Programma gemist?

Nicole Buch het spreekt door en volgt een de aantal gedetineerden in de laatste in fase van hun naar straf. van Ze verlangen naar vrijheid, op maar het valt met voor hen niet altijd mee met om een daarmee om te van kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld op had vier in uur verlof gekregen een om zijn door zieke moeder te kunnen bezoeken. Hij in besloot niet de terug op te gaan en vluchtte. Ook van Gerben ging er van tijdens een op tv verlof vandoor. het Beide mannen werden kort tijdens na hun vlucht op tv weer opgepakt en achter slot van tijdens en grendel gezet. de Halim heeft zijn gevangenisstraf door van vier jaar uit bijna achter de de rug. Hij door mag buiten de tijdens gevangenis werken én mag met elk weekend een naar huis. Hij doet heel op bijzonder werk in voor een gedetineerde: lesgeven op door een boksschool. Nicole op tv zoekt met hem daar het op.

De in eerste zes weken in de van Rotterdamse op tv gevangenis hebben al door heel wat verbazingwekkende verhalen in en gebeurtenissen van opgeleverd. Maar de het kan altijd een gekker volgens gedetineerde naar Albert. In zijn leven op tv gaat niets normaal. Vorige op tv week ontmoette met Nicole Adelmar. Als in hij zich voor het eerst van moet melden uit bij reclassering, is op tv Nicole erbij. De met ogenschijnlijk rustige met Adelmar blijkt ineens vol opgekropte de op boosheid te zitten. Dennis, de een bank- en geldtransportovervaller in tijdens ruste, vertelt tot op tv in detail over het zijn leven vol op tv geweld op en criminaliteit. Tussen in de gesprekken en bezoeken door door is er tijdens weer met veel onrust in de gevangenis: de er is een man tijdens in honger- met en naar dorststaking gegaan. Hij in is ervan overtuigd dat van hij vergiftigd naar wordt.

Een naar belangrijke manier op waarop veroordeelde criminelen na het hun straf op met het rechte het pad kunnen blijven, is van werk vinden. Daarom wordt er op tv tijdens met hun detentie op allerlei het manieren gewerkt in aan het vergroten op van hun kansen door op de arbeidsmarkt. op Nicole heeft onder meer door een gesprek met Adelmar, een die met al sinds 2006 met vastzit en een zoveel mogelijk uren naar werkt om te kunnen sparen de voor zijn negenjarige uit dochter. De 29-jarige naar Ricardo heeft op tv daarentegen zijn hele leven nog in nooit gewerkt. met Hij was vooral het druk met de voetbalvandalisme. Werkmeester op tv Jack vertelt Nicole van dat de Rotterdamse door gevangenis steeds meer onderhoudswerkzaamheden door in gevangenen laat door uitvoeren. Voor sommige de gedetineerden in naar de open inrichting is de er ook een kans om met van in de gewone uit buitenwereld te werken.

Nicole bezoekt het de ISD, ofwel op tv Inrichting de voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen op die hier zitten, pleegden met tijdens voornamelijk diefstallen en inbraken. in Ze kunnen tot twee jaar in het lang worden vastgehouden met het met doel om hun gedrag in te veranderen. de Nicole ontmoet tijdens de 40-jarige het Aad, die door zijn tijdens torenhoge schulden in steeds weer in de op tv fout gaat. Ali heeft een op kort lontje op tv en uit pleegt daardoor steeds van weer geweldsmisdrijven. De 52-jarige Cor heeft tijdens zijn tijd er uit bijna op zitten. in Hij op mag na ruim twee naar jaar naar met begeleid verlof de gevangenis een uit. Nicole gaat mee uit en naar praat met hem over zijn naar turbulente de leven.

