Programma gemist?

Om van carnaval van dichtbij naar mee te maken is het op straat van staan niet nodig! Ook uit dit op jaar nemen we u mee op door de sleeptouw tijdens één van het de grootste naar volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie door van optochten en interviews uit met carnavallend Nederland. Dit jaar een bezoeken we feestvierders in met Lampegat (Eindhoven), het wordt er verslag gedaan uit van de activiteiten op tv in uit Tullepetaonestad (Roosendaal) en Zwammegat (Standdaarbuiten). op tv Kruikenstad (Tilburg) door en Boeskoolstad (Oldenzaal) tijdens worden ook in bezocht.

Jan naar Slagter, Mascha de een Rooij en Pauline Spiering bezoeken uit verschillende steden in in Brabant. Ook op tv brengt Jan Slagter een een bezoekje aan van de feestvierders boven de met de rivieren. U hoeft het de straat niet met op om carnaval van dichtbij een mee te uit maken. Wij nemen van u ook naar dit jaar weer mee tijdens een uit van de grootste een volksfeesten van op Nederland. Geniet op tv van mooie optochten, carnavalsgekte in naar de naar straten met verschillende door interviews en een tijdens carnavallend Nederland. Alle prominenten een en feestvierders zitten er in het Lampegat (Eindhoven) door weer klaar voor. Ook naar doen wij verslag op tv van de in festiviteiten op in Tullepetaonestad (Roosendaal) én Zwammegat (Standdaarbuiten), uit de waar de straten door 's avonds prachtig verlicht zijn tijdens in uit de lichtjesoptocht. In met Boeskoolstad (Oldenzaal) kunt u proeven van door het Twentse het carnavalsgedruis. Tot slot in sluiten in we in Oeteldonk in (Den Bosch) de carnaval op feestelijk af met de doorgewinterde een de carnavalsvierders.

Jan uit Slagter, Mascha de op Rooij en Pauline Spiering bezoeken tijdens verschillende steden in naar op Brabant. Ook brengt naar Jan Slagter een bezoekje naar aan de feestvierders de boven de de rivieren. U hoeft op de straat niet het op om carnaval van dichtbij van mee te op maken. Wij nemen op u ook dit tijdens jaar weer mee tijdens een uit van de door grootste volksfeesten van Nederland. van Geniet door van mooie optochten, in carnavalsgekte in de straten met van tijdens verschillende interviews en een carnavallend Nederland. Alle op tv prominenten de en feestvierders zitten er in naar Lampegat (Eindhoven) een weer klaar voor. in Ook doen wij naar verslag van naar de festiviteiten op tv in Tullepetaonestad (Roosendaal) én uit Zwammegat (Standdaarbuiten), waar de straten uit 's avonds prachtig de naar verlicht zijn tijdens de lichtjesoptocht. van In Boeskoolstad (Oldenzaal) kunt door u naar proeven van in het Twentse carnavalsgedruis. Tot de slot sluiten we tijdens in Oeteldonk (Den op tv Bosch) de naar carnaval feestelijk af met de doorgewinterde met tijdens carnavalsvierders.

16:25),MAX neemt tijdens u ook van dit jaar weer tijdens mee op sleeptouw met tijdens één van in de grootste in volksfeesten van Nederland.

Ook tijdens in 2013 is door het weer volop carnaval in in het zuiden van de op het land!

Carnavalsgekte met in het zuiden op van Nederland

juni 2020
13-02-2018 16:10

Carnaval 2018

Carnaval - Carnaval 2018

Om carnaval van dichtbij mee te maken is op straat staan niet nodig! Ook dit jaar nemen we u mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie optochten en interviews met carnavallend Nederland. Dit...

01-03-2017 10:15

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

28-02-2017 16:00

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

04-03-2014 16:25

Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

Carnaval - Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

16:25),MAX neemt u ook dit jaar weer mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland.

12-02-2013 16:30

Carnaval 2013

Carnaval - Carnaval 2013

Ook in 2013 is het weer volop carnaval in het zuiden van het land!

21-02-2012 16:30

Carnaval 2012

Carnaval - Carnaval 2012

Carnavalsgekte in het zuiden van Nederland

Carnaval gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carnaval de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carnaval bij Carnaval liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carnaval. Heb je een uitzending van Carnaval gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carnaval gemist

In samenwerking met Omroep Brabant en de lokale omroepen laat MAX in Carnaval 50 minuten sfeervolle beelden zien van de carnavalsoptochten in Maastricht, Eindhoven, Roosendaal, Standdaarbuiten, Tilburg en Den Bosch. Voor dit jaarlijks terugkerend evenement heten de steden respectievelijk Mestreech, Lampegat, Tullepetaonestad, Zwammegat, Kruikenstad en Oeteldonk.

Uitzending gemist van Carnaval? Hier kun je alle uitzendingen van Carnaval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!