Programma gemist?

Politieserie Dimitri Alva door wordt van veroordeeld tot de een gevangenisstraf van een vijftien jaar. Wanneer hij het op gerechtsgebouw verlaat, wordt hij de van echter bevrijd door zijn de vrienden.

Politieserie Tom Segers door en Fien de Bosvoorde worden met opgeroepen voor een naar nieuwe keldermoord. Tom is van er rotsvast van met overtuigd dat door Maarten De Ryck achter de uit moord zit, maar in Fien blijft in op zijn onschuld de geloven.

Politieserie Modeontwerper door David een Lemmens is in het holst door van het de nacht naarstig naar iets op een naar zoek in een in atelier.

Politieserie De op tv 35-jarige An Decorte een wordt wakker de van een een geluid. Ze gaat naar beneden door en op ontdekt dat er een is ingebroken. Zonder dat ze het in ziet van aankomen wordt de ze neergeslagen en 's uit ochtends gewurgd door gevonden.

Politieserie Een bestelwagen tijdens crasht op de de snelweg de met hoge snelheid tegen uit de het auto voor hem. op Op het eerste tijdens gezicht is het met een ongeluk, maar het rechecheteam naar ontdekt het lijk van uit een onbekende van man in een het wrak.

Politieserie met Tom waakt bij uit zijn moeder die door in het ziekenhuis in ligt, maar uit de dokter heeft de geen goed nieuws voor de op geschorste inspecteur. Fien loopt door door er een oud-liefje tegen het het lijf, paracommando Joris op Kerkhofs.

Politieserie Terwijl haar tijdens moeder even een telefoneert, wordt een een jong meisje uit de naar tuin door ontvoerd. Tom Segers met en Fien door Bosvoorde leiden het onderzoek en vermoeden naar dat incest naar een rol het speelt in door haar verdwijning.

Politieserie Een van architect het en kunstverzamelaar wordt vermoord met van zijn eigen kruisboog, Tom tijdens Segers de en Fien Bosvoorde denken aan door een roofmoord. met Tot blijkt dat zijn uit vrouw 'n het verhouding had uit met één van haar tijdens collega's.

Politieserie van Bij het aansteken van een uit sigaret vliegt een door jonge een brandweerman spontaan in met brand. Een in soortgelijk incident overkomt ook één in van zijn collega's. naar Tom Segers en Fien in naar Bosvoorde vermoeden kwade in opzet.

Politieserie Een uit wapenhandelaar wordt bij 'n op overval neergeschoten. tijdens Op op de plaats van de door moord wordt de sleutelbos van de ex-crimineel Dillis gevonden. tijdens Fien raakt in door de op ban van op vermeend seriemoordenaar Maarten De het Ryck.

Politieserie het Het team van Zone met Stad staat een doodsangsten uit wanneer hun hoofdbureau met vanaf het een naburig gebouw wordt de beschoten. Ortwin Peeters, in een stagiair, met raakt hierbij levensgevaarlijk het gewond.

Politieserie De in agenten Mike en Jimmy van zijn ingezet voor het een alcoholcontrole, tijdens daarbij wordt op Jimmy omver gereden uit en de chauffeur blijkt naar undercoveragent Brik een te zijn. een Tom en Kathy in treden in het het huwelijk.

Politieserie Voor uit de ogen van Tom op wordt een kind tijdens met ontvoerd. Hij wil koste wat kost tijdens 't kind terugvinden. met Vreemd is dat van de ontvoerders op tv geen tijdens losgeld eisen. Mike naar komt als chauffeur door van callgirl Nathalie in de door problemen.

Politieserie op Twee mannen worden naar vlak na elkaar het dood gevonden. Na van autopsie blijken naar ze beiden door uit koolmonoxide om het een leven te zijn door gekomen. Tom en Fien staan voor het een raadsel een maar er van zijn twee met verdachten.

De korpschef een is op lid geworden van een club. Gelukkig uit maar, van want de club is de het slachtoffer van op zware pesterijen, die de uitdraaien de op een web van leugens, een overspel en van moord.

januari 2021
07-12-2012 20:35

Vriend en vijand/Privé

Flikken Antwerpen - Vriend en vijand/Privé

Politieserie Dimitri Alva wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar. Wanneer hij het gerechtsgebouw verlaat, wordt hij echter bevrijd door zijn vrienden.

30-11-2012 20:30

Moeders en hoeren

Flikken Antwerpen - Moeders en hoeren

Politieserie Tom Segers en Fien Bosvoorde worden opgeroepen voor een nieuwe keldermoord. Tom is er rotsvast van overtuigd dat Maarten De Ryck achter de moord zit, maar Fien blijft in zijn onschuld geloven.

23-11-2012 20:30

Fashion

Flikken Antwerpen - Fashion

Politieserie Modeontwerper David Lemmens is in het holst van de nacht naarstig naar iets op zoek in een atelier.

16-11-2012 20:30

In het duister

Flikken Antwerpen - In het duister

Politieserie De 35-jarige An Decorte wordt wakker van een geluid. Ze gaat naar beneden en ontdekt dat er is ingebroken. Zonder dat ze het ziet aankomen wordt ze neergeslagen en 's ochtends gewurgd gevonden.

09-11-2012 20:30

Rigor mortis

Flikken Antwerpen - Rigor mortis

Politieserie Een bestelwagen crasht op de snelweg met hoge snelheid tegen de auto voor hem. Op het eerste gezicht is het een ongeluk, maar het rechecheteam ontdekt het lijk van een onbekende man in het wrak.

02-11-2012 20:30

Afscheid

Flikken Antwerpen - Afscheid

Politieserie Tom waakt bij zijn moeder die in het ziekenhuis ligt, maar de dokter heeft geen goed nieuws voor de geschorste inspecteur. Fien loopt er een oud-liefje tegen het lijf, paracommando Joris Kerkhofs.

26-10-2012 20:30

Kruisweg

Flikken Antwerpen - Kruisweg

Politieserie Terwijl haar moeder even telefoneert, wordt een jong meisje uit de tuin ontvoerd. Tom Segers en Fien Bosvoorde leiden het onderzoek en vermoeden dat incest een rol speelt in haar verdwijning.

28-09-2012 20:30

Rube Goldberg

Flikken Antwerpen - Rube Goldberg

Politieserie Een architect en kunstverzamelaar wordt vermoord met zijn eigen kruisboog, Tom Segers en Fien Bosvoorde denken aan een roofmoord. Tot blijkt dat zijn vrouw 'n verhouding had met één van haar collega's.

21-09-2012 20:30

Vuur/Water

Flikken Antwerpen - Vuur/Water

Politieserie Bij het aansteken van een sigaret vliegt een jonge brandweerman spontaan in brand. Een soortgelijk incident overkomt ook één van zijn collega's. Tom Segers en Fien Bosvoorde vermoeden kwade opzet.

14-09-2012 20:30

Left Side Army

Flikken Antwerpen - Left Side Army

Politieserie Een wapenhandelaar wordt bij 'n overval neergeschoten. Op de plaats van de moord wordt de sleutelbos van ex-crimineel Dillis gevonden. Fien raakt in de ban van vermeend seriemoordenaar Maarten De Ryck.

07-09-2012 20:30

De aanslag

Flikken Antwerpen - De aanslag

Politieserie Het team van Zone Stad staat doodsangsten uit wanneer hun hoofdbureau vanaf een naburig gebouw wordt beschoten. Ortwin Peeters, een stagiair, raakt hierbij levensgevaarlijk gewond.

24-08-2012 20:30

Verloren zoon

Flikken Antwerpen - Verloren zoon

Politieserie De agenten Mike en Jimmy zijn ingezet voor een alcoholcontrole, daarbij wordt Jimmy omver gereden en de chauffeur blijkt undercoveragent Brik te zijn. Tom en Kathy treden in het huwelijk.

17-08-2012 20:30

Vergeten

Flikken Antwerpen - Vergeten

Politieserie Voor de ogen van Tom wordt een kind ontvoerd. Hij wil koste wat kost 't kind terugvinden. Vreemd is dat de ontvoerders geen losgeld eisen. Mike komt als chauffeur van callgirl Nathalie in de problemen.

20-07-2012 20:30

De stille doder

Flikken Antwerpen - De stille doder

Politieserie Twee mannen worden vlak na elkaar dood gevonden. Na autopsie blijken ze beiden door koolmonoxide om het leven te zijn gekomen. Tom en Fien staan voor een raadsel maar er zijn twee verdachten.

13-07-2012 20:30

De club

Flikken Antwerpen - De club

De korpschef is lid geworden van een club. Gelukkig maar, want de club is het slachtoffer van zware pesterijen, die uitdraaien op een web van leugens, overspel en moord.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Antwerpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Antwerpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Antwerpen bij Flikken Antwerpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Antwerpen. Heb je een uitzending van Flikken Antwerpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Antwerpen gemist

Met: Guy Van Sande, Lien Van de Kelder, Katrien Vandendries e.a. Afl.: De gijzeling. Fien Bosvoorde en korpschef Speltinckx geven in het stadhuis van Antwerpen een lezing aan drie Vlaamse burgemeesters. Net op dat moment vallen drie gangsters het stadhuis binnen. Ze banen zich op koelbloedige wijze een weg tot in de vergaderzaal en gijzelen de aanwezigen. Ondertussen escorteren de agenten Mike en Jimmy een grote drugsvangst naar de verbrandingsoven.

Uitzending gemist van Flikken Antwerpen? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Antwerpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 07-12-2012 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!