Programma gemist?

Misdaadserie op tv De Amerikaanse professor Paul Yelland, een die was uitgenodigd een door om een lezing te houden op tv in Oxford, de wordt vermoord van gevonden.

Misdaadserie Als Nick met en op tv Holly Addams thuiskomen vinden zij uit hun babysitter op Jessica Lake vermoord, met vastgebonden aan een een bed. Lewis en met Hathaway ontdekken dat Jessica uit met vaak poseerde voor bondage en fetish de met foto's.

Misdaadserie in Lewis en uit Hathaway onderzoeken de de dood van Miranda op tv Thornton, professor Engelse literatuur van in Oxford. Het lijkt zelfmoord op maar forensisch een pathologe Laura Hobson achterhaalt de op tv de exacte doodsoorzaak.

Misdaadserie tijdens Lady Matilda's College, het naar laatste volledig tijdens vrouwelijke college in door Oxford, houdt een opendag in om de op 'meisjes van vroeger' nog met eens te verzamelen de en hulde te brengen tijdens in aan Prof. Diana Ellerby. Bij uit de genodigden zijn met onder in meer de zelfingenomen

Misdaadserie Andrea de De Ritter van leidt een organisatie voor hoogbegaafde een in kinderen. Eén van op haar beschermelingen is naar de vijftienjarige Oxford-studente naar Zoe. Maar Andrea heeft ook een een geheime agenda. tijdens Ze het probeert Zoe's vader Leon Suskind op tv te chanteren door een op tv op cry

Misdaadserie in Na de dood van het een vrouwelijke de bisschop komen op tv Lewis en Hathaway terecht uit in de besloten de en archaïsche wereld van in St. Gerard uit College. De vrouw de werd vermoord met in vergiftigde wijn.

Misdaadserie door Na de dood van een het vrouwelijke bisschop komen uit tijdens Lewis en Hathaway terecht op in de besloten uit en archaïsche een wereld van St. Gerard College. De met vrouw naar werd vermoord met vergiftigde van wijn. Heeft haar op dood te maken met de haar in liberale inzichten en tijdens haar onenigheid

oktober 2019
07-11-2012 21:25

Indelible stain

Lewis - Indelible stain

Misdaadserie De Amerikaanse professor Paul Yelland, die was uitgenodigd om een lezing te houden in Oxford, wordt vermoord gevonden.

24-10-2012 21:25

Fearful symmetry

Lewis - Fearful symmetry

Misdaadserie Als Nick en Holly Addams thuiskomen vinden zij hun babysitter Jessica Lake vermoord, vastgebonden aan een bed. Lewis en Hathaway ontdekken dat Jessica vaak poseerde voor bondage en fetish foto's.

17-10-2012 21:20

Generation of Vipers

Lewis - Generation of Vipers

Misdaadserie Lewis en Hathaway onderzoeken de dood van Miranda Thornton, professor Engelse literatuur in Oxford. Het lijkt zelfmoord maar forensisch pathologe Laura Hobson achterhaalt de exacte doodsoorzaak.

29-02-2012 21:20

Old unhappy far-off things

Lewis - Old unhappy far-off things

Misdaadserie Lady Matilda's College, het laatste volledig vrouwelijke college in Oxford, houdt een opendag om de 'meisjes van vroeger' nog eens te verzamelen en hulde te brengen aan Prof. Diana Ellerby. Bij de genodi...

22-02-2012 21:20

The gift of promise

Lewis - The gift of promise

Misdaadserie Andrea De Ritter leidt een organisatie voor hoogbegaafde kinderen. Eén van haar beschermelingen is de vijftienjarige Oxford-studente Zoe. Maar Andrea heeft ook een geheime agenda. Ze probeert Zoe's vader Leon...

15-02-2012 21:20

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn.

08-02-2012 21:25

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn. Heeft haar dood te maken met haar liberal...

Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lewis bij Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lewis. Heb je een uitzending van Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie Lewis draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 07-11-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!