Programma gemist?

Documentaire een Wie de laatste tien uit jaar in de de buurt van het naar IJ was, de zag het: het uit ene na het het andere spectaculaire gebouw verrees uit aan de de Amsterdamse IJ-oevers en een ook op stedenbouwkundig gebied gebeurde naar er uit veel.

oktober 2020
17-04-2012 23:00

Aflevering van dinsdag 17 april 2012

AVRO Close Up: Amsterdam - Aflevering van dinsdag 17 april 2012

Documentaire Wie de laatste tien jaar in de buurt van het IJ was, zag het: het ene na het andere spectaculaire gebouw verrees aan de Amsterdamse IJ-oevers en ook op stedenbouwkundig gebied gebeurde er veel.

AVRO Close Up: Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVRO Close Up: Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVRO Close Up: Amsterdam bij AVRO Close Up: Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVRO Close Up: Amsterdam. Heb je een uitzending van AVRO Close Up: Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVRO Close Up: Amsterdam gemist

stad aan het IJ,Documentaire. Wie de laatste tien jaar af en toe in de buurt van het IJ was, heeft het kunnen zien: het ene na het andere spectaculaire gebouw verrees aan de Amsterdamse IJ-oevers en ook op stedenbouwkundig gebied gebeurde er veel. De laatste drie jaar kregen de ontwikkelingen een onverwachtse wending doordat de economische crisis toesloeg. Regisseur Remy Vlek maakte een documentaire over het nieuwe stadscentrum.

Uitzending gemist van AVRO Close Up: Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van AVRO Close Up: Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-04-2012 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!