Programma gemist?

Het HDI-Gerling het Dutch GT is in de koningsklasse een van de Nederlandse autosport. Het tijdens startveld bestaat uit met tijdens indrukwekkende bolides zoals de Chevrolet tijdens Camaro, de Lotus Evora op en tijdens de BMW M3. naar Het seizoen 2013 uit wordt traditioneel afgesloten tijdens de tijdens Formido het Finaleraces op Circuit Park naar Zandvoort.

Op uit het historische circuit de van Spa-Francorchamps in komt de koningsklasse van de Nederlandse op autosport, de HDI-Gerling met Dutch GT, in door naar actie. Tijdens de 24 Hours Of het van Spa staan indrukwekkende door bolides als de Chevrolet van Camaro GT4, Nissan met 370Z en BMW M3 aan een de met start.

Tijdens door het grootste autosportevenement in uit Nederland, de RTL uit GP met Masters of Formule 3, naar komt ook de koningsklasse in van de nationale autosport door in actie. in Op het op tv Circuit Park Zandvoort bestaat het op tv startveld van uit indrukwekkende bolides als door de Chevrolet Camaro tijdens GT4, Nissan 370Z naar en BMW de M3.

Op het TT-circuit uit in Assen vindt op tv de het Dutch Power op Pack Festival plaats. Hoofdattractie is de in met HDI-Gerling Dutch GT in met indrukwekkende bolides als de op Chevrolet Camaro GT4, Nissan door 370Z en BMW op M3. Daarnaast zijn de er wedstrijden in een onder meer de in Formido Swift Cup, op Dutch Renault Clio van het Cup en het Burando Production in Open.

Snelle auto's, mooie tijdens circuits op tv en een veld vol ijzersterke het deelnemers. Het seizoen op tv het is helaas voorbij, maar met het naar in jaaroverzicht kan je nog uit een keer genieten in van het HDI-Gerling Dutch op GT.

Het kampioenschap van tijdens het HDI-Gerling naar Dutch GT wordt pas de beslist het tijdens de finaleraces. Nog een naar keer moeten met de door coureurs alles uit de kast halen van voor met het maximale het resultaat. Circuit Park Zandvoort in is het decor uit voor de allesbeslissende races. een Wie wordt de door opvolger van Ricardo van op een der Ende?

Slechts één op puntje is het in verschil tussen kampioenschapsleider naar Phil het Bastiaans en zijn grootste concurrent van Ferdinand Kool. het Ook de drie coureurs van daarachter door hopen nog kans te op maken op de titel. in In de naar Trophy of the in Dunes zijn weer met belangrijke punten te pakken. een Een het verslag van een de enerverend weekend.

Het Dutch met Power Pack Festival een is naar een van de vele race-evenementen door dit seizoen in op Circuit een Park Zandvoort. In dit het DPP-magazine wordt teruggeblikt op de op tv races van de de Renault Clio een Cup, de van Dutch Formula uit Ford, de Formido Swift naar Cup en Dutch Production op tv Open. Spectaculaire races met de spanning tot aan in de de finish.

Na de het uitstapje van het HDI-Gerling naar van Dutch GT naar België rijden door de een coureurs dit weekend weer op tv op het oude vertrouwde Circuit op Park Zandvoort. tijdens In het het voorprogramma van de Masters of de Formula 3 komen in uit coureurs als Jan Lammers, Phil Bastiaans de en uit Ricardo van der Ende in van van actie.

De coureurs van op het het HDI-Gerling Dutch GT op maken een uitstapje een over de grens. Na naar de Paasraces met en de in Pinksterraces verschijnen de rijders deze keer tijdens op van het Belgische circuit tijdens van Zolder. in De Corvettes zijn tot op nu toe het snelst dit op tv seizoen, dus de het wordt de van hoogste door tijd dat de Porsches het en de uit BMW´s mee gaan strijden om de met naar overwinning.

Na de Paasraces de naar zijn er traditiegetrouw de Pinksterraces. het De tribunes tijdens op Circuit op Park Zandvoort zullen weer vol naar zitten voor met het Dutch GT-kampioenschap. naar Phil Bastiaans gaat na met het eerste in raceweekend aan in de leiding in het klassement tijdens voor Ferdinand Kool. tijdens Regerend kampioen Ricardo van het der Ende in staat derde en naar aast op in revanche.

februari 2021
02-11-2013 14:47

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het HDI-Gerling Dutch GT is de koningsklasse van de Nederlandse autosport. Het startveld bestaat uit indrukwekkende bolides zoals de Chevrolet Camaro, de Lotus Evora en de BMW M3. Het seizoen 2013 wordt traditioneel afgesloten tijdens de Fo...

15-09-2013 15:29

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

Op het historische circuit van Spa-Francorchamps komt de koningsklasse van de Nederlandse autosport, de HDI-Gerling Dutch GT, in actie. Tijdens de 24 Hours Of Spa staan indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW ...

17-08-2013 15:56

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

Tijdens het grootste autosportevenement in Nederland, de RTL GP Masters of Formule 3, komt ook de koningsklasse van de nationale autosport in actie. Op het Circuit Park Zandvoort bestaat het startveld uit indrukwekkende bolides als de Chevr...

29-06-2013 13:33

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

Op het TT-circuit in Assen vindt het Dutch Power Pack Festival plaats. Hoofdattractie is de HDI-Gerling Dutch GT met indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW M3. Daarnaast zijn er wedstrijden in onder meer de F...

28-10-2012 12:33

Jaaroverzicht

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Jaaroverzicht

Snelle auto's, mooie circuits en een veld vol ijzersterke deelnemers. Het seizoen is helaas voorbij, maar met het jaaroverzicht kan je nog een keer genieten van het HDI-Gerling Dutch GT.

14-10-2012 06:42

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het kampioenschap van het HDI-Gerling Dutch GT wordt pas beslist tijdens de finaleraces. Nog een keer moeten de coureurs alles uit de kast halen voor het maximale resultaat. Circuit Park Zandvoort is het decor voor de allesbeslissende races...

30-09-2012 15:32

Trophy Of The Dunes

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Trophy Of The Dunes

Slechts één puntje is het verschil tussen kampioenschapsleider Phil Bastiaans en zijn grootste concurrent Ferdinand Kool. Ook de drie coureurs daarachter hopen nog kans te maken op de titel. In de Trophy of the Dunes zijn weer belangrijke p...

02-09-2012 12:00

Dpp Festival

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Dpp Festival

Het Dutch Power Pack Festival is een van de vele race-evenementen dit seizoen op Circuit Park Zandvoort. In dit DPP-magazine wordt teruggeblikt op de races van de Renault Clio Cup, de Dutch Formula Ford, de Formido Swift Cup en Dutch Produc...

01-09-2012 13:24

Masters Of F3

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Masters Of F3

Na het uitstapje van het HDI-Gerling Dutch GT naar België rijden de coureurs dit weekend weer op het oude vertrouwde Circuit Park Zandvoort. In het voorprogramma van de Masters of Formula 3 komen coureurs als Jan Lammers, Phil Bastiaans en ...

22-07-2012 12:26

Zolder

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Zolder

De coureurs van het HDI-Gerling Dutch GT maken een uitstapje over de grens. Na de Paasraces en de Pinksterraces verschijnen de rijders deze keer op het Belgische circuit van Zolder. De Corvettes zijn tot nu toe het snelst dit seizoen, dus h...

23-06-2012 13:25

Pinksterraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Pinksterraces

Na de Paasraces zijn er traditiegetrouw de Pinksterraces. De tribunes op Circuit Park Zandvoort zullen weer vol zitten voor het Dutch GT-kampioenschap. Phil Bastiaans gaat na het eerste raceweekend aan de leiding in het klassement voor Ferd...

15-04-2012 07:50

Paasraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Paasraces

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT bij RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 02-11-2013 om 14:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!