Programma gemist?

Politieserie Dimitri uit Alva wordt veroordeeld tijdens tot het een gevangenisstraf van naar vijftien jaar. Wanneer uit hij het gerechtsgebouw verlaat, wordt op hij in echter bevrijd door het zijn vrienden.

Politieserie Tom op tv Segers en Fien op Bosvoorde worden opgeroepen van voor een op nieuwe keldermoord. Tom het is er rotsvast van overtuigd de dat op Maarten De Ryck achter de een moord zit, het maar Fien blijft uit in uit zijn onschuld geloven.

Politieserie Modeontwerper van David Lemmens is met in uit het holst van de nacht tijdens naarstig naar het iets op zoek tijdens in een naar atelier.

Politieserie naar De 35-jarige An op Decorte wordt wakker op van een geluid. Ze door gaat de naar beneden en ontdekt dat er door is ingebroken. op Zonder dat ze door het ziet op tv aankomen wordt ze neergeslagen en een 's ochtends gewurgd door van gevonden.

Politieserie een Een bestelwagen crasht op de de snelweg met tijdens hoge snelheid tegen de van de auto voor hem. Op het naar eerste gezicht het is het een ongeluk, het maar het van rechecheteam ontdekt het lijk van op tv een onbekende de man van in het wrak.

Politieserie op Tom waakt op tv bij zijn moeder die in een het de ziekenhuis ligt, maar naar de dokter heeft geen goed het nieuws uit voor de geschorste inspecteur. Fien door loopt er een oud-liefje een tegen naar het lijf, paracommando Joris van Kerkhofs.

Politieserie Terwijl haar op tv moeder even telefoneert, uit op wordt een jong een meisje uit de tuin tijdens ontvoerd. Tom Segers en Fien door Bosvoorde leiden een het onderzoek uit en vermoeden dat incest een van rol speelt in in haar op verdwijning.

Politieserie een Een architect het en kunstverzamelaar wordt op vermoord met zijn eigen kruisboog, het Tom Segers en Fien naar Bosvoorde denken de aan een roofmoord. Tot door blijkt de dat zijn vrouw 'n verhouding de had met één uit van haar het collega's.

Politieserie Bij naar het aansteken op van een het sigaret vliegt een jonge naar brandweerman spontaan in brand. Een met soortgelijk incident in overkomt door ook één van zijn collega's. Tom op tv Segers de en Fien Bosvoorde vermoeden in kwade door opzet.

Politieserie Een op tv wapenhandelaar wordt bij 'n op overval neergeschoten. Op van de plaats op van de moord wordt door de sleutelbos tijdens van op tv ex-crimineel Dillis gevonden. uit Fien raakt in van de ban van vermeend van seriemoordenaar Maarten De op Ryck.

Politieserie het Het team van op Zone Stad staat doodsangsten uit tijdens wanneer in hun hoofdbureau vanaf een met naburig gebouw wordt beschoten. van Ortwin Peeters, een een stagiair, raakt hierbij de levensgevaarlijk door gewond.

Politieserie De agenten het Mike het en Jimmy naar zijn ingezet voor een alcoholcontrole, daarbij op naar wordt Jimmy omver gereden uit en de chauffeur het blijkt undercoveragent het Brik te zijn. Tom en Kathy op treden naar in het op huwelijk.

Politieserie met Voor de ogen van van Tom wordt op een kind ontvoerd. Hij op tv wil koste naar wat kost 't een kind terugvinden. Vreemd is de dat naar de ontvoerders geen losgeld een eisen. Mike komt op als chauffeur van een callgirl Nathalie in de tijdens problemen.

Politieserie een Twee mannen worden vlak de na elkaar dood gevonden. van Na van autopsie blijken ze beiden door op tv koolmonoxide met om het het leven te zijn gekomen. van Tom en Fien staan op tv voor een raadsel maar een er uit zijn twee door verdachten.

De korpschef is in lid geworden het van een club. Gelukkig de op maar, want de club is het in slachtoffer van zware naar pesterijen, die op uitdraaien in op een web van leugens, tijdens overspel door en moord.

juli 2021
07-12-2012 20:35

Vriend en vijand/Privé

Flikken Antwerpen - Vriend en vijand/Privé

Politieserie Dimitri Alva wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar. Wanneer hij het gerechtsgebouw verlaat, wordt hij echter bevrijd door zijn vrienden.

30-11-2012 20:30

Moeders en hoeren

Flikken Antwerpen - Moeders en hoeren

Politieserie Tom Segers en Fien Bosvoorde worden opgeroepen voor een nieuwe keldermoord. Tom is er rotsvast van overtuigd dat Maarten De Ryck achter de moord zit, maar Fien blijft in zijn onschuld geloven.

23-11-2012 20:30

Fashion

Flikken Antwerpen - Fashion

Politieserie Modeontwerper David Lemmens is in het holst van de nacht naarstig naar iets op zoek in een atelier.

16-11-2012 20:30

In het duister

Flikken Antwerpen - In het duister

Politieserie De 35-jarige An Decorte wordt wakker van een geluid. Ze gaat naar beneden en ontdekt dat er is ingebroken. Zonder dat ze het ziet aankomen wordt ze neergeslagen en 's ochtends gewurgd gevonden.

09-11-2012 20:30

Rigor mortis

Flikken Antwerpen - Rigor mortis

Politieserie Een bestelwagen crasht op de snelweg met hoge snelheid tegen de auto voor hem. Op het eerste gezicht is het een ongeluk, maar het rechecheteam ontdekt het lijk van een onbekende man in het wrak.

02-11-2012 20:30

Afscheid

Flikken Antwerpen - Afscheid

Politieserie Tom waakt bij zijn moeder die in het ziekenhuis ligt, maar de dokter heeft geen goed nieuws voor de geschorste inspecteur. Fien loopt er een oud-liefje tegen het lijf, paracommando Joris Kerkhofs.

26-10-2012 20:30

Kruisweg

Flikken Antwerpen - Kruisweg

Politieserie Terwijl haar moeder even telefoneert, wordt een jong meisje uit de tuin ontvoerd. Tom Segers en Fien Bosvoorde leiden het onderzoek en vermoeden dat incest een rol speelt in haar verdwijning.

28-09-2012 20:30

Rube Goldberg

Flikken Antwerpen - Rube Goldberg

Politieserie Een architect en kunstverzamelaar wordt vermoord met zijn eigen kruisboog, Tom Segers en Fien Bosvoorde denken aan een roofmoord. Tot blijkt dat zijn vrouw 'n verhouding had met één van haar collega's.

21-09-2012 20:30

Vuur/Water

Flikken Antwerpen - Vuur/Water

Politieserie Bij het aansteken van een sigaret vliegt een jonge brandweerman spontaan in brand. Een soortgelijk incident overkomt ook één van zijn collega's. Tom Segers en Fien Bosvoorde vermoeden kwade opzet.

14-09-2012 20:30

Left Side Army

Flikken Antwerpen - Left Side Army

Politieserie Een wapenhandelaar wordt bij 'n overval neergeschoten. Op de plaats van de moord wordt de sleutelbos van ex-crimineel Dillis gevonden. Fien raakt in de ban van vermeend seriemoordenaar Maarten De Ryck.

07-09-2012 20:30

De aanslag

Flikken Antwerpen - De aanslag

Politieserie Het team van Zone Stad staat doodsangsten uit wanneer hun hoofdbureau vanaf een naburig gebouw wordt beschoten. Ortwin Peeters, een stagiair, raakt hierbij levensgevaarlijk gewond.

24-08-2012 20:30

Verloren zoon

Flikken Antwerpen - Verloren zoon

Politieserie De agenten Mike en Jimmy zijn ingezet voor een alcoholcontrole, daarbij wordt Jimmy omver gereden en de chauffeur blijkt undercoveragent Brik te zijn. Tom en Kathy treden in het huwelijk.

17-08-2012 20:30

Vergeten

Flikken Antwerpen - Vergeten

Politieserie Voor de ogen van Tom wordt een kind ontvoerd. Hij wil koste wat kost 't kind terugvinden. Vreemd is dat de ontvoerders geen losgeld eisen. Mike komt als chauffeur van callgirl Nathalie in de problemen.

20-07-2012 20:30

De stille doder

Flikken Antwerpen - De stille doder

Politieserie Twee mannen worden vlak na elkaar dood gevonden. Na autopsie blijken ze beiden door koolmonoxide om het leven te zijn gekomen. Tom en Fien staan voor een raadsel maar er zijn twee verdachten.

13-07-2012 20:30

De club

Flikken Antwerpen - De club

De korpschef is lid geworden van een club. Gelukkig maar, want de club is het slachtoffer van zware pesterijen, die uitdraaien op een web van leugens, overspel en moord.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flikken Antwerpen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikken Antwerpen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikken Antwerpen bij Flikken Antwerpen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikken Antwerpen. Heb je een uitzending van Flikken Antwerpen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikken Antwerpen gemist

Met: Guy Van Sande, Lien Van de Kelder, Katrien Vandendries e.a. Afl.: De gijzeling. Fien Bosvoorde en korpschef Speltinckx geven in het stadhuis van Antwerpen een lezing aan drie Vlaamse burgemeesters. Net op dat moment vallen drie gangsters het stadhuis binnen. Ze banen zich op koelbloedige wijze een weg tot in de vergaderzaal en gijzelen de aanwezigen. Ondertussen escorteren de agenten Mike en Jimmy een grote drugsvangst naar de verbrandingsoven.

Uitzending gemist van Flikken Antwerpen? Hier kun je alle uitzendingen van Flikken Antwerpen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 07-12-2012 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!