Programma gemist?

Realityserie de waarin vijf vrouwen zelf hun op tv door leven filmen. Jojanneke de bezoekt haar zieke moeder. met Anne hakt een knoop een door. Git heeft een op spannende uitslag. uit Loes op tv is in Zwitserland op haar het eerste van buitenlandse expositie.

Realityserie waarin vijf op tv tijdens vrouwen zelf hun leven filmen. door Git wil misschien het wel een kindje de van Maarten. naar Loes wordt door haar in vader en zus geconfronteerd uit met haar van gedrag. Mira gooit op tv haar eetgewoontes drastisch uit om.

Realityserie waarin het vijf vrouwen zelf van hun leven filmen. naar In de levens naar van Mira, Anne door en tijdens Loes is er allemaal sprake met van tijdens ruis...

Realityserie waarin vijf een op tv vrouwen zelf hun leven filmen. de Wat je kunt en met tijdens wilt verwachten van relaties het is voor elke het vrouw anders.

Realityserie uit waarin vijf vrouwen zelf hun het leven in filmen. Loes naar vindt dat ze van Willem in moet weten wat het op nou eigenlijk in is naar dat ze hebben, Anne hinkt van enorm op twee uit gedachten tijdens in haar relatie met van Ronald.

Realityserie waarin naar vijf vrouwen zelf hun op tv leven filmen. We het zien Loes, Git het naar en Mira, allen in door totaal verschillende het liefdesfasen.

Realityserie waarin de vijf vrouwen zelf hun het leven met filmen. -De vrouwen hebben uit 't niet makkelijk. Anne op tv vindt door het moeilijk om zich in volledig te het laten zien aan Ronald. op tv Jojanneke door is gefrustreerd over haar dochter het Beer met (4).

Realityserie waarin het vijf vrouwen naar zelf hun leven in filmen. -Anne vertelt over haar het met verleden van depressies. uit Git vertelt over tijdens haar moeilijke jeugd. Jojanneke heeft van 'n hele een andere kijk naar op de relatie met dochtertje uit Beer.

Realityserie van waarin vijf vrouwen zelf op hun de leven filmen. We maken van kennis met Jojanneke uit (34 jaar), een alleenstaande tijdens moeder van in de driejarige Beer èn uit nachtartieste in op het Amsterdamse een uitgaansleven.

Realityserie waarin tijdens vijf op vrouwen zelf hun leven de filmen.

januari 2020
15-04-2012 21:20

Een nieuw begin

Connected - Een nieuw begin

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Jojanneke bezoekt haar zieke moeder. Anne hakt een knoop door. Git heeft een spannende uitslag. Loes is in Zwitserland op haar eerste buitenlandse expositie.

08-04-2012 21:20

Daadkracht

Connected - Daadkracht

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Git wil misschien wel een kindje van Maarten. Loes wordt door haar vader en zus geconfronteerd met haar gedrag. Mira gooit haar eetgewoontes drastisch om.

01-04-2012 21:20

Ruis

Connected - Ruis

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. In de levens van Mira, Anne en Loes is er allemaal sprake van ruis...

18-03-2012 21:20

Verwachtingen

Connected - Verwachtingen

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Wat je kunt en wilt verwachten van relaties is voor elke vrouw anders.

11-03-2012 21:20

Open kaart

Connected - Open kaart

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Loes vindt dat ze van Willem moet weten wat het nou eigenlijk is dat ze hebben, Anne hinkt enorm op twee gedachten in haar relatie met Ronald.

04-03-2012 21:15

Liefde is...

Connected - Liefde is...

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We zien Loes, Git en Mira, allen in totaal verschillende liefdesfasen.

26-02-2012 21:20

Frustratie

Connected - Frustratie

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -De vrouwen hebben 't niet makkelijk. Anne vindt het moeilijk om zich volledig te laten zien aan Ronald. Jojanneke is gefrustreerd over haar dochter Beer (4).

19-02-2012 21:25

Spiegel

Connected - Spiegel

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -Anne vertelt over haar verleden van depressies. Git vertelt over haar moeilijke jeugd. Jojanneke heeft 'n hele andere kijk op de relatie met dochtertje Beer.

12-02-2012 21:20

Tweestrijd

Connected - Tweestrijd

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We maken kennis met Jojanneke (34 jaar), een alleenstaande moeder van de driejarige Beer èn nachtartieste in het Amsterdamse uitgaansleven.

05-02-2012 21:25

Aflevering van zondag 5 februari 2012

Connected - Aflevering van zondag 5 februari 2012

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen.

Connected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Connected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Connected bij Connected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Connected. Heb je een uitzending van Connected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Connected gemist

Connected is confronterend, inspirerend, ontroerend en vooral herkenbaar. Connected is een reality-serie, waarin vijf vrouwen, tussen de twintig en de veertig jaar, hun leven filmen: puur en eerlijk, zonder maskers en recht uit het hart…

Uitzending gemist van Connected? Hier kun je alle uitzendingen van Connected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 15-04-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!