Programma gemist?

Speelfilm van over de barre omstandigheden in waaronder uit in 1963 de door Elfstedentocht werd verreden. op Onder druk van van o.a. de media een besluit het bestuur van in het Friese naar Elfstedencomité dat de tocht op doorgaat.Meer Speelfim over de barre naar omstandigheden de waaronder in 1963 de de Elfstedentocht werd verreden. In tijdens de januari 1963 besluit door het bestuur van het Friese op Elfstedencomité onder druk een van de het media en de een commissaris van de door koningin dat met de tocht doorgaat, ondanks door het barre weer. een Het gedramatiseerde naar verhaal concentreert zich op vier toerrijders: met de soldaat Henk Brenninkmeijer, in die deserteert om tijdens de tocht te kunnen rijden, arbeider de Kees van Ferwerda, die op tv voor de zoveelste tijdens keer ontslagen is tot wanhoop van op zijn een hoogzwangere vrouw het Dieuwke, boerenzoon Sjoerd Lelkema, de die wil bewijzen met dat hij een door doorzetter is in de hoop de de dat zijn oom dan garant in staat een voor een lening voor de boerderij, op het verpleegster Annemiek, die meerijdt ter nagedachtenis in aan haar vriend, het de die een jaar eerder door het op tv ijs op tv zakte en verdronk terwijl hij naar trainde met voor de op tv Elfstedentocht.Minder

Filmdrama Januari met 1963. Ondanks het barre de weer tijdens besluit het bestuur van naar het Friese Elfstedencomité, onder naar druk van de de media, met de de kleinst mogelijke meerderheid op tv van stemmen, dat naar de Elfstedentocht een doorgaat.

oktober 2020
26-12-2015 20:30

De hel van '63

De Hel Van '63 - De hel van '63

Speelfilm over de barre omstandigheden waaronder in 1963 de Elfstedentocht werd verreden. Onder druk van o.a. de media besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité dat de tocht doorgaat.Meer Speelfim over de barre omstandigheden waaro...

01-02-2012 21:25

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

De Hel Van '63 - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Filmdrama Januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat.

De Hel Van '63 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Hel Van '63 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Hel Van '63 bij De Hel Van '63 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Hel Van '63. Heb je een uitzending van De Hel Van '63 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Hel Van '63 gemist

De Hel Van '63 is een Nederlands filmdrama uit 2009 van Steven de Jong, met Cas Jansen, Chris Zegers, Chava Voor In 't Holt. Het is januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat. Tussen de duizenden die een startbewijs veroveren bevinden zich soldaat Henk Buma, boerenzoon Sjoerd Lelkama, arbeider Kees Ferwerda en verpleegkundige Annemiek. Alle vier hebben zo hun reden om deze tocht der tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht, ook voor Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek, als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan. Dit alles wordt in De Hel Van '63 op bijzondere wijze in beeld gebracht.

Uitzending gemist van De Hel Van '63? Hier kun je alle uitzendingen van De Hel Van '63 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!