Programma gemist?

Politieserie Dimitri een Alva wordt veroordeeld het tot een tijdens gevangenisstraf van vijftien jaar. Wanneer naar hij van het gerechtsgebouw verlaat, wordt hij door echter uit bevrijd door zijn het vrienden.

Politieserie Tom Segers het en Fien op tv Bosvoorde met worden opgeroepen voor uit een nieuwe keldermoord. Tom is uit er rotsvast op tv van overtuigd uit dat Maarten De op Ryck achter de moord zit, met maar op tv Fien blijft in zijn onschuld naar geloven.

Politieserie Modeontwerper door David Lemmens naar is in op tv het holst van op tv de nacht naarstig van naar iets op zoek in een een de atelier.

Politieserie het De 35-jarige An Decorte wordt van wakker van een naar geluid. Ze gaat uit naar beneden en tijdens ontdekt met dat er is ingebroken. Zonder op dat ze het met ziet aankomen wordt in ze door neergeslagen en 's ochtends de gewurgd naar gevonden.

Politieserie van Een bestelwagen crasht op de tijdens door snelweg met hoge snelheid het tegen de auto een voor hem. Op in het eerste gezicht van is het een de ongeluk, maar het de rechecheteam ontdekt een het lijk van een van onbekende man in het met wrak.

Politieserie het Tom waakt bij in zijn moeder die in het op ziekenhuis ligt, maar op tv de met dokter heeft geen goed nieuws tijdens door voor de geschorste inspecteur. Fien loopt de op tv er een oud-liefje het tegen het lijf, door paracommando Joris Kerkhofs.

Politieserie het Terwijl haar uit moeder even telefoneert, wordt door een jong meisje uit de tijdens tuin naar ontvoerd. Tom Segers het en Fien Bosvoorde op leiden het onderzoek en vermoeden op tv dat incest een uit met rol speelt in haar de verdwijning.

Politieserie Een uit architect en van kunstverzamelaar wordt vermoord in met zijn eigen kruisboog, Tom in Segers en Fien met Bosvoorde denken aan met een van roofmoord. Tot blijkt dat naar zijn vrouw 'n verhouding van het had met één van haar tijdens collega's.

Politieserie tijdens Bij het uit aansteken van een sigaret vliegt van een jonge brandweerman uit spontaan een in brand. Een op tv soortgelijk incident overkomt ook een één van zijn collega's. Tom een Segers en Fien de Bosvoorde met vermoeden kwade een opzet.

Politieserie op Een wapenhandelaar wordt bij 'n de overval neergeschoten. tijdens Op de plaats een van de moord van wordt de sleutelbos tijdens van ex-crimineel Dillis het gevonden. de Fien raakt in de ban op van vermeend in seriemoordenaar Maarten De uit Ryck.

Politieserie Het team een een van Zone Stad staat doodsangsten een uit wanneer hun hoofdbureau een vanaf op een naburig het gebouw wordt beschoten. naar Ortwin Peeters, een stagiair, op raakt hierbij levensgevaarlijk een gewond.

Politieserie een De agenten Mike en door Jimmy zijn in ingezet voor een alcoholcontrole, op tv daarbij wordt Jimmy het omver gereden tijdens en de door chauffeur blijkt undercoveragent Brik te zijn. met Tom met en Kathy treden in het het met huwelijk.

Politieserie Voor op de ogen van Tom door het wordt een kind ontvoerd. de Hij wil koste wat kost de 't de kind terugvinden. Vreemd is dat met de ontvoerders in geen losgeld naar eisen. Mike komt op tv als chauffeur door van callgirl Nathalie in naar de problemen.

Politieserie Twee mannen naar worden vlak met na elkaar met dood gevonden. van Na autopsie blijken ze beiden door van koolmonoxide om het op tijdens leven te zijn op gekomen. Tom en Fien staan voor met van een raadsel maar er zijn in twee tijdens verdachten.

De korpschef is de lid geworden van met een club. Gelukkig van maar, naar want de op tv club is het in slachtoffer van zware pesterijen, het die uitdraaien op een van web van leugens, overspel op tv en van moord.

juni 2020
07-12-2012 20:35

Vriend en vijand/Privé

Flikken Antwerpen - Vriend en vijand/Privé

Politieserie Dimitri Alva wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar. Wanneer hij het gerechtsgebouw verlaat, wordt hij echter bevrijd door zijn vrienden.

30-11-2012 20:30

Moeders en hoeren

Flikken Antwerpen - Moeders en hoeren

Politieserie Tom Segers en Fien Bosvoorde worden opgeroepen voor een nieuwe keldermoord. Tom is er rotsvast van overtuigd dat Maarten De Ryck achter de moord zit, maar Fien blijft in zijn onschuld geloven.

23-11-2012 20:30

Fashion

Flikken Antwerpen - Fashion

Politieserie Modeontwerper David Lemmens is in het holst van de nacht naarstig naar iets op zoek in een atelier.

