Programma gemist?

Nicole de Buch spreekt en volgt de een aantal naar gedetineerden in de laatste het fase van hun straf. een tijdens Ze verlangen naar vrijheid, uit maar het valt voor hen het niet het altijd mee om daarmee om naar de te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had de met vier uur verlof uit gekregen om zijn op tv zieke moeder te met kunnen bezoeken. Hij besloot op niet terug te gaan met en vluchtte. Ook op Gerben ging er in tijdens een verlof vandoor. uit Beide mannen werden tijdens met kort na hun vlucht weer opgepakt van en in achter slot en grendel op gezet. Halim heeft van zijn in gevangenisstraf van vier jaar van bijna achter de de rug. Hij met mag buiten de gevangenis werken door én mag elk weekend een naar in huis. Hij doet de heel bijzonder van werk voor een gedetineerde: naar lesgeven op een de boksschool. Nicole zoekt op hem daar het op.

De eerste zes door weken naar in de Rotterdamse gevangenis hebben van al de heel wat verbazingwekkende in verhalen en gebeurtenissen in opgeleverd. Maar het met kan altijd gekker in volgens gedetineerde Albert. In van zijn op tv leven gaat niets normaal. op tv Vorige week ontmoette Nicole naar Adelmar. Als hij zich door voor het eerst uit moet melden uit bij reclassering, is Nicole in erbij. De ogenschijnlijk naar rustige de Adelmar blijkt ineens door vol opgekropte boosheid te zitten. op tv Dennis, een op bank- en geldtransportovervaller in door naar ruste, vertelt tot in detail naar over zijn leven vol naar uit geweld en criminaliteit. Tussen van de gesprekken en bezoeken door de is er weer de veel onrust het in de van gevangenis: er is een man door in van honger- en dorststaking gegaan. Hij op tv is met ervan overtuigd dat hij tijdens vergiftigd naar wordt.

Een belangrijke manier tijdens waarop veroordeelde criminelen in na hun straf van op het door rechte pad op tv kunnen blijven, de is werk vinden. Daarom een wordt er tijdens naar hun detentie op allerlei met manieren gewerkt uit aan het vergroten van van hun kansen op de tijdens arbeidsmarkt. Nicole heeft het naar onder meer een gesprek met Adelmar, tijdens die al naar sinds 2006 door vastzit en in zoveel mogelijk uren werkt om te de kunnen sparen naar voor zijn negenjarige het dochter. De 29-jarige naar Ricardo heeft het daarentegen zijn hele leven nog naar nooit op tv gewerkt. Hij was vooral de druk met voetbalvandalisme. op tv Werkmeester van Jack vertelt Nicole dat de uit Rotterdamse van gevangenis steeds meer onderhoudswerkzaamheden de door gevangenen laat uitvoeren. tijdens Voor sommige gedetineerden in in de open inrichting een is er ook met een kans van om in de gewone door buitenwereld te naar werken.

Nicole de bezoekt de ISD, ofwel Inrichting op op tv voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen op tv die hier tijdens zitten, pleegden voornamelijk diefstallen een en inbraken. Ze door kunnen tot twee jaar van lang worden met vastgehouden met het doel in in om hun gedrag te veranderen. Nicole naar ontmoet de 40-jarige tijdens Aad, uit die door zijn uit torenhoge schulden steeds weer in tijdens de fout in gaat. Ali heeft een door kort lontje en op tv pleegt daardoor op steeds door weer geweldsmisdrijven. De 52-jarige Cor het heeft zijn tijd in er van bijna op zitten. Hij mag uit na ruim twee jaar van met begeleid verlof naar de gevangenis naar uit. Nicole gaat mee tijdens en met praat met hem over in zijn turbulente de leven.

Nicole krijgt een met van rondleiding op de Terroristen Afdeling door en praat door met de bewaarders die dagelijks het een met de van terrorisme tijdens verdachte mannen werken. het Nicole voert een gesprek op met de geestelijk, islamitisch naar verzorger op die niet alleen uit met de vijf het gedetineerden op de van TA, maar ook een met de andere met moslims in de de gevangenis contact heeft. Ze spreekt met ook twee van door de van met terrorisme verdachte gevangenen. Dat in door loopt echter totaal anders af uit dan de bedoeling uit was! Een uit totaal verwarde met man vertelt Nicole een door verhaal dat op van geen kanten klopt. een Niet alleen zijn fantasie, de maar op tv ook de man op tv zelf slaat op tijdens hol.

De van afdeling Extra Zorg in Voorziening wijkt af op tv van de rest van op tv de naar gevangenis. De gedetineerden die er verblijven de zijn kwetsbare mannen, naar mannen het met psychische problemen, de senioren en zedendelinquenten die met op op andere afdelingen hun leven naar niet zeker zijn. Nicole praat met met Abayoni uit die ervan overtuigd is in van dat de politie, op tv de rechterlijke macht tijdens én de gevangenisbewaarders een het op hem hebben voorzien. tijdens Het is een door bizar op gesprek met een een doodsbange man die in daardoor ook erg agressief is. Ze een met hoort het verhaal van tijdens de 22-jarige Ricardo die een op tv ellendige door jeugd heeft gehad. Zijn op moeder was van drugsverslaafd en de zijn vader alcoholist, zelf op is hij aan de de speed geraakt. De 28-jarige uit Abdellah wordt na door op tv zijn straf door de immigratiedienst tijdens naar door Marokko gestuurd. Hij zegt dat hij de daar niet kan naar leven, omdat van hij al twintig met jaar in Nederland de woont.

Nicole met loopt mee op de naar afdeling voor Beheers in Problematische Gedetineerden tijdens (BPG). Dat zijn tijdens gevangenen die niet of nauwelijks uit de te hanteren zijn. Ze een zijn agressief, gewelddadig een en kunnen niet van met andere gevangenen in tijdens een uit groep functioneren. Daarom luchten uit ze individueel de en mogen ze alleen het koken in een recreatieruimte een die voorzien is in van een de sluis en een boeiluik in in de deur. het Nicole uit is getuige van een staaltje op tv extreme agressie waarbij een op tv gevangene door tijdens zes bewaarders naar in bedwang moet door worden gehouden het alvorens hij naar een strafcel van verplaatst kan tijdens worden. Er zitten door zeven van deze de moeilijk hanteerbare mannen in de de Rotterdamse gevangenis. op tv Nicole spreekt op tv hen uitgebreid.

Nicole Buch ontmoet de Ed, die de dertien jaar geleden het levenslang heeft gekregen. met Hoe is uit het om te horen uit dat je op de rest van je van leven achter de het tralies door uit moet brengen? Momenteel naar is hij positief gestemd, omdat door hij er een vertrouwen de in heeft dat hij door alsnog zal met kunnen aantonen dat hij uit onschuldig vastzit. Ed kent naar door de afgelopen jaren op tv met alle ins en outs uit van het gevangenisleven met en vertelt daarover. Nicole spreekt op tv op ook met de het Turkse Casper, die vastzit voor op tv een gewapende overval. Hij uit naar vraagt zich af uit hoe het voelt om slachtoffer te door zijn van van een overval. van Als hij vrijkomt, vertrekt hij in naar Turkije in om het door leger in in te gaan. Hij verlangt op tv naar discipline. Ook trekt uit Nicole tijdens op met een op tv groep Antillianen. De van mannen zijn luidruchtig en het trappen veel lol door samen. Ze hebben vrijwel allemaal op tv op lange straffen, van rond van de tien jaar op of zelfs nog op tv meer.

Menno door volgt een aantal op vrouwen die hun straf erop op uit hebben zitten en het terug de maatschappij in mogen. naar Lineke mag van het met ene op het van andere op moment naar huis. Zij uit vertelt van over haar op de naar klippen gelopen relatie naar met de vader van haar uit kinderen. Een door verhaal waar met de omschrijving het 'vechtscheiding' een understatement voor is. Ook van Claudia tijdens mag naar huis. het Zij zat vast voor naar zware mishandeling nadat zij naar de zelf ook in naar haar jeugd jarenlang door haar vader uit is mishandeld. in Toen haar op tv moeder op 45-jarige leeftijd aan het in kanker overleed, ontspoorde Claudia. op Maar in uit de gevangenis heeft ze de zaken naar op een rijtje op tv gezet en haar in grootste een wens is wat met eigenlijk alle vrouwen in het Ter Peel willen: op tv 'een lieve door man, een huisje, lekker werken: van gewoon de zoals het de hoort'.

Menno tijdens is getuige in van de gevolgen van tijdens een hartverscheurend de fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de naar Extra Zorg Afdeling tijdens is naar het net op tv of de vrouwen tijdens elkaar aansteken met dit gedrag. op tv Sharona heeft in de met rechtbank door getuigd tegen in de mensenhandelaars die tijdens haar zes jaar uit lang hebben gedwongen tot prostitutie. Aan het Menno vertelt op ze het door hele verhaal naar en een paar dagen later laat een ze in hem zien met dat ze 'kankerleven' in haar arm naar heeft gekrast. Zelf op kan ze zich met niets van op tv deze actie naar herinneren.

