Programma gemist?

Registratie naar van de openingsshow. De de Floriade werd feestelijk ingeluid op met uit een groot concert met in het op tv splinternieuwe openluchttheater op in het terrein. Met o.a. in Limburgs Symfonie Orkest, Chantal Janzen uit en Rowwen naar Hèze.

januari 2020
09-04-2012 09:50

Aflevering van maandag 9 april 2012

Floriadeconcert - Aflevering van maandag 9 april 2012

Registratie van de openingsshow. De Floriade werd feestelijk ingeluid met een groot concert in het splinternieuwe openluchttheater op het terrein. Met o.a. Limburgs Symfonie Orkest, Chantal Janzen en Rowwen Hèze.

Floriadeconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Floriadeconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Floriadeconcert bij Floriadeconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Floriadeconcert. Heb je een uitzending van Floriadeconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Floriadeconcert gemist

Registratie van de openingsshow. De Floriade werd feestelijk ingeluid met een groot concert in het splinternieuwe openluchttheater op het terrein. Aan dit openingsspektakel werken het Limburgs Symfonie Orkest (LSO), Chantal Janzen en Rowwen Hèze mee. Duizend acteurs en vrijwilligers uit de wijde omtrek en ensembles uit onder andere Turkije en verschillende Afrikaanse landen ondersteunen dit concert.

Uitzending gemist van Floriadeconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Floriadeconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-04-2012 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!