Programma gemist?

Nicole naar Buch spreekt en de volgt een aantal met gedetineerden in de tijdens laatste fase door van hun straf. Ze verlangen door naar vrijheid, maar de het valt op voor hen in niet altijd mee om daarmee om op tv te kunnen het gaan. Abdi bijvoorbeeld het had vier uur tijdens verlof een gekregen om zijn zieke moeder te met kunnen bezoeken. Hij op tv besloot niet op terug te gaan en in door vluchtte. Ook Gerben ging er tijdens de het een verlof vandoor. Beide in mannen werden kort na hun uit vlucht het weer opgepakt en op tv achter slot en grendel gezet. een Halim heeft op tv zijn door gevangenisstraf van vier jaar op bijna achter de met rug. Hij mag buiten in de gevangenis werken én van uit mag elk weekend naar huis. Hij met tijdens doet heel bijzonder op tv werk voor een gedetineerde: lesgeven op van een boksschool. Nicole op tv zoekt hem daar op tv op op.

De een eerste zes weken in de met op tv Rotterdamse gevangenis hebben uit al heel wat verbazingwekkende verhalen en op gebeurtenissen opgeleverd. Maar door het de kan altijd gekker het volgens gedetineerde Albert. uit In zijn leven gaat niets naar met normaal. Vorige week ontmoette Nicole Adelmar. op Als hij in zich voor uit het eerst moet de melden bij reclassering, is op tv Nicole erbij. met De ogenschijnlijk rustige met Adelmar blijkt ineens het vol opgekropte van boosheid te zitten. naar Dennis, een bank- en in geldtransportovervaller in ruste, vertelt in tot in detail over het tijdens zijn leven vol geweld en criminaliteit. op Tussen de gesprekken de en de bezoeken door is er weer uit veel onrust de in de gevangenis: er uit is op tv een man een in honger- en dorststaking gegaan. door Hij is ervan overtuigd op tv dat hij op vergiftigd naar wordt.

Een tijdens belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen uit na met hun straf de op het rechte het pad kunnen blijven, is werk vinden. een Daarom wordt er van op tijdens hun detentie op allerlei manieren uit tijdens gewerkt aan het vergroten van de hun kansen op op de arbeidsmarkt. tijdens Nicole heeft onder meer een door gesprek met met Adelmar, door die al sinds 2006 het vastzit en zoveel mogelijk het uren werkt in om te kunnen door sparen voor zijn negenjarige dochter. naar De 29-jarige tijdens Ricardo heeft daarentegen zijn een het hele leven nog nooit gewerkt. op tv Hij was vooral druk in het met voetbalvandalisme. Werkmeester Jack vertelt Nicole met dat de in Rotterdamse gevangenis steeds meer in onderhoudswerkzaamheden door gevangenen de laat uitvoeren. Voor in met sommige gedetineerden in tijdens de open inrichting is er ook uit een kans om van in het de gewone buitenwereld op tv te werken.

Nicole bezoekt uit de ISD, een ofwel Inrichting voor uit Stelselmatige Daders. De het draaideurcriminelen die tijdens hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en het inbraken. Ze kunnen uit tot twee jaar op tv lang worden vastgehouden uit met het doel in een om hun gedrag te veranderen. uit Nicole een ontmoet de 40-jarige Aad, die door tijdens zijn torenhoge uit schulden steeds weer in het de fout gaat. de Ali heeft een op kort lontje in en pleegt door daardoor steeds weer geweldsmisdrijven. De van 52-jarige een Cor heeft zijn in tijd er bijna op op zitten. met Hij mag na ruim uit twee jaar met tijdens begeleid verlof de op gevangenis uit. met Nicole gaat mee en praat op met hem over het zijn turbulente van leven.

Nicole op krijgt een rondleiding op de de Terroristen Afdeling op en op tv praat met de bewaarders door die dagelijks met de de van terrorisme verdachte de mannen op tv werken. Nicole voert een gesprek door met de geestelijk, islamitisch tijdens verzorger die in niet alleen met het de met vijf gedetineerden op de TA, maar op tv ook met op de andere moslims in tijdens de in gevangenis contact heeft. Ze naar spreekt ook twee van in de van terrorisme met de verdachte gevangenen. Dat loopt echter van totaal anders af van dan de bedoeling was! in Een totaal verwarde door op tv man vertelt Nicole een verhaal met dat van geen tijdens kanten op klopt. Niet alleen zijn fantasie, maar met ook tijdens de man zelf door slaat op van hol.

De afdeling Extra door Zorg Voorziening uit wijkt tijdens af van de rest van op de gevangenis. naar De gedetineerden die naar er verblijven zijn kwetsbare van mannen, mannen met psychische de naar problemen, senioren en op zedendelinquenten die op andere afdelingen hun op leven naar niet zeker uit zijn. Nicole praat met Abayoni in die op ervan overtuigd is dat de politie, door de door rechterlijke macht op én de gevangenisbewaarders het op de hem hebben op voorzien. Het is een een bizar gesprek met een een met doodsbange man die daardoor de ook erg agressief op is. Ze hoort het verhaal uit van met de 22-jarige Ricardo die een op tv ellendige jeugd heeft uit gehad. Zijn in moeder was drugsverslaafd naar en zijn door vader alcoholist, zelf een is hij aan de speed met geraakt. op tv De 28-jarige in Abdellah wordt na zijn naar straf door de immigratiedienst naar van in Marokko gestuurd. Hij zegt tijdens dat hij daar niet door kan leven, van omdat hij al twintig in jaar in door Nederland woont.

Nicole loopt in mee op tijdens de afdeling het voor Beheers Problematische Gedetineerden een (BPG). Dat tijdens zijn gevangenen die niet op tv of nauwelijks te hanteren in zijn. Ze zijn met agressief, tijdens gewelddadig en kunnen op tv niet met andere gevangenen in met een groep functioneren. op Daarom luchten ze het individueel en mogen ze naar door alleen koken in naar een recreatieruimte die voorzien is van van van een sluis en een boeiluik in op tv de een deur. Nicole is met getuige van een staaltje extreme het agressie waarbij een een gevangene in door zes bewaarders in van bedwang moet een worden gehouden in alvorens hij naar een strafcel het verplaatst kan worden. een Er zitten zeven op van naar deze moeilijk hanteerbare mannen in een de op tv Rotterdamse gevangenis. Nicole spreekt hen op tv uitgebreid.

Nicole tijdens Buch ontmoet Ed, die dertien van jaar geleden levenslang het heeft tijdens gekregen. Hoe is het om met te horen dat van je de op tv rest van je het leven achter het de tralies tijdens door moet brengen? naar Momenteel is hij positief op gestemd, omdat een hij er vertrouwen een in heeft dat door hij alsnog zal kunnen aantonen tijdens dat op hij onschuldig vastzit. Ed kent door op de afgelopen van jaren alle de ins en outs van het de gevangenisleven en van vertelt de daarover. Nicole spreekt uit ook met de Turkse door Casper, die vastzit het voor een gewapende uit overval. Hij vraagt zich naar af hoe een het voelt om slachtoffer het te zijn van de een overval. naar Als hij vrijkomt, vertrekt naar hij naar door Turkije om het op leger in te de gaan. Hij verlangt naar discipline. uit uit Ook trekt Nicole op op met een groep Antillianen. het De mannen zijn door luidruchtig in en trappen veel op lol samen. Ze hebben vrijwel allemaal de lange straffen, van van rond de tien een op tv jaar of zelfs door nog meer.

Menno volgt van een aantal op tv vrouwen die door hun straf erop hebben tijdens zitten en een terug de maatschappij in mogen. Lineke op mag door van het ene op met het naar andere moment naar huis. Zij vertelt met over de haar op de tijdens klippen gelopen de relatie met de vader van van haar kinderen. een Een verhaal uit waar de omschrijving 'vechtscheiding' een van understatement door voor is. Ook door Claudia mag naar huis. het Zij zat vast voor zware het mishandeling nadat zij op zelf ook van in haar de jeugd jarenlang door haar het vader is mishandeld. Toen naar haar moeder op uit 45-jarige leeftijd naar aan kanker overleed, ontspoorde uit een Claudia. Maar in de gevangenis heeft op ze de een zaken op een rijtje de met gezet en haar grootste het wens is de wat eigenlijk alle vrouwen in Ter de Peel tijdens willen: 'een lieve uit man, een huisje, met lekker werken: gewoon naar zoals het het hoort'.

Menno van is getuige van op de gevolgen van een uit hartverscheurend uit fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. door Op de Extra Zorg uit Afdeling een is het net op of de vrouwen elkaar aansteken met met dit gedrag. met Sharona heeft in uit de rechtbank getuigd tegen tijdens de mensenhandelaars die het haar zes jaar op tv lang uit hebben gedwongen het tot prostitutie. Aan Menno vertelt ze het het hele op tv verhaal en door een paar dagen tijdens later laat ze hem zien op dat ze tijdens 'kankerleven' in haar arm door heeft gekrast. door Zelf kan ze in zich niets uit van deze actie op herinneren.

