Programma gemist?

Speelfilm van over de barre omstandigheden een waaronder uit in 1963 de Elfstedentocht werd verreden. het Onder druk een van o.a. de van media besluit het bestuur een van met het Friese door Elfstedencomité dat de op tv tocht doorgaat.Meer Speelfim over van de barre omstandigheden waaronder van in 1963 de door Elfstedentocht op tv werd verreden. In op januari 1963 besluit het op bestuur van tijdens het Friese Elfstedencomité onder uit druk van uit de media en de commissaris met van op tv de koningin dat uit de tocht doorgaat, op ondanks het barre weer. Het gedramatiseerde uit van verhaal concentreert zich op vier uit toerrijders: met soldaat Henk Brenninkmeijer, die deserteert om uit de tocht op tv te kunnen rijden, arbeider het Kees Ferwerda, die tijdens voor de uit zoveelste keer ontslagen is naar tot wanhoop een van zijn hoogzwangere met vrouw Dieuwke, boerenzoon van Sjoerd Lelkema, op die wil bewijzen dat uit hij een doorzetter een is in de hoop de dat zijn de oom dan van garant staat op tv voor een lening voor van de boerderij, verpleegster de Annemiek, die meerijdt ter nagedachtenis in aan naar haar vriend, die uit een jaar eerder door in het een ijs zakte en verdronk terwijl de hij op trainde voor de van Elfstedentocht.Minder

Filmdrama in Januari 1963. tijdens Ondanks het barre weer een besluit het bestuur van het uit Friese uit Elfstedencomité, onder druk van op tv de media, met de de kleinst mogelijke naar meerderheid van stemmen, naar dat de Elfstedentocht op doorgaat.

februari 2021
26-12-2015 20:30

De hel van '63

De Hel Van '63 - De hel van '63

Speelfilm over de barre omstandigheden waaronder in 1963 de Elfstedentocht werd verreden. Onder druk van o.a. de media besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité dat de tocht doorgaat.Meer Speelfim over de barre omstandigheden waaro...

01-02-2012 21:25

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

De Hel Van '63 - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Filmdrama Januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat.

De Hel Van '63 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Hel Van '63 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Hel Van '63 bij De Hel Van '63 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Hel Van '63. Heb je een uitzending van De Hel Van '63 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Hel Van '63 gemist

De Hel Van '63 is een Nederlands filmdrama uit 2009 van Steven de Jong, met Cas Jansen, Chris Zegers, Chava Voor In 't Holt. Het is januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat. Tussen de duizenden die een startbewijs veroveren bevinden zich soldaat Henk Buma, boerenzoon Sjoerd Lelkama, arbeider Kees Ferwerda en verpleegkundige Annemiek. Alle vier hebben zo hun reden om deze tocht der tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht, ook voor Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek, als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan. Dit alles wordt in De Hel Van '63 op bijzondere wijze in beeld gebracht.

Uitzending gemist van De Hel Van '63? Hier kun je alle uitzendingen van De Hel Van '63 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!