Programma gemist?

Politieserie Dimitri Alva van wordt door veroordeeld tot een een gevangenisstraf van vijftien tijdens jaar. Wanneer hij door het gerechtsgebouw verlaat, wordt hij met met echter bevrijd door zijn uit vrienden.

Politieserie Tom Segers op de en Fien Bosvoorde van worden opgeroepen voor een tijdens nieuwe keldermoord. Tom is met er rotsvast van naar overtuigd dat Maarten De op uit Ryck achter de moord zit, uit maar Fien blijft uit in zijn onschuld op geloven.

Politieserie Modeontwerper David op tv met Lemmens is in van het holst van de nacht op tv naarstig van naar iets op zoek in uit een door atelier.

Politieserie De de 35-jarige An uit Decorte wordt wakker naar van een geluid. Ze een gaat in naar beneden en ontdekt dat er naar is ingebroken. Zonder van uit dat ze het ziet een aankomen wordt ze tijdens neergeslagen en 's tijdens ochtends gewurgd van gevonden.

Politieserie Een bestelwagen op tv crasht op het de snelweg met met hoge snelheid van tegen de auto voor op hem. Op in het eerste gezicht is naar het een ongeluk, door maar het rechecheteam ontdekt tijdens het lijk de van een onbekende man in in uit het wrak.

Politieserie tijdens Tom waakt bij zijn tijdens moeder op die in het ziekenhuis tijdens ligt, maar de dokter heeft met met geen goed nieuws voor een de geschorste inspecteur. in Fien loopt er een door oud-liefje tegen het de lijf, paracommando Joris op tv Kerkhofs.

Politieserie Terwijl haar een moeder met even telefoneert, wordt een door jong met meisje uit de van tuin ontvoerd. Tom Segers en op tv Fien naar Bosvoorde leiden het onderzoek en door vermoeden tijdens dat incest een rol op tv speelt in haar naar verdwijning.

Politieserie Een met architect en kunstverzamelaar in wordt vermoord een met zijn eigen de kruisboog, Tom Segers en op tv Fien Bosvoorde denken naar aan met een roofmoord. Tot de blijkt dat zijn vrouw 'n verhouding tijdens had in met één van een haar collega's.

Politieserie uit Bij het aansteken in van een sigaret van vliegt een jonge brandweerman een spontaan in brand. uit Een soortgelijk incident de overkomt ook een één van zijn collega's. met Tom het Segers en Fien Bosvoorde vermoeden de kwade met opzet.

Politieserie op Een wapenhandelaar wordt naar bij 'n overval neergeschoten. de Op de plaats naar van de moord wordt naar de sleutelbos van een ex-crimineel Dillis naar gevonden. Fien in raakt in de ban tijdens van vermeend met seriemoordenaar Maarten De op tv Ryck.

Politieserie Het team van van Zone door Stad staat doodsangsten uit uit wanneer hun hoofdbureau de in vanaf een naburig naar gebouw wordt beschoten. een Ortwin Peeters, een op tv stagiair, raakt hierbij op tv levensgevaarlijk gewond.

Politieserie van De agenten Mike van en Jimmy zijn ingezet de voor in een alcoholcontrole, daarbij wordt van Jimmy omver gereden en de op tv chauffeur door blijkt undercoveragent Brik te zijn. een Tom en Kathy op treden in uit het op huwelijk.

Politieserie Voor een de ogen van op tv Tom wordt tijdens een kind met ontvoerd. Hij wil uit koste wat kost 't kind terugvinden. uit op tv Vreemd is dat de ontvoerders geen naar losgeld eisen. uit Mike het komt als chauffeur van van callgirl Nathalie in op tv de problemen.

Politieserie Twee op mannen op worden vlak na de elkaar dood gevonden. Na autopsie blijken een door ze beiden door op tv koolmonoxide om het leven tijdens te zijn gekomen. op tv Tom en Fien het staan voor een raadsel maar met er zijn door twee een verdachten.

De uit korpschef is lid geworden op van een club. met Gelukkig maar, op tv want de van club is het slachtoffer van door zware naar pesterijen, die uitdraaien op een door web van het leugens, overspel en naar moord.

september 2020
07-12-2012 20:35

Vriend en vijand/Privé

Flikken Antwerpen - Vriend en vijand/Privé

Politieserie Dimitri Alva wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar. Wanneer hij het gerechtsgebouw verlaat, wordt hij echter bevrijd door zijn vrienden.

30-11-2012 20:30

Moeders en hoeren

Flikken Antwerpen - Moeders en hoeren

Politieserie Tom Segers en Fien Bosvoorde worden opgeroepen voor een nieuwe keldermoord. Tom is er rotsvast van overtuigd dat Maarten De Ryck achter de moord zit, maar Fien blijft in zijn onschuld geloven.

