Programma gemist?

Speelfilm over de naar barre omstandigheden waaronder naar in 1963 op de Elfstedentocht werd met verreden. Onder met druk van o.a. van de media besluit het tijdens bestuur met van het Friese uit Elfstedencomité dat de tocht doorgaat.Meer Speelfim uit over de in barre omstandigheden waaronder tijdens in in 1963 de Elfstedentocht werd verreden. In de op tv januari 1963 besluit met het bestuur van het op tv Friese Elfstedencomité onder naar druk van de van media en de commissaris van een de op koningin dat de op tocht doorgaat, ondanks het de barre weer. Het gedramatiseerde door verhaal concentreert zich op op vier naar toerrijders: soldaat Henk Brenninkmeijer, naar door die deserteert om de tocht naar te kunnen rijden, het arbeider Kees Ferwerda, die het voor de door zoveelste op tv keer ontslagen is tot een wanhoop van zijn hoogzwangere op tv vrouw Dieuwke, boerenzoon met Sjoerd Lelkema, die op tv wil bewijzen dat hij in een de doorzetter is in de tijdens hoop dat zijn oom door het dan garant staat voor een de lening op tv voor de boerderij, verpleegster Annemiek, die op meerijdt ter de nagedachtenis aan haar vriend, naar die tijdens een jaar in eerder door het ijs zakte van en verdronk in terwijl hij trainde voor door de uit Elfstedentocht.Minder

Filmdrama het Januari 1963. Ondanks het barre met van weer besluit het bestuur van een het Friese Elfstedencomité, op tv onder op druk van de het media, met de kleinst door mogelijke meerderheid met van stemmen, dat uit de Elfstedentocht doorgaat.

december 2021
26-12-2015 20:30

De hel van '63

De Hel Van '63 - De hel van '63

Speelfilm over de barre omstandigheden waaronder in 1963 de Elfstedentocht werd verreden. Onder druk van o.a. de media besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité dat de tocht doorgaat.Meer Speelfim over de barre omstandigheden waaro...

01-02-2012 21:25

Aflevering van woensdag 1 februari 2012

De Hel Van '63 - Aflevering van woensdag 1 februari 2012

Filmdrama Januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat.

De Hel Van '63 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Hel Van '63 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Hel Van '63 bij De Hel Van '63 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Hel Van '63. Heb je een uitzending van De Hel Van '63 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Hel Van '63 gemist

De Hel Van '63 is een Nederlands filmdrama uit 2009 van Steven de Jong, met Cas Jansen, Chris Zegers, Chava Voor In 't Holt. Het is januari 1963. Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat. Tussen de duizenden die een startbewijs veroveren bevinden zich soldaat Henk Buma, boerenzoon Sjoerd Lelkama, arbeider Kees Ferwerda en verpleegkundige Annemiek. Alle vier hebben zo hun reden om deze tocht der tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht, ook voor Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek, als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan. Dit alles wordt in De Hel Van '63 op bijzondere wijze in beeld gebracht.

Uitzending gemist van De Hel Van '63? Hier kun je alle uitzendingen van De Hel Van '63 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-12-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!