Programma gemist?

Royaltywatcher tijdens Peter van op der Vorst blikt van terug op het tienjarig door huwelijk van in Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima in en zijn eigen ervaringen op tv op tv met het paar. Hiervoor uit gebruikt hij in beeldmateriaal van onder meer het laatste tijdens het staatsbezoek aan Oman.

april 2020
02-02-2012 21:33

Aflevering 1

Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima - Aflevering 1

Royaltywatcher Peter van der Vorst blikt terug op het tienjarig huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima en zijn eigen ervaringen met het paar. Hiervoor gebruikt hij beeldmateriaal van onder meer het laatste staatsbezoek aan Om...

Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima bij Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima gemist

Royaltywatcher Peter van der Vorst blikt in Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima terug op het tienjarig huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima en zijn eigen ervaringen met het paar. Hiervoor gebruikt hij beeldmateriaal van onder meer het laatste staatsbezoek aan Oman.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Willem-Alexander & Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2012 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!