Programma gemist?

Om tijdens carnaval van de dichtbij mee te maken naar is op met straat staan niet nodig! het Ook dit jaar nemen van we u mee de op sleeptouw tijdens één uit van in de grootste op volksfeesten van Nederland. Geniet door van mooie optochten door en interviews met het carnavallend Nederland. Dit uit jaar bezoeken we feestvierders de in tijdens Lampegat (Eindhoven), wordt er op verslag gedaan van de de activiteiten in Tullepetaonestad (Roosendaal) het en een Zwammegat (Standdaarbuiten). in Kruikenstad (Tilburg) en Boeskoolstad op (Oldenzaal) worden uit ook bezocht.

Jan met Slagter, Mascha uit de Rooij en met Pauline Spiering bezoeken verschillende steden van in op Brabant. Ook brengt Jan Slagter naar een bezoekje aan de uit feestvierders boven door de rivieren. U met hoeft de straat niet van op om carnaval op naar van dichtbij mee te maken. Wij op nemen u ook door op dit jaar weer mee tijdens het een van van de grootste volksfeesten uit van Nederland. Geniet een van mooie optochten, naar carnavalsgekte in door de straten met verschillende interviews op en tijdens een carnavallend Nederland. Alle prominenten tijdens en feestvierders zitten er in tijdens uit Lampegat (Eindhoven) weer klaar voor. Ook de doen wij verslag naar van de het festiviteiten in Tullepetaonestad in (Roosendaal) naar én Zwammegat (Standdaarbuiten), op tv waar de straten op tv 's avonds prachtig verlicht zijn tijdens op de een lichtjesoptocht. In Boeskoolstad door (Oldenzaal) kunt u proeven op tv van het Twentse een carnavalsgedruis. door Tot slot sluiten we naar in Oeteldonk uit (Den Bosch) de carnaval feestelijk een af met de doorgewinterde in tijdens carnavalsvierders.

Jan op tv Slagter, Mascha de Rooij de en op tv Pauline Spiering bezoeken verschillende van steden in Brabant. Ook op tv brengt Jan van Slagter een door bezoekje aan de in feestvierders boven de rivieren. met U hoeft de de straat niet op naar om carnaval van dichtbij naar mee te tijdens maken. Wij nemen in u ook dit jaar een weer mee tijdens tijdens een van de grootste met volksfeesten van tijdens Nederland. op tv Geniet van mooie optochten, carnavalsgekte in tijdens de straten met het verschillende op tv interviews en een carnavallend Nederland. Alle door van prominenten en feestvierders zitten op er in Lampegat (Eindhoven) op weer klaar voor. Ook van doen wij verslag op tv op tv van de festiviteiten in de Tullepetaonestad (Roosendaal) én Zwammegat van (Standdaarbuiten), waar door de straten 's van avonds prachtig in verlicht zijn tijdens de lichtjesoptocht. de In Boeskoolstad (Oldenzaal) kunt op door u proeven van het Twentse in carnavalsgedruis. Tot slot sluiten uit we in op Oeteldonk (Den Bosch) de met naar carnaval feestelijk af met de tijdens doorgewinterde op carnavalsvierders.

16:25),MAX op tv neemt u ook dit op tv jaar weer op mee op sleeptouw tijdens één door van de het grootste volksfeesten van op Nederland.

Ook in 2013 van is het het weer volop carnaval de in een het zuiden van het in land!

Carnavalsgekte tijdens in het zuiden van tijdens Nederland

oktober 2021
13-02-2018 16:10

Carnaval 2018

Carnaval - Carnaval 2018

Om carnaval van dichtbij mee te maken is op straat staan niet nodig! Ook dit jaar nemen we u mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie optochten en interviews met carnavallend Nederland. Dit...

01-03-2017 10:15

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

28-02-2017 16:00

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

04-03-2014 16:25

Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

Carnaval - Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

16:25),MAX neemt u ook dit jaar weer mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland.

12-02-2013 16:30

Carnaval 2013

Carnaval - Carnaval 2013

Ook in 2013 is het weer volop carnaval in het zuiden van het land!

21-02-2012 16:30

Carnaval 2012

Carnaval - Carnaval 2012

Carnavalsgekte in het zuiden van Nederland

Carnaval gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carnaval de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carnaval bij Carnaval liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carnaval. Heb je een uitzending van Carnaval gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carnaval gemist

In samenwerking met Omroep Brabant en de lokale omroepen laat MAX in Carnaval 50 minuten sfeervolle beelden zien van de carnavalsoptochten in Maastricht, Eindhoven, Roosendaal, Standdaarbuiten, Tilburg en Den Bosch. Voor dit jaarlijks terugkerend evenement heten de steden respectievelijk Mestreech, Lampegat, Tullepetaonestad, Zwammegat, Kruikenstad en Oeteldonk.

Uitzending gemist van Carnaval? Hier kun je alle uitzendingen van Carnaval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!