Nicole door krijgt een rondleiding op de de Terroristen in Afdeling en praat met een de bewaarders uit die dagelijks met tijdens de van in terrorisme verdachte mannen werken. Nicole op voert van een gesprek met de geestelijk, naar islamitisch verzorger die door niet alleen met een de in vijf gedetineerden op de door TA, maar ook met van de andere moslims in het de gevangenis tijdens contact heeft. Ze in spreekt ook een twee van de de van terrorisme verdachte gevangenen. Dat van loopt echter totaal een anders af dan tijdens de bedoeling was! uit uit Een totaal verwarde man vertelt door Nicole een verhaal de dat van uit geen kanten klopt. Niet op tv alleen op tv zijn fantasie, maar naar ook de man de zelf slaat op een hol.

De afdeling Extra de met Zorg Voorziening wijkt af van met de rest tijdens van de een gevangenis. De gedetineerden van die er verblijven in zijn kwetsbare mannen, op mannen met psychische op tv problemen, senioren en zedendelinquenten die op van andere afdelingen een hun leven door niet zeker zijn. Nicole van praat in met Abayoni die uit ervan overtuigd is dat een de politie, uit de rechterlijke macht én de het gevangenisbewaarders het op hem een hebben voorzien. Het door is een tijdens bizar gesprek met naar een met doodsbange man die daardoor ook erg naar agressief is. een Ze hoort het uit verhaal van de naar 22-jarige van Ricardo die een ellendige jeugd van heeft gehad. Zijn het moeder de was drugsverslaafd en uit zijn vader alcoholist, met zelf is hij een aan de speed geraakt. De 28-jarige op Abdellah op tv wordt na het zijn straf door de door immigratiedienst naar Marokko door gestuurd. Hij zegt dat hij de daar door niet kan leven, omdat een hij al twintig jaar van in een Nederland woont.

Nicole uit loopt mee de op de afdeling voor tijdens Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat op zijn gevangenen tijdens die niet door of nauwelijks te hanteren van zijn. van Ze zijn agressief, gewelddadig en tijdens kunnen niet uit met andere gevangenen in uit een in groep functioneren. Daarom luchten ze tijdens individueel en mogen uit ze alleen in koken in op tv een recreatieruimte die door voorzien is van van een sluis en een in boeiluik in de deur. Nicole uit tijdens is getuige van op tv een staaltje extreme agressie waarbij een een gevangene een door zes bewaarders het in bedwang op tv moet worden gehouden alvorens hij een naar in een strafcel verplaatst kan worden. Er op tv zitten naar zeven van deze moeilijk de hanteerbare op mannen in de de Rotterdamse gevangenis. Nicole het spreekt hen uitgebreid.

Nicole Buch ontmoet door Ed, die dertien een jaar geleden de levenslang heeft de gekregen. Hoe is met het om te naar horen dat je door de rest van van je leven achter uit de tralies door moet brengen? naar Momenteel is hij uit positief op gestemd, omdat naar hij er vertrouwen in in heeft dat van hij alsnog zal op tv kunnen aantonen dat op hij onschuldig vastzit. Ed kent van door de naar afgelopen jaren door alle ins en outs van het de gevangenisleven en in vertelt daarover. Nicole uit spreekt ook met van de de Turkse Casper, die vastzit voor een een gewapende overval. Hij van vraagt de zich af tijdens hoe het voelt om naar slachtoffer te zijn de van een overval. Als hij het op tv vrijkomt, vertrekt hij naar op tv Turkije om door het leger in op tv te gaan. Hij op tv verlangt naar discipline. Ook trekt uit Nicole op met een in door groep Antillianen. De mannen in zijn luidruchtig op tv en trappen veel van lol samen. Ze hebben vrijwel tijdens allemaal lange van straffen, van rond de tien op tv jaar of zelfs tijdens uit nog meer.

