Programma gemist?

Nicole op Buch spreekt en een volgt een aantal de gedetineerden in de laatste de fase door van hun straf. Ze verlangen het naar de vrijheid, maar het naar valt voor hen niet tijdens altijd mee in om daarmee om te kunnen gaan. op tv Abdi bijvoorbeeld op had vier op tv uur verlof uit gekregen om zijn zieke van moeder te op tv kunnen bezoeken. Hij besloot niet een terug te op tv gaan en de vluchtte. Ook Gerben ging er naar tijdens het een verlof vandoor. op Beide mannen werden kort na een hun vlucht de weer opgepakt en het achter slot tijdens en grendel gezet. Halim heeft zijn de gevangenisstraf van vier de door jaar bijna achter de de rug. Hij de mag buiten de gevangenis werken in én mag elk weekend een naar tijdens huis. Hij doet een heel bijzonder werk voor een op tv gedetineerde: lesgeven op in met een boksschool. Nicole het zoekt hem daar de op.

De eerste zes op weken tijdens in de Rotterdamse gevangenis door hebben al heel op wat met verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. met Maar het kan in altijd gekker op tv volgens gedetineerde Albert. In de zijn leven de gaat niets de normaal. Vorige week ontmoette een Nicole Adelmar. Als hij zich uit voor het eerst het moet melden bij met reclassering, is de Nicole erbij. een De ogenschijnlijk rustige Adelmar de blijkt ineens vol op tv opgekropte boosheid te tijdens zitten. Dennis, van een bank- en geldtransportovervaller in in naar ruste, vertelt tot in van detail over zijn tijdens leven vol geweld en criminaliteit. naar Tussen tijdens de gesprekken en bezoeken van door op is er weer van veel onrust in de gevangenis: naar er is tijdens een man in honger- uit en uit dorststaking gegaan. Hij is ervan van overtuigd dat hij naar vergiftigd het wordt.

Een belangrijke manier van waarop veroordeelde criminelen uit na hun de straf op van het rechte het pad kunnen blijven, een is werk vinden. Daarom wordt de er tijdens uit hun detentie door op allerlei manieren gewerkt tijdens aan het vergroten in van hun kansen naar op de arbeidsmarkt. Nicole heeft het onder meer een op tv gesprek met met Adelmar, die al sinds het 2006 vastzit en op tv zoveel op tv mogelijk uren werkt om door te kunnen sparen voor in een zijn negenjarige dochter. op tv De 29-jarige Ricardo heeft de daarentegen zijn hele leven nog het nooit de gewerkt. Hij in was vooral druk op tv met voetbalvandalisme. Werkmeester Jack op vertelt Nicole van dat de Rotterdamse op tv gevangenis steeds meer onderhoudswerkzaamheden op tv door gevangenen laat naar uitvoeren. Voor naar sommige gedetineerden in van de open inrichting is naar er ook een kans tijdens om in een de gewone buitenwereld te in werken.

Nicole bezoekt van de in ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. van De naar draaideurcriminelen die hier uit zitten, pleegden voornamelijk diefstallen door en inbraken. op Ze kunnen met tot twee jaar lang worden vastgehouden een met het van doel om hun gedrag in te veranderen. Nicole door ontmoet van de 40-jarige de Aad, die door zijn een torenhoge schulden steeds weer in op tv de door fout gaat. Ali heeft het een kort in lontje en op tv pleegt daardoor steeds weer geweldsmisdrijven. tijdens De 52-jarige een Cor heeft uit zijn tijd er bijna op zitten. tijdens Hij mag op tv na naar ruim twee jaar met begeleid verlof met de gevangenis uit. op tv Nicole van gaat mee en praat op met hem op tv over zijn turbulente in leven.

Nicole krijgt een met rondleiding op uit de een Terroristen Afdeling en praat met uit de bewaarders in die dagelijks met van de van terrorisme verdachte mannen op tv naar werken. Nicole voert een gesprek op tv met de geestelijk, een islamitisch verzorger die niet tijdens de alleen met de vijf gedetineerden op het de de TA, maar door ook met de andere moslims in een de door gevangenis contact heeft. met Ze spreekt uit ook twee van de van terrorisme tijdens verdachte gevangenen. Dat de het loopt echter totaal anders met af dan de bedoeling van was! Een totaal verwarde in man door vertelt Nicole een door verhaal dat van geen kanten tijdens met klopt. Niet alleen zijn fantasie, maar met ook in de man zelf tijdens slaat op door hol.

De afdeling een Extra Zorg naar Voorziening wijkt af tijdens van de rest van op tv de gevangenis. van De gedetineerden een die er verblijven op tv zijn kwetsbare mannen, mannen een met psychische problemen, senioren en van het zedendelinquenten die op een andere afdelingen hun leven het niet zeker zijn. Nicole praat een met Abayoni uit die ervan overtuigd is naar dat door de politie, de rechterlijke macht uit én de gevangenisbewaarders op tv het op naar hem tijdens hebben voorzien. Het van is een bizar gesprek met de een doodsbange van man die op daardoor ook erg tijdens agressief is. Ze hoort het het verhaal van met de 22-jarige Ricardo van die een ellendige op tv jeugd heeft gehad. Zijn een moeder was drugsverslaafd en op tv in zijn vader alcoholist, zelf tijdens is hij aan de speed met in geraakt. De 28-jarige de Abdellah wordt na zijn in straf door met de immigratiedienst naar op Marokko gestuurd. Hij zegt dat de hij daar niet kan uit leven, op omdat hij van al twintig jaar in Nederland in woont.

Nicole met loopt mee tijdens op de afdeling voor Beheers Problematische op tv in Gedetineerden (BPG). Dat zijn van gevangenen die het niet of nauwelijks van te hanteren zijn. Ze zijn agressief, op tv gewelddadig door en kunnen niet met met andere gevangenen op in een groep functioneren. Daarom naar luchten ze met individueel en een mogen ze alleen koken in op tv een de recreatieruimte die voorzien is een van van een sluis en uit een boeiluik in de naar deur. Nicole is getuige de van een staaltje naar extreme agressie waarbij een tijdens gevangene door met zes in bewaarders in bedwang moet in worden gehouden met alvorens hij naar een met strafcel verplaatst kan worden. in Er zitten zeven van door in deze moeilijk hanteerbare met mannen in de Rotterdamse gevangenis. op tv Nicole in spreekt hen uitgebreid.

Nicole Buch ontmoet uit Ed, door die dertien jaar naar geleden levenslang heeft gekregen. met Hoe tijdens is het om te horen dat de op tv je de rest van van je leven achter de de tralies door het moet brengen? Momenteel is op hij het positief gestemd, omdat uit hij er vertrouwen in heeft op tv dat uit hij alsnog zal van kunnen aantonen dat hij onschuldig vastzit. van Ed kent tijdens door de afgelopen het jaren de alle ins en het outs van het gevangenisleven en op vertelt daarover. op tv Nicole spreekt ook met met de door Turkse Casper, die vastzit voor een door door gewapende overval. Hij vraagt uit zich af hoe het in voelt om slachtoffer het te zijn van door een op overval. Als hij vrijkomt, vertrekt door hij een naar Turkije om het leger in in op tv te gaan. Hij verlangt een naar discipline. op Ook trekt Nicole op met een op in groep Antillianen. De mannen zijn luidruchtig uit en trappen het veel lol samen. Ze naar uit hebben vrijwel allemaal lange straffen, van een rond de tien de jaar in of zelfs nog een meer.

Menno van volgt een aantal vrouwen tijdens die van hun straf erop door hebben zitten en terug de maatschappij door in mogen. Lineke in het mag van het ene op door het andere moment naar een in huis. Zij vertelt over van haar op de klippen door gelopen van relatie met de vader van haar tijdens kinderen. Een verhaal op waar een de omschrijving 'vechtscheiding' met een understatement voor is. op Ook Claudia mag naar uit huis. door Zij zat vast voor met zware mishandeling nadat uit zij zelf ook op tv in een haar jeugd jarenlang door haar vader het is de mishandeld. Toen haar moeder met op 45-jarige leeftijd het aan kanker overleed, op tv ontspoorde Claudia. Maar tijdens in de gevangenis de heeft ze de zaken de op een op rijtje gezet met en haar door grootste wens is van wat eigenlijk alle met vrouwen in Ter Peel willen: van 'een lieve man, op tv een de huisje, lekker werken: gewoon op zoals het op hoort'.

Menno is met getuige van de gevolgen het uit van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel een zelfverminking. Op het de Extra Zorg met Afdeling is het de net of de op vrouwen tijdens elkaar aansteken met het dit gedrag. Sharona heeft in de op tv de rechtbank getuigd tegen van de mensenhandelaars die door haar zes jaar lang hebben gedwongen op tv tot door prostitutie. Aan naar Menno vertelt ze het hele uit verhaal en een door paar dagen het later laat uit ze hem zien in dat ze 'kankerleven' in haar arm van het heeft gekrast. Zelf uit kan ze zich niets van deze tijdens in actie herinneren.

Menno wordt geconfronteerd een op tv met een typisch vrouwelijke op eigenschap: hoog het oplopende emoties. Hellena door heeft een aanvraag ingediend door om in met een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen het te worden. van Zij heeft in haar jeugd door verschrikkelijke dingen op tv meegemaakt en nu op tv ze in een de gevangenis zit op en veel de tijd heeft om na een te denken, komt in al dat weggestopte naar leed weer door bovendrijven. De man van naar gedetineerde Bernadette heeft haar uit aangeklaagd voor uit poging tot het moord op hem. Bernadette is het helemaal in van de kaart en zegt nergens op tv vanaf te op tv weten. Deze gebeurtenis blijkt naar de zoveelste op tv te het zijn in een leven vol diepe de de ellende.

In op de ogenschijnlijk zo een rustige vrouwengevangenis met slaat de vlam flink in door de het pan als er alarm wordt geslagen het wanneer een er een vechtpartij ontstaat door tussen naar twee gedetineerden. Werken is op verplicht in het de gevangenis, maar na je 65e de hoeft het niet naar door meer, net als buiten. tijdens Een geliefd baantje in Ter op Peel is een schoonmaakster, omdat je dan met het grootste de deel van van de dag buiten op tv je cel mag verblijven. Op door de gang komt uit een Menno Petra tegen, door die de ramen aan een het lappen is. Zij met zit vast omdat tijdens ze dertien met kilo harddrugs in haar op tv vriezer had liggen. Die het in had ze even in de bewaring genomen voor een vriend. tijdens Nu de hangt haar een straf een van een paar een jaar naar boven het hoofd. 'Als naar ik hier uit kom, knal het van ik hem neer', briest Petra. Vervolgens op tv nodigt ze naar Menno uit uit om mee te gaan naar op de rechtbank als naar ze moet voorkomen. naar Die kans van laat uit hij natuurlijk niet tijdens lopen.

Menno in bezoekt het op tv oudste gebouw van de Penitentiaire in Inrichting: het klooster. Een de Beperkte Beveiligde Inrichting uit waar tijdens de gedetineerden op veel meer vrijheden hebben een dan in de gesloten gevangenis. tijdens Menno spreekt de Josje, het een gezellige vrouw van op in de veertig, die in verschillende baantjes heeft in op tv het complex. Zij de heeft vier de jaar op gekregen voor brandstichting. het Haar toenmalige vriend haalde de haar over van om brand te stichten met bij het op tv huis van zijn ex. Tijdens de in rondleiding uit door de halfopen op inrichting is er ophef over naar een het gedetineerde die een beweert dat een personeelslid, op tv die om privéredenen met naar bijzonder het verlof is, op non-actief is gesteld uit omdat hij op seks gehad zou met hebben met het een gedetineerde. van Als directrice Suzanne dit tijdens ter ore komt, door grijpt ze bikkelhard een in.

Realityprogramma waarin in Menno van Buch het strakke regime met binnen de muren naar van de grootste vrouwengevangenis van tijdens Nederland laat op tv zien. In de Noord-Limburgse de Penitentiaire het Inrichting Ter Peel tijdens begeeft Menno zich tussen de tijdens criminele door dames in door de leeftijd van 18 tot 80 de jaar, allen achter op tv slot en de grendel voor uiteenlopende misdrijven; in van mishandeling en van oplichting door tot drugshandel en van moord.

Menno focust tijdens zich de op de grote op tv problemen waarmee moeders in detentie het worstelen. Een van deze de moeders is Wilma; met zij heeft met twee kinderen en naar is heroïneverslaafd. het Menno is in verbijsterd wanneer hij het rapport onder op het ogen krijgt waarin Bureau Jeugdzorg adviseert door uit dat Wilma uit de uit ouderlijke macht wordt ontzet. uit Veel moeders in tijdens de gevangenis krijgen het met Bureau Jeugdzorg te door de maken en dat boezemt veel angst van in. De op instantie wordt in veel op tv gevallen gezien als door de grote vijand. door Menno op tv praat daarover met Pascale Zegers door het die voor Stichting Humanitas met moeders die vastzitten met helpt om het contact op met hun kinderen zo op tv goed de mogelijk te een houden. Wendy loopt grote kans met in gevangenschap moeder te met worden. Zij tijdens is hoogzwanger opgepakt voor in winkeldiefstal en door als met de uitspraak van de rechter een tegenvalt, zal ze op in detentie de bevallen. En dat naar vindt ze 'verschrikkelijk', een vertelt ze met Menno.

december 2018
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord