Programma gemist?

Speelfilm over een de barre omstandigheden waaronder de in het 1963 de Elfstedentocht werd met verreden. Onder druk tijdens van op o.a. de media besluit het met bestuur van in het Friese op tv Elfstedencomité dat de tocht in doorgaat.Meer Speelfim een over de barre omstandigheden in waaronder in 1963 de op tv Elfstedentocht door werd verreden. In januari tijdens 1963 besluit het bestuur van met het uit Friese Elfstedencomité naar onder druk van de media en op een de commissaris van de koningin met dat de een tocht doorgaat, ondanks door het barre weer. Het gedramatiseerde op tv verhaal concentreert zich de op vier toerrijders: op soldaat Henk Brenninkmeijer, een die naar deserteert om de tocht te het kunnen rijden, arbeider met Kees Ferwerda, door die voor van de zoveelste de keer ontslagen is tot wanhoop de van zijn hoogzwangere vrouw op tv het Dieuwke, boerenzoon Sjoerd Lelkema, die wil van bewijzen tijdens dat hij tijdens een doorzetter is in de hoop op tijdens dat zijn oom dan garant tijdens staat voor door een lening voor op tv de boerderij, verpleegster van Annemiek, die meerijdt naar ter nagedachtenis aan haar het vriend, uit die een jaar eerder uit door het ijs zakte en naar verdronk terwijl hij naar trainde voor de op de Elfstedentocht.Minder

Filmdrama Januari 1963. met Ondanks het een barre weer besluit op het bestuur van het met Friese Elfstedencomité, op onder op druk van de op media, met de met kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat naar de Elfstedentocht naar doorgaat.

juli 2020
26-12-2015 20:30

De hel van '63

De Hel Van '63 - De hel van '63

Speelfilm over de barre omstandigheden waaronder in 1963 de Elfstedentocht werd verreden. Onder druk van o.a. de media besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité dat de tocht doorgaat.Meer Speelfim over de barre omstandigheden waaro...

01-02-2012 21:25

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

De Hel Van '63 - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Filmdrama Januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat.

De Hel Van '63 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Hel Van '63 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Hel Van '63 bij De Hel Van '63 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Hel Van '63. Heb je een uitzending van De Hel Van '63 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Hel Van '63 gemist

De Hel Van '63 is een Nederlands filmdrama uit 2009 van Steven de Jong, met Cas Jansen, Chris Zegers, Chava Voor In 't Holt. Het is januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat. Tussen de duizenden die een startbewijs veroveren bevinden zich soldaat Henk Buma, boerenzoon Sjoerd Lelkama, arbeider Kees Ferwerda en verpleegkundige Annemiek. Alle vier hebben zo hun reden om deze tocht der tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht, ook voor Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek, als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan. Dit alles wordt in De Hel Van '63 op bijzondere wijze in beeld gebracht.

Uitzending gemist van De Hel Van '63? Hier kun je alle uitzendingen van De Hel Van '63 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!