Programma gemist?

Afl. 5: Ronald uit van Plasterk. Als puber tijdens constateert Ronald Plasterk dat God op tv natuurrampen niet voorkomt met en van begint er twijfel te van groeien. "Ik ga niet met meer geloven dat uit Jezus op het op tv water de liep."

Afl. 4: de Sara Kroos. "Ik de zou mezelf met geen echte christen noemen". met Cabaretière een Sara Kroos vraagt in als kind God om hulp maar op tv een verliest Hem uit het met oog na op tv seksueel misbruik en zware met depressies.

Afl. 3: het Erik van in Muiswinkel. "Met Sinterklaas verdween in mijn geloof in in God". Cabaretier Erik op van Muiswinkel was met als kind gefascineerd een door de van kinderbijbel maar besluit als in puber niet op langer in God tijdens te kunnen het geloven.

Tijs van met den Brink gaat in tijdens uit gesprek met BN'ers die door christelijk zijn op opgevoed en vroeger naar de de kerk op gingen. Wat is in daarvan over? Tijs vraagt hen op tv waarom ze met de kerk in verlieten.

Tijs het van den het Brink gaat in een gesprek met BN'ers die christelijk naar zijn het opgevoed en vroeger naar uit de kerk van gingen. Wat is daarvan over? Tijs een vraagt hen een waarom ze tijdens de kerk op verlieten.

juni 2021
17-05-2012 00:00

Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Adieu God? - Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Afl. 5: Ronald Plasterk. Als puber constateert Ronald Plasterk dat God natuurrampen niet voorkomt en begint er twijfel te groeien. "Ik ga niet meer geloven dat Jezus op het water liep."

10-05-2012 23:55

Aflevering van donderdag 10 mei 2012

Adieu God? - Aflevering van donderdag 10 mei 2012

Afl. 4: Sara Kroos. "Ik zou mezelf geen echte christen noemen". Cabaretière Sara Kroos vraagt als kind God om hulp maar verliest Hem uit het oog na seksueel misbruik en zware depressies.

03-05-2012 00:00

Aflevering van donderdag 3 mei 2012

Adieu God? - Aflevering van donderdag 3 mei 2012

Afl. 3: Erik van Muiswinkel. "Met Sinterklaas verdween mijn geloof in God". Cabaretier Erik van Muiswinkel was als kind gefascineerd door de kinderbijbel maar besluit als puber niet langer in God te kunnen geloven.

26-04-2012 00:05

Aflevering van donderdag 26 april 2012

Adieu God? - Aflevering van donderdag 26 april 2012

Tijs van den Brink gaat in gesprek met BN'ers die christelijk zijn opgevoed en vroeger naar de kerk gingen. Wat is daarvan over? Tijs vraagt hen waarom ze de kerk verlieten.

19-04-2012 23:50

Aflevering van donderdag 19 april 2012

Adieu God? - Aflevering van donderdag 19 april 2012

Tijs van den Brink gaat in gesprek met BN'ers die christelijk zijn opgevoed en vroeger naar de kerk gingen. Wat is daarvan over? Tijs vraagt hen waarom ze de kerk verlieten.

Je bekijkt momenteel pagina 11 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Adieu God? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adieu God? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adieu God? bij Adieu God? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adieu God?. Heb je een uitzending van Adieu God? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adieu God? gemist

In het programma Adieu God? gaat Tijs van den Brink in gesprek met Johan Derksen, Goedele Liekens, Anita Witzier, Erik van Muiswinkel, Sara Kroos en Ronald Plasterk. Zij zijn christelijk opgevoed en gingen vroeger naar de kerk. Wat is daar van over? In Adieu God? vraagt Tijs de BN’ers waarom ze de kerk verlieten en noemen zij zichzelf van God los?

Uitzending gemist van Adieu God?? Hier kun je alle uitzendingen van Adieu God? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 155
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!