Programma gemist?

Het uit HDI-Gerling Dutch GT is naar de koningsklasse een van de Nederlandse autosport. Het naar een startveld bestaat uit indrukwekkende bolides met zoals de Chevrolet Camaro, met de Lotus uit Evora en de met BMW M3. Het seizoen op uit 2013 wordt traditioneel op tv afgesloten tijdens de tijdens Formido Finaleraces op Circuit Park een Zandvoort.

Op op tv het historische circuit van op Spa-Francorchamps komt uit de koningsklasse van het de Nederlandse autosport, uit de HDI-Gerling Dutch op GT, in actie. Tijdens een de 24 op Hours Of Spa staan uit indrukwekkende bolides als de de het Chevrolet Camaro GT4, Nissan met 370Z en BMW uit M3 aan de op start.

Tijdens door het grootste autosportevenement op in Nederland, de RTL naar GP Masters met of Formule tijdens 3, komt ook de koningsklasse uit van de nationale autosport door tijdens in actie. Op het in Circuit Park Zandvoort naar bestaat het startveld tijdens uit indrukwekkende bolides als van de uit Chevrolet Camaro GT4, in Nissan 370Z en BMW uit M3.

Op het tijdens TT-circuit in in Assen vindt op het Dutch Power op Pack Festival plaats. Hoofdattractie uit is de HDI-Gerling Dutch naar GT tijdens met indrukwekkende bolides als de op tv Chevrolet een Camaro GT4, Nissan 370Z in en BMW M3. Daarnaast zijn met in er wedstrijden in onder meer op tv de Formido Swift in Cup, Dutch met Renault Clio Cup en het door Burando Production naar Open.

Snelle in auto's, mooie circuits het en een op tv veld vol ijzersterke deelnemers. Het door seizoen is helaas voorbij, van maar in met het jaaroverzicht kan je met nog een de keer genieten op van het HDI-Gerling Dutch in GT.

Het met kampioenschap van het HDI-Gerling Dutch uit GT wordt het pas beslist naar tijdens de finaleraces. Nog een van keer moeten het de coureurs alles uit tijdens de kast naar halen voor het maximale van resultaat. Circuit Park door Zandvoort is in het decor een voor de allesbeslissende een races. Wie op tv wordt de opvolger van tijdens Ricardo van der op Ende?

Slechts in één puntje is het verschil met tussen kampioenschapsleider de Phil Bastiaans en zijn uit grootste concurrent van Ferdinand Kool. van Ook de drie coureurs daarachter naar hopen door nog kans tijdens te maken op in de titel. In de Trophy op of in the Dunes zijn weer belangrijke punten van op tv te pakken. Een verslag van een op tv enerverend door weekend.

Het van Dutch Power de Pack Festival is een van van de vele race-evenementen dit het seizoen op Circuit naar Park Zandvoort. In in dit met DPP-magazine wordt teruggeblikt het op de races de van de Renault tijdens Clio Cup, de door Dutch Formula op tv Ford, de Formido Swift op Cup en in Dutch Production Open. Spectaculaire races met naar spanning uit tot aan de van finish.

Na het het uitstapje van door het HDI-Gerling Dutch GT naar op tv de België rijden de uit coureurs dit weekend uit weer op het oude vertrouwde van Circuit Park op tv Zandvoort. In het voorprogramma een van het de Masters of Formula 3 het komen coureurs tijdens als Jan Lammers, Phil Bastiaans met van en Ricardo van der Ende in tijdens tijdens actie.

De met coureurs van het in HDI-Gerling Dutch GT maken een een het uitstapje over de grens. Na de tijdens Paasraces van en de tijdens Pinksterraces verschijnen de rijders deze van keer op het Belgische de circuit op tv van Zolder. De Corvettes zijn met tot nu tijdens toe het tijdens snelst dit seizoen, dus met het wordt naar de hoogste uit tijd dat de Porsches en de uit BMW´s mee gaan naar strijden naar om de op overwinning.

Na de de Paasraces zijn de er traditiegetrouw de met Pinksterraces. De tribunes op een Circuit Park Zandvoort op tv zullen tijdens weer vol zitten voor tijdens het Dutch GT-kampioenschap. op tv Phil Bastiaans tijdens gaat na het eerste raceweekend tijdens aan de leiding op in het klassement voor op tv een Ferdinand Kool. Regerend op tv kampioen Ricardo van der Ende uit staat derde en aast met naar op revanche.

juni 2021
02-11-2013 14:47

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het HDI-Gerling Dutch GT is de koningsklasse van de Nederlandse autosport. Het startveld bestaat uit indrukwekkende bolides zoals de Chevrolet Camaro, de Lotus Evora en de BMW M3. Het seizoen 2013 wordt traditioneel afgesloten tijdens de Fo...

15-09-2013 15:29

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

Op het historische circuit van Spa-Francorchamps komt de koningsklasse van de Nederlandse autosport, de HDI-Gerling Dutch GT, in actie. Tijdens de 24 Hours Of Spa staan indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW ...

17-08-2013 15:56

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

Tijdens het grootste autosportevenement in Nederland, de RTL GP Masters of Formule 3, komt ook de koningsklasse van de nationale autosport in actie. Op het Circuit Park Zandvoort bestaat het startveld uit indrukwekkende bolides als de Chevr...

29-06-2013 13:33

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

Op het TT-circuit in Assen vindt het Dutch Power Pack Festival plaats. Hoofdattractie is de HDI-Gerling Dutch GT met indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW M3. Daarnaast zijn er wedstrijden in onder meer de F...

28-10-2012 12:33

Jaaroverzicht

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Jaaroverzicht

Snelle auto's, mooie circuits en een veld vol ijzersterke deelnemers. Het seizoen is helaas voorbij, maar met het jaaroverzicht kan je nog een keer genieten van het HDI-Gerling Dutch GT.

14-10-2012 06:42

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het kampioenschap van het HDI-Gerling Dutch GT wordt pas beslist tijdens de finaleraces. Nog een keer moeten de coureurs alles uit de kast halen voor het maximale resultaat. Circuit Park Zandvoort is het decor voor de allesbeslissende races...

30-09-2012 15:32

Trophy Of The Dunes

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Trophy Of The Dunes

Slechts één puntje is het verschil tussen kampioenschapsleider Phil Bastiaans en zijn grootste concurrent Ferdinand Kool. Ook de drie coureurs daarachter hopen nog kans te maken op de titel. In de Trophy of the Dunes zijn weer belangrijke p...

02-09-2012 12:00

Dpp Festival

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Dpp Festival

Het Dutch Power Pack Festival is een van de vele race-evenementen dit seizoen op Circuit Park Zandvoort. In dit DPP-magazine wordt teruggeblikt op de races van de Renault Clio Cup, de Dutch Formula Ford, de Formido Swift Cup en Dutch Produc...

01-09-2012 13:24

Masters Of F3

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Masters Of F3

Na het uitstapje van het HDI-Gerling Dutch GT naar België rijden de coureurs dit weekend weer op het oude vertrouwde Circuit Park Zandvoort. In het voorprogramma van de Masters of Formula 3 komen coureurs als Jan Lammers, Phil Bastiaans en ...

22-07-2012 12:26

Zolder

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Zolder

De coureurs van het HDI-Gerling Dutch GT maken een uitstapje over de grens. Na de Paasraces en de Pinksterraces verschijnen de rijders deze keer op het Belgische circuit van Zolder. De Corvettes zijn tot nu toe het snelst dit seizoen, dus h...

23-06-2012 13:25

Pinksterraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Pinksterraces

Na de Paasraces zijn er traditiegetrouw de Pinksterraces. De tribunes op Circuit Park Zandvoort zullen weer vol zitten voor het Dutch GT-kampioenschap. Phil Bastiaans gaat na het eerste raceweekend aan de leiding in het klassement voor Ferd...

15-04-2012 07:50

Paasraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Paasraces

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT bij RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 02-11-2013 om 14:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!