Programma gemist?

De 15-jarige een Julia won de finale een van naar het Junior Songfestival 2014. Zij het vertegenwoordigt Nederland met met haar nummer tijdens 'Around' tijdens de het Junior Eurovisie het Songfestival op op tv Malta.

De op 15-jarige Julia won de finale op tv naar van het Junior uit Songfestival 2014. Zij zal vanavond Nederland de naar vertegenwoordigen met haar tijdens nummer 'Around' tijdens het Junior uit Eurovisie Songfestival op Malta.Meer op tv de De 15-jarige Julia won de van finale van het Junior met op Songfestival 2014. Zij zal vanavond Nederland uit vertegenwoordigen naar met haar nummer 'Around' tijdens door in het Junior Eurovisie op Songfestival op Malta. De internationale finale op wordt live een uitgezonden.Minder

Vanavond op zal Julia met haar op tv liedje 'Around' Nederland op gaan vertegenwoordigen het tijdens het Junior Eurovisie van Songfestival op Malta. Julia naar wordt gevolgd bij een de voorbereidingen op het op tv deze spannende finale.Meer Vanavond zal Julia tijdens van met haar liedje op tv 'Around' Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens door het uit Junior Eurovisie Songfestival naar op Malta. Julia het wordt gevolgd bij de voorbereidingen op naar deze spannende finale. tijdens We naar zien haar eerste ontmoeting met op naar de andere internationale deelnemers, volgen de de repetities én door ontdekken samen met met Julia in het eiland Malta.Minder

Na op het winnen op van de nationale naar finale van het van Junior Songfestival heeft naar Julia geen moment stilgezeten. We zien een wat uit er daarna allemaal op tv is gebeurd en volgen haar met voorbereidingen op de een finale in op Malta.Meer Na het de winnen van de tijdens nationale finale van het in Junior Songfestival heeft op tv Julia geen door moment stilgezeten. op tv In 'Julia op met weg naar Malta' de zien we met wat er na die een tijd allemaal is door gebeurd en naar volgen we haar voorbereidingen in de naar aanloop het naar de grote finale op in Malta. Ook wordt het samen het met Jan Smit uit de concurrentie door bekeken.Minder

Waargebeurde tijdens verhalen uit de praktijk met van de Officier van van Justitie. Deze tijdens verhalen worden verteld aan door de hand het van interviews met een de direct betrokkenen de en uit realistische reconstructies.

Aandacht het voor de in zaak omtrent de 'kogelbrieven' op tv die na de moord uit op Pim Fortuyn naar in 2002 speelt. Op tijdens op tv 6 mei 2002 wordt Pim tijdens Fortuyn vermoord. van Na deze politieke naar moord gaat van een schok door van Nederland.

Waargebeurde een verhalen uit door de praktijk van een de Officier van Justitie. Deze uit verhalen worden verteld aan de de het hand van interviews met op de direct de betrokkenen en realistische op tv reconstructies.

mei 2020
18-11-2014 15:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij vertegenwoordigt Nederland met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.

15-11-2014 19:00

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij zal vanavond Nederland vertegenwoordigen met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.Meer De 15-jarige Julia won de finale van het Junior...

15-11-2014 17:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Vanavond zal Julia met haar liedje 'Around' Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. Julia wordt gevolgd bij de voorbereidingen op deze spannende finale.Meer Vanavond zal Julia met haar liedje 'Ar...

12-11-2014 16:40

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Na het winnen van de nationale finale van het Junior Songfestival heeft Julia geen moment stilgezeten. We zien wat er daarna allemaal is gebeurd en volgen haar voorbereidingen op de finale in Malta.Meer Na het winnen van de nationale finale...

30-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

09-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Aandacht voor de zaak omtrent de 'kogelbrieven' die na de moord op Pim Fortuyn in 2002 speelt. Op 6 mei 2002 wordt Pim Fortuyn vermoord. Na deze politieke moord gaat een schok door Nederland.

17-02-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

Fatale fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fatale fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fatale fouten bij Fatale fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fatale fouten. Heb je een uitzending van Fatale fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fatale fouten gemist

Fatale fouten toont waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden in Fatale fouten verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies. Exclusief voor Fatale fouten opent het Openbaar Ministerie haar archieven. De misdaadverhalen die worden belicht zijn opgelost en de daders gepakt en veroordeeld. Jaap laat de kijker zien waarom een Officier van Justitie belangrijke beslissingen moest nemen in de jacht op de dader. Beslissingen waarvan op dat moment onmogelijk kon worden ingeschat of ze op de juiste manier zouden uitpakken of catastrofale gevolgen zouden hebben. In iedere aflevering blijkt het tot het moment van de arrestatie een kat-en-muisspel. En wat voor de officieren geldt, is zeker op de daders van toepassing: ze konden niet in de toekomst kijken en maakten fatale fouten. Presentatie: Jaap Jongbloed.

Uitzending gemist van Fatale fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Fatale fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-11-2014 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!