Programma gemist?

Nicole Buch spreekt de en volgt naar een aantal gedetineerden in in de laatste tijdens fase van hun op straf. Ze verlangen met naar op vrijheid, maar het valt een voor hen niet altijd mee op tv om daarmee om in te kunnen het gaan. op tv Abdi bijvoorbeeld had vier op tv uur verlof gekregen om de zijn zieke moeder te de met kunnen bezoeken. Hij besloot niet terug het naar te gaan en vluchtte. met Ook Gerben de ging er tijdens een verlof vandoor. het Beide tijdens mannen werden kort na hun met vlucht weer in opgepakt en achter met slot en grendel gezet. met Halim heeft met zijn uit gevangenisstraf van vier op tv jaar bijna achter door de rug. Hij mag buiten de de gevangenis van werken én mag uit elk weekend de naar huis. Hij doet de heel bijzonder werk voor met een gedetineerde: lesgeven van op een boksschool. Nicole op zoekt het hem daar op tv op.

De in eerste zes weken in de naar Rotterdamse door gevangenis hebben al heel door wat verbazingwekkende verhalen en een gebeurtenissen opgeleverd. Maar een het naar kan altijd gekker volgens gedetineerde de Albert. uit In zijn leven door gaat niets normaal. het Vorige week ontmoette Nicole door Adelmar. Als op tv hij zich voor naar het eerst moet tijdens melden bij reclassering, naar is Nicole erbij. De ogenschijnlijk op tv rustige een Adelmar blijkt ineens uit vol opgekropte boosheid te zitten. door van Dennis, een bank- en geldtransportovervaller van in naar ruste, vertelt tot in detail in over zijn met leven vol van geweld en criminaliteit. een Tussen de gesprekken en bezoeken uit door is er met weer veel uit onrust in de in gevangenis: er is een op tv man in honger- met en met dorststaking gegaan. Hij is ervan uit overtuigd met dat hij vergiftigd de wordt.

Een door belangrijke manier waarop met veroordeelde criminelen na hun de straf op het van rechte pad met kunnen blijven, is op werk vinden. Daarom wordt er het tijdens hun detentie in op allerlei manieren uit gewerkt aan het een uit vergroten van hun kansen in op de arbeidsmarkt. Nicole heeft door onder meer door een gesprek van met Adelmar, die een al sinds 2006 vastzit en een naar zoveel mogelijk uren werkt van om te kunnen sparen voor het uit zijn negenjarige dochter. De tijdens 29-jarige Ricardo heeft daarentegen de zijn hele leven tijdens nog nooit gewerkt. tijdens Hij een was vooral druk met voetbalvandalisme. Werkmeester op Jack vertelt door Nicole dat de de Rotterdamse gevangenis steeds uit meer onderhoudswerkzaamheden door gevangenen tijdens laat een uitvoeren. Voor sommige naar gedetineerden in uit de open inrichting is tijdens er ook op een kans om de in de gewone buitenwereld uit te werken.

Nicole door bezoekt de ISD, de ofwel Inrichting tijdens voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die naar een hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen op en op inbraken. Ze kunnen het tot twee jaar van lang worden vastgehouden met het met doel om hun gedrag een te veranderen. de Nicole op tv ontmoet de 40-jarige Aad, die het door door zijn torenhoge schulden steeds weer in uit de van fout gaat. Ali in heeft een van kort lontje en pleegt daardoor op steeds weer geweldsmisdrijven. door De 52-jarige Cor een heeft zijn tijd er het bijna een op zitten. in Hij mag na ruim twee jaar het met begeleid in verlof de gevangenis uit. uit Nicole tijdens gaat mee uit en praat met hem over zijn in het turbulente leven.

Nicole krijgt een door rondleiding uit op de Terroristen een Afdeling en praat op met de bewaarders die uit dagelijks op met de van de terrorisme verdachte mannen werken. Nicole door voert een gesprek in met de geestelijk, islamitisch van een verzorger die niet alleen met de op vijf gedetineerden door op de de TA, maar ook met met de met andere moslims in met de gevangenis contact heeft. Ze spreekt tijdens ook twee naar van de van de terrorisme verdachte gevangenen. met Dat loopt een echter totaal anders af dan tijdens de bedoeling op was! Een totaal verwarde met man vertelt Nicole uit een verhaal op tv dat van geen op kanten klopt. in Niet alleen zijn op tv fantasie, maar ook de tijdens man zelf slaat een op naar hol.

De afdeling Extra door Zorg Voorziening op wijkt naar af van de rest het van de gevangenis. door De gedetineerden die er de verblijven zijn naar kwetsbare mannen, mannen met van psychische problemen, senioren in en op tv zedendelinquenten die op tijdens andere afdelingen hun leven niet door zeker zijn. de Nicole praat van met Abayoni die ervan overtuigd tijdens is dat de de politie, naar de rechterlijke macht én de de gevangenisbewaarders met het op hem hebben voorzien. Het op tv de is een bizar gesprek met een op doodsbange man van die daardoor ook uit erg tijdens agressief is. Ze op hoort het verhaal van de uit 22-jarige Ricardo die een op ellendige het jeugd heeft op tv gehad. Zijn moeder was drugsverslaafd en op zijn uit vader alcoholist, zelf uit is hij aan de speed door de geraakt. De 28-jarige Abdellah wordt de na zijn straf door tijdens de immigratiedienst naar het Marokko een gestuurd. Hij zegt dat in hij een daar niet kan het leven, omdat hij een al twintig jaar door in Nederland woont.

Nicole op tv loopt mee op het de afdeling voor het Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat op zijn gevangenen op die niet of van nauwelijks te hanteren zijn. in Ze zijn agressief, de gewelddadig naar en kunnen uit niet met andere uit gevangenen in een op groep functioneren. Daarom luchten van ze individueel en mogen ze door in alleen koken in een recreatieruimte die door voorzien in is van een sluis en tijdens een boeiluik naar in de deur. Nicole tijdens uit is getuige van een staaltje extreme op agressie waarbij een op tv gevangene van door zes bewaarders in in bedwang moet worden een gehouden alvorens hij naar op een strafcel de verplaatst kan tijdens worden. Er zitten zeven van van tijdens deze moeilijk hanteerbare mannen een in de Rotterdamse met gevangenis. Nicole spreekt hen het uitgebreid.

Nicole het Buch ontmoet het Ed, die dertien jaar geleden met levenslang heeft gekregen. Hoe door is op het om op te horen dat je de rest van van van je leven achter de de tralies naar door moet brengen? Momenteel naar is hij in positief gestemd, omdat hij de er vertrouwen in heeft dat het hij het alsnog zal kunnen aantonen dat op tv hij onschuldig vastzit. een een Ed kent door van de afgelopen jaren naar alle ins en outs van het door gevangenisleven van en vertelt daarover. Nicole een spreekt ook met de op Turkse Casper, die de vastzit voor een in met gewapende overval. Hij een vraagt zich af de hoe het voelt een om slachtoffer te zijn in van een op tv overval. Als hij vrijkomt, vertrekt het hij naar Turkije op tv om een het leger in met te gaan. Hij verlangt naar discipline. de Ook trekt Nicole van op met een op tv groep Antillianen. op tv De mannen de zijn luidruchtig en trappen veel een lol op tv samen. Ze door hebben vrijwel allemaal lange straffen, naar van rond met de tien jaar of door zelfs nog in meer.

Menno volgt een met aantal vrouwen die door hun straf erop naar hebben zitten en met terug het de maatschappij in mogen. op Lineke mag van het van door ene op het het andere moment naar huis. Zij naar vertelt over haar op een de de klippen gelopen relatie met de uit vader van haar uit kinderen. Een de verhaal waar de omschrijving van 'vechtscheiding' op tv een understatement de voor is. Ook Claudia mag met naar huis. Zij zat op tv vast op tv voor zware mishandeling het nadat zij zelf ook in op haar jeugd het jarenlang door haar vader op is mishandeld. Toen tijdens naar haar moeder op 45-jarige leeftijd aan op kanker van overleed, ontspoorde een Claudia. Maar in tijdens de gevangenis heeft door ze de zaken tijdens op een rijtje gezet uit en haar grootste de wens is wat eigenlijk op alle vrouwen de in Ter Peel een willen: 'een van lieve man, een huisje, lekker werken: tijdens gewoon zoals tijdens het het hoort'.

Menno is op getuige van de op tv gevolgen van een hartverscheurend met met fenomeen: automutilatie, oftewel van zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling op tv is van het net of de vrouwen tijdens elkaar naar aansteken met dit gedrag. Sharona door het heeft in de rechtbank getuigd tegen van de mensenhandelaars in die haar zes met jaar naar lang hebben gedwongen tot de prostitutie. Aan Menno met vertelt ze op tv het hele verhaal en van een paar dagen later laat van ze hem zien in van dat ze 'kankerleven' de in haar arm de heeft gekrast. Zelf kan met ze zich niets van deze van actie op herinneren.

Menno een wordt geconfronteerd met tijdens een typisch vrouwelijke eigenschap: door hoog in oplopende emoties. Hellena heeft de een aanvraag ingediend om uit in een forensisch de psychiatrische het kliniek opgenomen te worden. Zij in heeft op in haar jeugd verschrikkelijke in dingen meegemaakt uit en nu ze in de gevangenis met zit en door veel op tv tijd heeft om na op tv te denken, uit komt al dat weggestopte leed weer op tv bovendrijven. De man het van het gedetineerde Bernadette heeft haar op aangeklaagd in voor poging tot moord op hem. de Bernadette is helemaal door van de kaart met en zegt nergens het naar vanaf te weten. Deze de gebeurtenis blijkt de zoveelste te tijdens een zijn in een leven vol het diepe de ellende.

In tijdens de ogenschijnlijk zo een rustige vrouwengevangenis slaat de vlam door flink tijdens in de pan als er uit alarm wordt van geslagen wanneer de er een vechtpartij ontstaat tussen in een twee gedetineerden. Werken is de verplicht in de gevangenis, het maar na je met 65e hoeft het in niet meer, net als met buiten. Een geliefd naar baantje uit in Ter Peel door is schoonmaakster, omdat het je dan het grootste deel met van de dag door een buiten je cel mag uit verblijven. Op de de gang komt Menno Petra de tegen, die de ramen op aan het een lappen is. Zij op tv zit vast omdat ze een het dertien kilo harddrugs de in haar vriezer in had liggen. Die had ze de even in bewaring genomen tijdens voor een vriend. tijdens uit Nu hangt haar op tv een straf van een paar jaar het boven het op hoofd. van 'Als ik hier het uit kom, knal ik hem in neer', tijdens briest Petra. Vervolgens nodigt de ze Menno op tv uit om mee te uit gaan naar de uit rechtbank als ze moet het voorkomen. Die kans van laat hij het natuurlijk niet uit lopen.

Menno met bezoekt het oudste gebouw van het de Penitentiaire van Inrichting: het klooster. op Een Beperkte op tv Beveiligde Inrichting op waar de gedetineerden veel met meer vrijheden met hebben dan in de gesloten op gevangenis. Menno spreekt Josje, uit een gezellige vrouw de van in de tijdens op veertig, die verschillende baantjes van heeft in op tv het complex. Zij heeft uit vier jaar gekregen voor met brandstichting. een Haar toenmalige vriend op haalde haar over om met brand te stichten met bij het huis van op zijn ex. in Tijdens de rondleiding door de naar halfopen inrichting is in tijdens er ophef over een gedetineerde tijdens die beweert op dat een personeelslid, met die om privéredenen door met bijzonder verlof in is, op non-actief van is gesteld omdat tijdens hij seks gehad zou hebben op tv uit met een gedetineerde. Als directrice Suzanne het dit ter ore met komt, het grijpt ze bikkelhard naar in.

Realityprogramma door waarin Menno Buch het van strakke regime binnen de uit muren van in de door grootste vrouwengevangenis van Nederland met laat zien. In de Noord-Limburgse het naar Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft van Menno zich tussen op tv de criminele dames het in de leeftijd van het 18 tot naar 80 jaar, allen op tv achter slot naar en grendel voor een uiteenlopende misdrijven; van mishandeling in en oplichting in tot drugshandel het en moord.

Menno een focust zich op de grote uit problemen het waarmee moeders in detentie worstelen. op Een naar van deze moeders is Wilma; op tv zij van heeft twee kinderen uit en is heroïneverslaafd. met Menno is tijdens verbijsterd wanneer hij het op tv rapport onder ogen krijgt op waarin door Bureau Jeugdzorg adviseert het dat Wilma uit de ouderlijke macht het wordt ontzet. Veel met moeders in de een gevangenis krijgen met naar Bureau Jeugdzorg te van maken en een dat in boezemt veel angst in. de De instantie tijdens wordt in veel gevallen met gezien als de grote vijand. in Menno praat naar daarover op tv met Pascale Zegers die door voor Stichting Humanitas op moeders die vastzitten helpt door om het het contact met hun kinderen zo in tijdens goed mogelijk te houden. Wendy loopt met grote het kans in gevangenschap moeder uit te worden. Zij het is hoogzwanger opgepakt een voor een winkeldiefstal en als de op tv uitspraak van de rechter naar tegenvalt, zal door ze in detentie op bevallen. En dat vindt het ze met 'verschrikkelijk', vertelt ze een Menno.

december 2019
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!