Programma gemist?

Nicole het Buch spreekt en op volgt een tijdens aantal gedetineerden in de een laatste fase van hun de straf. met Ze verlangen naar vrijheid, maar in het valt tijdens voor hen niet altijd van mee om daarmee door om te kunnen gaan. in Abdi bijvoorbeeld op tv had vier uur naar verlof gekregen om zijn van zieke moeder in te kunnen van bezoeken. Hij besloot op niet terug te van gaan en vluchtte. in Ook Gerben ging er tijdens een een uit verlof vandoor. Beide het mannen werden de kort na hun vlucht het weer opgepakt en een achter slot de en grendel gezet. Halim heeft het zijn gevangenisstraf met van vier een jaar bijna achter de rug. Hij met in mag buiten de van gevangenis werken én het mag elk weekend naar huis. uit Hij doet heel bijzonder in werk voor een met gedetineerde: lesgeven op uit een met boksschool. Nicole het zoekt hem daar in op.

De op tv eerste zes weken in de van Rotterdamse gevangenis hebben tijdens al heel wat in in verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. naar Maar het kan altijd in gekker volgens gedetineerde uit Albert. In zijn van leven gaat niets naar normaal. Vorige de week ontmoette Nicole Adelmar. in Als hij zich het voor het eerst naar met moet melden bij een reclassering, is Nicole erbij. De met ogenschijnlijk rustige Adelmar uit blijkt ineens de vol opgekropte boosheid te zitten. uit Dennis, de een bank- de en geldtransportovervaller in ruste, vertelt de tot naar in detail over zijn op tv leven vol geweld en op criminaliteit. Tussen de door gesprekken en op tv bezoeken door is er weer tijdens de veel onrust in de gevangenis: het er door is een man in met honger- en een dorststaking gegaan. Hij het is ervan overtuigd dat hij vergiftigd tijdens tijdens wordt.

Een belangrijke de manier waarop veroordeelde criminelen door na hun van straf op het rechte op pad kunnen blijven, van is in werk vinden. Daarom naar wordt er tijdens hun met detentie op uit allerlei manieren gewerkt door aan het vergroten van hun naar kansen op de op tv arbeidsmarkt. Nicole heeft tijdens van onder meer een op tv gesprek met Adelmar, tijdens die al sinds 2006 vastzit en op tv van zoveel mogelijk uren werkt om te het kunnen sparen voor in uit zijn negenjarige dochter. De naar 29-jarige Ricardo op tv heeft daarentegen zijn hele leven nog de nooit gewerkt. een Hij op was vooral druk met voetbalvandalisme. op Werkmeester Jack vertelt Nicole een dat de Rotterdamse uit gevangenis steeds op tv meer onderhoudswerkzaamheden het door gevangenen laat uitvoeren. in Voor sommige gedetineerden op in de de open inrichting is er de ook een het kans om in de gewone met buitenwereld te op werken.

Nicole bezoekt de een ISD, ofwel Inrichting op tv voor het Stelselmatige Daders. De uit draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden op van voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen het tot twee jaar op lang worden het vastgehouden met het doel van om van hun gedrag te veranderen. Nicole door ontmoet de 40-jarige naar Aad, die de door zijn torenhoge de schulden steeds weer naar in de tijdens fout gaat. Ali heeft in een kort lontje tijdens en pleegt daardoor steeds op weer geweldsmisdrijven. tijdens De 52-jarige Cor het heeft het zijn tijd er bijna op zitten. met Hij met mag na ruim twee het jaar met naar begeleid verlof van de gevangenis uit. Nicole gaat uit mee een en praat met hem over zijn de turbulente de leven.

Nicole krijgt door een rondleiding op op tv de Terroristen Afdeling met en praat met de van bewaarders uit die dagelijks met de de van terrorisme verdachte mannen met werken. Nicole in voert een het gesprek met uit de geestelijk, islamitisch verzorger een die niet door alleen met de vijf gedetineerden in op van de TA, maar ook met door de andere moslims naar in het de gevangenis contact heeft. op tv Ze spreekt ook twee in van de van op terrorisme de verdachte gevangenen. Dat loopt naar echter totaal anders af dan op tv van de bedoeling was! Een totaal verwarde door man vertelt door Nicole een tijdens verhaal dat van geen van kanten klopt. een Niet alleen zijn fantasie, maar een ook de door man door zelf slaat op een hol.

De afdeling van Extra de Zorg Voorziening wijkt af van de op tv naar rest van de gevangenis. op De gedetineerden die er het verblijven zijn door kwetsbare mannen, naar mannen met psychische problemen, tijdens senioren en zedendelinquenten door die op van andere afdelingen hun leven op tv niet zeker zijn. Nicole praat met een met Abayoni die ervan naar overtuigd is dat de door politie, van de rechterlijke macht én de gevangenisbewaarders naar op tv het op hem hebben voorzien. Het het het is een bizar de gesprek met een met doodsbange man die daardoor op ook erg agressief is. een Ze hoort het door verhaal van op de 22-jarige Ricardo die op een ellendige jeugd op tv heeft gehad. Zijn moeder naar was met drugsverslaafd en zijn op vader alcoholist, zelf het is hij met aan de speed geraakt. in De 28-jarige tijdens Abdellah wordt na zijn straf door op tv de immigratiedienst uit naar het Marokko gestuurd. Hij op zegt dat hij daar niet kan met leven, omdat door hij met al twintig jaar in tijdens Nederland woont.

Nicole loopt mee met op de afdeling in voor Beheers Problematische naar Gedetineerden (BPG). Dat door zijn gevangenen op tv die niet of op nauwelijks te op tv hanteren zijn. Ze zijn naar agressief, op gewelddadig en kunnen niet met door andere tijdens gevangenen in een een groep functioneren. Daarom tijdens luchten ze individueel en mogen ze in alleen koken in op tv een recreatieruimte het die voorzien is naar van een van sluis en een van boeiluik in van de deur. Nicole is een getuige van een staaltje door extreme agressie waarbij een van naar gevangene door zes een bewaarders in bedwang moet het worden gehouden alvorens hij naar op naar een strafcel verplaatst kan worden. in Er door zitten zeven van deze door moeilijk hanteerbare mannen in uit de Rotterdamse naar gevangenis. Nicole spreekt op hen uitgebreid.

Nicole Buch door ontmoet Ed, die in dertien jaar geleden op levenslang heeft gekregen. Hoe in is door het om te met horen dat je de rest tijdens van in je leven achter tijdens de tralies door moet met brengen? Momenteel is hij de met positief gestemd, omdat met hij er vertrouwen in heeft van dat tijdens hij alsnog zal uit kunnen aantonen dat hij onschuldig vastzit. van Ed kent uit door de afgelopen jaren uit tijdens alle ins en outs van het het het gevangenisleven en vertelt een daarover. Nicole spreekt ook met tijdens de Turkse Casper, het die de vastzit voor een gewapende overval. op Hij vraagt met zich af hoe het op voelt om slachtoffer te in zijn van een een overval. een Als hij vrijkomt, een vertrekt hij naar op Turkije om naar het leger in te gaan. Hij tijdens verlangt door naar discipline. Ook een trekt Nicole op met de een van groep Antillianen. De mannen naar zijn luidruchtig en trappen door veel tijdens lol samen. Ze een hebben vrijwel allemaal lange straffen, in van rond de tien tijdens jaar of zelfs van nog door meer.

Menno volgt een de aantal op vrouwen die hun straf erop op tv hebben zitten en op tv terug de op maatschappij in op tv mogen. Lineke mag van uit het de ene op het naar andere moment naar huis. Zij van vertelt op over haar op op tv de klippen gelopen relatie met de naar de vader van haar in kinderen. Een verhaal waar de naar omschrijving 'vechtscheiding' op tv een understatement voor is. naar Ook Claudia mag naar naar huis. Zij zat met uit vast voor zware mishandeling tijdens nadat zij zelf ook uit in haar jeugd jarenlang op tv door door haar vader in is mishandeld. Toen met haar moeder op met 45-jarige leeftijd aan op kanker overleed, ontspoorde Claudia. Maar in van de gevangenis heeft naar ze de op zaken in op een rijtje gezet en haar met grootste wens is op tv wat eigenlijk alle het op tv vrouwen in Ter Peel willen: 'een op lieve man, een de huisje, lekker uit werken: gewoon zoals op tv het op tv hoort'.

Menno uit is getuige van de gevolgen het van een de hartverscheurend fenomeen: automutilatie, op oftewel zelfverminking. Op de uit Extra met Zorg Afdeling is naar het net door of de vrouwen elkaar naar aansteken met dit gedrag. Sharona op van heeft in de rechtbank getuigd tegen uit de mensenhandelaars die de in haar zes jaar lang tijdens hebben gedwongen tot in prostitutie. Aan Menno vertelt ze in het hele verhaal een en een paar op tv dagen op later laat ze hem zien met dat ze een 'kankerleven' in in haar arm heeft de gekrast. Zelf met kan ze zich niets van deze door actie uit herinneren.

Menno een wordt geconfronteerd van met een typisch vrouwelijke eigenschap: op tv hoog het oplopende emoties. Hellena heeft een uit aanvraag ingediend om uit in een in forensisch psychiatrische een kliniek opgenomen te worden. Zij heeft een in haar de jeugd verschrikkelijke dingen meegemaakt door en nu ze uit in de het gevangenis zit uit en veel tijd heeft met om na te uit denken, komt al het dat weggestopte leed weer van bovendrijven. De op man van gedetineerde op tv Bernadette heeft haar tijdens aangeklaagd voor poging tot met moord op naar hem. Bernadette is helemaal op tv van de in kaart en zegt van nergens vanaf te weten. een Deze de gebeurtenis blijkt de zoveelste uit te de zijn in een leven vol in diepe naar ellende.

In op de ogenschijnlijk zo van rustige vrouwengevangenis naar slaat de vlam flink in een de pan als een er alarm wordt geslagen op wanneer er het een tijdens vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. uit Werken is op verplicht in de op gevangenis, maar na je 65e van hoeft het de niet meer, net een als buiten. Een geliefd op uit baantje in Ter Peel is op schoonmaakster, omdat je op tv dan tijdens het grootste deel van naar de dag buiten je cel op tijdens mag verblijven. Op de uit gang komt Menno de Petra tegen, die de ramen van aan het tijdens lappen is. uit Zij zit vast omdat ze de dertien kilo harddrugs naar uit in haar vriezer had tijdens liggen. Die had op ze even in bewaring door genomen voor een vriend. de in Nu hangt haar een de straf van een paar jaar uit boven het het hoofd. 'Als ik hier tijdens uit kom, de knal ik hem van neer', briest Petra. Vervolgens op tv nodigt ze op tv Menno op tv uit om mee te op tv gaan naar de rechtbank tijdens als ze moet op tv voorkomen. Die kans in laat hij natuurlijk het niet een lopen.

Menno uit bezoekt het oudste met gebouw van de op Penitentiaire Inrichting: het op tv klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting naar waar in de gedetineerden veel tijdens meer vrijheden de hebben dan in de een gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, uit een gezellige met vrouw van in door de veertig, die verschillende met de baantjes heeft in het het complex. Zij heeft vier jaar naar gekregen van voor brandstichting. Haar toenmalige vriend op tv haalde op haar over om brand het te stichten het bij het naar huis van zijn ex. Tijdens de tijdens van rondleiding door de halfopen inrichting is een er ophef over uit op tv een gedetineerde die door beweert dat een personeelslid, die om de privéredenen de met bijzonder verlof is, tijdens op non-actief op tv is gesteld omdat hij seks in naar gehad zou hebben met een het gedetineerde. Als directrice Suzanne de dit naar ter ore komt, grijpt ze naar bikkelhard tijdens in.

Realityprogramma op tv waarin Menno Buch van het strakke in regime binnen de muren een van de grootste van vrouwengevangenis van Nederland laat door zien. In op tv de Noord-Limburgse op Penitentiaire Inrichting Ter door Peel begeeft Menno zich tussen de van criminele een dames in de leeftijd in van in 18 tot 80 jaar, allen achter naar slot en uit grendel voor uiteenlopende het misdrijven; op tv van mishandeling en oplichting tot drugshandel door en op tv moord.

Menno met focust zich van op de grote van problemen waarmee moeders in detentie worstelen. uit Een in van deze moeders is van Wilma; naar zij heeft twee tijdens kinderen en is op heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij door naar het rapport onder op tv ogen krijgt waarin Bureau tijdens Jeugdzorg adviseert dat door Wilma uit de ouderlijke macht met in wordt ontzet. Veel moeders het in de gevangenis krijgen met tijdens Bureau de Jeugdzorg te maken en dat op boezemt veel angst het in. De van instantie wordt een in veel op gevallen gezien als naar de grote vijand. Menno praat daarover het met Pascale Zegers in die voor Stichting van een Humanitas moeders die vastzitten helpt om de het contact met naar een hun kinderen zo goed mogelijk een te houden. Wendy het loopt grote met kans in gevangenschap door moeder te worden. uit Zij is met hoogzwanger opgepakt voor winkeldiefstal op en als de op tv uitspraak van de de rechter tegenvalt, het zal ze in detentie bevallen. op tv En dat vindt ze het 'verschrikkelijk', naar vertelt ze de Menno.

november 2020
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!