Programma gemist?

Documentaire de Precies tien jaar de geleden, op zes maart een 2002, boekte van Pim Fortuyn met als voorman van Leefbaar Rotterdam op tv een een eclatante zege bij de de gemeenteraadsverkiezingen in de door Maasstad.

augustus 2021
06-03-2012 20:15

Aflevering van dinsdag 6 maart 2012

De dag dat Pim Fortuyn won - Aflevering van dinsdag 6 maart 2012

Documentaire Precies tien jaar geleden, op zes maart 2002, boekte Pim Fortuyn als voorman van Leefbaar Rotterdam een eclatante zege bij de gemeenteraadsverkiezingen in de Maasstad.

De dag dat Pim Fortuyn won gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dag dat Pim Fortuyn won de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dag dat Pim Fortuyn won bij De dag dat Pim Fortuyn won liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dag dat Pim Fortuyn won. Heb je een uitzending van De dag dat Pim Fortuyn won gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dag dat Pim Fortuyn won gemist

De dag dat Pim Fortuyn won is een documentaire. Precies tien jaar geleden, op zes maart 2002, boekte Pim Fortuyn als voorman van Leefbaar Rotterdam een eclatante zege bij de gemeenteraadsverkiezingen in de Maasstad. Landelijk gezien zou Fortuyn in één klap op achttien Kamerzetels komen, het politieke landschap was door hem definitief veranderd. Zes maart 2002 eindigde met een historisch geworden tv-debat tussen o.a. Pim Fortuyn en Ad Melkert o.l.v. Paul Witteman. Wat gebeurde er allemaal achter de schermen rond de hoofdrolspelers Fortuyn en Melkert? Vertrouwelingen van de kopstukken van toen doen in De dag dat Pim Fortuyn won hun verhaal. Ook gespreksleider Paul Witteman blikt terug op het debat. De dag dat Pim Fortuyn won bevat nooit eerder getoond filmbeeld van Pim Fortuyn op 6 maart 2002.

Uitzending gemist van De dag dat Pim Fortuyn won? Hier kun je alle uitzendingen van De dag dat Pim Fortuyn won kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2012 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!