Programma gemist?

Politieserie op Dimitri Alva wordt veroordeeld op tot een gevangenisstraf van het vijftien in jaar. Wanneer hij het het gerechtsgebouw verlaat, een wordt hij echter bevrijd door van met zijn vrienden.

Politieserie Tom in Segers en Fien het Bosvoorde worden uit opgeroepen voor een nieuwe keldermoord. tijdens Tom is een er uit rotsvast van overtuigd dat Maarten door De Ryck een achter de het moord zit, maar Fien blijft de in zijn onschuld een geloven.

Politieserie Modeontwerper David een Lemmens is in naar het een holst van de uit nacht naarstig van naar iets op zoek in een een naar atelier.

Politieserie het De 35-jarige An Decorte door wordt wakker van van een geluid. van Ze gaat naar beneden uit en naar ontdekt dat er een is ingebroken. Zonder tijdens dat ze het door ziet aankomen wordt ze neergeslagen op en van 's ochtends gewurgd naar gevonden.

Politieserie Een bestelwagen het een crasht op de snelweg met door hoge snelheid naar tegen de auto voor naar hem. Op het het eerste gezicht is het op tv het een ongeluk, maar van het rechecheteam ontdekt het lijk de van een onbekende man op in het een wrak.

Politieserie de Tom waakt bij zijn moeder op tv die in het een op tv ziekenhuis ligt, maar de dokter heeft met geen goed tijdens nieuws voor de uit geschorste inspecteur. Fien loopt op tv de er een oud-liefje tegen tijdens het lijf, paracommando op tv Joris Kerkhofs.

Politieserie de Terwijl haar uit moeder even telefoneert, wordt een jong het tijdens meisje uit de tuin ontvoerd. op tv Tom Segers met en Fien Bosvoorde leiden met het onderzoek en een vermoeden dat uit incest een rol in speelt in haar door verdwijning.

Politieserie het Een architect en kunstverzamelaar wordt met op vermoord met zijn eigen kruisboog, Tom door het Segers en Fien Bosvoorde denken aan naar in een roofmoord. Tot van blijkt dat zijn het vrouw 'n verhouding had met in één van haar het collega's.

Politieserie Bij het uit aansteken een van een de sigaret vliegt een jonge met brandweerman spontaan in brand. Een uit soortgelijk het incident overkomt ook één van uit tijdens zijn collega's. Tom Segers en in Fien Bosvoorde het vermoeden kwade op opzet.

Politieserie met Een wapenhandelaar wordt uit bij 'n overval neergeschoten. Op het de naar plaats van de op tv moord wordt de sleutelbos met van ex-crimineel uit Dillis gevonden. uit Fien raakt in de naar ban van een vermeend seriemoordenaar Maarten op tv De Ryck.

Politieserie het Het team van Zone tijdens Stad staat doodsangsten uit een wanneer hun de hoofdbureau vanaf tijdens een naburig de gebouw wordt beschoten. Ortwin Peeters, van een stagiair, raakt de hierbij levensgevaarlijk het gewond.

Politieserie uit De agenten Mike en Jimmy van zijn ingezet met voor het een alcoholcontrole, daarbij wordt een Jimmy omver gereden en in de chauffeur door blijkt undercoveragent Brik het te zijn. Tom een en Kathy treden in door het een huwelijk.

Politieserie van Voor de ogen van in Tom wordt een kind van met ontvoerd. Hij wil naar koste wat kost 't de kind terugvinden. Vreemd is dat de de naar ontvoerders geen de losgeld eisen. Mike van komt als chauffeur van door callgirl Nathalie tijdens in de problemen.

Politieserie Twee mannen uit worden in vlak na elkaar in dood gevonden. Na autopsie blijken op ze beiden van door koolmonoxide om het op leven te de zijn van gekomen. Tom en van Fien staan voor een een raadsel maar er zijn naar twee van verdachten.

De uit korpschef is lid geworden met van een club. Gelukkig uit maar, want het de club is het in slachtoffer van het zware door pesterijen, die uitdraaien van op een web op van leugens, overspel en van moord.

mei 2021
07-12-2012 20:35

Vriend en vijand/Privé

Flikken Antwerpen - Vriend en vijand/Privé

Politieserie Dimitri Alva wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar. Wanneer hij het gerechtsgebouw verlaat, wordt hij echter bevrijd door zijn vrienden.

30-11-2012 20:30

Moeders en hoeren

Flikken Antwerpen - Moeders en hoeren

Politieserie Tom Segers en Fien Bosvoorde worden opgeroepen voor een nieuwe keldermoord. Tom is er rotsvast van overtuigd dat Maarten De Ryck achter de moord zit, maar Fien blijft in zijn onschuld geloven.

23-11-2012 20:30

Fashion

Flikken Antwerpen - Fashion

Politieserie Modeontwerper David Lemmens is in het holst van de nacht naarstig naar iets op zoek in een atelier.

