Programma gemist?

Nicole een Buch spreekt en volgt van een aantal gedetineerden in tijdens de laatste fase het van hun uit straf. Ze in verlangen naar vrijheid, maar het in valt naar voor hen niet altijd mee de om daarmee de om naar te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld in had vier uur uit verlof gekregen op tv om zijn zieke moeder te naar kunnen bezoeken. Hij het besloot niet terug een te gaan en tijdens een vluchtte. Ook Gerben ging het er tijdens een verlof vandoor. door Beide in mannen werden kort na hun tijdens vlucht weer opgepakt uit en op achter slot en naar grendel gezet. uit Halim heeft zijn met gevangenisstraf van vier jaar de bijna achter de rug. het Hij mag met buiten de gevangenis werken door én het mag elk weekend naar op huis. Hij door doet heel bijzonder werk voor een op gedetineerde: lesgeven uit op een boksschool. het Nicole zoekt hem daar op tv uit op.

De eerste de zes een weken in de Rotterdamse gevangenis het hebben al heel uit wat verbazingwekkende verhalen van en gebeurtenissen opgeleverd. van Maar het kan altijd de gekker volgens door gedetineerde Albert. In zijn een op leven gaat niets normaal. Vorige tijdens week naar ontmoette Nicole Adelmar. Als hij zich het voor het tijdens eerst door moet melden bij uit reclassering, is Nicole erbij. De een ogenschijnlijk rustige Adelmar blijkt op ineens vol opgekropte de boosheid te zitten. van van Dennis, een bank- en het geldtransportovervaller in ruste, door vertelt tot in detail over de zijn leven vol naar op tv geweld en criminaliteit. Tussen de gesprekken in van en bezoeken door is op er weer veel onrust naar in de tijdens gevangenis: er is een in man een in honger- en dorststaking gegaan. naar Hij is het ervan overtuigd dat in hij vergiftigd de wordt.

Een belangrijke manier het de waarop veroordeelde criminelen na naar hun straf op het tijdens rechte pad op kunnen blijven, uit is werk vinden. met Daarom wordt er tijdens hun detentie van op allerlei manieren op tv gewerkt aan een het vergroten van naar hun een kansen op de arbeidsmarkt. Nicole door heeft het onder meer een gesprek met Adelmar, op die een al sinds 2006 vastzit en het tijdens zoveel mogelijk uren werkt van om te kunnen van sparen voor zijn het negenjarige dochter. De in 29-jarige Ricardo heeft van daarentegen zijn tijdens hele leven nog nooit gewerkt. uit Hij op was vooral druk met in voetbalvandalisme. Werkmeester Jack vertelt met Nicole dat de Rotterdamse van gevangenis steeds meer op onderhoudswerkzaamheden door het gevangenen uit laat uitvoeren. Voor sommige gedetineerden naar in de open inrichting tijdens het is er ook een door kans om tijdens in de gewone buitenwereld te met werken.

Nicole bezoekt de in ISD, ofwel een Inrichting op voor Stelselmatige Daders. De naar draaideurcriminelen die hier zitten, in pleegden voornamelijk de diefstallen en op tv inbraken. Ze kunnen met tot twee jaar lang de worden vastgehouden met het doel een om hun gedrag met te veranderen. de Nicole ontmoet de op 40-jarige Aad, die door op tv zijn torenhoge schulden het steeds uit weer in de tijdens fout gaat. Ali heeft met een kort de lontje en op pleegt daardoor steeds weer geweldsmisdrijven. De een 52-jarige Cor een heeft zijn tijd op er bijna op zitten. de Hij in mag na tijdens ruim twee jaar met begeleid verlof in de door gevangenis uit. op tv Nicole gaat mee op en praat met hem over een zijn turbulente uit leven.

Nicole krijgt een een met rondleiding op de Terroristen Afdeling naar en praat met de door de bewaarders die dagelijks met een de van terrorisme verdachte uit mannen werken. uit Nicole voert een gesprek de met tijdens de geestelijk, islamitisch verzorger die niet naar uit alleen met de vijf gedetineerden op van de TA, op tv maar op tv ook met de van andere moslims in de gevangenis contact door heeft. een Ze spreekt ook de twee van de van van terrorisme verdachte gevangenen. op tv Dat op tv loopt echter totaal anders af door dan de uit bedoeling was! Een totaal in verwarde man tijdens vertelt Nicole een verhaal dat met van geen kanten een klopt. Niet van alleen zijn fantasie, maar van ook op tv de man zelf naar slaat op op hol.

De afdeling Extra uit Zorg het Voorziening wijkt een af van de rest van de een gevangenis. in De gedetineerden die tijdens er verblijven zijn kwetsbare uit mannen, met mannen met psychische problemen, senioren naar en zedendelinquenten op tv die op andere afdelingen hun op leven uit niet zeker zijn. Nicole naar praat met Abayoni uit die een ervan overtuigd is dat de met politie, op de rechterlijke macht én de gevangenisbewaarders naar het op hem van hebben in voorzien. Het is een in bizar gesprek met een van doodsbange man die op daardoor ook door erg agressief is. Ze op hoort tijdens het verhaal van de een 22-jarige Ricardo op tv die een met ellendige jeugd heeft gehad. Zijn de moeder was naar drugsverslaafd en zijn vader alcoholist, het zelf van is hij tijdens aan de speed geraakt. de De 28-jarige Abdellah wordt op tv na zijn in straf door de immigratiedienst naar door het Marokko gestuurd. Hij zegt van dat hij daar een niet kan leven, met omdat hij naar al twintig jaar in de Nederland woont.

Nicole loopt mee tijdens op de de afdeling in voor Beheers Problematische van Gedetineerden (BPG). Dat een zijn gevangenen die niet of tijdens nauwelijks te door hanteren zijn. Ze de zijn agressief, gewelddadig op tv en kunnen niet met andere uit gevangenen van in een groep door functioneren. Daarom luchten ze tijdens individueel en mogen het ze van alleen koken in een recreatieruimte naar die de voorzien is van een sluis een en een op boeiluik in de deur. op tv Nicole uit is getuige van een staaltje extreme op agressie waarbij een de gevangene naar door zes tijdens bewaarders in bedwang moet worden gehouden uit alvorens hij naar een tijdens een strafcel verplaatst kan worden. een Er zitten zeven van het deze moeilijk van hanteerbare op mannen in de tijdens Rotterdamse gevangenis. Nicole de spreekt hen uitgebreid.

Nicole een Buch ontmoet Ed, die door dertien jaar geleden levenslang uit heeft gekregen. van Hoe is uit het om op te horen dat je de rest in van de je leven op achter de tralies op tv door moet brengen? Momenteel uit is hij positief een gestemd, omdat hij er vertrouwen met van in heeft dat hij tijdens alsnog zal kunnen aantonen dat het hij onschuldig vastzit. het tijdens Ed kent door de afgelopen jaren naar met alle ins en outs op tv van het gevangenisleven en vertelt met uit daarover. Nicole spreekt ook met uit de Turkse Casper, uit die vastzit voor tijdens een gewapende overval. in Hij vraagt zich af op tv door hoe het voelt met om slachtoffer te zijn van een op tv overval. Als met hij vrijkomt, vertrekt op tv hij naar Turkije om een de het leger in uit te gaan. Hij verlangt door naar discipline. Ook van trekt Nicole op het met een groep Antillianen. De met door mannen zijn luidruchtig de en trappen veel door lol samen. Ze de hebben vrijwel allemaal lange van straffen, van rond de naar tien een jaar of zelfs nog van meer.

Menno met volgt een naar aantal vrouwen die hun straf uit erop hebben zitten naar en in terug de maatschappij in mogen. op tv Lineke mag van het op naar ene op het andere moment naar het in huis. Zij vertelt met over haar op de klippen gelopen naar relatie met de met vader van het haar kinderen. Een verhaal uit waar door de omschrijving in 'vechtscheiding' een understatement voor is. Ook op Claudia mag naar in huis. op tv Zij zat vast voor tijdens zware mishandeling nadat de zij zelf naar ook in haar jeugd jarenlang de op door haar vader is mishandeld. tijdens Toen haar moeder een op tijdens 45-jarige leeftijd aan uit kanker overleed, ontspoorde Claudia. Maar door in de van gevangenis heeft ze het de zaken in op een rijtje gezet uit en haar grootste wens is op wat naar eigenlijk alle vrouwen in uit Ter een Peel willen: 'een lieve in man, een huisje, het lekker werken: gewoon zoals het met op tv hoort'.

Menno is getuige in van het de gevolgen van een hartverscheurend het fenomeen: automutilatie, door oftewel zelfverminking. op tv Op de Extra met Zorg Afdeling is op het net of de naar vrouwen elkaar aansteken door met dit op tv gedrag. Sharona de heeft in de rechtbank getuigd tegen de de mensenhandelaars die uit door haar zes jaar lang hebben gedwongen met tot prostitutie. Aan in naar Menno vertelt ze op tv het hele verhaal en een paar naar dagen later tijdens laat op tv ze hem zien dat door ze 'kankerleven' met in haar arm heeft gekrast. met Zelf kan ze naar zich niets van deze door met actie herinneren.

Menno wordt op geconfronteerd met het een typisch vrouwelijke in eigenschap: hoog oplopende tijdens emoties. Hellena heeft een door aanvraag ingediend de om in een forensisch een psychiatrische kliniek opgenomen de te worden. een Zij heeft op in haar jeugd verschrikkelijke tijdens dingen meegemaakt en nu ze tijdens in de door gevangenis de zit en veel tijd heeft om de na te met denken, komt al naar dat weggestopte leed weer op bovendrijven. De uit man van gedetineerde de Bernadette op heeft haar aangeklaagd voor poging naar tot moord op een hem. Bernadette uit is helemaal van van de kaart en zegt op tv nergens vanaf op te weten. Deze gebeurtenis blijkt op de op tv zoveelste te zijn in met een leven vol diepe tijdens de ellende.

In de uit ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis op slaat de vlam de flink de in de pan als er van alarm wordt geslagen uit wanneer er een in op tv vechtpartij ontstaat tussen twee een gedetineerden. Werken is verplicht in het de gevangenis, maar uit na je 65e een hoeft het niet de meer, net met als buiten. in Een geliefd met baantje in Ter tijdens Peel is schoonmaakster, omdat naar je dan het grootste deel op van een de dag buiten je tijdens cel mag verblijven. Op in uit de gang komt Menno Petra tegen, de met die de ramen op aan het lappen is. Zij zit uit vast omdat op tv ze dertien kilo harddrugs op tv met in haar vriezer had liggen. Die uit had van ze even in bewaring genomen naar voor een vriend. op Nu hangt het haar op tv een straf van een paar jaar een boven op tv het hoofd. 'Als ik in hier naar uit kom, knal ik hem neer', van op briest Petra. Vervolgens door nodigt ze Menno uit om het mee te op gaan naar de rechtbank tijdens als ze moet voorkomen. naar Die kans door laat hij uit natuurlijk niet de lopen.

Menno met bezoekt het oudste gebouw van van de Penitentiaire op tv Inrichting: met het klooster. Een uit Beperkte Beveiligde Inrichting waar de de gedetineerden veel meer in vrijheden een hebben dan in de op gesloten gevangenis. tijdens Menno spreekt Josje, een gezellige op vrouw van de in de veertig, uit die verschillende baantjes het heeft in van het complex. Zij heeft vier jaar door gekregen naar voor brandstichting. naar Haar toenmalige vriend haalde haar tijdens over om brand de te stichten bij tijdens het huis van zijn met ex. Tijdens de de naar rondleiding door de halfopen inrichting door is er met ophef over een naar gedetineerde die beweert het dat een personeelslid, die om het privéredenen met de bijzonder verlof is, op tijdens non-actief is met gesteld van omdat hij seks gehad zou het hebben met naar een gedetineerde. met Als directrice Suzanne dit ter ore tijdens komt, grijpt een ze bikkelhard de in.

Realityprogramma tijdens waarin Menno Buch tijdens het strakke regime binnen de door muren van de met grootste vrouwengevangenis op tv van Nederland laat een zien. In de van Noord-Limburgse Penitentiaire een Inrichting Ter Peel begeeft Menno uit zich tussen de tijdens criminele dames op tv in de de leeftijd van 18 uit tot 80 jaar, de allen achter slot uit en grendel tijdens voor uiteenlopende misdrijven; van van mishandeling en oplichting tot drugshandel tijdens het en moord.

Menno focust zich de op op de grote problemen waarmee moeders op tv tijdens in detentie worstelen. Een van uit deze moeders de is Wilma; zij heeft twee naar kinderen en door is heroïneverslaafd. uit Menno is verbijsterd in wanneer hij het met rapport onder van ogen krijgt waarin Bureau Jeugdzorg met adviseert met dat Wilma uit de ouderlijke macht in een wordt ontzet. Veel op tv moeders in de gevangenis krijgen met met op tv Bureau Jeugdzorg te maken en een dat boezemt veel met angst op tv in. De instantie door wordt in veel gevallen gezien als van de van grote vijand. in Menno praat daarover met door Pascale Zegers die voor op Stichting Humanitas moeders die van op vastzitten helpt om het op contact met hun kinderen het zo goed mogelijk te door de houden. Wendy loopt door grote kans in gevangenschap moeder op tv te worden. Zij op is van hoogzwanger opgepakt voor winkeldiefstal op tv en als tijdens de uitspraak van de rechter een tegenvalt, zal ze in in detentie bevallen. En het dat vindt ze met 'verschrikkelijk', vertelt in ze in Menno.

maart 2020
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!