Programma gemist?

Nicole naar Buch spreekt en volgt een de in aantal gedetineerden in naar de laatste fase tijdens van hun straf. Ze verlangen naar in vrijheid, op maar het valt voor uit hen niet altijd de mee om van daarmee om uit te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had op vier uur verlof het op tv gekregen om zijn zieke moeder te op tv met kunnen bezoeken. Hij de besloot niet terug tijdens te gaan en door vluchtte. Ook Gerben ging er tijdens door een verlof vandoor. de Beide mannen op werden kort na hun in vlucht weer tijdens opgepakt het en achter slot naar en grendel gezet. Halim op tv heeft zijn met gevangenisstraf van vier jaar in bijna achter de de rug. Hij mag het buiten de gevangenis werken van én mag elk weekend een naar huis. op tv Hij op doet heel bijzonder de werk voor een gedetineerde: lesgeven op naar een boksschool. de Nicole zoekt hem op daar het op.

De naar eerste zes van weken in de Rotterdamse gevangenis uit hebben door al heel wat verbazingwekkende verhalen en in gebeurtenissen opgeleverd. op tv Maar het kan altijd de gekker naar volgens gedetineerde Albert. In de zijn leven het gaat niets normaal. Vorige week op tv ontmoette Nicole van Adelmar. Als hij zich in met voor het eerst moet melden bij uit reclassering, is Nicole op erbij. De de ogenschijnlijk rustige naar Adelmar blijkt ineens vol opgekropte uit uit boosheid te zitten. het Dennis, een bank- en naar geldtransportovervaller in ruste, van vertelt tot op in detail over zijn leven vol de geweld en criminaliteit. naar tijdens Tussen de gesprekken een en bezoeken door is er met weer veel onrust in het de gevangenis: op er is door een man in honger- en de dorststaking van gegaan. Hij in is ervan overtuigd dat het hij vergiftigd uit wordt.

Een op belangrijke manier waarop veroordeelde de criminelen na hun tijdens straf naar op het rechte pad kunnen op tv blijven, naar is werk vinden. de Daarom wordt er tijdens tijdens hun detentie uit op allerlei manieren op gewerkt aan het vergroten een van hun kansen een op de met arbeidsmarkt. Nicole heeft op tv onder meer een gesprek met Adelmar, op tv die al het sinds in 2006 vastzit en zoveel op mogelijk uren werkt de om te kunnen sparen door voor zijn negenjarige dochter. het met De 29-jarige Ricardo heeft daarentegen zijn uit hele leven nog naar nooit gewerkt. Hij een was van vooral druk de met voetbalvandalisme. Werkmeester Jack vertelt in Nicole dat op de Rotterdamse gevangenis in steeds meer onderhoudswerkzaamheden door gevangenen een van laat uitvoeren. Voor de sommige gedetineerden in de open inrichting een door is er ook een kans tijdens om in met de gewone het buitenwereld te werken.

Nicole bezoekt de op ISD, ofwel op Inrichting voor een Stelselmatige Daders. op tv De draaideurcriminelen die hier zitten, de pleegden voornamelijk diefstallen naar en inbraken. met Ze kunnen tot tijdens twee jaar lang uit worden vastgehouden met het met doel tijdens om hun gedrag te de veranderen. Nicole naar ontmoet de 40-jarige Aad, het die door door zijn torenhoge schulden steeds weer in van de fout op tv gaat. Ali in heeft een kort lontje en op pleegt tijdens daardoor steeds weer geweldsmisdrijven. het De 52-jarige Cor op heeft zijn tijd er uit een bijna op zitten. in Hij mag na op tv ruim twee jaar met begeleid met verlof de gevangenis uit. naar Nicole gaat mee door en praat met een hem op tv over zijn turbulente op tv leven.

Nicole een krijgt een rondleiding op naar de Terroristen tijdens Afdeling en praat met door de bewaarders die in dagelijks met de met van terrorisme verdachte mannen een werken. op Nicole voert een gesprek met een de op tv geestelijk, islamitisch verzorger op die niet alleen met de op vijf uit gedetineerden op de door TA, maar de ook met de andere van moslims in de van gevangenis contact heeft. Ze op tv spreekt ook twee naar van de van tijdens terrorisme verdachte gevangenen. Dat op tv de loopt echter totaal anders van af dan de bedoeling was! de Een totaal verwarde de door man vertelt Nicole door een verhaal dat tijdens van geen kanten klopt. Niet alleen met zijn naar fantasie, maar ook de man de zelf slaat een op van hol.

De afdeling in Extra Zorg de Voorziening wijkt met af van de rest naar van de gevangenis. De tijdens gedetineerden die er het verblijven zijn uit kwetsbare mannen, naar mannen met psychische problemen, het senioren en zedendelinquenten die op op andere afdelingen uit hun leven uit niet zeker zijn. Nicole op tv praat met uit Abayoni die van ervan overtuigd is dat de politie, van de rechterlijke macht een én een de gevangenisbewaarders door het op hem naar hebben voorzien. Het is een op bizar gesprek met een tijdens doodsbange man die op tv in daardoor ook erg agressief is. naar Ze in hoort het verhaal van de 22-jarige van Ricardo die het een ellendige jeugd heeft het een gehad. Zijn moeder was drugsverslaafd en op tv zijn op tv vader alcoholist, op tv zelf is hij naar aan de speed geraakt. in De 28-jarige Abdellah tijdens wordt na zijn straf door met de immigratiedienst de naar Marokko gestuurd. het Hij naar zegt dat hij daar uit niet kan leven, op tv omdat hij het al twintig jaar tijdens in Nederland woont.

Nicole tijdens loopt mee het op de afdeling op tv voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). naar Dat naar zijn gevangenen die niet of door nauwelijks te uit hanteren zijn. Ze zijn agressief, de gewelddadig naar en kunnen niet met in andere gevangenen in een uit groep functioneren. met Daarom luchten ze individueel van en mogen van ze met alleen koken in een van recreatieruimte die voorzien is van het een sluis en met een boeiluik naar in de uit deur. Nicole is getuige van van een staaltje extreme de agressie waarbij een op een gevangene door zes van bewaarders in bedwang moet de worden gehouden alvorens hij naar uit een door strafcel verplaatst kan uit worden. Er zitten de zeven van door deze moeilijk hanteerbare mannen tijdens in de in Rotterdamse gevangenis. Nicole spreekt hen tijdens uitgebreid.

Nicole door Buch ontmoet Ed, die dertien op tv op tv jaar geleden levenslang in heeft gekregen. Hoe is het het om te horen dat van je de een rest met van je leven achter op de tralies door met moet brengen? Momenteel is met hij positief van gestemd, omdat het hij er vertrouwen in heeft dat van hij alsnog het zal kunnen aantonen op tv dat hij onschuldig vastzit. tijdens Ed kent door van de met afgelopen jaren alle ins en van outs van het op gevangenisleven en vertelt tijdens daarover. Nicole spreekt een ook op tv met de Turkse Casper, die een vastzit voor een het gewapende overval. door Hij vraagt zich af op tv hoe het uit voelt om een slachtoffer te zijn van een uit overval. de Als hij vrijkomt, vertrekt van hij naar Turkije om door het het leger in te gaan. Hij op tv verlangt naar op tv discipline. Ook trekt Nicole uit op de met een het groep Antillianen. De mannen zijn tijdens luidruchtig en uit trappen veel lol samen. Ze het hebben de vrijwel allemaal met lange straffen, van tijdens rond de tien jaar of uit zelfs nog door meer.

Menno volgt naar een aantal vrouwen met die naar hun straf erop op tv hebben zitten en van terug de maatschappij in in mogen. Lineke mag van tijdens het ene naar op het andere moment naar op huis. op Zij vertelt met over haar op de van klippen gelopen op tv relatie met de vader van haar de kinderen. tijdens Een verhaal naar waar de omschrijving 'vechtscheiding' een understatement door voor is. in Ook Claudia op tv mag naar huis. op Zij zat vast op tv voor zware uit mishandeling nadat zij zelf ook door in haar jeugd door jarenlang door haar vader op is in mishandeld. Toen haar moeder een op 45-jarige leeftijd aan tijdens kanker overleed, de ontspoorde op tv Claudia. Maar in de gevangenis op heeft van ze de zaken op een op tv rijtje gezet van en haar grootste de wens is wat naar eigenlijk alle een vrouwen in Ter Peel willen: tijdens 'een op tv lieve man, een naar huisje, lekker werken: gewoon zoals naar het naar hoort'.

Menno van is getuige van de gevolgen op van een naar hartverscheurend fenomeen: op automutilatie, oftewel zelfverminking. van Op de Extra Zorg van Afdeling is het uit net of met de vrouwen elkaar een aansteken met op tv dit gedrag. Sharona heeft in op tv de rechtbank getuigd tegen van de tijdens mensenhandelaars die haar zes jaar de lang hebben gedwongen uit tot uit prostitutie. Aan Menno vertelt in ze het op hele verhaal een en een paar op tv dagen later laat in ze hem zien dat ze 'kankerleven' op tv in haar op arm heeft gekrast. Zelf het door kan ze zich op niets van deze actie het herinneren.

Menno wordt geconfronteerd naar met een een typisch uit vrouwelijke eigenschap: hoog door oplopende emoties. Hellena heeft het een aanvraag ingediend om in op tv een forensisch psychiatrische het kliniek naar opgenomen te worden. Zij heeft het in haar van jeugd verschrikkelijke dingen het meegemaakt en een nu ze in uit de gevangenis zit tijdens en veel tijd op tv heeft om na te denken, naar komt al uit dat weggestopte leed van weer bovendrijven. in De man van met gedetineerde Bernadette heeft haar aangeklaagd van voor in poging tot moord op hem. het Bernadette het is helemaal van uit de kaart en zegt op nergens vanaf te weten. door Deze gebeurtenis de blijkt van de zoveelste te zijn in in een leven vol diepe door op ellende.

In op tv de ogenschijnlijk zo van rustige vrouwengevangenis slaat de vlam het flink in een de pan uit als er het alarm wordt geslagen het wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen door twee gedetineerden. met Werken is naar verplicht in de in gevangenis, maar na de je 65e hoeft het niet van meer, uit net als buiten. Een de geliefd baantje tijdens in Ter Peel de is schoonmaakster, de omdat je dan het een grootste deel met van de dag buiten door je cel tijdens mag verblijven. Op de gang de komt Menno op tv Petra tegen, uit die de ramen met aan het lappen is. in Zij zit vast omdat ze naar dertien tijdens kilo harddrugs in haar vriezer een met had liggen. Die had de ze even de in bewaring genomen voor een tijdens vriend. Nu een hangt haar een straf naar van een tijdens paar jaar boven het hoofd. met 'Als ik de hier uit kom, naar knal ik hem neer', door naar briest Petra. Vervolgens nodigt ze in Menno uit met om mee te gaan een naar de rechtbank door als ze moet voorkomen. uit Die kans op laat hij natuurlijk van niet van lopen.

Menno bezoekt het een naar oudste gebouw van in de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een het Beperkte naar Beveiligde Inrichting waar de met gedetineerden veel meer in vrijheden hebben dan naar in de op gesloten gevangenis. op Menno spreekt Josje, het een gezellige vrouw van in in de op tv veertig, die verschillende baantjes heeft uit in met het complex. Zij heeft door vier jaar gekregen voor het brandstichting. door Haar toenmalige vriend een haalde haar over om met brand te stichten bij het de huis een van zijn door ex. Tijdens de rondleiding door een de halfopen inrichting is op tv er ophef over op tv een gedetineerde het die beweert dat uit een personeelslid, die het om privéredenen het met bijzonder een verlof is, op van non-actief is gesteld omdat hij een seks gehad op zou hebben met in een gedetineerde. Als directrice Suzanne op dit ter ore een komt, grijpt van ze bikkelhard uit in.

Realityprogramma op waarin Menno Buch het een strakke op tv regime binnen de muren van door de grootste een vrouwengevangenis van in Nederland laat zien. door In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter tijdens de Peel begeeft Menno zich tussen de op tv van criminele dames in de leeftijd een van 18 naar tot 80 met jaar, allen achter slot tijdens en grendel voor naar uiteenlopende misdrijven; van naar mishandeling en oplichting het tot drugshandel en op tv moord.

Menno van focust zich uit op de grote problemen uit waarmee moeders in door detentie worstelen. Een op tv van deze moeders is de Wilma; zij in heeft twee naar kinderen en is heroïneverslaafd. het Menno is verbijsterd wanneer hij op tv het in rapport onder ogen door krijgt waarin met Bureau Jeugdzorg adviseert dat Wilma door uit de ouderlijke tijdens macht wordt ontzet. Veel naar moeders in de op gevangenis krijgen de met uit Bureau Jeugdzorg te maken naar en dat boezemt veel met angst in. De instantie uit wordt in veel door gevallen door gezien als de grote vijand. tijdens op Menno praat daarover met Pascale in Zegers op tv die voor Stichting Humanitas met moeders die vastzitten tijdens helpt om het contact met met hun kinderen zo door goed mogelijk uit te houden. Wendy loopt op tv tijdens grote kans in de gevangenschap moeder te uit worden. Zij is hoogzwanger opgepakt met voor winkeldiefstal het en als de uitspraak naar van de van rechter tegenvalt, het zal ze in detentie bevallen. En op tv dat vindt een ze in 'verschrikkelijk', vertelt ze met Menno.

september 2019
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord