Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van door de herdenkingsdienst in naar het Belgische Lommel. de Daar wordt, op tv in door het bijzijn van alle getroffen families, op stilgestaan bij de naar slachtoffers van van het busongeluk in een Zwitserland.

september 2021
21-03-2012 10:25

Aflevering van woensdag 21 maart 2012

NOS Herdenking Busongeluk - Aflevering van woensdag 21 maart 2012

Rechtstreeks verslag van de herdenkingsdienst in het Belgische Lommel. Daar wordt, in het bijzijn van alle getroffen families, stilgestaan bij de slachtoffers van het busongeluk in Zwitserland.

NOS Herdenking Busongeluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking Busongeluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking Busongeluk bij NOS Herdenking Busongeluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking Busongeluk. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Busongeluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking Busongeluk gemist

NOS Herdenking Busongeluk geeft een rechtstreeks verslag van de herdenkingsdienst in het Belgische Lommel. Daar wordt, in het bijzijn van alle getroffen families, stilgestaan bij de slachtoffers van het busongeluk in Zwitserland. Bij dat ongeluk kwamen 22 kinderen en zes volwassenen om het leven. Veel van hen kwamen uit Lommel. Van de 22 omgekomen kinderen hadden er zes de Nederlandse nationaliteit. De burgemeester van Lommel maakte op een persconferentie bekend dat de herdenkingsdienst plaatsvindt in Arena de Soeverein. Die ruimte biedt plaats aan 5000 tot 6000 mensen. Mocht dat nodig zijn, dan worden er buiten extra schermen geplaatst. Leden van de Belgische koninklijke familie wonen de herdenkingsdienst bij. Presentatie: Rik van de Westelaken.

Uitzending gemist van NOS Herdenking Busongeluk? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking Busongeluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-03-2012 om 10:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!