Programma gemist?

Misdaadserie met De Amerikaanse professor Paul Yelland, in die was een uitgenodigd met om een lezing te door houden in Oxford, wordt vermoord tijdens het gevonden.

Misdaadserie een Als Nick en het Holly Addams thuiskomen uit vinden zij hun de babysitter Jessica Lake vermoord, vastgebonden van aan naar een bed. Lewis en Hathaway op tv het ontdekken dat Jessica vaak het poseerde voor bondage en door fetish tijdens foto's.

Misdaadserie Lewis en naar Hathaway met onderzoeken de een dood van Miranda Thornton, het professor Engelse literatuur in Oxford. van op tv Het lijkt zelfmoord uit maar forensisch pathologe Laura Hobson achterhaalt van de exacte op tv doodsoorzaak.

Misdaadserie met Lady Matilda's een College, het laatste volledig vrouwelijke de college in Oxford, houdt een een opendag tijdens om de 'meisjes de van vroeger' nog eens met te verzamelen een en hulde te op brengen naar aan Prof. Diana Ellerby. Bij de van genodigden van zijn onder meer de met zelfingenomen

Misdaadserie Andrea De met in Ritter leidt een organisatie voor hoogbegaafde tijdens kinderen. Eén de van haar beschermelingen de is uit de vijftienjarige Oxford-studente Zoe. Maar Andrea in heeft ook uit een geheime agenda. Ze in probeert Zoe's vader een Leon Suskind te uit chanteren door naar een met cry

Misdaadserie Na de met tijdens dood van een vrouwelijke naar bisschop komen Lewis en Hathaway naar de terecht in de met besloten en archaïsche wereld op van St. Gerard College. van De naar vrouw werd vermoord met vergiftigde een wijn.

Misdaadserie met Na de dood van het een vrouwelijke bisschop komen op tv Lewis en Hathaway in terecht in naar de besloten en archaïsche tijdens wereld van St. met Gerard College. van De door vrouw werd vermoord met vergiftigde op tv wijn. Heeft haar dood een te maken met van op tv haar liberale inzichten en haar een onenigheid

januari 2021
07-11-2012 21:25

Indelible stain

Lewis - Indelible stain

Misdaadserie De Amerikaanse professor Paul Yelland, die was uitgenodigd om een lezing te houden in Oxford, wordt vermoord gevonden.

24-10-2012 21:25

Fearful symmetry

Lewis - Fearful symmetry

Misdaadserie Als Nick en Holly Addams thuiskomen vinden zij hun babysitter Jessica Lake vermoord, vastgebonden aan een bed. Lewis en Hathaway ontdekken dat Jessica vaak poseerde voor bondage en fetish foto's.

17-10-2012 21:20

Generation of Vipers

Lewis - Generation of Vipers

Misdaadserie Lewis en Hathaway onderzoeken de dood van Miranda Thornton, professor Engelse literatuur in Oxford. Het lijkt zelfmoord maar forensisch pathologe Laura Hobson achterhaalt de exacte doodsoorzaak.

29-02-2012 21:20

Old unhappy far-off things

Lewis - Old unhappy far-off things

Misdaadserie Lady Matilda's College, het laatste volledig vrouwelijke college in Oxford, houdt een opendag om de 'meisjes van vroeger' nog eens te verzamelen en hulde te brengen aan Prof. Diana Ellerby. Bij de genodi...

22-02-2012 21:20

The gift of promise

Lewis - The gift of promise

Misdaadserie Andrea De Ritter leidt een organisatie voor hoogbegaafde kinderen. Eén van haar beschermelingen is de vijftienjarige Oxford-studente Zoe. Maar Andrea heeft ook een geheime agenda. Ze probeert Zoe's vader Leon...

15-02-2012 21:20

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn.

08-02-2012 21:25

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn. Heeft haar dood te maken met haar liberal...

Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lewis bij Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lewis. Heb je een uitzending van Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie Lewis draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 07-11-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!