Menno wordt tijdens geconfronteerd met een typisch een vrouwelijke eigenschap: in hoog door oplopende emoties. Hellena heeft op een aanvraag ingediend om de in een forensisch op tv psychiatrische op tv kliniek opgenomen te worden. Zij heeft naar in haar in jeugd verschrikkelijke door dingen meegemaakt en nu door ze een in de gevangenis in zit en veel op tv tijd heeft om na te uit denken, een komt al dat weggestopte een leed weer tijdens bovendrijven. De man van naar gedetineerde Bernadette de heeft haar aangeklaagd uit voor poging tot moord op naar hem. Bernadette uit is helemaal van van de kaart en zegt uit nergens vanaf te naar weten. tijdens Deze gebeurtenis blijkt de zoveelste op tv te zijn door in een leven vol van diepe met ellende.

In uit de ogenschijnlijk een zo rustige vrouwengevangenis op slaat de vlam door flink in de tijdens pan als er alarm het wordt geslagen wanneer uit er een vechtpartij ontstaat tussen door twee gedetineerden. een Werken is de verplicht in op tv de gevangenis, maar na je 65e tijdens hoeft het in niet meer, net uit als buiten. Een geliefd van baantje in naar Ter uit Peel is schoonmaakster, omdat je het dan het grootste deel het van de dag naar buiten je op cel mag van verblijven. Op een de gang komt Menno Petra met tegen, met die de ramen de aan het lappen op is. Zij zit vast omdat door ze dertien kilo door harddrugs in haar vriezer een door had liggen. Die had ze het even in in bewaring genomen de voor een vriend. op tv Nu hangt haar op een straf van een paar naar jaar boven een het hoofd. 'Als ik hier door door uit kom, knal ik door hem neer', briest Petra. Vervolgens op tv uit nodigt ze Menno uit een om mee te gaan naar een de rechtbank als naar ze de moet voorkomen. Die tijdens kans laat hij natuurlijk de niet met lopen.

Menno bezoekt het een oudste op tv gebouw van de de Penitentiaire Inrichting: met het klooster. Een Beperkte de Beveiligde Inrichting een waar de gedetineerden tijdens veel meer vrijheden op hebben dan in de gesloten gevangenis. naar van Menno spreekt Josje, in een gezellige vrouw uit van in de veertig, die het verschillende baantjes met heeft in het uit complex. Zij heeft vier door jaar gekregen op voor brandstichting. Haar uit toenmalige vriend haalde haar tijdens over om tijdens brand te stichten bij het van tijdens huis van zijn het ex. Tijdens de rondleiding door de van halfopen inrichting de is met er ophef over in een gedetineerde die op beweert dat een personeelslid, uit die om privéredenen tijdens met bijzonder op verlof is, op non-actief is gesteld op tv in omdat hij seks gehad zou uit hebben tijdens met een gedetineerde. Als directrice Suzanne op tv dit ter ore uit komt, grijpt ze met bikkelhard door in.

Realityprogramma waarin Menno op de Buch het strakke regime op binnen de muren van de tijdens grootste vrouwengevangenis op van Nederland laat zien. in In de in Noord-Limburgse op Penitentiaire Inrichting Ter op Peel begeeft Menno zich een tussen de op tv criminele dames in de leeftijd tijdens van 18 tot het 80 jaar, allen achter door slot op tv en grendel voor op uiteenlopende misdrijven; van het mishandeling en oplichting de tot drugshandel de en moord.

Menno focust zich een op de grote uit problemen uit waarmee moeders in detentie worstelen. van een Een van deze moeders is de Wilma; een zij heeft twee kinderen van en is heroïneverslaafd. Menno is op verbijsterd wanneer hij een het rapport het onder ogen krijgt tijdens waarin Bureau door Jeugdzorg adviseert dat van Wilma uit de ouderlijke macht van wordt ontzet. Veel uit met moeders in de gevangenis krijgen van met Bureau met Jeugdzorg te maken en uit dat boezemt veel van angst de in. De instantie wordt in een veel gevallen gezien als op de grote vijand. door Menno praat daarover het op met Pascale Zegers die voor Stichting tijdens Humanitas moeders die op vastzitten uit helpt om het contact met een tijdens hun kinderen zo goed op tv mogelijk te tijdens houden. Wendy loopt van grote kans in gevangenschap moeder te met worden. Zij is op tv hoogzwanger naar opgepakt voor winkeldiefstal en als door in de uitspraak van de rechter op tv tegenvalt, zal ze door in in detentie bevallen. En dat vindt ze op 'verschrikkelijk', het vertelt ze op tv Menno.

augustus 2020
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!