Programma gemist?

De 15-jarige Julia van won de op finale van op het Junior Songfestival 2014. Zij de vertegenwoordigt Nederland met de haar op nummer 'Around' op tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op op de Malta.

De uit 15-jarige Julia won de finale uit van het Junior door op tv Songfestival 2014. Zij zal vanavond Nederland in vertegenwoordigen met haar op nummer 'Around' uit tijdens tijdens het Junior Eurovisie naar Songfestival op Malta.Meer een De 15-jarige Julia won de naar finale uit van het Junior Songfestival naar 2014. Zij zal vanavond Nederland het vertegenwoordigen de met haar nummer op 'Around' tijdens het Junior Eurovisie door Songfestival op op Malta. De met internationale finale wordt op tv live uitgezonden.Minder

Vanavond van zal Julia tijdens met haar liedje tijdens 'Around' Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens tijdens het Junior Eurovisie tijdens Songfestival op Malta. Julia de wordt gevolgd het bij de voorbereidingen een op deze met spannende finale.Meer van Vanavond zal Julia met het haar liedje 'Around' Nederland tijdens gaan de vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival uit het op Malta. Julia op wordt gevolgd bij een de voorbereidingen op deze spannende finale. naar van We zien haar eerste ontmoeting met van de andere tijdens internationale deelnemers, volgen de de repetities met én ontdekken samen tijdens met Julia het tijdens eiland Malta.Minder

Na van het winnen van naar de nationale een finale van het Junior Songfestival naar heeft Julia naar geen moment stilgezeten. We zien op tv wat in er daarna allemaal is gebeurd de en door volgen haar voorbereidingen op de in finale uit in Malta.Meer Na op het winnen van de uit nationale met finale van het Junior Songfestival heeft naar Julia geen op moment stilgezeten. de In 'Julia op het weg naar uit Malta' zien we wat op er na die tijd allemaal door het is gebeurd en volgen we haar van voorbereidingen in naar de aanloop naar de uit van grote finale in Malta. Ook wordt op samen met Jan op tv Smit de concurrentie het op bekeken.Minder

Waargebeurde verhalen met uit de het praktijk van naar de Officier van Justitie. Deze met verhalen uit worden verteld aan de uit hand van interviews met het de de direct betrokkenen en van realistische reconstructies.

Aandacht voor van de zaak op omtrent de 'kogelbrieven' die na uit de moord op op een Pim Fortuyn in 2002 speelt. tijdens Op 6 mei 2002 door wordt van Pim Fortuyn uit vermoord. Na deze politieke moord naar gaat een door schok door van Nederland.

Waargebeurde naar verhalen uit op tv de praktijk van de Officier naar van op Justitie. Deze verhalen worden van verteld aan de naar hand van interviews met de de naar direct betrokkenen en het realistische reconstructies.

oktober 2020
18-11-2014 15:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij vertegenwoordigt Nederland met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.

15-11-2014 19:00

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

De 15-jarige Julia won de finale van het Junior Songfestival 2014. Zij zal vanavond Nederland vertegenwoordigen met haar nummer 'Around' tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta.Meer De 15-jarige Julia won de finale van het Junior...

15-11-2014 17:20

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Vanavond zal Julia met haar liedje 'Around' Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. Julia wordt gevolgd bij de voorbereidingen op deze spannende finale.Meer Vanavond zal Julia met haar liedje 'Ar...

12-11-2014 16:40

Junior Eurovisie Songfestival 2014

Fatale fouten - Junior Eurovisie Songfestival 2014

Na het winnen van de nationale finale van het Junior Songfestival heeft Julia geen moment stilgezeten. We zien wat er daarna allemaal is gebeurd en volgen haar voorbereidingen op de finale in Malta.Meer Na het winnen van de nationale finale...

30-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 30 maart 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

09-03-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 9 maart 2012

Aandacht voor de zaak omtrent de 'kogelbrieven' die na de moord op Pim Fortuyn in 2002 speelt. Op 6 mei 2002 wordt Pim Fortuyn vermoord. Na deze politieke moord gaat een schok door Nederland.

17-02-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Fatale fouten - Aflevering van vrijdag 17 februari 2012

Waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies.

Fatale fouten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fatale fouten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fatale fouten bij Fatale fouten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fatale fouten. Heb je een uitzending van Fatale fouten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fatale fouten gemist

Fatale fouten toont waargebeurde verhalen uit de praktijk van de Officier van Justitie. Deze verhalen worden in Fatale fouten verteld aan de hand van interviews met de direct betrokkenen en realistische reconstructies. Exclusief voor Fatale fouten opent het Openbaar Ministerie haar archieven. De misdaadverhalen die worden belicht zijn opgelost en de daders gepakt en veroordeeld. Jaap laat de kijker zien waarom een Officier van Justitie belangrijke beslissingen moest nemen in de jacht op de dader. Beslissingen waarvan op dat moment onmogelijk kon worden ingeschat of ze op de juiste manier zouden uitpakken of catastrofale gevolgen zouden hebben. In iedere aflevering blijkt het tot het moment van de arrestatie een kat-en-muisspel. En wat voor de officieren geldt, is zeker op de daders van toepassing: ze konden niet in de toekomst kijken en maakten fatale fouten. Presentatie: Jaap Jongbloed.

Uitzending gemist van Fatale fouten? Hier kun je alle uitzendingen van Fatale fouten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 18-11-2014 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!