Programma gemist?

Om op carnaval van op tv dichtbij mee te maken is door op straat uit staan niet naar nodig! Ook dit met jaar nemen we u mee naar op op sleeptouw tijdens één van de in grootste volksfeesten van van Nederland. Geniet van mooie met van optochten en interviews met op carnavallend Nederland. Dit jaar bezoeken op tv we feestvierders in met Lampegat (Eindhoven), tijdens wordt op er verslag gedaan van de uit activiteiten in op tv Tullepetaonestad (Roosendaal) in en Zwammegat (Standdaarbuiten). Kruikenstad (Tilburg) en door Boeskoolstad (Oldenzaal) een worden ook uit bezocht.

Jan Slagter, naar Mascha de Rooij met en Pauline met Spiering bezoeken verschillende steden in door in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een de bezoekje aan naar de feestvierders uit boven de rivieren. U hoeft de de uit straat niet in op om carnaval van dichtbij mee uit te maken. van Wij een nemen u ook naar dit jaar weer een mee tijdens een door van de grootste volksfeesten van een Nederland. Geniet van mooie van door optochten, carnavalsgekte in de straten op met verschillende interviews op tv en van een carnavallend Nederland. Alle prominenten en feestvierders op zitten in er in Lampegat (Eindhoven) de weer klaar voor. Ook het doen wij uit verslag van uit de festiviteiten in Tullepetaonestad (Roosendaal) het op tv én Zwammegat (Standdaarbuiten), waar in de straten 's avonds prachtig met tijdens verlicht zijn tijdens de tijdens lichtjesoptocht. In Boeskoolstad uit (Oldenzaal) kunt u door proeven van de het Twentse carnavalsgedruis. Tot slot tijdens sluiten we op tv in Oeteldonk (Den Bosch) de tijdens carnaval feestelijk van af met met de doorgewinterde op tv carnavalsvierders.

Jan door Slagter, Mascha de Rooij naar en Pauline op Spiering bezoeken verschillende steden in de door Brabant. Ook brengt Jan Slagter tijdens een bezoekje de aan de het feestvierders boven de rivieren. door U hoeft de straat een niet de op om carnaval van dichtbij mee met te het maken. Wij door nemen u ook met dit jaar weer mee door tijdens een van de naar grootste van volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie tijdens op optochten, carnavalsgekte in naar de straten met verschillende in interviews en een carnavallend op tv Nederland. Alle prominenten en feestvierders naar zitten er in een Lampegat (Eindhoven) het weer klaar voor. Ook van doen naar wij verslag van de door festiviteiten in in Tullepetaonestad (Roosendaal) én Zwammegat (Standdaarbuiten), het op tv waar de straten 's avonds prachtig door verlicht zijn uit tijdens de lichtjesoptocht. het In Boeskoolstad (Oldenzaal) kunt uit u proeven van door het Twentse van carnavalsgedruis. de Tot slot sluiten we in Oeteldonk de (Den uit Bosch) de uit carnaval feestelijk af met op tv de doorgewinterde het carnavalsvierders.

16:25),MAX de neemt u ook dit jaar met weer uit mee op sleeptouw tijdens één uit met van de grootste volksfeesten van van Nederland.

Ook in in 2013 is het door weer volop carnaval in tijdens het door zuiden van het met land!

Carnavalsgekte in de het zuiden van door Nederland

januari 2020
13-02-2018 16:10

Carnaval 2018

Carnaval - Carnaval 2018

Om carnaval van dichtbij mee te maken is op straat staan niet nodig! Ook dit jaar nemen we u mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie optochten en interviews met carnavallend Nederland. Dit...

01-03-2017 10:15

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

28-02-2017 16:00

Carnaval 2017

Carnaval - Carnaval 2017

Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. Wij neme...

04-03-2014 16:25

Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

Carnaval - Carnaval 2014 (di 4 mrt 2014

16:25),MAX neemt u ook dit jaar weer mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland.

12-02-2013 16:30

Carnaval 2013

Carnaval - Carnaval 2013

Ook in 2013 is het weer volop carnaval in het zuiden van het land!

21-02-2012 16:30

Carnaval 2012

Carnaval - Carnaval 2012

Carnavalsgekte in het zuiden van Nederland

Carnaval gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carnaval de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carnaval bij Carnaval liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carnaval. Heb je een uitzending van Carnaval gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carnaval gemist

In samenwerking met Omroep Brabant en de lokale omroepen laat MAX in Carnaval 50 minuten sfeervolle beelden zien van de carnavalsoptochten in Maastricht, Eindhoven, Roosendaal, Standdaarbuiten, Tilburg en Den Bosch. Voor dit jaarlijks terugkerend evenement heten de steden respectievelijk Mestreech, Lampegat, Tullepetaonestad, Zwammegat, Kruikenstad en Oeteldonk.

Uitzending gemist van Carnaval? Hier kun je alle uitzendingen van Carnaval kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 13-02-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!