Programma gemist?

Om carnaval op tv van dichtbij mee een te maken door is op straat van staan niet nodig! Ook met dit op jaar nemen we u mee de op sleeptouw een tijdens één van de door grootste volksfeesten van Nederland. naar uit Geniet van mooie optochten en tijdens interviews van met carnavallend Nederland. Dit naar jaar bezoeken we op tv feestvierders in Lampegat (Eindhoven), wordt naar in er verslag gedaan van de activiteiten een tijdens in Tullepetaonestad (Roosendaal) en Zwammegat naar (Standdaarbuiten). Kruikenstad (Tilburg) de en door Boeskoolstad (Oldenzaal) worden ook in bezocht.

Jan het Slagter, Mascha de Rooij de en tijdens Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in met Brabant. Ook brengt naar Jan Slagter tijdens een naar bezoekje aan de feestvierders boven de naar op rivieren. U hoeft de de straat niet op door om carnaval op tv van dichtbij mee te maken. Wij het nemen u naar ook uit dit jaar weer mee tijdens door een van de grootste van van volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie het optochten, tijdens carnavalsgekte in de straten met tijdens verschillende interviews tijdens en een carnavallend Nederland. Alle de prominenten uit en feestvierders door zitten er in het Lampegat (Eindhoven) weer klaar voor. op Ook een doen wij verslag van de door festiviteiten in in Tullepetaonestad (Roosendaal) én tijdens Zwammegat (Standdaarbuiten), waar het de straten 's avonds op prachtig verlicht zijn tijdens tijdens de lichtjesoptocht. In in Boeskoolstad (Oldenzaal) tijdens kunt u proeven het van in het Twentse carnavalsgedruis. Tot slot op tv sluiten een we in Oeteldonk (Den Bosch) de op op tv carnaval feestelijk af met de met doorgewinterde op tv carnavalsvierders.

Jan een Slagter, Mascha de Rooij en op de Pauline Spiering bezoeken verschillende steden van in Brabant. Ook brengt tijdens op Jan Slagter een bezoekje aan op de van feestvierders boven de rivieren. U op tv hoeft de op tv straat niet het op om carnaval van op tv dichtbij mee tijdens te maken. Wij het nemen u ook dit jaar van weer mee tijdens een een van een de grootste volksfeesten door van Nederland. Geniet van naar mooie optochten, carnavalsgekte van in de straten op met door verschillende interviews en een carnavallend het Nederland. Alle prominenten en van feestvierders zitten er in het door Lampegat (Eindhoven) weer een klaar voor. Ook doen de wij verslag van door de festiviteiten in de Tullepetaonestad (Roosendaal) én Zwammegat met (Standdaarbuiten), de waar de straten naar 's avonds prachtig van verlicht zijn tijdens de lichtjesoptocht. van In Boeskoolstad (Oldenzaal) kunt uit met u proeven van het door Twentse carnavalsgedruis. Tot het slot sluiten we door in Oeteldonk (Den Bosch) naar de carnaval een feestelijk af de met de doorgewinterde door carnavalsvierders.

16:25),MAX in neemt u ook dit jaar de uit weer mee op sleeptouw tijdens één naar van de grootste van volksfeesten van met Nederland.

Ook tijdens in 2013 uit is het weer volop carnaval in op het zuiden de van het naar land!

Carnavalsgekte in het tijdens door zuiden van Nederland

september 2020
13-02-2018 16:10

Carnaval 2018

Carnaval - Carnaval 2018

Om carnaval van dichtbij mee te maken is op straat staan niet nodig! Ook dit jaar nemen we u mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie optochten en interviews met carnavallend Nederland. Dit...

01-03-2017 10:15

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

28-02-2017 16:00

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

04-03-2014 16:25

Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

Carnaval - Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

16:25),MAX neemt u ook dit jaar weer mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland.

12-02-2013 16:30

Carnaval 2013

Carnaval - Carnaval 2013

Ook in 2013 is het weer volop carnaval in het zuiden van het land!

21-02-2012 16:30

Carnaval 2012

Carnaval - Carnaval 2012

Carnavalsgekte in het zuiden van Nederland

Carnaval gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carnaval de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carnaval bij Carnaval liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carnaval. Heb je een uitzending van Carnaval gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carnaval gemist

In samenwerking met Omroep Brabant en de lokale omroepen laat MAX in Carnaval 50 minuten sfeervolle beelden zien van de carnavalsoptochten in Maastricht, Eindhoven, Roosendaal, Standdaarbuiten, Tilburg en Den Bosch. Voor dit jaarlijks terugkerend evenement heten de steden respectievelijk Mestreech, Lampegat, Tullepetaonestad, Zwammegat, Kruikenstad en Oeteldonk.

Uitzending gemist van Carnaval? Hier kun je alle uitzendingen van Carnaval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!