Programma gemist?

De uit 15-jarige Julia won de een finale van het Junior van Songfestival 2014. van Zij vertegenwoordigt in Nederland met van haar nummer 'Around' tijdens door het Junior Eurovisie Songfestival de op door Malta.

De 15-jarige met Julia won de naar finale van een het Junior Songfestival 2014. Zij op tv tijdens zal vanavond Nederland door vertegenwoordigen met haar nummer op 'Around' tijdens het Junior Eurovisie tijdens Songfestival van op Malta.Meer De door 15-jarige Julia in won de finale van uit het Junior Songfestival 2014. naar Zij zal vanavond Nederland het vertegenwoordigen met tijdens haar de nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie een Songfestival naar op Malta. in De internationale finale wordt live de uitgezonden.Minder

Vanavond zal Julia tijdens met haar liedje een 'Around' Nederland gaan door de vertegenwoordigen tijdens het Junior in Eurovisie Songfestival op Malta. Julia in wordt gevolgd bij het de in voorbereidingen op tijdens deze spannende finale.Meer Vanavond zal Julia van met haar liedje met 'Around' op tv Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het uit Junior Eurovisie Songfestival naar op Malta. Julia op wordt gevolgd op tv bij uit de voorbereidingen op van deze spannende finale. We van zien haar eerste door ontmoeting met de andere internationale op tv deelnemers, door volgen de in repetities én ontdekken in samen met Julia op het eiland Malta.Minder

Na het winnen met van de de nationale finale van het met Junior op Songfestival heeft Julia geen de moment stilgezeten. een We zien wat er met daarna allemaal is van gebeurd tijdens en volgen haar voorbereidingen door op de finale in naar Malta.Meer Na met het winnen van de met nationale een finale van het in Junior Songfestival heeft op Julia geen moment stilgezeten. In door 'Julia op weg naar uit in Malta' zien we wat de er na naar die tijd allemaal is gebeurd en tijdens volgen we een haar voorbereidingen in de van van aanloop naar de grote finale door in Malta. uit Ook wordt van samen met Jan Smit de het concurrentie uit bekeken.Minder

Waargebeurde het verhalen uit in de praktijk van de Officier het van van Justitie. Deze verhalen worden de verteld aan de door hand van interviews in met de direct betrokkenen en in realistische tijdens reconstructies.

Aandacht voor een de zaak omtrent uit de 'kogelbrieven' die na uit de moord een op Pim Fortuyn met in 2002 speelt. met Op 6 naar mei 2002 wordt Pim Fortuyn uit in vermoord. Na deze politieke moord een gaat de een schok door een Nederland.

Waargebeurde op tv verhalen uit op tv de praktijk van de met Officier van Justitie. Deze tijdens verhalen worden verteld aan de de hand op van met interviews met de direct van betrokkenen en in realistische reconstructies.

mei 2021
18-11-2014 15:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij vertegenwoordigt Nederland met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.

15-11-2014 19:00

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij zal vanavond Nederland vertegenwoordigen met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.Meer De 15-jarige Julia won de finale van het Junior...

15-11-2014 17:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Vanavond zal Julia met haar liedje 'Around' Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. Julia wordt gevolgd bij de voorbereidingen op deze spannende finale.Meer Vanavond zal Julia met haar liedje 'Ar...

12-11-2014 16:40

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Na het winnen van de nationale finale van het Junior Songfestival heeft Julia geen moment stilgezeten. We zien wat er daarna allemaal is gebeurd en volgen haar voorbereidingen op de finale in Malta.Meer Na het winnen van de nationale finale...

30-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

09-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Aandacht voor de zaak omtrent de 'kogelbrieven' die na de moord op Pim Fortuyn in 2002 speelt. Op 6 mei 2002 wordt Pim Fortuyn vermoord. Na deze politieke moord gaat een schok door Nederland.

17-02-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

Fatale fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fatale fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fatale fouten bij Fatale fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fatale fouten. Heb je een uitzending van Fatale fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fatale fouten gemist

Fatale fouten toont waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden in Fatale fouten verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies. Exclusief voor Fatale fouten opent het Openbaar Ministerie haar archieven. De misdaadverhalen die worden belicht zijn opgelost en de daders gepakt en veroordeeld. Jaap laat de kijker zien waarom een Officier van Justitie belangrijke beslissingen moest nemen in de jacht op de dader. Beslissingen waarvan op dat moment onmogelijk kon worden ingeschat of ze op de juiste manier zouden uitpakken of catastrofale gevolgen zouden hebben. In iedere aflevering blijkt het tot het moment van de arrestatie een kat-en-muisspel. En wat voor de officieren geldt, is zeker op de daders van toepassing: ze konden niet in de toekomst kijken en maakten fatale fouten. Presentatie: Jaap Jongbloed.

Uitzending gemist van Fatale fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Fatale fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-11-2014 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!