Programma gemist?

Documentaire over door het naar Oranje Fonds, dat precies tien een jaar geleden werd uit opgericht als het nationaal tijdens huwelijksgeschenk voor het Prins Willem-Alexander en Prinses tijdens Máxima. Een op aantal projecten van naar het Oranje Fonds wordt in hierin met uitgelicht en de in beschermheer en tijdens beschermvrouwe van het Oranje op tv Fonds, de prins en naar de prinses, door worden geïnterviewd door Linda de een met Mol over hun betrokkenheid bij het op naar Oranje Fonds. Het Oranje Fonds naar heeft als doel van de betrokkenheid in de door het samenleving te bevorderen in van het Koninkrijk der Nederlanden. Door op tv de steun op zijn mensen de minder eenzaam, ontmoeten met zij elkaar of naar vinden zij een nieuwe tijdens plek in de maatschappij. door door Zo worden er van bijdragen gegeven aan dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten van en opvanghuizen, maar van ook aan projecten op tv met begeleid wonen, taallessen door vrijwilligers en door op aan maatjes- en de mentorinitiatieven. Daarnaast organiseert het Oranje Fonds het grote landelijke campagnes met als naar Burendag en NL DOET. met Het budget van met het Oranje Fonds het is voor het grootste door op deel afkomstig uit de opbrengsten door van de Nationale Postcode een uit Loterij en De Lotto. De rest een is de afkomstig uit giften een van particulieren en met bedrijven.

december 2019
02-02-2012 20:36

Aflevering 1

Het Oranje Fonds - Aflevering 1

Documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt hierin uitgelicht en de besc...

Het Oranje Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Oranje Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Oranje Fonds bij Het Oranje Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Oranje Fonds. Heb je een uitzending van Het Oranje Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Oranje Fonds gemist

De Prins En De Prinses,Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses is een documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt in Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses uitgelicht en de beschermheer en beschermvrouwe van het Oranje Fonds, de prins en de prinses, worden geïnterviewd door Linda de Mol over hun betrokkenheid bij het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds heeft als doel de betrokkenheid in de samenleving te bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door de steun zijn mensen minder eenzaam, ontmoeten zij elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Zo worden er bijdragen gegeven aan dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten en opvanghuizen, maar ook aan projecten begeleid wonen, taallessen door vrijwilligers en aan maatjes- en mentorinitiatieven. Daarnaast organiseert het Oranje Fonds grote landelijke campagnes als Burendag en NL DOET. Het budget van het Oranje Fonds is voor het grootste deel afkomstig uit de opbrengsten van de Nationale Postcode Loterij en De Lotto. De rest is afkomstig uit giften van particulieren en bedrijven.

Uitzending gemist van Het Oranje Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van Het Oranje Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2012 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!