Programma gemist?

Documentaire op Ozwald Boateng de geldt als één in van de meest een succesvolle ontwerpers van mannenmode van van de afgelopen door jaren. De internationale doorbraak het kwam van in 2005 toen de hij ontwerper werd voor met Givenchy.

oktober 2021
03-04-2012 23:00

Aflevering van dinsdag 3 april 2012

AVRO Close Up: Modeontwerper Ozwald Boateng - A man's story - Aflevering van dinsdag 3 april 2012

Documentaire Ozwald Boateng geldt als één van de meest succesvolle ontwerpers van mannenmode van de afgelopen jaren. De internationale doorbraak kwam in 2005 toen hij ontwerper werd voor Givenchy.

AVRO Close Up: Modeontwerper Ozwald Boateng - A man's story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVRO Close Up: Modeontwerper Ozwald Boateng - A man's story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVRO Close Up: Modeontwerper Ozwald Boateng - A man's story bij AVRO Close Up: Modeontwerper Ozwald Boateng - A man's story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVRO Close Up: Modeontwerper Ozwald Boateng - A man's story. Heb je een uitzending van AVRO Close Up: Modeontwerper Ozwald Boateng - A man's story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVRO Close Up: Modeontwerper Ozwald Boateng - A man's story gemist

Ozwald Boateng geldt als één van de meest succesvolle ontwerpers van mannenmode van de afgelopen jaren. De internationale doorbraak kwam in 2005 toen hij ontwerper werd voor Givenchy.

Uitzending gemist van AVRO Close Up: Modeontwerper Ozwald Boateng - A man's story? Hier kun je alle uitzendingen van AVRO Close Up: Modeontwerper Ozwald Boateng - A man's story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2012 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!