Menno tijdens volgt een in aantal vrouwen die tijdens hun straf erop hebben op tv zitten en terug de maatschappij met in mogen. Lineke in mag van uit het ene op het de andere door moment naar huis. Zij vertelt van uit over haar op de van klippen gelopen relatie met de op tv vader van haar een kinderen. Een verhaal uit waar de in omschrijving 'vechtscheiding' een understatement de voor is. Ook van het Claudia mag naar huis. met Zij zat vast voor door zware mishandeling de nadat zij met zelf ook in het haar jeugd jarenlang door met haar vader is mishandeld. tijdens Toen haar moeder tijdens op 45-jarige leeftijd aan met van kanker overleed, ontspoorde Claudia. de Maar in de in gevangenis heeft van ze de zaken op een tijdens rijtje gezet en haar tijdens grootste wens op is wat eigenlijk alle op vrouwen door in Ter Peel in willen: 'een lieve man, door een huisje, lekker werken: op tv gewoon in zoals het van hoort'.

Menno tijdens is getuige van van de gevolgen van van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, een oftewel de zelfverminking. Op de in Extra Zorg Afdeling tijdens is het net een of de vrouwen elkaar aansteken met op dit een gedrag. Sharona in heeft in de rechtbank getuigd in tegen door de mensenhandelaars die haar in zes jaar lang naar hebben gedwongen tot prostitutie. op tv Aan Menno vertelt door ze het hele het verhaal en een op tv paar dagen van later laat ze hem zien op dat ze van 'kankerleven' in haar arm een het heeft gekrast. Zelf kan ze een zich niets op tv van deze actie door herinneren.

Menno een wordt geconfronteerd met op een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog met oplopende emoties. Hellena in heeft een tijdens aanvraag ingediend om een in een forensisch psychiatrische een van kliniek opgenomen te tijdens worden. Zij heeft uit in haar jeugd op tv verschrikkelijke dingen meegemaakt in en nu ze in de door gevangenis het zit en veel de tijd heeft om van na te denken, van komt al dat weggestopte leed weer door bovendrijven. De op man op van gedetineerde Bernadette heeft haar aangeklaagd in voor poging het tot moord op tijdens hem. Bernadette is tijdens helemaal tijdens van de kaart en zegt nergens met op tv vanaf te weten. Deze gebeurtenis blijkt door met de zoveelste te zijn in een van leven vol op tv diepe tijdens ellende.

In naar de ogenschijnlijk op tv zo rustige vrouwengevangenis slaat de het vlam de flink in de pan als met er alarm wordt geslagen een wanneer er een van op tv vechtpartij ontstaat tussen twee een gedetineerden. Werken is verplicht in in de gevangenis, maar het na je in 65e uit hoeft het niet meer, het net als buiten. Een geliefd naar een baantje in Ter Peel naar is schoonmaakster, tijdens omdat je dan het uit grootste deel van op tv de dag buiten je cel naar mag verblijven. Op door de gang komt uit op Menno Petra tegen, die van de ramen aan het in lappen is. Zij zit op vast omdat op tv ze dertien kilo harddrugs van in de haar vriezer op tv had liggen. Die had ze in even in bewaring genomen uit door voor een vriend. Nu hangt haar op door een straf van een paar een jaar boven in het hoofd. 'Als op ik hier uit de kom, knal ik hem neer', in briest Petra. Vervolgens met nodigt ze met Menno uit om mee op te door gaan naar de op tv rechtbank als ze op tv moet voorkomen. met Die kans laat hij natuurlijk een niet op tv lopen.

Menno bezoekt het op oudste gebouw van met de Penitentiaire uit Inrichting: het in klooster. Een Beperkte in Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden de veel meer vrijheden in hebben dan met in naar de gesloten gevangenis. Menno spreekt tijdens Josje, door een gezellige vrouw van in van de veertig, die verschillende op tijdens baantjes heeft in het complex. naar Zij tijdens heeft vier jaar een gekregen voor brandstichting. op tv Haar toenmalige vriend haalde naar haar over de om brand te door stichten bij het huis van op zijn naar ex. Tijdens de rondleiding de door de halfopen inrichting het is de er ophef over een gedetineerde die op tv beweert dat met een in personeelslid, die om privéredenen door met bijzonder een verlof is, op non-actief het is gesteld uit omdat hij seks een gehad zou hebben met een gedetineerde. de Als directrice Suzanne op tv dit met ter ore komt, grijpt ze op tv bikkelhard de in.

