Programma gemist?

Misdaadserie De met Amerikaanse professor op Paul Yelland, die was uitgenodigd een om een het lezing te houden in op naar Oxford, wordt vermoord op gevonden.

Misdaadserie een Als Nick en naar Holly Addams thuiskomen vinden van zij hun babysitter Jessica tijdens Lake vermoord, van vastgebonden aan uit een bed. Lewis en Hathaway met ontdekken dat het Jessica het vaak poseerde voor bondage en fetish een met foto's.

Misdaadserie Lewis van en naar Hathaway onderzoeken de dood van Miranda op Thornton, professor Engelse naar literatuur een in Oxford. Het lijkt zelfmoord een maar forensisch pathologe met Laura de Hobson achterhaalt uit de exacte doodsoorzaak.

Misdaadserie Lady Matilda's op College, het laatste uit van volledig vrouwelijke college het in Oxford, houdt een opendag in om tijdens de 'meisjes van vroeger' nog eens met te verzamelen en op tv van hulde te brengen het aan Prof. Diana Ellerby. Bij de op in genodigden zijn onder met meer de zelfingenomen

Misdaadserie in Andrea De Ritter leidt een met organisatie voor hoogbegaafde tijdens kinderen. met Eén van tijdens haar beschermelingen is de naar vijftienjarige Oxford-studente Zoe. Maar door Andrea met heeft ook een geheime uit agenda. Ze tijdens probeert Zoe's vader door Leon Suskind te chanteren uit door een in cry

Misdaadserie uit Na de een dood van een vrouwelijke op tv bisschop komen de Lewis en Hathaway naar terecht in de besloten en archaïsche van wereld van St. een met Gerard College. De vrouw met werd vermoord met vergiftigde op wijn.

Misdaadserie Na de tijdens dood op van een vrouwelijke bisschop komen tijdens Lewis en tijdens Hathaway terecht op tv in de op besloten en archaïsche wereld van de St. Gerard College. De op vrouw in werd vermoord met vergiftigde wijn. naar Heeft haar op dood te uit maken met haar van liberale inzichten en haar door onenigheid

mei 2021
07-11-2012 21:25

Indelible stain

Lewis - Indelible stain

Misdaadserie De Amerikaanse professor Paul Yelland, die was uitgenodigd om een lezing te houden in Oxford, wordt vermoord gevonden.

24-10-2012 21:25

Fearful symmetry

Lewis - Fearful symmetry

Misdaadserie Als Nick en Holly Addams thuiskomen vinden zij hun babysitter Jessica Lake vermoord, vastgebonden aan een bed. Lewis en Hathaway ontdekken dat Jessica vaak poseerde voor bondage en fetish foto's.

17-10-2012 21:20

Generation of Vipers

Lewis - Generation of Vipers

Misdaadserie Lewis en Hathaway onderzoeken de dood van Miranda Thornton, professor Engelse literatuur in Oxford. Het lijkt zelfmoord maar forensisch pathologe Laura Hobson achterhaalt de exacte doodsoorzaak.

29-02-2012 21:20

Old unhappy far-off things

Lewis - Old unhappy far-off things

Misdaadserie Lady Matilda's College, het laatste volledig vrouwelijke college in Oxford, houdt een opendag om de 'meisjes van vroeger' nog eens te verzamelen en hulde te brengen aan Prof. Diana Ellerby. Bij de genodi...

22-02-2012 21:20

The gift of promise

Lewis - The gift of promise

Misdaadserie Andrea De Ritter leidt een organisatie voor hoogbegaafde kinderen. Eén van haar beschermelingen is de vijftienjarige Oxford-studente Zoe. Maar Andrea heeft ook een geheime agenda. Ze probeert Zoe's vader Leon...

15-02-2012 21:20

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn.

08-02-2012 21:25

Wild justice

Lewis - Wild justice

Misdaadserie Na de dood van een vrouwelijke bisschop komen Lewis en Hathaway terecht in de besloten en archaïsche wereld van St. Gerard College. De vrouw werd vermoord met vergiftigde wijn. Heeft haar dood te maken met haar liberal...

Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lewis bij Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lewis. Heb je een uitzending van Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie Lewis draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 07-11-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!