Programma gemist?

Het in HDI-Gerling Dutch GT is de op tv koningsklasse van de tijdens in Nederlandse autosport. Het tijdens startveld bestaat uit tijdens indrukwekkende bolides zoals de Chevrolet uit Camaro, de de Lotus Evora en de BMW van M3. Het seizoen in in 2013 wordt traditioneel afgesloten tijdens het de Formido Finaleraces uit op Circuit door Park Zandvoort.

Op het historische het van circuit van Spa-Francorchamps komt de met koningsklasse van door de Nederlandse autosport, uit de HDI-Gerling Dutch naar GT, in actie. Tijdens de het 24 Hours van Of Spa staan naar indrukwekkende bolides een als de Chevrolet uit Camaro GT4, Nissan in 370Z en BMW op tv M3 aan tijdens de start.

Tijdens in het grootste autosportevenement uit in Nederland, op de RTL GP Masters of tijdens Formule 3, komt de ook in de koningsklasse van de nationale autosport naar in actie. op tv Op het Circuit de Park Zandvoort het bestaat het startveld uit van indrukwekkende bolides als een de tijdens Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z in en uit BMW M3.

Op het uit TT-circuit uit in Assen vindt het Dutch Power naar op Pack Festival plaats. Hoofdattractie is van de HDI-Gerling in Dutch GT met indrukwekkende met bolides als de het Chevrolet Camaro GT4, Nissan uit op tv 370Z en BMW door M3. Daarnaast zijn er wedstrijden met in op onder meer de Formido Swift Cup, met Dutch Renault tijdens Clio op Cup en het Burando op Production Open.

Snelle door auto's, mooie circuits en een een veld met vol ijzersterke deelnemers. Het een seizoen is uit helaas voorbij, maar met met het uit jaaroverzicht kan je nog het een keer genieten van uit het HDI-Gerling Dutch van GT.

Het de kampioenschap van het HDI-Gerling Dutch het GT wordt pas door beslist met tijdens de finaleraces. Nog het een keer moeten de met coureurs uit alles uit de kast van halen voor op tv het maximale naar resultaat. Circuit Park Zandvoort is met het decor voor door de met allesbeslissende races. Wie wordt de opvolger naar de van Ricardo van der tijdens Ende?

Slechts op één puntje is een het verschil tussen van kampioenschapsleider Phil Bastiaans en zijn door tijdens grootste concurrent Ferdinand Kool. Ook de naar drie coureurs daarachter door hopen nog kans tijdens te maken van op de het titel. In de de Trophy of the Dunes op tv zijn weer belangrijke in punten te pakken. Een in verslag van een tijdens enerverend een weekend.

Het tijdens Dutch Power Pack op Festival is een van de in vele race-evenementen tijdens dit seizoen op Circuit naar Park Zandvoort. In uit dit DPP-magazine wordt uit teruggeblikt op tijdens de races met van de Renault Clio Cup, met naar de Dutch Formula Ford, de een Formido Swift uit Cup en Dutch Production tijdens Open. Spectaculaire in races met op spanning tot aan de de finish.

Na in het uitstapje van het tijdens HDI-Gerling Dutch GT een naar op België rijden de coureurs van dit weekend een weer op het op tv oude vertrouwde Circuit Park naar Zandvoort. In het voorprogramma naar van het de Masters of met Formula 3 komen coureurs als Jan uit tijdens Lammers, Phil Bastiaans door en Ricardo van der in Ende in op tv actie.

De de coureurs van het de HDI-Gerling Dutch GT maken door een op tv uitstapje over de tijdens grens. Na de op tv Paasraces en de Pinksterraces verschijnen de door rijders in deze keer op het van Belgische een circuit van Zolder. De op Corvettes zijn tot nu toe op het snelst een dit seizoen, dus door het wordt de op tv hoogste het tijd dat de op Porsches en de van BMW´s mee gaan strijden om de naar op overwinning.

Na de Paasraces in zijn er een traditiegetrouw de Pinksterraces. De door op tv tribunes op Circuit Park Zandvoort de zullen weer vol naar zitten voor het Dutch uit GT-kampioenschap. Phil Bastiaans het tijdens gaat na het eerste raceweekend uit aan de uit leiding in het klassement voor op tv Ferdinand op Kool. Regerend kampioen naar Ricardo van der Ende uit staat derde op tv en aast op van revanche.

juli 2020
02-11-2013 14:47

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het HDI-Gerling Dutch GT is de koningsklasse van de Nederlandse autosport. Het startveld bestaat uit indrukwekkende bolides zoals de Chevrolet Camaro, de Lotus Evora en de BMW M3. Het seizoen 2013 wordt traditioneel afgesloten tijdens de Fo...

15-09-2013 15:29

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Trophy Of The Dunes"

Op het historische circuit van Spa-Francorchamps komt de koningsklasse van de Nederlandse autosport, de HDI-Gerling Dutch GT, in actie. Tijdens de 24 Hours Of Spa staan indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW ...

17-08-2013 15:56

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "Spa"

Tijdens het grootste autosportevenement in Nederland, de RTL GP Masters of Formule 3, komt ook de koningsklasse van de nationale autosport in actie. Op het Circuit Park Zandvoort bestaat het startveld uit indrukwekkende bolides als de Chevr...

29-06-2013 13:33

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT "DPP Festival"

Op het TT-circuit in Assen vindt het Dutch Power Pack Festival plaats. Hoofdattractie is de HDI-Gerling Dutch GT met indrukwekkende bolides als de Chevrolet Camaro GT4, Nissan 370Z en BMW M3. Daarnaast zijn er wedstrijden in onder meer de F...

28-10-2012 12:33

Jaaroverzicht

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Jaaroverzicht

Snelle auto's, mooie circuits en een veld vol ijzersterke deelnemers. Het seizoen is helaas voorbij, maar met het jaaroverzicht kan je nog een keer genieten van het HDI-Gerling Dutch GT.

14-10-2012 06:42

Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Finaleraces

Het kampioenschap van het HDI-Gerling Dutch GT wordt pas beslist tijdens de finaleraces. Nog een keer moeten de coureurs alles uit de kast halen voor het maximale resultaat. Circuit Park Zandvoort is het decor voor de allesbeslissende races...

30-09-2012 15:32

Trophy Of The Dunes

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Trophy Of The Dunes

Slechts één puntje is het verschil tussen kampioenschapsleider Phil Bastiaans en zijn grootste concurrent Ferdinand Kool. Ook de drie coureurs daarachter hopen nog kans te maken op de titel. In de Trophy of the Dunes zijn weer belangrijke p...

02-09-2012 12:00

Dpp Festival

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Dpp Festival

Het Dutch Power Pack Festival is een van de vele race-evenementen dit seizoen op Circuit Park Zandvoort. In dit DPP-magazine wordt teruggeblikt op de races van de Renault Clio Cup, de Dutch Formula Ford, de Formido Swift Cup en Dutch Produc...

01-09-2012 13:24

Masters Of F3

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Masters Of F3

Na het uitstapje van het HDI-Gerling Dutch GT naar België rijden de coureurs dit weekend weer op het oude vertrouwde Circuit Park Zandvoort. In het voorprogramma van de Masters of Formula 3 komen coureurs als Jan Lammers, Phil Bastiaans en ...

22-07-2012 12:26

Zolder

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Zolder

De coureurs van het HDI-Gerling Dutch GT maken een uitstapje over de grens. Na de Paasraces en de Pinksterraces verschijnen de rijders deze keer op het Belgische circuit van Zolder. De Corvettes zijn tot nu toe het snelst dit seizoen, dus h...

23-06-2012 13:25

Pinksterraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Pinksterraces

Na de Paasraces zijn er traditiegetrouw de Pinksterraces. De tribunes op Circuit Park Zandvoort zullen weer vol zitten voor het Dutch GT-kampioenschap. Phil Bastiaans gaat na het eerste raceweekend aan de leiding in het klassement voor Ferd...

15-04-2012 07:50

Paasraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT - Paasraces

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT bij RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT, uitgezonden op RTL7. Heb je een uitzending van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 02-11-2013 om 14:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!