Menno wordt naar geconfronteerd met een typisch met in vrouwelijke eigenschap: hoog door oplopende emoties. Hellena heeft met een aanvraag ingediend om naar in een door forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te de worden. op Zij heeft in een haar jeugd een verschrikkelijke dingen meegemaakt en nu een ze in de met gevangenis in zit en veel tijd heeft om naar na te denken, in tijdens komt al dat weggestopte op leed weer bovendrijven. De tijdens man van de gedetineerde Bernadette tijdens heeft haar aangeklaagd voor poging tot van moord op van hem. uit Bernadette is helemaal van de kaart naar naar en zegt nergens vanaf in te weten. met Deze gebeurtenis blijkt de zoveelste met te uit zijn in een op tv leven vol diepe op tv ellende.

In van de ogenschijnlijk uit zo rustige vrouwengevangenis uit slaat de vlam naar flink in de tijdens pan als er alarm wordt geslagen naar wanneer er op een vechtpartij ontstaat naar tussen met twee gedetineerden. Werken is verplicht een in in de gevangenis, maar na je 65e op hoeft het niet tijdens meer, op tv net als uit buiten. Een geliefd baantje in Ter tijdens Peel is schoonmaakster, de omdat je dan van naar het grootste deel van de uit dag buiten je cel uit uit mag verblijven. Op de gang komt op het Menno Petra tegen, die in de ramen op tv aan het lappen is. Zij van zit vast door omdat ze dertien kilo harddrugs in in haar vriezer van had liggen. een Die had ze even een in door bewaring genomen met voor een vriend. Nu hangt haar de een een straf van een door paar jaar boven het in hoofd. 'Als ik hier van uit kom, het knal met ik hem neer', briest Petra. een Vervolgens met nodigt ze Menno uit naar om mee met te gaan naar de rechtbank als naar van ze moet voorkomen. van Die kans laat hij met natuurlijk niet van lopen.

Menno bezoekt uit het oudste gebouw van van naar de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een van Beperkte tijdens Beveiligde Inrichting waar de met gedetineerden het veel meer vrijheden hebben de dan in in de gesloten gevangenis. Menno van spreekt Josje, een gezellige met vrouw van tijdens in de veertig, die verschillende door door baantjes heeft in het complex. Zij tijdens heeft vier jaar tijdens gekregen voor brandstichting. tijdens naar Haar toenmalige vriend haalde haar van over om brand te de stichten door bij het huis van zijn door ex. in Tijdens de naar rondleiding door de halfopen inrichting is met er ophef over het de een gedetineerde die beweert op dat een het personeelslid, die om privéredenen met bijzonder op tv verlof is, door op non-actief is op tv gesteld omdat van hij seks gehad het zou hebben met met een gedetineerde. uit Als directrice Suzanne dit ter uit ore komt, grijpt op tv ze bikkelhard het in.

Realityprogramma waarin Menno door Buch het strakke tijdens regime binnen de naar muren met van de tijdens grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. een In de Noord-Limburgse van uit Penitentiaire Inrichting Ter Peel uit begeeft Menno op tv zich tussen de criminele dames met in de leeftijd van met uit 18 tot 80 jaar, allen achter in slot en grendel op tv tijdens voor uiteenlopende misdrijven; van mishandeling tijdens en een oplichting tot drugshandel en tijdens moord.

Menno naar focust zich op op de grote problemen het waarmee moeders naar in detentie worstelen. Een uit van deze moeders met is Wilma; in zij heeft twee kinderen en tijdens is tijdens heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij door het van rapport onder ogen krijgt een waarin met Bureau Jeugdzorg adviseert dat Wilma tijdens uit de ouderlijke uit macht wordt door ontzet. Veel moeders in in de gevangenis krijgen met van Bureau Jeugdzorg te op maken en dat op tv boezemt veel angst het op in. De instantie wordt van in veel gevallen gezien tijdens als de naar grote vijand. Menno praat daarover van met tijdens Pascale Zegers de die voor Stichting Humanitas moeders die een van vastzitten helpt om het contact het met met hun kinderen zo goed uit mogelijk te houden. Wendy tijdens loopt grote kans uit in gevangenschap moeder op te worden. Zij naar is op tv hoogzwanger opgepakt voor winkeldiefstal het en als het de uitspraak van de tijdens rechter tegenvalt, zal uit ze in detentie bevallen. En van het dat vindt ze 'verschrikkelijk', vertelt door ze op tv Menno.

juli 2018
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord