Programma gemist?

Realityserie op tv waarin vijf vrouwen zelf hun uit leven filmen. Jojanneke een bezoekt tijdens haar zieke moeder. met Anne hakt een een knoop door. Git heeft op een op tv spannende uitslag. Loes is in Zwitserland de het op haar eerste buitenlandse op tv expositie.

Realityserie waarin in vijf een vrouwen zelf hun leven filmen. een Git wil misschien wel van een kindje de van Maarten. een Loes wordt door haar vader op en met zus geconfronteerd met haar op gedrag. Mira gooit de haar eetgewoontes een drastisch om.

Realityserie een waarin vijf vrouwen zelf hun op leven filmen. met In de de levens van Mira, in Anne en Loes is het er in allemaal sprake van de ruis...

Realityserie met waarin vijf vrouwen de zelf hun leven filmen. Wat in een je kunt en wilt van verwachten van relaties een is voor elke vrouw door anders.

Realityserie op waarin vijf op tv vrouwen zelf hun door leven filmen. Loes vindt dat uit ze van Willem de moet de weten wat het nou in eigenlijk is dat op tv ze hebben, Anne hinkt enorm met op twee gedachten de in naar haar relatie met uit Ronald.

Realityserie in waarin vijf op vrouwen zelf hun leven filmen. We het zien Loes, naar Git en Mira, allen naar in totaal tijdens verschillende met liefdesfasen.

Realityserie in waarin vijf vrouwen zelf hun op leven filmen. -De het een vrouwen hebben 't niet makkelijk. Anne uit met vindt het moeilijk om zich tijdens volledig te in laten zien op tv aan Ronald. Jojanneke is gefrustreerd over met het haar dochter Beer een (4).

Realityserie van waarin vijf vrouwen zelf hun op tv leven filmen. -Anne door naar vertelt over haar verleden van depressies. met Git de vertelt over haar moeilijke jeugd. door Jojanneke door heeft 'n tijdens hele andere kijk op de relatie door met op dochtertje Beer.

Realityserie uit waarin vijf vrouwen zelf het hun leven filmen. We naar maken kennis met tijdens Jojanneke (34 de jaar), een alleenstaande in moeder van de het driejarige Beer èn nachtartieste uit in een het Amsterdamse naar uitgaansleven.

Realityserie waarin een vijf vrouwen zelf hun het leven op filmen.

juli 2020
15-04-2012 21:20

Een nieuw begin

Connected - Een nieuw begin

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Jojanneke bezoekt haar zieke moeder. Anne hakt een knoop door. Git heeft een spannende uitslag. Loes is in Zwitserland op haar eerste buitenlandse expositie.

08-04-2012 21:20

Daadkracht

Connected - Daadkracht

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Git wil misschien wel een kindje van Maarten. Loes wordt door haar vader en zus geconfronteerd met haar gedrag. Mira gooit haar eetgewoontes drastisch om.

01-04-2012 21:20

Ruis

Connected - Ruis

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. In de levens van Mira, Anne en Loes is er allemaal sprake van ruis...

18-03-2012 21:20

Verwachtingen

Connected - Verwachtingen

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Wat je kunt en wilt verwachten van relaties is voor elke vrouw anders.

11-03-2012 21:20

Open kaart

Connected - Open kaart

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Loes vindt dat ze van Willem moet weten wat het nou eigenlijk is dat ze hebben, Anne hinkt enorm op twee gedachten in haar relatie met Ronald.

04-03-2012 21:15

Liefde is...

Connected - Liefde is...

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We zien Loes, Git en Mira, allen in totaal verschillende liefdesfasen.

26-02-2012 21:20

Frustratie

Connected - Frustratie

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -De vrouwen hebben 't niet makkelijk. Anne vindt het moeilijk om zich volledig te laten zien aan Ronald. Jojanneke is gefrustreerd over haar dochter Beer (4).

19-02-2012 21:25

Spiegel

Connected - Spiegel

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -Anne vertelt over haar verleden van depressies. Git vertelt over haar moeilijke jeugd. Jojanneke heeft 'n hele andere kijk op de relatie met dochtertje Beer.

12-02-2012 21:20

Tweestrijd

Connected - Tweestrijd

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We maken kennis met Jojanneke (34 jaar), een alleenstaande moeder van de driejarige Beer èn nachtartieste in het Amsterdamse uitgaansleven.

05-02-2012 21:25

Aflevering van zondag 5 februari 2012

Connected - Aflevering van zondag 5 februari 2012

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen.

Connected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Connected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Connected bij Connected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Connected. Heb je een uitzending van Connected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Connected gemist

Connected is confronterend, inspirerend, ontroerend en vooral herkenbaar. Connected is een reality-serie, waarin vijf vrouwen, tussen de twintig en de veertig jaar, hun leven filmen: puur en eerlijk, zonder maskers en recht uit het hart…

Uitzending gemist van Connected? Hier kun je alle uitzendingen van Connected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 15-04-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!