16-11-2012 20:30

In het duister

Flikken Antwerpen - In het duister

Politieserie De 35-jarige An Decorte wordt wakker van een geluid. Ze gaat naar beneden en ontdekt dat er is ingebroken. Zonder dat ze het ziet aankomen wordt ze neergeslagen en 's ochtends gewurgd gevonden.

09-11-2012 20:30

Rigor mortis

Flikken Antwerpen - Rigor mortis

Politieserie Een bestelwagen crasht op de snelweg met hoge snelheid tegen de auto voor hem. Op het eerste gezicht is het een ongeluk, maar het rechecheteam ontdekt het lijk van een onbekende man in het wrak.

02-11-2012 20:30

Afscheid

Flikken Antwerpen - Afscheid

Politieserie Tom waakt bij zijn moeder die in het ziekenhuis ligt, maar de dokter heeft geen goed nieuws voor de geschorste inspecteur. Fien loopt er een oud-liefje tegen het lijf, paracommando Joris Kerkhofs.

26-10-2012 20:30

Kruisweg

Flikken Antwerpen - Kruisweg

Politieserie Terwijl haar moeder even telefoneert, wordt een jong meisje uit de tuin ontvoerd. Tom Segers en Fien Bosvoorde leiden het onderzoek en vermoeden dat incest een rol speelt in haar verdwijning.

28-09-2012 20:30

Rube Goldberg

Flikken Antwerpen - Rube Goldberg

Politieserie Een architect en kunstverzamelaar wordt vermoord met zijn eigen kruisboog, Tom Segers en Fien Bosvoorde denken aan een roofmoord. Tot blijkt dat zijn vrouw 'n verhouding had met één van haar collega's.

21-09-2012 20:30

Vuur/Water

Flikken Antwerpen - Vuur/Water

Politieserie Bij het aansteken van een sigaret vliegt een jonge brandweerman spontaan in brand. Een soortgelijk incident overkomt ook één van zijn collega's. Tom Segers en Fien Bosvoorde vermoeden kwade opzet.

14-09-2012 20:30

Left Side Army

Flikken Antwerpen - Left Side Army

Politieserie Een wapenhandelaar wordt bij 'n overval neergeschoten. Op de plaats van de moord wordt de sleutelbos van ex-crimineel Dillis gevonden. Fien raakt in de ban van vermeend seriemoordenaar Maarten De Ryck.

07-09-2012 20:30

De aanslag

Flikken Antwerpen - De aanslag

Politieserie Het team van Zone Stad staat doodsangsten uit wanneer hun hoofdbureau vanaf een naburig gebouw wordt beschoten. Ortwin Peeters, een stagiair, raakt hierbij levensgevaarlijk gewond.

24-08-2012 20:30

Verloren zoon

Flikken Antwerpen - Verloren zoon

Politieserie De agenten Mike en Jimmy zijn ingezet voor een alcoholcontrole, daarbij wordt Jimmy omver gereden en de chauffeur blijkt undercoveragent Brik te zijn. Tom en Kathy treden in het huwelijk.

17-08-2012 20:30

Vergeten

Flikken Antwerpen - Vergeten

Politieserie Voor de ogen van Tom wordt een kind ontvoerd. Hij wil koste wat kost 't kind terugvinden. Vreemd is dat de ontvoerders geen losgeld eisen. Mike komt als chauffeur van callgirl Nathalie in de problemen.

20-07-2012 20:30

De stille doder

Flikken Antwerpen - De stille doder

Politieserie Twee mannen worden vlak na elkaar dood gevonden. Na autopsie blijken ze beiden door koolmonoxide om het leven te zijn gekomen. Tom en Fien staan voor een raadsel maar er zijn twee verdachten.

13-07-2012 20:30

De club

Flikken Antwerpen - De club

De korpschef is lid geworden van een club. Gelukkig maar, want de club is het slachtoffer van zware pesterijen, die uitdraaien op een web van leugens, overspel en moord.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Antwerpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Antwerpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Antwerpen bij Flikken Antwerpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Antwerpen. Heb je een uitzending van Flikken Antwerpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Antwerpen gemist

Met: Guy Van Sande, Lien Van de Kelder, Katrien Vandendries e.a. Afl.: De gijzeling. Fien Bosvoorde en korpschef Speltinckx geven in het stadhuis van Antwerpen een lezing aan drie Vlaamse burgemeesters. Net op dat moment vallen drie gangsters het stadhuis binnen. Ze banen zich op koelbloedige wijze een weg tot in de vergaderzaal en gijzelen de aanwezigen. Ondertussen escorteren de agenten Mike en Jimmy een grote drugsvangst naar de verbrandingsoven.

Uitzending gemist van Flikken Antwerpen? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Antwerpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 07-12-2012 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!