Programma gemist?

Nicole Buch het spreekt en het volgt een aantal gedetineerden door in van de laatste fase van hun de straf. Ze verlangen naar een vrijheid, maar de het valt voor door hen de niet altijd mee om tijdens daarmee om te op tv kunnen gaan. Abdi naar bijvoorbeeld had vier in uur verlof gekregen om zijn naar zieke moeder tijdens te de kunnen bezoeken. Hij besloot niet terug de op tv te gaan en vluchtte. Ook Gerben tijdens ging tijdens er tijdens een verlof vandoor. door Beide mannen werden uit kort op na hun het vlucht weer opgepakt en achter slot tijdens van en grendel gezet. Halim heeft door zijn gevangenisstraf van vier door jaar bijna door achter de rug. Hij het mag buiten de naar gevangenis tijdens werken én mag tijdens elk weekend van naar huis. Hij doet heel bijzonder op uit werk voor een gedetineerde: lesgeven het op een boksschool. uit Nicole op zoekt hem daar een op.

De eerste naar zes weken in met de tijdens Rotterdamse gevangenis hebben al met heel wat verbazingwekkende verhalen en op tv gebeurtenissen opgeleverd. van Maar het kan altijd de gekker volgens gedetineerde uit op tv Albert. In zijn een leven gaat niets normaal. Vorige week in ontmoette Nicole in Adelmar. in Als hij zich voor het een eerst moet melden bij de reclassering, is Nicole een erbij. op De ogenschijnlijk door rustige Adelmar blijkt naar ineens vol opgekropte boosheid van te zitten. Dennis, naar een bank- uit en geldtransportovervaller in ruste, vertelt tot van in detail door over zijn leven de vol geweld van en criminaliteit. Tussen van de gesprekken en naar bezoeken door is het er weer veel de onrust in de gevangenis: met er is een op man naar in honger- en dorststaking gegaan. Hij uit van is ervan overtuigd dat hij naar vergiftigd uit wordt.

Een belangrijke tijdens manier waarop veroordeelde criminelen door na in hun straf op het met rechte pad van kunnen blijven, naar is werk vinden. Daarom tijdens wordt er tijdens hun detentie het naar op allerlei manieren op tv gewerkt aan het vergroten van hun een kansen op van de door arbeidsmarkt. Nicole heeft onder meer een het gesprek uit met Adelmar, met die al sinds 2006 vastzit een en zoveel mogelijk van uren werkt om te op tv kunnen sparen uit voor zijn het negenjarige dochter. De 29-jarige het Ricardo heeft daarentegen zijn door hele leven nog een nooit het gewerkt. Hij was vooral druk naar met een voetbalvandalisme. Werkmeester Jack door vertelt Nicole dat door de Rotterdamse gevangenis steeds naar meer onderhoudswerkzaamheden door gevangenen op door laat uitvoeren. Voor sommige tijdens gedetineerden in de uit open inrichting is er met ook het een kans om in de gewone naar buitenwereld te de werken.

Nicole bezoekt het de van ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. van naar De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden op tv voornamelijk diefstallen tijdens en inbraken. Ze kunnen het de tot twee jaar lang worden vastgehouden in met het op doel door om hun gedrag te veranderen. Nicole de ontmoet de 40-jarige naar Aad, die op door zijn torenhoge schulden in de steeds weer in uit de fout gaat. Ali heeft een het kort een lontje en pleegt daardoor steeds naar weer de geweldsmisdrijven. De 52-jarige Cor een heeft zijn tijd er tijdens bijna op op zitten. in Hij mag na ruim naar twee jaar op met begeleid verlof de gevangenis naar uit. door Nicole gaat mee en praat met op hem het over zijn turbulente tijdens leven.

Nicole krijgt een de rondleiding op de de door Terroristen Afdeling en praat met de met bewaarders die dagelijks uit met in de van terrorisme verdachte op tv mannen werken. uit Nicole voert een een gesprek met op tv de geestelijk, islamitisch met verzorger die niet alleen met de met het vijf gedetineerden op de TA, maar op op tv ook met de andere moslims een in de met gevangenis contact naar heeft. Ze spreekt uit ook twee van de van terrorisme met verdachte gevangenen. met Dat loopt uit echter totaal de anders af dan de bedoeling was! tijdens Een met totaal verwarde man vertelt het Nicole door een verhaal dat van geen kanten uit klopt. Niet alleen op tv zijn fantasie, maar door ook de naar man zelf slaat op uit naar hol.

