Programma gemist?

Deze het aflevering begint in Dhaka, op tv de naar hoofdstad van Bangladesh. op tv Het contrast tussen deze Aziatische metropool uit met vijftien miljoen met inwoners en Afrika door een valt de kandidaten op tv zwaar.

De groep splitst in in en gaat aan het uit werk in de in sweatshops in Dhaka. De met meiden komen in een op tv een naaiatelier terecht en van de jongens moeten met strijken.

Bangladesh een is een van de op tv grootste kledingproducenten ter het wereld. De met kandidaten gaan aan de slag van op in een van de op tv duizenden textielfabrieken op tv van Dhaka.

In deze aflevering de reizen van de luxepaardjes met de op tv nachttrein naar Kuhlna naar het de het garnalenkwekerij.

Deze op aflevering begint op tv in Dhaka, de uit hoofdstad van Bangladesh. tijdens Het contrast tussen deze op tv Aziatische metropool met vijftien miljoen van inwoners van en Afrika valt op de kandidaten van zwaar.

Jordi, Hielke met en een Lotte zijn terecht gekomen tijdens in de sweatshops van van Ethiopië en door moeten werken met onder afgrijselijke arbeidsomstandigheden. De tegenstelling met door de het andere drie is het groot.

De zes Nederlanders tijdens aan het werk de in door een leerlooierij de in Ethiopië. Het is een het smerigste naar werk tot nu met toe. Als veganiste een Daphne om principiële redenen afhaakt, dreigt op de groep te in weinig in geld te het verdienen.

De naar groep reist op naar het zuiden van met Ethiopië. In het plaatsje Aleta tijdens Wondo worden in de zes Nederlanders tijdens geconfronteerd uit met de keiharde werkelijkheid van de op koffieplantage. Ze leven met en werken in met de met locals.

Zes Nederlandse jongeren de zeggen hun luxeleventje op gedag en gaan de naar Afrika het en Azië. Daar van moeten ze voor op een hongerloontje werken van op het land en de in fabrieken. Ze de leven en uit slapen bij de van lokale tijdens werkers.

november 2019
27-11-2014 06:38

De bril van Berend

Bloed - De bril van Berend

zweet en luxeproblemen,In Bloed, zweet en luxeproblemen zeggen zes Nederlandse jonge mensen hun luxe leventje gedag en reizen af naar Afrika en Azië. Daar worden ze voor een hongerloontje aan het werk gezet op het land en in de fabrieken o...

26-06-2012 19:30

Aflevering van dinsdag 26 juni 2012

Bloed - Aflevering van dinsdag 26 juni 2012

Deze aflevering begint in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. Het contrast tussen deze Aziatische metropool met vijftien miljoen inwoners en Afrika valt de kandidaten zwaar.

02-04-2012 21:00

Aflevering 8

Bloed - Aflevering 8

De groep splitst en gaat aan het werk in de sweatshops in Dhaka. De meiden komen in een naaiatelier terecht en de jongens moeten strijken.

26-03-2012 21:00

Aflevering 7

Bloed - Aflevering 7

Bangladesh is een van de grootste kledingproducenten ter wereld. De kandidaten gaan aan de slag in een van de duizenden textielfabrieken van Dhaka.

19-03-2012 21:00

Aflevering 6

Bloed - Aflevering 6

In deze aflevering reizen de luxepaardjes met de nachttrein naar Kuhlna naar de garnalenkwekerij.

12-03-2012 21:00

Aflevering 5

Bloed - Aflevering 5

Deze aflevering begint in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. Het contrast tussen deze Aziatische metropool met vijftien miljoen inwoners en Afrika valt de kandidaten zwaar.

05-03-2012 21:00

Aflevering 4

Bloed - Aflevering 4

Jordi, Hielke en Lotte zijn terecht gekomen in de sweatshops van Ethiopië en moeten werken onder afgrijselijke arbeidsomstandigheden. De tegenstelling met de andere drie is groot.

27-02-2012 20:55

Aflevering 3

Bloed - Aflevering 3

De zes Nederlanders aan het werk in een leerlooierij in Ethiopië. Het is het smerigste werk tot nu toe. Als veganiste Daphne om principiële redenen afhaakt, dreigt de groep te weinig geld te verdienen.

20-02-2012 20:55

Aflevering 2

Bloed - Aflevering 2

De groep reist naar het zuiden van Ethiopië. In het plaatsje Aleta Wondo worden de zes Nederlanders geconfronteerd met de keiharde werkelijkheid van de koffieplantage. Ze leven en werken met de locals.

13-02-2012 20:55

Aflevering van maandag 13 februari 2012

Bloed - Aflevering van maandag 13 februari 2012

Zes Nederlandse jongeren zeggen hun luxeleventje gedag en gaan naar Afrika en Azië. Daar moeten ze voor een hongerloontje werken op het land en in fabrieken. Ze leven en slapen bij de lokale werkers.

Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloed bij Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloed. Heb je een uitzending van Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloed gemist

zweet en luxeproblemen,In Bloed, zweet en luxeproblemen zeggen zes Nederlandse jonge mensen hun luxe leventje gedag en reizen af naar Afrika en Azië. Daar worden ze voor een hongerloontje aan het werk gezet op het land en in de fabrieken om te beleven hoe de dingen die zij shoppen worden gemaakt. Bloed, zweet en luxeproblemen.

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 06:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!