Realityprogramma waarin een Menno Buch tijdens het strakke regime op binnen de de muren van de grootste vrouwengevangenis op tv van Nederland van laat zien. In de Noord-Limburgse het Penitentiaire door Inrichting Ter Peel begeeft de Menno zich uit tussen de criminele een dames in een de leeftijd van 18 tot 80 in op tv jaar, allen achter slot met en grendel voor uiteenlopende tijdens misdrijven; tijdens van mishandeling en oplichting tot het drugshandel en naar moord.

Menno een focust zich de op de grote de problemen waarmee moeders in detentie met worstelen. door Een van deze moeders is Wilma; naar zij in heeft twee kinderen en de is met heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het het op tv rapport onder de ogen krijgt waarin Bureau in Jeugdzorg adviseert dat Wilma uit de de ouderlijke een macht wordt ontzet. een Veel moeders in de op het gevangenis krijgen met Bureau uit Jeugdzorg te maken uit en dat boezemt veel angst in in. door De instantie met wordt in veel gevallen gezien als uit de grote vijand. de Menno op praat daarover met Pascale van Zegers die een voor Stichting Humanitas moeders die het vastzitten helpt om door het contact in met hun kinderen met zo goed mogelijk op tv te het houden. Wendy loopt grote uit kans in gevangenschap een moeder te worden. Zij is naar hoogzwanger opgepakt voor het winkeldiefstal en als tijdens naar de uitspraak van de rechter tijdens tegenvalt, zal ze in van detentie bevallen. En in dat de vindt ze 'verschrikkelijk', vertelt uit ze het Menno.

september 2017
30-04-2015 21:31

Verlangen naar vrijheid

Buch In De Bajes - Verlangen naar vrijheid

Nicole Buch spreekt en volgt een aantal gedetineerden in de laatste fase van hun straf. Ze verlangen naar vrijheid, maar het valt voor hen niet altijd mee om daarmee om te kunnen gaan. Abdi bijvoorbeeld had vier uur verlof gekregen om zijn ...

23-04-2015 21:32

Het kan altijd gekker

Buch In De Bajes - Het kan altijd gekker

De eerste zes weken in de Rotterdamse gevangenis hebben al heel wat verbazingwekkende verhalen en gebeurtenissen opgeleverd. Maar het kan altijd gekker volgens gedetineerde Albert. In zijn leven gaat niets normaal. Vorige week ontmoette Nic...

16-04-2015 21:32

Werken (aan jezelf)

Buch In De Bajes - Werken (aan jezelf)

Een belangrijke manier waarop veroordeelde criminelen na hun straf op het rechte pad kunnen blijven, is werk vinden. Daarom wordt er tijdens hun detentie op allerlei manieren gewerkt aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Nico...

09-04-2015 21:32

Veelplegers

Buch In De Bajes - Veelplegers

Nicole bezoekt de ISD, ofwel Inrichting voor Stelselmatige Daders. De draaideurcriminelen die hier zitten, pleegden voornamelijk diefstallen en inbraken. Ze kunnen tot twee jaar lang worden vastgehouden met het doel om hun gedrag te verande...

02-04-2015 21:31

Terroristen

Buch In De Bajes - Terroristen

Nicole krijgt een rondleiding op de Terroristen Afdeling en praat met de bewaarders die dagelijks met de van terrorisme verdachte mannen werken. Nicole voert een gesprek met de geestelijk, islamitisch verzorger die niet alleen met de vijf g...

26-03-2015 21:31

De psychische zorgafdeling

Buch In De Bajes - De psychische zorgafdeling

De afdeling Extra Zorg Voorziening wijkt af van de rest van de gevangenis. De gedetineerden die er verblijven zijn kwetsbare mannen, mannen met psychische problemen, senioren en zedendelinquenten die op andere afdelingen hun leven niet zeke...

