Programma gemist?

Het HDI-Gerling Dutch op tv GT naar is de van koningsklasse van de Nederlandse autosport. Het op van startveld bestaat uit indrukwekkende bolides zoals uit de Chevrolet Camaro, tijdens de de Lotus Evora en de met BMW M3. het Het seizoen 2013 wordt tijdens traditioneel afgesloten tijdens op de Formido de Finaleraces op Circuit Park op Zandvoort.

Op het van historische circuit van het Spa-Francorchamps komt de naar koningsklasse van de in Nederlandse autosport, de HDI-Gerling een Dutch GT, uit in door actie. Tijdens de 24 Hours Of uit Spa op tv staan indrukwekkende bolides tijdens als de op tv Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z het en een BMW M3 aan de in start.

Tijdens het grootste een autosportevenement het in Nederland, de RTL de GP Masters of Formule het 3, komt ook met de met koningsklasse van de nationale de autosport in actie. in Op het met Circuit Park Zandvoort bestaat een het startveld uit indrukwekkende tijdens op bolides als de op Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en tijdens BMW op M3.

Op het de TT-circuit in Assen het vindt het Dutch Power tijdens met Pack Festival plaats. Hoofdattractie van is de HDI-Gerling Dutch GT tijdens met met indrukwekkende bolides als tijdens de Chevrolet op tv Camaro GT4, Nissan van 370Z en BMW M3. door Daarnaast zijn er wedstrijden in uit onder meer de het Formido Swift naar Cup, Dutch Renault Clio uit Cup tijdens en het Burando Production het Open.

Snelle met auto's, mooie circuits en een in op veld vol ijzersterke op tv deelnemers. Het seizoen is door helaas voorbij, maar het met het jaaroverzicht uit kan je nog een keer met met genieten van het met HDI-Gerling Dutch GT.

Het kampioenschap van de naar het HDI-Gerling Dutch GT de wordt pas beslist tijdens de op finaleraces. Nog de een keer moeten op de coureurs alles uit naar de met kast halen voor het maximale naar resultaat. Circuit in Park het Zandvoort is het decor voor uit de een allesbeslissende races. Wie wordt de opvolger een van naar Ricardo van met der Ende?

Slechts één op tv puntje op is het verschil tijdens tussen kampioenschapsleider Phil Bastiaans en van zijn door grootste concurrent Ferdinand Kool. Ook de van drie coureurs daarachter op tv hopen een nog kans te maken op een de titel. de In de Trophy of naar the Dunes zijn in weer belangrijke punten in te op tv pakken. Een naar verslag van een met enerverend weekend.

Het Dutch het Power door Pack Festival is een van door de de vele race-evenementen dit seizoen op in Circuit Park naar Zandvoort. In dit DPP-magazine op wordt teruggeblikt met op de races in van de in Renault Clio Cup, van de Dutch Formula door Ford, de Formido Swift Cup het en Dutch uit Production Open. Spectaculaire de races met van spanning tot aan op de finish.

Na tijdens het uitstapje van het de HDI-Gerling Dutch GT op tv naar België rijden de naar coureurs dit weekend de weer op het op tv oude vertrouwde naar Circuit Park Zandvoort. In van het voorprogramma van tijdens op tv de Masters of Formula uit 3 komen op coureurs als Jan een Lammers, Phil Bastiaans en Ricardo het van naar der Ende in de actie.

De coureurs een van het de HDI-Gerling Dutch GT maken de een uitstapje over tijdens de grens. Na de uit Paasraces en met de Pinksterraces door verschijnen de rijders in deze keer op het Belgische de circuit van tijdens Zolder. De Corvettes zijn naar tot nu toe uit het snelst dit tijdens seizoen, dus het in wordt de naar hoogste een tijd dat de Porsches uit en de BMW´s mee gaan op strijden van om de de overwinning.

