Programma gemist?

Misdaadserie op tv De Amerikaanse professor Paul Yelland, door die was uitgenodigd het een om een lezing tijdens te houden in op Oxford, wordt vermoord naar gevonden.

Misdaadserie Als Nick naar en Holly Addams met thuiskomen vinden zij de hun uit babysitter Jessica Lake vermoord, vastgebonden op tv aan een bed. van Lewis en Hathaway door ontdekken dat uit Jessica vaak poseerde op tv voor bondage en fetish naar op foto's.

Misdaadserie door Lewis en de Hathaway onderzoeken de dood van naar Miranda met Thornton, professor Engelse van literatuur in Oxford. Het lijkt zelfmoord op maar het forensisch pathologe door Laura Hobson achterhaalt de exacte door doodsoorzaak.

Misdaadserie door Lady Matilda's College, met het laatste volledig in vrouwelijke college in Oxford, houdt door het een opendag om op tv de 'meisjes van vroeger' van nog eens te verzamelen van en hulde uit te brengen aan tijdens Prof. Diana Ellerby. Bij de de genodigden zijn onder uit van meer de zelfingenomen

Misdaadserie Andrea De op tv Ritter tijdens leidt een organisatie voor de hoogbegaafde kinderen. Eén van in naar haar beschermelingen is de vijftienjarige Oxford-studente naar Zoe. Maar Andrea door heeft het ook een op geheime agenda. Ze van probeert Zoe's vader Leon Suskind naar te chanteren door een naar in cry

Misdaadserie Na de op tv dood door van een vrouwelijke bisschop komen met Lewis door en Hathaway terecht tijdens in de besloten en archaïsche van wereld uit van St. Gerard door College. De vrouw werd vermoord van met op tv vergiftigde wijn.

Misdaadserie tijdens Na de in dood van een vrouwelijke een bisschop komen Lewis en op Hathaway terecht in de uit besloten en tijdens archaïsche wereld van St. tijdens Gerard College. uit De vrouw het werd vermoord met vergiftigde wijn. tijdens door Heeft haar dood te van maken met haar liberale inzichten in en tijdens haar onenigheid

september 2020
07-11-2012 21:25

Indelible stain

Lewis - Indelible stain

Misdaadserie De Amerikaanse professor Paul Yelland, die was uitgenodigd om een lezing te houden in Oxford, wordt vermoord gevonden.

24-10-2012 21:25

Fearful symmetry

Lewis - Fearful symmetry

Misdaadserie Als Nick en Holly Addams thuiskomen vinden zij hun babysitter Jessica Lake vermoord, vastgebonden aan een bed. Lewis en Hathaway ontdekken dat Jessica vaak poseerde voor bondage en fetish foto's.

17-10-2012 21:20

Generation of Vipers

Lewis - Generation of Vipers

Misdaadserie Lewis en Hathaway onderzoeken de dood van Miranda Thornton, professor Engelse literatuur in Oxford. Het lijkt zelfmoord maar forensisch pathologe Laura Hobson achterhaalt de exacte doodsoorzaak.

29-02-2012 21:20

Old unhappy far-off things

Lewis - Old unhappy far-off things

Misdaadserie Lady Matilda's College, het laatste volledig vrouwelijke college in Oxford, houdt een opendag om de 'meisjes van vroeger' nog eens te verzamelen en hulde te brengen aan Prof. Diana Ellerby. Bij de genodi...

22-02-2012 21:20

The gift of promise

Lewis - The gift of promise

Misdaadserie Andrea De Ritter leidt een organisatie voor hoogbegaafde kinderen. Eén van haar beschermelingen is de vijftienjarige Oxford-studente Zoe. Maar Andrea heeft ook een geheime agenda. Ze probeert Zoe's vader Leon...

15-02-2012 21:20

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn.

08-02-2012 21:25

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn. Heeft haar dood te maken met haar liberal...

Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lewis bij Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lewis. Heb je een uitzending van Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie Lewis draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 07-11-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!