Programma gemist?
december 2021
25-02-2012 22:05

Aflevering 1

Dennis Van De Ven En Jeroen Van Koningsbrugge: Avondjurk - Aflevering 1

Avondjurk is een cabaretshow van Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. In Avondjurk worden allerlei situaties op de hak genomen door Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge.

Dennis Van De Ven En Jeroen Van Koningsbrugge: Avondjurk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis Van De Ven En Jeroen Van Koningsbrugge: Avondjurk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis Van De Ven En Jeroen Van Koningsbrugge: Avondjurk bij Dennis Van De Ven En Jeroen Van Koningsbrugge: Avondjurk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis Van De Ven En Jeroen Van Koningsbrugge: Avondjurk. Heb je een uitzending van Dennis Van De Ven En Jeroen Van Koningsbrugge: Avondjurk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis Van De Ven En Jeroen Van Koningsbrugge: Avondjurk gemist

Avondjurk is een cabaretshow van Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. In Avondjurk worden allerlei situaties op de hak genomen door Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge.

Uitzending gemist van Dennis Van De Ven En Jeroen Van Koningsbrugge: Avondjurk? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis Van De Ven En Jeroen Van Koningsbrugge: Avondjurk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-02-2012 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!