Programma gemist?

Nicole op tv Buch spreekt en volgt een van aantal met gedetineerden in de in laatste fase van hun straf. door Ze het verlangen naar op tv vrijheid, maar het valt voor met hen niet altijd door mee om naar daarmee om op tv te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had op vier uur tijdens verlof gekregen om de zijn zieke in moeder te kunnen bezoeken. Hij een besloot niet het terug te gaan op tv en vluchtte. Ook op tv Gerben ging er het tijdens een de verlof vandoor. met Beide mannen werden kort na hun door vlucht van weer opgepakt en de achter slot en grendel in gezet. Halim heeft zijn in gevangenisstraf naar van vier jaar bijna achter de op de rug. Hij mag buiten de op tv gevangenis met werken én op tv mag elk weekend naar een huis. Hij doet heel naar bijzonder werk een voor een gedetineerde: lesgeven uit op tijdens een boksschool. Nicole zoekt hem in daar op op.

De eerste zes tijdens weken in tijdens de Rotterdamse gevangenis uit hebben al op tv heel wat tijdens verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar van het op kan altijd gekker volgens gedetineerde met Albert. In op zijn leven gaat op niets normaal. op tv Vorige week op tv ontmoette Nicole Adelmar. Als hij met zich met voor het eerst moet melden uit bij reclassering, is uit Nicole erbij. De ogenschijnlijk de rustige met Adelmar blijkt ineens het vol opgekropte uit boosheid te zitten. op Dennis, een bank- en geldtransportovervaller een in ruste, vertelt met tot in uit detail over zijn leven met vol geweld en criminaliteit. met Tussen de de gesprekken en bezoeken het door is er weer op tv veel onrust in tijdens op tv de gevangenis: er het is een man in honger- door en dorststaking de gegaan. Hij is ervan overtuigd in dat hij vergiftigd uit met wordt.

Een belangrijke manier naar waarop tijdens veroordeelde criminelen na hun naar straf op het rechte het pad kunnen een blijven, uit is werk vinden. Daarom uit wordt er tijdens hun detentie op tv op allerlei manieren het gewerkt aan het door vergroten naar van hun het kansen op de op tv arbeidsmarkt. Nicole heeft onder tijdens meer een gesprek met Adelmar, in die al sinds het 2006 vastzit het en zoveel naar mogelijk uren werkt om van te kunnen sparen uit voor zijn negenjarige de dochter. De 29-jarige Ricardo de tijdens heeft daarentegen zijn hele leven nog op nooit gewerkt. Hij met door was vooral druk met voetbalvandalisme. het Werkmeester uit Jack vertelt Nicole dat uit de Rotterdamse gevangenis steeds meer naar onderhoudswerkzaamheden door in gevangenen laat uitvoeren. Voor op van sommige gedetineerden in tijdens de open inrichting is een er ook een van kans om in de op tv gewone op tv buitenwereld te werken.

Nicole bezoekt de in ISD, ofwel door Inrichting voor Stelselmatige Daders. de De draaideurcriminelen die met hier in zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en van op tv inbraken. Ze kunnen tot twee jaar naar lang worden vastgehouden naar met het een doel om hun gedrag tijdens te veranderen. Nicole op ontmoet de het 40-jarige Aad, die tijdens door zijn in torenhoge schulden van steeds weer in met de fout gaat. Ali heeft een een kort lontje en op tv pleegt daardoor steeds van weer geweldsmisdrijven. het De 52-jarige in Cor heeft zijn tijd er de bijna naar op zitten. Hij in mag na ruim de twee jaar met in begeleid verlof de uit gevangenis uit. uit Nicole gaat mee en van praat met hem de over zijn de turbulente leven.

Nicole in krijgt een rondleiding op het de Terroristen Afdeling en uit praat met met de bewaarders die dagelijks naar met de op van terrorisme verdachte mannen het werken. Nicole uit voert een gesprek de met de geestelijk, islamitisch met de verzorger die niet alleen met de tijdens van vijf gedetineerden op de van TA, maar ook van met de andere moslims door in de gevangenis het contact heeft. Ze een spreekt ook twee tijdens van de van het terrorisme verdachte een gevangenen. Dat loopt het echter totaal uit anders af dan de naar bedoeling was! Een totaal op verwarde man op vertelt Nicole een verhaal tijdens dat van geen kanten op naar klopt. Niet alleen zijn in fantasie, maar ook de man op tv van zelf slaat op uit hol.

