Programma gemist?

Kennis van van DNA en de genen op heeft door de evolutietheorie vooruit uit geholpen. \Ook verwantschap tijdens tussen verschillende soorten kan door op vergelijken in van genetisch materiaal naar aangetoond worden.

juli 2021
07-05-2012 05:10

Argumenten voor evolutie

Bio-Bits bovenbouw: Evolutie - Argumenten voor evolutie

Leerlingen krijgen inzicht in het tot stand komen en de inhoud van de evolutietheorie. Onderzoek van onder andere Lyell en Malthus en zijn eigen waarnemingen aan vinkensoorten op de Galapogoseilanden, brachten Darwin tot het opstellen van e...

07-05-2012 05:00

Gevaarlijk boek

Bio-Bits bovenbouw: Evolutie - Gevaarlijk boek

Leerlingen krijgen inzicht in het tot stand komen en de inhoud van de evolutietheorie. Onderzoek van onder andere Lyell en Malthus en zijn eigen waarnemingen aan vinkensoorten op de Galapogoseilanden, brachten Darwin tot het opstellen van e...

02-04-2012 05:45

Genen een hoofdrol

Bio-Bits bovenbouw: Evolutie - Genen een hoofdrol

Kennis van DNA en de genen heeft de evolutietheorie vooruit geholpen. \Ook verwantschap tussen verschillende soorten kan door vergelijken van genetisch materiaal aangetoond worden.

Bio-Bits bovenbouw: Evolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bio-Bits bovenbouw: Evolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bio-Bits bovenbouw: Evolutie bij Bio-Bits bovenbouw: Evolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bio-Bits bovenbouw: Evolutie. Heb je een uitzending van Bio-Bits bovenbouw: Evolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bio-Bits bovenbouw: Evolutie gemist

Leerlingen krijgen inzicht in het tot stand komen en de inhoud van de evolutietheorie. Onderzoek van onder andere Lyell en Malthus en zijn eigen waarnemingen aan vinkensoorten op de Galapogoseilanden, brachten Darwin tot het opstellen van een theorie over het ontstaan van soorten.

Uitzending gemist van Bio-Bits bovenbouw: Evolutie? Hier kun je alle uitzendingen van Bio-Bits bovenbouw: Evolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-05-2012 om 05:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!