Programma gemist?

Speelfilm over op de barre omstandigheden op waaronder de in 1963 de Elfstedentocht werd verreden. op tv uit Onder druk van o.a. de uit media besluit het bestuur naar van het uit Friese Elfstedencomité dat de het tocht doorgaat.Meer op tv Speelfim over de barre tijdens omstandigheden waaronder naar in 1963 de Elfstedentocht door werd de verreden. In januari 1963 besluit op tv tijdens het bestuur van het in Friese Elfstedencomité onder naar druk van de media tijdens en de commissaris door van de op tv koningin dat door de tocht doorgaat, met ondanks het barre weer. Het gedramatiseerde op verhaal concentreert tijdens zich op vier uit toerrijders: soldaat de Henk Brenninkmeijer, die met deserteert om de tocht te door kunnen uit rijden, arbeider Kees Ferwerda, in die voor de een zoveelste keer ontslagen een is tot wanhoop de van zijn hoogzwangere op vrouw van Dieuwke, boerenzoon Sjoerd een Lelkema, die wil het bewijzen dat hij een doorzetter is op de in de hoop dat op tv zijn oom dan garant op tv staat voor een een lening het voor de boerderij, verpleegster Annemiek, op die de meerijdt ter nagedachtenis de aan haar vriend, uit die een jaar de eerder door het naar ijs zakte en verdronk terwijl hij tijdens trainde voor de de naar Elfstedentocht.Minder

Filmdrama Januari tijdens 1963. op Ondanks het barre weer de besluit het bestuur van het het naar Friese Elfstedencomité, onder druk van met de media, met de door kleinst mogelijke met meerderheid van naar stemmen, dat uit de Elfstedentocht doorgaat.

januari 2020
26-12-2015 20:30

De hel van '63

De Hel Van '63 - De hel van '63

Speelfilm over de barre omstandigheden waaronder in 1963 de Elfstedentocht werd verreden. Onder druk van o.a. de media besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité dat de tocht doorgaat.Meer Speelfim over de barre omstandigheden waaro...

01-02-2012 21:25

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

De Hel Van '63 - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Filmdrama Januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat.

De Hel Van '63 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Hel Van '63 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Hel Van '63 bij De Hel Van '63 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Hel Van '63. Heb je een uitzending van De Hel Van '63 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Hel Van '63 gemist

De Hel Van '63 is een Nederlands filmdrama uit 2009 van Steven de Jong, met Cas Jansen, Chris Zegers, Chava Voor In 't Holt. Het is januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat. Tussen de duizenden die een startbewijs veroveren bevinden zich soldaat Henk Buma, boerenzoon Sjoerd Lelkama, arbeider Kees Ferwerda en verpleegkundige Annemiek. Alle vier hebben zo hun reden om deze tocht der tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht, ook voor Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek, als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan. Dit alles wordt in De Hel Van '63 op bijzondere wijze in beeld gebracht.

Uitzending gemist van De Hel Van '63? Hier kun je alle uitzendingen van De Hel Van '63 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!