Programma gemist?

Realityserie waarin vijf door vrouwen zelf hun van leven filmen. Jojanneke naar bezoekt haar een zieke moeder. Anne op hakt een knoop van door. Git uit heeft een spannende tijdens uitslag. Loes is in door Zwitserland op van haar eerste buitenlandse met expositie.

Realityserie waarin vijf door vrouwen zelf hun een van leven filmen. Git wil misschien wel de een kindje van van Maarten. de Loes wordt door door haar vader en zus geconfronteerd door met haar gedrag. door op tv Mira gooit haar eetgewoontes drastisch uit om.

Realityserie waarin vijf uit vrouwen zelf de hun leven filmen. een In de levens van met Mira, Anne en van uit Loes is er allemaal sprake van van tijdens ruis...

Realityserie waarin op vijf vrouwen zelf hun op tv leven filmen. Wat de met je kunt en met wilt verwachten van het relaties is voor naar elke vrouw anders.

Realityserie waarin vijf op tv vrouwen op tv zelf hun leven het filmen. Loes vindt dat ze van van Willem moet op de weten wat het nou door eigenlijk is dat ze hebben, met tijdens Anne hinkt enorm op op tv twee gedachten in een haar relatie met in Ronald.

Realityserie waarin in vijf vrouwen uit zelf hun leven uit filmen. We de zien Loes, Git naar en Mira, allen in totaal verschillende in het liefdesfasen.

Realityserie waarin tijdens vijf vrouwen zelf van hun leven filmen. op tv -De vrouwen met hebben 't niet met makkelijk. Anne vindt het moeilijk naar om op tv zich volledig te laten het zien op tv aan Ronald. Jojanneke is gefrustreerd over op tv haar dochter van Beer het (4).

Realityserie tijdens waarin vijf vrouwen zelf het hun op leven filmen. -Anne vertelt de over haar verleden van van depressies. naar Git vertelt over op tv haar moeilijke jeugd. het Jojanneke heeft 'n hele uit andere kijk op de op relatie met uit dochtertje Beer.

Realityserie door waarin vijf vrouwen van zelf hun leven filmen. We een maken tijdens kennis met Jojanneke (34 door jaar), een alleenstaande van moeder van de driejarige naar het Beer èn nachtartieste in het op Amsterdamse met uitgaansleven.

Realityserie met waarin vijf uit vrouwen zelf hun op tv leven filmen.

oktober 2020
15-04-2012 21:20

Een nieuw begin

Connected - Een nieuw begin

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Jojanneke bezoekt haar zieke moeder. Anne hakt een knoop door. Git heeft een spannende uitslag. Loes is in Zwitserland op haar eerste buitenlandse expositie.

08-04-2012 21:20

Daadkracht

Connected - Daadkracht

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Git wil misschien wel een kindje van Maarten. Loes wordt door haar vader en zus geconfronteerd met haar gedrag. Mira gooit haar eetgewoontes drastisch om.

01-04-2012 21:20

Ruis

Connected - Ruis

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. In de levens van Mira, Anne en Loes is er allemaal sprake van ruis...

18-03-2012 21:20

Verwachtingen

Connected - Verwachtingen

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Wat je kunt en wilt verwachten van relaties is voor elke vrouw anders.

11-03-2012 21:20

Open kaart

Connected - Open kaart

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Loes vindt dat ze van Willem moet weten wat het nou eigenlijk is dat ze hebben, Anne hinkt enorm op twee gedachten in haar relatie met Ronald.

04-03-2012 21:15

Liefde is...

Connected - Liefde is...

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We zien Loes, Git en Mira, allen in totaal verschillende liefdesfasen.

26-02-2012 21:20

Frustratie

Connected - Frustratie

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -De vrouwen hebben 't niet makkelijk. Anne vindt het moeilijk om zich volledig te laten zien aan Ronald. Jojanneke is gefrustreerd over haar dochter Beer (4).

19-02-2012 21:25

Spiegel

Connected - Spiegel

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -Anne vertelt over haar verleden van depressies. Git vertelt over haar moeilijke jeugd. Jojanneke heeft 'n hele andere kijk op de relatie met dochtertje Beer.

12-02-2012 21:20

Tweestrijd

Connected - Tweestrijd

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We maken kennis met Jojanneke (34 jaar), een alleenstaande moeder van de driejarige Beer èn nachtartieste in het Amsterdamse uitgaansleven.

05-02-2012 21:25

Aflevering van zondag 5 februari 2012

Connected - Aflevering van zondag 5 februari 2012

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen.

Connected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Connected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Connected bij Connected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Connected. Heb je een uitzending van Connected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Connected gemist

Connected is confronterend, inspirerend, ontroerend en vooral herkenbaar. Connected is een reality-serie, waarin vijf vrouwen, tussen de twintig en de veertig jaar, hun leven filmen: puur en eerlijk, zonder maskers en recht uit het hart…

Uitzending gemist van Connected? Hier kun je alle uitzendingen van Connected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 15-04-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!