Programma gemist?

Nicole tijdens Buch spreekt en volgt een een aantal gedetineerden het in de laatste uit fase van uit hun straf. Ze verlangen van naar vrijheid, maar door het valt voor uit hen niet naar altijd mee tijdens om daarmee om naar te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had op vier uur het verlof gekregen om zijn door zieke tijdens moeder te kunnen bezoeken. Hij een besloot niet terug de te gaan en de op vluchtte. Ook Gerben door ging er tijdens met een verlof vandoor. Beide mannen de werden in kort na hun vlucht weer opgepakt door en in achter slot in en grendel gezet. Halim heeft zijn het tijdens gevangenisstraf van vier jaar een bijna achter door de rug. Hij door mag buiten de op gevangenis werken én mag naar elk weekend het naar huis. Hij doet met heel bijzonder werk tijdens voor een gedetineerde: lesgeven op door een naar boksschool. Nicole zoekt hem daar van tijdens op.

De in eerste zes door weken in de Rotterdamse gevangenis het hebben de al heel wat verbazingwekkende verhalen en met gebeurtenissen door opgeleverd. Maar het kan altijd door met gekker volgens gedetineerde door Albert. In zijn de leven gaat niets normaal. Vorige week het ontmoette Nicole van Adelmar. Als hij door zich voor het op tv eerst moet de melden bij reclassering, is Nicole naar erbij. De ogenschijnlijk op rustige Adelmar een blijkt ineens vol opgekropte op boosheid te op tv zitten. Dennis, in een bank- en geldtransportovervaller in van ruste, tijdens vertelt tot in detail over tijdens zijn een leven vol geweld en uit criminaliteit. Tussen de gesprekken op tv in en bezoeken door is op tv er weer van veel onrust in de op tv gevangenis: er is een in man in honger- en met dorststaking door gegaan. Hij is de ervan overtuigd dat hij naar vergiftigd op wordt.

Een in belangrijke manier de waarop veroordeelde criminelen na hun straf door door op het rechte pad het kunnen blijven, is werk vinden. uit met Daarom wordt er met tijdens hun detentie op allerlei manieren tijdens gewerkt naar aan het de vergroten van hun kansen op de de in arbeidsmarkt. Nicole heeft onder meer een van gesprek met Adelmar, uit die al tijdens sinds 2006 vastzit door en zoveel mogelijk door uren de werkt om te kunnen sparen door voor zijn de negenjarige dochter. van De 29-jarige Ricardo heeft in daarentegen zijn naar hele leven nog nooit gewerkt. van Hij naar was vooral druk met voetbalvandalisme. Werkmeester met Jack door vertelt Nicole dat de Rotterdamse van gevangenis met steeds meer onderhoudswerkzaamheden uit door gevangenen laat uitvoeren. in Voor in sommige gedetineerden in de open inrichting de is er op ook een kans van om in van de gewone buitenwereld met te werken.

Nicole uit bezoekt de ISD, naar ofwel Inrichting voor door Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen door die hier met zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en naar inbraken. Ze met kunnen naar tot twee jaar door lang worden vastgehouden op tv met het doel om hun tijdens gedrag door te veranderen. Nicole tijdens ontmoet de 40-jarige Aad, die van door zijn in torenhoge schulden steeds weer de in de fout uit gaat. Ali de heeft een kort lontje het en pleegt daardoor in steeds weer geweldsmisdrijven. de De 52-jarige Cor met heeft door zijn tijd er bijna de op zitten. Hij het mag na het ruim twee jaar met begeleid door verlof de een gevangenis uit. Nicole gaat mee uit op en praat met hem over zijn tijdens naar turbulente leven.

Nicole krijgt de een rondleiding op de het Terroristen Afdeling de en praat naar met de bewaarders van die dagelijks met met de van terrorisme op verdachte mannen werken. naar Nicole voert een gesprek de met de geestelijk, islamitisch naar de verzorger die niet alleen van met de vijf gedetineerden op tijdens de TA, de maar ook met naar de andere moslims het in de een gevangenis contact op tv heeft. Ze spreekt ook op tv twee van de van een terrorisme verdachte gevangenen. Dat een loopt echter totaal naar anders af dan tijdens op tv de bedoeling was! met Een totaal verwarde naar man vertelt Nicole een verhaal in dat van op geen kanten klopt. Niet alleen op zijn met fantasie, maar ook de de man zelf op tv slaat op de hol.

De op afdeling Extra Zorg de Voorziening wijkt de af van de rest van de de gevangenis. De in gedetineerden die door er verblijven met zijn kwetsbare mannen, mannen in met psychische in problemen, senioren en zedendelinquenten die door op andere afdelingen met hun op leven niet zeker zijn. Nicole praat in een met Abayoni die ervan overtuigd is in dat de uit politie, de rechterlijke macht van én naar de gevangenisbewaarders met het op hem hebben voorzien. Het naar is op een bizar gesprek met een op doodsbange man die door tijdens daardoor ook erg tijdens agressief is. Ze hoort het verhaal door van in de 22-jarige in Ricardo die een ellendige de jeugd heeft gehad. Zijn de moeder uit was drugsverslaafd en met zijn vader alcoholist, zelf van is hij aan de speed met geraakt. De 28-jarige een Abdellah met wordt na tijdens zijn straf door de immigratiedienst een naar Marokko op gestuurd. Hij zegt naar dat hij daar niet kan op tv leven, de omdat hij al twintig jaar de in Nederland het woont.

Nicole loopt mee de op de afdeling een voor door Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat van zijn van gevangenen die niet van of nauwelijks tijdens te hanteren zijn. met Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen naar niet door met andere gevangenen een in een van groep functioneren. Daarom luchten ze op tv individueel de en mogen ze alleen op koken in een recreatieruimte naar die voorzien een is van naar een sluis en een boeiluik in van de naar deur. Nicole naar is getuige van een staaltje tijdens extreme agressie waarbij naar een gevangene door naar zes bewaarders in bedwang een moet worden gehouden in alvorens hij naar de een strafcel de verplaatst kan worden. Er met zitten zeven van door deze op moeilijk hanteerbare mannen in tijdens de Rotterdamse gevangenis. Nicole op spreekt hen een uitgebreid.

Nicole met Buch ontmoet Ed, van die dertien jaar een geleden levenslang heeft gekregen. Hoe op tv is het op om het te horen dat in je de rest van uit je leven achter de tralies in door moet brengen? met Momenteel een is hij positief gestemd, op tv omdat in hij er vertrouwen door in heeft dat hij alsnog zal van van kunnen aantonen dat hij onschuldig met vastzit. Ed in kent door de afgelopen door jaren alle ins een en een outs van het gevangenisleven en met vertelt daarover. een Nicole spreekt ook met uit de Turkse door Casper, die vastzit voor op tv een gewapende overval. de Hij een vraagt zich af hoe het in voelt naar om slachtoffer te uit zijn van een overval. Als hij door vrijkomt, de vertrekt hij naar Turkije een om het leger in naar te door gaan. Hij verlangt naar discipline. tijdens Ook trekt Nicole uit op met naar een van groep Antillianen. De uit mannen zijn luidruchtig en trappen veel een lol samen. Ze de van hebben vrijwel allemaal met lange straffen, van rond de met tien jaar of een zelfs nog de meer.

Menno de volgt een van aantal vrouwen die hun straf erop op op tv hebben zitten en terug tijdens de maatschappij in mogen. op Lineke de mag van het ene op op het andere moment naar een huis. in Zij vertelt door over haar op de de klippen gelopen relatie met uit de vader van door haar een kinderen. Een verhaal waar de de omschrijving 'vechtscheiding' een understatement een voor door is. Ook Claudia mag uit naar op huis. Zij zat vast voor door zware mishandeling nadat zij tijdens zelf ook met in haar jeugd uit jarenlang door haar vader een is de mishandeld. Toen met haar moeder op van 45-jarige leeftijd aan kanker overleed, ontspoorde uit Claudia. tijdens Maar in door de gevangenis heeft ze in de zaken op een met rijtje het gezet en haar grootste wens van is wat op eigenlijk alle vrouwen in Ter van Peel willen: op 'een lieve man, een de op huisje, lekker werken: met gewoon zoals het het hoort'.

Menno is op getuige tijdens van de gevolgen van een hartverscheurend naar fenomeen: automutilatie, oftewel het zelfverminking. Op van de Extra door Zorg Afdeling is uit het net uit of de vrouwen elkaar aansteken de met dit gedrag. op tv Sharona uit heeft in de rechtbank op getuigd tegen de het mensenhandelaars die haar zes door jaar lang hebben tijdens gedwongen tot prostitutie. tijdens Aan Menno door vertelt ze het op tv hele verhaal en in een paar dagen later in laat ze door hem zien in dat ze 'kankerleven' in uit haar arm heeft gekrast. door Zelf naar kan ze zich niets van van deze actie met herinneren.

Menno het wordt geconfronteerd met een typisch de vrouwelijke eigenschap: hoog op oplopende emoties. Hellena uit heeft naar een aanvraag ingediend om in de met een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen een te op worden. Zij heeft in naar haar jeugd een verschrikkelijke dingen meegemaakt en op tv nu ze in op de gevangenis zit en met veel uit tijd heeft om na het te denken, komt al met dat weggestopte leed de weer bovendrijven. De man tijdens van gedetineerde met Bernadette met heeft haar aangeklaagd voor poging tot de moord een op hem. Bernadette is een helemaal van de uit kaart en tijdens zegt nergens vanaf met te weten. Deze op tv gebeurtenis blijkt de zoveelste te de zijn in een van van leven vol diepe op tv ellende.

In een de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis op tv slaat de de vlam flink in de op pan het als er op tv alarm wordt geslagen wanneer er een van vechtpartij ontstaat tussen de twee de gedetineerden. Werken door is verplicht in de gevangenis, maar op na je 65e tijdens het hoeft het niet meer, net als door buiten. Een geliefd met baantje in door Ter Peel is schoonmaakster, tijdens omdat je door dan op het grootste deel naar van de dag buiten je cel op mag verblijven. op tv Op de in gang komt Menno in Petra tegen, die op de ramen aan het lappen door is. Zij zit op vast omdat tijdens ze dertien van kilo harddrugs in haar vriezer het had een liggen. Die had een ze even in bewaring genomen van voor een een vriend. door Nu hangt haar een naar straf van een op tv paar jaar boven de het hoofd. van 'Als ik hier door uit kom, knal ik hem de neer', door briest Petra. Vervolgens nodigt op ze Menno een uit om mee te een gaan naar de van rechtbank als ze de moet voorkomen. Die kans met laat hij natuurlijk niet naar uit lopen.

Menno op tv bezoekt het oudste gebouw het van de Penitentiaire Inrichting: naar het klooster. door Een naar Beperkte Beveiligde Inrichting waar tijdens de gedetineerden veel meer vrijheden met hebben uit dan in de gesloten van gevangenis. van Menno spreekt Josje, een gezellige door vrouw het van in de veertig, die in verschillende baantjes van heeft in het door complex. Zij heeft een vier jaar op gekregen voor brandstichting. met Haar toenmalige vriend haalde haar uit over om brand door te stichten bij door het op huis van zijn in ex. Tijdens de rondleiding door de de uit halfopen inrichting is er ophef over van een uit gedetineerde die beweert dat een door personeelslid, die om uit privéredenen met bijzonder op verlof is, tijdens op non-actief op is gesteld omdat hij seks van gehad zou hebben naar met met een gedetineerde. tijdens Als directrice Suzanne dit ter uit ore komt, grijpt door ze bikkelhard op tv in.

Realityprogramma in waarin Menno Buch het tijdens strakke regime binnen op de muren door van de grootste een vrouwengevangenis van Nederland met laat zien. In de Noord-Limburgse met Penitentiaire van Inrichting Ter Peel begeeft Menno met zich tussen het de criminele het dames in de leeftijd van met 18 tot naar 80 jaar, het allen achter slot en grendel op tv voor uiteenlopende misdrijven; een in van mishandeling en in oplichting tot drugshandel en met moord.

Menno naar focust zich op in de grote van problemen waarmee moeders in detentie van worstelen. Een van het deze moeders is Wilma; naar zij heeft in twee kinderen en naar is heroïneverslaafd. uit Menno is op tv verbijsterd wanneer hij van het rapport onder ogen het krijgt waarin Bureau Jeugdzorg adviseert door dat Wilma van uit de ouderlijke uit macht wordt ontzet. Veel uit de moeders in de gevangenis krijgen met in op Bureau Jeugdzorg te het maken en dat boezemt veel naar angst in. De met instantie wordt de in veel gevallen met gezien als de grote op vijand. Menno praat met daarover in met Pascale Zegers die op tv voor Stichting Humanitas op moeders die vastzitten helpt uit om een het contact met hun kinderen naar zo goed mogelijk van te houden. Wendy op tv loopt grote door kans in gevangenschap in moeder te worden. Zij uit is hoogzwanger opgepakt in voor winkeldiefstal en het als uit de uitspraak van de van rechter tegenvalt, zal ze in van van detentie bevallen. En dat vindt ze van 'verschrikkelijk', vertelt tijdens ze op Menno.

maart 2021
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!