Programma gemist?

Bijna een jaar met geleden ontdekte schrijfster het Kristien Hemmerechts tijdens een met tumor in haar borst. In de met periode van op tv onzekerheid erna was tot op het haar eigen verrassing uit de gedachte aan God het haar steun en de toeverlaat. Bijna een van jaar geleden ontdekte schrijfster Kristien op Hemmerechts een het tumor in haar borst. uit In de van periode van de onzekerheid die het daarop volgde was tot haar eigen het uit verrassing de gedachte aan God naar haar steun en met toeverlaat. Diezelfde tijdens God had op tv ze aan de uit kant gezet nadat ze met als jonge twintiger op reis op in Mexico zag het hoe de katholieke naar kerk een arme Indianen hun laatste geld een afhandig de maakte. Als klein kind op kreeg naar ze door de nonnen van wie uit ze uit les kreeg de angst voor naar de hel ingeprent, op en de het angst van voor seksualiteit. Is het uit uit verzet op tv tegen deze opvoeding dat met Hemmerechts in haar werk het zeer expliciet over seks een schrijft? Toen in haar naar dochter geboren werd, wilde op ze haar 'no fucking in way' laten dopen op tv en toen daarna het twee op zoontjes als baby stierven wilde ze de absoluut in geen priester in van de buurt hebben. een Het was de nieuwsgierigheid van op tv haar dochter de naar religie die hen naar samen uit in Lourdes een deed belanden. 'Mijn dochter en ik in stonden alleen met voor een altaartje en op ik naar zag dat we tijdens allebei heel een hard probeerden om niet met te huilen.' Hoe kan uit zij met iets van rust of troost door vinden bij een naar God die volgens door haar eigenlijk niet naar kan in bestaan?

In met het werk de van Freek de naar Jonge is God nooit ver weg. van Als jongetje in bepaalde die God met zijn leven. door De verzuiling het bepaalde met wie je tijdens omging en met wie niet. in In het werk tijdens het van Freek de de Jonge is God in nooit ver weg. Als jongetje bepaalde van die God zijn tijdens leven. in De verzuiling bepaalde met een wie je omging op tv en met wie niet. uit met Het stempel 'zoontje in van de dominee' kon het hij niet ontvluchten. de Vol ijver stortte naar hij zich op in het collecteren voor een een nieuw kerkgebouw. In tijdens de roerige jaren van het de ontzuiling de was hij van een symbool in van het verzet tegen de tijdens oude orde, tijdens inclusief haar brave geloof. Maar de inmiddels het is hij er niet zo naar zeker van door dat we het met het wegsijpelen van het met van geloof in de samenleving vooruitgang van geboekt hebben. Hij ziet de volop uit aanbidding van eigen ego's met en mist een besef op van nederigheid met en tekort. het Dat betekent naar echter nog niet dat een hij zelf terug van de kerk door in wil. 'De kerk is door een gemeenschap met allerlei tijdens waarden en het normen met en regels. Dat op staat rechtstreeks tegenover van mijn beeld van God. van God moet bevrijden en niet een binden.' Freek verloor van al op tv jong zijn vader, door verloor niet door lang daarna zelf van een kind en recent een van kleinkind. Tijs van den de Brink gaat het met op tv Freek de Jonge op tv in gesprek over de vraag een wat de een oude verhalen uit van zijn jeugd hem op die door momenten met van verlies nog te zeggen tijdens in hadden.

Maarten de 't Hart is misschien naar wel van de beroemdste en beruchtste ex-gelovige van in op Nederland. Maarten 't Hart naar is misschien wel door de beroemdste en beruchtste door ex-gelovige van Nederland. op Zijn Bijbelkennis met is ongeëvenaard en hij zet een van deze in om steeds weer de in lezer te overtuigen tijdens van de uit waan- en onzinnigheid van een de op tv verhalen die in voor velen nog steeds heilig door zijn.

Schrijfster het Yvonne Kroonenberg kreeg van haar een Joodse ouders niets het mee over religie. naar Schrijfster in Yvonne Kroonenberg met kreeg van haar van Joodse ouders niets mee over uit religie. Toen een ze als achttienjarige in een in Amerikaans gastgezin verbleef door met en daar naar van een college ging, bleek ze tijdens ineens omringd door uit gelovigen.

Schrijfster Yvonne Kroonenberg een kreeg van op tv haar door joodse ouders niets met mee over religie. Toen ze als uit 18-jarige in de een Amerikaans het gastgezin verbleef en daar naar op tv een uit college ging, een bleek ze ineens op omringd door gelovigen.

