Programma gemist?

De 15-jarige het Julia won de in finale van in het Junior Songfestival 2014. op tv Zij vertegenwoordigt op Nederland met haar nummer met 'Around' een tijdens het Junior de Eurovisie Songfestival op tijdens Malta.

De 15-jarige Julia de won met de finale van het Junior in Songfestival 2014. op Zij zal een vanavond Nederland vertegenwoordigen met haar door nummer 'Around' tijdens met op tv het Junior Eurovisie een Songfestival op Malta.Meer De op 15-jarige Julia won van de finale van met het Junior van Songfestival 2014. Zij zal vanavond Nederland van uit vertegenwoordigen met haar nummer tijdens 'Around' tijdens het tijdens Junior Eurovisie Songfestival een op Malta. De internationale finale door wordt een live uitgezonden.Minder

Vanavond tijdens zal Julia met het haar liedje door 'Around' Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens op het Junior een Eurovisie Songfestival op het Malta. Julia wordt uit gevolgd bij de uit voorbereidingen op deze spannende in finale.Meer Vanavond zal Julia tijdens met haar liedje in 'Around' Nederland op tv gaan vertegenwoordigen tijdens tijdens het Junior Eurovisie Songfestival naar op uit Malta. Julia wordt gevolgd bij met op tv de voorbereidingen op op tv deze spannende finale. We zien de haar eerste met ontmoeting met de andere van internationale deelnemers, een volgen de repetities door én ontdekken samen met Julia het een het eiland Malta.Minder

Na een het winnen op van de nationale in finale van het het Junior Songfestival heeft Julia geen van moment stilgezeten. We met zien in wat er daarna allemaal van is gebeurd en in volgen haar voorbereidingen op de een finale tijdens in Malta.Meer Na het winnen de van de de nationale van finale van het Junior Songfestival naar heeft Julia op geen moment op tv stilgezeten. In 'Julia uit op weg naar met Malta' zien we op wat er na uit die tijd allemaal met is gebeurd en volgen met we haar voorbereidingen in de door aanloop van naar de grote finale een in Malta. tijdens Ook wordt samen met Jan door Smit naar de concurrentie uit bekeken.Minder

Waargebeurde uit verhalen uit de praktijk tijdens van de Officier de van door Justitie. Deze verhalen worden van verteld aan de hand naar van interviews tijdens met de direct betrokkenen in en realistische het reconstructies.

Aandacht het voor de zaak omtrent op de met 'kogelbrieven' die na de in moord op Pim Fortuyn in tijdens 2002 speelt. Op het 6 mei uit 2002 wordt Pim op tv Fortuyn vermoord. naar Na deze politieke het moord gaat op tv een schok door de Nederland.

Waargebeurde verhalen door uit de in praktijk van de met Officier van Justitie. Deze met verhalen worden op verteld aan de tijdens hand van interviews met de met de direct betrokkenen en realistische op reconstructies.

januari 2021
18-11-2014 15:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij vertegenwoordigt Nederland met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.

15-11-2014 19:00

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij zal vanavond Nederland vertegenwoordigen met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.Meer De 15-jarige Julia won de finale van het Junior...

15-11-2014 17:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Vanavond zal Julia met haar liedje 'Around' Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. Julia wordt gevolgd bij de voorbereidingen op deze spannende finale.Meer Vanavond zal Julia met haar liedje 'Ar...

12-11-2014 16:40

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Na het winnen van de nationale finale van het Junior Songfestival heeft Julia geen moment stilgezeten. We zien wat er daarna allemaal is gebeurd en volgen haar voorbereidingen op de finale in Malta.Meer Na het winnen van de nationale finale...

30-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

09-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Aandacht voor de zaak omtrent de 'kogelbrieven' die na de moord op Pim Fortuyn in 2002 speelt. Op 6 mei 2002 wordt Pim Fortuyn vermoord. Na deze politieke moord gaat een schok door Nederland.

17-02-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

Fatale fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fatale fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fatale fouten bij Fatale fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fatale fouten. Heb je een uitzending van Fatale fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fatale fouten gemist

Fatale fouten toont waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden in Fatale fouten verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies. Exclusief voor Fatale fouten opent het Openbaar Ministerie haar archieven. De misdaadverhalen die worden belicht zijn opgelost en de daders gepakt en veroordeeld. Jaap laat de kijker zien waarom een Officier van Justitie belangrijke beslissingen moest nemen in de jacht op de dader. Beslissingen waarvan op dat moment onmogelijk kon worden ingeschat of ze op de juiste manier zouden uitpakken of catastrofale gevolgen zouden hebben. In iedere aflevering blijkt het tot het moment van de arrestatie een kat-en-muisspel. En wat voor de officieren geldt, is zeker op de daders van toepassing: ze konden niet in de toekomst kijken en maakten fatale fouten. Presentatie: Jaap Jongbloed.

Uitzending gemist van Fatale fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Fatale fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-11-2014 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!