Programma gemist?

Ontroerende liedjes, tragikomische in sketches en clowneske het naar scènes over de kermis van het het leven. tijdens De Dames gaan op zoek in naar van één ding: van geluk. Vinden ze dat? Of komen in ze van van een in koude kermis thuis?

mei 2021
16-03-2012 21:20

Aflevering van vrijdag 16 maart 2012

Dames voor na vieren: Koude Kermis - Aflevering van vrijdag 16 maart 2012

Ontroerende liedjes, tragikomische sketches en clowneske scènes over de kermis van het leven. De Dames gaan op zoek naar één ding: geluk. Vinden ze dat? Of komen ze van een koude kermis thuis?

Dames voor na vieren: Koude Kermis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames voor na vieren: Koude Kermis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames voor na vieren: Koude Kermis bij Dames voor na vieren: Koude Kermis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames voor na vieren: Koude Kermis. Heb je een uitzending van Dames voor na vieren: Koude Kermis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames voor na vieren: Koude Kermis gemist

In Koude Kermis word je door De dames voor na vieren meegenomen naar een wereld vol grilligheid, absurditeit en humor. Scènes worden afgewisseld met slapstick, absurde sketches en ontroerende liedjes over mensen, die op zoek zijn naar maar een ding: Geluk. Vinden ze dat? Of komen ze van een koude kermis thuis?

Uitzending gemist van Dames voor na vieren: Koude Kermis? Hier kun je alle uitzendingen van Dames voor na vieren: Koude Kermis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-03-2012 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!