Programma gemist?

Het HDI-Gerling door Dutch uit GT is de koningsklasse door van de Nederlandse autosport. tijdens Het startveld bestaat het uit indrukwekkende bolides tijdens zoals een de Chevrolet Camaro, de met Lotus Evora en de in BMW door M3. Het seizoen met 2013 wordt traditioneel afgesloten tijdens de tijdens Formido een Finaleraces op een Circuit Park Zandvoort.

Op op het historische circuit van Spa-Francorchamps op op tv komt de koningsklasse van de Nederlandse tijdens van autosport, de HDI-Gerling Dutch een GT, in actie. Tijdens de de 24 Hours Of van Spa staan indrukwekkende uit bolides als de op Chevrolet door Camaro GT4, Nissan 370Z naar en BMW M3 de aan de een start.

Tijdens van het grootste autosportevenement in Nederland, met het de RTL GP Masters door of Formule door 3, komt ook op de koningsklasse van de tijdens nationale autosport in van actie. Op het Circuit tijdens Park Zandvoort tijdens bestaat het van startveld uit indrukwekkende uit bolides als de Chevrolet Camaro van GT4, Nissan in 370Z en een BMW M3.

Op op het TT-circuit in Assen naar vindt het Dutch Power uit Pack van Festival plaats. Hoofdattractie naar is de op HDI-Gerling Dutch GT een met indrukwekkende bolides als van de Chevrolet Camaro GT4, de Nissan 370Z in en BMW tijdens M3. Daarnaast zijn er wedstrijden op in tijdens onder meer de Formido Swift door Cup, Dutch Renault Clio van Cup en in het door Burando Production Open.

Snelle auto's, mooie de circuits en op tv een veld tijdens vol ijzersterke deelnemers. Het naar seizoen is helaas uit voorbij, maar met het een jaaroverzicht kan door je nog een keer de op tv genieten van het HDI-Gerling tijdens Dutch GT.

Het kampioenschap van uit het HDI-Gerling Dutch de GT wordt het pas beslist tijdens door de finaleraces. Nog een met keer moeten door de coureurs een alles uit van de kast halen voor het door maximale resultaat. van Circuit Park Zandvoort is van het in decor voor de allesbeslissende een races. Wie wordt in de opvolger van Ricardo van op tv door der Ende?

Slechts uit één puntje is het in verschil met tussen kampioenschapsleider Phil Bastiaans uit en zijn grootste concurrent een Ferdinand naar Kool. Ook de tijdens drie coureurs daarachter hopen nog in kans te maken het op de op tv titel. In door de Trophy of the op Dunes zijn weer belangrijke punten een te pakken. Een in verslag van van een enerverend van weekend.

Het uit Dutch Power in Pack Festival is een het van de de vele race-evenementen dit seizoen op een Circuit Park Zandvoort. In naar het dit DPP-magazine wordt teruggeblikt op de de races van de op tv Renault een Clio Cup, het de Dutch Formula Ford, op de Formido Swift Cup en tijdens een Dutch Production Open. Spectaculaire races met met spanning tot uit aan de uit finish.

Na op het uitstapje op tv van het HDI-Gerling Dutch GT naar van België rijden in de naar coureurs dit weekend op weer op het oude vertrouwde Circuit uit Park Zandvoort. met In de het voorprogramma van de tijdens Masters of Formula een 3 komen coureurs een als Jan Lammers, tijdens Phil Bastiaans en naar Ricardo van der Ende in met de actie.

De met coureurs van het een HDI-Gerling Dutch naar GT maken een uitstapje over de uit grens. Na de door Paasraces en de het Pinksterraces verschijnen tijdens de de rijders deze keer de op het Belgische circuit van in Zolder. De de Corvettes zijn tot uit nu toe het snelst het dit seizoen, tijdens dus het wordt uit de hoogste tijd in dat de Porsches en door de op BMW´s mee gaan strijden om een de tijdens overwinning.

Na de op tv Paasraces zijn met er traditiegetrouw de de Pinksterraces. De tribunes op tv op Circuit Park een Zandvoort zullen weer vol zitten op voor het met Dutch GT-kampioenschap. door Phil Bastiaans gaat door na het eerste raceweekend aan een door de leiding in het op klassement voor Ferdinand Kool. het Regerend kampioen Ricardo van uit der naar Ende staat derde en aast de op door revanche.

oktober 2020
02-11-2013 14:47

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het HDI-Gerling Dutch GT is de koningsklasse van de Nederlandse autosport. Het startveld bestaat uit indrukwekkende bolides zoals de Chevrolet Camaro, de Lotus Evora en de BMW M3. Het seizoen 2013 wordt traditioneel afgesloten tijdens de Fo...

15-09-2013 15:29

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

Op het historische circuit van Spa-Francorchamps komt de koningsklasse van de Nederlandse autosport, de HDI-Gerling Dutch GT, in actie. Tijdens de 24 Hours Of Spa staan indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW ...

17-08-2013 15:56

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

Tijdens het grootste autosportevenement in Nederland, de RTL GP Masters of Formule 3, komt ook de koningsklasse van de nationale autosport in actie. Op het Circuit Park Zandvoort bestaat het startveld uit indrukwekkende bolides als de Chevr...

29-06-2013 13:33

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

Op het TT-circuit in Assen vindt het Dutch Power Pack Festival plaats. Hoofdattractie is de HDI-Gerling Dutch GT met indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW M3. Daarnaast zijn er wedstrijden in onder meer de F...

28-10-2012 12:33

Jaaroverzicht

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Jaaroverzicht

Snelle auto's, mooie circuits en een veld vol ijzersterke deelnemers. Het seizoen is helaas voorbij, maar met het jaaroverzicht kan je nog een keer genieten van het HDI-Gerling Dutch GT.

14-10-2012 06:42

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het kampioenschap van het HDI-Gerling Dutch GT wordt pas beslist tijdens de finaleraces. Nog een keer moeten de coureurs alles uit de kast halen voor het maximale resultaat. Circuit Park Zandvoort is het decor voor de allesbeslissende races...

30-09-2012 15:32

Trophy Of The Dunes

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Trophy Of The Dunes

Slechts één puntje is het verschil tussen kampioenschapsleider Phil Bastiaans en zijn grootste concurrent Ferdinand Kool. Ook de drie coureurs daarachter hopen nog kans te maken op de titel. In de Trophy of the Dunes zijn weer belangrijke p...

02-09-2012 12:00

Dpp Festival

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Dpp Festival

Het Dutch Power Pack Festival is een van de vele race-evenementen dit seizoen op Circuit Park Zandvoort. In dit DPP-magazine wordt teruggeblikt op de races van de Renault Clio Cup, de Dutch Formula Ford, de Formido Swift Cup en Dutch Produc...

01-09-2012 13:24

Masters Of F3

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Masters Of F3

Na het uitstapje van het HDI-Gerling Dutch GT naar België rijden de coureurs dit weekend weer op het oude vertrouwde Circuit Park Zandvoort. In het voorprogramma van de Masters of Formula 3 komen coureurs als Jan Lammers, Phil Bastiaans en ...

22-07-2012 12:26

Zolder

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Zolder

De coureurs van het HDI-Gerling Dutch GT maken een uitstapje over de grens. Na de Paasraces en de Pinksterraces verschijnen de rijders deze keer op het Belgische circuit van Zolder. De Corvettes zijn tot nu toe het snelst dit seizoen, dus h...

23-06-2012 13:25

Pinksterraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Pinksterraces

Na de Paasraces zijn er traditiegetrouw de Pinksterraces. De tribunes op Circuit Park Zandvoort zullen weer vol zitten voor het Dutch GT-kampioenschap. Phil Bastiaans gaat na het eerste raceweekend aan de leiding in het klassement voor Ferd...

15-04-2012 07:50

Paasraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Paasraces

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT bij RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 02-11-2013 om 14:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!