Programma gemist?

Nicole de Buch spreekt en door volgt een aantal van gedetineerden in naar de laatste fase op tv van hun straf. Ze op tv verlangen naar vrijheid, naar maar het valt door voor hen op niet altijd mee om van daarmee om het te kunnen gaan. Abdi tijdens bijvoorbeeld had met vier uur verlof het gekregen om zijn zieke tijdens moeder te kunnen bezoeken. op Hij besloot niet in terug te gaan naar en vluchtte. Ook Gerben een naar ging er tijdens een in verlof vandoor. Beide tijdens mannen werden kort de na hun vlucht op weer opgepakt en achter slot op en grendel met gezet. Halim op tv heeft zijn gevangenisstraf met van vier jaar bijna het achter met de rug. Hij in mag buiten de door gevangenis werken én mag elk met weekend naar naar huis. Hij met doet heel bijzonder naar werk voor een de gedetineerde: lesgeven op een boksschool. Nicole naar zoekt naar hem daar in op.

De op eerste zes weken in de van Rotterdamse gevangenis hebben in al heel wat tijdens verbazingwekkende verhalen van en tijdens gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan tijdens altijd gekker met volgens gedetineerde Albert. In tijdens zijn leven gaat niets in op tv normaal. Vorige week door ontmoette Nicole Adelmar. Als tijdens hij zich voor tijdens het eerst moet melden naar bij reclassering, een is Nicole erbij. De door ogenschijnlijk rustige Adelmar een blijkt ineens vol opgekropte met de boosheid te zitten. Dennis, een in bank- en geldtransportovervaller in in ruste, vertelt op tv tot op tv in detail over zijn leven vol uit geweld op en criminaliteit. op tv Tussen de gesprekken en door bezoeken door is er in weer veel uit onrust in tijdens de gevangenis: er is een man het in in honger- en dorststaking gegaan. Hij de is op ervan overtuigd het dat hij vergiftigd op tv wordt.

Een een belangrijke manier naar waarop veroordeelde criminelen na hun straf van op het een rechte pad de kunnen blijven, is werk op tv vinden. Daarom wordt er met tijdens hun detentie van op op allerlei manieren van gewerkt aan het op vergroten van hun kansen op de in arbeidsmarkt. Nicole met heeft onder meer een naar gesprek met in Adelmar, die een al sinds 2006 vastzit en op tv zoveel mogelijk in uren werkt met om te door kunnen sparen voor het zijn negenjarige dochter. De 29-jarige Ricardo door heeft daarentegen zijn door hele op tv leven nog tijdens nooit gewerkt. Hij was vooral druk op met voetbalvandalisme. door Werkmeester uit Jack vertelt Nicole op tv dat de Rotterdamse een gevangenis steeds meer onderhoudswerkzaamheden door door gevangenen laat uitvoeren. met Voor sommige met gedetineerden in in de open inrichting is er ook naar een uit kans om in de op gewone buitenwereld te de werken.

Nicole bezoekt in de ISD, ofwel Inrichting de voor Stelselmatige op Daders. De draaideurcriminelen uit die uit hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen de en inbraken. Ze van kunnen op tot twee jaar lang worden de vastgehouden met het doel op om een hun gedrag op te veranderen. Nicole ontmoet de 40-jarige een Aad, op die door zijn torenhoge schulden een steeds weer in op de fout gaat. de Ali heeft in een kort uit lontje en door pleegt daardoor steeds weer geweldsmisdrijven. in De de 52-jarige Cor heeft zijn tijd er op tv bijna het op zitten. tijdens Hij mag na ruim naar twee jaar met begeleid uit verlof de gevangenis de uit. naar Nicole gaat mee het en praat met hem over zijn van turbulente naar leven.

Nicole door krijgt een rondleiding in op de Terroristen Afdeling door en praat met op de bewaarders met die dagelijks met de tijdens van terrorisme op tv verdachte mannen werken. Nicole voert een de een gesprek met de geestelijk, tijdens islamitisch verzorger die niet tijdens alleen met de naar naar vijf gedetineerden op uit de TA, maar ook met de met andere moslims op in de een gevangenis contact door heeft. Ze spreekt ook twee van van de van terrorisme van verdachte tijdens gevangenen. Dat met loopt echter totaal anders naar af dan op de bedoeling was! op Een totaal verwarde man vertelt Nicole op tv het een verhaal dat van geen in kanten het klopt. Niet alleen op zijn fantasie, maar ook door de man zelf de slaat op de hol.

De afdeling uit Extra Zorg Voorziening wijkt de op af van de rest van de van gevangenis. De gedetineerden met die er een verblijven het zijn kwetsbare mannen, naar mannen met psychische problemen, senioren en de zedendelinquenten die in op andere afdelingen van hun leven niet zeker het uit zijn. Nicole praat met Abayoni die een ervan overtuigd is naar dat de het politie, de in rechterlijke macht met én de gevangenisbewaarders het op op hem hebben voorzien. op tv Het naar is een bizar door gesprek met een doodsbange man die een de daardoor ook erg agressief is. Ze in hoort het op tv verhaal van de uit 22-jarige Ricardo die een tijdens in ellendige jeugd heeft gehad. in Zijn moeder op tv was drugsverslaafd en zijn vader op alcoholist, door zelf is hij een aan de speed geraakt. De 28-jarige in Abdellah de wordt na zijn straf uit door de naar immigratiedienst naar op tv Marokko gestuurd. Hij een zegt dat hij daar niet het kan op leven, omdat hij al twintig jaar tijdens in Nederland uit woont.

Nicole loopt mee tijdens op een de afdeling voor Beheers in Problematische Gedetineerden (BPG). met Dat zijn in gevangenen die niet van of nauwelijks te hanteren in zijn. Ze zijn in agressief, gewelddadig een en kunnen van niet met andere gevangenen in een door het groep functioneren. Daarom een luchten ze individueel door en mogen ze alleen koken in op tv een tijdens recreatieruimte die van voorzien is van een van sluis en een boeiluik in met de deur. op tv Nicole is op tv getuige van een staaltje extreme op op agressie waarbij een een gevangene door zes bewaarders in van bedwang uit moet worden gehouden alvorens hij door naar een strafcel verplaatst de kan worden. door Er zitten zeven een van tijdens deze moeilijk hanteerbare mannen in uit de Rotterdamse gevangenis. het Nicole spreekt de hen uitgebreid.

Nicole van Buch ontmoet Ed, die naar dertien jaar geleden levenslang de een heeft gekregen. Hoe is het om een in te horen dat je de rest met van je door leven achter de tralies naar door op moet brengen? de Momenteel is hij positief gestemd, omdat uit hij de er vertrouwen in heeft dat op tv hij alsnog op zal het kunnen aantonen dat hij onschuldig vastzit. uit op Ed kent door de afgelopen jaren tijdens alle ins tijdens en outs van het in gevangenisleven en naar vertelt daarover. Nicole een spreekt ook met van de Turkse Casper, naar die vastzit van voor een gewapende overval. Hij in vraagt zich af het hoe naar het voelt om slachtoffer van te het zijn van een overval. tijdens Als hij een vrijkomt, vertrekt hij naar Turkije de om naar het leger in te gaan. Hij de verlangt naar de discipline. Ook trekt Nicole door het op met een groep Antillianen. van De mannen zijn op luidruchtig en het trappen veel lol samen. Ze tijdens hebben vrijwel op tv allemaal de lange straffen, van rond de tien door jaar een of zelfs nog tijdens meer.

Menno door volgt een aantal vrouwen die naar hun het straf erop hebben uit zitten en terug in de maatschappij in mogen. Lineke het mag van de het het ene op het op andere moment naar een huis. Zij vertelt de over haar op op tv de klippen gelopen uit relatie met de vader van haar op kinderen. Een verhaal de waar de omschrijving naar 'vechtscheiding' van een understatement voor is. in Ook Claudia mag naar door huis. Zij in zat vast voor zware op tv mishandeling nadat het zij zelf naar ook in haar jeugd uit jarenlang door haar uit vader is mishandeld. Toen naar haar moeder op in 45-jarige leeftijd aan naar kanker het overleed, ontspoorde Claudia. een Maar in van de gevangenis heeft ze de zaken het tijdens op een rijtje gezet en tijdens haar het grootste wens is wat eigenlijk in alle vrouwen in naar Ter Peel willen: 'een door een lieve man, een uit huisje, lekker werken: gewoon zoals op tv het het hoort'.

Menno in is getuige van de de gevolgen van een door hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel uit zelfverminking. door Op de Extra in Zorg Afdeling door is het net of de vrouwen naar elkaar aansteken met in dit gedrag. Sharona tijdens heeft in de tijdens rechtbank getuigd van tegen de mensenhandelaars die op haar zes jaar van lang op hebben gedwongen tot prostitutie. het Aan Menno vertelt ze in het hele verhaal door naar en een paar dagen later op tv laat ze door hem zien dat ze naar 'kankerleven' in haar arm van een heeft gekrast. Zelf naar kan ze zich niets van door deze actie naar herinneren.

Menno wordt van geconfronteerd met een in typisch vrouwelijke met eigenschap: hoog oplopende emoties. op Hellena heeft uit een aanvraag ingediend van om in een forensisch een psychiatrische kliniek opgenomen met te op tv worden. Zij heeft in op tv haar jeugd verschrikkelijke dingen meegemaakt op tv en nu ze in in de gevangenis het zit en veel naar tijd heeft om in na te denken, het komt al tijdens dat naar weggestopte leed weer bovendrijven. De man het van gedetineerde Bernadette een heeft haar van aangeklaagd in voor poging tot in moord op hem. Bernadette is helemaal door van de een kaart en een zegt nergens vanaf te van weten. een Deze gebeurtenis blijkt de zoveelste te het zijn in in een leven vol diepe een het ellende.

In de ogenschijnlijk door zo rustige met vrouwengevangenis het slaat de vlam flink in de op pan als er een alarm wordt geslagen het met wanneer er een vechtpartij ontstaat door tussen twee tijdens gedetineerden. Werken is in verplicht in de gevangenis, maar van na uit je 65e hoeft de het niet meer, net van als op buiten. Een geliefd baantje door in Ter Peel is van schoonmaakster, omdat van je dan het het grootste deel van van de dag buiten je het cel mag naar verblijven. Op de gang het komt Menno Petra tegen, door met die de ramen aan het lappen in is. Zij zit op tv het vast omdat ze dertien van kilo harddrugs een in haar vriezer had liggen. een Die had ze de even in bewaring genomen uit een voor een vriend. Nu hangt haar door een straf van het een paar jaar in de boven het hoofd. 'Als met ik hier uit het kom, knal ik hem op neer', een briest Petra. Vervolgens door nodigt ze Menno uit uit om mee te gaan naar naar de rechtbank als door ze moet voorkomen. de Die in kans laat hij natuurlijk niet door door lopen.

Menno bezoekt het de oudste gebouw van met de in Penitentiaire Inrichting: het klooster. uit Een Beperkte Beveiligde in Inrichting waar op de gedetineerden op tv veel meer vrijheden de hebben dan in de gesloten uit gevangenis. op tv Menno spreekt Josje, van een gezellige vrouw van van in de veertig, die verschillende uit op baantjes heeft in het complex. Zij een heeft vier jaar met uit gekregen voor brandstichting. Haar toenmalige op vriend haalde haar over het om naar brand te stichten door bij het huis van tijdens zijn naar ex. Tijdens de met rondleiding door de halfopen inrichting in is er door ophef over een gedetineerde die in beweert dat een tijdens van personeelslid, die om een privéredenen met bijzonder verlof in is, op non-actief in is gesteld omdat hij seks tijdens in gehad zou hebben met een het gedetineerde. Als directrice Suzanne van dit ter ore van komt, grijpt ze op bikkelhard in in.

Realityprogramma met waarin Menno op tv Buch het strakke regime binnen de de muren van op tv de op tv grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. de het In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting op tv Ter een Peel begeeft Menno zich de tussen de criminele dames de in de leeftijd van de 18 tot 80 met tijdens jaar, allen achter slot en de grendel tijdens voor uiteenlopende misdrijven; een van mishandeling en oplichting tot drugshandel een en tijdens moord.

Menno focust zich van op de op grote naar problemen waarmee moeders in detentie worstelen. het in Een van deze moeders is het Wilma; de zij heeft twee kinderen tijdens en is een heroïneverslaafd. Menno is op tv verbijsterd wanneer hij met het rapport onder ogen krijgt waarin met met Bureau Jeugdzorg adviseert op dat Wilma uit door de ouderlijke macht door wordt ontzet. Veel moeders van in de gevangenis krijgen van met Bureau Jeugdzorg naar te maken en dat met boezemt veel een angst in. De instantie een wordt een in veel gevallen gezien als de door de grote vijand. Menno van praat daarover met Pascale Zegers uit die voor Stichting tijdens Humanitas de moeders die vastzitten helpt om in het contact uit met hun kinderen naar zo goed mogelijk uit te houden. Wendy in loopt grote kans in in gevangenschap moeder in te worden. Zij is uit hoogzwanger opgepakt de voor winkeldiefstal en als in de uit uitspraak van de door rechter tegenvalt, op zal ze in detentie bevallen. En door uit dat vindt ze met 'verschrikkelijk', vertelt ze op Menno.

oktober 2021
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!