Programma gemist?

Realityserie waarin naar vijf vrouwen zelf met hun leven filmen. Jojanneke door op bezoekt haar zieke moeder. Anne tijdens hakt op tv een knoop door. Git heeft een de het spannende uitslag. Loes is op tv in Zwitserland op op tv haar eerste buitenlandse op expositie.

Realityserie waarin vijf tijdens een vrouwen zelf hun leven filmen. door Git een wil misschien wel door een kindje van Maarten. op tv Loes wordt door haar op vader en zus van geconfronteerd met haar gedrag. op tv Mira gooit met haar naar eetgewoontes drastisch om.

Realityserie een waarin vijf vrouwen het zelf hun leven op tv filmen. In de uit levens van Mira, van Anne en Loes is door er in allemaal sprake van met ruis...

Realityserie een waarin vijf vrouwen een zelf hun leven het filmen. Wat je op kunt en de wilt verwachten van relaties op is voor elke vrouw uit anders.

Realityserie in waarin vijf vrouwen zelf hun op leven filmen. de Loes vindt dat ze in van van Willem moet een weten wat het met nou eigenlijk is het dat ze hebben, Anne hinkt enorm de het op twee gedachten in naar haar relatie met door Ronald.

Realityserie naar waarin vijf vrouwen op tv zelf hun leven een filmen. We zien Loes, in Git een en Mira, allen in totaal verschillende door op tv liefdesfasen.

Realityserie op tv waarin vijf vrouwen zelf van hun leven uit filmen. -De vrouwen hebben de 't niet makkelijk. de Anne vindt het een moeilijk om door zich volledig te in laten zien naar aan Ronald. Jojanneke is op tv gefrustreerd over haar dochter Beer een met (4).

Realityserie waarin vijf naar vrouwen zelf uit hun uit leven filmen. -Anne vertelt over uit haar verleden het van depressies. Git vertelt een over haar moeilijke jeugd. de Jojanneke heeft 'n tijdens hele door andere kijk op de relatie op met dochtertje uit Beer.

Realityserie waarin vijf het vrouwen zelf het hun leven filmen. op tv We naar maken kennis met Jojanneke door (34 jaar), een alleenstaande moeder van van de driejarige een Beer èn uit nachtartieste in het het Amsterdamse naar uitgaansleven.

Realityserie van waarin vijf vrouwen zelf hun in leven de filmen.

maart 2021
15-04-2012 21:20

Een nieuw begin

Connected - Een nieuw begin

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Jojanneke bezoekt haar zieke moeder. Anne hakt een knoop door. Git heeft een spannende uitslag. Loes is in Zwitserland op haar eerste buitenlandse expositie.

08-04-2012 21:20

Daadkracht

Connected - Daadkracht

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Git wil misschien wel een kindje van Maarten. Loes wordt door haar vader en zus geconfronteerd met haar gedrag. Mira gooit haar eetgewoontes drastisch om.

01-04-2012 21:20

Ruis

Connected - Ruis

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. In de levens van Mira, Anne en Loes is er allemaal sprake van ruis...

18-03-2012 21:20

Verwachtingen

Connected - Verwachtingen

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Wat je kunt en wilt verwachten van relaties is voor elke vrouw anders.

11-03-2012 21:20

Open kaart

Connected - Open kaart

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Loes vindt dat ze van Willem moet weten wat het nou eigenlijk is dat ze hebben, Anne hinkt enorm op twee gedachten in haar relatie met Ronald.

04-03-2012 21:15

Liefde is...

Connected - Liefde is...

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We zien Loes, Git en Mira, allen in totaal verschillende liefdesfasen.

26-02-2012 21:20

Frustratie

Connected - Frustratie

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -De vrouwen hebben 't niet makkelijk. Anne vindt het moeilijk om zich volledig te laten zien aan Ronald. Jojanneke is gefrustreerd over haar dochter Beer (4).

19-02-2012 21:25

Spiegel

Connected - Spiegel

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -Anne vertelt over haar verleden van depressies. Git vertelt over haar moeilijke jeugd. Jojanneke heeft 'n hele andere kijk op de relatie met dochtertje Beer.

12-02-2012 21:20

Tweestrijd

Connected - Tweestrijd

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We maken kennis met Jojanneke (34 jaar), een alleenstaande moeder van de driejarige Beer èn nachtartieste in het Amsterdamse uitgaansleven.

05-02-2012 21:25

Aflevering van zondag 5 februari 2012

Connected - Aflevering van zondag 5 februari 2012

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen.

Connected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Connected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Connected bij Connected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Connected. Heb je een uitzending van Connected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Connected gemist

Connected is confronterend, inspirerend, ontroerend en vooral herkenbaar. Connected is een reality-serie, waarin vijf vrouwen, tussen de twintig en de veertig jaar, hun leven filmen: puur en eerlijk, zonder maskers en recht uit het hart…

Uitzending gemist van Connected? Hier kun je alle uitzendingen van Connected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 15-04-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!