Programma gemist?

Documentaire uit over het op Oranje Fonds, dat precies tien jaar naar op geleden werd opgericht het als het nationaal op huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander uit en Prinses op Máxima. Een aantal projecten van naar het tijdens Oranje Fonds wordt hierin uitgelicht en op tv de beschermheer in en beschermvrouwe van van het Oranje Fonds, de tijdens prins en de de op tv prinses, worden geïnterviewd door op Linda de Mol over naar hun in betrokkenheid bij het Oranje Fonds. Het van Oranje Fonds heeft in als doel de met betrokkenheid in met de samenleving te uit bevorderen in het Koninkrijk van der van Nederlanden. Door de op steun zijn op tv mensen minder eenzaam, ontmoeten zij elkaar tijdens of vinden zij met op tv een nieuwe plek in de van maatschappij. Zo worden naar er de bijdragen gegeven aan dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten uit en opvanghuizen, tijdens maar uit ook aan projecten begeleid wonen, van taallessen in door vrijwilligers en aan op tv maatjes- en mentorinitiatieven. Daarnaast organiseert op tv het door Oranje Fonds grote op tv landelijke campagnes als Burendag met en met NL DOET. Het budget van door het Oranje Fonds tijdens is voor het grootste op het deel afkomstig uit de tijdens opbrengsten van de Nationale Postcode van Loterij naar en De Lotto. De naar rest is afkomstig een uit giften van particulieren op en in bedrijven.

juni 2021
02-02-2012 20:36

Aflevering 1

Het Oranje Fonds - Aflevering 1

Documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt hierin uitgelicht en de besc...

Het Oranje Fonds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Oranje Fonds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Oranje Fonds bij Het Oranje Fonds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Oranje Fonds. Heb je een uitzending van Het Oranje Fonds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Oranje Fonds gemist

De Prins En De Prinses,Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses is een documentaire over het Oranje Fonds, dat precies tien jaar geleden werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Een aantal projecten van het Oranje Fonds wordt in Het Oranje Fonds, De Prins En De Prinses uitgelicht en de beschermheer en beschermvrouwe van het Oranje Fonds, de prins en de prinses, worden geïnterviewd door Linda de Mol over hun betrokkenheid bij het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds heeft als doel de betrokkenheid in de samenleving te bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door de steun zijn mensen minder eenzaam, ontmoeten zij elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Zo worden er bijdragen gegeven aan dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten en opvanghuizen, maar ook aan projecten begeleid wonen, taallessen door vrijwilligers en aan maatjes- en mentorinitiatieven. Daarnaast organiseert het Oranje Fonds grote landelijke campagnes als Burendag en NL DOET. Het budget van het Oranje Fonds is voor het grootste deel afkomstig uit de opbrengsten van de Nationale Postcode Loterij en De Lotto. De rest is afkomstig uit giften van particulieren en bedrijven.

Uitzending gemist van Het Oranje Fonds? Hier kun je alle uitzendingen van Het Oranje Fonds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-02-2012 om 20:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!