Programma gemist?

Documentaire over het het Oranje Fonds, door dat precies tien jaar op tv geleden tijdens werd opgericht als het nationaal van van huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander uit en Prinses naar Máxima. Een aantal uit projecten van het Oranje Fonds wordt op tv hierin van uitgelicht en de de beschermheer en beschermvrouwe van het op tv Oranje Fonds, tijdens de prins met en de prinses, op tv worden geïnterviewd door het Linda de Mol over uit hun op tv betrokkenheid bij het Oranje Fonds. Het op Oranje Fonds heeft een als op doel de betrokkenheid door in de samenleving de te bevorderen in het door Koninkrijk der Nederlanden. door Door de steun het zijn met mensen minder eenzaam, ontmoeten het zij elkaar of vinden zij met de een nieuwe plek in de maatschappij. het een Zo worden er bijdragen gegeven aan een in dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten en opvanghuizen, tijdens maar ook aan projecten een begeleid uit wonen, taallessen van door vrijwilligers en aan maatjes- en naar mentorinitiatieven. Daarnaast het organiseert het Oranje van Fonds tijdens grote landelijke campagnes als Burendag en op tv NL DOET. Het in budget van het een van Oranje Fonds is op tv voor het grootste door deel afkomstig uit de opbrengsten tijdens van de Nationale naar Postcode Loterij en door De Lotto. de De rest is naar afkomstig uit giften van met particulieren en op tv bedrijven.

oktober 2020
02-02-2012 20:36

Aflevering 1

Het Oranje Fonds - Aflevering 1

Documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt hierin uitgelicht en de besc...

Het Oranje Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Oranje Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Oranje Fonds bij Het Oranje Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Oranje Fonds. Heb je een uitzending van Het Oranje Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Oranje Fonds gemist

De Prins En De Prinses,Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses is een documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt in Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses uitgelicht en de beschermheer en beschermvrouwe van het Oranje Fonds, de prins en de prinses, worden geïnterviewd door Linda de Mol over hun betrokkenheid bij het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds heeft als doel de betrokkenheid in de samenleving te bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door de steun zijn mensen minder eenzaam, ontmoeten zij elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Zo worden er bijdragen gegeven aan dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten en opvanghuizen, maar ook aan projecten begeleid wonen, taallessen door vrijwilligers en aan maatjes- en mentorinitiatieven. Daarnaast organiseert het Oranje Fonds grote landelijke campagnes als Burendag en NL DOET. Het budget van het Oranje Fonds is voor het grootste deel afkomstig uit de opbrengsten van de Nationale Postcode Loterij en De Lotto. De rest is afkomstig uit giften van particulieren en bedrijven.

Uitzending gemist van Het Oranje Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van Het Oranje Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2012 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!