Programma gemist?

Documentaire over naar het Oranje Fonds, dat uit precies tien in jaar geleden op werd opgericht als het een nationaal huwelijksgeschenk voor Prins uit Willem-Alexander in en Prinses Máxima. Een aantal naar in projecten van het Oranje door Fonds wordt hierin uitgelicht op en de de beschermheer en beschermvrouwe van door het van Oranje Fonds, de prins en de in prinses, de worden geïnterviewd door Linda de in Mol tijdens over hun betrokkenheid bij het het Oranje Fonds. door Het Oranje Fonds heeft de als doel de naar betrokkenheid in de het samenleving te een bevorderen in op het Koninkrijk der Nederlanden. het Door de steun zijn op tv mensen minder eenzaam, het ontmoeten van zij elkaar of vinden zij het het een nieuwe plek in de maatschappij. met Zo op tv worden er bijdragen gegeven de aan een dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten en opvanghuizen, maar een op tv ook aan projecten begeleid in wonen, taallessen door uit vrijwilligers en aan maatjes- het en mentorinitiatieven. een Daarnaast organiseert het uit Oranje Fonds op grote landelijke campagnes het als Burendag en tijdens NL DOET. Het budget van het op tv Oranje Fonds is op voor het grootste naar de deel afkomstig uit de opbrengsten op tv van door de Nationale Postcode Loterij en De met Lotto. naar De rest is afkomstig de uit giften uit van particulieren en uit bedrijven.

juli 2020
02-02-2012 20:36

Aflevering 1

Het Oranje Fonds - Aflevering 1

Documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt hierin uitgelicht en de besc...

Het Oranje Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Oranje Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Oranje Fonds bij Het Oranje Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Oranje Fonds. Heb je een uitzending van Het Oranje Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Oranje Fonds gemist

De Prins En De Prinses,Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses is een documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt in Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses uitgelicht en de beschermheer en beschermvrouwe van het Oranje Fonds, de prins en de prinses, worden geïnterviewd door Linda de Mol over hun betrokkenheid bij het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds heeft als doel de betrokkenheid in de samenleving te bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door de steun zijn mensen minder eenzaam, ontmoeten zij elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Zo worden er bijdragen gegeven aan dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten en opvanghuizen, maar ook aan projecten begeleid wonen, taallessen door vrijwilligers en aan maatjes- en mentorinitiatieven. Daarnaast organiseert het Oranje Fonds grote landelijke campagnes als Burendag en NL DOET. Het budget van het Oranje Fonds is voor het grootste deel afkomstig uit de opbrengsten van de Nationale Postcode Loterij en De Lotto. De rest is afkomstig uit giften van particulieren en bedrijven.

Uitzending gemist van Het Oranje Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van Het Oranje Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2012 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!