De tijdens afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt met naar af van de tijdens rest van de gevangenis. De in gedetineerden die er verblijven met zijn kwetsbare tijdens mannen, door mannen met psychische door problemen, senioren en zedendelinquenten in die op andere naar afdelingen hun leven in niet zeker tijdens zijn. Nicole praat met Abayoni een die ervan overtuigd is tijdens dat met de politie, de rechterlijke macht in én de gevangenisbewaarders in het op naar hem hebben voorzien. Het naar een is een bizar gesprek met het een doodsbange man in die daardoor een ook erg agressief is. Ze tijdens hoort het verhaal uit van de 22-jarige op tv uit Ricardo die een naar ellendige jeugd heeft gehad. met Zijn moeder was drugsverslaafd in en zijn vader tijdens alcoholist, zelf een is hij aan de speed het geraakt. De op tv 28-jarige Abdellah wordt na op zijn straf door het de immigratiedienst naar op Marokko door gestuurd. Hij zegt door dat hij daar niet een kan leven, op tv omdat hij een al twintig jaar een in Nederland woont.

Nicole loopt van mee op de het afdeling in voor Beheers Problematische Gedetineerden naar (BPG). Dat zijn op tv gevangenen die niet of op nauwelijks te op hanteren zijn. Ze zijn agressief, de van gewelddadig en kunnen niet met met andere op gevangenen in een groep functioneren. de Daarom luchten van ze individueel het en mogen ze alleen het koken in een recreatieruimte van die voorzien naar is van een sluis tijdens en een boeiluik op in de deur. door Nicole is op tv getuige van een staaltje op tv extreme agressie waarbij een met met gevangene door zes bewaarders in bedwang van op moet worden gehouden alvorens hij de naar een strafcel op verplaatst kan tijdens worden. Er zitten tijdens zeven van op deze moeilijk hanteerbare mannen in in de Rotterdamse gevangenis. Nicole een op tv spreekt hen uitgebreid.

Nicole Buch ontmoet naar met Ed, die dertien door jaar geleden levenslang de heeft gekregen. Hoe is het naar om in te horen dat van je de rest van je de leven op tv achter de tralies tijdens door moet brengen? met Momenteel is hij positief naar gestemd, omdat een hij er vertrouwen in heeft met dat hij alsnog zal van kunnen aantonen uit dat hij onschuldig vastzit. in Ed kent door van de afgelopen op tv jaren alle ins naar en outs van naar het uit gevangenisleven en vertelt daarover. op Nicole spreekt ook met de met Turkse Casper, uit die van vastzit voor een gewapende overval. Hij de vraagt door zich af uit hoe het voelt om slachtoffer te op zijn van een op overval. met Als hij vrijkomt, de vertrekt hij door naar Turkije om het een leger in te gaan. naar Hij verlangt op tv naar discipline. Ook trekt Nicole op op met door een groep Antillianen. tijdens De mannen zijn luidruchtig uit en trappen op tv veel lol samen. Ze door hebben met vrijwel allemaal lange met straffen, van op tv rond de tien jaar op of zelfs nog de meer.

Menno op volgt een aantal door vrouwen die hun straf erop tijdens door hebben zitten en terug de met maatschappij in in mogen. Lineke mag van het naar ene op het in uit andere moment naar van huis. Zij vertelt over haar op naar de klippen gelopen van relatie met de een vader van het haar kinderen. in Een verhaal waar de omschrijving in 'vechtscheiding' een een understatement voor is. Ook de door Claudia mag naar huis. Zij zat een uit vast voor zware mishandeling nadat zij op tv zelf ook in in de haar jeugd jarenlang de door haar vader met is mishandeld. Toen haar moeder een op 45-jarige op tv leeftijd aan van kanker overleed, ontspoorde Claudia. de Maar in op tv de gevangenis heeft ze de van zaken op op een rijtje gezet naar en haar in grootste wens is wat eigenlijk alle tijdens vrouwen in tijdens Ter een Peel willen: 'een lieve man, een uit huisje, lekker uit werken: van gewoon zoals het op tv hoort'.

Menno op is getuige de van de gevolgen van een tijdens hartverscheurend fenomeen: automutilatie, van oftewel zelfverminking. Op de door Extra een Zorg Afdeling naar is het net of de door vrouwen elkaar aansteken tijdens met dit gedrag. Sharona uit heeft een in de rechtbank getuigd met tegen de mensenhandelaars door die haar zes jaar door lang hebben gedwongen in tot prostitutie. Aan in Menno vertelt ze op tv het door hele verhaal uit en een paar dagen later laat uit ze hem een zien dat op ze 'kankerleven' in het haar arm heeft gekrast. tijdens Zelf kan ze zich het niets naar van deze van actie herinneren.

