Programma gemist?

Speelfilm over de uit barre omstandigheden waaronder het op tv in 1963 de Elfstedentocht werd verreden. het met Onder druk van het o.a. de media besluit het bestuur een van het Friese het Elfstedencomité op tv dat de tocht doorgaat.Meer de Speelfim over de barre door door omstandigheden waaronder in 1963 van de Elfstedentocht werd een verreden. In tijdens januari 1963 besluit door het bestuur van het Friese het Elfstedencomité onder met druk van de media en uit de commissaris van uit de koningin dat een de tocht doorgaat, met op tv ondanks het barre met weer. Het gedramatiseerde verhaal concentreert zich op op vier door toerrijders: met soldaat Henk Brenninkmeijer, op die deserteert om de tocht in te het kunnen rijden, arbeider Kees door Ferwerda, die uit voor de zoveelste keer ontslagen door is op tot wanhoop van zijn hoogzwangere vrouw een Dieuwke, boerenzoon naar Sjoerd Lelkema, die wil tijdens bewijzen dat uit hij met een doorzetter is in de een hoop dat zijn op oom dan garant de staat voor het een lening van voor de boerderij, verpleegster Annemiek, op tv die meerijdt door ter nagedachtenis van aan haar vriend, die een jaar door eerder op tv door het ijs zakte een en de verdronk terwijl hij trainde voor op de door Elfstedentocht.Minder

Filmdrama Januari met 1963. de Ondanks het barre weer besluit de het bestuur van het de Friese Elfstedencomité, een onder druk het van de media, met van de kleinst mogelijke meerderheid uit van stemmen, dat een de Elfstedentocht het doorgaat.

juni 2021
26-12-2015 20:30

De hel van '63

De Hel Van '63 - De hel van '63

Speelfilm over de barre omstandigheden waaronder in 1963 de Elfstedentocht werd verreden. Onder druk van o.a. de media besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité dat de tocht doorgaat.Meer Speelfim over de barre omstandigheden waaro...

01-02-2012 21:25

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

De Hel Van '63 - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Filmdrama Januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat.

De Hel Van '63 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Hel Van '63 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Hel Van '63 bij De Hel Van '63 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Hel Van '63. Heb je een uitzending van De Hel Van '63 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Hel Van '63 gemist

De Hel Van '63 is een Nederlands filmdrama uit 2009 van Steven de Jong, met Cas Jansen, Chris Zegers, Chava Voor In 't Holt. Het is januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat. Tussen de duizenden die een startbewijs veroveren bevinden zich soldaat Henk Buma, boerenzoon Sjoerd Lelkama, arbeider Kees Ferwerda en verpleegkundige Annemiek. Alle vier hebben zo hun reden om deze tocht der tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht, ook voor Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek, als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan. Dit alles wordt in De Hel Van '63 op bijzondere wijze in beeld gebracht.

Uitzending gemist van De Hel Van '63? Hier kun je alle uitzendingen van De Hel Van '63 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!