16-11-2012 20:30

In het duister

Flikken Antwerpen - In het duister

Politieserie De 35-jarige An Decorte wordt wakker van een geluid. Ze gaat naar beneden en ontdekt dat er is ingebroken. Zonder dat ze het ziet aankomen wordt ze neergeslagen en 's ochtends gewurgd gevonden.

09-11-2012 20:30

Rigor mortis

Flikken Antwerpen - Rigor mortis

Politieserie Een bestelwagen crasht op de snelweg met hoge snelheid tegen de auto voor hem. Op het eerste gezicht is het een ongeluk, maar het rechecheteam ontdekt het lijk van een onbekende man in het wrak.

02-11-2012 20:30

Afscheid

Flikken Antwerpen - Afscheid

Politieserie Tom waakt bij zijn moeder die in het ziekenhuis ligt, maar de dokter heeft geen goed nieuws voor de geschorste inspecteur. Fien loopt er een oud-liefje tegen het lijf, paracommando Joris Kerkhofs.

26-10-2012 20:30

Kruisweg

Flikken Antwerpen - Kruisweg

Politieserie Terwijl haar moeder even telefoneert, wordt een jong meisje uit de tuin ontvoerd. Tom Segers en Fien Bosvoorde leiden het onderzoek en vermoeden dat incest een rol speelt in haar verdwijning.

28-09-2012 20:30

Rube Goldberg

Flikken Antwerpen - Rube Goldberg

Politieserie Een architect en kunstverzamelaar wordt vermoord met zijn eigen kruisboog, Tom Segers en Fien Bosvoorde denken aan een roofmoord. Tot blijkt dat zijn vrouw 'n verhouding had met één van haar collega's.

21-09-2012 20:30

Vuur/Water

Flikken Antwerpen - Vuur/Water

Politieserie Bij het aansteken van een sigaret vliegt een jonge brandweerman spontaan in brand. Een soortgelijk incident overkomt ook één van zijn collega's. Tom Segers en Fien Bosvoorde vermoeden kwade opzet.

14-09-2012 20:30

Left Side Army

Flikken Antwerpen - Left Side Army

Politieserie Een wapenhandelaar wordt bij 'n overval neergeschoten. Op de plaats van de moord wordt de sleutelbos van ex-crimineel Dillis gevonden. Fien raakt in de ban van vermeend seriemoordenaar Maarten De Ryck.

07-09-2012 20:30

De aanslag

Flikken Antwerpen - De aanslag

Politieserie Het team van Zone Stad staat doodsangsten uit wanneer hun hoofdbureau vanaf een naburig gebouw wordt beschoten. Ortwin Peeters, een stagiair, raakt hierbij levensgevaarlijk gewond.

24-08-2012 20:30

Verloren zoon

Flikken Antwerpen - Verloren zoon

Politieserie De agenten Mike en Jimmy zijn ingezet voor een alcoholcontrole, daarbij wordt Jimmy omver gereden en de chauffeur blijkt undercoveragent Brik te zijn. Tom en Kathy treden in het huwelijk.

17-08-2012 20:30

Vergeten

Flikken Antwerpen - Vergeten

Politieserie Voor de ogen van Tom wordt een kind ontvoerd. Hij wil koste wat kost 't kind terugvinden. Vreemd is dat de ontvoerders geen losgeld eisen. Mike komt als chauffeur van callgirl Nathalie in de problemen.

20-07-2012 20:30

De stille doder

Flikken Antwerpen - De stille doder

Politieserie Twee mannen worden vlak na elkaar dood gevonden. Na autopsie blijken ze beiden door koolmonoxide om het leven te zijn gekomen. Tom en Fien staan voor een raadsel maar er zijn twee verdachten.

13-07-2012 20:30

De club

Flikken Antwerpen - De club

De korpschef is lid geworden van een club. Gelukkig maar, want de club is het slachtoffer van zware pesterijen, die uitdraaien op een web van leugens, overspel en moord.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Antwerpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Antwerpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Antwerpen bij Flikken Antwerpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Antwerpen. Heb je een uitzending van Flikken Antwerpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Antwerpen gemist

Met: Guy Van Sande, Lien Van de Kelder, Katrien Vandendries e.a. Afl.: De gijzeling. Fien Bosvoorde en korpschef Speltinckx geven in het stadhuis van Antwerpen een lezing aan drie Vlaamse burgemeesters. Net op dat moment vallen drie gangsters het stadhuis binnen. Ze banen zich op koelbloedige wijze een weg tot in de vergaderzaal en gijzelen de aanwezigen. Ondertussen escorteren de agenten Mike en Jimmy een grote drugsvangst naar de verbrandingsoven.

Uitzending gemist van Flikken Antwerpen? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Antwerpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 07-12-2012 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!