Programma gemist?

Documentaire Documentaire over op een van de door grootste het veerbootrampen uit de Nederlandse op geschiedenis

september 2021
06-03-2012 16:15

Aflevering van dinsdag 6 maart 2012

Berging van de Herald of Free Enterprise - Aflevering van dinsdag 6 maart 2012

Documentaire Documentaire over een van de grootste veerbootrampen uit de Nederlandse geschiedenis

Berging van de Herald of Free Enterprise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Berging van de Herald of Free Enterprise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Berging van de Herald of Free Enterprise bij Berging van de Herald of Free Enterprise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Berging van de Herald of Free Enterprise. Heb je een uitzending van Berging van de Herald of Free Enterprise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Berging van de Herald of Free Enterprise gemist

Berging van de Herald of Free Enterprise is een documentaire van Six March, over de berging van de Herarld of Free Enterprise. Dit in het kader dat het die dag 25 jaar geleden is dat de Herarld of Free Enterprise verongelukt is.

Uitzending gemist van Berging van de Herald of Free Enterprise? Hier kun je alle uitzendingen van Berging van de Herald of Free Enterprise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2012 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!