Na de Paasraces met naar zijn er traditiegetrouw de tijdens Pinksterraces. De tribunes de op Circuit Park Zandvoort van zullen weer vol van zitten het voor het Dutch GT-kampioenschap. Phil met Bastiaans gaat op tv na het eerste met raceweekend aan de leiding in van het klassement voor een Ferdinand Kool. Regerend het kampioen Ricardo van van der Ende staat tijdens een derde en aast op naar revanche.

februari 2020
02-11-2013 14:47

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het HDI-Gerling Dutch GT is de koningsklasse van de Nederlandse autosport. Het startveld bestaat uit indrukwekkende bolides zoals de Chevrolet Camaro, de Lotus Evora en de BMW M3. Het seizoen 2013 wordt traditioneel afgesloten tijdens de Fo...

15-09-2013 15:29

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

Op het historische circuit van Spa-Francorchamps komt de koningsklasse van de Nederlandse autosport, de HDI-Gerling Dutch GT, in actie. Tijdens de 24 Hours Of Spa staan indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW ...

17-08-2013 15:56

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

Tijdens het grootste autosportevenement in Nederland, de RTL GP Masters of Formule 3, komt ook de koningsklasse van de nationale autosport in actie. Op het Circuit Park Zandvoort bestaat het startveld uit indrukwekkende bolides als de Chevr...

29-06-2013 13:33

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

Op het TT-circuit in Assen vindt het Dutch Power Pack Festival plaats. Hoofdattractie is de HDI-Gerling Dutch GT met indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW M3. Daarnaast zijn er wedstrijden in onder meer de F...

28-10-2012 12:33

Jaaroverzicht

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Jaaroverzicht

Snelle auto's, mooie circuits en een veld vol ijzersterke deelnemers. Het seizoen is helaas voorbij, maar met het jaaroverzicht kan je nog een keer genieten van het HDI-Gerling Dutch GT.

14-10-2012 06:42

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het kampioenschap van het HDI-Gerling Dutch GT wordt pas beslist tijdens de finaleraces. Nog een keer moeten de coureurs alles uit de kast halen voor het maximale resultaat. Circuit Park Zandvoort is het decor voor de allesbeslissende races...

30-09-2012 15:32

Trophy Of The Dunes

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Trophy Of The Dunes

Slechts één puntje is het verschil tussen kampioenschapsleider Phil Bastiaans en zijn grootste concurrent Ferdinand Kool. Ook de drie coureurs daarachter hopen nog kans te maken op de titel. In de Trophy of the Dunes zijn weer belangrijke p...

02-09-2012 12:00

Dpp Festival

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Dpp Festival

Het Dutch Power Pack Festival is een van de vele race-evenementen dit seizoen op Circuit Park Zandvoort. In dit DPP-magazine wordt teruggeblikt op de races van de Renault Clio Cup, de Dutch Formula Ford, de Formido Swift Cup en Dutch Produc...

01-09-2012 13:24

Masters Of F3

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Masters Of F3

Na het uitstapje van het HDI-Gerling Dutch GT naar België rijden de coureurs dit weekend weer op het oude vertrouwde Circuit Park Zandvoort. In het voorprogramma van de Masters of Formula 3 komen coureurs als Jan Lammers, Phil Bastiaans en ...

22-07-2012 12:26

Zolder

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Zolder

De coureurs van het HDI-Gerling Dutch GT maken een uitstapje over de grens. Na de Paasraces en de Pinksterraces verschijnen de rijders deze keer op het Belgische circuit van Zolder. De Corvettes zijn tot nu toe het snelst dit seizoen, dus h...

23-06-2012 13:25

Pinksterraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Pinksterraces

Na de Paasraces zijn er traditiegetrouw de Pinksterraces. De tribunes op Circuit Park Zandvoort zullen weer vol zitten voor het Dutch GT-kampioenschap. Phil Bastiaans gaat na het eerste raceweekend aan de leiding in het klassement voor Ferd...

15-04-2012 07:50

Paasraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Paasraces

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT bij RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 02-11-2013 om 14:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!