Programma gemist?

Realityserie in waarin vijf van vrouwen zelf hun leven van filmen. Jojanneke bezoekt haar zieke de op moeder. Anne hakt een knoop door. van de Git heeft een uit spannende uitslag. Loes is in op Zwitserland tijdens op haar eerste buitenlandse op tv expositie.

Realityserie waarin de vijf vrouwen zelf met hun leven filmen. met Git een wil misschien wel de een kindje van op tv Maarten. Loes wordt door haar uit vader en zus op tv geconfronteerd met met haar gedrag. Mira door gooit haar eetgewoontes drastisch op tv om.

Realityserie waarin op vijf vrouwen zelf hun in leven naar filmen. In de levens door van Mira, Anne en met Loes is in er op allemaal sprake van met ruis...

Realityserie waarin vijf tijdens vrouwen zelf hun de leven filmen. op tv Wat je kunt en met door wilt verwachten van relaties is tijdens voor elke het vrouw anders.

Realityserie waarin vijf uit vrouwen zelf met hun leven filmen. door Loes vindt dat op ze van Willem van moet weten wat uit het nou van eigenlijk is dat ze hebben, een Anne hinkt van enorm op twee van gedachten in naar haar relatie met van Ronald.

Realityserie waarin vijf met vrouwen op zelf hun op tv leven filmen. We uit zien Loes, Git en Mira, op tv allen in totaal door verschillende van liefdesfasen.

Realityserie waarin door vijf vrouwen zelf tijdens hun door leven filmen. -De vrouwen hebben een 't niet in makkelijk. Anne vindt het moeilijk uit op om zich volledig te laten zien in aan op Ronald. Jojanneke is naar gefrustreerd over het haar dochter Beer het (4).

Realityserie uit waarin vijf vrouwen zelf met hun leven met filmen. -Anne vertelt op tv over haar verleden van van depressies. op tv Git vertelt over haar moeilijke op jeugd. van Jojanneke heeft 'n hele andere kijk met op een de relatie de met dochtertje Beer.

Realityserie de waarin vijf vrouwen zelf de hun leven filmen. door We maken kennis met op tv Jojanneke (34 het jaar), op een alleenstaande moeder met van de driejarige de Beer èn nachtartieste door in het Amsterdamse met uitgaansleven.

Realityserie waarin vijf de vrouwen zelf op tv hun leven naar filmen.

december 2021
15-04-2012 21:20

Een nieuw begin

Connected - Een nieuw begin

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Jojanneke bezoekt haar zieke moeder. Anne hakt een knoop door. Git heeft een spannende uitslag. Loes is in Zwitserland op haar eerste buitenlandse expositie.

08-04-2012 21:20

Daadkracht

Connected - Daadkracht

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Git wil misschien wel een kindje van Maarten. Loes wordt door haar vader en zus geconfronteerd met haar gedrag. Mira gooit haar eetgewoontes drastisch om.

01-04-2012 21:20

Ruis

Connected - Ruis

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. In de levens van Mira, Anne en Loes is er allemaal sprake van ruis...

18-03-2012 21:20

Verwachtingen

Connected - Verwachtingen

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Wat je kunt en wilt verwachten van relaties is voor elke vrouw anders.

11-03-2012 21:20

Open kaart

Connected - Open kaart

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. Loes vindt dat ze van Willem moet weten wat het nou eigenlijk is dat ze hebben, Anne hinkt enorm op twee gedachten in haar relatie met Ronald.

04-03-2012 21:15

Liefde is...

Connected - Liefde is...

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We zien Loes, Git en Mira, allen in totaal verschillende liefdesfasen.

26-02-2012 21:20

Frustratie

Connected - Frustratie

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -De vrouwen hebben 't niet makkelijk. Anne vindt het moeilijk om zich volledig te laten zien aan Ronald. Jojanneke is gefrustreerd over haar dochter Beer (4).

19-02-2012 21:25

Spiegel

Connected - Spiegel

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. -Anne vertelt over haar verleden van depressies. Git vertelt over haar moeilijke jeugd. Jojanneke heeft 'n hele andere kijk op de relatie met dochtertje Beer.

12-02-2012 21:20

Tweestrijd

Connected - Tweestrijd

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen. We maken kennis met Jojanneke (34 jaar), een alleenstaande moeder van de driejarige Beer èn nachtartieste in het Amsterdamse uitgaansleven.

05-02-2012 21:25

Aflevering van zondag 5 februari 2012

Connected - Aflevering van zondag 5 februari 2012

Realityserie waarin vijf vrouwen zelf hun leven filmen.

Connected gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Connected de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Connected bij Connected liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Connected. Heb je een uitzending van Connected gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Connected gemist

Connected is confronterend, inspirerend, ontroerend en vooral herkenbaar. Connected is een reality-serie, waarin vijf vrouwen, tussen de twintig en de veertig jaar, hun leven filmen: puur en eerlijk, zonder maskers en recht uit het hart…

Uitzending gemist van Connected? Hier kun je alle uitzendingen van Connected kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 15-04-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!