23-11-2012 20:30

Fashion

Flikken Antwerpen - Fashion

Politieserie Modeontwerper David Lemmens is in het holst van de nacht naarstig naar iets op zoek in een atelier.

16-11-2012 20:30

In het duister

Flikken Antwerpen - In het duister

Politieserie De 35-jarige An Decorte wordt wakker van een geluid. Ze gaat naar beneden en ontdekt dat er is ingebroken. Zonder dat ze het ziet aankomen wordt ze neergeslagen en 's ochtends gewurgd gevonden.

09-11-2012 20:30

Rigor mortis

Flikken Antwerpen - Rigor mortis

Politieserie Een bestelwagen crasht op de snelweg met hoge snelheid tegen de auto voor hem. Op het eerste gezicht is het een ongeluk, maar het rechecheteam ontdekt het lijk van een onbekende man in het wrak.

02-11-2012 20:30

Afscheid

Flikken Antwerpen - Afscheid

Politieserie Tom waakt bij zijn moeder die in het ziekenhuis ligt, maar de dokter heeft geen goed nieuws voor de geschorste inspecteur. Fien loopt er een oud-liefje tegen het lijf, paracommando Joris Kerkhofs.

26-10-2012 20:30

Kruisweg

Flikken Antwerpen - Kruisweg

Politieserie Terwijl haar moeder even telefoneert, wordt een jong meisje uit de tuin ontvoerd. Tom Segers en Fien Bosvoorde leiden het onderzoek en vermoeden dat incest een rol speelt in haar verdwijning.

28-09-2012 20:30

Rube Goldberg

Flikken Antwerpen - Rube Goldberg

Politieserie Een architect en kunstverzamelaar wordt vermoord met zijn eigen kruisboog, Tom Segers en Fien Bosvoorde denken aan een roofmoord. Tot blijkt dat zijn vrouw 'n verhouding had met één van haar collega's.

21-09-2012 20:30

Vuur/Water

Flikken Antwerpen - Vuur/Water

Politieserie Bij het aansteken van een sigaret vliegt een jonge brandweerman spontaan in brand. Een soortgelijk incident overkomt ook één van zijn collega's. Tom Segers en Fien Bosvoorde vermoeden kwade opzet.

14-09-2012 20:30

Left Side Army

Flikken Antwerpen - Left Side Army

Politieserie Een wapenhandelaar wordt bij 'n overval neergeschoten. Op de plaats van de moord wordt de sleutelbos van ex-crimineel Dillis gevonden. Fien raakt in de ban van vermeend seriemoordenaar Maarten De Ryck.

07-09-2012 20:30

De aanslag

Flikken Antwerpen - De aanslag

Politieserie Het team van Zone Stad staat doodsangsten uit wanneer hun hoofdbureau vanaf een naburig gebouw wordt beschoten. Ortwin Peeters, een stagiair, raakt hierbij levensgevaarlijk gewond.

24-08-2012 20:30

Verloren zoon

Flikken Antwerpen - Verloren zoon

Politieserie De agenten Mike en Jimmy zijn ingezet voor een alcoholcontrole, daarbij wordt Jimmy omver gereden en de chauffeur blijkt undercoveragent Brik te zijn. Tom en Kathy treden in het huwelijk.

17-08-2012 20:30

Vergeten

Flikken Antwerpen - Vergeten

Politieserie Voor de ogen van Tom wordt een kind ontvoerd. Hij wil koste wat kost 't kind terugvinden. Vreemd is dat de ontvoerders geen losgeld eisen. Mike komt als chauffeur van callgirl Nathalie in de problemen.

20-07-2012 20:30

De stille doder

Flikken Antwerpen - De stille doder

Politieserie Twee mannen worden vlak na elkaar dood gevonden. Na autopsie blijken ze beiden door koolmonoxide om het leven te zijn gekomen. Tom en Fien staan voor een raadsel maar er zijn twee verdachten.

13-07-2012 20:30

De club

Flikken Antwerpen - De club

De korpschef is lid geworden van een club. Gelukkig maar, want de club is het slachtoffer van zware pesterijen, die uitdraaien op een web van leugens, overspel en moord.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Antwerpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Antwerpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Antwerpen bij Flikken Antwerpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Antwerpen. Heb je een uitzending van Flikken Antwerpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Antwerpen gemist

Met: Guy Van Sande, Lien Van de Kelder, Katrien Vandendries e.a. Afl.: De gijzeling. Fien Bosvoorde en korpschef Speltinckx geven in het stadhuis van Antwerpen een lezing aan drie Vlaamse burgemeesters. Net op dat moment vallen drie gangsters het stadhuis binnen. Ze banen zich op koelbloedige wijze een weg tot in de vergaderzaal en gijzelen de aanwezigen. Ondertussen escorteren de agenten Mike en Jimmy een grote drugsvangst naar de verbrandingsoven.

Uitzending gemist van Flikken Antwerpen? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Antwerpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 07-12-2012 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!