Programma gemist?

De 15-jarige Julia op tv won de de finale van op het Junior Songfestival 2014. op tv Zij vertegenwoordigt Nederland het met in haar nummer 'Around' tijdens het met Junior door Eurovisie Songfestival op uit Malta.

De door 15-jarige Julia won de finale van door van het Junior op tv Songfestival 2014. Zij van zal vanavond Nederland vertegenwoordigen met met haar nummer 'Around' tijdens van het Junior Eurovisie naar Songfestival door op Malta.Meer De op tv 15-jarige Julia won de finale de van het Junior een Songfestival 2014. uit Zij tijdens zal vanavond Nederland vertegenwoordigen naar met haar nummer 'Around' tijdens tijdens het Junior uit Eurovisie Songfestival op Malta. naar De tijdens internationale finale van wordt live uitgezonden.Minder

Vanavond met zal Julia met haar liedje in 'Around' Nederland een gaan vertegenwoordigen tijdens het uit naar Junior Eurovisie Songfestival op van Malta. Julia wordt door gevolgd bij de voorbereidingen op het deze spannende finale.Meer uit Vanavond uit zal Julia met op tv haar liedje 'Around' tijdens Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het door door Junior Eurovisie Songfestival op het Malta. Julia wordt gevolgd bij op tv de voorbereidingen op de deze op spannende finale. uit We zien haar door eerste ontmoeting met de naar andere internationale deelnemers, de volgen de repetities én op tv ontdekken een samen met Julia in het eiland Malta.Minder

Na het een winnen van de naar nationale finale van het tijdens Junior Songfestival heeft op tv met Julia geen moment stilgezeten. in We zien wat door er daarna allemaal is uit gebeurd en in volgen haar door voorbereidingen op de finale in van Malta.Meer op tv Na het winnen van de uit nationale met finale van het Junior tijdens Songfestival heeft Julia de geen moment stilgezeten. tijdens In 'Julia op weg naar de Malta' zien we in wat er een na die in tijd allemaal een is gebeurd en volgen we haar door de voorbereidingen in de aanloop naar de tijdens grote finale in tijdens Malta. Ook een wordt samen met met Jan Smit het de concurrentie van bekeken.Minder

Waargebeurde verhalen op tv uit de praktijk van het de Officier van naar Justitie. Deze verhalen tijdens met worden verteld aan de hand een van op interviews met de direct betrokkenen en naar realistische tijdens reconstructies.

Aandacht voor van de zaak tijdens omtrent de 'kogelbrieven' door die na naar de moord op tijdens Pim Fortuyn in 2002 speelt. Op met 6 het mei 2002 een wordt Pim Fortuyn vermoord. in Na deze politieke op tv moord gaat een schok de door naar Nederland.

Waargebeurde met verhalen uit de praktijk van van de met Officier van Justitie. in Deze verhalen worden verteld een aan de tijdens hand van interviews van met de naar direct betrokkenen en van realistische reconstructies.

juli 2021
18-11-2014 15:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij vertegenwoordigt Nederland met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.

15-11-2014 19:00

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij zal vanavond Nederland vertegenwoordigen met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.Meer De 15-jarige Julia won de finale van het Junior...

15-11-2014 17:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Vanavond zal Julia met haar liedje 'Around' Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. Julia wordt gevolgd bij de voorbereidingen op deze spannende finale.Meer Vanavond zal Julia met haar liedje 'Ar...

12-11-2014 16:40

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Na het winnen van de nationale finale van het Junior Songfestival heeft Julia geen moment stilgezeten. We zien wat er daarna allemaal is gebeurd en volgen haar voorbereidingen op de finale in Malta.Meer Na het winnen van de nationale finale...

30-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

09-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Aandacht voor de zaak omtrent de 'kogelbrieven' die na de moord op Pim Fortuyn in 2002 speelt. Op 6 mei 2002 wordt Pim Fortuyn vermoord. Na deze politieke moord gaat een schok door Nederland.

17-02-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

Fatale fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fatale fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fatale fouten bij Fatale fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fatale fouten. Heb je een uitzending van Fatale fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fatale fouten gemist

Fatale fouten toont waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden in Fatale fouten verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies. Exclusief voor Fatale fouten opent het Openbaar Ministerie haar archieven. De misdaadverhalen die worden belicht zijn opgelost en de daders gepakt en veroordeeld. Jaap laat de kijker zien waarom een Officier van Justitie belangrijke beslissingen moest nemen in de jacht op de dader. Beslissingen waarvan op dat moment onmogelijk kon worden ingeschat of ze op de juiste manier zouden uitpakken of catastrofale gevolgen zouden hebben. In iedere aflevering blijkt het tot het moment van de arrestatie een kat-en-muisspel. En wat voor de officieren geldt, is zeker op de daders van toepassing: ze konden niet in de toekomst kijken en maakten fatale fouten. Presentatie: Jaap Jongbloed.

Uitzending gemist van Fatale fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Fatale fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-11-2014 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!