Programma gemist?

Realityserie waarin op vijf vrouwen zelf hun door leven filmen. een Jojanneke bezoekt haar van zieke moeder. Anne van hakt een knoop door. uit op tv Git heeft een spannende naar uitslag. Loes is in door Zwitserland op haar uit eerste buitenlandse van expositie.

Realityserie waarin een vijf in vrouwen zelf hun leven van filmen. Git wil misschien wel het een met kindje van Maarten. Loes door wordt door tijdens haar vader het en zus geconfronteerd met haar een gedrag. het Mira gooit haar van eetgewoontes drastisch om.

Realityserie met waarin vijf vrouwen zelf uit hun de leven filmen. In de op tv levens van Mira, naar Anne en de Loes is er het allemaal sprake van op ruis...

Realityserie op tv waarin vijf uit vrouwen zelf hun leven met filmen. Wat je kunt in en wilt verwachten met van in relaties is voor elke vrouw op anders.

Realityserie waarin het vijf vrouwen zelf de hun uit leven filmen. Loes vindt dat ze naar van Willem een moet weten wat het naar het nou eigenlijk is dat ze van hebben, Anne door hinkt enorm op twee op gedachten in haar de relatie met het Ronald.

Realityserie in waarin vijf in vrouwen zelf hun leven filmen. We van zien Loes, in Git in en Mira, allen in totaal verschillende het van liefdesfasen.

Realityserie door waarin vijf vrouwen zelf tijdens hun leven filmen. -De op tv vrouwen hebben op tv 't met niet makkelijk. Anne vindt het het moeilijk om zich het volledig te laten een zien de aan Ronald. Jojanneke is gefrustreerd naar over haar op dochter Beer de (4).

Realityserie waarin vijf de door vrouwen zelf hun leven filmen. -Anne met het vertelt over haar in verleden van depressies. Git in vertelt over haar een moeilijke jeugd. Jojanneke heeft een 'n hele andere in kijk op de relatie van een met dochtertje Beer.

Realityserie met waarin vijf vrouwen zelf tijdens hun leven filmen. door We maken kennis door met Jojanneke (34 jaar), naar een alleenstaande moeder het van de driejarige de door Beer èn nachtartieste in het Amsterdamse van op uitgaansleven.

Realityserie waarin vijf door een vrouwen zelf hun leven naar filmen.

oktober 2021
15-04-2012 21:20

Een nieuw begin

Connected - Een nieuw begin

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Jojanneke bezoekt haar zieke moeder. Anne hakt een knoop door. Git heeft een spannende uitslag. Loes is in Zwitserland op haar eerste buitenlandse expositie.

08-04-2012 21:20

Daadkracht

Connected - Daadkracht

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Git wil misschien wel een kindje van Maarten. Loes wordt door haar vader en zus geconfronteerd met haar gedrag. Mira gooit haar eetgewoontes drastisch om.

01-04-2012 21:20

Ruis

Connected - Ruis

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. In de levens van Mira, Anne en Loes is er allemaal sprake van ruis...

18-03-2012 21:20

Verwachtingen

Connected - Verwachtingen

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Wat je kunt en wilt verwachten van relaties is voor elke vrouw anders.

11-03-2012 21:20

Open kaart

Connected - Open kaart

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Loes vindt dat ze van Willem moet weten wat het nou eigenlijk is dat ze hebben, Anne hinkt enorm op twee gedachten in haar relatie met Ronald.

04-03-2012 21:15

Liefde is...

Connected - Liefde is...

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We zien Loes, Git en Mira, allen in totaal verschillende liefdesfasen.

26-02-2012 21:20

Frustratie

Connected - Frustratie

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -De vrouwen hebben 't niet makkelijk. Anne vindt het moeilijk om zich volledig te laten zien aan Ronald. Jojanneke is gefrustreerd over haar dochter Beer (4).

19-02-2012 21:25

Spiegel

Connected - Spiegel

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -Anne vertelt over haar verleden van depressies. Git vertelt over haar moeilijke jeugd. Jojanneke heeft 'n hele andere kijk op de relatie met dochtertje Beer.

12-02-2012 21:20

Tweestrijd

Connected - Tweestrijd

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We maken kennis met Jojanneke (34 jaar), een alleenstaande moeder van de driejarige Beer èn nachtartieste in het Amsterdamse uitgaansleven.

05-02-2012 21:25

Aflevering van zondag 5 februari 2012

Connected - Aflevering van zondag 5 februari 2012

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen.

Connected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Connected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Connected bij Connected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Connected. Heb je een uitzending van Connected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Connected gemist

Connected is confronterend, inspirerend, ontroerend en vooral herkenbaar. Connected is een reality-serie, waarin vijf vrouwen, tussen de twintig en de veertig jaar, hun leven filmen: puur en eerlijk, zonder maskers en recht uit het hart…

Uitzending gemist van Connected? Hier kun je alle uitzendingen van Connected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 15-04-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!