Programma gemist?

Om naar carnaval van dichtbij mee van te maken in is op door straat staan niet de nodig! Ook dit jaar nemen we het u een mee op sleeptouw door tijdens één van de grootste de volksfeesten het van Nederland. Geniet een van mooie optochten en interviews uit met het carnavallend Nederland. Dit jaar bezoeken een de we feestvierders in Lampegat (Eindhoven), wordt naar er verslag met gedaan van naar de activiteiten in door Tullepetaonestad (Roosendaal) en door Zwammegat (Standdaarbuiten). Kruikenstad uit (Tilburg) en Boeskoolstad (Oldenzaal) worden op ook in bezocht.

Jan naar Slagter, Mascha de naar Rooij en Pauline tijdens Spiering bezoeken verschillende tijdens steden in Brabant. Ook in brengt Jan Slagter tijdens een bezoekje aan met de naar feestvierders boven de rivieren. U uit hoeft de door straat niet op om van carnaval van dichtbij mee de te het maken. Wij nemen u ook met dit jaar weer het mee tijdens tijdens een het van de grootste volksfeesten van van Nederland. Geniet naar van mooie optochten, carnavalsgekte in de de straten met met op verschillende interviews en een in carnavallend Nederland. Alle prominenten een en feestvierders zitten er in op tv Lampegat (Eindhoven) van weer klaar voor. Ook van doen wij tijdens verslag van de naar festiviteiten in Tullepetaonestad (Roosendaal) uit én het Zwammegat (Standdaarbuiten), waar de door straten 's naar avonds prachtig verlicht zijn tijdens van door de lichtjesoptocht. In met Boeskoolstad (Oldenzaal) kunt u uit proeven van tijdens het Twentse carnavalsgedruis. Tot door slot sluiten we tijdens in Oeteldonk (Den Bosch) de tijdens door carnaval feestelijk af met op tv de doorgewinterde op carnavalsvierders.

Jan Slagter, het Mascha de in Rooij en Pauline uit Spiering bezoeken verschillende steden in in Brabant. Ook van brengt Jan Slagter een door bezoekje aan uit de feestvierders boven het de rivieren. U de hoeft de straat naar niet op de om carnaval op tv van dichtbij mee op tv te maken. Wij nemen u ook tijdens dit tijdens jaar weer mee tijdens een een uit van de grootste tijdens volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie van de optochten, carnavalsgekte in de straten met van verschillende interviews en door een carnavallend Nederland. Alle een prominenten en een feestvierders van zitten er in Lampegat (Eindhoven) weer het klaar voor. Ook van doen wij tijdens verslag van op de festiviteiten in Tullepetaonestad (Roosendaal) door de én Zwammegat (Standdaarbuiten), waar in de straten van 's avonds prachtig naar verlicht zijn tijdens de de lichtjesoptocht. In tijdens Boeskoolstad (Oldenzaal) kunt u naar proeven van het Twentse carnavalsgedruis. op Tot slot sluiten tijdens we in Oeteldonk het op (Den Bosch) de carnaval naar feestelijk af met van de doorgewinterde naar carnavalsvierders.

16:25),MAX in neemt u ook dit jaar tijdens weer mee op van sleeptouw tijdens één met van de in grootste volksfeesten van op Nederland.

Ook een in 2013 van is het weer volop carnaval in in het zuiden van in op tv het land!

Carnavalsgekte in het op zuiden van op tv Nederland

mei 2021
13-02-2018 16:10

Carnaval 2018

Carnaval - Carnaval 2018

Om carnaval van dichtbij mee te maken is op straat staan niet nodig! Ook dit jaar nemen we u mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie optochten en interviews met carnavallend Nederland. Dit...

01-03-2017 10:15

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

28-02-2017 16:00

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

04-03-2014 16:25

Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

Carnaval - Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

16:25),MAX neemt u ook dit jaar weer mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland.

12-02-2013 16:30

Carnaval 2013

Carnaval - Carnaval 2013

Ook in 2013 is het weer volop carnaval in het zuiden van het land!

21-02-2012 16:30

Carnaval 2012

Carnaval - Carnaval 2012

Carnavalsgekte in het zuiden van Nederland

Carnaval gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carnaval de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carnaval bij Carnaval liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carnaval. Heb je een uitzending van Carnaval gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carnaval gemist

In samenwerking met Omroep Brabant en de lokale omroepen laat MAX in Carnaval 50 minuten sfeervolle beelden zien van de carnavalsoptochten in Maastricht, Eindhoven, Roosendaal, Standdaarbuiten, Tilburg en Den Bosch. Voor dit jaarlijks terugkerend evenement heten de steden respectievelijk Mestreech, Lampegat, Tullepetaonestad, Zwammegat, Kruikenstad en Oeteldonk.

Uitzending gemist van Carnaval? Hier kun je alle uitzendingen van Carnaval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!