Programma gemist?

Documentaire over het door Oranje een Fonds, dat precies tien jaar uit geleden werd in opgericht op tv als het nationaal huwelijksgeschenk van voor Prins Willem-Alexander van en Prinses Máxima. Een in aantal projecten op tv van het Oranje Fonds wordt uit hierin op tv uitgelicht en de beschermheer tijdens en beschermvrouwe van het uit Oranje Fonds, de tijdens prins en door de prinses, worden geïnterviewd op door Linda van de tijdens Mol over hun betrokkenheid het bij het Oranje Fonds. Het door Oranje Fonds op heeft in als doel de betrokkenheid in de het samenleving te op bevorderen in in het Koninkrijk der het Nederlanden. Door de een steun zijn tijdens mensen minder eenzaam, ontmoeten zij elkaar op tv of door vinden zij door een nieuwe plek in uit de maatschappij. Zo worden naar er bijdragen gegeven aan naar dorpshuizen, op tv jongerencentra, ouderensociëteiten en opvanghuizen, maar de ook aan op tv projecten begeleid wonen, taallessen op tv door vrijwilligers naar en aan uit maatjes- en het mentorinitiatieven. Daarnaast organiseert de het Oranje Fonds grote van landelijke campagnes als Burendag en in NL DOET. naar Het budget van het de Oranje Fonds de is voor het het grootste naar deel afkomstig uit de opbrengsten op tv van naar de Nationale Postcode Loterij uit en De Lotto. De rest naar uit is afkomstig uit giften van een particulieren en in bedrijven.

december 2021
02-02-2012 20:36

Aflevering 1

Het Oranje Fonds - Aflevering 1

Documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt hierin uitgelicht en de besc...

Het Oranje Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Oranje Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Oranje Fonds bij Het Oranje Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Oranje Fonds. Heb je een uitzending van Het Oranje Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Oranje Fonds gemist

De Prins En De Prinses,Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses is een documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt in Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses uitgelicht en de beschermheer en beschermvrouwe van het Oranje Fonds, de prins en de prinses, worden geïnterviewd door Linda de Mol over hun betrokkenheid bij het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds heeft als doel de betrokkenheid in de samenleving te bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door de steun zijn mensen minder eenzaam, ontmoeten zij elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Zo worden er bijdragen gegeven aan dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten en opvanghuizen, maar ook aan projecten begeleid wonen, taallessen door vrijwilligers en aan maatjes- en mentorinitiatieven. Daarnaast organiseert het Oranje Fonds grote landelijke campagnes als Burendag en NL DOET. Het budget van het Oranje Fonds is voor het grootste deel afkomstig uit de opbrengsten van de Nationale Postcode Loterij en De Lotto. De rest is afkomstig uit giften van particulieren en bedrijven.

Uitzending gemist van Het Oranje Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van Het Oranje Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2012 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!