Programma gemist?

De in 15-jarige Julia won het de finale van van het Junior Songfestival 2014. door Zij vertegenwoordigt Nederland op met haar nummer tijdens 'Around' de tijdens het Junior in Eurovisie Songfestival op door Malta.

De 15-jarige van Julia een won de finale van het het Junior Songfestival van 2014. Zij zal vanavond met Nederland uit vertegenwoordigen met haar nummer 'Around' tijdens een het Junior door Eurovisie Songfestival van op Malta.Meer een De 15-jarige Julia won de finale uit van met het Junior Songfestival van 2014. Zij zal op vanavond Nederland vertegenwoordigen het met haar nummer 'Around' tijdens met het Junior Eurovisie van Songfestival uit op Malta. De internationale finale op wordt een live uitgezonden.Minder

Vanavond zal Julia uit met haar een liedje 'Around' uit Nederland gaan vertegenwoordigen op tv tijdens het Junior met Eurovisie Songfestival in op Malta. Julia naar wordt gevolgd bij de voorbereidingen op op deze spannende finale.Meer van met Vanavond zal Julia met haar liedje met 'Around' op Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het uit Junior in Eurovisie Songfestival op Malta. Julia op tv wordt een gevolgd bij de voorbereidingen in op deze spannende finale. van door We zien haar tijdens eerste ontmoeting met de de andere internationale deelnemers, volgen van de repetities in én ontdekken het samen met Julia het het eiland Malta.Minder

Na een het winnen op van de nationale finale van op het Junior met Songfestival heeft Julia geen moment naar stilgezeten. We zien in de wat er daarna allemaal door is gebeurd en volgen haar tijdens voorbereidingen op naar de finale in Malta.Meer door Na door het winnen door van de nationale finale tijdens van het het Junior Songfestival heeft uit Julia geen moment stilgezeten. In uit 'Julia op tv op weg naar Malta' zien we een wat er na op die tijd in allemaal de is gebeurd en volgen we haar van voorbereidingen een in de aanloop naar in de grote op finale in Malta. Ook wordt het samen met een Jan het Smit de concurrentie tijdens bekeken.Minder

Waargebeurde verhalen uit naar de praktijk van met een de Officier van Justitie. Deze met verhalen worden met verteld aan de op tv hand van interviews tijdens met de direct betrokkenen de en door realistische reconstructies.

Aandacht op voor de de zaak omtrent de met 'kogelbrieven' die na tijdens de moord op Pim Fortuyn door in 2002 speelt. van Op 6 mei in 2002 wordt naar Pim Fortuyn vermoord. in Na deze politieke naar moord gaat een schok door op de Nederland.

Waargebeurde op verhalen uit de praktijk van met de de Officier van Justitie. Deze verhalen tijdens worden verteld de aan de hand door van naar interviews met de de direct betrokkenen en een realistische reconstructies.

september 2020
18-11-2014 15:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij vertegenwoordigt Nederland met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.

15-11-2014 19:00

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij zal vanavond Nederland vertegenwoordigen met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.Meer De 15-jarige Julia won de finale van het Junior...

15-11-2014 17:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Vanavond zal Julia met haar liedje 'Around' Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. Julia wordt gevolgd bij de voorbereidingen op deze spannende finale.Meer Vanavond zal Julia met haar liedje 'Ar...

12-11-2014 16:40

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Na het winnen van de nationale finale van het Junior Songfestival heeft Julia geen moment stilgezeten. We zien wat er daarna allemaal is gebeurd en volgen haar voorbereidingen op de finale in Malta.Meer Na het winnen van de nationale finale...

30-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

09-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Aandacht voor de zaak omtrent de 'kogelbrieven' die na de moord op Pim Fortuyn in 2002 speelt. Op 6 mei 2002 wordt Pim Fortuyn vermoord. Na deze politieke moord gaat een schok door Nederland.

17-02-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

Fatale fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fatale fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fatale fouten bij Fatale fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fatale fouten. Heb je een uitzending van Fatale fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fatale fouten gemist

Fatale fouten toont waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden in Fatale fouten verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies. Exclusief voor Fatale fouten opent het Openbaar Ministerie haar archieven. De misdaadverhalen die worden belicht zijn opgelost en de daders gepakt en veroordeeld. Jaap laat de kijker zien waarom een Officier van Justitie belangrijke beslissingen moest nemen in de jacht op de dader. Beslissingen waarvan op dat moment onmogelijk kon worden ingeschat of ze op de juiste manier zouden uitpakken of catastrofale gevolgen zouden hebben. In iedere aflevering blijkt het tot het moment van de arrestatie een kat-en-muisspel. En wat voor de officieren geldt, is zeker op de daders van toepassing: ze konden niet in de toekomst kijken en maakten fatale fouten. Presentatie: Jaap Jongbloed.

Uitzending gemist van Fatale fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Fatale fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-11-2014 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!