Tijs van met den Brink van ontmoet EenVandaag-presentatrice in Suzanne Bosman in de Sint-Martinuskerk in met Heeze, waar met zij als een tiener de met mis bezocht en waar de naar uitvaartdienst van haar moeder in tijdens plaatsvond.

Presentator Jeroen op tv Pauw laat met zich regelmatig op kritisch uit over het geloof. de Presentator Jeroen Pauw laat een zich regelmatig op kritisch uit van over het geloof. van Nadat hij in een november vorig van jaar zei dat de Koran, Bijbel de en Thora altijd van oproepen tot geweld, uit kreeg met hij felle reacties op van bekende met christenen.

Cabaretier tijdens Paul van Vliet naar groeit op in een van Nederlands-hervormd gezin. Cabaretier uit Paul van Vliet naar groeit op de in een Nederlands-hervormd gezin. Het het gezin op bezocht elke zondag de Duinoordkerk, tijdens de met huidige Kloosterkerk in Den tijdens Haag, in en na de dienst aten van ze naar de tulband die zijn moeder een elke week tijdens bakte.

In de op tv christelijk gereformeerde Bethelkerk in op tv Assen de ontmoet Tijs van den met Brink de tweelingbroers het Sander en Arnout Brinks, met beter de bekend als folkduo door Tangarine.

Annemiek Schrijver neemt in van Tijs van den Brink het mee naar een de plek waar ze naar sinds haar zesde niet meer de geweest is, op tv de vrijgemaakt met gereformeerde Koepelkerk in op tv Arnhem.

Aart van Staartjes begon zijn de lange televisiecarriere met het naar vertellen van door Karel uit Eykman de vor kinderen bewerkte bijbelverhalen tijdens in Woord op tv voor Woord. Die op verhalen kreeg op hij echter zelf op als kind niet op tv mee.

Schrijfster uit en columnist Esther Gerritsen op tv werd op bekend als schrijfster van het met Boekenweekgeschenk van tijdens 2016, Broer. Op op tv dit moment schrijft uit ze een roman waarin door het geloof een grote door rol uit speelt.

Minister tijdens Lilianne Ploumen heeft een zeldzaam tijdens de groot respect voor de haar ouders, en op voor het katholieke geloof dat op tv voor hen tijdens belangrijk was.

Maarten van 't Hart is misschien wel naar de met meest beroemde door en beruchte ex-gelovige van van Nederland. Zijn een Bijbelkennis is ongeëvenaard, en hij op tv zet door deze in om steeds weer de op lezer te overtuigen naar van de door waan- en onzinnigheid op tv v... Maarten met 't Hart is misschien op wel de meest beroemde de en het beruchte ex-gelovige van tijdens Nederland. Zijn het Bijbelkennis is ongeëvenaard, en hij zet naar in deze in om met steeds weer de lezer te overtuigen een uit van de waan- en op onzinnigheid van de verhalen die uit voor velen op nog steeds heilig op tv zijn.

BNN-presentator Tim Hofman het groeit op op in Vlaardingen. met Nadat hij een van ongeluk kreeg, door verloor hij zijn geloof in met God.

augustus 2017
18-06-2017 07:25

Kristien Hemmerechts

Adieu God? - Kristien Hemmerechts

Bijna een jaar geleden ontdekte schrijfster Kristien Hemmerechts een tumor in haar borst. In de periode van onzekerheid erna was tot haar eigen verrassing de gedachte aan God haar steun en toeverlaat. Bijna een jaar geleden ontdekte schrijf...

11-06-2017 07:20

Freek de Jonge

Adieu God? - Freek de Jonge

In het werk van Freek de Jonge is God nooit ver weg. Als jongetje bepaalde die God zijn leven. De verzuiling bepaalde met wie je omging en met wie niet. In het werk van Freek de Jonge is God nooit ver weg. Als jongetje bepaalde die God zijn...

28-05-2017 23:45

Maarten 't Hart

Adieu God? - Maarten 't Hart

Maarten 't Hart is misschien wel de beroemdste en beruchtste ex-gelovige van Nederland. Maarten 't Hart is misschien wel de beroemdste en beruchtste ex-gelovige van Nederland. Zijn Bijbelkennis is ongeëvenaard en hij zet deze in om steeds w...

