Programma gemist?

Nicole Buch met spreekt en volgt een een aantal een gedetineerden in op tv de laatste fase het van hun straf. Ze van verlangen naar op vrijheid, maar het valt voor op tv hen niet altijd met mee om daarmee om uit te kunnen gaan. een Abdi tijdens bijvoorbeeld had vier uur verlof met gekregen om een zijn zieke moeder te naar kunnen bezoeken. Hij op tijdens besloot niet terug te met gaan en vluchtte. Ook Gerben naar ging er op tv tijdens een uit verlof vandoor. uit Beide mannen werden een kort na hun vlucht weer opgepakt met de en achter slot en grendel door gezet. Halim heeft met zijn gevangenisstraf van op vier jaar bijna met achter de rug. door Hij op tv mag buiten de gevangenis werken de én mag elk een weekend naar huis. Hij op tv doet heel het bijzonder werk naar voor een gedetineerde: lesgeven een op een boksschool. Nicole naar zoekt hem met daar op tv op.

De uit eerste zes weken naar in de Rotterdamse gevangenis uit hebben op tv al heel wat uit verbazingwekkende verhalen en een gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan met altijd het gekker volgens gedetineerde Albert. tijdens In zijn leven tijdens gaat niets normaal. in Vorige week ontmoette Nicole Adelmar. in Als hij door zich voor in het eerst moet uit melden bij reclassering, is Nicole naar erbij. De van ogenschijnlijk rustige Adelmar op blijkt naar ineens vol opgekropte boosheid te zitten. met Dennis, het een bank- en geldtransportovervaller in in uit ruste, vertelt tot in detail het over met zijn leven vol geweld en van criminaliteit. Tussen in de gesprekken en bezoeken op tv door is er weer het veel in onrust in de gevangenis: er tijdens het is een man in van honger- en de dorststaking gegaan. Hij is ervan overtuigd uit dat hij tijdens vergiftigd naar wordt.

Een het belangrijke manier waarop veroordeelde op tv criminelen tijdens na hun straf een op het rechte pad kunnen op tv blijven, is werk vinden. naar Daarom door wordt er tijdens hun van detentie op allerlei uit manieren uit gewerkt aan het vergroten tijdens van hun kansen op de in arbeidsmarkt. Nicole heeft in onder meer uit een gesprek met Adelmar, in die al naar sinds uit 2006 vastzit en zoveel mogelijk uren door een werkt om te kunnen sparen voor op zijn negenjarige het dochter. De de 29-jarige Ricardo heeft daarentegen de zijn door hele leven nog nooit gewerkt. Hij tijdens was uit vooral druk met voetbalvandalisme. de Werkmeester Jack vertelt Nicole het dat de op tv Rotterdamse gevangenis steeds meer de onderhoudswerkzaamheden door gevangenen naar het laat uitvoeren. Voor sommige gedetineerden in het de van open inrichting is er een ook een kans op tv om in de van gewone buitenwereld te met werken.

Nicole met bezoekt de ISD, ofwel in Inrichting voor in Stelselmatige Daders. op tv De draaideurcriminelen die hier tijdens zitten, pleegden voornamelijk in diefstallen en inbraken. Ze kunnen de tot twee tijdens jaar lang door worden vastgehouden van met het doel om hun gedrag met te veranderen. Nicole op ontmoet de een 40-jarige Aad, door die door zijn torenhoge met schulden met steeds weer in de fout op gaat. Ali in heeft een kort op tv lontje en het pleegt daardoor steeds door weer geweldsmisdrijven. De 52-jarige Cor heeft met met zijn tijd er bijna tijdens op zitten. Hij mag na naar uit ruim twee jaar met begeleid verlof door het de gevangenis uit. tijdens Nicole gaat mee en naar praat met hem over met zijn turbulente de leven.

Nicole tijdens krijgt een rondleiding van op de Terroristen Afdeling en van praat van met de bewaarders de die dagelijks met de van de terrorisme verdachte mannen in werken. Nicole voert op een gesprek het met de geestelijk, islamitisch tijdens verzorger die niet naar alleen met van de vijf gedetineerden door op op tv de TA, maar naar ook met de andere moslims van in de gevangenis tijdens contact heeft. een Ze spreekt door ook twee van de van van terrorisme verdachte een gevangenen. Dat loopt echter op totaal anders af dan op met de bedoeling was! Een van totaal verwarde van man vertelt Nicole een verhaal op tv dat van geen door kanten klopt. het Niet alleen zijn fantasie, in maar ook de het man zelf slaat op het op tv hol.

De afdeling Extra op Zorg Voorziening wijkt de af van van de rest de van de gevangenis. De gedetineerden met het die er verblijven zijn kwetsbare een mannen, mannen met psychische op problemen, senioren uit en zedendelinquenten die in op andere tijdens afdelingen hun met leven niet zeker zijn. Nicole het praat met Abayoni die naar ervan een overtuigd is dat de politie, door de rechterlijke met macht een én de gevangenisbewaarders het op een hem hebben voorzien. Het uit is een het bizar gesprek uit met een doodsbange man op tv die daardoor ook erg op agressief is. door Ze hoort op tv het verhaal van door de 22-jarige Ricardo uit die een ellendige tijdens jeugd heeft gehad. Zijn moeder het de was drugsverslaafd en zijn vader het alcoholist, zelf is hij met de aan de speed geraakt. De op 28-jarige Abdellah door wordt na naar zijn straf door de van immigratiedienst naar Marokko tijdens gestuurd. Hij zegt dat hij de naar daar niet kan leven, omdat tijdens hij al met twintig jaar in op Nederland woont.

Nicole loopt van mee tijdens op de afdeling voor Beheers met Problematische Gedetineerden een (BPG). Dat zijn gevangenen uit die niet in of nauwelijks uit te hanteren zijn. Ze in zijn agressief, gewelddadig en kunnen door in niet met andere gevangenen in in een groep functioneren. Daarom met luchten ze individueel uit en mogen ze van op tv alleen koken in een recreatieruimte een die voorzien is de van een sluis en met de een boeiluik in de de deur. Nicole is getuige van door op een staaltje extreme agressie door waarbij een gevangene door zes de met bewaarders in bedwang de moet worden gehouden tijdens alvorens hij naar een een strafcel verplaatst kan door worden. Er zitten zeven het van deze moeilijk uit hanteerbare mannen door in de Rotterdamse gevangenis. door Nicole spreekt uit hen uitgebreid.

Nicole Buch naar ontmoet Ed, een die dertien jaar een geleden levenslang heeft uit gekregen. Hoe is het om van te van horen dat je het de rest van je leven door achter de tralies het door moet brengen? op Momenteel is op tv hij in positief gestemd, omdat hij uit er vertrouwen in in heeft dat hij alsnog naar zal kunnen aantonen dat tijdens hij onschuldig met vastzit. Ed op tv kent door de afgelopen op tv jaren alle een ins en outs met van het gevangenisleven en vertelt tijdens daarover. Nicole spreekt tijdens ook met met de op Turkse Casper, die vastzit voor op tv een gewapende uit overval. Hij vraagt zich af naar op tv hoe het voelt om slachtoffer te van door zijn van een overval. Als in hij op tv vrijkomt, vertrekt hij naar Turkije om de het leger in tijdens te in gaan. Hij verlangt naar het discipline. Ook trekt in Nicole een op met een groep Antillianen. naar De in mannen zijn luidruchtig en trappen een veel op lol samen. Ze hebben vrijwel naar allemaal lange straffen, op tv van van rond de tien jaar of uit zelfs nog met meer.

Menno volgt een het door aantal vrouwen die door hun straf erop hebben van zitten en terug de maatschappij met in mogen. Lineke tijdens het mag van het ene op op tv het andere moment naar op tv huis. Zij in vertelt over haar in op de klippen gelopen door door relatie met de naar vader van haar kinderen. Een verhaal op van waar de omschrijving 'vechtscheiding' een understatement op een voor is. Ook de Claudia mag naar in huis. Zij zat vast door voor zware mishandeling nadat van zij tijdens zelf ook in tijdens haar jeugd jarenlang door op haar vader is mishandeld. Toen een een haar moeder op van 45-jarige leeftijd aan kanker overleed, ontspoorde tijdens Claudia. de Maar in de gevangenis heeft door ze tijdens de zaken op een rijtje op gezet en haar van grootste naar wens is wat op tv eigenlijk alle in vrouwen in Ter Peel naar willen: 'een tijdens lieve man, een huisje, lekker werken: door gewoon zoals het naar met hoort'.

Menno uit is getuige van van de gevolgen van op tv een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, in oftewel zelfverminking. de Op de Extra de Zorg Afdeling is het naar net naar of de vrouwen elkaar aansteken in met dit gedrag. naar Sharona heeft in de van rechtbank getuigd tegen van de mensenhandelaars die tijdens haar zes jaar een lang hebben gedwongen in tot prostitutie. uit Aan Menno uit vertelt ze het hele de verhaal en uit een paar het dagen later laat ze hem zien het dat ze 'kankerleven' een in haar arm op tv heeft gekrast. Zelf door kan ze de zich van niets van deze actie op tv herinneren.

Menno in wordt geconfronteerd met door een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog de door oplopende emoties. Hellena de heeft een aanvraag ingediend om in door een forensisch naar psychiatrische kliniek opgenomen te op worden. Zij op tv heeft in de haar jeugd verschrikkelijke op dingen meegemaakt en naar nu ze in de gevangenis het zit en een veel tijd heeft naar om naar na te denken, komt al tijdens dat weggestopte leed weer een bovendrijven. De man het van gedetineerde tijdens Bernadette door heeft haar aangeklaagd voor het poging tot moord op hem. uit Bernadette is op tv helemaal van op de kaart en door zegt nergens vanaf te met weten. Deze gebeurtenis de blijkt de zoveelste te tijdens zijn op in een leven het vol diepe door ellende.

In de naar ogenschijnlijk zo rustige een vrouwengevangenis door slaat de vlam flink het in de pan een als er in alarm wordt geslagen wanneer er een op tv vechtpartij op tv ontstaat tussen in twee gedetineerden. Werken is verplicht de in op tv de gevangenis, maar na van je 65e hoeft het niet uit meer, het net als buiten. Een het geliefd baantje in een Ter Peel is tijdens schoonmaakster, omdat je dan uit het door grootste deel met van de dag met buiten je cel mag met verblijven. Op de gang naar komt door Menno Petra tegen, die de tijdens ramen aan het door lappen is. Zij naar zit vast omdat ze een van dertien kilo harddrugs het in haar vriezer had liggen. de Die op tv had ze even in bewaring uit genomen voor een in vriend. in Nu hangt haar het een straf van een paar jaar een boven op het hoofd. 'Als ik op tv hier het uit kom, knal ik door hem neer', briest door Petra. Vervolgens op tv nodigt ze Menno uit tijdens om mee te gaan naar met de op rechtbank als ze moet een voorkomen. Die in kans laat hij natuurlijk niet van het lopen.

Menno in bezoekt het oudste in gebouw van de van Penitentiaire Inrichting: een het klooster. Een Beperkte het Beveiligde Inrichting de waar de gedetineerden veel met meer vrijheden hebben met dan in uit de gesloten gevangenis. Menno naar spreekt Josje, een gezellige naar vrouw van in de op veertig, die naar verschillende met baantjes heeft in het complex. Zij naar heeft tijdens vier jaar uit gekregen voor brandstichting. Haar toenmalige vriend op tv haalde van haar over om brand te van stichten bij het op huis van zijn de ex. op tv Tijdens de rondleiding op tv door de door halfopen inrichting is er tijdens ophef over uit een gedetineerde die beweert dat een een personeelslid, van die om privéredenen op met bijzonder verlof is, op op non-actief is gesteld van op tv omdat hij seks gehad zou met hebben in met een gedetineerde. uit Als directrice Suzanne dit ter ore van komt, grijpt ze van bikkelhard het in.

Realityprogramma waarin de Menno Buch uit het strakke met regime binnen de muren van op tv de grootste vrouwengevangenis het van van Nederland laat zien. In de op tv Noord-Limburgse door Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft op Menno zich naar tussen de tijdens criminele dames in de naar leeftijd van 18 tot 80 met op jaar, allen achter slot en op grendel voor naar uiteenlopende misdrijven; naar van mishandeling en oplichting tot drugshandel in en met moord.

Menno focust zich het op de naar grote het problemen waarmee moeders in detentie naar worstelen. Een de van deze moeders is een Wilma; zij heeft twee met kinderen en met is heroïneverslaafd. Menno tijdens is met verbijsterd wanneer hij het rapport op tv onder tijdens ogen krijgt waarin Bureau Jeugdzorg van adviseert dat een Wilma uit de het ouderlijke macht wordt ontzet. Veel het de moeders in de gevangenis krijgen tijdens met Bureau naar Jeugdzorg te maken en dat met met boezemt veel angst de in. De instantie wordt in op tv veel gevallen gezien als in op tv de grote vijand. een Menno praat daarover tijdens met Pascale Zegers die voor tijdens Stichting Humanitas moeders op tv die vastzitten helpt om een het contact op met hun kinderen op zo goed mogelijk te het houden. Wendy in loopt grote kans in het gevangenschap op tv moeder te worden. uit Zij is hoogzwanger opgepakt voor het winkeldiefstal naar en als de de uitspraak van uit de rechter tegenvalt, zal op tv ze in detentie bevallen. de En dat vindt ze van 'verschrikkelijk', op vertelt ze van Menno.

juni 2019
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord