Programma gemist?

Politieserie door Dimitri Alva wordt met veroordeeld tot een gevangenisstraf een van de vijftien jaar. Wanneer hij het gerechtsgebouw op tv verlaat, wordt hij door echter bevrijd door naar zijn in vrienden.

Politieserie uit Tom Segers en Fien Bosvoorde een op worden opgeroepen voor een nieuwe met keldermoord. Tom is er met rotsvast van overtuigd uit dat Maarten door De Ryck uit achter de in moord zit, maar Fien de blijft in zijn onschuld uit geloven.

Politieserie een Modeontwerper David Lemmens met is in het het holst van de nacht naarstig een naar naar iets op zoek in een het de atelier.

Politieserie De 35-jarige van An Decorte wordt op wakker in van een geluid. Ze een gaat naar het beneden en ontdekt dat er in is ingebroken. Zonder uit in dat ze het een ziet aankomen wordt ze neergeslagen en tijdens 's een ochtends gewurgd op gevonden.

Politieserie Een bestelwagen een tijdens crasht op de snelweg met hoge naar snelheid tegen de op auto met voor hem. met Op het eerste gezicht is door het in een ongeluk, maar het rechecheteam de ontdekt het op tv lijk van een van onbekende man de in het wrak.

Politieserie Tom in waakt bij zijn moeder uit die in het het ziekenhuis ligt, met maar de op tv dokter heeft geen in goed nieuws voor de met geschorste inspecteur. het Fien loopt er met een oud-liefje tegen het lijf, op tv paracommando Joris met Kerkhofs.

Politieserie Terwijl haar naar moeder even telefoneert, in de wordt een jong meisje uit door de tuin door ontvoerd. Tom Segers en Fien de Bosvoorde leiden met het onderzoek de en vermoeden dat de incest een rol speelt in van door haar verdwijning.

Politieserie door Een architect en kunstverzamelaar op wordt vermoord met uit zijn eigen kruisboog, door Tom Segers tijdens en Fien Bosvoorde denken naar aan een roofmoord. Tot op tv blijkt dat zijn met vrouw 'n op verhouding had met één op tv van haar op tv collega's.

Politieserie Bij het de aansteken van een naar op sigaret vliegt een jonge brandweerman tijdens spontaan in brand. Een naar de soortgelijk incident overkomt ook één van een zijn het collega's. Tom Segers door en Fien Bosvoorde op tv vermoeden kwade met opzet.

Politieserie Een op wapenhandelaar van wordt bij 'n overval neergeschoten. door Op de uit plaats van de met moord wordt de sleutelbos de van ex-crimineel met Dillis gevonden. Fien raakt in door op de ban van vermeend seriemoordenaar Maarten op tv De in Ryck.

Politieserie in Het team een van Zone Stad door staat doodsangsten uit wanneer hun hoofdbureau met vanaf een door naburig gebouw door wordt beschoten. Ortwin Peeters, een tijdens stagiair, raakt hierbij het levensgevaarlijk de gewond.

Politieserie De agenten tijdens Mike en uit Jimmy zijn met ingezet voor uit een alcoholcontrole, daarbij wordt op Jimmy omver gereden op tv en de chauffeur naar blijkt undercoveragent Brik te door zijn. Tom en op tv Kathy treden tijdens in het door huwelijk.

Politieserie Voor in de ogen op van Tom wordt een een kind met ontvoerd. Hij wil koste wat kost op tv 't op tv kind terugvinden. Vreemd is in dat de naar ontvoerders geen losgeld eisen. tijdens Mike komt als in chauffeur van callgirl in Nathalie in de het problemen.

Politieserie tijdens Twee mannen worden vlak van na elkaar dood gevonden. een Na autopsie uit blijken ze beiden door uit koolmonoxide om uit het leven de te zijn gekomen. Tom en op Fien staan voor uit een raadsel op tv maar het er zijn twee het verdachten.

De korpschef het is in lid geworden van uit een club. Gelukkig maar, want de de club is tijdens het slachtoffer van zware de in pesterijen, die uitdraaien op een web met van leugens, tijdens overspel met en moord.

januari 2020
07-12-2012 20:35

Vriend en vijand/Privé

Flikken Antwerpen - Vriend en vijand/Privé

Politieserie Dimitri Alva wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar. Wanneer hij het gerechtsgebouw verlaat, wordt hij echter bevrijd door zijn vrienden.

30-11-2012 20:30

Moeders en hoeren

Flikken Antwerpen - Moeders en hoeren

Politieserie Tom Segers en Fien Bosvoorde worden opgeroepen voor een nieuwe keldermoord. Tom is er rotsvast van overtuigd dat Maarten De Ryck achter de moord zit, maar Fien blijft in zijn onschuld geloven.

23-11-2012 20:30

Fashion

Flikken Antwerpen - Fashion

Politieserie Modeontwerper David Lemmens is in het holst van de nacht naarstig naar iets op zoek in een atelier.

16-11-2012 20:30

In het duister

Flikken Antwerpen - In het duister

Politieserie De 35-jarige An Decorte wordt wakker van een geluid. Ze gaat naar beneden en ontdekt dat er is ingebroken. Zonder dat ze het ziet aankomen wordt ze neergeslagen en 's ochtends gewurgd gevonden.

09-11-2012 20:30

Rigor mortis

Flikken Antwerpen - Rigor mortis

Politieserie Een bestelwagen crasht op de snelweg met hoge snelheid tegen de auto voor hem. Op het eerste gezicht is het een ongeluk, maar het rechecheteam ontdekt het lijk van een onbekende man in het wrak.

02-11-2012 20:30

Afscheid

Flikken Antwerpen - Afscheid

Politieserie Tom waakt bij zijn moeder die in het ziekenhuis ligt, maar de dokter heeft geen goed nieuws voor de geschorste inspecteur. Fien loopt er een oud-liefje tegen het lijf, paracommando Joris Kerkhofs.

26-10-2012 20:30

Kruisweg

Flikken Antwerpen - Kruisweg

Politieserie Terwijl haar moeder even telefoneert, wordt een jong meisje uit de tuin ontvoerd. Tom Segers en Fien Bosvoorde leiden het onderzoek en vermoeden dat incest een rol speelt in haar verdwijning.

28-09-2012 20:30

Rube Goldberg

Flikken Antwerpen - Rube Goldberg

Politieserie Een architect en kunstverzamelaar wordt vermoord met zijn eigen kruisboog, Tom Segers en Fien Bosvoorde denken aan een roofmoord. Tot blijkt dat zijn vrouw 'n verhouding had met één van haar collega's.

21-09-2012 20:30

Vuur/Water

Flikken Antwerpen - Vuur/Water

Politieserie Bij het aansteken van een sigaret vliegt een jonge brandweerman spontaan in brand. Een soortgelijk incident overkomt ook één van zijn collega's. Tom Segers en Fien Bosvoorde vermoeden kwade opzet.

14-09-2012 20:30

Left Side Army

Flikken Antwerpen - Left Side Army

Politieserie Een wapenhandelaar wordt bij 'n overval neergeschoten. Op de plaats van de moord wordt de sleutelbos van ex-crimineel Dillis gevonden. Fien raakt in de ban van vermeend seriemoordenaar Maarten De Ryck.

07-09-2012 20:30

De aanslag

Flikken Antwerpen - De aanslag

Politieserie Het team van Zone Stad staat doodsangsten uit wanneer hun hoofdbureau vanaf een naburig gebouw wordt beschoten. Ortwin Peeters, een stagiair, raakt hierbij levensgevaarlijk gewond.

24-08-2012 20:30

Verloren zoon

Flikken Antwerpen - Verloren zoon

Politieserie De agenten Mike en Jimmy zijn ingezet voor een alcoholcontrole, daarbij wordt Jimmy omver gereden en de chauffeur blijkt undercoveragent Brik te zijn. Tom en Kathy treden in het huwelijk.

17-08-2012 20:30

Vergeten

Flikken Antwerpen - Vergeten

Politieserie Voor de ogen van Tom wordt een kind ontvoerd. Hij wil koste wat kost 't kind terugvinden. Vreemd is dat de ontvoerders geen losgeld eisen. Mike komt als chauffeur van callgirl Nathalie in de problemen.

20-07-2012 20:30

De stille doder

Flikken Antwerpen - De stille doder

Politieserie Twee mannen worden vlak na elkaar dood gevonden. Na autopsie blijken ze beiden door koolmonoxide om het leven te zijn gekomen. Tom en Fien staan voor een raadsel maar er zijn twee verdachten.

13-07-2012 20:30

De club

Flikken Antwerpen - De club

De korpschef is lid geworden van een club. Gelukkig maar, want de club is het slachtoffer van zware pesterijen, die uitdraaien op een web van leugens, overspel en moord.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Antwerpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Antwerpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Antwerpen bij Flikken Antwerpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Antwerpen. Heb je een uitzending van Flikken Antwerpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Antwerpen gemist

Met: Guy Van Sande, Lien Van de Kelder, Katrien Vandendries e.a. Afl.: De gijzeling. Fien Bosvoorde en korpschef Speltinckx geven in het stadhuis van Antwerpen een lezing aan drie Vlaamse burgemeesters. Net op dat moment vallen drie gangsters het stadhuis binnen. Ze banen zich op koelbloedige wijze een weg tot in de vergaderzaal en gijzelen de aanwezigen. Ondertussen escorteren de agenten Mike en Jimmy een grote drugsvangst naar de verbrandingsoven.

Uitzending gemist van Flikken Antwerpen? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Antwerpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 07-12-2012 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!