Programma gemist?

Miron uit is ondernemer in de muziekindustrie de en in gelukkig getrouwd met de Herma. Samen hebben ze een de zoontje van vijf, het Zoran. In 2009 de van krijgt Miron de diagnose van ALS, een door dodelijke neurologische aandoening.

december 2021
08-04-2012 14:00

Aflevering van zondag 8 april 2012

Als de dood - Aflevering van zondag 8 april 2012

Miron is ondernemer in de muziekindustrie en gelukkig getrouwd met Herma. Samen hebben ze een zoontje van vijf, Zoran. In 2009 krijgt Miron de diagnose ALS, een dodelijke neurologische aandoening.

Als de dood gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dood de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dood bij Als de dood liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dood. Heb je een uitzending van Als de dood gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dood gemist

Miron Komarnicki is ondernemer in de muziekindustrie en gelukkig getrouwd met Herma. Samen hebben ze een zoontje van vijf, Zoran. In 2009 krijgt Miron de diagnose ALS, een dodelijke neurologische aandoening waarbij de gemiddelde levensverwachting drie jaar is. Hij heeft nog nooit van deze ziekte gehoord. ALS zorgt ervoor dat er steeds een nieuwe spierfunctie uitvalt. De vraag is steeds: welke en hoe vitaal belangrijk is deze? Over een periode van anderhalf jaar zien we wat ALS met Miron en zijn omgeving doet. Samen met Herma en zijn hechte vrienden zoekt hij naar de beste manier om met zijn vooraangekondigde dood om te leren gaan. Dit vergt een groot aanpassingsvermogen. Bij Miron thuis groeit een heel bedrijf om hem zo lang mogelijk in leven te houden. Tegen alle verwachtingen in haalt Miron zijn vijftigste verjaardag. Om dit te vieren en om ALS meer naamsbekenheid te geven, organiseren zijn vrienden een feestelijke avond met optredens van vrienden uit de muziekwereld, onder wie Xander de Buisonjé, Berget Lewis, Candy Dulfer en Marlayne Sahupala. Naarmate de tijd verstrijkt wordt het 'gericht zijn op een naderend einde' meer en meer een gericht zijn op de kwaliteit van leven. Een leven in het hier en nu, een ode aan het leven, de vriendschap en de liefde.

Uitzending gemist van Als de dood? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dood kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2012 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!