De op afdeling Extra Zorg Voorziening naar wijkt de af van de rest van van de gevangenis. door De gedetineerden die er verblijven op tv zijn kwetsbare mannen, naar mannen met het psychische uit problemen, senioren en zedendelinquenten die uit op met andere afdelingen hun leven niet zeker in zijn. een Nicole praat op met Abayoni die ervan overtuigd is uit dat de politie, van de rechterlijke macht tijdens de én de gevangenisbewaarders het op uit hem hebben naar voorzien. Het is een tijdens bizar met gesprek met een doodsbange man uit die daardoor ook erg op agressief is. van Ze hoort het een verhaal door van de 22-jarige Ricardo een die een uit ellendige jeugd heeft gehad. Zijn moeder op met was drugsverslaafd en zijn vader alcoholist, uit zelf is naar hij aan de met speed een geraakt. De 28-jarige Abdellah in wordt na zijn straf door tijdens de het immigratiedienst naar Marokko naar gestuurd. Hij zegt dat met hij daar van niet kan leven, omdat met hij al twintig door jaar in de Nederland woont.

Nicole de loopt mee op tijdens de afdeling de voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat door zijn gevangenen die met uit niet of nauwelijks te hanteren zijn. uit naar Ze zijn agressief, een gewelddadig en kunnen niet het met andere gevangenen in op tv een groep door functioneren. Daarom luchten ze individueel op tv en het mogen ze de alleen koken in een het recreatieruimte die voorzien is op van een uit sluis en een op boeiluik in naar de deur. Nicole is getuige van op een staaltje extreme door van agressie waarbij een met gevangene door zes bewaarders naar in bedwang moet door worden gehouden alvorens door hij naar een strafcel op tv verplaatst de kan worden. Er zitten zeven van het deze met moeilijk hanteerbare door mannen in de met Rotterdamse gevangenis. Nicole spreekt hen het uitgebreid.

Nicole op tv Buch ontmoet Ed, die dertien tijdens jaar van geleden levenslang tijdens heeft gekregen. Hoe is het om het te horen dat met je van de rest van van je leven achter de uit tralies door op moet brengen? van Momenteel is hij positief gestemd, omdat op tv hij er het vertrouwen in heeft dat de het hij alsnog zal op kunnen aantonen dat hij van onschuldig vastzit. Ed naar kent door een de afgelopen jaren alle ins naar en in outs van het gevangenisleven en vertelt het een daarover. Nicole spreekt ook met de uit Turkse Casper, op tv die de vastzit voor een gewapende het overval. Hij een vraagt zich af hoe het voelt de om slachtoffer met te uit zijn van een in overval. Als hij op vrijkomt, vertrekt hij naar Turkije om uit het leger op tv in te gaan. tijdens Hij verlangt naar discipline. uit Ook trekt naar Nicole op met met een groep het Antillianen. De mannen door zijn luidruchtig en trappen de veel lol samen. Ze op de hebben vrijwel allemaal van lange straffen, van rond de de tien op jaar of zelfs in nog meer.

Menno in volgt een aantal op tv vrouwen die door hun straf erop hebben zitten op en terug de maatschappij naar in mogen. Lineke met tijdens mag van het ene op het tijdens andere moment een naar huis. Zij vertelt op over haar op naar de klippen gelopen met naar relatie met de vader van haar van kinderen. Een in verhaal waar door de omschrijving 'vechtscheiding' een understatement van voor is. Ook uit Claudia mag naar met huis. door Zij zat vast voor zware de mishandeling nadat zij door zelf ook in een haar in jeugd jarenlang door op haar vader is mishandeld. Toen op tv haar tijdens moeder op op 45-jarige leeftijd aan uit kanker overleed, ontspoorde Claudia. Maar in naar de gevangenis heeft naar ze de zaken met op uit een rijtje gezet en uit haar grootste wens is tijdens wat door eigenlijk alle op vrouwen in Ter Peel op willen: 'een met lieve man, een tijdens huisje, lekker werken: gewoon in zoals het door hoort'.

Menno door is getuige van tijdens de gevolgen van een met hartverscheurend op fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op naar de Extra Zorg Afdeling een is het in net of uit de vrouwen elkaar aansteken door met dit gedrag. Sharona met heeft in door de rechtbank getuigd tijdens tegen de mensenhandelaars die op tv haar zes in jaar lang hebben gedwongen op van tot prostitutie. Aan in Menno vertelt ze het hele op tv verhaal tijdens en een paar dagen later laat van ze hem zien in dat ze 'kankerleven' op tv in haar arm het heeft gekrast. op Zelf kan ze zich op tv niets met van deze actie in herinneren.

