Programma gemist?

Nicole Buch op tv spreekt en volgt in een aantal gedetineerden een in de laatste fase naar van hun van straf. Ze verlangen het naar vrijheid, maar het op valt voor hen in niet altijd tijdens mee om van daarmee om van te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had tijdens op vier uur verlof gekregen om van zijn zieke moeder tijdens te kunnen op tv bezoeken. Hij besloot niet terug het te tijdens gaan en vluchtte. Ook van Gerben ging er tijdens naar op een verlof vandoor. Beide op tv mannen werden het kort na hun vlucht weer door opgepakt en achter in slot en grendel gezet. in van Halim heeft zijn gevangenisstraf tijdens van vier van jaar bijna achter de rug. op tv Hij mag buiten de op gevangenis de werken én van mag elk weekend naar huis. Hij in met doet heel bijzonder werk voor een naar in gedetineerde: lesgeven op een boksschool. Nicole op zoekt met hem daar in op.

De eerste met zes op weken in de Rotterdamse gevangenis hebben met al heel tijdens wat tijdens verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar op het op kan altijd gekker volgens de gedetineerde Albert. In zijn in leven door gaat niets normaal. Vorige van week ontmoette Nicole Adelmar. een Als hij tijdens zich in voor het eerst moet melden tijdens bij reclassering, is Nicole tijdens erbij. uit De ogenschijnlijk rustige Adelmar blijkt tijdens ineens vol de opgekropte een boosheid te zitten. het Dennis, een bank- van en geldtransportovervaller in ruste, vertelt een tot met in detail over zijn leven van vol geweld en criminaliteit. de Tussen het de gesprekken en bezoeken uit door is met er weer veel tijdens onrust in de gevangenis: tijdens er is uit een man uit in honger- en dorststaking gegaan. Hij tijdens is het ervan overtuigd dat hij het vergiftigd tijdens wordt.

Een belangrijke manier door waarop veroordeelde uit criminelen na hun straf een op het rechte het pad kunnen blijven, uit naar is werk vinden. van Daarom wordt er tijdens hun detentie in de op allerlei manieren gewerkt met aan het het vergroten van hun kansen door op de in arbeidsmarkt. Nicole heeft onder meer op een gesprek met Adelmar, op tv die al sinds tijdens 2006 vastzit op en uit zoveel mogelijk uren werkt om met te kunnen sparen op tv voor zijn negenjarige dochter. een De 29-jarige het Ricardo de heeft daarentegen zijn hele leven de nog op nooit gewerkt. Hij was naar vooral druk met voetbalvandalisme. Werkmeester naar Jack vertelt Nicole op dat door de Rotterdamse gevangenis steeds meer het onderhoudswerkzaamheden door gevangenen een uit laat uitvoeren. Voor sommige gedetineerden een in de open naar inrichting is er uit ook een kans op tv om in in de gewone buitenwereld te naar werken.

Nicole op bezoekt de ISD, ofwel Inrichting op tv voor Stelselmatige Daders. op tv De draaideurcriminelen die uit hier zitten, de pleegden voornamelijk diefstallen tijdens en uit inbraken. Ze kunnen tot van twee jaar lang worden van vastgehouden met het doel met om hun gedrag met te veranderen. op tv Nicole de ontmoet de 40-jarige Aad, die tijdens door zijn torenhoge schulden het steeds uit weer in de fout gaat. tijdens de Ali heeft een kort lontje en naar op tv pleegt daardoor steeds tijdens weer geweldsmisdrijven. De 52-jarige door Cor heeft zijn het tijd er bijna op de zitten. Hij mag tijdens na ruim twee door jaar met de begeleid verlof de gevangenis uit. op tv Nicole gaat mee tijdens en praat met met hem over zijn een turbulente van leven.

Nicole krijgt een een naar rondleiding op de op Terroristen Afdeling en de praat met de bewaarders een die dagelijks met in de van terrorisme de verdachte mannen werken. naar Nicole voert de een gesprek met de van geestelijk, islamitisch verzorger uit die niet door alleen met de vijf op gedetineerden op de TA, maar een in ook met de andere een moslims in de gevangenis op tv contact heeft. met Ze spreekt ook uit twee van de van terrorisme tijdens verdachte naar gevangenen. Dat loopt echter een totaal een anders af dan op de bedoeling was! Een totaal verwarde op tv man vertelt Nicole in het een verhaal dat tijdens van geen kanten klopt. Niet door alleen zijn een fantasie, maar ook de man tijdens de zelf slaat op een hol.

De een afdeling Extra Zorg Voorziening door wijkt af de van de de rest van de gevangenis. De met gedetineerden op die er verblijven zijn kwetsbare de mannen, mannen met psychische met problemen, senioren en met zedendelinquenten die het op andere afdelingen op tv hun leven niet zeker op tv zijn. Nicole op tv praat met Abayoni die het ervan een overtuigd is dat naar de politie, op de rechterlijke macht én van de gevangenisbewaarders het op op tv hem hebben voorzien. op tv Het is in een bizar gesprek met het een doodsbange man die van daardoor ook uit erg op tv agressief is. Ze hoort het naar verhaal van op tv de 22-jarige Ricardo op die een ellendige een jeugd heeft gehad. Zijn moeder de op tv was drugsverslaafd en het zijn vader alcoholist, zelf naar is hij uit aan de speed geraakt. de De 28-jarige Abdellah wordt op na zijn straf de door de immigratiedienst op tv naar Marokko gestuurd. Hij door zegt dat hij met daar niet op kan leven, omdat hij op al twintig een jaar naar in Nederland woont.

Nicole op tv loopt mee op tv op de afdeling voor naar Beheers Problematische op tv Gedetineerden (BPG). Dat zijn in gevangenen die niet of uit nauwelijks in te hanteren zijn. Ze zijn agressief, van tijdens gewelddadig en kunnen niet de met andere een gevangenen in een groep functioneren. op Daarom luchten tijdens ze individueel op en mogen ze met alleen koken in een recreatieruimte die de voorzien is van het een sluis uit en een boeiluik van in de deur. Nicole tijdens het is getuige van een staaltje met extreme agressie waarbij met een gevangene door zes op tv bewaarders in bedwang het moet worden van gehouden alvorens hij door naar een strafcel in verplaatst tijdens kan worden. Er zitten zeven van een met deze moeilijk hanteerbare mannen in de naar op Rotterdamse gevangenis. Nicole spreekt hen van uitgebreid.

Nicole Buch ontmoet een Ed, die dertien de naar jaar geleden levenslang tijdens heeft gekregen. Hoe is door het om te horen op tv dat je de met rest van je leven naar achter de tijdens tralies door het moet brengen? Momenteel het is hij positief gestemd, omdat een hij er op vertrouwen in heeft dat een hij door alsnog zal kunnen aantonen op tv dat hij onschuldig vastzit. het Ed kent het door de afgelopen in jaren tijdens alle ins en outs van het op tv gevangenisleven van en vertelt naar daarover. Nicole spreekt het ook met de Turkse Casper, die door vastzit in voor een gewapende overval. Hij op tv vraagt zich af het hoe het het voelt op om slachtoffer te zijn op van een in overval. Als hij vrijkomt, vertrekt hij op tv naar naar Turkije om het tijdens leger in te gaan. een Hij van verlangt naar discipline. door Ook trekt Nicole op met een de groep met Antillianen. De mannen zijn luidruchtig door en trappen door veel lol samen. Ze op hebben uit vrijwel allemaal lange tijdens straffen, van rond de tien met jaar met of zelfs met nog meer.

Menno op tv volgt een tijdens aantal vrouwen die het hun straf erop hebben zitten en naar op terug de maatschappij door in mogen. Lineke de mag van het het ene op het tijdens andere moment naar huis. Zij van vertelt over haar op op tv de klippen uit gelopen relatie met de op tv vader van naar haar tijdens kinderen. Een verhaal het waar de omschrijving 'vechtscheiding' een tijdens understatement voor is. Ook met Claudia mag naar een door huis. Zij zat vast voor uit zware mishandeling nadat zij van uit zelf ook in uit haar jeugd jarenlang door op haar vader is van mishandeld. Toen haar moeder een op 45-jarige het leeftijd aan kanker overleed, op tv ontspoorde Claudia. Maar naar in de gevangenis heeft door ze de zaken tijdens op een een rijtje gezet en haar uit grootste wens het is wat eigenlijk met alle vrouwen in op Ter Peel willen: 'een de lieve man, een tijdens uit huisje, lekker werken: tijdens gewoon zoals het uit hoort'.

Menno is getuige in uit van de gevolgen uit van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, de oftewel zelfverminking. uit Op de Extra Zorg met Afdeling is het net de of de op vrouwen elkaar op aansteken met dit uit gedrag. Sharona heeft de in de rechtbank getuigd door tegen de mensenhandelaars tijdens die haar zes een jaar lang hebben uit gedwongen tot op tv prostitutie. Aan Menno vertelt een ze het hele in verhaal en een door paar dagen door later laat ze hem zien met dat ze uit 'kankerleven' in haar arm het heeft gekrast. een Zelf kan ze zich de niets van met deze actie uit herinneren.

Menno wordt geconfronteerd uit met een uit typisch vrouwelijke eigenschap: hoog door oplopende emoties. Hellena op tv met heeft een aanvraag ingediend om naar in een naar forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te tijdens in worden. Zij heeft tijdens in haar jeugd van verschrikkelijke dingen meegemaakt en nu van ze de in de gevangenis met zit en veel op tv tijd heeft om na te denken, uit komt op al dat weggestopte leed het weer bovendrijven. De man op van gedetineerde de Bernadette heeft haar aangeklaagd de voor poging met tot moord op hem. de in Bernadette is helemaal van van de kaart en zegt nergens het vanaf te weten. de op tv Deze gebeurtenis blijkt de zoveelste tijdens te zijn in een een leven met vol diepe op tv ellende.

In met de ogenschijnlijk van zo rustige vrouwengevangenis slaat de met vlam van flink in de pan als in er alarm wordt op tv geslagen wanneer tijdens er een vechtpartij ontstaat door tussen twee gedetineerden. Werken in is verplicht in op de op gevangenis, maar na je 65e naar naar hoeft het niet de meer, net als buiten. Een in geliefd van baantje in Ter Peel een is schoonmaakster, omdat door je dan het op tv grootste deel van de dag de door buiten je cel mag verblijven. het Op naar de gang komt Menno Petra uit tegen, die de ramen uit aan het lappen van is. Zij zit op vast omdat ze op tv een dertien kilo harddrugs naar in haar vriezer had liggen. Die op had ze even door tijdens in bewaring genomen door voor een vriend. op Nu hangt haar een straf van het een paar met jaar boven het hoofd. door 'Als ik in hier uit tijdens kom, knal ik hem in neer', briest Petra. van Vervolgens naar nodigt ze Menno tijdens uit om mee met te gaan naar de rechtbank op tv als ze het moet voorkomen. Die door kans laat van hij natuurlijk niet in lopen.

Menno bezoekt een het oudste gebouw door van de de Penitentiaire Inrichting: het de klooster. Een op tv Beperkte Beveiligde Inrichting waar de het gedetineerden veel tijdens meer vrijheden met hebben dan in de tijdens gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, op tv een in gezellige vrouw van in de het veertig, die verschillende het baantjes heeft in de het complex. uit Zij op tv heeft vier jaar gekregen voor brandstichting. op Haar toenmalige vriend een haalde haar over met uit om brand te stichten uit bij het het huis van zijn ex. Tijdens de met rondleiding door de het halfopen inrichting is op er ophef tijdens over een op gedetineerde die beweert dat een uit personeelslid, het die om privéredenen met door bijzonder naar verlof is, op door non-actief is gesteld omdat van hij seks op gehad zou hebben met uit een gedetineerde. Als directrice Suzanne in dit op ter ore komt, grijpt uit ze uit bikkelhard in.

Realityprogramma waarin in Menno Buch van het strakke in regime binnen de muren van de tijdens grootste vrouwengevangenis van met Nederland laat de zien. In de met Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting het Ter het Peel begeeft Menno zich in tussen de criminele dames naar in de leeftijd een van 18 tot 80 op tv jaar, allen achter op tv slot met en grendel voor uiteenlopende misdrijven; een van mishandeling het en oplichting tot uit drugshandel en met moord.

Menno uit focust zich op de grote uit problemen naar waarmee moeders in detentie van worstelen. Een van het deze moeders is uit Wilma; zij heeft op twee in kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is met op verbijsterd wanneer hij het rapport van onder uit ogen krijgt waarin met Bureau Jeugdzorg adviseert dat Wilma uit met de ouderlijke de macht wordt ontzet. Veel in moeders in de op tv tijdens gevangenis krijgen met naar Bureau Jeugdzorg te maken een en dat boezemt veel uit angst in. door De instantie wordt in veel de gevallen gezien als door tijdens de grote vijand. op Menno praat daarover met Pascale door Zegers die op voor Stichting Humanitas moeders tijdens die vastzitten helpt om het het contact met het hun kinderen zo naar goed mogelijk te op houden. Wendy tijdens loopt grote kans de in gevangenschap moeder te in worden. Zij is door hoogzwanger tijdens opgepakt voor winkeldiefstal en een als de de uitspraak van de rechter tegenvalt, door zal tijdens ze in met detentie bevallen. En in dat vindt ze naar 'verschrikkelijk', vertelt ze met Menno.

juni 2021
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!