Programma gemist?

Documentaire naar over het Oranje Fonds, dat tijdens precies tien een jaar geleden werd opgericht door als met het nationaal huwelijksgeschenk op tv voor Prins Willem-Alexander en Prinses een Máxima. door Een aantal projecten van de het een Oranje Fonds wordt hierin uitgelicht en tijdens de beschermheer van en beschermvrouwe de van het Oranje Fonds, een de prins met en de prinses, worden geïnterviewd de door Linda de op tv Mol op tv over hun betrokkenheid in bij het Oranje Fonds. Het uit Oranje Fonds heeft naar naar als doel de betrokkenheid in naar de met samenleving te bevorderen in het met Koninkrijk der Nederlanden. Door naar met de steun zijn mensen minder eenzaam, op op ontmoeten zij elkaar of door vinden zij een nieuwe plek van door in de maatschappij. tijdens Zo worden er bijdragen het gegeven aan dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten het en opvanghuizen, naar maar ook aan projecten de begeleid wonen, van taallessen door vrijwilligers door en aan tijdens maatjes- en mentorinitiatieven. Daarnaast naar organiseert het Oranje van Fonds uit grote landelijke campagnes de als Burendag en op NL DOET. Het budget van het van Oranje op tv Fonds is door voor het grootste deel afkomstig uit op tv op de opbrengsten van de Nationale Postcode uit Loterij en De door van Lotto. De rest is uit afkomstig uit giften van particulieren door en van bedrijven.

maart 2021
02-02-2012 20:36

Aflevering 1

Het Oranje Fonds - Aflevering 1

Documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt hierin uitgelicht en de besc...

Het Oranje Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Oranje Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Oranje Fonds bij Het Oranje Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Oranje Fonds. Heb je een uitzending van Het Oranje Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Oranje Fonds gemist

De Prins En De Prinses,Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses is een documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt in Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses uitgelicht en de beschermheer en beschermvrouwe van het Oranje Fonds, de prins en de prinses, worden geïnterviewd door Linda de Mol over hun betrokkenheid bij het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds heeft als doel de betrokkenheid in de samenleving te bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door de steun zijn mensen minder eenzaam, ontmoeten zij elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Zo worden er bijdragen gegeven aan dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten en opvanghuizen, maar ook aan projecten begeleid wonen, taallessen door vrijwilligers en aan maatjes- en mentorinitiatieven. Daarnaast organiseert het Oranje Fonds grote landelijke campagnes als Burendag en NL DOET. Het budget van het Oranje Fonds is voor het grootste deel afkomstig uit de opbrengsten van de Nationale Postcode Loterij en De Lotto. De rest is afkomstig uit giften van particulieren en bedrijven.

Uitzending gemist van Het Oranje Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van Het Oranje Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2012 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!