Menno wordt op geconfronteerd met een typisch in vrouwelijke eigenschap: van hoog oplopende emoties. Hellena door heeft in een aanvraag in ingediend om in een forensisch psychiatrische naar door kliniek opgenomen te worden. het Zij heeft in haar jeugd een verschrikkelijke naar dingen meegemaakt op tv en nu ze in de van gevangenis met zit en veel tijd naar heeft om na te denken, met komt al dat op weggestopte leed weer van bovendrijven. De op tv man van gedetineerde met Bernadette heeft haar aangeklaagd het voor uit poging tot moord op uit hem. Bernadette is naar helemaal van de kaart tijdens in en zegt nergens vanaf te weten. de Deze met gebeurtenis blijkt op de zoveelste te van zijn in een leven in vol diepe in ellende.

In een de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis door slaat de het vlam met flink in de pan op als er alarm wordt geslagen naar wanneer er een de vechtpartij ontstaat op tv tussen twee gedetineerden. het Werken is verplicht op tv in de gevangenis, maar tijdens na het je 65e hoeft het niet met meer, net als met een buiten. Een geliefd baantje van in Ter de Peel is schoonmaakster, omdat je uit dan het grootste het deel van de het dag op tv buiten je cel mag verblijven. naar Op de op gang komt op tv Menno Petra tegen, van die de ramen de aan het lappen is. Zij zit het de vast omdat ze dertien tijdens kilo harddrugs met in haar vriezer had liggen. het Die uit had ze even uit in bewaring genomen voor een vriend. naar door Nu hangt haar op tv een straf van een de paar jaar boven het door hoofd. 'Als ik tijdens hier uit kom, knal in op tv ik hem neer', briest Petra. Vervolgens de door nodigt ze Menno uit naar om mee van te gaan naar de rechtbank door als ze moet van voorkomen. Die kans laat op hij door natuurlijk niet naar lopen.

Menno bezoekt van het oudste gebouw van tijdens van de Penitentiaire Inrichting: het op klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting uit waar de tijdens gedetineerden door veel meer vrijheden uit hebben dan in de gesloten gevangenis. met in Menno spreekt Josje, in een gezellige vrouw van in in de van veertig, die verschillende naar baantjes heeft in het een complex. Zij heeft met vier jaar gekregen voor brandstichting. van in Haar toenmalige vriend haalde haar over door de om brand te van stichten bij het huis van zijn een ex. Tijdens de van naar rondleiding door de van halfopen inrichting is er ophef een over een gedetineerde de die op tv beweert dat een personeelslid, op die om privéredenen met door bijzonder verlof is, op door non-actief is naar gesteld omdat in hij seks gehad de zou hebben een met een gedetineerde. Als directrice de Suzanne dit op ter ore komt, grijpt ze in bikkelhard door in.

Realityprogramma waarin Menno naar in Buch het strakke regime naar binnen de muren uit van de van grootste vrouwengevangenis van Nederland laat naar zien. op In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter op Peel uit begeeft Menno zich een tussen de criminele dames in uit op tv de leeftijd van tijdens 18 tot 80 jaar, allen achter van slot en tijdens grendel voor de uiteenlopende misdrijven; naar van mishandeling en van oplichting tot drugshandel uit en moord.

Menno op focust zich op de grote naar van problemen waarmee moeders in detentie de worstelen. Een van uit deze moeders tijdens is Wilma; zij een heeft twee kinderen naar en is heroïneverslaafd. Menno naar is verbijsterd wanneer hij naar op het rapport onder door ogen krijgt waarin met Bureau Jeugdzorg adviseert van dat Wilma uit de met ouderlijke macht wordt ontzet. Veel naar moeders in de van tijdens gevangenis krijgen met in Bureau Jeugdzorg te maken naar en dat boezemt veel angst door tijdens in. De instantie wordt in op tv veel gevallen gezien als in de grote vijand. naar Menno een praat daarover met Pascale Zegers in die voor Stichting een Humanitas op tv moeders die vastzitten helpt uit om van het contact met hun naar kinderen zo naar goed mogelijk te het houden. Wendy loopt grote kans naar in gevangenschap van moeder te een worden. Zij is naar hoogzwanger opgepakt voor winkeldiefstal door en als de uitspraak van de de op tv rechter tegenvalt, zal ze in een detentie naar bevallen. En dat vindt ze uit 'verschrikkelijk', vertelt ze door het Menno.

september 2018
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord