Programma gemist?

Realityserie waarin uit vijf vrouwen van zelf hun op leven filmen. Jojanneke bezoekt haar zieke op tv moeder. Anne hakt op tv een knoop door. op tv Git heeft een naar met spannende uitslag. Loes in is in Zwitserland op van haar eerste het buitenlandse expositie.

Realityserie met waarin vijf vrouwen zelf in hun met leven filmen. Git wil misschien wel met de een kindje van Maarten. Loes wordt door door haar vader op en uit zus geconfronteerd met haar gedrag. naar het Mira gooit haar eetgewoontes het drastisch om.

Realityserie van waarin vijf vrouwen naar zelf hun leven filmen. met In de levens de van Mira, Anne en van Loes het is er allemaal sprake van op op ruis...

Realityserie waarin vijf in vrouwen zelf tijdens hun leven filmen. Wat tijdens je van kunt en een wilt verwachten van relaties is op tv voor tijdens elke vrouw anders.

Realityserie waarin vijf op tv het vrouwen zelf hun leven het filmen. Loes vindt op tv dat ze van met Willem moet weten wat het tijdens nou van eigenlijk is dat van ze hebben, Anne op hinkt enorm naar op twee gedachten in haar in relatie met uit Ronald.

Realityserie tijdens waarin vijf vrouwen zelf de hun leven op filmen. We zien door Loes, Git en Mira, het allen in totaal een verschillende tijdens liefdesfasen.

Realityserie van waarin vijf vrouwen zelf hun de leven filmen. -De door van vrouwen hebben 't niet makkelijk. uit Anne vindt het uit moeilijk om met zich volledig te laten tijdens zien aan Ronald. Jojanneke naar is op tv gefrustreerd over haar dochter tijdens Beer door (4).

Realityserie door waarin vijf op tv vrouwen zelf hun leven filmen. een -Anne vertelt over in haar verleden van met depressies. Git tijdens vertelt over haar moeilijke jeugd. met Jojanneke heeft 'n het hele andere kijk op op tv op de relatie de met dochtertje Beer.

Realityserie waarin naar vijf vrouwen op tv zelf hun leven filmen. We de maken kennis met door in Jojanneke (34 jaar), met een alleenstaande moeder van uit de driejarige Beer èn nachtartieste op in het Amsterdamse een in uitgaansleven.

Realityserie op waarin vijf vrouwen zelf hun op tv leven het filmen.

juni 2021
15-04-2012 21:20

Een nieuw begin

Connected - Een nieuw begin

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Jojanneke bezoekt haar zieke moeder. Anne hakt een knoop door. Git heeft een spannende uitslag. Loes is in Zwitserland op haar eerste buitenlandse expositie.

08-04-2012 21:20

Daadkracht

Connected - Daadkracht

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Git wil misschien wel een kindje van Maarten. Loes wordt door haar vader en zus geconfronteerd met haar gedrag. Mira gooit haar eetgewoontes drastisch om.

01-04-2012 21:20

Ruis

Connected - Ruis

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. In de levens van Mira, Anne en Loes is er allemaal sprake van ruis...

18-03-2012 21:20

Verwachtingen

Connected - Verwachtingen

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Wat je kunt en wilt verwachten van relaties is voor elke vrouw anders.

11-03-2012 21:20

Open kaart

Connected - Open kaart

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Loes vindt dat ze van Willem moet weten wat het nou eigenlijk is dat ze hebben, Anne hinkt enorm op twee gedachten in haar relatie met Ronald.

04-03-2012 21:15

Liefde is...

Connected - Liefde is...

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We zien Loes, Git en Mira, allen in totaal verschillende liefdesfasen.

26-02-2012 21:20

Frustratie

Connected - Frustratie

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -De vrouwen hebben 't niet makkelijk. Anne vindt het moeilijk om zich volledig te laten zien aan Ronald. Jojanneke is gefrustreerd over haar dochter Beer (4).

19-02-2012 21:25

Spiegel

Connected - Spiegel

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -Anne vertelt over haar verleden van depressies. Git vertelt over haar moeilijke jeugd. Jojanneke heeft 'n hele andere kijk op de relatie met dochtertje Beer.

12-02-2012 21:20

Tweestrijd

Connected - Tweestrijd

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We maken kennis met Jojanneke (34 jaar), een alleenstaande moeder van de driejarige Beer èn nachtartieste in het Amsterdamse uitgaansleven.

05-02-2012 21:25

Aflevering van zondag 5 februari 2012

Connected - Aflevering van zondag 5 februari 2012

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen.

Connected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Connected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Connected bij Connected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Connected. Heb je een uitzending van Connected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Connected gemist

Connected is confronterend, inspirerend, ontroerend en vooral herkenbaar. Connected is een reality-serie, waarin vijf vrouwen, tussen de twintig en de veertig jaar, hun leven filmen: puur en eerlijk, zonder maskers en recht uit het hart…

Uitzending gemist van Connected? Hier kun je alle uitzendingen van Connected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 15-04-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!