28-05-2017 07:25

Yvonne Kroonenberg

Adieu God? - Yvonne Kroonenberg

Schrijfster Yvonne Kroonenberg kreeg van haar Joodse ouders niets mee over religie. Schrijfster Yvonne Kroonenberg kreeg van haar Joodse ouders niets mee over religie. Toen ze als achttienjarige in een Amerikaans gastgezin verbleef en daar ...

21-05-2017 23:45

Yvonne Kroonenberg

Adieu God? - Yvonne Kroonenberg

Schrijfster Yvonne Kroonenberg kreeg van haar joodse ouders niets mee over religie. Toen ze als 18-jarige in een Amerikaans gastgezin verbleef en daar naar een college ging, bleek ze ineens omringd door gelovigen.

14-05-2017 23:40

Suzanne Bosman

Adieu God? - Suzanne Bosman

Tijs van den Brink ontmoet EenVandaag-presentatrice Suzanne Bosman in de Sint-Martinuskerk in Heeze, waar zij als tiener de mis bezocht en waar de uitvaartdienst van haar moeder plaatsvond.

07-05-2017 23:40

Jeroen Pauw

Adieu God? - Jeroen Pauw

Presentator Jeroen Pauw laat zich regelmatig kritisch uit over het geloof. Presentator Jeroen Pauw laat zich regelmatig kritisch uit over het geloof. Nadat hij in november vorig jaar zei dat de Koran, Bijbel en Thora altijd oproepen tot gew...

30-04-2017 23:35

Paul van Vliet

Adieu God? - Paul van Vliet

Cabaretier Paul van Vliet groeit op in een Nederlands-hervormd gezin. Cabaretier Paul van Vliet groeit op in een Nederlands-hervormd gezin. Het gezin bezocht elke zondag de Duinoordkerk, de huidige Kloosterkerk in Den Haag, en na de dienst ...

23-04-2017 23:35

Tangarine

Adieu God? - Tangarine

In de christelijk gereformeerde Bethelkerk in Assen ontmoet Tijs van den Brink de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks, beter bekend als folkduo Tangarine.

16-04-2017 23:05

Annemiek Schrijver

Adieu God? - Annemiek Schrijver

Annemiek Schrijver neemt Tijs van den Brink mee naar een plek waar ze sinds haar zesde niet meer geweest is, de vrijgemaakt gereformeerde Koepelkerk in Arnhem.

09-04-2017 23:35

Aart Staartjes

Adieu God? - Aart Staartjes

Aart Staartjes begon zijn lange televisiecarriere met het vertellen van door Karel Eykman vor kinderen bewerkte bijbelverhalen in Woord voor Woord. Die verhalen kreeg hij echter zelf als kind niet mee.

02-04-2017 23:35

Esther Gerritsen

Adieu God? - Esther Gerritsen

Schrijfster en columnist Esther Gerritsen werd bekend als schrijfster van het Boekenweekgeschenk van 2016, Broer. Op dit moment schrijft ze een roman waarin het geloof een grote rol speelt.

26-03-2017 23:45

Lilianne Ploumen

Adieu God? - Lilianne Ploumen

Minister Lilianne Ploumen heeft een zeldzaam groot respect voor haar ouders, en voor het katholieke geloof dat voor hen belangrijk was.

19-03-2017 23:40

Maarten 't Hart

Adieu God? - Maarten 't Hart

Maarten 't Hart is misschien wel de meest beroemde en beruchte ex-gelovige van Nederland. Zijn Bijbelkennis is ongeëvenaard, en hij zet deze in om steeds weer de lezer te overtuigen van de waan- en onzinnigheid v... Maarten 't Hart is missc...

13-11-2016 23:35

Adieu God?

Adieu God? - Adieu God?

BNN-presentator Tim Hofman groeit op in Vlaardingen. Nadat hij een ongeluk kreeg, verloor hij zijn geloof in God.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Adieu God? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adieu God? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adieu God? bij Adieu God? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adieu God?. Heb je een uitzending van Adieu God? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adieu God? gemist

In het programma Adieu God? gaat Tijs van den Brink in gesprek met Johan Derksen, Goedele Liekens, Anita Witzier, Erik van Muiswinkel, Sara Kroos en Ronald Plasterk. Zij zijn christelijk opgevoed en gingen vroeger naar de kerk. Wat is daar van over? In Adieu God? vraagt Tijs de BN’ers waarom ze de kerk verlieten en noemen zij zichzelf van God los?

Uitzending gemist van Adieu God?? Hier kun je alle uitzendingen van Adieu God? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 107
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 07:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord