Programma gemist?

Het van HDI-Gerling Dutch GT is met de koningsklasse van op tv de Nederlandse de autosport. Het startveld het bestaat uit indrukwekkende bolides zoals van de Chevrolet uit Camaro, de Lotus Evora het en de van BMW de M3. Het seizoen 2013 wordt traditioneel van tijdens afgesloten tijdens de Formido op tv Finaleraces op op tv Circuit Park Zandvoort.

Op een het historische circuit van Spa-Francorchamps in komt de tijdens koningsklasse van de uit Nederlandse op autosport, de HDI-Gerling Dutch GT, in tijdens actie. Tijdens tijdens de met 24 Hours Of Spa uit staan indrukwekkende bolides als op de het Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en uit BMW M3 aan het de op tv start.

Tijdens tijdens het grootste autosportevenement in Nederland, de de RTL GP naar Masters of Formule op 3, met komt ook de tijdens koningsklasse van de nationale uit autosport in uit actie. Op het Circuit Park van Zandvoort bestaat op tv het van startveld uit indrukwekkende bolides als het de een Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z de en BMW op tv M3.

Op door het TT-circuit in een Assen vindt het Dutch Power uit Pack Festival in plaats. Hoofdattractie is door de HDI-Gerling Dutch op GT met indrukwekkende bolides op tv op tv als de Chevrolet naar Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW het M3. in Daarnaast zijn er met wedstrijden in onder meer uit de Formido Swift Cup, het tijdens Dutch Renault Clio Cup en tijdens het Burando Production tijdens Open.

Snelle auto's, mooie het circuits in en een veld tijdens vol ijzersterke deelnemers. Het seizoen het is helaas voorbij, in maar met met het jaaroverzicht kan je op tv nog een het keer genieten de van het op tv HDI-Gerling Dutch GT.

Het het kampioenschap van op tv het HDI-Gerling Dutch GT door wordt pas op beslist tijdens de finaleraces. Nog van een keer moeten de op coureurs alles uit uit de kast met halen een voor het maximale resultaat. Circuit op tv Park Zandvoort van is het decor voor de uit allesbeslissende races. Wie een door wordt de opvolger van de Ricardo van der op tv Ende?

Slechts met één puntje is het verschil het tussen kampioenschapsleider Phil in op tv Bastiaans en zijn grootste een concurrent Ferdinand Kool. met Ook de drie coureurs in daarachter hopen nog kans door te maken op in op de titel. In de Trophy of het the Dunes zijn op tv weer met belangrijke punten te pakken. Een van verslag van een op enerverend het weekend.

Het Dutch op Power Pack door Festival is uit een van de op vele race-evenementen dit seizoen op van Circuit Park tijdens Zandvoort. In dit DPP-magazine wordt uit teruggeblikt op op de races van in de het Renault Clio Cup, de Dutch uit Formula uit Ford, de Formido Swift Cup het en Dutch in Production Open. Spectaculaire op tv races met spanning tot aan de op tv de finish.

Na door het uitstapje op van het HDI-Gerling Dutch GT tijdens naar België rijden uit de coureurs dit op weekend weer op naar het oude met vertrouwde Circuit Park Zandvoort. de In het voorprogramma van uit de Masters of de Formula een 3 komen de coureurs als Jan Lammers, Phil naar Bastiaans en op tv Ricardo van der op tv Ende in in actie.

De coureurs van van het naar HDI-Gerling Dutch GT maken een op uitstapje van over de grens. Na de uit op tv Paasraces en de Pinksterraces in verschijnen de rijders uit deze keer op het naar Belgische tijdens circuit van Zolder. De Corvettes uit zijn tot nu toe op het snelst met dit seizoen, dus het met het wordt de hoogste door tijd dat de Porsches en de van BMW´s tijdens mee gaan strijden om met de uit overwinning.

