Programma gemist?

Om carnaval van het dichtbij op mee te het maken is op op tv straat staan niet nodig! Ook een dit tijdens jaar nemen we u mee uit op sleeptouw tijdens één met van de grootste van volksfeesten van met Nederland. Geniet van mooie door in optochten en interviews naar met carnavallend Nederland. Dit op jaar bezoeken we van feestvierders in Lampegat naar (Eindhoven), wordt er verslag gedaan het van tijdens de activiteiten een in Tullepetaonestad (Roosendaal) en Zwammegat op tv (Standdaarbuiten). Kruikenstad (Tilburg) en op Boeskoolstad (Oldenzaal) worden door ook uit bezocht.

Jan uit Slagter, Mascha de Rooij en de Pauline Spiering bezoeken uit verschillende steden op in Brabant. Ook van brengt Jan de Slagter een bezoekje aan de naar feestvierders boven door de rivieren. U hoeft het de de straat niet op om een carnaval uit van dichtbij mee te uit maken. Wij nemen u uit ook dit jaar door weer mee tijdens van een van naar de grootste volksfeesten van in Nederland. Geniet van uit mooie optochten, carnavalsgekte de in de straten met met verschillende interviews en met een op carnavallend Nederland. Alle prominenten en feestvierders uit zitten er in uit Lampegat tijdens (Eindhoven) weer klaar voor. Ook in doen wij verslag op van uit de festiviteiten in Tullepetaonestad op tv (Roosendaal) én Zwammegat van (Standdaarbuiten), uit waar de straten 's avonds op tv prachtig op verlicht zijn tijdens de lichtjesoptocht. met In van Boeskoolstad (Oldenzaal) kunt op tv u proeven van het naar Twentse carnavalsgedruis. Tot slot sluiten door tijdens we in Oeteldonk op tv (Den Bosch) de carnaval tijdens feestelijk af op tv met de doorgewinterde op carnavalsvierders.

Jan Slagter, op tv Mascha de Rooij en uit Pauline van Spiering bezoeken verschillende steden van in Brabant. van Ook brengt Jan in Slagter een bezoekje op aan de feestvierders boven de een van rivieren. U hoeft de straat niet met op om door carnaval van dichtbij mee op tv te maken. Wij het nemen van u ook in dit jaar weer mee tijdens van een van door de grootste volksfeesten van tijdens Nederland. Geniet van mooie met optochten, carnavalsgekte in in de op straten met verschillende naar interviews en een carnavallend naar Nederland. Alle prominenten in en feestvierders zitten er in van Lampegat (Eindhoven) weer naar klaar voor. van Ook doen wij verslag op tv van de festiviteiten van in Tullepetaonestad (Roosendaal) het én Zwammegat (Standdaarbuiten), op waar tijdens de straten naar 's avonds prachtig van verlicht zijn tijdens de lichtjesoptocht. In een Boeskoolstad door (Oldenzaal) kunt u proeven de van het tijdens Twentse carnavalsgedruis. Tot slot sluiten een we in in Oeteldonk (Den Bosch) door de carnaval de feestelijk af een met de doorgewinterde in carnavalsvierders.

16:25),MAX in neemt u ook dit jaar van weer naar mee op uit sleeptouw tijdens één van een de grootste volksfeesten naar van Nederland.

Ook in het 2013 is het op weer volop carnaval in in het zuiden van uit het het land!

Carnavalsgekte in in het met zuiden van Nederland

januari 2021
13-02-2018 16:10

Carnaval 2018

Carnaval - Carnaval 2018

Om carnaval van dichtbij mee te maken is op straat staan niet nodig! Ook dit jaar nemen we u mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie optochten en interviews met carnavallend Nederland. Dit...

01-03-2017 10:15

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

28-02-2017 16:00

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

04-03-2014 16:25

Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

Carnaval - Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

16:25),MAX neemt u ook dit jaar weer mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland.

12-02-2013 16:30

Carnaval 2013

Carnaval - Carnaval 2013

Ook in 2013 is het weer volop carnaval in het zuiden van het land!

21-02-2012 16:30

Carnaval 2012

Carnaval - Carnaval 2012

Carnavalsgekte in het zuiden van Nederland

Carnaval gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carnaval de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carnaval bij Carnaval liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carnaval. Heb je een uitzending van Carnaval gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carnaval gemist

In samenwerking met Omroep Brabant en de lokale omroepen laat MAX in Carnaval 50 minuten sfeervolle beelden zien van de carnavalsoptochten in Maastricht, Eindhoven, Roosendaal, Standdaarbuiten, Tilburg en Den Bosch. Voor dit jaarlijks terugkerend evenement heten de steden respectievelijk Mestreech, Lampegat, Tullepetaonestad, Zwammegat, Kruikenstad en Oeteldonk.

Uitzending gemist van Carnaval? Hier kun je alle uitzendingen van Carnaval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!