Programma gemist?

Programma uit over NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van van Nederland, georganiseerd in door op tv het Oranje het Fonds.

Special in op tv het het kader van NL van Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland uit georganiseerd door het een Oranje Fonds. Astrid in Kersseboom in volgt koningin Beatrix, tijdens prins Willem-Alexander uit en prinses Máxima.

september 2021
15-03-2013 19:30

Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

NL Doet 2012 - Aflevering van vrijdag 15 maart 2013

Programma over NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

16-03-2012 19:25

Aflevering van vrijdag 16 maart 2012

NL Doet 2012 - Aflevering van vrijdag 16 maart 2012

Special in het kader van NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd door het Oranje Fonds. Astrid Kersseboom volgt koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima.

NL Doet 2012 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NL Doet 2012 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NL Doet 2012 bij NL Doet 2012 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NL Doet 2012. Heb je een uitzending van NL Doet 2012 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NL Doet 2012 gemist

NL Doet 2012 is een special in het kader van NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd door het Oranje Fonds. Astrid Kersseboom volgt onder meer koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima die op deze dag ook als vrijwilliger aan de slag gaan. Zo ging de Koningin vorig jaar klussen bij een stichting voor kunsteducatie en verzorgden de Prins van Oranje en Prinses Máxima, het beschermpaar van het Oranje Fonds, een high tea in een verzorgingstehuis. NL Doet is een actie van het Oranje Fonds. Jaarlijks organiseert het Oranje Fonds samen met vrijwilligersorganisaties uit heel Nederland gedurende twee dagen speciale activiteiten. Doel is om het nut van vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen en mensen te stimuleren om zich als vrijwilliger in te zetten. Vorig jaar deden 300.000 mensen mee aan de actie, verdeeld over meer dan zesduizend klussen bij uiteenlopende instellingen. NL Doet wordt dit jaar op 16 en 17 maart georganiseerd. Bij welke vrijwilligersprojecten de leden van koninklijke familie dit jaar aan de slag gaan, wordt in een later stadium bekendgemaakt. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van NL Doet 2012? Hier kun je alle uitzendingen van NL Doet 2012 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-03-2013 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!