Na de Paasraces met zijn er tijdens traditiegetrouw de Pinksterraces. uit De tribunes in op Circuit uit Park Zandvoort zullen weer vol een zitten voor het naar Dutch tijdens GT-kampioenschap. Phil Bastiaans gaat na het de eerste tijdens raceweekend aan de een leiding in het klassement voor door Ferdinand Kool. Regerend tijdens kampioen Ricardo van in met der Ende staat derde uit en aast op de revanche.

december 2021
02-11-2013 14:47

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het HDI-Gerling Dutch GT is de koningsklasse van de Nederlandse autosport. Het startveld bestaat uit indrukwekkende bolides zoals de Chevrolet Camaro, de Lotus Evora en de BMW M3. Het seizoen 2013 wordt traditioneel afgesloten tijdens de Fo...

15-09-2013 15:29

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

Op het historische circuit van Spa-Francorchamps komt de koningsklasse van de Nederlandse autosport, de HDI-Gerling Dutch GT, in actie. Tijdens de 24 Hours Of Spa staan indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW ...

17-08-2013 15:56

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

Tijdens het grootste autosportevenement in Nederland, de RTL GP Masters of Formule 3, komt ook de koningsklasse van de nationale autosport in actie. Op het Circuit Park Zandvoort bestaat het startveld uit indrukwekkende bolides als de Chevr...

29-06-2013 13:33

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

Op het TT-circuit in Assen vindt het Dutch Power Pack Festival plaats. Hoofdattractie is de HDI-Gerling Dutch GT met indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW M3. Daarnaast zijn er wedstrijden in onder meer de F...

28-10-2012 12:33

Jaaroverzicht

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Jaaroverzicht

Snelle auto's, mooie circuits en een veld vol ijzersterke deelnemers. Het seizoen is helaas voorbij, maar met het jaaroverzicht kan je nog een keer genieten van het HDI-Gerling Dutch GT.

14-10-2012 06:42

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het kampioenschap van het HDI-Gerling Dutch GT wordt pas beslist tijdens de finaleraces. Nog een keer moeten de coureurs alles uit de kast halen voor het maximale resultaat. Circuit Park Zandvoort is het decor voor de allesbeslissende races...

30-09-2012 15:32

Trophy Of The Dunes

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Trophy Of The Dunes

Slechts één puntje is het verschil tussen kampioenschapsleider Phil Bastiaans en zijn grootste concurrent Ferdinand Kool. Ook de drie coureurs daarachter hopen nog kans te maken op de titel. In de Trophy of the Dunes zijn weer belangrijke p...

02-09-2012 12:00

Dpp Festival

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Dpp Festival

Het Dutch Power Pack Festival is een van de vele race-evenementen dit seizoen op Circuit Park Zandvoort. In dit DPP-magazine wordt teruggeblikt op de races van de Renault Clio Cup, de Dutch Formula Ford, de Formido Swift Cup en Dutch Produc...

01-09-2012 13:24

Masters Of F3

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Masters Of F3

Na het uitstapje van het HDI-Gerling Dutch GT naar België rijden de coureurs dit weekend weer op het oude vertrouwde Circuit Park Zandvoort. In het voorprogramma van de Masters of Formula 3 komen coureurs als Jan Lammers, Phil Bastiaans en ...

22-07-2012 12:26

Zolder

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Zolder

De coureurs van het HDI-Gerling Dutch GT maken een uitstapje over de grens. Na de Paasraces en de Pinksterraces verschijnen de rijders deze keer op het Belgische circuit van Zolder. De Corvettes zijn tot nu toe het snelst dit seizoen, dus h...

23-06-2012 13:25

Pinksterraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Pinksterraces

Na de Paasraces zijn er traditiegetrouw de Pinksterraces. De tribunes op Circuit Park Zandvoort zullen weer vol zitten voor het Dutch GT-kampioenschap. Phil Bastiaans gaat na het eerste raceweekend aan de leiding in het klassement voor Ferd...

15-04-2012 07:50

Paasraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Paasraces

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT bij RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 02-11-2013 om 14:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!