Programma gemist?

Ca. vierduizend Boeren-Afrikaners door werden vermoord sinds de op tv 1994, vaak zonder aanleiding en de door zwarte Zuid-Afrikanen. een De angst naar voor hun donkere met landgenoten zit er in daarom goed in bij de de met blanke bevolking.

september 2021
16-02-2012 21:35

Aflevering van donderdag 16 februari 2012

3Onderzoekt: Moord op de blanke boer - Aflevering van donderdag 16 februari 2012

Ca. vierduizend Boeren-Afrikaners werden vermoord sinds 1994, vaak zonder aanleiding en door zwarte Zuid-Afrikanen. De angst voor hun donkere landgenoten zit er daarom goed in bij de blanke bevolking.

3Onderzoekt: Moord op de blanke boer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Onderzoekt: Moord op de blanke boer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Onderzoekt: Moord op de blanke boer bij 3Onderzoekt: Moord op de blanke boer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Onderzoekt: Moord op de blanke boer. Heb je een uitzending van 3Onderzoekt: Moord op de blanke boer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Onderzoekt: Moord op de blanke boer gemist

Voor de indringende tv-documentaire 'Moord op de blanke boer' reist EO-journalist Johan Eikelboom naar Zuid-Afrika. Hij ziet hoe blanke boeren zich - ook letterlijk - wapenen tegen het geweld van hun zwarte landgenoten. Realisme, of racisme?

Uitzending gemist van 3Onderzoekt: Moord op de blanke boer? Hier kun je alle uitzendingen van 3Onderzoekt: Moord op de blanke boer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-02-2012 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!