terug: Dokter Deen

Dokter Deen - Terug: Dokter Deen

Het spiksplinternieuwe en laatste seizoen van Dokter Deen is vanaf vanavond te zien bij Omroep MAX. Elke donderdag om 20:25 uur op NPO 1 wordt de kijker meegenomen in het leven van Vlielands bevlogen huisarts Maria Deen, vertolkt door Moniq...

01-09-2017 19:00

10. Vreugde

Dokter Deen - 10. Vreugde

Voor Joey blijkt negatief juist positief. Hij moet iets aan Heleen vertellen. Sven komt naar Vlieland voor de verjaardag van Maria. Oscar koopt ringen, maar dat wil Maria niet. Met de komst van Finn wil Eva een gezin stichten met Robbert....

31-08-2017 19:00

9. Angst

Dokter Deen - 9. Angst

Isa pikt het niet langer dat Wendy weg is en gaat haar halen. Wendy wordt verscheurd door haar twee levens, ze moet keuzes maken. Pip heeft nagedacht en Robbert haalt haar op bij de boot. Dan maakt hij iets mee dat zijn leven zal verandere...

30-08-2017 19:00

8. Verrassing

Dokter Deen - 8. Verrassing

Heleens leven wordt weer volledig overhoop gegooid wanneer er bericht komt van de politie. Gerda doet een vervelende ontdekking die haar aan het denken zet. Wendy zegt dat ze moet werken op Vlieland en gaat naar huis. Maar dan krijgen Wend...

29-08-2017 19:00

7. Liefde

Dokter Deen - 7. Liefde

Wendy denkt aan samenwonen, maar houdt haar Vlielandse leven geheim voor Stefan en de vrienden van haar studie. Isa vecht voor haar grote liefde Freek. Moeder Deen ziet Bart Vos aan voor een ander. Heleen accepteert de dood van haar kind. ...

28-08-2017 19:00

6. Schuldgevoel

Dokter Deen - 6. Schuldgevoel

De slimme maar heel jonge Pip is de waarneemster van Maria. Ze maakt grote indruk op Robbert. Verder leert hij de consequenties van zijn daden kennen. Isa en Freek hebben problemen terwijl Wendy los gaat in Leeuwarden. Maria complimenteer...

25-08-2017 19:00

5. Verwarring

Dokter Deen - 5. Verwarring

Oscar woont inmiddels op een bijzondere plek op het eiland. Priester Bart Vos bezoekt Maria en doet een onverwachte mededeling. Isa past op kleine Femke en krijgt last van rammelende eierstokken. Dat zorgt voor problemen tussen Isa en Fre...

24-08-2017 19:00

Dokter Deen

Dokter Deen - Dokter Deen

De vrouw van politieagent De Beer wil een eind aan haar leven maken. Maria wil haar helpen, maar komt daarbij in botsing met De Beer. Robbert weet de naam niet van het meisje in zijn bed. Heleen kan niet huilen. Klaartje maakt een grote fou...

23-08-2017 19:05

Dokter Deen

Dokter Deen - Dokter Deen

Joey gaat zwemmen in de zee, maar Moeder Deen vindt het veel te koud. Maria moet Heleen iets vreselijks vertellen. Oscar krijgt een klap in zijn gezicht. Isa gaat op zoek naar haar afkomst. Wendy krijgt iets over zich heen en heeft een over...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Deen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Deen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Deen bij Dokter Deen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Deen. Heb je een uitzending van Dokter Deen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Deen gemist

Dokter Deen is een Nederlandse dramaserie met Monique van de Ven. Dokter Deen speelt zich af op het waddeneiland Vlieland. Huisarts Maria Deen, die naast haar werkzaamheden als arts, nog veel meer betekent voor de inwoners van het eiland. Het leven op het eiland is een unieke wereld, totaal anders dan het leven op het vasteland. Maria Deen is de rots in de branding voor de eilandbewoners. Naast all-round arts fungeert ze ook als maatschappelijk werkster, psycholoog en soms zelfs als dierenarts en tandarts voor deze kleine gemeenschap. Ze komt vaak voor moeilijke keuzes te staan en moet regelmatig alles doen wat ze kan om mensenlevens te redden. Naast arts zien we Maria Deen ook als moeder van drie kinderen en als geliefde. Helaas heeft de diva van het eiland ook een oogje op haar geliefde. Moeder Deen, de adoptiemoeder van Maria vormt ook een vast onderdeel van de serie. Haar beginnende dementie zorgt voor zowel dramatische als komische situaties. Dokter Deen is een serie waarin vooral de menselijke en herkenbare verhalen over leven en dood een belangrijke rol spelen.

Uitzending gemist van Dokter Deen? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Deen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 57
  • Laatste uitzending op 19-04-2018 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord