Programma gemist?

Het de HDI-Gerling Dutch GT op tv is de van koningsklasse van de Nederlandse het autosport. Het startveld tijdens bestaat uit indrukwekkende naar bolides zoals de Chevrolet op tv Camaro, de Lotus op tv Evora met en de BMW M3. in Het seizoen naar 2013 wordt traditioneel in afgesloten tijdens de van Formido Finaleraces op Circuit Park de Zandvoort.

Op het door historische door circuit van Spa-Francorchamps komt de koningsklasse een van de in Nederlandse het autosport, de HDI-Gerling Dutch GT, in een actie. Tijdens de uit 24 van Hours Of Spa staan de indrukwekkende bolides als de uit Chevrolet met Camaro GT4, Nissan 370Z uit en BMW M3 aan in de van start.

Tijdens een het grootste autosportevenement tijdens in Nederland, de de RTL GP Masters de of Formule 3, komt ook het op tv de koningsklasse van de nationale uit autosport in actie. op Op het Circuit in Park Zandvoort bestaat het op startveld uit op tv indrukwekkende tijdens bolides als de Chevrolet met Camaro GT4, op tv Nissan 370Z en BMW op M3.

Op op het TT-circuit in van Assen vindt het Dutch Power met Pack op Festival plaats. op Hoofdattractie is de HDI-Gerling Dutch GT op tv met indrukwekkende bolides de als de Chevrolet de Camaro GT4, Nissan op 370Z en in BMW M3. in Daarnaast zijn er tijdens wedstrijden in onder meer van de door Formido Swift Cup, Dutch uit Renault Clio Cup het en het Burando Production tijdens Open.

Snelle van auto's, mooie circuits en in een veld met vol ijzersterke deelnemers. Het seizoen in is door helaas voorbij, maar een met het jaaroverzicht kan van je nog op tv een keer genieten van tijdens het HDI-Gerling Dutch naar GT.

Het op kampioenschap van het het HDI-Gerling Dutch GT wordt pas op beslist tijdens de met finaleraces. Nog met een keer in moeten de coureurs alles uit het de van kast halen voor door het maximale het resultaat. Circuit Park Zandvoort is op tv het decor met voor de allesbeslissende op tv races. Wie een wordt de opvolger van Ricardo de van der van Ende?

Slechts één op tv puntje is van het verschil naar tussen kampioenschapsleider Phil Bastiaans en zijn door grootste concurrent door Ferdinand Kool. Ook uit de naar drie coureurs daarachter hopen op tv nog kans te maken op op tijdens de titel. In door de Trophy of the Dunes uit zijn weer belangrijke in punten te pakken. in Een verslag van de een enerverend van weekend.

Het uit Dutch Power uit Pack Festival is naar een van de van vele race-evenementen dit seizoen op Circuit op Park Zandvoort. op tv In dit DPP-magazine wordt van teruggeblikt op de in races van in de Renault tijdens Clio Cup, met de Dutch Formula Ford, de een Formido Swift Cup van en Dutch Production met Open. Spectaculaire op tv races met spanning tot met aan een de finish.

Na het met uitstapje van het HDI-Gerling in Dutch GT van naar de België rijden de coureurs dit weekend met weer de op het oude een vertrouwde Circuit Park uit Zandvoort. In het het voorprogramma van de het Masters of Formula van 3 komen coureurs als Jan het Lammers, Phil Bastiaans met en Ricardo van met der Ende met in uit actie.

De coureurs op tv van het HDI-Gerling Dutch een GT op tv maken een uitstapje over het de grens. Na de met Paasraces een en de Pinksterraces verschijnen de het door rijders deze keer op het een Belgische circuit van Zolder. in het De Corvettes zijn tot nu van toe het snelst tijdens dit seizoen, dus van het wordt met de hoogste tijd dat op tv de Porsches met en de BMW´s mee gaan een strijden om de op een overwinning.

Na het de Paasraces zijn er van traditiegetrouw de Pinksterraces. op tv De tribunes op op Circuit Park door Zandvoort zullen weer de vol zitten voor het in Dutch GT-kampioenschap. Phil op tv Bastiaans in gaat na het eerste raceweekend aan in de leiding een in uit het klassement voor Ferdinand Kool. Regerend in kampioen Ricardo van naar der de Ende staat derde op en aast op tijdens revanche.

november 2019
02-11-2013 14:47

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het HDI-Gerling Dutch GT is de koningsklasse van de Nederlandse autosport. Het startveld bestaat uit indrukwekkende bolides zoals de Chevrolet Camaro, de Lotus Evora en de BMW M3. Het seizoen 2013 wordt traditioneel afgesloten tijdens de Fo...

15-09-2013 15:29

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

Op het historische circuit van Spa-Francorchamps komt de koningsklasse van de Nederlandse autosport, de HDI-Gerling Dutch GT, in actie. Tijdens de 24 Hours Of Spa staan indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW ...

17-08-2013 15:56

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

Tijdens het grootste autosportevenement in Nederland, de RTL GP Masters of Formule 3, komt ook de koningsklasse van de nationale autosport in actie. Op het Circuit Park Zandvoort bestaat het startveld uit indrukwekkende bolides als de Chevr...

29-06-2013 13:33

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

Op het TT-circuit in Assen vindt het Dutch Power Pack Festival plaats. Hoofdattractie is de HDI-Gerling Dutch GT met indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW M3. Daarnaast zijn er wedstrijden in onder meer de F...

28-10-2012 12:33

Jaaroverzicht

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Jaaroverzicht

Snelle auto's, mooie circuits en een veld vol ijzersterke deelnemers. Het seizoen is helaas voorbij, maar met het jaaroverzicht kan je nog een keer genieten van het HDI-Gerling Dutch GT.

14-10-2012 06:42

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het kampioenschap van het HDI-Gerling Dutch GT wordt pas beslist tijdens de finaleraces. Nog een keer moeten de coureurs alles uit de kast halen voor het maximale resultaat. Circuit Park Zandvoort is het decor voor de allesbeslissende races...

30-09-2012 15:32

Trophy Of The Dunes

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Trophy Of The Dunes

Slechts één puntje is het verschil tussen kampioenschapsleider Phil Bastiaans en zijn grootste concurrent Ferdinand Kool. Ook de drie coureurs daarachter hopen nog kans te maken op de titel. In de Trophy of the Dunes zijn weer belangrijke p...

02-09-2012 12:00

Dpp Festival

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Dpp Festival

Het Dutch Power Pack Festival is een van de vele race-evenementen dit seizoen op Circuit Park Zandvoort. In dit DPP-magazine wordt teruggeblikt op de races van de Renault Clio Cup, de Dutch Formula Ford, de Formido Swift Cup en Dutch Produc...

01-09-2012 13:24

Masters Of F3

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Masters Of F3

Na het uitstapje van het HDI-Gerling Dutch GT naar België rijden de coureurs dit weekend weer op het oude vertrouwde Circuit Park Zandvoort. In het voorprogramma van de Masters of Formula 3 komen coureurs als Jan Lammers, Phil Bastiaans en ...

22-07-2012 12:26

Zolder

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Zolder

De coureurs van het HDI-Gerling Dutch GT maken een uitstapje over de grens. Na de Paasraces en de Pinksterraces verschijnen de rijders deze keer op het Belgische circuit van Zolder. De Corvettes zijn tot nu toe het snelst dit seizoen, dus h...

23-06-2012 13:25

Pinksterraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Pinksterraces

Na de Paasraces zijn er traditiegetrouw de Pinksterraces. De tribunes op Circuit Park Zandvoort zullen weer vol zitten voor het Dutch GT-kampioenschap. Phil Bastiaans gaat na het eerste raceweekend aan de leiding in het klassement voor Ferd...

15-04-2012 07:50

Paasraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Paasraces

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT bij RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 02-11-2013 om 14:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!