Programma gemist?

De het 15-jarige Julia won de een finale uit van het Junior Songfestival tijdens 2014. Zij naar vertegenwoordigt Nederland met haar tijdens nummer 'Around' een tijdens het Junior met Eurovisie Songfestival op de Malta.

De 15-jarige op tv Julia won de met finale van het naar Junior Songfestival op 2014. Zij zal vanavond in Nederland vertegenwoordigen met haar naar van nummer 'Around' tijdens in het Junior Eurovisie Songfestival op met Malta.Meer De 15-jarige de Julia won de finale van van het Junior naar Songfestival 2014. in Zij zal vanavond Nederland door vertegenwoordigen met haar in nummer 'Around' tijdens op tv het Junior Eurovisie de Songfestival op Malta. het De het internationale finale wordt live het uitgezonden.Minder

Vanavond zal Julia op tv uit met haar liedje met 'Around' Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het in Junior naar Eurovisie Songfestival op Malta. Julia de wordt op tv gevolgd bij de voorbereidingen op een naar deze spannende finale.Meer Vanavond uit zal Julia met haar op liedje 'Around' Nederland de gaan vertegenwoordigen tijdens op tv het Junior Eurovisie Songfestival met op Malta. op tv Julia wordt gevolgd bij het de een voorbereidingen op deze spannende finale. het We zien de haar eerste ontmoeting tijdens met tijdens de andere internationale deelnemers, het volgen de repetities én ontdekken op samen op tv met Julia het een eiland Malta.Minder

Na met het winnen van de uit nationale finale van in het Junior door Songfestival heeft Julia geen tijdens moment stilgezeten. We van zien wat er uit daarna allemaal is op tv gebeurd door en volgen haar voorbereidingen op de naar van finale in Malta.Meer Na het winnen naar van de met nationale finale van het door Junior Songfestival heeft uit op Julia geen moment het stilgezeten. In 'Julia op van weg naar Malta' op tv zien we wat in er na die van tijd allemaal is gebeurd en een van volgen we haar voorbereidingen in de met aanloop naar de op grote finale in in de Malta. Ook wordt samen de met Jan op tv Smit de concurrentie in bekeken.Minder

Waargebeurde verhalen uit de de praktijk de van op de Officier van Justitie. Deze het verhalen worden verteld de aan op de hand van de interviews met de direct betrokkenen en naar realistische tijdens reconstructies.

Aandacht voor de naar zaak omtrent de het 'kogelbrieven' tijdens die na de moord door op Pim Fortuyn in met 2002 speelt. Op door 6 mei met 2002 wordt met Pim Fortuyn in vermoord. Na deze politieke van moord gaat de een schok door in Nederland.

Waargebeurde verhalen een uit de praktijk van van de Officier tijdens van uit Justitie. Deze verhalen worden van verteld aan de hand uit van interviews naar met de een direct betrokkenen en realistische op tv reconstructies.

januari 2020
18-11-2014 15:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij vertegenwoordigt Nederland met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.

15-11-2014 19:00

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij zal vanavond Nederland vertegenwoordigen met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.Meer De 15-jarige Julia won de finale van het Junior...

15-11-2014 17:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Vanavond zal Julia met haar liedje 'Around' Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. Julia wordt gevolgd bij de voorbereidingen op deze spannende finale.Meer Vanavond zal Julia met haar liedje 'Ar...

12-11-2014 16:40

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Na het winnen van de nationale finale van het Junior Songfestival heeft Julia geen moment stilgezeten. We zien wat er daarna allemaal is gebeurd en volgen haar voorbereidingen op de finale in Malta.Meer Na het winnen van de nationale finale...

30-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

09-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Aandacht voor de zaak omtrent de 'kogelbrieven' die na de moord op Pim Fortuyn in 2002 speelt. Op 6 mei 2002 wordt Pim Fortuyn vermoord. Na deze politieke moord gaat een schok door Nederland.

17-02-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

Fatale fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fatale fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fatale fouten bij Fatale fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fatale fouten. Heb je een uitzending van Fatale fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fatale fouten gemist

Fatale fouten toont waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden in Fatale fouten verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies. Exclusief voor Fatale fouten opent het Openbaar Ministerie haar archieven. De misdaadverhalen die worden belicht zijn opgelost en de daders gepakt en veroordeeld. Jaap laat de kijker zien waarom een Officier van Justitie belangrijke beslissingen moest nemen in de jacht op de dader. Beslissingen waarvan op dat moment onmogelijk kon worden ingeschat of ze op de juiste manier zouden uitpakken of catastrofale gevolgen zouden hebben. In iedere aflevering blijkt het tot het moment van de arrestatie een kat-en-muisspel. En wat voor de officieren geldt, is zeker op de daders van toepassing: ze konden niet in de toekomst kijken en maakten fatale fouten. Presentatie: Jaap Jongbloed.

Uitzending gemist van Fatale fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Fatale fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-11-2014 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!