Menno wordt op tv geconfronteerd met van een typisch vrouwelijke het eigenschap: hoog oplopende een emoties. Hellena naar heeft een aanvraag ingediend met om in een naar forensisch psychiatrische kliniek opgenomen naar te worden. Zij heeft naar tijdens in haar jeugd het verschrikkelijke dingen meegemaakt en nu ze de in de op tv gevangenis zit tijdens en veel tijd heeft tijdens om met na te denken, komt al uit dat weggestopte een leed weer bovendrijven. De man een de van gedetineerde Bernadette door heeft haar aangeklaagd voor uit poging tot van moord op hem. Bernadette is helemaal naar van de uit kaart en een zegt nergens vanaf te met weten. Deze gebeurtenis blijkt door van de zoveelste te zijn in een het leven vol diepe in de ellende.

In uit de ogenschijnlijk uit zo rustige vrouwengevangenis slaat op tv de vlam in flink in de met pan als er alarm wordt geslagen uit wanneer op er een vechtpartij ontstaat een tussen twee gedetineerden. Werken een is verplicht in op tv de met gevangenis, maar na een je 65e op tv hoeft het niet meer, net naar als buiten. Een van geliefd het baantje in Ter Peel uit is schoonmaakster, omdat je van dan het uit grootste deel van de op dag buiten naar je cel mag verblijven. in Op de door gang komt naar Menno Petra tegen, door die de ramen aan het lappen van is. op Zij zit vast omdat ze het een dertien kilo harddrugs in haar vriezer het had liggen. Die de had in ze even uit in bewaring genomen voor een vriend. in Nu op hangt haar een straf van door in een paar jaar boven een het hoofd. 'Als ik in hier uit kom, knal op tv ik hem neer', op tv van briest Petra. Vervolgens nodigt ze in Menno uit om op mee de te gaan naar de op rechtbank als ze moet tijdens voorkomen. het Die kans laat een hij natuurlijk niet het lopen.

Menno bezoekt het met oudste gebouw tijdens van van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een de Beperkte het Beveiligde Inrichting waar door de gedetineerden de veel meer vrijheden hebben op tv dan in de in gesloten gevangenis. Menno uit spreekt Josje, op tv een gezellige vrouw van in uit de veertig, die de verschillende baantjes heeft van in het complex. Zij een heeft naar vier jaar op gekregen voor brandstichting. Haar de toenmalige vriend haalde in haar over om brand te door stichten bij het uit in huis van zijn ex. Tijdens uit de rondleiding de door de halfopen inrichting is de er ophef over de een gedetineerde die in uit beweert dat een personeelslid, die om op tv privéredenen met bijzonder door verlof tijdens is, op non-actief is naar gesteld omdat hij op tv seks gehad zou het hebben met een naar gedetineerde. tijdens Als directrice Suzanne naar dit ter ore komt, op grijpt ze bikkelhard een in.

Realityprogramma naar waarin Menno Buch het strakke tijdens een regime binnen de naar muren van de in grootste vrouwengevangenis van naar Nederland laat zien. de In de Noord-Limburgse op Penitentiaire Inrichting Ter Peel een begeeft Menno zich op tussen de criminele van dames in de leeftijd het van 18 tot 80 de jaar, allen op achter slot de en grendel voor de uiteenlopende misdrijven; van mishandeling in en oplichting tot uit drugshandel en naar moord.

Menno focust zich naar op de in grote problemen waarmee uit moeders in detentie uit worstelen. door Een van deze moeders is op Wilma; op zij heeft twee op tv kinderen en is op heroïneverslaafd. Menno is op tv verbijsterd wanneer hij het door rapport onder ogen krijgt waarin het Bureau met Jeugdzorg adviseert dat met Wilma uit de ouderlijke macht uit het wordt ontzet. Veel moeders in van de het gevangenis krijgen met Bureau Jeugdzorg tijdens te maken het en dat boezemt veel door angst tijdens in. De instantie wordt in veel door gevallen gezien als de de op tv grote vijand. Menno door praat daarover met Pascale naar Zegers die voor Stichting met door Humanitas moeders die vastzitten helpt op tv om het met contact met hun met kinderen zo goed tijdens mogelijk te houden. door Wendy loopt grote de kans in gevangenschap moeder te naar worden. Zij is op tv in hoogzwanger opgepakt voor door winkeldiefstal en als de een uitspraak van de rechter op tegenvalt, zal ze in op detentie op bevallen. En uit dat vindt ze 'verschrikkelijk', vertelt ze de het Menno.

april 2018
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord