Programma gemist?

Misdaadserie De een Amerikaanse professor Paul tijdens Yelland, die naar was uitgenodigd om een met lezing te houden in naar Oxford, wordt op vermoord door gevonden.

Misdaadserie door Als Nick en Holly Addams van thuiskomen vinden zij het hun babysitter Jessica op de Lake vermoord, vastgebonden met aan een bed. Lewis met en Hathaway ontdekken door dat Jessica in vaak poseerde voor bondage en het fetish de foto's.

Misdaadserie met Lewis en Hathaway in onderzoeken de in dood van Miranda van Thornton, professor Engelse met literatuur in Oxford. Het lijkt zelfmoord een maar forensisch pathologe door Laura Hobson uit achterhaalt door de exacte doodsoorzaak.

Misdaadserie met Lady Matilda's uit College, het laatste volledig vrouwelijke college op in Oxford, houdt op tv met een opendag om de 'meisjes van de vroeger' nog in eens te verzamelen in en hulde te op tv brengen aan Prof. Diana met Ellerby. met Bij de met genodigden zijn onder een meer de zelfingenomen

Misdaadserie met Andrea De Ritter leidt uit een organisatie voor hoogbegaafde op een kinderen. Eén van haar beschermelingen is van de naar vijftienjarige Oxford-studente Zoe. het Maar Andrea heeft ook een op geheime in agenda. Ze probeert Zoe's de vader door Leon Suskind te chanteren tijdens door een in cry

Misdaadserie Na op de dood in van een vrouwelijke bisschop naar komen Lewis van en Hathaway terecht in uit de besloten de en archaïsche wereld van door St. Gerard op tv College. De vrouw werd naar vermoord met vergiftigde het wijn.

Misdaadserie Na de tijdens dood van in een vrouwelijke bisschop komen het Lewis in en Hathaway terecht in met de besloten en archaïsche tijdens wereld van St. door Gerard College. De een het vrouw werd vermoord met van vergiftigde wijn. Heeft haar dood tijdens door te maken met haar liberale tijdens inzichten en haar een onenigheid

mei 2020
07-11-2012 21:25

Indelible stain

Lewis - Indelible stain

Misdaadserie De Amerikaanse professor Paul Yelland, die was uitgenodigd om een lezing te houden in Oxford, wordt vermoord gevonden.

24-10-2012 21:25

Fearful symmetry

Lewis - Fearful symmetry

Misdaadserie Als Nick en Holly Addams thuiskomen vinden zij hun babysitter Jessica Lake vermoord, vastgebonden aan een bed. Lewis en Hathaway ontdekken dat Jessica vaak poseerde voor bondage en fetish foto's.

17-10-2012 21:20

Generation of Vipers

Lewis - Generation of Vipers

Misdaadserie Lewis en Hathaway onderzoeken de dood van Miranda Thornton, professor Engelse literatuur in Oxford. Het lijkt zelfmoord maar forensisch pathologe Laura Hobson achterhaalt de exacte doodsoorzaak.

29-02-2012 21:20

Old unhappy far-off things

Lewis - Old unhappy far-off things

Misdaadserie Lady Matilda's College, het laatste volledig vrouwelijke college in Oxford, houdt een opendag om de 'meisjes van vroeger' nog eens te verzamelen en hulde te brengen aan Prof. Diana Ellerby. Bij de genodi...

22-02-2012 21:20

The gift of promise

Lewis - The gift of promise

Misdaadserie Andrea De Ritter leidt een organisatie voor hoogbegaafde kinderen. Eén van haar beschermelingen is de vijftienjarige Oxford-studente Zoe. Maar Andrea heeft ook een geheime agenda. Ze probeert Zoe's vader Leon...

15-02-2012 21:20

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn.

08-02-2012 21:25

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn. Heeft haar dood te maken met haar liberal...

Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lewis bij Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lewis. Heb je een uitzending van Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie Lewis draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 07-11-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!