Programma gemist?

Didier met heeft alles dat het leven in kan bieden. van Toch heeft er altijd van iets ontbroken. een Volgens van hem is er op tv maar één manier uit om dit op te het lossen: een 'drie jaar, drie tijdens een maanden, drie dagen' retraite een doen.

september 2021
04-03-2012 14:00

Aflevering van zondag 4 maart 2012

Drie jaar - Aflevering van zondag 4 maart 2012

Didier heeft alles dat het leven kan bieden. Toch heeft er altijd iets ontbroken. Volgens hem is er maar één manier om dit op te lossen: een 'drie jaar, drie maanden, drie dagen' retraite doen.

Drie jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie jaar bij Drie jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie jaar. Heb je een uitzending van Drie jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie jaar gemist

drie maanden, drie dagen,Didier is veertig en meent dat hij alles heeft dat het leven kan bieden. Toch heeft er ook altijd iets ontbroken. Volgens hem is er maar één manier om dit op te lossen: zich terugtrekken uit de wereld en, wat Tibetaanse boeddhisten, een ‘drie jaar, drie maanden, drie dagen’ retraite doen. Zo lang laat hij zich opsluiten achter een hek ergens in de Franse Alpen. Wat drijft een westerling om deze radicale keuze te maken?

Uitzending gemist van Drie jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Drie jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-03-2012 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!