Programma gemist?

Nicole Buch met spreekt en de volgt een aantal gedetineerden in met een de laatste fase een van hun straf. Ze een verlangen naar door vrijheid, maar het valt op voor hen naar niet altijd mee om daarmee om tijdens te tijdens kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld in had vier met uur verlof gekregen tijdens om zijn zieke moeder in te kunnen bezoeken. uit Hij besloot niet van terug te gaan van en vluchtte. Ook de Gerben op ging er tijdens in een verlof vandoor. Beide mannen werden een kort na hun uit vlucht weer opgepakt door uit en achter slot en grendel op tv gezet. Halim naar heeft zijn gevangenisstraf door van vier jaar bijna uit achter de rug. Hij uit mag buiten de de gevangenis op tv werken én tijdens mag elk weekend naar huis. door Hij doet heel met bijzonder een werk voor een gedetineerde: lesgeven op door een de boksschool. Nicole in zoekt hem daar op tv op.

De de eerste zes weken in het de in Rotterdamse gevangenis hebben al heel op tv wat verbazingwekkende een verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar de het kan door altijd gekker volgens van gedetineerde Albert. In zijn uit leven gaat op tv niets normaal. Vorige tijdens week een ontmoette Nicole Adelmar. Als hij het zich voor het de eerst moet melden het bij reclassering, is in Nicole erbij. De ogenschijnlijk op rustige op tv Adelmar blijkt ineens op tv vol opgekropte boosheid te door zitten. Dennis, een door bank- en een geldtransportovervaller in ruste, vertelt tot van in naar detail over zijn naar leven vol geweld en een criminaliteit. tijdens Tussen de gesprekken en bezoeken door door uit is er weer veel onrust in op tv de gevangenis: het er is een naar man met in honger- en door dorststaking gegaan. Hij is het ervan overtuigd op dat hij vergiftigd met wordt.

Een belangrijke van manier waarop veroordeelde een criminelen de na hun straf op het rechte met pad de kunnen blijven, is de werk vinden. naar Daarom wordt er tijdens uit hun detentie op allerlei op manieren gewerkt op tv aan het uit vergroten van hun kansen op op tv de arbeidsmarkt. een Nicole heeft onder naar meer een gesprek naar met Adelmar, in die al sinds 2006 vastzit en door zoveel mogelijk uren in werkt om te met kunnen sparen met voor zijn negenjarige dochter. naar De 29-jarige Ricardo naar van heeft daarentegen zijn het hele leven nog door nooit gewerkt. Hij was naar vooral druk met voetbalvandalisme. Werkmeester op Jack uit vertelt Nicole door dat de Rotterdamse gevangenis steeds meer door uit onderhoudswerkzaamheden door gevangenen laat uitvoeren. Voor op sommige gedetineerden op tv in de open naar inrichting is er naar ook een op kans om met in de gewone buitenwereld te met werken.

Nicole bezoekt naar de ISD, ofwel Inrichting tijdens voor Stelselmatige op tv Daders. De draaideurcriminelen van die de hier zitten, pleegden voornamelijk op tv diefstallen en inbraken. in Ze kunnen tot twee naar jaar lang het worden vastgehouden naar met het doel om hun gedrag een te veranderen. een Nicole ontmoet de 40-jarige in in Aad, die door zijn naar torenhoge schulden steeds weer in uit de fout tijdens gaat. Ali heeft een met kort lontje op en pleegt daardoor in steeds op weer geweldsmisdrijven. De op tv 52-jarige Cor heeft door zijn tijd er bijna naar op zitten. Hij mag na de ruim twee met jaar met begeleid uit verlof de gevangenis op tv uit. Nicole de gaat mee de en praat met hem over zijn in turbulente naar leven.

Nicole krijgt een op rondleiding op de de Terroristen Afdeling het en praat met het de door bewaarders die dagelijks met tijdens de van terrorisme verdachte naar mannen werken. Nicole naar voert een gesprek tijdens met de geestelijk, op tv islamitisch verzorger die op niet alleen met de uit het vijf gedetineerden op van de TA, maar ook met de de andere moslims in op de met gevangenis contact heeft. Ze spreekt de ook twee van door op tv de van terrorisme verdachte door gevangenen. Dat loopt echter totaal door anders af dan de de de bedoeling was! door Een totaal verwarde in man vertelt Nicole een verhaal het dat van van geen kanten klopt. Niet alleen tijdens tijdens zijn fantasie, maar ook de de man zelf slaat een op naar hol.

De het afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt van af van uit de rest van uit de gevangenis. De gedetineerden in op tv die er verblijven zijn kwetsbare mannen, uit een mannen met psychische problemen, senioren door en zedendelinquenten een die op andere op afdelingen hun leven in niet zeker zijn. Nicole met praat met Abayoni die naar ervan een overtuigd is dat de politie, van de van rechterlijke macht in én de gevangenisbewaarders op tv het op hem de hebben voorzien. Het is een bizar door in gesprek met een doodsbange een man die met daardoor ook erg agressief tijdens is. Ze hoort het verhaal het van de 22-jarige op Ricardo die op een het ellendige jeugd heeft gehad. Zijn moeder door was drugsverslaafd op tv en zijn vader van alcoholist, zelf de is hij aan van de speed geraakt. De 28-jarige met Abdellah wordt na van zijn straf door het door de immigratiedienst naar Marokko naar gestuurd. Hij zegt dat hij met met daar niet kan leven, met omdat hij al twintig door jaar van in Nederland woont.

Nicole de loopt mee op de afdeling naar het voor Beheers Problematische Gedetineerden het (BPG). Dat zijn gevangenen tijdens die niet van of nauwelijks in te hanteren zijn. Ze zijn met agressief, gewelddadig en naar kunnen door niet met andere gevangenen in een van door groep functioneren. Daarom in luchten ze individueel en mogen ze de met alleen koken in een van recreatieruimte die voorzien is van op een op tv sluis en een de boeiluik in de een deur. Nicole met is getuige van een de staaltje extreme door agressie waarbij een gevangene door zes op bewaarders in bedwang tijdens in moet worden gehouden alvorens het hij naar een strafcel met verplaatst kan worden. de Er zitten zeven van de de deze moeilijk hanteerbare mannen in de met Rotterdamse gevangenis. op Nicole naar spreekt hen uitgebreid.

Nicole Buch naar ontmoet Ed, de die dertien naar jaar geleden levenslang heeft uit gekregen. Hoe is op tv het om naar te horen dat je de uit rest van een je leven achter van de tralies van door moet brengen? Momenteel is met hij de positief gestemd, omdat tijdens hij er vertrouwen in heeft van dat naar hij alsnog zal door kunnen aantonen dat hij onschuldig een vastzit. Ed tijdens kent door de afgelopen met jaren alle in ins en outs uit van het gevangenisleven en vertelt op daarover. Nicole spreekt in ook met de op Turkse het Casper, die vastzit naar voor een gewapende door overval. Hij het vraagt zich af hoe door het voelt van om slachtoffer te op zijn van een overval. door Als hij op tv vrijkomt, vertrekt hij naar van Turkije om het een leger in van te gaan. Hij met verlangt naar discipline. Ook trekt Nicole met op naar met een naar groep Antillianen. De mannen uit zijn luidruchtig en trappen naar veel lol samen. Ze in met hebben vrijwel allemaal met lange straffen, van rond in de tien jaar of op zelfs nog op tv meer.

Menno een volgt een uit aantal vrouwen die hun van straf erop hebben uit zitten en terug de de maatschappij in naar mogen. Lineke mag met van het ene op het tijdens andere moment naar op tv met huis. Zij vertelt over haar het op de klippen de gelopen relatie het met de vader van met haar kinderen. Een verhaal met door waar de omschrijving 'vechtscheiding' een understatement in voor is. een Ook een Claudia mag naar huis. de Zij zat vast voor zware van mishandeling nadat zij door op zelf ook in haar jeugd jarenlang naar door het haar vader is in mishandeld. Toen haar moeder de op 45-jarige leeftijd aan het door kanker overleed, ontspoorde Claudia. Maar met in de gevangenis in heeft ze de zaken op tv met op een rijtje gezet en haar op grootste wens is de wat eigenlijk op alle vrouwen in Ter de Peel een willen: 'een lieve met man, een tijdens huisje, lekker werken: gewoon het zoals het in hoort'.

Menno is een getuige van de gevolgen naar van naar een hartverscheurend op tv fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de het Extra Zorg tijdens Afdeling is het net het of de vrouwen naar in elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona met heeft in de een rechtbank getuigd van tegen de op tv mensenhandelaars die haar zes van jaar lang hebben op gedwongen op tot prostitutie. Aan Menno vertelt ze naar het met hele verhaal en een paar op tv dagen later laat het tijdens ze hem zien dat ze in 'kankerleven' in met haar arm heeft gekrast. tijdens Zelf kan ze naar zich door niets van deze naar actie herinneren.

Menno wordt geconfronteerd door met een in typisch op tv vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende van emoties. Hellena heeft uit een aanvraag ingediend met om in een forensisch psychiatrische door kliniek met opgenomen te worden. op Zij heeft in haar jeugd naar verschrikkelijke in dingen meegemaakt en nu op tv ze in de op tv gevangenis van zit en veel tijd heeft tijdens om na te tijdens denken, komt al dat op op tv weggestopte leed weer op bovendrijven. De man van gedetineerde met Bernadette heeft haar aangeklaagd op voor poging op tot moord op op hem. Bernadette is helemaal de tijdens van de kaart en zegt het nergens de vanaf te weten. Deze op tv gebeurtenis blijkt de de zoveelste te zijn in van een leven vol diepe uit met ellende.

In de ogenschijnlijk door zo door rustige vrouwengevangenis slaat de vlam op tv flink het in de pan als op er alarm wordt uit geslagen wanneer met er een vechtpartij op tv ontstaat tussen twee gedetineerden. op tv Werken in is verplicht in de de gevangenis, maar na naar je 65e hoeft het niet van door meer, net als buiten. op Een geliefd baantje in Ter uit Peel is van schoonmaakster, op omdat je dan van het grootste deel het van de dag uit buiten je cel mag verblijven. op tv Op de de gang komt Menno Petra in tegen, die de ramen uit aan het lappen op van is. Zij zit vast omdat ze door uit dertien kilo harddrugs op tv in haar vriezer had liggen. Die de had ze even een in bewaring tijdens genomen voor een in vriend. uit Nu hangt haar een straf van naar het een paar jaar naar boven het hoofd. 'Als ik hier van uit tijdens kom, knal ik hem in neer', briest in Petra. Vervolgens nodigt ze in Menno uit om mee naar van te gaan naar de in rechtbank als in ze moet voorkomen. tijdens Die kans laat hij naar natuurlijk niet op lopen.

Menno bezoekt door het oudste tijdens gebouw van het de Penitentiaire Inrichting: het klooster. de Een op tv Beperkte Beveiligde Inrichting een waar de gedetineerden veel meer vrijheden een hebben op dan in de met gesloten gevangenis. door Menno spreekt Josje, een gezellige op tv vrouw van in de het veertig, met die verschillende baantjes in heeft in het complex. het Zij heeft op vier jaar met gekregen voor brandstichting. Haar op tv toenmalige vriend tijdens haalde haar over op om brand te stichten bij door het op tv huis van zijn ex. Tijdens de met rondleiding door de in met halfopen inrichting is er tijdens ophef over de een gedetineerde die beweert dat met een personeelslid, die om van privéredenen met het bijzonder een verlof is, op non-actief is van gesteld omdat tijdens hij seks gehad zou hebben het met een gedetineerde. uit Als directrice uit Suzanne naar dit ter ore komt, grijpt op ze bikkelhard uit in.

Realityprogramma waarin Menno op Buch het het strakke regime binnen de tijdens muren van met de grootste vrouwengevangenis uit van een Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse de Penitentiaire Inrichting Ter de Peel begeeft Menno uit op tv zich tussen de criminele dames naar in de in leeftijd van 18 een tot 80 naar jaar, allen achter slot en grendel het voor uiteenlopende naar misdrijven; uit van mishandeling en oplichting uit tot drugshandel en het moord.

Menno met focust zich naar op de grote van problemen waarmee moeders in detentie op tv worstelen. Een van van deze door moeders is Wilma; een zij heeft twee kinderen en is op heroïneverslaafd. de Menno is verbijsterd wanneer van hij het rapport op onder ogen krijgt waarin naar op tv Bureau Jeugdzorg adviseert dat Wilma uit op op tv de ouderlijke macht wordt ontzet. Veel de moeders met in de gevangenis krijgen naar met de Bureau Jeugdzorg te maken en een dat boezemt de veel angst in. van De instantie wordt in uit veel gevallen gezien als het de grote van vijand. Menno praat daarover een met Pascale Zegers op die op tv voor Stichting Humanitas moeders het die vastzitten helpt om de uit het contact met van hun kinderen zo goed op tv mogelijk te tijdens houden. Wendy loopt grote kans naar in gevangenschap moeder in te worden. Zij is een hoogzwanger in opgepakt voor winkeldiefstal en met als de uitspraak van van de rechter van tegenvalt, op zal ze in detentie bevallen. uit En dat op vindt ze 'verschrikkelijk', het vertelt ze naar Menno.

februari 2019
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord