Programma gemist?

Misdaadserie op tv De Amerikaanse professor Paul Yelland, tijdens die was op tv uitgenodigd om op een lezing te houden in van Oxford, van wordt vermoord in gevonden.

Misdaadserie Als uit Nick met en Holly Addams thuiskomen vinden van zij naar hun babysitter Jessica Lake vermoord, vastgebonden het op tv aan een bed. Lewis en Hathaway het ontdekken dat Jessica met tijdens vaak poseerde voor uit bondage en fetish het foto's.

Misdaadserie Lewis en de uit Hathaway onderzoeken de dood van Miranda het op tv Thornton, professor Engelse literatuur in Oxford. het Het op lijkt zelfmoord het maar forensisch pathologe Laura uit Hobson achterhaalt de exacte van doodsoorzaak.

Misdaadserie door Lady Matilda's de College, het laatste volledig uit vrouwelijke college door in Oxford, houdt een opendag door om de 'meisjes op van vroeger' nog eens met van te verzamelen en hulde te van brengen aan op tv Prof. Diana Ellerby. Bij door de genodigden zijn onder een meer de door zelfingenomen

Misdaadserie Andrea De op naar Ritter leidt een organisatie voor een hoogbegaafde kinderen. Eén van met door haar beschermelingen is de vijftienjarige op tv Oxford-studente Zoe. Maar door Andrea met heeft ook een geheime agenda. Ze op probeert Zoe's uit vader Leon Suskind te op tv chanteren door een de van cry

Misdaadserie Na op tv de op dood van een vrouwelijke bisschop komen uit Lewis en door Hathaway terecht in in de besloten en op archaïsche wereld van tijdens St. Gerard College. naar De het vrouw werd vermoord met vergiftigde door wijn.

Misdaadserie de Na de tijdens dood van een vrouwelijke bisschop in komen Lewis en Hathaway door terecht in uit de een besloten en archaïsche wereld van van St. Gerard College. De uit vrouw werd naar vermoord met in vergiftigde wijn. Heeft haar door dood te van maken met haar liberale inzichten uit en naar haar onenigheid

juli 2021
07-11-2012 21:25

Indelible stain

Lewis - Indelible stain

Misdaadserie De Amerikaanse professor Paul Yelland, die was uitgenodigd om een lezing te houden in Oxford, wordt vermoord gevonden.

24-10-2012 21:25

Fearful symmetry

Lewis - Fearful symmetry

Misdaadserie Als Nick en Holly Addams thuiskomen vinden zij hun babysitter Jessica Lake vermoord, vastgebonden aan een bed. Lewis en Hathaway ontdekken dat Jessica vaak poseerde voor bondage en fetish foto's.

17-10-2012 21:20

Generation of Vipers

Lewis - Generation of Vipers

Misdaadserie Lewis en Hathaway onderzoeken de dood van Miranda Thornton, professor Engelse literatuur in Oxford. Het lijkt zelfmoord maar forensisch pathologe Laura Hobson achterhaalt de exacte doodsoorzaak.

29-02-2012 21:20

Old unhappy far-off things

Lewis - Old unhappy far-off things

Misdaadserie Lady Matilda's College, het laatste volledig vrouwelijke college in Oxford, houdt een opendag om de 'meisjes van vroeger' nog eens te verzamelen en hulde te brengen aan Prof. Diana Ellerby. Bij de genodi...

22-02-2012 21:20

The gift of promise

Lewis - The gift of promise

Misdaadserie Andrea De Ritter leidt een organisatie voor hoogbegaafde kinderen. Eén van haar beschermelingen is de vijftienjarige Oxford-studente Zoe. Maar Andrea heeft ook een geheime agenda. Ze probeert Zoe's vader Leon...

15-02-2012 21:20

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn.

08-02-2012 21:25

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn. Heeft haar dood te maken met haar liberal...

Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lewis bij Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lewis. Heb je een uitzending van Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie Lewis draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 07-11-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!