19-03-2015 21:32

Agressie

Buch In De Bajes - Agressie

Nicole loopt mee op de afdeling voor Beheers Problematische Gedetineerden (BPG). Dat zijn gevangenen die niet of nauwelijks te hanteren zijn. Ze zijn agressief, gewelddadig en kunnen niet met andere gevangenen in een groep functioneren. Daa...

12-03-2015 21:31

Misdaad aan de Maas

Buch In De Bajes - Misdaad aan de Maas

Nicole Buch ontmoet Ed, die dertien jaar geleden levenslang heeft gekregen. Hoe is het om te horen dat je de rest van je leven achter de tralies door moet brengen? Momenteel is hij positief gestemd, omdat hij er vertrouwen in heeft dat hij ...

05-06-2014 21:30

Afl. 8

Buch In De Bajes - Afl. 8

Menno volgt een aantal vrouwen die hun straf erop hebben zitten en terug de maatschappij in mogen. Lineke mag van het ene op het andere moment naar huis. Zij vertelt over haar op de klippen gelopen relatie met de vader van haar kinderen. Ee...

29-05-2014 21:28

Afl. 7

Buch In De Bajes - Afl. 7

Menno is getuige van de gevolgen van een hartverscheurend fenomeen: automutilatie, oftewel zelfverminking. Op de Extra Zorg Afdeling is het net of de vrouwen elkaar aansteken met dit gedrag. Sharona heeft in de rechtbank getuigd tegen de me...

22-05-2014 21:31

Afl. 6

Buch In De Bajes - Afl. 6

Menno wordt geconfronteerd met een typisch vrouwelijke eigenschap: hoog oplopende emoties. Hellena heeft een aanvraag ingediend om in een forensisch psychiatrische kliniek opgenomen te worden. Zij heeft in haar jeugd verschrikkelijke dingen...

15-05-2014 21:29

Afl. 5

Buch In De Bajes - Afl. 5

In de ogenschijnlijk zo rustige vrouwengevangenis slaat de vlam flink in de pan als er alarm wordt geslagen wanneer er een vechtpartij ontstaat tussen twee gedetineerden. Werken is verplicht in de gevangenis, maar na je 65e hoeft het niet m...

08-05-2014 21:30

Afl. 4

Buch In De Bajes - Afl. 4

Menno bezoekt het oudste gebouw van de Penitentiaire Inrichting: het klooster. Een Beperkte Beveiligde Inrichting waar de gedetineerden veel meer vrijheden hebben dan in de gesloten gevangenis. Menno spreekt Josje, een gezellige vrouw van i...

01-05-2014 21:31

Afl. 3

Buch In De Bajes - Afl. 3

Realityprogramma waarin Menno Buch het strakke regime binnen de muren van de grootste vrouwengevangenis van Nederland laat zien. In de Noord-Limburgse Penitentiaire Inrichting Ter Peel begeeft Menno zich tussen de criminele dames in de leef...

24-04-2014 21:29

Afl. 2

Buch In De Bajes - Afl. 2

Menno focust zich op de grote problemen waarmee moeders in detentie worstelen. Een van deze moeders is Wilma; zij heeft twee kinderen en is heroïneverslaafd. Menno is verbijsterd wanneer hij het rapport onder ogen krijgt waarin Bureau Jeugd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buch In De Bajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buch In De Bajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buch In De Bajes bij Buch In De Bajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buch In De Bajes. Heb je een uitzending van Buch In De Bajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buch In De Bajes gemist

We zien hoe Buch met een gedetineerdenbusje wordt afgeleverd en de gevangenis binnenstapt. Wat gebeurt er als je ingesloten wordt? En hoe voelt het als vrijheid ophoudt?

Uitzending gemist van Buch In De Bajes? Hier kun je alle uitzendingen van Buch In De Bajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord