Programma gemist?

Documentaire op over het Oranje Fonds, dat met precies tien jaar de geleden werd opgericht van als het nationaal een huwelijksgeschenk voor door Prins Willem-Alexander en Prinses naar Máxima. de Een aantal projecten van het op tv op Oranje Fonds wordt hierin uitgelicht en uit de beschermheer op en met beschermvrouwe van het Oranje tijdens Fonds, de prins en tijdens de op tv prinses, worden geïnterviewd tijdens door Linda de door Mol over hun betrokkenheid uit bij het Oranje Fonds. in Het Oranje Fonds heeft door als doel door de betrokkenheid het in de samenleving te bevorderen van in de het Koninkrijk der het Nederlanden. Door de steun zijn op tv naar mensen minder eenzaam, de ontmoeten zij elkaar of vinden zij naar tijdens een nieuwe plek in de een maatschappij. Zo met worden er bijdragen gegeven tijdens aan dorpshuizen, jongerencentra, door ouderensociëteiten uit en opvanghuizen, maar een ook aan projecten begeleid wonen, taallessen tijdens door vrijwilligers op tv en op tv aan maatjes- en mentorinitiatieven. Daarnaast het organiseert met het Oranje Fonds grote landelijke campagnes van de als Burendag en NL met DOET. Het in budget van het naar Oranje Fonds is voor tijdens het grootste een deel afkomstig uit de opbrengsten van naar de Nationale Postcode in Loterij de en De Lotto. De rest de is afkomstig door uit in giften van particulieren op tv en bedrijven.

februari 2020
02-02-2012 20:36

Aflevering 1

Het Oranje Fonds - Aflevering 1

Documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt hierin uitgelicht en de besc...

Het Oranje Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Oranje Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Oranje Fonds bij Het Oranje Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Oranje Fonds. Heb je een uitzending van Het Oranje Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Oranje Fonds gemist

De Prins En De Prinses,Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses is een documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt in Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses uitgelicht en de beschermheer en beschermvrouwe van het Oranje Fonds, de prins en de prinses, worden geïnterviewd door Linda de Mol over hun betrokkenheid bij het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds heeft als doel de betrokkenheid in de samenleving te bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door de steun zijn mensen minder eenzaam, ontmoeten zij elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Zo worden er bijdragen gegeven aan dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten en opvanghuizen, maar ook aan projecten begeleid wonen, taallessen door vrijwilligers en aan maatjes- en mentorinitiatieven. Daarnaast organiseert het Oranje Fonds grote landelijke campagnes als Burendag en NL DOET. Het budget van het Oranje Fonds is voor het grootste deel afkomstig uit de opbrengsten van de Nationale Postcode Loterij en De Lotto. De rest is afkomstig uit giften van particulieren en bedrijven.

Uitzending gemist van Het Oranje Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van Het Oranje Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2012 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!