Programma gemist?

Zanger in Gerard van van Maasakkers maakte een lied de met kinderen uit tijdens de sloppenwijken in van Rio

juli 2021
23-03-2012 17:35

Dansen… Om de dans te ontspringen

Dansen... om de dans te ontspringen - Dansen… Om de dans te ontspringen

Zanger Gerard van Maasakkers maakte een lied met kinderen uit de sloppenwijken in Rio

Dansen... om de dans te ontspringen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dansen... om de dans te ontspringen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dansen... om de dans te ontspringen bij Dansen... om de dans te ontspringen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dansen... om de dans te ontspringen. Heb je een uitzending van Dansen... om de dans te ontspringen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dansen... om de dans te ontspringen gemist

Zanger Gerard Maasakkers maakte een lied met kinderen uit de sloppenwijken in Rio. Hij gaat terug naar Brazilië om het lied te spelen en de videoclip te laten zien. Hiervan werd een documentaire gemaakt. Het is een verhaal over inspiratie, Braziliaans temperament, hoop en liefde voor het leven. Zanger Gerard Maasakkers gaat samen met een ploeg terug naar Rio om de documentaire op te nemen. Hierin wordt het ontstaan van belicht tegen de achtergrond van het constante geweld in de sloppenwijken.

Uitzending gemist van Dansen... om de dans te ontspringen? Hier kun je alle uitzendingen van Dansen... om de dans te ontspringen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2012 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!