Programma gemist?

Manuel naar Broekman doet verslag van met Paaspop, door dé opener van in het festivalseizoen 2012! Van Serious Talent naar tot op tv arrivés als De Dijk en het Guus Meeuwis, met met uit Ali B, Emalkay, Selah Seu, The een Wombats uit en Kyteman.

oktober 2020
14-04-2012 00:45

Paaspop

3 On Stage: Paaspop - Paaspop

Manuel Broekman doet verslag van Paaspop, dé opener van het festivalseizoen 2012! Van Serious Talent tot arrivés als De Dijk en Guus Meeuwis, met Ali B, Emalkay, Selah Seu, The Wombats en Kyteman.

3 On Stage: Paaspop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 On Stage: Paaspop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 On Stage: Paaspop bij 3 On Stage: Paaspop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 On Stage: Paaspop. Heb je een uitzending van 3 On Stage: Paaspop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 On Stage: Paaspop gemist

Manuel Broekman doet verslag van Paaspop, dé opener van het festivalseizoen 2012! Hij struint de podia af, praat met de festivalgangers en interviewt de vele artiesten die hun ding laten horen.

Uitzending gemist van 3 On Stage: Paaspop? Hier kun je alle uitzendingen van 3 On Stage: Paaspop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-04-2012 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!